9 καλύτερα ακουστικά VR για μια καθηλωτική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας

Η τεχνολογία ακουστικών VR3 καθορίζει την έκταση της βύθισης που μπορείτε να βιώσετε.

Όταν μιλάμε για Εικονική Πραγματικότητα, πολλοί από εμάς θα σκεφτόμασταν για ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως το Minority Report. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, αυτή η τεχνολογία εμφανίζεται στην καθημερινότητά μας. Από την ιατρική και τα βιντεοπαιχνίδια μέχρι την εκπαίδευση, το VR είναι παντού τώρα.

Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε εν συντομία την έννοια της Εικονικής Πραγματικότητας.

Τι είναι το VR ή η εικονική πραγματικότητα;

Το VR ή η εικονική πραγματικότητα είναι ένα ψηφιακό περιβάλλον που δημιουργείται από υπολογιστή και αποτελείται από αντικείμενα και σκηνές που φαίνονται αληθινά. Αυτό το περιβάλλον κάνει τον θεατή να νιώθει ότι περιβάλλεται από αυτά τα αντικείμενα. Αν μιλάμε για βιντεοπαιχνίδια, το VR επιτρέπει στους παίκτες να βυθιστούν πλήρως στο gameplay. Ως αποτέλεσμα, αισθάνονται ότι είναι ένας από τους χαρακτήρες.

Μια άλλη μεγάλη χρήση του VR είναι στην εκπαίδευση. Για παράδειγμα, μπορεί να ενημερώσει τους μαθητές πώς να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση ή να βοηθήσει στην ενίσχυση της αθλητικής τους προπόνησης.

Για αρκετά χρόνια, η εικονική πραγματικότητα ήταν απλώς μια έννοια φιλοσοφίας και κερδοσκοπικής μυθοπλασίας. Μετά τα μέσα του περασμένου αιώνα, ορισμένες από αυτές τις ιδέες έγιναν πράξη. Ωστόσο, οι τεχνικές πτυχές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν περιορισμένες, και ως εκ τούτου, αυτή η ιδέα δεν μπορούσε να κερδίσει εμπορική διαφημιστική εκστρατεία. Ωστόσο, οι τεχνικές δυνατότητες και μερικές ενδιαφέρουσες θεμελιώδεις ιδέες άρχισαν να αποτελούν μια σταθερή βάση για το μέλλον του.

  Το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Με τη συνεχιζόμενη εξέλιξη στην ισχύ του υπολογιστή, τα γραφικά και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, έχουμε επιτύχει την τρέχουσα κατάσταση του VR.

Τα περιβάλλοντα VR γίνονται αντιληπτά και βιώνονται χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές γνωστές ως ακουστικά VR για κράνη.

Τι είναι τα ακουστικά VR και οι χρήσεις τους;

Τα ακουστικά VR είναι μια συσκευή που βοηθά στη μετατροπή του φυσικού περιβάλλοντος του θεατή με το περιεχόμενο. Τα ακουστικά VR φοριούνται πάνω από το κεφάλι με φακούς τοποθετημένους στα μάτια. Αυτό βοηθά στην προβολή των εικόνων από οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphone, κονσόλα παιχνιδιών, στοιχεία γραφικών κ.λπ., στα μάτια. Δημιουργεί στερεοσκοπικές τρισδιάστατες εικόνες που δίνουν μια καθηλωτική αίσθηση στους θεατές.

Υπάρχουν διάφορα είδη ακουστικών VR που διατίθενται στην αγορά που σχετίζονται με τις διάφορες μάρκες. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό ακουστικό, ας εξερευνήσουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε.

Premium ακουστικά

Meta Quest 2

Το Meta Quest 2 διαθέτει ελεγκτή αφής 2x, κάλυμμα σιλικόνης, 2 μπαταρίες AA, καλώδιο φόρτισης, διαχωριστικό γυαλιών και τροφοδοτικό. Είναι ένα προηγμένο ακουστικό VR all-in-one που διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα, ενσωματωμένη μπαταρία και εσωτερική παρακολούθηση.

Με αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού, μπορείτε να εξερευνήσετε πάνω από 350 τίτλους σε θέματα φυσικής κατάστασης, gaming, ψυχαγωγίας και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει να αισθάνεστε εντελώς βυθισμένοι στον εικονικό κόσμο.

Μόνο ακουστικά HTC Vive Pro 2

Τα ακουστικά HTC Vive Pro 2 σάς επιτρέπουν να βιώσετε κορυφαία εμπειρία στην κατηγορία. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι ιδανικό για οπτικοποίηση μάρκετινγκ, σχεδιασμό, εκπαίδευση ακριβείας κ.λπ. Διαθέτει ευρύ οπτικό πεδίο έως 120 μοιρών που προσφέρει καλύτερη και πιο άνετη οπτική εμπειρία.

  16 Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας τιμολογίων για αποδοχή πληρωμών

Αυτό το ακουστικό διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η ευκρίνεια 5K σε συνδυασμό με την ανάλυση 4896 x 2448 φέρνει λεπτότερες οπτικές λεπτομέρειες.

Ακουστικά HP Reverb G2 VR

Το HP Reverb G2 VR Headset διαθέτει ρυθμιζόμενους φακούς, χειριστήριο, ηχείο από τη Valve, 4 κάμερες και πάνελ LCD 2160 x 2160. Τα κορυφαία ηχεία και οι φακοί του κλάδου προσφέρουν εξαιρετικά οπτικά και ήχο. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Έρχεται με καλώδιο ακουστικών 6 μέτρων για φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Προσφέρει περιορισμένη εγγύηση 1 έτους για εργασία και ανταλλακτικά. Αυτό το ακουστικό είναι ιδανικό για σχεδιασμό, παιχνίδια και εκπαίδευση.

Επιλογές οικονομίας φιλικής προς το κινητό

Ακουστικά Peiloh VR

Αυτό το σετ ακουστικών Peiloh VR διαθέτει αναδιπλούμενο σχεδιασμό που το καθιστά ένα συμπαγές και βολικό προϊόν. Το διπλωμένο σχέδιο μπορεί να μεταφερθεί παντού εύκολα. Η γωνία θέασης 110 μοιρών σάς επιτρέπει να βυθιστείτε σε ταινίες, παιχνίδια ή οποιαδήποτε οπτική εμπειρία.

Χρησιμοποιεί φακούς υψηλής μετάδοσης 52 mm με τεχνολογία αντι-μπλε φωτός που εμποδίζουν το επιβλαβές μπλε φως να φτάσει στα μάτια. Είναι συμβατό με οπτική ρύθμιση όρασης 200 μοιρών υπερμετρωπίας και 400 μοιρών μυωπίας.

Ακουστικά VRG-01P Merge VR

Αυτό το ακουστικό μπορεί να σας επιτρέψει να ζήσετε 100 εκδρομές και να απολαύσετε εκμάθηση από πρώτο χέρι. Σας επιτρέπει να περπατήσετε σε δεινόσαυρους, να εξερευνήσετε το ηλιακό σύστημα και να ταξιδέψετε στον κόσμο με μια καθηλωτική αίσθηση.

Αυτό το gadget είναι τέλειο για μαθητές της τάξης καθώς και για παιδιά στο σπίτι. Ο άνετος ανθεκτικός αφρός κάνει αυτό το ακουστικό να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα προσώπου. Ο κύβος συγχώνευσης σάς επιτρέπει να βιώσετε τη μικτή πραγματικότητα.

  Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος ζουμ 5003

Ακουστικά OIVO VR

Αυτά τα ακουστικά VR είναι ειδικά σχεδιασμένα για μοντέλα Nintendo Switch και Nintendo Switch OLED. Αποτελείται από υλικά Oxford και EVA που το κάνουν πιο ελαφρύ και ανθεκτικό.

Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό που βοηθά στην προσαρμογή του μεγέθους του στο κεφάλι του καθενός. Μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτό το ακουστικό με τα γυαλιά σας.

Ακουστικό Misisi VR

Σας επιτρέπει να βιώσετε περιεχόμενο VR υψηλής ποιότητας και να εισέλθετε σε έναν κόσμο 360 μοιρών. Το λειτουργικό σύστημα αυτού του ακουστικού είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για ψυχαγωγία, VR, ενσωμάτωση εφαρμογών και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αυτό το ακουστικό είναι απολύτως συμβατό με το σύστημα Android. Ωστόσο, δεν είναι συμβατό με ορισμένες από τις λειτουργίες του συστήματος iOS.

Η μάσκα ματιών που φέρει αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα. Εκτός από αυτό, λαμβάνετε μια επιπλέον μάσκα ματιών με αυτό το ακουστικό.

Γυαλιά VRGProx7 Fbrand VR

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού VRGProx7 είναι φιλικό για μυωπικούς χρήστες σε 800 μοίρες. Με αυτό, δεν χρειάζεται να φοράτε γυαλιά μυωπίας. Είναι συμβατό με smartphone 5 έως 7 ιντσών.

Διαθέτει ευρύ οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των τηλεφώνων σας. Μπορείτε να απολαύσετε γραφικά με ευκρίνεια 20%.

Ακουστικά VR SHINECON Virtual Reality VR

Αυτά τα ακουστικά VR είναι απόλυτα κατάλληλα για τα περισσότερα smartphone με μεγέθη από 4,7 έως 6,5 ίντσες. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της οθόνης, τόσο καλύτερα θα επιλυθεί και επομένως τόσο καλύτερο θα είναι το 3D εφέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ακουστικό χωρίς γυαλιά, με την προϋπόθεση ότι η εστίαση των ματιών σας είναι κάτω από 500 μοίρες.

Αυτό το ακουστικό VR χρησιμοποιεί υλικό ABS για τη σχεδίασή του και φακό ρητίνης 40 mm. Οι προστατευτικοί φακοί Ιαπωνικής κατασκευής προστατεύουν τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός.

συμπέρασμα

Έτσι, αυτές είναι οι κορυφαίες επιλογές ακουστικών VR που μπορείτε να σκεφτείτε να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία VR. Επιλέξτε ανάλογα με τη συσκευή σας και άλλες προϋποθέσεις. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τη διαφορά μεταξύ της Επαυξημένης Πραγματικότητας και της Εικονικής Πραγματικότητας.