9 καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ βίντεο για την ενίσχυση των πωλήσεων και της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας

Κάθε επιχείρηση πρέπει να κάνει το μάρκετινγκ βίντεο αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της για να παραμείνει στο ραντάρ των πελατών.

Με απλούς όρους, το μάρκετινγκ βίντεο είναι απλώς η διαδικασία χρήσης βίντεο για την προβολή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας μπροστά στο κοινό σας. Μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας με πολλούς τρόπους, όπως:

 • Αύξηση πωλήσεων
 • Ενισχύστε την κυκλοφορία
 • Αυξήστε τον χρόνο παραμονής σε έναν ιστότοπο
 • Προσελκύστε το κοινό
 • Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες
 • Βελτιώστε την κατανόηση του προϊόντος/υπηρεσίας σας

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι τόσο εύκολο να ενσωματώσετε το αποτελεσματικό μάρκετινγκ βίντεο στη στρατηγική σας. Απλώς η δημιουργία ενός βίντεο και στη συνέχεια η κοινοποίησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα είναι αρκετή. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό, και πιστεύω ότι τα παρακάτω εργαλεία θα σας βοηθήσουν σίγουρα σε αυτό το θέμα.

Αν ακούγεται ενδιαφέρον, ας μπούμε αμέσως.

Animoto

Animoto σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε βίντεο που τραβούν την προσοχή που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να προσελκύσετε το κοινό σας. Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη αποθεμάτων βίντεο, εικόνων, κλιπ, μουσικής και άλλων στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βίντεο για οποιονδήποτε κλάδο.

Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τα βίντεό σας, να τα υδατογραφήσετε, ακόμη και να τα μοιραστείτε σε διαφορετικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα κατάλληλα μεγέθη. Με μία μόνο συνδρομή, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα βίντεο θέλετε, και αυτό σε ποιότητα 1080p HD. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμά τους είτε να κάνετε αναβάθμιση για μόλις 5 $/μήνα.

Vyond

Με εκατοντάδες πρότυπα, χιλιάδες στοιχεία και ένα σωρό επιλογές προσαρμογής, η Vyond μπορεί να αναλάβει το βάρος της δημιουργίας εκπληκτικών βίντεο. Από το σημείο μηδέν μέχρι το τέλος, έχετε τον πλήρη έλεγχο των γραφικών, των γραμματοσειρών, του ήχου και όλων των αρχείων. Στην πραγματικότητα, αυτό το εργαλείο είναι κατασκευασμένο με τρόπο που σας βοηθά να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε ενδιαφέροντα βίντεο.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα βίντεο που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Vyond:

Το γεγονός ότι τα βίντεο θα είναι κινούμενα κάνει το όλο θέμα πολύ καλύτερο επειδή έχει μεγάλη ζήτηση. Δεν χρειάζεται καν να έχετε γνώσεις “κινούμενων σχεδίων”. Το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο και να παίξετε με τα στοιχεία και τις λειτουργίες για να δημιουργήσετε το δικό σας επαγγελματικό βίντεο επεξήγησης.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια σελίδα ενός PDF

Brightcove

Μια ολοκληρωμένη σουίτα μάρκετινγκ βίντεο, Brightcove, είναι απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό για την επιχείρησή σας. Είναι μια λύση μάρκετινγκ βίντεο all-in-one που σας επιτρέπει να κάνετε:

 • Επεξεργασία βίντεο
 • Ζωντανή μετάδοση
 • Διαχείριση περιεχομένου
 • Δημοσίευση βίντεο
 • Διακωδικοποίηση
 • Αναλύστε την απόδοση

Μπορείτε να συναρμολογήσετε το δικό σας πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και να το ενσωματώσετε όπου θέλετε. Μάλιστα, μέσα στο σύστημά τους, μπορείτε να μοιράζεστε τα βίντεό σας σε πολλές πλατφόρμες ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε αυτές μη αυτόματα. Εάν έχετε το Brightcove, υπάρχουν πολύ λιγότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε εκτός αυτού, επειδή έχουν ήδη ενσωματωμένες πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με βίντεο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν δοκιμή τους.

SproutVideo

Ιδανικό για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και την αύξηση της επισκεψιμότητας μέσω του μάρκετινγκ βίντεο, SproutVideo ιδρύθηκε το 2010 αλλά γρήγορα έγινε αξιόπιστη επιλογή.

Διαθέτει μια δέσμη εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να υπερφορτώσετε το παιχνίδι μάρκετινγκ βίντεο, συμπεριλαμβανομένου ενός προηγμένου προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο που διαθέτει επιλογές κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων και ενσωμάτωσης κώδικα. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένες κάρτες CTA και End Cards για να τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατών.

πρέπει να πω @sproutvideo έχει ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ έγγραφα εξυπηρέτησης/υποστήριξης πελατών από οποιαδήποτε πλατφόρμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι πάντα ευχάριστο να χρησιμοποιώ το προϊόν τους και να μιλάω στην ομάδα τους!

— Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15 Αυγούστου 2019

Εκτός από αυτό, μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα λήψης δυνητικού πελάτη στο βίντεό σας που ενσωματώνεται με κορυφαίες πλατφόρμες όπως το MailChimp και το Hubspot.

Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά σε αυτό, όπως βίντεο SEO, παρακολούθηση απόδοσης και πολλά άλλα. Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν και να το πάρετε από εκεί.

BombBomb

Αν δεν είστε επαγγελματίας έμπορος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε τους αναγνώστες κολλημένους στα email σας. Ωστόσο, με τη χρήση του BombBomb, μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε τα πράγματα πολύ καλύτερα προσθέτοντας βίντεο σε αυτό. Είναι σαν να προσθέτετε μαζί το μάρκετινγκ βίντεο και το μάρκετινγκ μέσω email για ένα αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

  Πώς να ελέγξετε την μπαταρία AirPods σε iPhone, Apple Watch και Mac

Βοηθά τα email σας να ξεχωρίζουν από το πλήθος, επειδή τα περισσότερα από αυτά θα ήταν μόνο σε απλό κείμενο. Το μόνο που κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση BombBomb Chrome ή/και την εφαρμογή για κινητά, να εγγράψετε το βίντεό σας μέσω αυτής και στη συνέχεια να το ενσωματώσετε στα email σας. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε οποιοδήποτε βίντεο από τη βιβλιοθήκη σας, αν δεν θέλετε να εγγράψετε νέο.

Shakr

Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές καμπάνιες βίντεο για την επωνυμία σας με Shakr. Για να επιτύχετε καλά αποτελέσματα από τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να δημοσιεύετε συνεχώς φρέσκο ​​περιεχόμενο και κυρίως βίντεο. Έχοντας αυτό υπόψη, το Shakr είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε παρτίδες βίντεο πολύ πιο γρήγορα και με αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορείτε να αποδώσετε βίντεο εξαιρετικά γρήγορα, σε σημείο όπου μπορούν να αποδοθούν πάνω από 500 βίντεο μέσα σε ένα κλάσμα του χρόνου. Και μετά από αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις καμπάνιες σας την ίδια μέρα για να διατηρήσετε τη ροή των πραγμάτων.

Vidyard

Μια ολοκληρωμένη λύση μάρκετινγκ βίντεο, Vidyard έχει κυριολεκτικά όλα όσα θα χρειαστείτε. Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να τολμήσετε για άλλα εργαλεία αν το αρπάξετε.

Και γιατί το λέω αυτό;

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει:

 • Φιλοξενία βίντεο
 • Ενσωματώστε βίντεο σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιεχόμενο
 • Προσθέστε CTA, κάρτες τέλους και φόρμες στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο
 • Βελτιστοποιήστε τα βίντεο για SEO
 • Δημιουργήστε ένα κέντρο για τα καλύτερα βίντεό σας
 • Ενσωματώστε εξατομικευμένες λειτουργίες σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο
 • Αναλύστε την απόδοση στο διαδίκτυο

Σαν @HubSpot Χρήστης Marketing Pro & Sales Pro, έχω πρόσβαση στο Vidyard. Μέχρι εδώ καλά.

— 🤠 Randy Milanovic (@kayak360) 25 Μαρτίου 2020

Η Vidyard εμπιστεύεται και επαινείται από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα όπως το LinkedIn, η Microsoft και η S&P Global. Φροντίστε να ζητήσετε μια δωρεάν επίδειξη για να τα δοκιμάσετε.

  Πώς να ορίσετε τον προεπιλεγμένο φάκελο στην Εξερεύνηση αρχείων

Wistia

Αν δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε μια σύνδεση με τους θεατές σας, Wistia σίγουρα μπορεί να το διορθώσει για εσάς. Πρώτα απ ‘όλα, σας επιτρέπει να φιλοξενείτε βίντεο στην πλατφόρμα τους που έχει μία από τις υψηλότερες ποιοτικές αναπαραγωγές. Μπορείτε να προσθέσετε ένα λογότυπο, να αλλάξετε χρώματα, ακόμη και να συναρμολογήσετε φόρμες, συνδέσμους και CTA.

Μπορείτε να προσφέρετε στους θεατές σας μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις και ακόμη και να δημιουργήσετε ένα μίνι κανάλι που προβάλλει τα βίντεό σας που έχετε επιλέξει. Εκτός από αυτό, μπορείτε να αναπαράγετε αυτόματα το ένα βίντεο μετά το άλλο για να αυξήσετε τον χρόνο παραμονής.

Μιλώντας για τη δημιουργία μιας σύνδεσης με το κοινό σας, σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα του θεατή για να προσεγγίσετε νέα άτομα και επίσης να επαναστοχεύσετε υπάρχοντα σε διαφορετικές πλατφόρμες. Μπορείτε να καταγράψετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και να τους ενημερώνετε κάθε φορά που εμφανίζεται ένα νέο βίντεο.

Ανησυχείτε για το SEO;

Μην το κάνετε.

Η Wistia βελτιστοποιεί τα βίντεο για τη μηχανή αναζήτησης προσθέτοντας σήμανση σχήματος (JSON+LD) και κάνει όλη τη σκληρή δουλειά στο παρασκήνιο.

Τέλος, μπορείτε να ενσωματώσετε το CRM για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων.

Vimeo

Vimeo πρόσφατα ανέβασε πραγματικά το παιχνίδι τους και έγινε πολύ καλύτερος από πριν. Στην πραγματικότητα, έχει γίνει πλέον η επιλογή φιλοξενίας βίντεο για πολλούς ανθρώπους. Και γιατί να μην είναι με όλα αυτά τα απίστευτα χαρακτηριστικά;

Με το Vimeo, μπορείτε:

 • Φιλοξενία βίντεο
 • Συνεργαστείτε με μέλη της ομάδας
 • Εφαρμόστε τις απαιτούμενες στρατηγικές μάρκετινγκ
 • Μετρήστε την απόδοση σε βαθύ επίπεδο

Παίρνετε 7 TB αποθηκευτικό χώρο για να ανεβάσετε τα βίντεό σας και να τα οργανώσετε όπως θέλετε. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο σάς επιτρέπει να προσθέτετε CTA, να ενσωματώνετε οπουδήποτε, να καταγράφετε διευθύνσεις email και να ενσωματώνετε το αγαπημένο σας λογισμικό μάρκετινγκ email. Υπάρχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες που θα θέλατε να εξερευνήσετε, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με μόλις 20 $/μήνα.

συμπέρασμα

Επιλέξτε τα προαναφερθέντα εργαλεία μάρκετινγκ βίντεο για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο, να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, να δημιουργήσετε αφοσίωση και να εκτοξεύσετε την απόδοση επένδυσης στα ύψη.