9 Εφαρμογές iPad συμβατές με Apple Pencil με σημειώσεις [2023]

Η μεταφορά φυσικών βιβλίων ή ημερολογίων στο χώρο εργασίας ή στο κολέγιό μας ήταν πάντα λίγο άβολη, ειδικά αν δεν είστε λάτρης της μεταφοράς βαριών φορτίων στην πλάτη σας.

Ωστόσο, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, μπορούμε πλέον να σημειώνουμε σημειώσεις στις ψηφιακές συσκευές μας. Είναι βολικό, προσβάσιμο και πιο διαδραστικό και το καλύτερο είναι ότι διατηρεί όλες τις σημειώσεις σας σε ένα μέρος.

Μπορείτε να γράψετε σημειώσεις μέσω μιας εφαρμογής λήψης σημειώσεων στο iPad σας και να τη συνδυάσετε με το Apple Pencil για να έχετε αυτή την αίσθηση γραφής με ένα πραγματικό στυλό.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε, αλλά σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε μόνο τις καλύτερες που δεν θα απογοητεύσουν ούτε λίγο.

Πώς έγινε πιο εύκολη η λήψη σημειώσεων σε iPad με Apple Pencil;

Ένα από τα καλύτερα και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα μέσα για την αφαίρεση σημειώσεων είναι αναμφίβολα το δικό μας iPad. Θεωρείται ότι είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των φοιτητών καθώς και των επαγγελματιών που εργάζονται.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση του Apple Pencil απλώς βελτιώνει την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φορτίσετε το Apple Pencil και το Apple Pencil 2nd Gen

Από το σκίτσο μέχρι την καταγραφή σημειώσεων, η γραφίδα σας προσφέρει ακρίβεια σε επίπεδο pixel και γλιστράει ομαλά στην επιφάνεια του iPad. Σας δίνει ένα εξαιρετικά φυσικό και ρευστό αποτέλεσμα που δύσκολα βλέπετε σε άλλα προϊόντα. Ψηφιοποιεί τις χειρόγραφες σημειώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν και η προεπιλεγμένη εφαρμογή σημειώσεων μπορεί να είναι αρκετή για πολλούς ανθρώπους, αν χρειάζεστε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η ενσωματωμένη εφαρμογή λήψης σημειώσεων, εδώ είναι οι εφαρμογές που πρέπει να ελέγξετε.

Ας συνεχίσουμε με τη λίστα.

Microsoft OneNote

Το Microsoft OneNote έχει ό,τι χρειάζεται για να θεωρείται ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων εκεί έξω. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τις σημειώσεις ή να σχεδιάσει και να τις οργανώσει σύμφωνα με τη ροή εργασίας.

  Πώς να εγκαταστήσετε την Intel ή την AMD CPU στη μητρική σας πλακέτα

Είναι γεμάτο με πολλές εκπληκτικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε λίστες ελέγχου, να συγχρονίζετε δεδομένα με τον λογαριασμό σας στο MS Office, να χρησιμοποιείτε σημειώσεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και πολλά άλλα. Όλα αυτά σας βοηθούν να παραμείνετε σε καλό δρόμο με τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σας.

Η Microsoft δίνει μεγάλη έμφαση στο απόρρητο, επομένως δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για τη χειραγώγηση των δεδομένων σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store.

Διασημότητα

Υπάρχουν τόσα πολλά να αρέσουν στο Notability, οπότε είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί με λίγα λόγια. Έχει υψηλή βαθμολογία μεταξύ των χρηστών και μόλις το χρησιμοποιήσετε, θα καταλάβετε γιατί.

Σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις και να σχολιάζετε απρόσκοπτα. Εδώ είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες αυτής της εφαρμογής:

 • Εγγραφή και αναπαραγωγή ήχου
 • Δημιουργήστε σημειώσεις πολυμέσων
 • Μοιραστείτε ιδέες σε λειτουργία παρουσίασης
 • Βρείτε και μοιραστείτε έμπνευση
 • Γράψε με το χέρι και σκίτσο φυσικά

Διαθέτει επιπλέον εργαλεία μορφοποίησης και είναι συμβατό με πολλαπλές μορφές και στυλ στυλό. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store.

Ροή

Μια εφαρμογή με ισχυρές δυνατότητες, το Flow προορίζεται να σας βοηθήσει να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάζετε καθώς και να σχεδιάζετε μέσω του Apple Pencil.

Ένα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά τους τα τελευταία χρόνια είναι η δυνατότητα δημιουργίας time-lapse για οποιοδήποτε έγγραφο που έχετε δημιουργήσει. Μπορείτε επίσης να εξάγετε υπάρχουσες εικόνες με προκαθορισμένες επιλογές στο Instagram και το Facebook για να επιδείξετε την πρόοδό σας με στυλ. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store.

Το Flow συνοδεύεται από πολλαπλές επιφάνειες φόντου και επιλογές χρωμάτων για να διασφαλιστεί ότι το σκίτσο και οι σημειώσεις σας είναι τόσο όμορφα όσο η οπτικοποίηση σας.

Σημειώσεις Συγγραφέας

Το Notes Writer είναι ένα εργαλείο που είναι εδώ για να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αφαιρείτε σημειώσεις.

Ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ δασκάλων, συγγραφέων, σπουδαστών και γιατρών, αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για:

 • Κρατάω σημειώσεις
 • Επισημάνετε τα PDF
 • Υπογράψτε αρχεία PDF, έγγραφα και άλλα έγγραφα
 • Αποθηκεύστε σημειώσεις, σχολιασμούς και σημειώσεις
  Πώς να εξάγετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε Mac

Το Notes Writer μπορεί να ληφθεί από το App Store και μπορεί να αποθηκεύσει αυτόματα την πρόοδό σας και σας δίνει επίσης την επιλογή να σαρώσετε και να διαβάσετε σημειώσεις από άλλο μέσο, ​​εάν το θέλετε.

Nebo

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων χωρίς προβλήματα για το iPad σας, δώστε στον Nebo μια ευκαιρία. Θα κάνει την εμπειρία σας τόσο ομαλή όσο το βούτυρο, ειδικά με το Apple Pencil.

Εκτός από τα πολλά χαρακτηριστικά που διαθέτει, μερικά από αυτά τράβηξαν πραγματικά την προσοχή μου:

 • Δυνατότητα εισαγωγής υφιστάμενων εγγράφων
 • Δημιουργήστε ελεύθερα σε έναν καμβά ελεύθερης μορφής που σας επιτρέπει να γράφετε και να προσθέτετε σχήματα στις σημειώσεις σας
 • Προσθέστε μαθηματικά και διαγράμματα στον καμβά σας

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία λάσο για να επιλέξετε, να αντιγράψετε, να μετακινήσετε και να διαγράψετε κείμενο ή να το μετατρέψετε σε χειρόγραφο κείμενο. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store.

Παραλήγουσα

Τόσο cool όσο το όνομα, το Penultimate είναι μια εφαρμογή που σας προσφέρει μια άψογη εμπειρία λήψης σημειώσεων με το Apple Pencil. Οι πινελιές με στυλό που παρέχονται από αυτήν την εφαρμογή βγαίνουν πραγματικά εντυπωσιακές με μαύρο καθώς και μπλε μελάνι.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικά στυλ χαρτιού από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ή μπορείτε να εισαγάγετε ένα προσαρμοσμένο χαρτί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να συνδέσετε το Penultimate με τον λογαριασμό σας Evernote για αποθήκευση, οργάνωση και κοινή χρήση σημειώσεων σε όλες τις συσκευές σας. Είναι δωρεάν για εγκατάσταση και χρήση και μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store.

Αρκούδα

Η συμβατότητα και η ισχύς είναι τα δύο κύρια σημεία του Bear, μιας καταπληκτικής εφαρμογής λήψης σημειώσεων που έχει μια χαριτωμένη διεπαφή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μολύβι Apple για να γράψετε, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε νέα πράγματα στον πίνακα κομψά. Έρχεται επίσης με διάφορα εργαλεία γραφής που σας επιτρέπουν να γράφετε και να παίζετε ελεύθερα.

  5 καλύτερα λογισμικό και εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δικτύου για το 2020

Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για να υπαγορεύσετε και να προσθέσετε πρόσφατες σημειώσεις. Σας επιτρέπει επίσης να εξάγετε έγγραφα σε πολλές μορφές, όπως PDF, HTML, MD και EPUB. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store.

GoodNotes 5

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τα συνηθισμένα εργαλεία λήψης σημειώσεων και να μεταβείτε σε κάτι πιο δροσερό, τότε το GoodNotes 5 πρέπει να δοκιμάσετε. Μπορείτε αβίαστα να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε, να σχεδιάσετε και να γράψετε σημειώσεις στον πίνακα, να αλλάξετε το χρώμα του και να τις διαγράψετε εάν απαιτείται. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, GIF, εικόνες, πίνακες, διαγράμματα και άλλα στοιχεία για να εμπλουτίσετε τις σημειώσεις σας. Αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προκαθορισμένα πρότυπα τους, όπως λίστες ελέγχου, προγραμματιστές υποχρεώσεων, μουσικά χαρτιά, έγγραφα κανόνων και πολλά άλλα.

Κλείστε

Απλό αλλά απίστευτα ισχυρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Whink για οποιαδήποτε ανάγκη λήψης σημειώσεων και σχολιασμού PDF.

Σας δίνει τη δυνατότητα να πληκτρολογείτε γρήγορα ή να γράφετε χειρόγραφες σημειώσεις με τη βοήθεια του Apple Pencil σας. Διατηρεί ολόκληρη την εμφάνιση και την αίσθηση της γραφής πολύ φυσική.

Η δυνατότητα λήψης σημειώσεων κατά την εγγραφή, η σχεδίαση γεωμετρικών σχημάτων και η εύκολη οργάνωση είναι μερικά από τα πολλά άλλα χαρακτηριστικά του Whink.

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Ιαπωνικών και Κινέζων και μπορεί να ληφθεί από το App Store.

Τελικές Λέξεις

Εάν έχετε ένα iPad μαζί με ένα Apple Pencil, τότε οι παραπάνω εφαρμογές είναι ιδανικές για χρήση όταν θέλετε να μεταβείτε από τη φυσική λήψη σημειώσεων στην ψηφιακή.

Όλα αυτά σας βοηθούν να παραμείνετε οργανωμένοι και να αφήσετε τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν σε ένα ψηφιακό μέσο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε αποκλειστικά στο να καταγράψετε τις σκέψεις σας.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στην καλύτερη στυλό γραφίδας (εναλλακτικές λύσεις Apple Pencil) για iPad.