9 ιστότοποι για να βρείτε μουσική χωρίς δικαιώματα για τα βίντεό σας

Η εύρεση της τέλειας μουσικής 🎵 για τα βίντεό σας είναι μια δύσκολη δουλειά.

Η κατάλληλη μουσική μπορεί να οδηγήσει το βίντεό σας σε υψηλότερο επίπεδο από οτιδήποτε άλλο. Η ακατάλληλη μουσική μπορεί να καταστρέψει όλες τις προσπάθειες δημιουργίας βίντεο ταυτόχρονα.

Αν κοιτάξετε διάφορα βίντεο στο YouTube, θα βρείτε ότι κάθε βίντεο αποτελείται από μουσική. Και μέρα με τη μέρα, η εύρεση των καλύτερων μελωδιών και μουσικής χωρίς δικαιώματα ιδιοκτησίας γίνεται ταραχώδης για τους κατασκευαστές βίντεο. Αυτό ισχύει για άτομα με μικρότερους περιορισμούς προϋπολογισμού.

Αλλά προτού συνεχίσουμε να βρίσκουμε μουσικούς πόρους χωρίς δικαιώματα, ας καταλάβουμε πρώτα τι είναι.

Τι είναι η Μουσική χωρίς δικαιώματα;

Είναι μια άδεια που επιτρέπει στον αγοραστή να χρησιμοποιήσει έναν ήχο μουσικής σε πολλαπλές εφαρμογές με μόνο εφάπαξ αγορές. Σημαίνει ότι ο αγοραστής δεν χρειάζεται να πληρώνει επανειλημμένα τον κάτοχο της μουσικής κατά την επαναλαμβανόμενη χρήση της.

Λοιπόν, μπορείτε να έχετε δωρεάν μουσική χωρίς δικαιώματα;

Ναι, ορισμένοι πάροχοι ήχου ή καλλιτέχνες σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τη μουσική τους χωρίς κόστος. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία προκαταβολή για αυτό. Ωστόσο, τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής θα παραμείνουν σε αυτούς. Ο ιδιοκτήτης της μουσικής αποφασίζει μόνος του τους τύπους άδειας για τη μουσική.

Οφέλη της μουσικής χωρίς δικαιώματα

Για τους κατασκευαστές βίντεο, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μουσικής χωρίς δικαιώματα. Ας εξερευνήσουμε μερικά από αυτά.

  • Φτηνές ή δωρεάν: Η μουσική χωρίς δικαιώματα είναι ένας οικονομικός τρόπος για να προσθέσετε μουσική στα βίντεό σας. Μπορείτε ακόμη να βρείτε δωρεάν μουσική χωρίς δικαιώματα. Η διαφορά έγκειται στην ποιότητα της μουσικής.
  • Χωρίς προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων: Χρησιμοποιώντας μουσική χωρίς δικαιώματα, μπορείτε να αποφύγετε ζητήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.
  • Επαναλαμβανόμενη χρήση: Η μουσική χωρίς δικαιώματα σάς επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε σε πολλές εφαρμογές ανάλογα με τον τύπο της άδειας χρήσης.
  Τι είναι τα σκληρά σφάλματα ανά δευτερόλεπτο; Πώς να το διορθώσετε

Φανταστείτε ότι έχετε κάνει μέρες και ώρες σκληρής δουλειάς φτιάχνοντας ένα βίντεο, προωθώντας το και πολλά άλλα. Και στο τέλος, ξέρετε ότι έχει αφαιρεθεί λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό συμβαίνει με πολλούς δημιουργούς βίντεο, ειδικά αυτούς που μόλις μπήκαν σε αυτόν τον τομέα.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι δυνατό να αποφευχθούν εάν χρησιμοποιείτε μουσική χωρίς δικαιώματα. Αυτό σας δίνει έναν τρόπο να δημιουργήσετε νομικά έγκυρα βίντεο και μια οικονομική επιλογή για να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο που προσφέρουν μουσική χωρίς δικαιώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μουσική που είναι διαθέσιμη εκεί και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βίντεο αποτελεσματικά.

Ας εξερευνήσουμε μερικούς καλούς ιστότοπους όπου μπορείτε να βρείτε μουσική χωρίς δικαιώματα.

Bensound

Το Bensound προσφέρει μουσική χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και έτοιμη προς χρήση για πλατφόρμες όπως το YouTube, το TikTok, το Vimeo, το Twitch, το Instagram κ.λπ. Λαμβάνετε έγκυρη άδεια για μια ζωή, ακόμη και μετά το κλείσιμο του λογαριασμού ή της συνδρομής σας.

Η μουσική χωρίς δικαιώματα που λαμβάνετε εδώ περιλαμβάνει Ambient, Epic, Calm, Dark, Folk, Jazz, Rock και άλλα.

Pixabay

Το Pixabay σάς προσφέρει πάνω από 110.000 μουσικές μελωδίες χωρίς δικαιώματα. Αυτά τα κομμάτια είναι ιδανικά για χρήση σε βίντεο YouTube, μουσική υπόκρουση, podcast και πολλά άλλα. Εκτός από τη μουσική, μπορείτε να λάβετε βίντεο και εικόνες χωρίς δικαιώματα.

Όλη η μουσική είναι διαθέσιμη υπό την άδεια Pixabay, καθιστώντας τα κομμάτια ασφαλή. Και επίσης δεν χρειάζεστε καμία άδεια από τον καλλιτέχνη.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αρχείων PST και OST του Outlook;

Soundstripe

Το Soundstripe σάς δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 70000 SFX και πάνω από 8000 τραγούδια ποιότητας label. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μουσικά κομμάτια χωρίς δικαιώματα σε εκπομπή, στο YouTube ή σε άλλα.

Το Soundstripe, μαζί με τη μουσική του χωρίς δικαιώματα, προσφέρει επίσης 100 δωρεάν στοιχεία επεξεργασίας Tropic Color.

Αποτελείται επίσης από μουσικά κομμάτια από καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν με Grammy. Οι κατηγορίες μουσικής που μπορείτε να εξερευνήσετε εδώ περιλαμβάνουν κλασική, ηλεκτρονική, αισιόδοξη, ηχοτοπία, ακουστική, Indie Rock και πολλά άλλα.

Λίμνη 5

Το Pond5 παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες στοκ μουσικές βιβλιοθήκες που σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια μουσικά κομμάτια χωρίς δικαιώματα. Όλα τα κομμάτια είναι ασφαλή για το YouTube και δεν εμποδίζουν τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό σας.

Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε κομμάτια χωρίς δικαιώματα που ξεκινούν από μόλις 5 $. Τα κομμάτια που μπορείτε να έχετε περιλαμβάνουν δράση, ακουστικά, ατμοσφαιρικά, ήρεμα, σκοτεινά, λυπημένα, χιπ-χοπ κ.λπ.

Επιδημικός Ήχος

Αναζητάτε μουσική χωρίς δικαιώματα για τα βίντεο, τα podcast ή τις ροές σας; Το Epidemic Sound διαθέτει μια απεριόριστη βιβλιοθήκη ηχητικών εφέ και μουσικών κομματιών που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Οι άδειες που συνοδεύουν τα μουσικά της κομμάτια με όλα τα απαραίτητα δικαιώματα. Μπορείτε να έχετε προσωπικές και εμπορικές συνδρομές με το Epidemic Sound και να απολαύσετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μουσική του χωρίς δικαιώματα για να δημιουργήσετε περιεχόμενο για το YouTube, το Twitch, το Facebook, το Instagram ή άλλα.

Taketones

Η Taketones προσφέρει μουσική ή soundtrack χωρίς αξίωση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Τα είδη που μπορείτε να εξερευνήσετε εδώ περιλαμβάνουν εταιρικά, κινηματογραφικά, λαϊκά, ροκ, ambient, παιδικά, φανκ, ποπ και πολλά άλλα.

  Τρόπος απενεργοποίησης της αυτόματης διόρθωσης στην επέκταση προγράμματος περιήγησης και στο πληκτρολόγιο κινητού του Grammarly

Το καλύτερο πράγμα για το Taketones είναι ότι τα μουσικά του κομμάτια απαιτούν ελάχιστη επεξεργασία. Αυτό οφείλεται στο ότι κυκλοφορούν κυρίως σε εκδόσεις 60, 30 ή 15 δευτερολέπτων, γεγονός που τα καθιστά εύχρηστα.

Δωρεάν αρχείο μουσικής

Το Free Music Archive προσφέρει μουσική χωρίς δικαιώματα, η οποία είναι απολύτως ασφαλής για πνευματικά δικαιώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μουσική από το FMA σε διάφορες πλατφόρμες όπως το Facebook, το YouTube ή οποιοδήποτε podcast.

Αυτή η πλατφόρμα σάς δίνει άμεση πρόσβαση σε πρωτότυπη μουσική από ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Όλη η μουσική είναι δωρεάν για αναπαραγωγή, κοινή χρήση και ακόμη και λήψη.

SoundCloud

Εξερευνήστε μια τεράστια συλλογή μουσικής χωρίς δικαιώματα με το SoundCloud. Τα κομμάτια του χωρίς πνευματικά δικαιώματα είναι ιδανικά για συγκροτήματα, μουσικούς παραγωγούς και ανεξάρτητους δημιουργούς βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, όπως το Twitch, το YouTube κ.λπ., και να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενό σας χωρίς προβλήματα.

Συστοιχία κίνησης

Εξερευνήστε τη μουσική χωρίς δικαιώματα του Motion Array στο διαδίκτυο και βελτιώστε την ποιότητα των βίντεό σας χωρίς προβλήματα αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Μπορείτε να εγγραφείτε στα μηνιαία ή ετήσια πακέτα τους και να απολαύσετε απεριόριστη πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη τους.

συμπέρασμα

Επομένως, εάν δυσκολεύεστε να βρείτε μουσικά κομμάτια για τα βίντεό σας που δεν προκαλούν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, δοκιμάστε αυτούς τους ιστότοπους. Η τεράστια μουσική βιβλιοθήκη τους μπορεί να σας βοηθήσει να προσφέρετε την καλύτερη ποιότητα περιεχομένου στο κοινό σας χωρίς παραβιάσεις.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα.