9 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης JBoss

Η Red Hat προσφέρει δύο ισχυρές λύσεις διακομιστή: JBoss Enterprise Application Platform (JBoss EAP) και WildFly (παλαιότερα γνωστό ως διακομιστής εφαρμογών JBoss).

Εάν χρησιμοποιείτε ένα από αυτά, χρειάζεστε ένα εργαλείο παρακολούθησης JBoss για να διασφαλίσετε υψηλή αξιοπιστία, χαμηλό χρόνο διακοπής λειτουργίας και ταχύτερη εκτέλεση στο οικοσύστημά σας JBoss. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε, να εκτελέσετε, να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε εταιρικές εφαρμογές Java με σιγουριά.

Το JBoss EAP είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα που λειτουργεί σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένου του εικονικού, της εσωτερικής εγκατάστασης και του cloud (ιδιωτικό, δημόσιο και υβριδικό). Κάτω από την κουκούλα, χρησιμοποιεί το ανοιχτού κώδικα έργο Widfly με δυνατότητα cloud που προσφέρει ισχυρή διαχείριση και αυτοματισμό.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης του JBoss, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε απαράμιλλη απόδοση, ασφάλεια και διαχείριση πόρων της εφαρμογής.

Ας αρχίσουμε.

Γιατί χρειάζεται να παρακολουθείτε το JBoss;

Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε το JBoss. Χωρίς αυτό, η εφαρμογή Java και η υποδομή σας μπορεί να υποφέρουν από χαμηλή απόδοση, προβλήματα ασφάλειας και κακή εμπειρία χρήστη.

Η Redhat συνιστά οποιοδήποτε εργαλείο που μπορεί να εξετάσει τις εικονικές μηχανές Java (JVM). Προτείνουν την JConsole ως JBoss EAP καθώς περιλαμβάνει ένα προρυθμισμένο σενάριο περιτυλίγματος. Επιπλέον, προτείνουν επίσης το VisualVM.

Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία προσφέρουν βασική παρακολούθηση της διαδικασίας JVM που καλύπτει ορισμένες πτυχές, όπως η χρήση νημάτων, οι φόρτωση κλάσεων και η παρακολούθηση χρήσης μνήμης. Αντίθετα, επωφελείστε από την ανάγκη να μην κάνετε καμία ρύθμιση παραμέτρων (μόνο εάν το JBoss EAP και το εργαλείο παρακολούθησης εκτελούνται στο ίδιο μηχάνημα). Για απομακρυσμένες συσκευές, πρέπει να εκτελέσετε τη ρύθμιση.

Τότε, γιατί να ασχοληθείτε με μια ξεχωριστή λύση παρακολούθησης τρίτων;

Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή οι λύσεις τρίτων προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες και τη δυνατότητα παρακολούθησης κάθε πτυχής του οικοσυστήματος JBoss, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων του και της σχετικής υποδομής.

Με τις λύσεις παρακολούθησης JBoss, οι ομάδες μπορούν να παρακολουθούν προληπτικά όλους τους πόρους του JBoss και να διασφαλίζουν ότι τα προβλήματα απόδοσης δεν επηρεάζουν τους τελικούς χρήστες.

Επιπλέον, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις προϋπολογισμού και παρακολούθησης.

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες του εργαλείου παρακολούθησης JBoss που πρέπει να αναζητήσετε

Οι δυνατότητες και οι δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε για ένα εργαλείο παρακολούθησης JBoss περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Πρέπει να προσφέρει σωστή παρακολούθηση εφαρμογών με παρακολούθηση εφαρμογών web.
 • Πρόσβαση στα δεδομένα EAP WildFly και JBoss.
 • Πόροι συστημάτων και συσχέτιση δραστηριότητας Java.
 • Το εργαλείο θα πρέπει να παρέχει μια δωρεάν δοκιμή, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν κάνετε μια αγορά.
 • Πρέπει να προσφέρει μια λεπτομερή ανάλυση των θεμάτων απόδοσης.
 • Σχέση ποιότητας και τιμής.
 • Για τον εντοπισμό προβλημάτων ρίζας, το εργαλείο πρέπει να κάνει διάκριση μεταξύ επιπλοκών σε επίπεδο κοντέινερ, σε επίπεδο κώδικα και σε επίπεδο JVM.
 • Παρέχετε επεκτασιμότητα για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε διακομιστές και παρουσίες που προστέθηκαν πρόσφατα.
 • Η προσφορά αλλάζει στους διαχειριστές εάν συγκεκριμένοι πόροι διακομιστή υπερβούν ένα καθορισμένο όριο.
 • Δυνατότητα παρατήρησης όλων ή των περισσότερων σφαλμάτων εφαρμογής για έγκαιρη αντίδραση των διαχειριστών.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης ανοιχτού κώδικα για υποδομές πληροφορικής

Τώρα, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς τα εργαλεία παρακολούθησης του JBoss.

Διακομιστής SolarWinds και Παρακολούθηση Εφαρμογών

Το SolarWinds Server and Application Monitor είναι ένα δημοφιλές εργαλείο παρακολούθησης JBoss. Επιτρέπει στις ομάδες να παρακολουθούν τον διακομιστή εφαρμογών JBoss με ορατότητα που καλύπτει διαφορετικές μετρήσεις υγείας.

Μόλις εγκατασταθεί, ανακαλύπτει και παρακολουθεί αυτόματα το JBoss και τυχόν σχετικές εφαρμογές στο περιβάλλον. Είναι επίσης αρκετά έξυπνο ώστε να ρυθμίζει αυτόματα έξυπνες γραμμές βάσης. Αλλάζει τους διαχειριστές εάν παραβιαστεί ένα κρίσιμο όριο.

  Πώς να διαγράψετε μια οριζόντια γραμμή στο MS Word

Επιπλέον, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το Java Runtime Environment με εκ των υστέρων πρότυπα παρακολούθησης. Αυτά τα πρότυπα σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε ζωτικής σημασίας στατιστικά στοιχεία μνήμης, όπως η μνήμη σε εκκρεμότητα, η ελεύθερη μνήμη, η συλλογή σκουπιδιών κ.λπ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του SolarWinds Server και Application Monitor περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Παρακολούθηση διαθεσιμότητας διακομιστή
 • Παρακολουθήστε βασικές μετρήσεις απόδοσης διακομιστή, όπως καθυστέρηση, απώλεια πακέτων ή χρόνος απόκρισης
 • Παρακολουθήστε τα στοιχεία υλικού και τις μετρήσεις τους
 • Προσδιορίστε ζητήματα πολλαπλών νημάτων και άλλες μετρήσεις που σχετίζονται με την CPU
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων περιβάλλοντος Java για ζητήματα απόδοσης
 • Αποκτήστε ορατότητα σε πραγματικό χρόνο για τις υπηρεσίες και τα στοιχεία του JBoss

Πριν αγοράσετε το εργαλείο παρακολούθησης, μπορείτε να δοκιμάσετε το SolarWinds Server και Application Monitor για 30 ημέρες.

ManageEngine

Το ManageEngine Applications Manager (APM) είναι ένα κορυφαίο εργαλείο παρακολούθησης του JBoss. Και αυτό υποστηρίζεται από τη διαδοχική 10η εμφάνισή του στο Magic Quadrant της Gartner στην κατηγορία Παρακολούθηση Απόδοσης Εφαρμογών και Παρατηρησιμότητα.

Είναι μια εφαρμογή έτοιμη για επιχειρήσεις που λειτουργεί σε περιβάλλον εσωτερικού χώρου (φυσικό και εικονικό) και σε περιβάλλον cloud. Το ManageEngine APM επιτρέπει στις ομάδες να παρακολουθούν κάθε στοιχείο του JBoss. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση της απόδοσης, του λανθάνοντος χρόνου και των σχετικών στοιχείων των εφαρμογών ιστού που έχουν αναπτυχθεί, όπως Enterprise Java Beans (EJBs), Java Virtual Machine (JVM) κ.λπ.

Συνολικά, το ManageEngine APM μπορεί να παρακολουθεί, να ανιχνεύει και να επιλύει την απόδοση του δικτύου και των πόρων που σχετίζονται με την υποδομή και τις εφαρμογές.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ManageEngine Applications Manager περιλαμβάνουν:

 • Παρακολουθήστε τη συνδεσιμότητα της βάσης δεδομένων και τις σχετικές μετρήσεις, όπως το μέγεθος της πισίνας σύνδεσης JDBC, τις συνδέσεις σε χρήση κ.λπ.
 • Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες JMX MBean για να αυξήσετε το μέγεθος της ομάδας βάσης δεδομένων ή επανεκκινήστε τον διακομιστή JBoss για να λύσετε το όριο μνήμης.
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων διαρροής μνήμης χρόνου εκτέλεσης Java, συμπεριλαμβανομένης της σωρού Java και της μνήμης χωρίς σωρό.
 • Κάντε προγραμματισμό χωρητικότητας διακομιστή και βάσης δεδομένων προβλέποντας την κατανάλωση πόρων μέσω της παρακολούθησης KPI.
 • Μάθετε για τα σημεία συμφόρησης και κάντε ανάλυση τάσεων με εκ των υστέρων αναφορές.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δοκιμή 30 ημερών πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά.

Appdynamics

Το Appdynamics είναι μια λύση Software-as-a-Service (SaaS) που προσφέρει πλήρη παρακολούθηση της απόδοσης της εφαρμογής. Λειτουργεί σε περιβάλλοντα cloud και εσωτερικής υποδομής πληροφορικής, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε το περιβάλλον JBoss σας.

Έξω από το κουτί, το Appdynamics μπορεί να παρακολουθεί τις επιχειρηματικές συναλλαγές που εκτελούνται στο JBoss. Ανακαλύπτει αυτόματα και εμφανίζει πράκτορες Java AppDynamics στον πίνακα εργαλείων του κόμβου χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία ρύθμιση.

Με αυτό, μπορείτε να παραμένετε στην κορυφή των κρίσιμων ζητημάτων που σχετίζονται. Επίσης, συνδέεται εύκολα με το JMX MBeans, το οποίο βοηθά στην προβολή εκτεθειμένων φασολιών διαχείρισης. Τέλος, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να οπτικοποιείτε μετρήσεις πόρων, συμπεριλαμβανομένης της CPU, της μνήμης και του δίσκου. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαχειριστές μπορούν να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη απόδοση σε όλο το περιβάλλον Java.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της Appdynamics περιλαμβάνουν:

 • Παρέχει μια εις βάθος προβολή μνήμης στο JBoss και το JVM, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών συλλογής σκουπιδιών, σωρού και χρήσης μνήμης σε πραγματικό χρόνο.
 • Παρέχει πλήρη ορατότητα περιβάλλοντος JVM, συμπεριλαμβανομένων περιβαλλοντικών ιδιοτήτων και επιλογών εκκίνησης.

Σε αντίθεση με το ManageEngine APM και το SolarWinds Server and Application Monitor (SAM), προσφέρει μόνο δωρεάν δοκιμή 15 ημερών.

DynaTrace

Το DynaTrace είναι ένα εργαλείο παρακολούθησης JBoss που βασίζεται σε πράκτορες με τεχνητή νοημοσύνη. Διαπρέπει στην παρατήρηση πλήρους στοίβας λύσεων, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης υποδομών, εφαρμογών και μικροϋπηρεσιών.

  Πώς να βρείτε τον χάρτη διακοπών του Google Meet

Επιπλέον, οπτικοποιεί το αίτημα εξυπηρέτησης JBoss από άκρο σε άκρο μέσω της ροής υπηρεσιών του για να σας δώσει μια πλήρη εικόνα. Εδώ, μπορείτε να δείτε πώς εκτελούνται μεμονωμένες υπηρεσίες και τα στοιχεία τους.

Επιπλέον, μπορεί να βουτήξει βαθιά στη χρήση της CPU παρουσιάζοντας την κατανάλωση CPU σε προγραμματιστές, νήματα φόντου και άλλες ιδιόκτητες υπηρεσίες του JBoss. Επίσης, απαιτεί ελάχιστη διαμόρφωση, καθώς το Dynatrace μαθαίνει αυτόματα για τις λεπτομέρειες της αρχιτεκτονικής εφαρμογής.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του DynaTrace περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Λάβετε μετρήσεις απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων μετρήσεων JMX, μετρήσεων JVM, όλων των δηλώσεων βάσης δεδομένων, μετρήσεων συλλογής σκουπιδιών, ποσοστού αναστολής, όλων των αιτημάτων και όλων των εξαρτήσεων.
 • Δεν απαιτείται χειροκίνητη διαμόρφωση.
 • Εντοπίζει αυτόματα νέες εικονικές μηχανές και αρχίζει να τις παρακολουθεί αμέσως μετά την ανάπτυξη.
 • Εμφανίζει μετρήσεις δικτύου για συγκεκριμένη διαδικασία.

Παρόμοια με το Appdynamics, προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή 15 ημερών. Επιπλέον, προσφέρουν επίσης ένα ευέλικτο μοντέλο τιμολόγησης για να επιλέξετε μεταξύ ετήσιας ή διαρκούς αδειοδότησης.

Νάγιος

Το Nagios είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης υποδομής πληροφορικής που προστατεύει κρίσιμες επιχειρηματικές διαδικασίες. Βοηθά τις ομάδες να βελτιώσουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας του συστήματος και την υγεία του διακομιστή και του δικτύου. Μια προληπτική προσέγγιση βελτιώνει επίσης τον χρόνο απόκρισης του περιστατικού.

Σε αντίθεση με τα άλλα εργαλεία παρακολούθησης του JBoss, το Nagios διατίθεται σε δύο πακέτα: Nagios Core και Nagios XI. Το Nagios Core είναι ένα δωρεάν εργαλείο παρακολούθησης JBoss που βασίζεται σε πράκτορες.

Αντίθετα, το Nagiox XI προσφέρει μια εμπορική έκδοση που βασίζεται σε GUI χωρίς πράκτορες. Έτσι, αν ψάχνετε για μια πιο εύκολη προσέγγιση, η επιλογή του Nagiox XI δεν είναι κάτι το πιο έξυπνο, καθώς προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη GUI.

Η ολοκληρωμένη παρακολούθησή του φροντίζει για κάθε στοιχείο της υποδομής. Επιπλέον, τα API του επιτρέπουν στην ομάδα να παρακολουθεί εσωτερικές και προσαρμοσμένες εφαρμογές, συστήματα και υπηρεσίες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Nagios περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε προληπτικά για τη γερασμένη υποδομή με μοντέρνα πρόσθετα σχεδιασμού χωρητικότητας.
 • Προσφέρει ειδοποιήσεις για ενημέρωση του τεχνικού προσωπικού μέσω SMS ή email.
 • Έρχεται με διεπαφή ιστού για λεπτομερείς πληροφορίες κατάστασης.
 • Υποστηρίζει δυνατότητες πολλαπλών ενοικιαστών.
 • Προσφέρει εξαιρετικές αναφορές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι πληρούνται οι SLA.
 • Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον κώδικα.
 • Έρχεται με επεκτάσιμη αρχιτεκτονική που λειτουργεί για εσωτερικές εφαρμογές.

Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε το Nagios είναι να δοκιμάσετε το online demo του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Nagios Core αλλά χρειάζεστε τεχνική εξειδίκευση για να το ρυθμίσετε και να το εκτελέσετε. Εάν θέλετε να επιλέξετε το Nagios XI, μπορείτε να το αποκτήσετε στην έκδοση Standard ή Enterprise.

SolarWinds Appoptics

Το SolarWinds Appoptics είναι μια επεκτάσιμη λύση συνεχούς παρακολούθησης για το οικοσύστημα JBoss, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών, κεντρικών υπολογιστών, εφαρμογών, κοντέινερ και επιχειρηματικών διαδικασιών. Υποστηρίζει ένα πλαίσιο πλήρους στοίβας που λειτουργεί εξαιρετικά για παλαιού τύπου και μελλοντικές εφαρμογές πληροφορικής.

Έξω από το κουτί, θα βρείτε το Appoptics εύκολο στη ρύθμιση και χρήση. Παρέχει μια φιλική προς το χρήστη προσέγγιση όπου λαμβάνετε όλες τις μετρήσεις του JBoss στον κεντρικό πίνακα εργαλείων AppOptics.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε την υγεία του διακομιστή JBoss σε πραγματικό χρόνο με πρόσβαση σε λεπτομερή οπτική ανάλυση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρατηρήσετε και να διορθώσετε τα σημεία συμφόρησης προτού προκαλέσουν προβλήματα.

Εκτός από την οπτικοποίηση μνήμης, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα νήματα, επιτρέποντάς σας να εντοπίζετε προβλήματα πολλαπλών νημάτων και να επιλύετε έγκαιρα τα σημεία συμφόρησης που βασίζονται στη CPU.

  15 Πλατφόρμα για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων στην τεχνολογία της πληροφορίας

Τα βασικά χαρακτηριστικά της SolarWinds Appoptics περιλαμβάνουν:

 • Λειτουργεί με μια ποικιλία περιβαλλόντων JBoss, συμπεριλαμβανομένων των 4.x έως 7.x.
 • Προσφέρει έναν πίνακα εργαλείων APM με οπτική ανατροφοδότηση συστήματος JBoss σε πραγματικό χρόνο.
 • Οπτικοποιήστε συγκεκριμένη κρυφή μνήμη εκτός από τη συνολική μνήμη, τον συλλέκτη σκουπιδιών, την ελεύθερη μνήμη και πολλά άλλα.
 • Ορίστε αλλαγές βάσει ορίου για τις μετρήσεις παρακολούθησης του JBoss και επιλύστε τις προτού επηρεάσει την εμπειρία χρήστη.
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων κακής απόδοσης νήματος μέσω της παρακολούθησης νημάτων JBoss.
 • Οπτικοποιήστε πλήρως την απόδοση του διακομιστή με έναν κεντρικό πίνακα εργαλείων και ενσωματωμένα πρότυπα.

Η Appoptics προσφέρει μια δοκιμή 30 ημερών.

Παρακολούθηση OpsView JBoss

Το OpsView είναι ένα Business Service Monitoring που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την υποδομή JBoss. Σας δίνει βαθιές γνώσεις για την υποδομή πληροφορικής σας. Παραμένει στην κορυφή της ζήτησης της αγοράς διασφαλίζοντας ότι πληροίτε την απαίτηση SLA για κρίσιμες επιχειρηματικές διαδικασίες.

Με αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε διάφορες πτυχές του διακομιστή JBoss, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας της διαδικασίας και της κατάστασης του. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε κρίσιμες τιμές JMX, διασφαλίζοντας ότι το περιβάλλον JBoss σας λειτουργεί με αξιοπιστία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του OpsView JBoss Monitoring περιλαμβάνουν:

 • Εύκολη ρύθμιση με πρότυπο κεντρικού υπολογιστή.
 • Παρακολούθηση κρίσιμων τιμών JMX.
 • Βεβαιωθείτε ότι πληρούνται οι απαιτήσεις SLA/OLA.

Προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή.

Atatus

Το Atatus είναι μια πλήρης στοίβα παρακολούθησης απόδοσης JBoss που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σε εταιρικές εφαρμογές και διαδικασίες. Με το Atatus, μπορείτε να παρακολουθείτε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης εφαρμογών, της παρακολούθησης αρχείων καταγραφής, της παρακολούθησης υποδομής, της συνθετικής παρακολούθησης (χρόνου λειτουργίας) και της παρακολούθησης πραγματικών χρηστών.

Για το JBoss, πρέπει να βασιστείτε στο Atatus APM, το οποίο σας παρέχει πλήρη ορατότητα της απόδοσης της εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει σε βάθος λεπτομέρειες συναλλαγών, λεπτομέρειες δικτύωσης, παρακολούθηση βάσης δεδομένων και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε αποτυχίες API και να παρακολουθήσετε τις εκδόσεις για καλύτερες εκδόσεις εφαρμογών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Atatus περιλαμβάνουν:

 • Με την παρακολούθηση συναλλαγών, μπορείτε να εντοπίσετε διαδρομές με κακή απόδοση χρησιμοποιώντας εκατοστημόρια, ιστογράμματα και ποσοστά σφαλμάτων.
 • Γνωρίστε τα αργά ερωτήματα SQL που επηρεάζουν την εφαρμογή σας JBoss.
 • Μάθετε πώς οι εξωτερικές υπηρεσίες επηρεάζουν την απόδοση της εφαρμογής σας.
 • Βρείτε και διορθώστε εύκολα τα σημεία συμφόρησης για να βελτιώσετε την απόδοση της εφαρμογής JBoss.
 • Λάβετε αλλαγές μέσω διαφόρων μέσων, όπως Teams, Slack, webhooks, email κ.λπ.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο για τον εντοπισμό προβλημάτων απόδοσης.

Προσφέρουν ένα pay-as-you-go μοντέλο. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε ζητώντας ένα demo ή χρησιμοποιώντας τη δωρεάν απεριόριστη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Eginnovations

Το Eginnovations σάς επιτρέπει να κατανοήσετε την υποδομή JBoss με ορατότητα απόδοσης σε κοντέινερ EJB, JVM, συνδέσεις βάσης δεδομένων, κλήσεις εξωτερικών υπηρεσιών και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια, προσφέρει ένα full-stack εργαλείο παρακολούθησης απόδοσης JBoss.

Έχοντας πρόσβαση σε πολλούς KPI, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα πιο γρήγορα μαθαίνοντας για τα σημεία συμφόρησης, τα αργά ερωτήματα και τα ποσοστά σφαλμάτων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε ορατότητα σε επίπεδο κώδικα, δίνοντάς σας τα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό της εφαρμογής προκαλώντας αργές επιχειρηματικές συναλλαγές.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της Eginnovations περιλαμβάνουν:

 • Παρακολουθήστε κάθε πτυχή του JVM και τις σχετικές επιδόσεις του.
 • Λειτουργεί από το κουτί για JBoss EAP και WildFly.
 • Μετρήστε κάθε μέτρηση EJB, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης, της δημιουργίας, της αφαίρεσης και της επίκλησης.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Eginnovations για 30 ημέρες.

Τελικές Λέξεις

Εργαλείο παρακολούθησης JBoss απαραίτητο για κάθε επιχείρηση που αναπτύσσει εφαρμογές Java. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται προβλήματα αξιοπιστίας, διατηρώντας παράλληλα τη βέλτιστη απόδοση, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Η λίστα μας καλύπτει τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης JBoss και είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τη διαμόρφωση του αρχείου καταγραφής πρόσβασης JBoss 7.