9 Εύχρηστοι Αριθμομηχανές Χρονοκάρτας για Μισθοδοσία

Η τήρηση αρχείου των εργαζομένων δεν είναι τόσο εύκολη όσο θα μπορούσε κανείς να το κάνει. Μπορεί να είναι τρομακτικό για τους διευθυντές επιχειρήσεων και τους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού να αναθεωρούν τα φύλλα χρόνου και να υπολογίζουν τη μισθοδοσία με βάση την αριθμομηχανή ρολογιού ώρας.

Πάνω απ ‘όλα, πώς να προσδιορίσετε ποια αριθμομηχανή καρτών ώρας για μισθοδοσίες είναι αποτελεσματική;

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα των διαχειριστών που τους κάνει να εξαρτώνται από διαφορετικό λογισμικό ή κατηγορίες όπως:

  • Online αριθμομηχανές καρτών ώρας
  • Φτιάξτο μόνος σου αριθμομηχανές καρτών
  • Αριθμομηχανές που έχουν αναπτυχθεί μόνοι τους
  • Λογισμικό αριθμομηχανές καρτών χρόνου

Η πλειοψηφία των εταιρειών εξαρτώνται από το εσωτερικό λογισμικό τους που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον κλάδο τους. Ωστόσο, δεν είναι κάτι με το οποίο κάθε οργανισμός αισθάνεται άνετα.

Οι μετρήσεις των ωρών εργασίας των επιχειρήσεων διαφέρουν από τον έναν οργανισμό στον άλλο ανάλογα με την κατανόηση της παραγωγικότητας και τις αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα. Οι διευθυντές πρέπει να παρακολουθούν τις διάρκειες διαλειμμάτων, το ρολόι και τον χρόνο χρονομέτρησης ανάλογα με τους παράγοντες.

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε λόγω της γροθιάς φίλων, όπου οι υπάλληλοι μπορούν να επισημάνουν το check-in για λογαριασμό άλλου. Για να αποφευχθεί αυτό, οι διαχειριστές εξαρτώνται από το καλό λογισμικό ρολογιού ώρας.

Οι αριθμομηχανές χρονοκάρτας είναι ωφέλιμες καθώς αυτοματοποιούν όλη τη διαδικασία παρακολούθησης των εργαζομένων. Οι διευθυντές μπορούν να παρακολουθούν τα χρονοδιαγράμματα, τη συμμετοχή, τις ώρες εργασίας, τις ώρες εκτός χρόνου, το χρόνο και το ρεπό επί πληρωμή. Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναλύουν γρήγορα το κόστος εργασίας και να παρακολουθούν τον χρόνο των εργαζομένων με βάση τα έργα ή τις απαιτήσεις.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχει αυξηθεί η ενσωμάτωση εργαλείων. Αυτά τα εργαλεία έχουν διευκολύνει τους διευθυντές να κινούνται αποτελεσματικά, αποδοτικά και γρήγορα.

Ακολουθούν μερικοί από τους αυτοματοποιημένους υπολογιστές ρολογιού ώρας και το λογισμικό μισθοδοσίας που μπορούν να δοκιμάσουν οι διαχειριστές.

Redcort

Redcort είναι μια εβδομαδιαία χρονοκάρτα που υπολογίζει την πληρωμή σε δεκαδική μορφή. Το διαδικτυακό εργαλείο είναι ένα εικονικό ρολόι ώρας που μπορεί εύκολα να παρακολουθεί τον χρόνο των εργαζομένων. Αρκετές λειτουργίες εξαλείφουν τις ανεπιθύμητες υπερωρίες με ακριβή υπολογισμό του χρόνου ρολογιού μέσα και έξω, με ακρίβεια τη συνολική κάρτα χρόνου και τις ώρες παρακολούθησης. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση σε tablet Windows, υπολογιστές με Windows και υπολογιστές macOS για να παρακολουθείτε τις γροθιές μέσα και έξω.

  Η κάμερα Mac δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Το εργαλείο διασφαλίζει ακριβή μισθοδοσία κατά την παρακολούθηση διαλειμμάτων, αναχωρήσεων, εκτίμησης ή εικασίας αφίξεων και γεύματος ως αμερόληπτη παρακολούθηση χρόνου. Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν ελλείψεις και ελλιπείς χρονοκάρτες που μπορεί να καθυστερήσουν την επεξεργασία μισθοδοσίας. Οι αναφορές συνοδεύονται από αυτόματη σύνοψη που είναι εύκολο να εκτυπωθούν, να προβληθούν και να εγκριθούν χρονοκάρτες μισθοδοσίας.

Μπάντυ Παντς

Μπάντυ Παντς μπορεί να είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης εργαζομένων για διευθυντές που έχουν βαρεθεί να χρησιμοποιούν πολύπλοκες αριθμομηχανές καρτών χρόνου. Αυτή η δωρεάν ηλεκτρονική αριθμομηχανή καρτών ώρας είναι εύκολη στη χρήση καθώς παρακολουθεί το χρόνο εισόδου, διάτρησης και διαλείμματος ταυτόχρονα. Θα συνοψίσει αυτόματα τον συνολικό αριθμό ωρών και θα υπολογίσει την ωριαία χρέωση.

Το διαδικτυακό εργαλείο προσφέρει επίσης χρεώσεις δύο φορές την εβδομάδα και μια αριθμομηχανή ώρας που μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε 14 ημέρες αμέσως. Η εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου Buddy Punch είναι για καθημερινές λειτουργίες για τον υπολογισμό του χρόνου εργασίας και των ωρών, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Η πλατφόρμα του ρολογιού διάτρησης είναι προσαρμόσιμη και βολική για υπαλλήλους ή διευθυντές.

Clockify

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τις εβδομαδιαίες ώρες χρονοκάρτας, πληρώνετε σε δεκαδικά και υπερωρίες, Clockify μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς τα εμπρός. Μπορεί εύκολα να καταγράψει την ώρα έναρξης και λήξης της εργασίας, τις συνολικές ώρες εργασίας, το διάλειμμα κ.λπ., για να καθορίσει τη μισθοδοσία των εργαζομένων. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τις λεπτομέρειες χειροκίνητα για να υπολογίσουν τα αποτελέσματα. Αφαιρεί το διάλειμμα των 30 λεπτών από τις συνολικές ώρες εργασίας ή οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν την ώρα.

Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν την ωριαία τιμή (νόμισμα) στην αριθμομηχανή της κάρτας χρόνου για να εμφανιστεί η πληρωμή. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή ποσοστού υπερωριών που μπορεί να βοηθήσει στον υπολογισμό των ωρών υπερωριών. Αυτή η προσαρμόσιμη κάρτα χρόνου είναι εκτυπώσιμη και εύκολα προσβάσιμη για να διατηρεί αρχεία παρουσίας εργαζομένων.

  Κολλήθηκε το Apple Watch στο λογότυπο της Apple; 9 τρόποι για να το διορθώσετε!

Replicon

Replicon μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε εάν κάνετε ταχυδακτυλουργικά τη δημιουργία ενός φύλλου ώρας εργαζομένων με διαλείμματα. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο μπορεί να βοηθήσει τους επόπτες, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους να υπολογίσουν το χρόνο με τα μεσημεριανά διαλείμματα. Υπάρχουν επιλογές που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες σύμφωνα με τις απαιτήσεις, όπως υπολογισμός υπερωριών, μετάβαση σε δελτία χρόνου δύο φορές την εβδομάδα, μη εμφάνιση Σαββατοκύριακων κ.λπ.

Οι χρήστες μπορούν να βάλουν το ωρομίσθιο, την ώρα έναρξης, την ώρα λήξης, τα διαλείμματα και να αρχίσουν να υπολογίζουν τη μισθοδοσία. Μαζί με αυτό, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το εύρος ημερομηνιών, να ξεκουράσουν το πλήρες φύλλο χρονικού γραφήματος και να κατεβάσουν το φύλλο της κάρτας σε μορφή XLS και CSV. Το διαδικτυακό εργαλείο μπορεί να είναι χρήσιμο κατά την τιμολόγηση ή την κοστολόγηση πελατών και τον ακριβή υπολογισμό της πληρωμής του παραγωγικού χρόνου.

Οδηγός ρολογιού ώρας

Οδηγός ρολογιού ώρας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος υπολογισμού της μισθοδοσίας των εργαζομένων σύμφωνα με τις παραγωγικές και υπερωρίες τους. Είναι δωρεάν για χρήση για την παρακολούθηση πολλών απομακρυσμένων υπαλλήλων μέσω των οποίων μπορεί κανείς εύκολα να προετοιμάσει ένα πρόγραμμα εργαζομένων. Το διαδικτυακό εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στον υπολογισμό της έκπτωσης, ανάλογα με τα φύλλα, τα διαλείμματα ή άλλα μέτρα ανάλογα με τον οργανισμό.

Μαζί με αυτό, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εκτυπώσουν την αναφορά, να τη στείλουν στο λογιστήριο και να την κατεβάσουν ως PDF σε λειτουργικά συστήματα Mac ή Windows. Αυτό το σύστημα διαχείρισης εργαζομένων προσφέρει επίσης ευανάγνωστες δηλώσεις με όλες τις πληροφορίες.

Υπολογιστής κάρτας χρόνου

Αναπτύχθηκε το Calculator Soup Υπολογιστής κάρτας χρόνου για να παρακολουθείτε το διάλειμμα και τις ώρες εργασίας και να υπολογίζετε τις βασικές πληρωμές των εργαζομένων σε μηνιαία, εβδομαδιαία ή ωριαία βάση. Το εργαλείο αφαιρεί επίσης αυτόματα διαλείμματα από τις εργάσιμες ώρες που εισήγαγε και εξήλθε ο χρόνος των εργαζομένων. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν εισάγοντας την ημερομηνία, το όνομα του υπαλλήλου, την ώρα εισόδου και εξόδου και το κανονικό ποσοστό αμοιβής για να υπολογίσουν τις μισθοδοσίες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συμπεριλάβουν και υπερωρίες για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας.

Θαυματουργή σαλάτα

Για να υπολογίσετε τις ώρες σε Θαυματουργή σαλάτα, οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν την ώρα έναρξης και λήξης (ώρα: λεπτό) και στη συνέχεια να την υπολογίσουν. Μετά τον υπολογισμό, οι χρήστες μπορούν να συμπεριλάβουν γύρο πριν από τον υπολογισμό εάν απαιτείται. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν στην άθροιση για να προσθέσουν τις ώρες εργασίας, για παράδειγμα, 7:35, 10:25, κ.λπ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν υποδοχές υπολογισμού και αθροίσματος ωρών για να λάβουν τον ακριβή αριθμό των ωρών εργασίας.

  Το ONLYOFFICE είναι η συνεργατική σουίτα γραφείου που χρειάζεται η επιχείρησή σας

Calculator.net

Χρησιμοποιώ Calculator.net, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν με την εισαγωγή ωρών εργασίας (από την αρχή έως το τέλος) και τον χρόνο αφαίρεσης διαλείμματος, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου γύρου, της κεφαλίδας της αναφοράς και των σημειώσεων και, στη συνέχεια, αρχίζουν να υπολογίζουν. Εάν οι χρήστες πρέπει να συμπεριλάβουν πληροφορίες πληρωμής, αναφορά κενή ημέρας και να αποθηκεύσουν τιμές στο πρόγραμμα περιήγησης, επιλέξτε τη λίστα ελέγχου, εισαγάγετε τα δεδομένα και ξεκινήστε τον υπολογισμό.

Spica

Εάν είστε συμβασιούχος, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος κ.λπ. Spica μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τις μισθοδοσίες. Ξεκινήστε πληκτρολογώντας το ρολόι μέσα, το ρολόι έξω και το διάλειμμα για να υπολογίσετε τη συνολική πληρωμή για τον εργαζόμενο. Το τμήμα HR και οι λογιστές μπορούν εύκολα να υπολογίσουν τον χρόνο και την πληρωμή αμέσως. Ξεκινήστε εισάγοντας το όνομα, επιλέξτε την εβδομάδα, πληκτρολογήστε το χρονοδιάγραμμα, εισαγάγετε την ώρα του διαλείμματος, εισαγάγετε την ωριαία τιμή και υπολογίστε τη μισθοδοσία.

Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί σε μορφή CSV, σε έντυπη μορφή και να γίνει επαναφορά εάν απαιτείται. Το διαδικτυακό εργαλείο μπορεί εύκολα να καταχωρήσει τις αναχωρήσεις, τους αντιπάλους, τα επαγγελματικά ταξίδια, τα μεσημεριανά διαλείμματα, την εξ αποστάσεως εργασία κ.λπ., για τους εργαζόμενους, τους εργοδότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς χειροκίνητο υπολογισμό.

Συμπέρασμα 👇

Οι επιχειρήσεις πρέπει να βασίζονται σε μια λύση που να μπορεί εύκολα να υπολογίσει τον χρόνο εργασίας και τις πληρωμές στην παρούσα εργασιακή κουλτούρα. Τα φύλλα χρόνου πρέπει να προσαρμόζονται για να διευκολύνουν τους εργαζόμενους να προσαρμόζουν τις μισθοδοσίες. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό εργαλείο φύλλου χρόνου για να εξασφαλίσετε ακριβή μισθοδοσία και να μετρήσετε την παραγωγικότητα.

Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους ιχνηλάτες παρουσίας εργαζομένων που μπορούν επίσης να φανούν χρήσιμοι.