9 Εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων Facebook για να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας

Μάθετε τις στρατηγικές μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν οι αντίπαλες επιχειρήσεις σας στο Facebook και το μυστικό της επιτυχίας τους στην προβολή διαφημίσεων κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook.

Όταν εισέρχεστε σε οποιαδήποτε ψηφιακή επιχείρηση που βασίζεται σε διαφημίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το μάρκετινγκ θυγατρικών, η επιρροή μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ., πρέπει να μάθετε τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας. Δεν είναι πιθανό οι πιο επιτυχημένοι influencers και οι συνεργάτες του μάρκετινγκ απλώς να σας αποκαλύψουν τη μυστική συνταγή τους για την επιτυχία.

Μπορεί να μάθετε bits και byte από ορισμένα ιστολόγια ιστότοπων και βιντεολόγια YouTube, αλλά αυτό δεν αρκεί για να επιβιώσετε σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά.

Ως εκ τούτου, πρέπει να βρείτε τρόπους για να κυνηγήσετε τις διαφημιστικές και προωθητικές τακτικές και στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί σας. Ένας αξιόπιστος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων στο Facebook, όπως αναφέρεται παρακάτω.

Τι είναι ένα εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook;

Τα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook είναι ως επί το πλείστον λογισμικό που βασίζεται στον ιστό που σας βοηθά να παρακολουθείτε ορισμένα πολύτιμα δεδομένα που σας βοηθούν να δημιουργήσετε στρατηγικές για τη δική σας καμπάνια μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από αναρτήσεις βελτιστοποιημένες για SEO και αφοσίωση πελατών, οι ψηφιακές επωνυμίες χρησιμοποιούν κυρίως διαφημίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση εμπορικών σημάτων, προϊόντων, υπηρεσιών κ.λπ. Ένα από τα καλύτερα και πιο εξερευνημένα οικοσυστήματα κοινωνικών μέσων είναι η διαδικτυακή διαφήμιση στο Facebook χρησιμοποιώντας διαφημίσεις Facebook.

Τώρα, όταν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων για να παρακολουθείτε συγκεκριμένα δεδομένα διαφημίσεων, όπως δημιουργικό περιεχόμενο, κοινό-στόχο, λέξεις-κλειδιά κ.λπ., που χρησιμοποιούνται σε μια επιτυχημένη διαφήμιση που εκτελείται από τον αντίπαλό σας, αυτό το εργαλείο είναι γνωστό ως εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων Facebook.

Τέτοια εργαλεία παρέχουν κυρίως τις ακόλουθες ευρέως κατηγοριοποιημένες πληροφορίες της πλατφόρμας Facebook Ads:

 • Δημιουργικά διαφημίσεων Facebook που δημιουργούνται και δημοσιεύονται από την ψηφιακή επιχείρηση του ανταγωνιστή σας.
 • Πώς τοποθετεί ο ανταγωνιστής τις διαφημίσεις του στο Facebook έτσι ώστε να αυξάνεται η απόδοση επένδυσης (ROI).
 • Προτείνει πώς πρέπει να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να νικήσετε τους αντιπάλους.

Γιατί χρειάζεστε ένα εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων στο Facebook;

Τα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων είναι κυρίως εργαλεία απόξεσης δεδομένων ιστού, ανάλυσης και οπτικοποίησης. Χρειάζεστε ένα για να συλλέξετε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ανταγωνιστές σας εμπορεύονται τα προϊόντα τους σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook.

Βρείτε παρακάτω τους λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων στο Facebook:

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα είδη των δεδομένων Facebook Ads σχετικά με τους ανταγωνιστές της επιχείρησής σας.
 • Δημιουργήστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης οικονομικά, εισάγοντας δεδομένα από ένα αξιόπιστο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook.
 • Βρείτε μια καλύτερη δημιουργική στρατηγική από τους αντιπάλους σας.
 • Αναθεώρηση του υπάρχοντος σχεδίου ψηφιακών μέσων σε καλύτερο.
 • Εάν ορισμένες από τις διαφημιστικές καμπάνιες μείνουν στάσιμες, φέρτε τις στο mainstream.

Με λίγα λόγια, χρειάζεστε ένα από αυτά τα εργαλεία για να σχεδιάσετε στρατηγικά διαφημιστικές καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τελικά να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησης με άμεση μετατροπή.

Πώς σας βοηθά ένα εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook με τον ανταγωνισμό;

Τα διαφορετικά εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook λειτουργούν διαφορετικά, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Σας βοηθούν να έχετε μια πανοραμική άποψη για τις διαφημίσεις του Facebook ή άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εκτελούν οι ανταγωνιστικοί επιχειρηματικοί σας οίκοι, οι συνεργάτες μάρκετινγκ ή οι παράγοντες επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  Πώς να αντικαταστήσετε το Emoji του Facebook Messenger με το Emoji του συστήματος

Μεταξύ πολλών, μια ομάδα εργαλείων κατασκοπείας διαφημίσεων συμπεριφέρεται σαν μια βάση δεδομένων διαφημίσεων. Είναι απλώς το ισοδύναμο της αναζήτησης Google για τα πάντα σχετικά με τις διαδικτυακές διαφημίσεις που δημοσιεύονται από διάφορους κλάδους, επιχειρήσεις, επωνυμίες και πρακτορεία μάρκετινγκ.

Σε τέτοιες βάσεις δεδομένων διαφημίσεων κοινωνικών μέσων, έχετε διάφορες επιλογές φίλτρου. Για παράδειγμα, η κύρια αναζήτηση κειμένου θα μπορούσε να σας δώσει επιλογές όπως αναζήτηση διαφημιστικού κειμένου, σχολίων, διαφημιζόμενου, διεύθυνσης URL και διεύθυνσης URL σελίδας προορισμού.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε πολλά άλλα υποστηρικτικά φίλτρα αναζήτησης για να περιορίσετε το συμβάν αναζήτησης σε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Αυτά τα πρόσθετα φίλτρα αναζήτησης περιγράφονται παρακάτω. Αλλά μπορεί να υπάρχουν περισσότερα ή λιγότερα και οι επιλογές ποικίλλουν ανάλογα με τα ακριβή εργαλεία που χρησιμοποιείτε:

 • Δημογραφία κοινού όπως χώρα, ηλικία, φύλο κ.λπ.
 • Καθημερινά και συνολικά σχόλια
 • Καθημερινά και συνολικά likes
 • Τεχνολογία
 • Ταυτότητα συνεργάτη
 • Δίκτυα, Ετικέτες, Seen After, κ.λπ.
 • Τύπος πολυμέσων

Μόλις τροφοδοτήσετε τα παραπάνω δεδομένα, το εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook θα αντλήσει τη σωστή διαφήμιση από εκατομμύρια διαφημίσεις. Στη συνέχεια, θα το αναλύσει από πολλές οπτικές γωνίες, όπως στόχευση κοινού, τοποθέτηση, αντίγραφο διαφήμισης, δημιουργικά κ.λπ.

Μόλις ολοκληρωθεί, το εργαλείο θα προσφέρει ακατέργαστα δεδομένα καθώς και προτάσεις για τη δημιουργία και την τοποθέτηση των δικών σας διαφημιστικών καμπανιών στις διαφημίσεις Facebook.

Βρείτε παρακάτω τα γενικά στοιχεία των εργαλείων κατασκοπείας διαφημίσεων που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τους αντιπάλους:

 • Μάθετε μια ομάδα κοινωνικής επισκεψιμότητας που αγοράζει προϊόντα και υπηρεσίες κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις κοινωνικών μέσων.
 • Η εμφάνιση και η σύνθεση των σελίδων προορισμού των αντιπάλων, των σελίδων πωλήσεων, των κουμπιών παρότρυνσης για δράση (CTA) κ.λπ.
 • Μάθετε τι λειτουργεί βραχυπρόθεσμα και τι πρέπει να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα.
 • Ανακαλύψτε διαφημίσεις που αποφέρουν μέγιστες μετατροπές παγκοσμίως.
 • Βελτιστοποιήστε τη στρατηγική προσφορών σας.
 • Βελτιώστε το κόστος ανά μετατροπή (CPC).

Τώρα που ξέρετε τι, γιατί και πώς είναι τα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook, βρείτε μερικά από τα αξιόπιστα και νικητήρια παρακάτω:

PowerAdSpy

Το PowerAdSpy χρησιμοποιεί χιλιάδες σημεία δεδομένων και διαδικτυακές πηγές για τη συλλογή διαφημίσεων Facebook ή οποιωνδήποτε άλλων διαφημίσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στοχεύετε. Η τεράστια πηγή για πηγές διαφημίσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης διασφαλίζει ότι ο προγραμματιστής του εργαλείου μπορεί να συγκεντρώσει τη σωστή δομή διαφημίσεων Facebook που αναζητάτε από το οικοσύστημα μάρκετινγκ του Facebook.

Το εργαλείο ανακτά τα δεδομένα του από έναν κεντρικό διακομιστή επεξεργασίας δεδομένων PowerAdSpy. Αυτός ο διακομιστής συλλέγει, αναλύει, οπτικοποιεί και αποθηκεύει δεδομένα διαφημιστικής καμπάνιας Facebook για χρήση κατ’ απαίτηση. Όταν αναζητάτε δεδομένα διαφημίσεων ενός ανταγωνιστή, αναζητήστε παραδείγματα και προσφέρετε τα ακόλουθα σημεία δεδομένων:

 • Πληροφορίες δεδομένων που εξουσιοδοτούνται απευθείας από τους διαφημιστές του Facebook Ads
 • Συλλέξτε και επεξεργαστείτε μεγάλο όγκο δεδομένων από τοπικούς διαφημιστές και πρακτορεία του Facebook σε όλο τον κόσμο
 • Λαμβάνει επίσης ευφυΐα δεδομένων Facebook Ads από τρίτους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο
 • Προσφέρει αμερόληπτη και αμερόληπτη ευφυΐα διαφημίσεων από ανταγωνιστές του τομέα της επιχείρησής σας

SocialPeta

Εάν βλέπετε συνεχώς ότι οι καμπάνιες σας στο Facebook Ads δεν φέρνουν την απόδοση επένδυσης (ROI) που περιμένετε, χρειάζεστε μια νέα προοπτική. Το SocialPeta μπορεί να σας αποκτήσει αυτή την προοπτική κατασκοπεύοντας τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας και προτείνοντας τη θέση της διαφήμισής σας, διαφημιστικά δημιουργικά, αντίγραφα διαφημίσεων και πολλά άλλα.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook

Προσφέρει ένα από τα καλύτερα και πιο εξαντλητικά εργαλεία κατασκοπείας για να ανακαλύψετε δεδομένα διαφημίσεων από ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και να εξερευνήσετε πληροφορίες από κορυφαία κοινωνικά δίκτυα, διαφημιστές εφαρμογών, εκδότες περιεχομένου και διαφημιστές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του είναι όπως περιγράφονται εδώ:

 • Δημιουργήστε και βελτιστοποιήστε το σχέδιο απόκτησης χρηστών για την επωνυμία σας ή άλλους πελάτες, εάν είστε εταιρεία
 • Εξερευνήστε δημιουργικά και αντίγραφα διαφημίσεων που πωλούν καλά και προσελκύουν τους επισκέπτες στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς
 • Λάβετε υψηλής ποιότητας δεδομένα δυναμικής αγοράς και στρατηγικής διαφήμισης από πολλές βάσεις δεδομένων
 • Η βάση δεδομένων του φιλοξενεί δημιουργικό υλικό 1,2 δισεκατομμυρίων, διαφημίσεις από 70 κύρια κοινωνικά δίκτυα και διαφημιστές από 69 χώρες

AdSpy

Οι διαφημιστές, οι εταιρείες μάρκετινγκ, οι συνεργάτες μάρκετινγκ και οι κοινωνικοί επηρεαστές θεωρούν το AdSpy κορυφαία βάση δεδομένων για όλες τις διαφημίσεις Instagram και Facebook που προβάλλονται παγκοσμίως. Η μηχανή αναζήτησής του αποτελείται από καινοτόμες λειτουργίες αναζήτησης και μια απαράμιλλη σειρά δεδομένων διαφημίσεων.

Το AdSpy σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προηγμένη και σύνθετη αναζήτηση για διαφημίσεις Facebook από τη βάση δεδομένων του. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ερώτημα αναζήτησης που θα περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, διαφημιστικό κείμενο, επωνυμία διαφημιστή, τύπο μέσων που χρησιμοποιείται, κοινό-στόχο, χώρα, ημερήσιες επισημάνσεις “μου αρέσει”, καθημερινά σχόλια, συνολικές επισημάνσεις “μου αρέσει”, συνολικά σχόλια, τελευταία διαφήμιση κ.λπ. .

BigSpy

Το BigSpy είναι ένα εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων της Google και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε σύννεφο και βοηθά εταιρείες, επιχειρήσεις και ιδιώτες να εξερευνήσουν στρατηγικές διαφήμισης. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις τάσεις της διαφήμισης για να βελτιώσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ.

Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων μιας τεράστιας βιβλιοθήκης διαφημίσεων Facebook από τις παγκόσμιες αγορές. Τα εργαλεία αναζήτησης διαθέτουν επίσης προηγμένες επιλογές ταξινόμησης και φιλτραρίσματος.

Όταν χρησιμοποιείτε το BigSpy, μπορείτε να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες από πολλές πλατφόρμες, όπως το Twitter, το Facebook, το Instagram, το Yahoo, το Admob, το Pinterest κ.λπ. Η εφαρμογή ιστού δίνει τη δυνατότητα σε εμπόρους όπως εσείς να εξερευνήσουν τις πιο πρόσφατες και ιογενείς διαφημίσεις που παρακολουθούν και άλλοι.

AdFlex

Με το AdFlex, μπορείτε να κατασκοπεύετε επιτυχημένες καμπάνιες διαφημίσεων στο Facebook για να λαμβάνετε πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις για την εταιρεία σας. Εκτός από την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και ενέργειας, σας επιτρέπει να κερδίσετε περισσότερα έσοδα. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, οι έμποροι μπορούν να πάρουν στα χέρια τους αποδεδειγμένες ιδέες και στρατηγικές από επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες στο FB.

Με προεγκεκριμένα και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αντίγραφα διαφημίσεων, σας επιτρέπει να αυξήσετε την ταχύτητα δημοσίευσης διαφημίσεων. Από αυτές τις διαφημίσεις, μπορείτε να επιλέξετε συναρπαστικά CTA για περισσότερους δυνητικούς πελάτες και μετατροπές. Τα ακριβή δεδομένα που δημιουργούνται από αυτήν την εφαρμογή θα σας επιτρέψουν επίσης να επιλέξετε τη σωστή τοποθέτηση.

Το AdFlex διαθέτει επίσης μια επιλογή φίλτρου περιοχής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε διαφημίσεις με βάση την τοποθεσία. Σας επιτρέπει επίσης να περιορίσετε την αναζήτησή σας με βάση την ηλικία, τη δημογραφία, το φύλο, την κατηγορία επιχείρησης και το ενδιαφέρον του κοινού.

Επιπλέον, είναι σε θέση να αποκαλύψει τα εργαλεία μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας. Μπορείτε να μάθετε για τις μεθόδους των αντιπάλων σας. θα ξέρετε τι λείπει από τη στρατηγική της καμπάνιας σας.

AdSpyder

Η αναζήτησή σας για ένα ισχυρό εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων Facebook τελειώνει με το AdSpyder. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε να λάβετε μια εις βάθος ανάλυση των διαφημιστικών καμπανιών των ανταγωνιστών σας στο Facebook. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τη θέση της επωνυμίας των αντιπάλων σας σε οποιονδήποτε εξειδικευμένο τομέα ή αγορά.

  Πώς να στείλετε συνημμένα στο Facebook Messenger

Βρείτε παρακάτω τη μήτρα που χρησιμοποιεί το AdSpyder για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τα μυστικά του Facebook Ads από τους αντιπάλους σας και να ξεπεράσετε τις διαφημιστικές τους καμπάνιες:

 • Το εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων στο Facebook μπορεί να αναζητήσει σχεδόν οποιοδήποτε διαφημιστικό κείμενο από τις παγκόσμιες πλατφόρμες του Facebook
 • Μάθετε ποια κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA) λαμβάνουν τα περισσότερα κλικ και μετατροπές
 • Ανακαλύψτε τις νικητήριες διαφημίσεις από τους αντιπάλους σας και δείτε μετρήσεις αφοσίωσης για αυτές τις διαφημίσεις
 • Έξυπνες προτάσεις για διαφημιστικά κείμενα και αντίγραφα διαφημίσεων
 • Σας βοηθά να δημιουργήσετε αντίγραφα διαφημίσεων με απευθείας μηνύματα που πωλούν περισσότερο

Διαφημίσεις Unicorn

Ανήκετε στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και θέλετε να ανακαλύψετε τη μυστική συνταγή για μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στο Facebook; Χρησιμοποιήστε τις διαφημίσεις Unicorn για να προβάλετε διαφημίσεις στο διαδίκτυο που προβάλλονται από τα 100 κορυφαία καταστήματα Shopify στον κόσμο. Η πλατφόρμα διαθέτει μια συλλογή με περισσότερες από 50.000 διαφημίσεις στο FB και στο Instagram που μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα.

Για αυτό, μπορείτε να φιλτράρετε τη θέση για να βρείτε τους κορυφαίους παίκτες σε αυτόν τον κλάδο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην κάρτα αυτής της εταιρείας για να ανοίξετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη των διαφημίσεών τους στο Facebook. Μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από αυτές τις διαφημίσεις και να δημιουργήσετε το δικό σας αντίγραφο διαφήμισης.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να υπερψηφίσετε τις εταιρείες που δημιουργούν εντυπωσιακές και αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες. Έτσι, άλλοι μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν τους καλύτερους δημιουργούς διαφημίσεων στο Facebook.

AdPlexity

Το AdPlexity αλλάζει το παιχνίδι στον κόσμο της ευφυΐας εγγενών διαφημίσεων που σας βοηθά να παρακολουθείτε τις πιο κερδοφόρες διαφημιστικές καμπάνιες των αντιπάλων σας σε πηγές εγγενούς επισκεψιμότητας. Καθώς λαμβάνετε τα πιο ολοκληρωμένα δεδομένα σχετικά με τις πιο επιτυχημένες διαφημίσεις, μπορείτε να λάβετε καλύτερες αποφάσεις μάρκετινγκ.

Προσφέρει ανάλυση καμπάνιας που εκτελείται σε 32+ χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων. Επίσης, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει καμπάνιες για όλες τις δημοφιλείς συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iPhone, iPad και Android (τηλέφωνα και tablet).

Η λήψη των δεδομένων είναι επίσης εύκολη — πραγματοποιήστε λήψη των σελίδων προορισμού απευθείας από αυτήν τη διεπαφή εργαλείου.

Anstrex

Το Anstrex είναι ένα καταπληκτικό λογισμικό για να ξεκλειδώσετε τα μυστικά της καμπάνιας των ανταγωνιστών σας. Σας επιτρέπει να κατασκοπεύετε τις διαφημίσεις που δημιουργούν άλλοι και σας επιτρέπει να δημιουργείτε καμπάνιες που κερδίζουν με βάση αυτές. Ως αποτέλεσμα, σας εξοικονομεί πολύτιμες ώρες εργασίας που διαφορετικά θα ξοδεύατε για έρευνα.

Σας παρέχει τα πιο ακριβή δεδομένα από όλες τις μεγάλες χώρες χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας οικιακούς πληρεξούσιους. Τα δεδομένα είναι επίσης διαθέσιμα σε μορφή που ο καθένας μπορεί να καταλάβει εύκολα.

Χρησιμοποιήστε κατηγορία, χώρα, δίκτυο διαφημίσεων, συσκευή, εργαλεία παρακολούθησης και δίκτυο συνεργατών για να φιλτράρετε τα αντίγραφα διαφημίσεων. Για την ταξινόμηση των διαφημίσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραμέτρους όπως δημοτικότητα, διάρκεια, ημερομηνία και άλλα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά για πιο ακριβή στόχευση. Επιπλέον, οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τελεστές boolean για να συνδυάσουν πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης και φιλτραρίσματος. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που δημιουργούνται, μπορείτε να κατανοήσετε πώς να στοχεύσετε την καμπάνια σας με ακριβή στόχευση.

Αυτό το κορυφαίο στον κλάδο λογισμικό σάς βοηθά να βρείτε όλες τις σχετικές διαφημίσεις και σελίδες προορισμού για οποιαδήποτε καμπάνια.

Τυλίγοντας

Τώρα λοιπόν ξέρετε ποια εργαλεία αντιγραφής διαφημίσεων Facebook βουίζουν στον χώρο της καμπάνιας διαφημίσεων πληρωμής ανά κλικ (PPC) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε ή όλα τα παραπάνω και να αποφασίσετε ποια ταιριάζει καλύτερα στην ψηφιακή επωνυμία ή την επιχείρησή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα εργαλεία βελτιστοποίησης διαφημίσεων στο Facebook.