9 Εργαλεία Διαχείρισης Κοινωνικών Μέσων AI προς χρήση το 2023

Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξάνεται. Οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο Instagram, το LinkedIn, το YouTube και το TikTok.

Η τακτική δημοσίευση περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η παραμονή μπροστά από τους ανταγωνιστές είναι δύσκολη. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να προγραμματίσετε, να προγραμματίσετε και να δημοσιεύσετε περιεχόμενο σε κάθε κανάλι κοινωνικής δικτύωσης.

Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι υπάρχουν εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης που ενισχύουν την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βελτιώνουν την αφοσίωση σε λιγότερο χρόνο; Ακούγεται ενδιαφέρον?

Ας βουτήξουμε βαθύτερα στα εργαλεία AI και ας δούμε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εργαλεία.

Τι είναι τα Εργαλεία Διαχείρισης Κοινωνικών Μέσων AI;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων AI αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και των αλγορίθμων μηχανών για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με περιεχόμενο κοινωνικών μέσων.

Αυτά τα εργαλεία μπορούν να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο και να αναλύσουν τις τάσεις περιεχομένου στη θέση της επιχείρησής σας. Διαθέτουν ισχυρές δυνατότητες για τον προγραμματισμό, την αυτοματοποίηση και τη δημοσίευση περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης με πολύ ταχύτερο ρυθμό σε σύγκριση με τους αναλυτές κοινωνικών μέσων.

Όχι μόνο αυτό, αυτά τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης παρέχουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά των χρηστών, τη δέσμευση, τις τάσεις, τη συναισθηματική ανάλυση και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας τέτοιες περιεκτικές αναφορές, οι επιχειρήσεις μπορούν να κατανοήσουν πώς αντιλαμβάνεται το κοινό τις καμπάνιες της επωνυμίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συνολικά, τα εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων τεχνητής νοημοσύνης βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη διαδικασία και την αποτελεσματικότητά τους με τη δύναμη της μηχανικής μάθησης.

Χαρακτηριστικά των εργαλείων διαχείρισης κοινωνικών μέσων AI

Ακολουθούν μερικοί κύριοι λόγοι για να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων που βασίζονται σε AI στη ροή εργασιών δημοσίευσης περιεχομένου.

✅ Αυτοματοποίηση: Από τη δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως τη δημοσίευση απαιτεί πολλή χειρωνακτική εργασία. Τα εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων AI σάς βοηθούν να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως ο προγραμματισμός και η δημοσίευση περιεχομένου.

✅ Εξοικονομεί χρόνο: Η αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών όπως ο προγραμματισμός περιεχομένου, η δημοσίευση αναρτήσεων και η ανάλυση δεδομένων σας εξοικονομεί πολύ χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για άλλες δημιουργικές δραστηριότητες μάρκετινγκ που χρειάζονται ανθρώπινη επαφή, όπως συναντήσεις με πελάτες.

✅ Πληροφορίες: Εάν δημοσιεύετε περιεχόμενο σε διαφορετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να ελέγχετε τα αναλυτικά στοιχεία σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά. Με τη δημιουργία μιας κεντρικής πλατφόρμας, η παρακολούθηση δεδομένων και η ανάλυση πληροφοριών γίνεται ευκολότερη.

✅ Αποφάσεις βάσει δεδομένων: Τα εργαλεία κοινωνικών μέσων τεχνητής νοημοσύνης εκπαιδεύονται για να παρακολουθούν τις τάσεις του κλάδου, να παρακολουθούν δραστηριότητες περιεχομένου ανταγωνιστών και να δημιουργούν ολοκληρωμένες αναφορές. Τα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να προσαρμόσετε ανάλογα τη στρατηγική μάρκετινγκ.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για να επιλέξετε εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων AI. Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία για την αυτοματοποίηση του περιεχομένου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Epic Games

Ας αρχίσουμε.

ContentStudio

Το ContentStudio είναι μια πλατφόρμα ανακάλυψης περιεχομένου και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε δεδομένα. Στοχεύει στο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να οργανώσουν, να διαχειριστούν και να προγραμματίσουν τη ροή εργασίας περιεχομένου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ένα μόνο μέρος.

Η τεχνολογία AI του ανακαλύπτει νέο περιεχόμενο και σας επιτρέπει να προγραμματίζετε αναρτήσεις με αυτόματο πιλότο σε Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest, Tumblr, WordPress και Medium.

Το ContentStudio διαθέτει έναν συγγραφέα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να δημιουργήσει hashtags αναρτήσεων, να προσθέσει emojis και να δημιουργήσει εικόνες κοινωνικών αναρτήσεων με το AI bot του. Λαμβάνετε επίσης προκατασκευασμένα πρότυπα που μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να ταιριάζουν με τον επιχειρηματικό τόνο των tweet σας, υπότιτλους Instagram, αναρτήσεων στο Facebook και πολλά άλλα.

Διαθέτει μια δυνατότητα ανακάλυψης που αναζητά περιεχόμενο με κορυφαίες επιδόσεις στον κλάδο σας. Μπορείτε να επιμεληθείτε προ-προτεινόμενο ανερχόμενο περιεχόμενο και να παραμείνετε ενημερωμένοι προγραμματίζοντας περιεχόμενο απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του ContentStudio.

Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις δεσμεύσεις αναρτήσεων σε ένα μόνο μέρος και να αναθέσετε συνομιλίες στα μέλη της ομάδας σας για συνεργασία.

Τίναγμα

Το Flick είναι ένα κατάστημα all-in-one για προγραμματισμό Instagram, hashtags και εργαλείο ανάλυσης περιεχομένου. Σας βοηθά κυρίως να διαχειριστείτε, να προγραμματίσετε και να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Χρησιμοποιεί το επίσημο API του Instagram για δημοσίευση αναρτήσεων και παρακολούθηση αναλυτικών στοιχείων και είναι επίσημα εγκεκριμένο από τη Meta.

Χρησιμοποιώντας το Flick, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οπτικό ημερολόγιο για μελλοντικές αναρτήσεις στο Instagram, να κάνετε προεπισκόπηση της ροής σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα πιο δημοφιλή hashtags. Η Αναζήτηση Hashtag του υποστηρίζει 20+ γλώσσες και εάν τα hashtag είναι διαθέσιμα στο Instagram, θα είναι διαθέσιμα στο Flick.

Το Flick διαθέτει ένα εργαλείο AI Social Media Assistant που σας βοηθά να επιταχύνετε τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών, γραφής και σχεδιασμού για το Instagram. Το AI Assistant σάς βοηθά να δημιουργήσετε πρωτότυπες και ελκυστικές ιδέες περιεχομένου με βάση τα θέματα που εισάγετε μέσα σε δευτερόλεπτα, εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο στη χειρωνακτική εργασία.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της επωνυμίας, οι ιδέες και οι λεζάντες που δημιουργούνται από το AI Social Media Assistant είναι όλα πρωτότυπο περιεχόμενο. Θα μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον τόνο και το στυλ των λεζάντων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία σας.

Πρόσφατα

Το Lately είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μηχανών περιεχομένου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, η οποία επανατοποθετεί περιεχόμενο μακράς μορφής σε αναρτήσεις κοινωνικών μέσων. Σας βοηθά να δημιουργήσετε αντίγραφα περιεχομένου από τα υπάρχοντα μακροπρόθεσμα ιστολόγια, podcast και διαδικτυακά σεμινάρια σε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού συνδεθείτε στην πλατφόρμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε μια υπάρχουσα διεύθυνση URL περιεχομένου και να αφήσετε το Lately να δημιουργήσει ιδέες περιεχομένου για εσάς. Μπορείτε να ελέγχετε περιεχόμενο που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη ένα κάθε φορά και να κάνετε κάποιες αλλαγές στο περιεχόμενο ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Ο δείκτης αξιολόγησης επιτυχίας της ανάρτησης Lately σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας και να το προγραμματίσετε μέσω του Hootsuite.

  Πώς να αποκτήσετε το Stock Gnome Shell στο Ubuntu 17.10

Με τις προηγμένες επιλογές ελέγχου του Lately, μπορείτε να εκχωρήσετε αυτόματες ρυθμίσεις μετά την αναθεώρηση πριν βγει για δημοσίευση. Η λειτουργία του λογαριασμού γονέα-παιδιού διευκολύνει τη δημοσίευση περιεχομένου σε πολλές περιοχές, επωνυμίες και προϊόντα από ένα κεντρικό μέρος.

Αντιγραφή.ai

Το Copy.ai είναι ένα εργαλείο copywriting με τεχνητή νοημοσύνη που βοηθά στη δημιουργία αντιγράφων περιεχομένου για τις αναρτήσεις σας, το περιεχόμενο του ιστολογίου, τις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες ανάγκες μάρκετινγκ. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο. μπορείτε να ξεκινήσετε εισάγοντας τον πρόλογο του θέματος του περιεχομένου σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο του έργου και αφήστε τη γεννήτρια AI να σας δώσει πολλές επιλογές περιεχομένου για να διαλέξετε.

Με τους διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Copy.ai, μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικά αντίγραφα για αναρτήσεις στο Facebook, περιγραφές YouTube, σενάρια TikTok, περιγραφές Pinterest, λεζάντες Instagram και ακόμη και ολόκληρες αναρτήσεις στο LinkedIn.

Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι δημιουργεί 10 φορές περισσότερες κοινωνικές αναρτήσεις από τις μη αυτόματες προσπάθειες. Ωστόσο, πρέπει να αξιολογήσετε τα αντίγραφα που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο ώστε να ταιριάζει με τον τόνο επωνυμίας της επιχείρησής σας. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Copy.ai είναι τα 90+ έτοιμα πρότυπά του για να βελτιστοποιήσετε την παραγωγή περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

HelloWoofy

Το HelloWoofy είναι ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσφέρει πολλές ρυθμίσεις για την αυτοματοποίηση και τον εξορθολογισμό της ροής περιεχομένου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το HelloWoofy χρησιμοποιεί αλγόριθμους επεξεργασίας φυσικής γλώσσας για να αναλύσει και να δημιουργήσει hashtags, λεζάντες και emojis για το Instagram, το Facebook, το Twitter και άλλα. Μπορείτε να ορίσετε το χρονοδιάγραμμα για τις αναρτήσεις και η πλατφόρμα θα κάνει τη δημοσίευση να σας εξοικονομήσει πολλή χειρωνακτική εργασία.

Ο πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων και αναφορών παρέχει βαθιές πληροφορίες για την απόδοση του περιεχομένου σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα κατά δημογραφικά στοιχεία, ποσοστά αφοσίωσης, αποτελεσματικότητα και άλλες χρήσιμες παραμέτρους. Συνολικά, η τεχνολογία του με τεχνητή νοημοσύνη σάς βοηθά να προγραμματίσετε και να αυτοματοποιήσετε όλο το περιεχόμενο του καναλιού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φλοιός

Το Cortex, που υποστηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη, είναι μια εταιρική πλατφόρμα μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αναλύει περιεχόμενο από τα κανάλια μάρκετινγκ σας και σας βοηθά να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο.

Εξετάζοντας πάνω από 50 δυνατότητες σε περιεχόμενο που δημοσιεύεται από επωνυμίες και τους ανταγωνιστές τους, η Cortex δημιουργεί προσαρμοσμένες στρατηγικές δημιουργίας και ανάπτυξης περιεχομένου για κάθε επωνυμία. Αυτοματοποιεί τον σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη διανομή περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας τη μηχανική μάθηση για συνεχή βελτίωση.

Με το κορυφαίο οπτικό AI της Cortex, μπορείτε να εντοπίσετε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, κατανοώντας τι οδηγεί στην απόδοση του περιεχομένου σας.

Με το Cortex, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε συνοπτικά περιεχόμενα και να ορίσετε σημεία ελέγχου για την ποιότητα πριν από τη δημοσίευση. Ενσωματώνεται με το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση του περιεχομένου σας σε πραγματικό χρόνο συγκρίνοντάς το με ιστορικά δεδομένα.

  8 API ΦΠΑ για επικυρώσεις Η.Β., ΕΕ και παγκοσμίως

Οκόγια

Το Ocoya είναι ένα δωρεάν εργαλείο αυτοματισμού περιεχομένου AI για τη δημιουργία και τη δημοσίευση ελκυστικού περιεχομένου κοινωνικών μέσων όπως αναρτήσεις, λεζάντες, ιστολόγια και hashtags. Η πλατφόρμα ενσωματώνεται έντονα με περισσότερες από 30 πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο είναι υψηλότερο σε σύγκριση με τους περισσότερους ανταγωνιστές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον βοηθό AI της Ocoya για να γράψετε περιεχόμενο για τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε 26 διαφορετικές γλώσσες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματιστή τους, μπορείτε να προγραμματίσετε έως και 1000 αναρτήσεις σε ένα ημερολόγιο και να δημοσιεύσετε σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων με ένα απλό κλικ από τον πίνακα ελέγχου.

Το Ocoya σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε περιεχόμενο για μια σύντομη περίοδο. Έτσι, μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας και να δημιουργήσετε ειδικούς χώρους εργασίας, να προσκαλέσετε, να προτείνετε βελτιώσεις και εγκρίσεις από ένα μόνο μέρος.

Ταχυδρομικά

Το Postly είναι ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τεχνητή νοημοσύνη που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε αυτόματα, να συνεργάζεστε με την ομάδα σας και να ελέγχετε την απόδοση του περιεχομένου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του Reddit.

Το Postly συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα εγγραφής περιεχομένου μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργεί προσαρμοσμένο περιεχόμενο για διαφορετικά κανάλια κοινωνικών μέσων με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε 10+ αναρτήσεις καθημερινά που θα εκπαιδεύσουν τη μονάδα AI ώστε να κατανοεί την επιχείρησή σας και να κάνει τη δημιουργία περιεχομένου πιο γρήγορη.

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία κοινωνικών μέσων τεχνητής νοημοσύνης, η Postly δεν σας χρεώνει σύμφωνα με το μέλος της ομάδας όταν πρόκειται για ομαδική συνεργασία. Όποιο σχέδιο και αν αγοράσετε, μπορείτε να ενσωματώσετε απεριόριστα μέλη της ομάδας στο έργο σας χωρίς περαιτέρω κόστος.

Γνωρίστε τον Έντγκαρ

Το MeetEdgar βοηθά τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το MeetEdgar για να προγραμματίσουν, να οργανώσουν και να δημοσιεύσουν αναρτήσεις σε δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το LinkedIn.

Έρχεται με μια δυνατότητα ανακύκλωσης περιεχομένου που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια κατηγοριοποιημένη βιβλιοθήκη περιεχομένου. Το εργαλείο ανακτά αυτόματα περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη και αναδημοσιεύει το περιεχόμενο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ημερολογίου.

Υπάρχει επίσης ένας πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να παρακολουθούν την απόδοση των αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες μπορούν να αναλύσουν αυτά τα δεδομένα και να καταλήξουν σε καλύτερες αποφάσεις μάρκετινγκ.

Τελικές Λέξεις

Η τεχνητή νοημοσύνη βελτιώνεται και έχει τη δυνατότητα να μειώσει πολλές ανθρώπινες προσπάθειες. Όλα τα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης που συζητήσαμε στοχεύουν στην εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας.

Τα εργαλεία προσφέρουν ενσωματώσεις με όλες σχεδόν τις ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της δημοσίευσης περιεχομένου με λίγα κλικ. Λαμβάνετε επίσης τις αναφορές απόδοσης σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου και κατανοείτε πώς αντιλαμβάνεται το κοινό σας το περιεχόμενό σας.

Συνολικά, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης AI και να αυξήσετε την παραγωγικότητα της ομάδας σας αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων για τη διαχείριση πολλών λογαριασμών.