9 καλύτερα δίκτυα εμπειρογνωμόνων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις

Ξεκινώντας μια νέα επιχείρηση; Θέλετε να επεκτείνετε την εστίαση της επιχείρησής σας σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες; Μιλήστε με έναν σύμβουλο από οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα δίκτυα ειδικών παρακάτω και λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση να μην αντιμετωπίσετε απώλειες κεφαλαίου.

Τα δεδομένα για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων δεν μπορούν να προέρχονται από αναζητήσεις Google. Θα πρέπει να προέρχεται από εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων που ασχολούνται με τέτοια δεδομένα και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία.

Ως εκ τούτου, για την απόλυτη επιτυχία στην επιχείρησή σας, πρέπει να μιλήσετε με έναν ειδικό σε θέματα (SME) που βρίσκεται σε διάφορες εταιρείες δικτύου και ιστοσελίδες ειδικών. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς πηγές γνώμης ειδικών.

Τι είναι τα δίκτυα εμπειρογνωμόνων;

Οι αγορές δικτύων εμπειρογνωμόνων είναι διαδικτυακές πλατφόρμες όπου μπορείτε να προσλάβετε ΜΜΕ, εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων, ειδικούς στο χρηματιστήριο, εμπειρογνώμονες επενδύσεων και ούτω καθεξής για διαβουλεύσεις ή έργα ένας προς έναν. Η πλατφόρμα υπηρεσιών δικτύου ειδικών χρησιμοποιεί ελέγχους ιστορικού και έρευνα επαγγελματικού προφίλ για την επικύρωση των ειδικών επαγγελματιών.

Ορισμένα δίκτυα ειδικών διαθέτουν επίσης προηγμένη υποδομή, όπως διαδικτυακά εργαλεία για διαχείριση δεδομένων, προετοιμασία τιμολογίων, ηχογράφηση, σύνταξη ηχητικών μεταγραφών και διαχείριση εμπιστευτικότητας.

Τέτοια δίκτυα επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρήματα αναθέτοντας το ερευνητικό έργο σε εξωτερικούς εμπειρογνώμονες. Κυρίως, οι επαγγελματίες και οι ΜΜΕ προέρχονται από εταιρείες σε επίπεδο επιχείρησης όπως η Tesla ή η Coca-Cola. Ως εκ τούτου, μια μικρή επένδυση σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλύσετε τα μικρά ή μεσαία επιχειρηματικά σας προβλήματα με ηγέτες επιχειρήσεων που κυβερνούν διάφορους κλάδους παγκοσμίως.

Οι εταιρείες συμβούλων διαχείρισης, οι εταιρείες συμβούλων τεχνολογίας, τα hedge funds, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, τα αμοιβαία κεφάλαια και οι επενδυτικοί τραπεζίτες είναι οι κορυφαίοι καταναλωτές τέτοιων πλατφορμών.

Τι κάνουν τα δίκτυα εμπειρογνωμόνων;

Δεν υπάρχει καθορισμένο πρότυπο για τη λειτουργία πλατφορμών επαγγελματικής γνώσης κατά παραγγελία. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ακόλουθα είναι κοινά:

#1. Οι διευθυντές επιχειρήσεων ή οι ενδιαφερόμενοι ανακαλύπτουν ότι ορισμένα ερευνητικά δεδομένα ή ανθρώπινες γνώσεις μπορούν να αυξήσουν την απόδοση.

#2. Ο οργανισμός που διερευνά μπορεί να κάνει τη δική του έρευνα για να καταλάβει την τεχνογνωσία και τη δύναμη του προφίλ που απαιτούν.

#3. Εναλλακτικά, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίσουν αναλυτές παρόχων υπηρεσιών γνώσης κατά παραγγελία και να υποβάλουν λεπτομέρειες ή λέξεις-κλειδιά για το έργο.

#4. Και πάλι, μπορείτε είτε να υποβάλετε την απαίτησή σας απευθείας στο δίκτυο εμπειρογνωμόνων είτε ο πάροχος υπηρεσιών να το κάνει στο πίσω μέρος.

#5. Ένας έξυπνος αλγόριθμος της πλατφόρμας ταιριάζει με εσωτερικά και εξωτερικά προφίλ σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Στη συνέχεια, το εργαλείο αναζήτησης διαβιβάζει μια λίστα με προτεινόμενα προφίλ απευθείας σε εσάς ή μέσω ενός διαμεσολαβητή αναλυτή.

Μόλις έχετε δεδομένα για τη ΜΜΕ σας, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους μέσω βιντεοκλήσεων. Μερικές φορές, οι πελάτες μπορούν να προσλάβουν απευθείας τη ΜΜΕ για ένα συνεχές ή εφάπαξ έργο.

Τα περισσότερα δίκτυα ειδικών έχουν όρους και προϋποθέσεις σχετικά με το απόρρητο δεδομένων, την εμπιστευτικότητα, τις ρήτρες μη αποκάλυψης και το κλείδωμα πληρωμών. Ως πελάτης, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε τα τέλη εκ των προτέρων με ένα σύστημα προστασίας πληρωμών για να ωφελήσετε εξίσου τη ΜΜΕ και τον πελάτη.

Τέλος, ο πάροχος υπηρεσιών γνώσης κατ’ απαίτηση κερδίζει έσοδα από κάθε συναλλαγή μέσω προμηθειών από τις ΜΜΕ και χρεώσεων ερευνητικής εργασίας από τους πελάτες. Μερικοί μπορεί επίσης να κερδίζουν με μίσθωση υποδομής πληροφορικής.

  Πώς να διαγράψετε μια επαφή στο Viber

Ποια προβλήματα λύνουν τα δίκτυα ειδικών για τις επιχειρήσεις;

#1. Οι σύμβουλοι που κατέχουν διευθυντικές θέσεις ανώτερων ή μεσαίου επιπέδου μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα με την ανάπτυξη της επιχείρησης, το μάρκετινγκ προϊόντων/υπηρεσιών, τα σημεία συμφόρησης στην αλυσίδα εφοδιασμού, τη στρατηγική πωλήσεων, την σύνθετη τεχνογνωσία μηχανημάτων κ.λπ.

#2. Στελέχη εταιρειών επιπέδου Γ, όπως CFO, CEO, COO, CTO, κ.λπ., μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίλυση επιχειρηματικών ζητημάτων που σχετίζονται με την ανάλυση ανταγωνιστών, τις τάσεις της αγοράς, την ομάδα πωλήσεων, τη βελτιστοποίηση προϋπολογισμού και τις στρατηγικές σχέσεις.

#3. Οι επαγγελματίες της τεχνολογίας, όπως οι προγραμματιστές λογισμικού, οι προγραμματιστές ιστοτόπων, οι κατασκευαστές εφαρμογών για κινητά, οι εκπαιδευτές τεχνητής νοημοσύνης, η ανάλυση μεγάλων δεδομένων κ.λπ., μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε πολύπλοκες τεχνικές στρατηγικές.

#4. Οι ειδικοί που μελετούν τακτικά τις καταστάσεις κερδών, τα φύλλα ζημιών κερδών κ.λπ., μπορούν να βοηθήσουν έναν διαχειριστή επενδυτικών κεφαλαίων να επενδύσει σε επιχειρήσεις καλής ποιότητας.

#5. Οι προσωπικές, διαδικτυακές και τηλεφωνικές έρευνες πελατών είναι ζωτικής σημασίας δεδομένα για την κατανόηση του νεύρου της αγοράς. Πολλοί ειδικοί σύμβουλοι δικτύου πραγματοποιούν τακτικά ανεξάρτητες έρευνες. Μπορείτε να συνδεθείτε με έναν σύμβουλο από σχετικό τομέα για να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες.

#6. Οι επιχειρηματίες συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την πρωτογενή έρευνα αγοράς, το σχεδιασμό προϊόντων, την ανάπτυξη και τη στρατηγική πωλήσεων. Ένας ιδιοκτήτης ή διευθυντής εκκίνησης μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτά τα σημαντικά ζητήματα.

Επαγγελματικά πεδία που καλύπτονται από δίκτυα εμπειρογνωμόνων

Σύμβουλοι από παρόχους γνώσης κατ’ απαίτηση δημιουργούν μια εντελώς νέα οικονομία δημιουργών. Θα βρείτε ειδικούς από σχεδόν όλες τις εξειδικευμένες θέσεις για να ωφελήσουν οποιαδήποτε επιχείρηση έχετε. Μερικές σημαντικές θέσεις είναι οι εξής:

#1. Συμβουλευτική τεχνολογίας για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, αγορές κρυπτονομισμάτων, έργα NFT, διαδικτυακά παιχνίδια, εφαρμογές Ιστού που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, εφαρμογές για κινητά, λογισμικό υπολογιστών κ.λπ.

#2. Εμπειρογνώμονες υγειονομικής περίθαλψης για έρευνα συμβάσεων, διαχείριση κλινικών δοκιμών, εγκατάσταση προηγμένων οργάνων σε νοσοκομεία, τεχνική υποστήριξη για όργανα ερευνητικού εργαστηρίου κ.λπ.

#3. Ειδικοί στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στο Google Ads.

#4. Διαχείριση έργου με DevOps, Agile, Scrum και άλλες μεθοδολογίες διαχείρισης επιχειρήσεων.

#5. Ειδικοί σε μετοχές, ομόλογα, ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και χρηματαγορές για επενδύσεις και συναλλαγές.

#6. Συμβουλευτικές θέσεις διαχείρισης και ανθρώπινου δυναμικού (HR).

#7. Η διαδικτυακή έρευνα αγοράς, η έρευνα πελατών, η ανάλυση δεδομένων κ.λπ., είναι επίσης σημαντικές θέσεις.

Μέχρι στιγμής, έχουμε περιγράψει τα βασικά των δικτύων εμπειρογνωμόνων από την οπτική γωνία των επιχειρήσεων. Βρείτε παρακάτω την απόλυτη λίστα με τις τάσεις των υπηρεσιών δικτύου ειδικών που μπορεί να δοκιμάσει η επιχείρησή σας για επίλυση προβλημάτων ή αύξηση εσόδων.

Inex One

Inex One είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ΜΜΕ, εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να ανταλλάξουν την τεχνογνωσία τους και να αναπτυχθούν μαζί. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επιχειρηματικών προϊόντων, όπως Μεταγραφές, Διαχείριση Γνώσης, Πλατφόρμα Συμμόρφωσης, Πίνακας Ελέγχου Analytics και το πιο σημαντικό, Δίκτυα ειδικών.

Το Inex One δεν σας επιτρέπει απλώς να βρείτε τον καλύτερο ειδικό για επιχειρηματικές πληροφορίες. Σας παρέχει επίσης προηγμένη υποδομή για την αποθήκευση εμπιστευτικών κλήσεων ειδικών ή περιεχομένου που μοιράζονται οι ΜΜΕ. Η υποδομή του Inex One σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε πολλούς ειδικούς, να τους χρεώνετε αποτελεσματικά και να παρακολουθείτε τις δαπάνες της επιχείρησής σας για κλήσεις ειδικών.

Το Inex One σας παρέχει επίσης μια πλατφόρμα συγκέντρωσης γνώσεων κατ’ απαίτηση. Σε αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε χιλιάδες εξειδικευμένους παρόχους υπηρεσιών δικτύου και να επιλέξετε έναν ικανό για το επόμενο έργο σας.

CleverX

CleverX είναι μια άλλη αξιόπιστη πηγή επαγγελματικών κοινοτήτων που μπορεί να σας βοηθήσει στη λήψη της κατάλληλης επιχειρηματικής απόφασης με δεδομένα που μπορούν να ενεργήσουν. Σας επιτρέπει να στέλνετε ελεύθερα μηνύματα σε ορισμένες ΜΜΕ για την αρχική έρευνα.

  Πώς να στείλετε σημειώσεις στον εαυτό σας στο Slack

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσλάβετε τους ειδικούς απευθείας για εφάπαξ ή μακροπρόθεσμα έργα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε μια βιντεοκλήση ένας προς έναν για συνέντευξη από τον ειδικό και να εξορύξετε τα δεδομένα που αναζητάτε.

Το CleverX διευκολύνει τους επιχειρηματίες, τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να συγκεντρώσουν επιχειρηματική τεχνογνωσία από έμπειρους επαγγελματίες. Δεν χρειάζεται να προσλάβετε εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων στη μισθοδοσία. Απλώς λάβετε συμβουλές κατ’ απαίτηση όταν χρειάζεται στο CleverX.

Διευκολύνει την αναζήτηση ΜΜΕ. Ο έξυπνος προγραμματισμός αναζητά τον κατάλληλο επαγγελματία όταν εισάγετε λέξεις-κλειδιά επιχείρησης ή έργου. Επιπλέον, θα βρείτε εξαιρετικά ταλαντούχους και επιτυχημένους συμβούλους επιχειρήσεων από κορυφαίες εταιρείες όπως η Tesla, η Google, το Forbes, η Ford, η Apple, η Shell, η Coca-Cola, η Walmart και πολλές άλλες.

Όμιλος Gerson Lehrman (GLG)

Μια άλλη αξιόπιστη πλατφόρμα ενημέρωσης επαγγελματικών και επιχειρηματικών δεδομένων είναι GLG. Οι ειδικοί θεωρούν το GLG ως το δίκτυο πληροφοριών για ολόκληρο τον κόσμο. Είτε η επιχείρησή σας βρίσκεται στις ΗΠΑ και θέλετε να ανοίξετε μια μονάδα παραγωγής στο Βιετνάμ, τη Μαλαισία ή την Κίνα, λάβετε όλες τις κλήσεις από ειδικούς στη διάθεσή σας, εγγραφείτε σε αυτήν την πλατφόρμα γνώσης κατά παραγγελία.

Η ανακάλυψη πληροφοριών της GLG λειτουργεί μέσω μιας αποκλειστικής ροής εργασίας τριών λύσεων. Αυτά είναι τα GLG Direct, GLG Syndicate Insights και GLG Research. Εάν είστε επιχειρηματίας και έχετε χρόνο για έρευνα αυτοεξυπηρέτησης, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τις ΜΜΕ μέσω της GLG Direct.

Αντίθετα, εάν είστε ιδιοκτήτης μεσαίας ή μεγάλης επιχείρησης και θέλετε να αναθέσετε στην GLG όλη την ερευνητική εργασία μιας νέας επιχείρησης ή μονάδας, μπορείτε να επιλέξετε τη λύση GLG Research. Προσφέρει λεπτομερή ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα έρευνας από εργαστήρια, ομάδες εστίασης, πάνελ συζήτησης, δεδομένα φωνής πελατών και έρευνα αγοράς.

Επιπλέον, εάν είστε μικρή επιχείρηση και θέλετε να εξετάσετε το υπάρχον περιεχόμενο της GLG αντί να πάρετε συνέντευξη από μια ΜΜΕ, μπορείτε να δοκιμάσετε το GLG Syndicate Insights. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη GLG με αναφορές, έρευνες, μεταγραφές, εκπομπές ιστού κ.λπ.

NewtonX

Η λειτουργία της επιχείρησής σας κόλλησε σε μια διαδικασία συμφόρησης που κανένας από τους εσωτερικούς διαχειριστές ή τους ειδικούς τεχνολογίας δεν μπορεί να επιλύσει; Αναζητάτε έτοιμα δεδομένα έρευνας B2B ή σχέδια επέκτασης που μπορείτε να εφαρμόσετε στο εγχείρημά σας; Μπορείτε να δοκιμάσετε NewtonX!

Είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα όπου ειδικοί με αποδεδειγμένη εμπειρία και αρχεία ανταποκρίνονται στα πιο δύσκολα επιχειρηματικά προβλήματα που μπορείτε να σκεφτείτε. Επιπλέον, οι επαγγελματίες είναι καλοί, προνοητικοί και προσιτοί. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την κλήση διαβούλευσης μιας ώρας.

Η NewtonX συλλέγει και διατηρεί μια αγορά με τους καλύτερους ειδικούς για κλάδους όπως η διαφήμιση, το μάρκετινγκ, η υγειονομική περίθαλψη, το ανθρώπινο δυναμικό, η μεταποίηση, τα ακίνητα και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί ένα εργαλείο αναζήτησης που βασίζεται σε AI που μετατρέπει τις εισροές σας σε ερωτήματα βάσης δεδομένων με περισσότερα από 40 πεδία.

Στη συνέχεια, βελτιώνει και προσδιορίζει τα σωστά προφίλ ΜΜΕ σύμφωνα με το επιχειρηματικό σας πρόβλημα ή το ερώτημά σας. Επιπλέον, η NewtonX δημιουργεί μια λίστα με πιθανές ΜΜΕ που είναι αρμόδιες για την επίλυση των επιχειρηματικών σας ερωτημάτων.

Τρίτη Γέφυρα

Αν αναζητάτε επενδυτικές πληροφορίες και επαγγελματικές συμβουλές ή υπηρεσίες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις υπηρεσίες του Τρίτη Γέφυρα. Έχει μια μοναδική προσέγγιση στη βιομηχανία γνώσης κατ’ απαίτηση, γνωστή ως το μεικτό μοντέλο για την ανταλλαγή γνώσης.

  Λάβετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχει ένα νέο παιχνίδι Google Doodle

Ένας πελάτης μπορεί να κοιτάξει μέσα από μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου υψηλής ποιότητας για επιχειρηματικούς, επενδύσεις και συμβουλευτικούς σκοπούς. Έμπειρα και ταλαντούχα στελέχη στο Third Bridge επιμελούνται τακτικά τη βιβλιοθήκη περιεχομένου, ώστε να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα δεδομένα και να λαμβάνετε τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Εάν το επιχειρηματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι μοναδικό και δεν υπάρχει προϋπάρχον περιεχόμενο, μπορείτε να επωφεληθείτε από το φόρουμ της τρίτης γέφυρας ή τις Συνδέσεις. Το φόρουμ είναι μια συλλογή από ειδικούς που θα εμβαθύνουν στο έργο μόλις επιλέξετε τις υπηρεσίες της Τρίτης Γέφυρας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με μια ΜΜΕ εάν πάτε για την υπηρεσία Συνδέσεις Τρίτης Γέφυρας.

Οδηγός

Προσπαθήστε Σημεία οδηγού υπηρεσίες εάν αναζητάτε επαγγελματίες Σύμβουλους που μπορούν να καθοδηγήσουν ένα εφάπαξ έργο επέκτασης της επιχείρησης ή να παρέχουν προτάσεις ειδικών μέσω συνεντεύξεων ένας προς έναν. Το Guidepoint Network of experts είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα. Διαθέτει περισσότερους από 1.000.000 Συμβούλους διασκορπισμένους σε 150 βιομηχανίες και εξειδικευμένα θέματα.

Εκτός από τις ανθρώπινες γνώσεις ειδικών, το Guidepoint παρέχει επίσης άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής γνώσεων ειδικών μέσω ερευνητικών προϊόντων, ερευνών, αναλύσεων δεδομένων και νομικών λύσεων.

AlphaSights

AlphaSights είναι ένα ακόμη αξιόπιστο και αξιόπιστο δίκτυο εμπειρογνωμόνων για διάφορες επιχειρήσεις και επενδυτικές απαιτήσεις. Εάν θέλετε να καταφέρετε να αναζητήσετε ειδικούς του κλάδου για αναλύσεις επιχειρηματικών δεδομένων, πληροφορίες, έρευνες και προσωπικές εμπειρίες, πρέπει να το ελέγξετε.

Τα στελέχη της AlphaSights αναλύουν τις απαιτήσεις σας, πραγματοποιούν έρευνα αγοράς, καταγράφουν προφίλ ειδικών και, τέλος, προτείνουν ανώτερα προφίλ που επιλύουν κυρίως το αρχικό σας ερώτημα.

Το δίκτυο εμπειρογνωμόνων του είναι κατάλληλο για επενδυτικούς τραπεζίτες, ιδιωτικές επενδυτικές εταιρείες, αμοιβαία κεφάλαια, συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης, εταιρείες και μη κυβερνητικούς οργανισμούς (ΜΚΟ).

Έρευνα Coleman

Εάν παρατηρείτε απώλειες εσόδων λόγω του φραγμού για την επίτευξη της σωστής πρότασης ειδικού, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση Έρευνα Colemanτον ιστότοπο του χρήστη και ελέγξτε τις υπηρεσίες του. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παγκοσμίως σέβονται αυτόν τον εξειδικευμένο πάροχο υπηρεσιών δικτύου για άμεση πρόσβαση σε έναν ειδικό που δεν μπορείτε να βρείτε μέσω των ανταγωνιστών του.

Οι εταιρείες συμβούλων διαχείρισης επιχειρήσεων και οι εταιρείες επενδύσεων χρησιμοποιούν κυρίως τις υπηρεσίες ανταλλαγής γνώσεων από την Coleman Research. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν κατ’ ιδίαν διαβουλεύσεις, γρήγορες δημοσκοπήσεις και έρευνες ειδικών.

Capvision

Είστε παθιασμένοι με το να μην αποτύχετε την επιχείρηση ακόμα και όταν ο κόσμος αλλάζει γρήγορα και οι πληροφορίες γίνονται ξεπερασμένες κάθε λεπτό; Επιλέξουν Capvision’s εξειδικευμένες υπηρεσίες δικτύου κάθε φορά που παίρνετε σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις που αφορούν χρήματα, χρόνο και βάση πελατών.

Οι Σύμβουλοί της προέρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου και επί του παρόντος αριθμούν πάνω από 380.000 ειδικούς σε όλους τους κλάδους. Έτσι, για υπεράκτιες μονάδες παραγωγής, επέκταση επιχειρήσεων, επενδυτικές αποφάσεις ή διαχείριση κεφαλαίων, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Capvision.

Τελικές Λέξεις

Ποτέ μην ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή μην επεκτείνετε μια υπάρχουσα στα τυφλά. Επίσης, μην εμπιστεύεστε ποτέ δωρεάν και φιλικές συμβουλές από αγνώστους. Μπορεί να μην γνωρίζετε, αλλά είναι πιθανό ο ανταγωνιστής σας να έχει στρατολογήσει πολλούς κακούς ηθοποιούς που θα μπορούσαν να θέσουν την επιχείρησή σας σε κίνδυνο μοιράζοντας φήμες ή μισές αλήθειες.

Αντίθετα, βασιστείτε σε ειδικούς των επιχειρήσεων που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο για μια γρήγορη συμβουλή για τη νέα σας επιχείρηση ή τη νέα επιχειρηματική μονάδα που θέλετε να ξεκινήσετε.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις παραπάνω πλατφόρμες δικτύων ειδικών ή αθροιστές για να συναντήσετε μερικούς από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους ειδικούς σε θέματα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης εγγράφων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για να διατηρείτε ασφαλή τα δεδομένα συμβουλών δικτύου ειδικών και να τα καθιστά προσβάσιμα.