9 Επέκταση κειμένου για να σας βοηθήσει να πληκτρολογείτε πιο γρήγορα [Windows/Mac]

Ο χρόνος είναι σημαντικός, ειδικά όταν πρόκειται για τη συγγραφή. Η σύνταξη επαναλαμβανόμενων λέξεων και παραγράφων μπορεί να προσθέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας πολύτιμα λεπτά.

Είτε γράφετε επαναλαμβανόμενες θέσεις είτε απαντάτε επανειλημμένα το ίδιο ερώτημα, μια επαναλαμβανόμενη εργασία δεν είναι παρά ο χαμένος χρόνος που θα μπορούσε να επενδυθεί σε πιο παραγωγικές εργασίες.

Ωστόσο, υπάρχει μια λύση για να εξοικονομήσετε μερικές από τις πολύτιμες ώρες σας και να κάνετε τη δουλειά πιο αποτελεσματικά. Τεχνολογία όπως τα εργαλεία επέκτασης κειμένου μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της ταλαιπωρίας που σχετίζεται με επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Με τη βοήθεια μιας επέκτασης κειμένου, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα παρέχοντας παράλληλα ποιοτικό έλεγχο.

Ενθουσιάζεστε να μάθετε περισσότερα;

Ας εμβαθύνουμε στο θέμα!

Τι είναι η επέκταση κειμένου;

Το πρόγραμμα επέκτασης κειμένου είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Δημιουργεί αυτόματα προκαθορισμένα αποσπάσματα κειμένου ως απόκριση σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις «σκανδάλης».

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση κειμένου για να συμπληρώσετε αυτόματα τα στοιχεία σας ή για να προσθέσετε γρήγορα μερικές προτάσεις περιεχομένου που χρησιμοποιείται συχνά σε έγγραφα. πληκτρολογώντας “intro” θα πει στο εργαλείο να καταλήξει στην εισαγωγή σας.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη μιας επέκτασης κειμένου για να αυτοματοποιήσετε συχνές και κοσμικές εργασίες, όπως η αντιγραφή από υπογραφές email και η σύνταξη μεγάλων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης πελατών κ.λπ. Η επέκταση κειμένου προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα της διατήρησης ενός επαγγελματικού τόνου παράλληλα με τον εξορθολογισμό των διαδικασιών γραφής σας.

Έτσι, τα προγράμματα επέκτασης κειμένου παρέχουν την ευκολία και την ταχύτητα που απαιτούνται για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας.

Οφέλη από τη χρήση επέκτασης κειμένου

Μια επέκταση κειμένου μπορεί τελικά να σας βοηθήσει.

Εξοικονόμηση χρόνου

Μια επέκταση κειμένου σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα πλήκτρα και να αυτοματοποιείτε κοινές φράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά, βοηθώντας σας να είστε πιο αποτελεσματικοί και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Εξοικονομεί πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας που ξοδεύετε άσκοπα πληκτρολογώντας τις ίδιες πληροφορίες καθημερινά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προγραμματίσετε μια επέκταση κειμένου με το ακρωνύμιο “CR”, αυτό θα το κάνει να εισάγει αυτόματα τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας κάθε φορά που πληκτρολογείτε αυτό το ακρωνύμιο.

Αντιμετωπίστε τα ερωτήματα πιο γρήγορα

Τα προγράμματα επέκτασης κειμένου μπορούν να βοηθήσουν στον εξορθολογισμό της διαδικασίας αντιμετώπισης ερωτημάτων πελατών με τη βοήθεια τυποποιημένων απαντήσεων. Σας επιτρέπει να απαντάτε γρήγορα και αποτελεσματικά στα ερωτήματα των πελατών.

Μια επέκταση κειμένου αποθηκεύει κοινές φράσεις και λέξεις σε μια εύκολα προσβάσιμη βάση δεδομένων και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διασφαλίζουν ότι οι ανάγκες των πελατών τους καλύπτονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Βελτιωμένη ποιότητα και ακρίβεια

Το λογισμικό επέκτασης κειμένου επιτρέπει στους χρήστες να αντιστοιχίζουν λέξεις, φράσεις και πρότυπα email που χρησιμοποιούνται συχνά σε συντομεύσεις πληκτρολογίου, μειώνοντας τον χρόνο πληκτρολόγησης και τα λάθη.

Εξασφαλίζει την ακρίβεια της εργασίας και αποτρέπει κάθε είδους λάθη κατά τη μη αυτόματη πληκτρολόγηση μιας φράσης, συμπεριλαμβανομένων τυπογραφικών και γραμματικών λαθών. Με λιγότερο χρόνο που αφιερώνεται σε χειροκίνητες εργασίες πληκτρολόγησης, οι επαγγελματίες μπορούν να εστιάσουν την ενέργειά τους σε πιο σημαντικές δραστηριότητες με γνώμονα την αξία.

Υψηλότερη παραγωγικότητα

Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας πανομοιότυπου ή επαναλαμβανόμενου κειμένου εξαλείφει τις κουραστικές εργασίες πληκτρολόγησης. Σας επιτρέπει να εστιάσετε σε πιο σημαντικές εργασίες.

  Δείτε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία στο iPhone

Ένα πρόγραμμα επέκτασης κειμένου όχι μόνο αποθηκεύει φράσεις και παραγράφους για χρήση, αλλά μπορεί επίσης να θυμάται πληροφορίες σύνδεσης και να μειώνει τον χρόνο πληκτρολόγησης κατά τη συμπλήρωση φορμών Ιστού. Επομένως, δεν θα σας ζητηθεί να πληκτρολογείτε επανειλημμένα τις ίδιες πληροφορίες.

Εξατομίκευση

Τα προγράμματα επέκτασης κειμένου δεν είναι εδώ για να αφήσουν τους πελάτες σας να μυρίζουν σαν ένα ρομπότ που έγραψε το κείμενο. Εισχωρούν κρυφά με την ευελιξία να προσαρμόζουν τα κείμενα με έναν υπαινιγμό εξατομίκευσης.

Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσθέσετε τις πληροφορίες στο ίδιο κείμενο που δημιουργήθηκε από την επέκταση κειμένου. Σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε το μήνυμα και να προσφέρετε μια καλύτερη εμπειρία πελάτη.

Ομοιόμορφη φωνή μάρκας

Με ένα πρόγραμμα επέκτασης κειμένου, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι η φωνή της επωνυμίας με συνέπεια επικοινωνείται με τους πελάτες. Μόλις ενσωματώσετε τη φωνή της επωνυμίας σας στα μηνύματά σας, το εργαλείο θα τη συναντήσει αυτόματα.

Θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι είστε συνεπείς με τη φωνή της επωνυμίας σας με όλους τους πελάτες σας.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη επέκταση κειμένου;

Υπάρχουν πολλά εργαλεία επέκτασης κειμένου στην αγορά. Ενώ μερικά μπορεί να φαίνονται τα πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό, άλλα μπορεί να σας ευχαριστήσουν με τις σταθερές προσφορές τους. Έτσι, είναι εύκολο να μπερδευτείτε και να αναρωτηθείτε πώς επιλέγετε την καλύτερη επέκταση κειμένου!

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε:

Σκεφτείτε τις ανάγκες σας

Αρχικά, αποφασίστε ποιους τύπους αποσπασμάτων κειμένου χρειάζεστε για να καλύψετε η επέκταση κειμένου. Μπορεί να ενσωματώνει μορφοποίηση κειμένου, πρότυπα εγγράφων ή προσαρμοσμένες συντομογραφίες. Τι είδους λέξεις, φράσεις ή σύμβολα πληκτρολογείτε συχνά; Η επέκταση κειμένου που σκέφτεστε τα προσφέρει αυτά; Βρείτε αυτά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Δοκιμάστε την επέκταση κειμένου

Αφού έχετε μια λίστα με πιθανά προγράμματα επέκτασης κειμένου, πάρτε το καθένα για μια δοκιμή. Δείτε πόσο εύκολο είναι στη χρήση του λογισμικού, εάν υπάρχει δωρεάν δοκιμή ή εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κριτικές πελατών. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τη χρηστικότητα της επέκτασης κειμένου και να διασφαλίσετε ότι η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση.

Διερευνήστε τη δυνατότητα προσαρμογής

Θέλετε να ρυθμίσετε τις προσαρμοσμένες συντομογραφίες σας; Εάν οι απαιτήσεις σας περιλαμβάνουν επίσης αυτό, αναζητήστε προγράμματα επέκτασης κειμένου που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τις συντομογραφίες σας. Θα ενισχύσει τη συνολική χρηστικότητα του εργαλείου επέκτασης κειμένου.

Εξασφαλίστε τη συμβατότητα

Σκεφτείτε εάν το πρόγραμμα επέκτασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πλατφόρμες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε με προγράμματα όπως το Microsoft Office, τα Έγγραφα Google, το Outlook ή προγράμματα περιήγησης ιστού. Θα σας γλιτώσει από την ανάγκη να απενεργοποιήσετε τις συσκευές σας ή την επέκταση κειμένου κατά την αναβάθμιση σε νέο λειτουργικό σύστημα ή υλικό.

Έρευνα για αξιοπιστία

Βεβαιωθείτε ότι η επέκταση κειμένου που βλέπετε είναι αξιόπιστη και ακριβής. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τις κριτικές πελατών ή επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία για τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικές ενοχλήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα σημεία θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή και να βρείτε την τέλεια επέκταση κειμένου για τις ανάγκες σας.

Τώρα, ας δούμε τα κορυφαία εργαλεία επέκτασης κειμένου που θα σας βοηθήσουν να πληκτρολογείτε πιο γρήγορα.

Βοηθητικό πρόγραμμα αντικατάστασης κειμένου

Το Text Replacement Utility είναι μια βολική εσωτερική λειτουργία Mac που παρέχει στους χρήστες έναν βελτιωμένο τρόπο να εισάγουν κείμενο πιο γρήγορα και με λιγότερα πλήκτρα.

Μπορείτε να ορίσετε κείμενα ή φράσεις και να τα συσχετίσετε με συντομογραφίες. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γρήγορα και με ακρίβεια μεγάλα, περίπλοκα κομμάτια κειμένου με λίγα μόνο πλήκτρα.

  Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε μια εικόνα Ubuntu Desktop VMware

Για παράδειγμα, πληκτρολογώντας “myaddr” θα μπορούσε να εισαγάγει αυτόματα την πλήρη διεύθυνσή σας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις συντομεύσεις τους για να εισάγουν την υπογραφή τους ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο χαμογελαστό πρόσωπο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα αντικατάστασης κειμένου για να βελτιστοποιήσετε τα κοινά σφάλματα πληκτρολόγησης. Η πληκτρολόγηση μερικών γραμμάτων μπορεί να οδηγήσει στη φράση που σκοπεύατε αντί για τα συνηθισμένα λάθη σας.

TextExpander

Είτε είστε άτομο που αναζητά αυξημένη αποτελεσματικότητα είτε μια επιχείρηση που χρειάζεται μια ολοκληρωμένη λύση επέκτασης κειμένου, το TextExpander μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε τη γραφή και τη δημιουργία εγγράφων σας στο επόμενο επίπεδο.

Το TextExpander γνωρίζει τη σύνταξη και τη δομή της γλώσσας και μπορεί να συμπληρώσει αυτόματα τις λέξεις που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε κάθε γλώσσα. Επιπλέον, μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με διάφορα πρόσθετα, όπως η εισαγωγή διευθύνσεων URL, εικόνων και ημερολογίων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TextExpander για macOS, Windows, iOS και Chrome. Είναι ένα εργαλείο επί πληρωμή που ξεκινά από 3,33 $ ανά μήνα ανά κεφαλή. Προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή για τους χρήστες για να ελέγξουν αν είναι αυτό!

 • Λειτουργεί σε:

 • Windows

 • macOS

Τυποποιητής

Έχετε βαρεθεί να ξοδεύετε ώρες πληκτρολογώντας τις ίδιες πληροφορίες επανειλημμένα; Το Typister είναι εδώ για να σώσει τη μέρα! Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο επέκτασης κειμένου έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ροή εργασίας σας πιο αποτελεσματική.

Με το Typinator, μπορείτε να πληκτρολογήσετε μεγάλα αποσπάσματα κειμένου με λίγες μόνο πληκτρολογήσεις και όχι πιο επίπονη επανάληψη κειμένου. Με την τεχνολογία αιχμής και τις εκτεταμένες δυνατότητες του, το εργαλείο αυτοματισμού Typinator είναι ένας ισχυρός πόρος για επιχειρήσεις και ομάδες για να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες, να παραμείνουν οργανωμένοι, να εξοικονομήσουν χρόνο και να αφήσουν τα δάχτυλά σου να κάνουν ένα διάλειμμα!

Είναι διαθέσιμο για Mac OSX 10.6 ή νεότερο. Η άδειά τους κοστίζει 25 ευρώ ή 28 δολάρια ΗΠΑ για ένα άτομο. Δεν προσφέρουν μηνιαίες συνδρομές.

Δακτυλογράφος πυραύλων

Το Rocket Typist είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα επέκτασης κειμένου που συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγικότητάς σας με λειτουργίες όπως πρότυπα εξοικονόμησης χρόνου και αποτελεσματικές λειτουργίες μακροεντολών.

Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του καθιστά εύκολη την επέκταση κειμένου και με τις επιλογές προσαρμογής, μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να προσαρμόσετε την εφαρμογή στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Το Rocket Typist έχει ενσωματωμένα σύμβολα κράτησης θέσης που σας επιτρέπουν να εισάγετε γρήγορα προσαρμοσμένο περιεχόμενο στο αναπτυγμένο κείμενο. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ενσωματώσετε στοιχεία όπως η τρέχουσα ώρα, η ημερομηνία και μια τυχαία επιλογή χαρακτήρων σε σύμβολα κράτησης θέσης.

Το Rocket Typist είναι διαθέσιμο για Mac και προσφέρει μερικές κορυφαίες βασικές λειτουργίες της κατηγορίας δωρεάν. Επεκτείνουν επίσης ένα πακέτο επί πληρωμή Pro που ξεκινά από 9,99 $ ανά μήνα.

Espanso

Το Espanso είναι ένα προηγμένο, δωρεάν εργαλείο επέκτασης κειμένου ανοιχτού κώδικα για macOS, Linux και Windows. Προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά λειτουργιών, επιτρέποντας στους χρήστες να επεκτείνουν αποτελεσματικά το γραπτό τους κείμενο.

Με το Espanso, οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν την αποδοτικότητα γραφής και να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο παραμένοντας παραγωγικοί. Το εύχρηστο πρόγραμμα επέκτασης κειμένου έρχεται με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, όπως περιγράφεται παραπάνω, και δεν έχει μηνιαίες χρεώσεις.

Οι κανόνες αντικατάστασης της Espanso επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν προηγμένες συντομεύσεις για την επέκταση κειμένου και κώδικα. Με τα πλήκτρα πρόσβασης και τις μακροεντολές του, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν σενάρια και να τα εκτελέσουν απευθείας από την επέκταση κειμένου τους.

Προσφέρει τρία προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 9,99 $ ανά μήνα.

 • Λειτουργεί σε:

 • Windows

 • Linux

 • macOS

TypeIt4Me

Το TypeIt4Me είναι ένα ισχυρό εργαλείο επέκτασης κειμένου που σας βοηθά να επεκτείνετε γρήγορα τα αποσπάσματα κειμένου που χρησιμοποιείτε συχνά ή να δημιουργείτε συντομεύσεις για λέξεις, φράσεις και ολόκληρες παραγράφους με λίγες μόνο πληκτρολογήσεις.

  Πού να τοποθετήσετε τον δρομολογητή σας για τις καλύτερες ταχύτητες Wi-Fi

Με το TypeIt4Me, μπορείτε να πληκτρολογήσετε μεγαλύτερα κομμάτια κειμένου γρήγορα, αβίαστα και με ακρίβεια – εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο. Το εργαλείο υποστηρίζει ενέργειες μεταφοράς και απόθεσης και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο για τις συγκεκριμένες ανάγκες πληκτρολόγησης σας.

Το TypeIt4Me είναι διαθέσιμο για macOS και Windows. Το λογισμικό δεν προσφέρει μηνιαίο πακέτο συνδρομής. Μπορείτε να κάνετε μια εφάπαξ αγορά 19,99 $.

 • Λειτουργεί σε:

 • Windows

 • macOS

PhraseExpress

Το PhraseExpress είναι ένα ισχυρό εργαλείο επέκτασης κειμένου διαθέσιμο για χρήστες Mac. Αυτό το ισχυρό εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες Mac να εξοικονομούν χρόνο πληκτρολογώντας μεγάλες φράσεις, διευθύνσεις email και προτάσεις με λίγα μόνο πλήκτρα.

Το PhraseExpress σάς επιτρέπει να συμπληρώσετε γρήγορα φόρμες, έρευνες, έγγραφα και πολλά άλλα με προκατασκευασμένα πρότυπα. Το ιστορικό του προχείρου είναι το μόνο που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε το αντιγραμμένο περιεχόμενό σας. Η λειτουργία στατιστικών κειμένου σάς βοηθά να παρακολουθείτε και να μετράτε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. Παρέχει μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τον χρόνο και τον αριθμό των χαρακτήρων που χρησιμοποιούνται.

Το PhraseExpress προσφέρει ένα πρόγραμμα επί πληρωμή με κόστος που κυμαίνεται μεταξύ $96 και $241. Αυτό το πρόγραμμα είναι εφάπαξ αγορά και μετά δεν εφαρμόζεται μηνιαία χρέωση.

JitBit AutoText

Το JitBit AutoText είναι ένα προηγμένο εργαλείο επέκτασης κειμένου που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Με τη βοήθεια του AutoText, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες βιβλιοθήκες φράσεων για να αποθηκεύσετε τις φράσεις και τις λέξεις που χρησιμοποιείτε συχνά, να μορφοποιήσετε αυτόματα κείμενο χρησιμοποιώντας στυλ και να εισαγάγετε δυναμικές φράσεις που περιλαμβάνουν ημερομηνίες, αριθμούς, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα σύμβολα κράτησης θέσης κειμένου.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα πρότυπα και να συμπληρώνουν αυτόματα φόρμες μηνυμάτων με αναπτυσσόμενα πεδία, απλοποιώντας περαιτέρω τις διαδικασίες και κάνοντας την αφοσίωση των πελατών ακόμα πιο απρόσκοπτη. Μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα με λιγότερα πλήκτρα με το AutoText.

Διατίθεται δωρεάν για Windows για ατομική χρήση. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο αγοράς της επιχειρηματικής τους άδειας, η οποία αξίζει 22,85 $ USD και συνοδεύεται από πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

aText Text Automation

Το εργαλείο aText Text Automation ξεχωρίζει για τα ισχυρά χαρακτηριστικά του που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα για επιχειρήσεις και ομάδες. Το aText σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε επαναλαμβανόμενες εργασίες και ειδοποιήσεις για να απλοποιήσετε τις κουραστικές διαδικασίες.

Είτε βελτιστοποιεί την επικοινωνία των πελατών είτε στέλνει γρήγορα ενημερώσεις κατάστασης σε συναδέλφους, αυτό το εργαλείο αυτοματισμού βοηθά τις επιχειρήσεις να κάνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένα μηνύματα και περιεχόμενο και στη συνέχεια να τα στέλνετε στις καθορισμένες ημερομηνίες και ώρες, διασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση και δημιουργώντας μια συνεπή εμπειρία πελάτη.

Το aText Text Automation υποστηρίζει Windows καθώς και macOS. Το επί πληρωμή πρόγραμμά τους ξεκινά από 4,99 $.

 • Λειτουργεί σε:

 • Windows

 • macOS

συμπέρασμα

Τα εργαλεία επέκτασης κειμένου σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε γρήγορα ουσιαστικό περιεχόμενο και να διασφαλίζετε ότι τα μηνύματά σας είναι αποτελεσματικά. Η επένδυση σε τέτοια εργαλεία μπορεί να είναι το κλειδί για την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων όταν γράφετε επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο. Πριν επιλέξετε οποιοδήποτε εργαλείο επέκτασης κειμένου, πρέπει να γνωρίζετε καλά τις απαιτήσεις σας και, στη συνέχεια, να προχωρήσετε στην ανακάλυψή σας!

Μια επέκταση κειμένου μπορεί να είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για επιχειρήσεις ή ομάδες οποιουδήποτε μεγέθους. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό των καθημερινών σας εργασιών και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου που αφιερώνεται στη δημιουργία κονσερβοποιημένων απαντήσεων, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις σχέσεις με τους πελάτες.

Εάν χρησιμοποιείτε macOS, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο βοηθητικό πρόγραμμα αυτόματης αντικατάστασης κειμένου. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να επιλέξετε το εργαλείο τρίτου κατασκευαστή. Σε αυτήν την περίπτωση, το TextExpander είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς διαθέτει ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη και λειτουργίες, όπως μεταβλητές έξυπνων προτάσεων, εύκολους ελέγχους ενημέρωσης, οριοθέτες και διεπαφή με ένα πάτημα.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα chatbots όπως το ChatGPT που μπορούν να παρέχουν πληροφορίες και να συνομιλούν μαζί σας σαν πραγματικός άνθρωπος.