9 καλύτερα εταιρικά API εμπλουτισμού που είναι διαθέσιμα το 2022

Τα API εμπλουτισμού εταιρείας είναι εξαιρετικά για τη συλλογή διορατικών και ακριβών δεδομένων και τη χρήση τους για τη βελτίωση της στρατηγικής της επιχείρησής σας, την καλύτερη κατανόηση των πελατών σας, την παροχή προσαρμοσμένων προσφορών και την επίτευξη μεγαλύτερης επιχειρηματικής επιτυχίας.

Ο εμπλουτισμός δεδομένων είναι ένα χρήσιμο μέρος της στοίβας πωλήσεων που βοηθά στην αύξηση του όγκου της προσέγγισης των πωλήσεων.

Σας βοηθά να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις και να συγκεντρώσετε προοπτικές, ώστε να μπορείτε να εξατομικεύσετε αποτελεσματικά την προσέγγιση και να ενισχύσετε τις πιθανότητές σας να κλείσετε νέες συμφωνίες και να ξεκινήσετε νέες συνομιλίες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επωνυμίες μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο ζωής των πελατών ενσωματώνοντας δεδομένα από βάσεις δεδομένων τρίτων. Και οι έμποροι μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους πελάτες, να δημιουργήσουν γόνιμα αρχεία πελατών και να χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές για να ενισχύσουν τις μετατροπές και τις αφοσιώσεις.

Ας καταλάβουμε τι σημαίνει ο εμπλουτισμός της εταιρείας και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Τι είναι ένα API εμπλουτισμού εταιρείας;

Πριν εξηγήσω το όλο θέμα, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τι σημαίνει εδώ “εμπλουτισμός”. Ο εμπλουτισμός αναφέρεται ως μια διαδικασία ενίσχυσης της αξίας ή της ποιότητας κάτι.

Όταν χρησιμοποιούμε τον όρο «Εμπλουτισμός εταιρείας», δεν είναι παρά να αυξήσουμε την ποιότητα μιας επιχείρησης ενισχύοντας την αφοσίωση και τις μετατροπές της προσθέτοντας περισσότερες πληροφορίες από τρίτους.

Έτσι, ένα API εμπλουτισμού εταιρείας θα συγκεντρώσει δεδομένα από τη βάση δεδομένων με μια ασφαλή σύνδεση αφού πραγματοποιήσει μια κλήση API. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη βάση δεδομένων, τις εφαρμογές και τα συστήματά σας με αυτά τα δεδομένα και να ενημερώσετε εκατομμύρια εγγραφές με προσαρμόσιμα σημεία δεδομένων, όπως τεχνολογικά, δεδομένα ηγετικής ομάδας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, firmographic και πολλά άλλα.

Γιατί είναι σημαντικό το Company Enrichment API;

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στις σημερινές επιχειρήσεις. Η κατοχή πολύτιμων και ακριβών δεδομένων μπορεί να ενισχύσει την επιχείρησή σας σε διάφορες πτυχές, όπως:

 • Βελτιώστε τις εμπειρίες των πελατών βοηθώντας σας να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών
 • Οι βαθύτερες γνώσεις δίνουν τη δυνατότητα στους υπαλλήλους σας να απαντούν σε ερωτήσεις με σιγουριά

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναπτυχθείτε περισσότερο σε οποιαδήποτε χώρα, πολιτεία ή περιοχή θέλετε, κατανοώντας τη συμπεριφορά των πελατών με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιώντας ένα αξιοπρεπές API εμπλουτισμού εταιρείας, οι επιχειρήσεις μπορούν να συλλέγουν δεδομένα και να τα χρησιμοποιούν για να προσαρμόσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών τους. Ας το καταλάβουμε αυτό αναλυτικά.

Βελτιώνει την ακρίβεια των δεδομένων

Το API εμπλουτισμού εταιρείας διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη συλλογή ακριβών δεδομένων από διαφορετικές πηγές. Εάν μια εταιρεία κάνει κάποιες αλλαγές στα δεδομένα της, το API ενημερώνει αμέσως τη βάση δεδομένων της. Χρησιμοποιώντας αυτό το API, μπορείτε να εξαλείψετε τη χειροκίνητη σκληρή δουλειά της συλλογής δεδομένων από διαφορετικές πηγές και να εξοικονομήσετε χρόνο επίσης.

Απλώς πραγματοποιήστε μια κλήση API χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας κλειδί API και λάβετε γρήγορα την απάντηση σε μορφή JSON. Αυτά τα ακριβή και πολύτιμα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα καλύτερο εταιρικό προφίλ.

Στοχεύει πελάτες

Όταν τα δεδομένα είναι ενημερωμένα και ακριβή, οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν εύκολα τις καμπάνιες μάρκετινγκ. Τα API εμπλουτισμού εταιρείας σάς επιτρέπουν να τμηματοποιείτε πληροφορίες με βάση τους χρήστες.

Μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα για τη συμπεριφορά των πελατών από άλλες περιοχές και να ρυθμίσετε τις υπηρεσίες σας σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η στόχευση των πιθανών πελατών σας θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε γρήγορα με περισσότερη αφοσίωση και μετατροπές.

Βελτιώνει τις εμπειρίες των πελατών

Όταν έχετε επαρκή δεδομένα σε μια αγορά-στόχο, μπορείτε να κάνετε διαφημίσεις προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις προσδοκίες του πελάτη σας. Από την ανταλλαγή μηνυμάτων έως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διαφημίσεις, η εξατομίκευση θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη και θα ενισχύσει την αφοσίωση των πελατών. Μπορείτε επίσης να παρέχετε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες σας και να τους προσελκύσετε περισσότερο.

Περιπτώσεις χρήσης εταιρικών API εμπλουτισμού

Το API εμπλουτισμού εταιρείας έχει πολλές χρήσεις σε εταιρείες, ειδικά σε εταιρείες μάρκετινγκ B2B ή B2C, όπως η απόξεση ιστού, η ανάλυση ανταγωνιστών, η επιχειρηματική έρευνα και πολλά άλλα. Ας δούμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα API εμπλουτισμού εταιρείας.

 • Προσδιορισμός των ιδανικών πελατών
 • Τμηματοποίηση και δόμηση των δεδομένων μάρκετινγκ
 • Διάχυση των δεδομένων σε διαφορετικά εργαλεία
 • Εξατομίκευση
 • Δημιουργία συστήματος βαθμολόγησης οδηγών
 • Συντόμευση μορφών παραγωγής μολύβδου
 • Αφαίρεση πεδίων φόρμας αφού εντοπιστούν τα πεδία που απομακρύνουν τους ανθρώπους
 • Παρακολούθηση επιχειρηματικών σημάτων
 • Αναβίωση χαμένων οδηγών
  Τρόπος χρήσης πολλαπλών προφίλ χρηστών στον Microsoft Edge

Τώρα, έχετε μια σαφή ιδέα σχετικά με το API εμπλουτισμού εταιρείας και πώς βοηθούν πραγματικά πολλές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Ας ξεκινήσουμε με τις λύσεις API και ας γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τα οφέλη αυτών των εργαλείων.

Abstract API

Εμπλουτίστε οποιοδήποτε email ή τομέα με ακριβή εταιρικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, του κλάδου και του αριθμού προσωπικού με Abstract’s API εμπλουτισμού εταιρείας. Παρέχει ένα εξαιρετικά γρήγορο API REST, ώστε να λαμβάνετε άμεση απόκριση χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Το Abstract API έχει δημιουργηθεί με πολλές βιβλιοθήκες, σεμινάρια και εξαιρετική τεκμηρίωση για να ξεκινήσετε αμέσως. Πάνω από 10.000 προγραμματιστές εμπιστεύονται το Abstract καθώς το API του είναι κατασκευασμένο για χρήση σε αστραπιαία ταχύτητα και κλίμακα. Έτσι, θα αποκτήσετε κερδοφόρα βασικά χαρακτηριστικά για τον εμπλουτισμό της εταιρείας σας.

Λάβετε εξαιρετική υποστήριξη και αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας που θα σας βοηθήσουν να σας βοηθήσουν να ζήσετε γρήγορα, να επιλύσετε όλα τα προβλήματα και να σας κρατήσει σε λειτουργία. Ανεξάρτητα από το τι κατασκευάζετε και πού βρίσκεστε, το Abstract API λειτουργεί παντού. Σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ενσωμάτωση, τις πωλήσεις και άλλες διαδικασίες.

Το API εμπλουτισμού της εταιρείας Abstract λειτουργεί με πολλαπλές πηγές για να προσφέρει μια ακριβή και βαθιά εικόνα για τις εταιρείες, όπως τον αριθμό των εργαζομένων, τις τοποθεσίες γραφείων, τη βιομηχανία και άλλα. Για μη τεχνικούς χρήστες, το Abstract API μεταφορτώνει τα δεδομένα μέσω CSV τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατανοήσετε την ποιότητα των δεδομένων.

Καλύπτει διάφορες εταιρείες σε 175+ χώρες, προκειμένου να παρέχει λεπτομερή δεδομένα, ώστε να μπορείτε πάντα να κερδίζετε και να επεκτείνετε την τρέχουσα επιχείρησή σας. Το εταιρικό API εμπλουτισμού καταγράφει τις εξελισσόμενες αλλαγές και σας δείχνει σωστά δεδομένα κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια κλήση API. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε πάνω από τους ανταγωνιστές και τους πελάτες σας με αξιόπιστα δεδομένα.

Ασφαλίστε τα αποσταλμένα και επεξεργασμένα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση SSL 256-bit (HTTPS) δωρεάν και λάβετε 100 αιτήματα. Η τιμή του ξεκινά από 9$/μήνα αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε εμπορικά και συνοδεύεται από 50 αιτήματα/δευτερόλεπτο.

Εργαστήρια δεδομένων ανθρώπων

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στα αρχεία από Εργαστήρια δεδομένων ανθρώπων‘ εταιρικό σύνολο δεδομένων και χρησιμοποιήστε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε την εταιρεία σας. Θα βρείτε πολύτιμα και ακριβή δεδομένα χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχετε.

Επιτύχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην επιχείρησή σας και αναπτυχθείτε σε πολλές χώρες με λεπτομερή δεδομένα. Μπορείτε να δημιουργήσετε πληροφορίες κατ’ απαίτηση με την προσαρμογή και τους στοχευμένους δυνητικούς πελάτες για να εστιάσετε στις εξερχόμενες καμπάνιες σας. Ανακαλύψτε δυσεύρετα δεδομένα και ταλέντο ακόμα και για τους πιο κρίσιμους εξειδικευμένους ρόλους.

Η επενδυτική έρευνα είναι ένα πολύ αναγκαίο βήμα σε κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί. Η αποκάλυψη πρακτικών πληροφοριών και η προμήθεια νέων ευκαιριών χρησιμοποιώντας το API θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τα κορυφαία στον κλάδο δεδομένα και εργατικό δυναμικό.

Το People Data Labs API συμβάλλει στη βελτίωση της ικανότητας λήψης στρατηγικών αποφάσεων με ανταγωνιστική ευφυΐα. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το μέγεθος της αγοράς και το μοντέλο αγοράς για να στοχεύσετε προφίλ πελατών, επιτρέποντάς σας να επιμελείτε δημογραφικούς πληθυσμούς.

Το εταιρικό API εμπλουτισμού έχει δημιουργηθεί από προγραμματιστές για προγραμματιστές, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε σημεία δεδομένων για αναζήτηση, όπως ιστότοπο, όνομα, προφίλ κοινωνικής δικτύωσης, ετικέτα, τοποθεσία και πολλά άλλα. Βρίσκει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς από το σύνολο δεδομένων με βάση τις εισόδους.

Εάν δεν ξέρετε να κωδικοποιείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματώσεις για να συνδέσετε δεδομένα στις ροές εργασίας για να ολοκληρώσετε την εργασία σε χρόνο μηδέν. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξετε μια λύση. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το API δωρεάν με το δωρεάν κλειδί API σας.

Clearbit

Ζήστε την καλύτερη δυνατή χρήση Clearbit API που αναπτύσσει, ολοκληρώνει και διορθώνει τις εγγραφές για να σας παρέχει εμπλουτισμό σε πραγματικό χρόνο για την εταιρεία σας. Αποκτήστε το πλαίσιο που χρειάζεστε για κάθε επαφή, λογαριασμό και υποψήφιο πελάτη για να μετατρέψετε τις καλύτερες ευκαιρίες με την τέλεια ενέργεια.

Επιτρέψτε στην ομάδα σας να έχει πλήρη δεδομένα με το Clearbit Enrichment API στα χέρια της. Ενισχύστε την ακριβή δρομολόγηση και τη βαθμολογία πελατών, τις αναφορές και την πλούσια τμηματοποίηση πελατών. Λάβετε περισσότερα από 100 χαρακτηριστικά B2B από περισσότερες από 250 πηγές δεδομένων και πολλά σημεία δεδομένων.

Τη στιγμή που οποιαδήποτε εταιρεία αλλάζει τα δεδομένα της, το Clearbit ανανεώνει τα αρχεία αμέσως και αυτόματα για να μην λάβετε λάθος δεδομένα. Βελτιώνεται συνεχώς λόγω της υψηλής κατάρτισης QA και μηχανικής μάθησης. Τώρα, η λήψη δεδομένων σχετικά με την τοποθεσία, τα έσοδα, τα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό των εργαζομένων κ.λπ., είναι εύκολη και εύκολη με το Clearbit.

Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο συλλέγοντας δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο, ευθυγραμμίζοντας τις ομάδες της αγοράς σας και λαμβάνετε τυπικές αποφάσεις. Το Clearbit είναι χτισμένο με σύγχρονα webhook και ισχυρά API που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τα συνεχή εργαλεία σας για να παραδώσετε τα δεδομένα που χρειάζεστε στη σωστή χρονική στιγμή.

  Οι κορυφαίες 14 δεξιότητες που απαιτούνται για επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης

Ενισχύστε τις ροές εργασίας, τις πληροφορίες και τις κινήσεις εισόδου στην αγορά σε όλο τον κύκλο ζωής των πελατών για πιο έξυπνη ανάπτυξη. Μπορείτε να μετατρέψετε τους κατάλληλους επισκέπτες του ιστότοπού σας και να μην χάσετε ποτέ από τώρα έναν δυνητικό πελάτη υψηλής αξίας. Το Clearbit σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ακριβή στόχευση για να αυξήσετε τις μετατροπές και τις αφοσιώσεις.

Η τιμολόγηση εξαρτάται πλήρως από τη μηνιαία επισκεψιμότητα ιστού, το μέγεθος της βάσης δεδομένων, την ανάπτυξη και τη συνολική δαπάνη διαφήμισης. Θα λάβετε ένα ευέλικτο μοντέλο τιμολόγησης, επομένως, ζητήστε το demo σήμερα και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε από την επόμενη στιγμή.

Λούσα

Εμπλουτίστε την εταιρεία σας με Λούσατου API εμπλουτισμού που σας διευκολύνει να συνδεθείτε με οποιοδήποτε σύστημα, εφαρμογή ή βάση δεδομένων με πληροφορίες επικοινωνίας και εταιρείας. Το να ξεκινήσετε με το Lusha είναι εύκολο, καθώς ακολουθεί μόνο τρία βήματα:

 • Πρέπει να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις της Lusha και να επιτρέψετε σε ειδικούς να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αμέσως
 • Επιλέξτε αυτό που θέλετε να εμπλουτίσετε, είτε με το API της εταιρείας Lusha, το API ατόμου ή και τα δύο.
 • Επιτρέψτε στους προγραμματιστές σας να ρυθμίσουν το API έτσι ώστε να ενημερώνεστε τακτικά και να λαμβάνετε καθαρά δεδομένα.

Συλλέξτε ακριβή δεδομένα επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων email, απευθείας κλήσεων και πολλά άλλα για να εμπλουτίσετε την εταιρεία σας. Ενημερώστε το σύστημα της εταιρείας σας με ένα πλούσιο εταιρικό προφίλ που περιλαμβάνει λεπτομέρειες, όπως κλάδο, ιστότοπο, τεχνικά γραφικά, μέγεθος εταιρείας και όνομα.

Ξεκινήστε να κάνετε ερωτήσεις από το τεράστιο σύνολο δεδομένων και εμπλουτίστε το εταιρικό προφίλ σας και λάβετε δεδομένα βάσει τομέα, email ή ονόματος εταιρείας. Όλα τα αιτήματα γίνονται μέσω SSL, πράγμα που σημαίνει ότι τα εισερχόμενα και εξερχόμενα δεδομένα σας είναι ασφαλή.

Συνδεθείτε άμεσα με τους δυνητικούς πελάτες δωρεάν με 5 μονάδες ανά μήνα. Δοκιμάστε το επαγγελματικό σχέδιο της Lusha που ξεκινά από 276 $/χρήστης/έτος.

Εμπειρικός

Δεδομένου ότι τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, χρειάζεστε ένα κατάλληλο API που σας παρέχει ακριβή και τυποποιημένα δεδομένα σε χρόνο μηδέν, ώστε να μπορείτε να εμπλουτίσετε την εταιρεία σας. ΕμπειρικόςΤο API εμπλουτισμού δεδομένων βελτιώνει τα μη επεξεργασμένα δεδομένα, προκειμένου να σας προσφέρει επιπλέον αλληλεπίδραση.

Η Experian επαληθεύει κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του αριθμού τηλεφώνου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της διεύθυνσης για να διασφαλίσει ότι θα λαμβάνετε τις σωστές πληροφορίες κάθε φορά. Δημιουργήστε εξατομικευμένα μηνύματα και απηχήστε στο κοινό σας με ένα πλήρες και ακριβές προφίλ πελάτη.

Εμπλουτίστε τα δεδομένα επαφής με πληροφορίες τρίτων, όπως δημογραφικά δεδομένα, δεδομένα συμπεριφοράς και γεγονότα ζωής. Περισσότερο από το 69% των εταιρειών σε όλο τον κόσμο έχουν απόδοση επένδυσης λόγω της ποιότητας των δεδομένων.

Να διασφαλίζετε πάντα σχετικά, εξατομικευμένα και συμφραζόμενα μηνύματα και να βελτιώνετε την απόδοση μάρκετινγκ. Μπορείτε να βελτιώσετε τη μετατροπή του ιστότοπού σας, βελτιστοποιώντας την παρακολούθηση δυνητικών πελατών. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισχυρά προφίλ για προσπάθειες αναζήτησης και βελτιστοποιημένη δέσμευση.

Το API της Experian είναι μια αποτελεσματική και ελαφριά υπηρεσία web και θα λάβετε την υπηρεσία με μέγιστη αποτελεσματικότητα και προστασία. Πρέπει να το ρυθμίσετε με μικρότερη μορφοποίηση και να προσαρμόσετε τους κανόνες της εταιρείας σας για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και σαφές προφίλ.

ZoomInfo

Αποτυπώστε μια πλήρη εικόνα της αγοράς σας σε πραγματικό χρόνο, στις ροές εργασίας και τα συστήματα για να οδηγήσετε την εταιρεία σας να αναπτυχθεί ταχύτερα από πριν. ZoomInfo σας επιτρέπει να συλλέγετε αποτελεσματικά και ακριβή δεδομένα χρησιμοποιώντας το API του και να λαμβάνετε πιο έξυπνες αποφάσεις.

Λάβετε δεδομένα εμπλουτισμού της εταιρείας σας με πρόσβαση σε πολλές πηγές προμηθευτών για καλύτερη ποιότητα δεδομένων. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα διαθέσιμα δεδομένα για την υποστήριξη των επιχειρηματικών εφαρμογών. Με το API εμπλουτισμού της εταιρείας ZoomInfo, μπορείτε να διατηρήσετε την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και το CRM σας ακριβή και ενημερωμένα.

Λάβετε πολύτιμες πληροφορίες για την υγεία της βάσης δεδομένων μέσω ενσωματωμένων αναφορών και μετρήσεων. Το Zoominfo υποστηρίζει όλα τα εξειδικευμένα και μεγάλα δεδομένα από περισσότερες από 60 πηγές μέσω μιας βασισμένης σε κανόνες και ευέλικτης συνταγής εταιρικού εμπλουτισμού.

Θα λάβετε μια χωρίς κώδικα και διαισθητική διεπαφή για να κάνετε τα δεδομένα έτοιμα για αληθινή δράση με την αφαίρεση διπλότυπων, την τμηματοποίηση, την κανονικοποίηση, την τυποποίηση, την αντιστοίχιση δυνητικών πελατών σε λογαριασμούς, τους μετασχηματισμούς και πολλά άλλα μέσω ενορχήστρωσης δεδομένων βάσει κανόνων.

Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε αγορά; Κάντε μια δωρεάν δοκιμή τώρα και ζήστε τη χρηστικότητά του για την επιχείρησή σας. Δώστε το email σας και λάβετε την τέλεια προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κομπάντα

ΚομπάνταΤο εταιρικό API εμπλουτισμού είναι ένα έξυπνο φίλτρο δυνητικών πελατών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ακριβές και απλό προφίλ των δυνητικών πελατών σας, να τους βαθμολογήσετε και να τους τμηματοποιήσετε με βάση τον τομέα. Η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τη συμμόρφωση. και ως εκ τούτου, είναι ασφαλές στη χρήση.

  6 Το καλύτερο μη κερδοσκοπικό λογιστικό λογισμικό που πρέπει να δοκιμάσετε

Το Companda’s enrich γνωρίζει τους καλύτερους δυνητικούς πελάτες και σας βοηθά να αφαιρέσετε τις εικασίες από τις μετατροπές. Δημιουργήστε μια καλύτερη εμπειρία επιτρέποντας στο Companda να συντομεύει τις φόρμες σε ένα μόνο πεδίο ή σε δεδομένα προσυμπλήρωσης.

Κατευθύνετε τους νέους δυνητικούς πελάτες σας στο πιο κατάλληλο αποθετήριο πωλήσεων. Προσθέστε δεδομένα σε υπάρχουσες και νέες εγγραφές σε λύσεις τρίτων, όπως DMP ή CRM. Μόλις δηλώσετε συμμετοχή στους πελάτες σας, τμηματοποιήστε και βαθμολογήστε τους με βάση την τεχνολογία, τα έσοδα, τη βιομηχανία και άλλα σημεία δεδομένων.

Βελτιώστε την απόδοση μάρκετινγκ, τη δημιουργία δυνητικών πελατών και εξατομικεύστε τις εμπειρίες πελατών με το API εμπλουτισμού της εταιρείας Companda και παραμείνετε στην κορυφή των ανταγωνιστών σας. Συμπληρώστε τη φόρμα και δείτε τι μπορεί να κάνει το Companda για εσάς.

Klazify

Αποκτήστε το πιο ακριβές API ταξινόμησης περιεχομένου για τον εμπλουτισμό της εταιρείας σας Klazify. Από τα λογότυπα και την κατηγοριοποίηση ιστοτόπων έως τα δεδομένα της εταιρείας, θα λάβετε πολύ περισσότερα με την πηγή δεδομένων all-in-one.

Το API του Klazify προσφέρει μόνο ακριβή αποτελέσματα μαζί με 385 κατηγορίες θεμάτων. Βασίζεται στο πρότυπο IAB V2 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξατομίκευση 1-1, διαδικτυακό φιλτράρισμα, τμηματοποίηση μάρκετινγκ και πολλά άλλα. Με μία κλήση API, θα βρείτε το ενημερωμένο λογότυπο μιας εταιρείας, τη διεύθυνση URL και τη διεύθυνση IP.

Θα λάβετε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο ακόμη και για τις πιο σκοτεινές και νεότερες επωνυμίες με μία μόνο κλήση API. Το Klazify προσφέρει δομές κατηγορίας ανώτατου επιπέδου από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Είτε χρειάζεστε μια απλή δομή κατηγορίας είτε βαθιά κατηγοριοποίηση με βάση την ταξινόμηση του IAB, το Klazify πήρε την πλάτη σας.

Το εταιρικό API εμπλουτισμού χρησιμοποιεί μια μηχανή μηχανικής εκμάθησης που είναι πολύ χρήσιμη για τη σάρωση μετα-ετικέτες και περιεχόμενο ιστότοπου. Το API του Klazify εξάγει κείμενο για να εκχωρήσει τρεις κατηγορίες και να ταξινομήσει τον ιστότοπο που υποστηρίζεται από επεξεργασία φυσικής γλώσσας.

Κάντε μια δοκιμή του API κατηγοριοποίησης ιστότοπου της Klazify για να εμπλουτίσετε την εταιρεία σας με χρήσιμα δεδομένα. Απλώς στείλτε μια διεύθυνση IP ή μια διεύθυνση URL ιστότοπου και λάβετε την άμεση απάντηση JSON με τα δεδομένα που χρειάζεστε. Πραγματοποιήστε 100 κλήσεις API κάθε μήνα δωρεάν.

Για μεγάλες εταιρείες, συνοδεύεται από 10.000 κλήσεις API ανά μήνα στα 89 $/μήνα. Αποκτήστε το κλειδί API τώρα και ξεκινήστε τη συλλογή των απαιτούμενων δεδομένων.

ProspectWith API

Εκμεταλλευτείτε το ProspectWith API και σχεδιάστε τη δική σας μηχανή πωλήσεων για την αναπτυσσόμενη ομάδα σας. Αναζήτηση από 15 εκατομμύρια εταιρείες σε συγκεκριμένους κλάδους με βάση την τεχνολογία και την τοποθεσία.

Χρησιμοποιώντας περισσότερα από 50 σημεία δεδομένων, μπορείτε να ανακτήσετε το προφίλ με χρήσιμα και ακριβή δεδομένα για μια εταιρεία. Επίσης, ανακτήστε μοτίβα email που χρησιμοποιούνται από περισσότερες από 400 εκατομμύρια εταιρείες παγκοσμίως και συλλέξτε όλες τις λίστες των εταιρειών, τους υποψήφιους πελάτες και τα δεδομένα τους.

Το ProspectWith API είναι χτισμένο γύρω από το REST που έχει μια προβλέψιμη διεύθυνση URL προσανατολισμένη στους πόρους που δέχεται μόνο σώματα αιτημάτων με κωδικοποίηση φόρμας. Αυτό το API επιστρέφει αποκρίσεις με κωδικοποίηση JSON και χρησιμοποιεί τυπικούς κώδικες HTTP, ρήματα και έλεγχο ταυτότητας.

Θα λάβετε ένα διακριτικό API που φέρει πολλά προνόμια. Οι κλήσεις μέσω απλών αιτημάτων HTTP και API χωρίς τον κατάλληλο έλεγχο ταυτότητας ενδέχεται να αποτύχουν, αλλά το ProspectWith API σάς λαμβάνει ακριβείς ενημερωμένες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή. Σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα ισχυρό ερώτημα αναζήτησης συνδυάζοντας συνθήκες ProspectWITH.

Βρείτε τα στοιχεία της εταιρείας με βάση το όνομα, τη διεύθυνση URL, τη διεύθυνση IP, την τοποθεσία κ.λπ. και διαχειριστείτε τις πιθανότητες και τις εταιρείες σας με τις λίστες που λαμβάνετε από το API. Λαμβάνοντας πληροφορίες ανάλογα με την τοποθεσία μιας εταιρείας, μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Αποκτήστε δωρεάν το ProspectWith API ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από 95 $/μήνα για να λαμβάνετε 100.000 εταιρείες, 10.000 υποψήφιους πελάτες και 25.000 πιστώσεις API κάθε μήνα. Εάν χρεώνετε ετησίως, θα λάβετε επιπλέον δύο μήνες δωρεάν.

συμπέρασμα

Ο εμπλουτισμός της εταιρείας με πολύτιμα και ακριβή δεδομένα αποτελεί μέρος της διαδικασίας πώλησης των προϊόντων. Όσο πιο ακριβείς πληροφορίες έχετε, τόσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε να τμηματοποιήσετε τη λίστα και να εξατομικεύσετε τα email και τα μηνύματα. Αυξάνει τις πιθανότητες για υψηλότερη αφοσίωση και μετατροπές.

Η χρήση ενός εταιρικού API εμπλουτισμού θα διακόψει τη μη αυτόματη διαδικασία εμπλουτισμού δεδομένων και θα σας παρέχει ποιοτικά δεδομένα και θα εξοικονομήσει την προσπάθειά σας. Σας βοηθά επίσης να κατανοήσετε τους ιδανικούς πελάτες σας και να πραγματοποιήσετε μια κλήση API για να λάβετε όλα τα χρήσιμα δεδομένα και να βελτιώσετε τη ροή εργασίας σας, να εξοικονομήσετε χρόνο και να εστιάσετε στις μετατροπές.