9 καλύτερα έργα με το Google.com για να δείτε

Το WithGoogle.com είναι το υπόλοιπο του γιγαντιαίου παγόβουνου της GOOGLE, με κορυφή την αναζήτησή του. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε μερικά κορυφαία έργα WithGoogle.com και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε.

Αν πρέπει να φανταστείς κάτι αμέτρητο στην τεχνολογία, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο αριθμός των έργων της Google.

Την ίδια στιγμή, η Google είναι επίσης διαβόητη για τον τερματισμό των υπηρεσιών και των προϊόντων της. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ελέγξετε μια εξαντλητική λίστα έργων που σκοτώθηκαν από την Google ή να ρίξετε μια ματιά στο Google Cemetery.

Ωστόσο, η Google, η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία με κεφαλαιοποίηση αγοράς το 2022, έχει προφανώς μεγαλύτερη επιτυχία και έχει επηρεάσει τις ζωές περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία σε αυτόν τον πλανήτη.

Το WithGoogle.com είναι ένας συνδυασμός που στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους γενικά, ενώ (μερικές φορές) τους εισάγει σε ορισμένες σχετικές υπηρεσίες της Google.

Και ενώ όλα τα έργα WithGoogle.com εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο κοινό, θα παραθέσουμε μερικά προσπαθώντας να αποφύγουμε τη μονοτονία.

Νέα Πρωτοβουλία

Το News Initiative βοηθά τις αυθεντικές ιστορίες να προσεγγίσουν το νόμιμο κοινό τους. Αυτή η τεράστια δεξαμενή πόρων προσπαθεί να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να ακμάσουν στον συνεχώς ανταγωνιστικό κλάδο των ειδήσεων.

Μπορείτε να συνδεθείτε ως δημοσιογράφος και διευθυντής επιχείρησης για να λάβετε προτάσεις εκπαίδευσης. Αυτό σας δίνει μια λίστα με μαθήματα και εργαλεία για να βελτιώσετε την αφήγηση σας για να προσελκύσετε μια ευρύτερη βάση κοινού.

Για παράδειγμα, υπάρχουν μαθήματα σχετικά με τη χρήση των τάσεων της Google, τον καθαρισμό των δεδομένων έρευνας κ.λπ. Επιπλέον, θα γνωρίσετε ορισμένα εργαλεία όπως το Google Earth studio και το data GIF maker, τα οποία έχουν σημαντικές περιπτώσεις χρήσης.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά σχετικά με τη συλλογή ειδήσεων, την επαλήθευση, την ασφάλεια, τα δεδομένα κ.λπ., καθιστώντας την Πρωτοβουλία Ειδήσεων ζωτικής σημασίας τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.

Πειράματα

Το Experiments είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μπόρεσα να βρω με το Google.com. Πρόκειται ουσιαστικά για πειράματα που λειτουργούν με την ενημερωμένη έκδοση του Chrome (κυρίως Android).

  Τρόπος λήψης κινούμενων φωτογραφιών και ρετούς προσώπου σε Nexus 5X και 6P

Ένα τέτοιο έργο, το Floom (g.co/floom), σάς επιτρέπει να βλέπετε μέσα από μια σήραγγα στην άλλη πλευρά του πλανήτη στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Πρώτα, τοποθετείτε τη σήραγγα οπουδήποτε στο περιβάλλον σας και μετά χτυπάτε για να ανοίξετε τις πύλες προς την άλλη πλευρά.

Ένα άλλο ενδιαφέρον έργο, το Teachable Machine, σας βοηθά να δημιουργήσετε μοντέλα μηχανικής εκμάθησης χωρίς κώδικα. Βασικά, βοηθάτε το μηχάνημα να αναγνωρίσει πράγματα χρησιμοποιώντας μόνο την κάμερα web ή ανεβάζοντας δείγματα.

Δημιούργησα ένα μοντέλο χρησιμοποιώντας τα παιχνίδια του γιου μου, μια πάπια και μια πολύχρωμη μπάλα. Στη συνέχεια, έλεγξα αν μπορούσε να τα αναγνωρίσει, και το έκανε, με 100% ακρίβεια.

Εάν έχετε παρόμοια αντικείμενα ή εικόνες, δοκιμάστε το μοντέλο μου ML εδώ και δείτε αν σας εντυπωσιάζει.

Αν και αυτό φαίνεται διασκεδαστικό, παρόμοιες (αλλά πιο αποτελεσματικές) εκδόσεις χρησιμοποιούνται για την αυτόματη αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας στη μηχανική και τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Αλλά όχι μόνο αυτά, το Experiments έχει συνολικά 17 συλλογές για να σας διασκεδάσει και να σας εκπαιδεύσει σχετικά με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Το ΑΖ της ΑΙ

Είμαστε περιτριγυρισμένοι από τεχνητή νοημοσύνη (AI), αλλά συχνά μπερδευόμαστε και μπερδευόμαστε από αυτήν. Το AZ of AI είναι ένα έργο WithGoogle.com που σας βοηθά με τις βασικές αρχές της τεχνητής νοημοσύνης και τις περιπτώσεις χρήσης του στην καθημερινή ζωή.

Η σύντομη σειρά περιλαμβάνει βασικά στοιχεία της τεχνητής νοημοσύνης, τη δημιουργία, τα εφέ και τις εφαρμογές της.

Τα μαθήματα είναι εύκολα κατανοητά με ενδιαφέροντα γραφικά. Το AZ of AI δημιουργήθηκε από το Oxford Internet Institute σε συνεργασία με την Google.

Να είστε φοβερός στο Διαδίκτυο

Το Διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος. Και όταν ενημερωμένοι ενήλικες πέφτουν τακτικά θύμα παγίδων στον κυβερνοχώρο, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά εκ των προτέρων.

Το Be Internet Awesome είναι η πρωτοβουλία της Google που μιλά στα παιδιά για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Αλλά δεν είναι μόνο συμβουλές, καθώς η Google φαίνεται να γνωρίζει ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το κάνει αυτό.

Υπάρχει ένα διαδραστικό παιχνίδι, το Interland, σχετικά με τη κρίσιμη μάθηση στο Διαδίκτυο και τον κατάλληλο κώδικα συμπεριφοράς. Για παράδειγμα, ένα τμήμα, το Kind Kingdom, έχει να κάνει με το σεβασμό ο ένας στον άλλον, κάτι που είναι απαραίτητο για τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άλλο, το Reality River μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό προσπαθειών phishing και να απομακρυνθεί.

  Στείλτε μήνυμα σε μια επαφή έκτακτης ανάγκης εάν έχετε ατύχημα

Μπορείτε επίσης να βρείτε ταινίες μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων που δίνουν παρόμοια αλλά ζωτικά μηνύματα.

Συνολικά, το Be Internet Awesome θα κάνει ό,τι οι προειδοποιήσεις δεν μπορούν. Και γιατί μόνο παιδιά; Μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμο για όλους.

Skillshop

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε εργαλεία Google με τις διαδικτυακές μας επιχειρήσεις. Αν και φαίνονται απλά στην επιφάνεια, το Skillshop έχει να κάνει με την εκπαίδευση σε βάθος με τον καθένα από αυτούς να συνειδητοποιήσει τις κρυμμένες δυνατότητές του.

Το Skillshop καλύπτει:

  • Google Ads
  • Πλατφόρμα μάρκετινγκ
  • Διαχειριστής διαφημίσεων
  • AdMob
  • Analytics και πολλά άλλα

Και δεν είναι μόνο η προπόνηση. Υπάρχουν επίσης μερικές πιστοποιήσεις Google που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επόμενη αναζήτηση εργασίας και να κάνουν το προφίλ σας στο Linkedin να φαίνεται καλό.

Καριέρες OnAir

Όπως φαίνεται από το όνομα, το Careers OnAir έχει να κάνει με την έξυπνη πλοήγηση στις δύσκολες τροχιές της καριέρας κάποιου.

Συγκεκριμένα, η δημιουργία βιογραφικού, η προετοιμασία συνέντευξης και η παροχή μιας εμπιστευτικής άποψης για ορισμένες ροές εργασίας της Google είναι η κύρια ατζέντα αυτού του έργου.

Μπορείτε να εγγραφείτε για τις ζωντανές ροές ή να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Υπάρχουν ξεχωριστές συζητήσεις για φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου, κυρίως από εσωτερικούς ειδικούς της Google.

Τέλος, υπάρχει ένα «Google Careers» για τους επίδοξους υπαλλήλους της Google.

Οδηγός Tech Dev

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τους λάτρεις της επιστήμης των υπολογιστών από το Tech Dev Guide. Για αρχάριους έως εκπαιδευτικούς, αυτό το έργο της Google επιμελείται από δικούς της και εξωτερικούς ειδικούς για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαπρέψουν στη σύγχρονη τεχνολογία υπολογιστών.

Οι ενότητες επικεντρώνονται σε Python, Java, C++ και JavaScript. Και περισσότεροι από 300 πόροι κυμαίνονται από προετοιμασία συνέντευξης, δομές δεδομένων, αλγόριθμους και μηχανική εκμάθηση, έως φιλικούς προς αρχάριους, όπως ποια γλώσσα προγραμματισμού να μάθουμε.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την επιλογή Samsung Discover από την οθόνη εφαρμογής

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο χωρίζεται σε διαδικτυακά μαθήματα, κουίζ, βίντεο, διαδραστικά μαθήματα κ.λπ.

Επιπλέον, η ενότητα Explore CS σάς δίνει μια πλήρη εικόνα για το πώς μπορεί να διαδραματιστεί μια καριέρα στους υπολογιστές και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γίνετε Υπάλληλος της Google.

Destination Insights

Αυτή είναι η Google που κερδίζει με το Destination Insights που παρουσιάζει παγκόσμια ταξιδιωτικά μοτίβα.

Και δεν αφορά μόνο τις διεθνείς τάσεις. μπορείτε επίσης να ελέγξετε ποια πόλη στη χώρα σας σφύζει από εισερχόμενους ταξιδιώτες σε συγκεκριμένες ώρες.

Κάποιος μπορεί επίσης να συγκρίνει τα αποτελέσματα από το προηγούμενο έτος για να μετρήσει την επίδραση των παγκόσμιων γεγονότων στην τουριστική βιομηχανία.

Προσωπικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας με βάση την εγχώρια και παγκόσμια ζήτηση.

Μικρή επιχείρηση

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και είναι δύσκολο να αφήσεις σημάδι σε αυτήν την ψηφιακή εποχή χωρίς διαδικτυακό μάρκετινγκ. Η Small Business είναι η Google που σας διδάσκει την άριστη απόκτηση πελατών.

Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγοί με ακριβείς συμβουλές σχετικά με τις επιχειρήσεις λιανικής και παροχής υπηρεσιών. Επιπλέον, ένα συγκεκριμένο τμήμα για το πώς να ευδοκιμήσετε σε μια επιχείρηση εστιατορίου.

Ιδιαίτερα, το Small Business απεικονίζει τη λήψη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο με ξεχωριστές ενότητες σχετικά με τη διεκδίκηση του εταιρικού προφίλ σας στο Google, την αγορά ενός ονόματος τομέα, επαγγελματικού email κ.λπ.

Επιπλέον, ορισμένα μαθήματα ρίχνουν φως στο πώς να βελτιστοποιήσετε έναν ιστότοπο για αναζητήσεις Google χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές SEO.

Συνολικά, το Small Business λέει για ορισμένες κρίσιμες υποχρεώσεις για την έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης με την Google να εμπορεύεται τα προϊόντα της.

Έργα WithGoogle.com

Το WithGoogle.com είναι ένα όνομα τομέα που ανήκει και λειτουργεί από την ίδια την Google.

Αυτός ο τομέας έχει πολλούς υποτομείς (xyz.withgoogle.com/) που βασίζονται σε διαφορετικά έργα και η Google συνεχίζει να δημιουργεί νέους ενώ καταργεί προγράμματα που δεν λειτουργούν.

Ανάλογα με το ενδιαφέρον σας, μπορεί να υπάρχουν ένα ή περισσότερα σχετικά έργα για εσάς.

ΥΓ: Ορισμένοι webmasters ανησυχούν για την επερχόμενη ενημέρωση του Google Analytics 4.0 και αν είστε ανάμεσά τους, αφήστε μας να σας δείξουμε μια εναλλακτική στο Mixpanel.