9 Εντυπωσιακή Γεννήτρια Προσώπων για Μάρκετερ

Προσπαθείτε να βρείτε το κοινό-στόχο σας; Θέλετε να δημιουργήσετε περσόνες χρηστών που σας δίνουν πληροφορίες για το ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται να αγοράσει από εσάς;

Οι γεννήτριες προσωπικών είναι τα δομικά στοιχεία κάθε εταιρείας που προσπαθεί να προσελκύσει επισκεψιμότητα στον ιστότοπό της – οργανικά ή μέσω διαφημίσεων.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε τι είναι η περσόνα χρήστη και τι είναι σημαντικό, θα σας δείξουμε μερικά παραδείγματα περσόνων χρήστη και θα αναφέρουμε εννέα δημιουργούς προσώπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ας βουτήξουμε!

Τι είναι το User Persona και γιατί είναι σημαντικό;

Ένα User Persona βοηθά τους εμπόρους ή τις επιχειρήσεις να αναγνωρίσουν όλα τα χαρακτηριστικά των πελατών-στόχων τους. Κάτι τέτοιο τους επιτρέπει να δημιουργήσουν ή να τροποποιήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία τους για να ταιριάζουν καλύτερα στους αγοραστές τους.

Αν και αυτά τα πρόσωπα είναι κατασκευασμένα, αντιπροσωπεύουν πραγματικούς ανθρώπους με πανομοιότυπα υπόβαθρα, δημογραφικά στοιχεία, προκλήσεις και στόχους. Ένα πρόσωπο χρήστη συγκεντρώνει επίσης όλες αυτές τις πληροφορίες για να τις κοινοποιήσει με εύκολο και κατανοητό τρόπο.

Οι περσόνες χρηστών δεν δημιουργούνται απλώς με βάση αυτό που η εταιρεία πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός πελάτης της. Αντίθετα, δημιουργούνται με την έρευνα πραγματικών δεδομένων και στατιστικών που παρέχονται από την πραγματική έρευνα.

Γιατί χρειάζεστε ένα User Persona;

Είτε κατασκευάζετε λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης για εταιρείες B2B είτε κατασκευάζετε εξοπλισμό κατασκευών, χρειάζεστε μια προσωπικότητα χρήστη.

Θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία ενός επιτυχημένου προϊόντος βοηθώντας σας να κατανοήσετε ποιος θα το χρησιμοποιήσει και πώς θα το χρησιμοποιήσει.

Ακολουθεί μια λίστα ερωτήσεων στις οποίες μπορεί να απαντήσει ένας χρήστης για εσάς:

 • Ποιος θα χρησιμοποιήσει το προϊόν σας;
 • Ποιοι είναι οι τρέχοντες τρόποι ζωής και συμπεριφοράς του πελάτη σας;
 • Οι προκλήσεις ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σας
 • Οι ανάγκες και οι στόχοι του πελάτη σας
 • Πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να εκπληρώσουν τις ανάγκες και τους στόχους τους;

Η λήψη σαφών απαντήσεων σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας δώσει μια ακριβή απεικόνιση των πραγμάτων που πρέπει να αντιμετωπίσετε με το προϊόν σας.

Αυτό επιτρέπει επίσης στην ομάδα προϊόντων και στους σχεδιαστές να λαμβάνουν υπόψη τους τύπους χρηστών κατά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του προϊόντος.

Η ομάδα σας μπορεί να ακολουθήσει συγκεκριμένες διαδρομές και ενέργειες που επιλέγονται, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τον χρήστη.

Εκ των υστέρων, μια καλή προσωπικότητα θα σας καθοδηγήσει στην κατασκευή ενός τελικού προϊόντος που λύνει ένα πρόβλημα, είναι επιθυμητό και χρήσιμο.

Πλεονεκτήματα των User Personas

Απλώς συζητήσαμε γιατί χρειάζεστε τα πρόσωπα των χρηστών. Τώρα, ας συζητήσουμε τις πραγματικές χρήσεις και τα απτά οφέλη τους.

Δημιουργήστε ένα προϊόν για ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό

Όταν γνωρίζετε τον χρήστη-στόχο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προϊόν ειδικά για αυτόν και τις ανάγκες του.

Παρέχει επίσης οδηγίες σε σχεδιαστές και προγραμματιστές για να διαμορφώσουν τη στρατηγική και την εκτέλεση.

Αυτό φέρνει ολόκληρη την ομάδα σε μια σελίδα χωρίς διαφορά απόψεων για να επηρεάσει τα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ενσυναίσθηση προς τον χρήστη

Όταν ένας σχεδιαστής συμπάσχει με τον χρήστη, μπορεί πραγματικά να φτιάξει καλύτερα προϊόντα που χρειάζονται οι πελάτες σας.

Δημιουργεί μια ισχυρή κατανόηση του γιατί ακριβώς χρειάζονται το προϊόν και τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει στην καθημερινή ζωή ενός πελάτη.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Badoo

Οι σχεδιαστές αρχίζουν επίσης να βλέπουν το προϊόν από την οπτική γωνία του χρήστη και κάνουν ενέργειες που ο χρήστης μπορεί να θέλει να κάνει.

Αποκτήστε ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν

Καθώς οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές σχεδιάζουν και εφαρμόζουν το προϊόν έχοντας κατά νου την προσωπικότητα του χρήστη, θα παρέχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Το προϊόν θα ευθυγραμμιστεί άμεσα με τους στόχους και τις ανάγκες του χρήστη, ενώ ταυτόχρονα θα το κάνει αρκετά σχετικό ώστε να είναι μια μακροπρόθεσμη λύση.

Βοηθά στην τοποθέτηση προϊόντων και στο μάρκετινγκ

Η πώληση ενός προϊόντος και η δημιουργία ενός προϊόντος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, και οι δύο επωφελούνται από μια ισχυρή προσωπικότητα χρήστη. Η κατανόηση του ιδανικού πελάτη σας όχι μόνο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προϊόν που θα χρησιμοποιήσει, αλλά σας βοηθά επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του για να το πουλήσετε.

Παραδείγματα User Persona

Για να κατανοήσετε καλύτερα τη δημιουργία προσώπων χρήστη, ακολουθούν μερικά παραδείγματα σεναρίων και κατάλληλων περσόνων χρήστη.

Προσωπικό χρήστη για μια εφαρμογή ηλεκτρονικής μάθησης

Σε αυτό το παράδειγμα, το κύριο προϊόν της εταιρείας είναι μια εφαρμογή ηλεκτρονικής μάθησης. Οι πελάτες-στόχοι αυτής της υπηρεσίας είναι δάσκαλοι, σχολεία και γονείς. Για να δημιουργήσει την καλύτερη εφαρμογή για τους πελάτες-στόχους, η εταιρεία πρέπει να καταλάβει ποιοι είναι.

Ακολουθεί η προσωπικότητα χρήστη ενός δασκάλου που μπορεί να επωφεληθεί από την εφαρμογή ηλεκτρονικής μάθησης

Προσδιορίζοντας τις προκλήσεις του, το προϊόν μπορεί να γίνει για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και να δώσει στον χρήστη ένα εξαιρετικό προϊόν.

Σε αυτήν την περίπτωση, η μεγαλύτερη πρόκληση του Ραχίμ είναι να συνεργαστεί με μαθητές που έχουν σταθερά κακή απόδοση. Έτσι, οι προγραμματιστές μπορούν να περιλαμβάνουν περιεχόμενο όπως πρακτικές δοκιμές, κουίζ κεφαλαίων κ.λπ., για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση.

Επιπλέον, ο στόχος του Rahim είναι να κάνει τους μαθητές του να κατανοήσουν όλα τα σημαντικά μαθήματα και να τους κάνει καλύτερους μαθητές.

Για να τον βοηθήσει να πετύχει αυτόν τον στόχο, ο σχεδιαστής προϊόντων μπορεί να συμπεριλάβει περιεχόμενο όπως κινούμενα βίντεο, ομοιοκαταληξίες ή οτιδήποτε κάνει οποιοδήποτε κεφάλαιο εύκολο στην εκμάθηση.

User Persona για μια εταιρεία λογισμικού διαχείρισης έργου

Σε αυτό το παράδειγμα, το κύριο προϊόν της εταιρείας είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έργων για μεγάλους οργανισμούς και ομάδες.

Οι πελάτες-στόχοι για αυτήν την υπηρεσία είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι, διευθυντές και διευθυντές μεγάλων εταιρειών και επιχειρήσεων.

Ακολουθεί η προσωπικότητα χρήστη ενός Διευθυντή Μάρκετινγκ που μπορεί να επωφεληθεί από το εργαλείο διαχείρισης έργου.

Μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Jim είναι – η μη τήρηση των προθεσμιών και η έλλειψη συντονισμού στο τμήμα του. Με την κατανόηση αυτού, το εργαλείο διαχείρισης έργου μπορεί να γίνει για να διορθώσει αυτά τα ζητήματα.

Οι προγραμματιστές μπορούν να προσθέσουν λειτουργίες όπως παρακολούθηση χρόνου, πίνακες έργων και μέσα επικοινωνίας στο εργαλείο. Κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Jim.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συσκευές δημιουργίας προσώπων που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Hubspot – Make My Persona

Hubspot είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για μια ποικιλία εργαλείων μάρκετινγκ. Το Make My Persona από το Hubspot είναι ένα δωρεάν και εξαιρετικά εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας προσώπων.

Χαρακτηριστικά του Make My Persona από το Hubspot

 • Το εργαλείο είναι σχεδιασμένο για χρήση από οποιονδήποτε, καθιστώντας το εξαιρετικά φιλικό και εύκολο στη χρήση
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο περσόνα χρήστη μέσα σε λίγα μόνο λεπτά
 • Το Make My Persona σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία που μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε
 • Προσαρμόσιμος σχεδιασμός με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, προκατασκευασμένα avatar χρήστη και δυνατότητα αναδιοργάνωσης των πεδίων

Το Make My Persona από το Hubspot δεν έχει περιττά βήματα ή λειτουργίες που δεν χρειάζεστε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια περσόνα χρήστη χωρίς προηγούμενη γνώση και να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Adobe Express

Παλαιότερα γνωστό ως Adobe Spark, Adobe Express δεν είναι κυρίως User Persona Generator, αλλά διαθέτει δωρεάν πρότυπα περσόνα χρήστη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Στην πραγματικότητα είναι ένα εργαλείο σχεδίασης που δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για την κατασκευή απλών σχεδίων.

  Πώς να ενημερώσετε το υλικολογισμικό Philips Hue

Χαρακτηριστικά του Adobe Express

 • Μια τεράστια βιβλιοθήκη με πρότυπα και έτοιμα σχέδια για να δοκιμάσετε
 • Εύκολη ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές του Adobe Suite όπως το Photoshop, το Illustrator κ.λπ. για ομαλή ροή εργασίας
 • Δημιουργήστε ένα σχέδιο περσόνα χρήστη από την αρχή χρησιμοποιώντας πολλά εργαλεία για να αποκτήσετε τα σωστά σχεδιαστικά στοιχεία
 • Ένα άκρως συνεργατικό εργαλείο που υποστηρίζει την κοινή χρήση προτύπων ή σχεδίων με μέλη της ομάδας ή οποιονδήποτε άλλο για την πραγματοποίηση αλλαγών

Το Adobe Express είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία σχεδιασμού για τη δημιουργία μιας περσόνας χρήστη. Εάν είστε έμπειροι στη δημιουργία προσώπων χρηστών, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Από την άλλη πλευρά, όλοι οι αρχάριοι μπορούν απλώς να επιλέξουν ένα πρότυπο και να αλλάξουν τα δεδομένα πεδίου ώστε να ταιριάζουν με την προσωπικότητα χρήστη τους.

UXPressia

UXPressia είναι ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργίας προσώπων χρήστη που έχει σχεδόν όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσατε να ζητήσετε.

Οι έμποροι μπορούν να σχεδιάσουν αυτές τις περσόνες στο διαδίκτυο με ευκολία και επίσης να αναζητήσουν σε βάθος περιγραφές και πεδία.

Χαρακτηριστικά του UXPressia

 • Πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπαρχόντων πεδίων πληροφοριών ή δημιουργία νέων ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Προσθέστε έναν τύπο περσόνα επιλέγοντας 1 από τις 4 επιλογές και προσθέστε το μέγεθος της αγοράς κατά ποσοστό.
 • Δημιουργήστε πολλές προσωπικότητες χρηστών και διαφοροποιήστε τις δύο από αυτές για να λάβετε τις πιο ενημερωμένες αποφάσεις
 • Γεννήτρια ονομάτων και φωτογραφιών για εύκολο σχεδιασμό χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε στοκ εικόνες
 • Προσθέστε προσαρμοσμένα ρυθμιστικά και εικονίδια στα πεδία πληροφοριών σας για να το κάνετε πιο δημιουργικό.
 • Ενσωματωμένη λειτουργία παρουσίασης
 • Ενσωματώστε δεδομένα με κωδικούς ενσωμάτωσης στα πρόσωπα σας
 • Ζωντανή συνεργασία με την ομάδα σας

Το UXPressia είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τις πιο ολοκληρωμένες περσόνες χρήστη με μοναδικά αλλά εύκολα σχέδια.

Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στη βασική δημιουργία προσώπων, αλλά έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση σε εκδόσεις premium για πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες.

Delve AI

Delve AI είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα δημιουργίας προσώπων αγοραστή που χρησιμοποιεί τα δεδομένα από το Google Analytics για να δημιουργήσει αυτόματα μία ή περισσότερες περσόνες χρήστη για την εταιρεία/το προϊόν σας.

Χαρακτηριστικά του Delve AI

 • Το Delve είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας προσώπων χρηστών που βασίζεται σε AI και δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε μόνοι σας καμία πληροφορία.
 • Δημιουργήστε πρόσωπα χρηστών με βάση τα δεδομένα σας στο Google Analytics για εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα
 • Μπορείτε επίσης να διεξάγετε ανταγωνιστική έρευνα σε σχέση με τα πρόσωπα των χρηστών σας
 • Λάβετε ακριβείς απαντήσεις και δεδομένα όπως πρότυπα συμπεριφοράς, δημογραφικά στοιχεία κ.λπ.

Παρόλο που το Delve AI είναι μια καταπληκτική και εύκολη δημιουργία προσώπων για τον χρήστη, εξακολουθεί να στερείται ορισμένων χαρακτηριστικών.

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες στα πρόσωπα ή να δημιουργήσετε διαφορετικά πεδία για συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ανεξάρτητα από αυτό, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που εξοικονομεί πολύ χρόνο δημιουργώντας μόνοι σας προσωπικότητες χρηστών. Σας βοηθά επίσης να δείτε τα δεδομένα του Google Analytics λίγο διαφορετικά.

UserForge

UserForge είναι ένας από τους παλαιότερους χρήστες που δημιουργούν πρόσωπα σε αυτήν τη λίστα.

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο σε αυτό που πρέπει να είναι και κάνει τη δουλειά της δημιουργίας προτύπων περσόνας χρήστη ακριβώς όπως θα θέλατε από αυτό.

Χαρακτηριστικά του UserForge

 • Δημιουργήστε μοναδικά και μοντέρνα σχέδια για το πρότυπο περσόνα χρήστη σας
 • Απλή διεπαφή με συχνές ενημερώσεις για προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων και διατήρηση του εργαλείου χωρίς σφάλματα
 • Προσθέστε περισσότερο βάθος στις περσόνες σας με χάρτες ιστοριών και γραφικά για να συνδεθείτε καλύτερα με την εμπειρία του χρήστη
 • Μεγάλη ενσωματωμένη βιβλιοθήκη εικόνων και πάνω από 1000+ εικονίδια για να διαλέξετε
 • Συνεργαστείτε με την ομάδα σας και συνδέστε το UserForge με το λογισμικό JIRA για καλύτερη διαχείριση του έργου

Τα πρότυπα χρήστη UserForge μοιάζουν περισσότερο με μίνι ιστολόγια και προσφέρουν σε βάθος πρόσωπα για να κατανοήσουν καλύτερα τους χρήστες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UserForge με δωρεάν δοκιμή ή να το αγοράσετε από διαφορετικές εκδόσεις.

  Πώς να ανοίξετε γρήγορα μια σελίδα ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας συντομεύσεις σε iPhone και iPad

SEMRush Persona

SEMRush είναι ένα εξαιρετικά εύκολο και βασικό πρόγραμμα δημιουργίας προσώπων χρήστη. Ξεκινήστε με μια εικόνα polaroid και δημιουργήστε μια ολοκληρωμένη περσόνα χρήστη μέσα σε λίγα λεπτά.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα βασικό και απλό εργαλείο, μπορείτε να εκπληρώσετε όλες τις ανάγκες σας με τα πρότυπα περσόνα χρήστη.

Χαρακτηριστικά του SEMRush Persona

 • Εύκολο στη χρήση και έχει εξαιρετικά προσαρμόσιμα πρότυπα
 • Προσθέστε και αφαιρέστε πεδία περιεχομένου σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας
 • Αναδιατάξτε τις πληροφορίες και προσθέστε διαφορετικά χρώματα σε διαφορετικά μπλοκ για να εμφανίσετε τα επίπεδα σπουδαιότητας
 • Επεξηγήσεις και σημειώσεις για όλα τα πεδία που εξηγούν τι σημαίνει, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο φιλικό για αρχάριους

Το SEMRush δεν διαθέτει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αποστολής προσωπικών εικόνων και η επιλογή του ονόματος χρήστη.

Ωστόσο, το εργαλείο κάνει εξαιρετική δουλειά στο να εξηγεί όλα τα πεδία σε αρχάριους και διευκολύνει τη δημιουργία προσώπων χρηστών δωρεάν.

Xtensio

Δημιουργήστε εξαιρετικά δημιουργικές και περιγραφικές προσωπικότητες χρηστών με Xtensio δωρεάν.

Το Xtensio σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα πρότυπα και σχέδια προσωπικών χρηστών με εκτεταμένα πεδία πληροφοριών.

Χαρακτηριστικά του Xtensio

 • Περιηγηθείτε σε 100+ πρότυπα και παραδείγματα για να αντλήσετε έμπνευση
 • Δημιουργήστε περσόνες χρήστη με τη βοήθεια ενός εξαντλητικού εργαλείου που περιέχει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού
 • Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο με την ομάδα σας
 • Προσαρμοσμένα ρυθμιστικά και πεδία όπως χαρακτηριστικά, κίνητρα, δεξιότητες κ.λπ.
 • Επιλέξτε τη δική σας εικόνα και όνομα για την περσόνα χρήστη
 • Προσθέστε και αναδιατάξτε διαφορετικά τμήματα όπως θέλετε

Το Xtensio σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε εκπληκτικά σχέδια για τον αγοραστή σας χωρίς να χρειάζεται να είστε σχεδιαστής.

Είναι επίσης εντελώς δωρεάν για πάντα. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα έργα θέλετε.

Δείγμα

Δείγμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πρότυπο χρήστη χρήστη από την αρχή ή να επιλέξετε ένα υπάρχον με εξαιρετική προσαρμογή.

Είναι ένα εργαλείο επί πληρωμή, αλλά μπορείτε να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή για να ξεκινήσετε να πειραματίζεστε με τις προσωπικότητες των χρηστών σας.

Χαρακτηριστικά του Samply

 • Πρότυπα υψηλής προσαρμογής που μπορείτε να τροποποιήσετε χρησιμοποιώντας εικόνες, κείμενο και στοιχεία
 • Εστιάζει περισσότερο στη βάση αντί να παίρνει περιττές επιλογές προσαρμογής
 • Διαδικασία φιλική προς τους αρχάριους και διεπαφή χρήστη με στυλ μεταφοράς και απόθεσης σχεδίασης ή απλώς αλλαγής του περιεχομένου ενός έτοιμου προτύπου
 • Μπορείτε να εξαγάγετε την περσόνα χρήστη σε αρχεία PDF πολύ εύκολα ή να την αντιγράψετε

Το εργαλείο κάνει τη δημιουργία προσώπων χρήστη εξαιρετικά εύκολη. Ωστόσο, η έλλειψη πιο ελκυστικών σχεδίων το καθιστά ένα «όχι και τόσο ευχάριστο αισθητικά» εργαλείο.

Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε το Samply χωρίς δισταγμό και να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές προϊόν.

EvenDigit

EvenDigit είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ που έχει δημιουργήσει το δικό της εργαλείο Persona Generator για χρήση από όλους.

Είναι ένα βασικό εργαλείο που είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση χωρίς περίπλοκες λειτουργίες.

Χαρακτηριστικά του EvenDigit

 • Εύκολο στη χρήση γεννήτρια προσώπων χρήστη με βασικό σχεδιασμό με τον οποίο μπορούν να εργαστούν όλοι
 • Ολοκληρωμένη εισαγωγή δεδομένων με 9 διαφορετικά τμήματα για τη δημιουργία εξαιρετικά λεπτομερών χαρακτηριστικών χρηστών

Για έναν έμπειρο σχεδιαστή, το EvenDigit θα αισθάνεται σαν ένα πολύ βασικό εργαλείο που δεν προσφέρει πολλά από την άποψη των καλών σχεδίων περσόνα χρήστη.

Ωστόσο, ένας έμπειρος έμπορος σίγουρα θα εκτιμήσει πόσο λεπτομερές είναι αυτό το εργαλείο, ενώ θα παραμείνει εξαιρετικά φιλικό και γρήγορο.

Συμπέρασμα 🧑‍🦰 🧑‍🦲 👩

Τα User Personas ήταν πάντα εξαιρετικά σημαντικά για την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Σήμερα, αυτή η ανάγκη έχει διακλαδιστεί σε ένα εξαιρετικό πρότυπο ή μια γεννήτρια περσόνα χρήστη που κάνει τη δουλειά όπως θέλετε.

Όλα τα εργαλεία που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα είναι εξαιρετικά για πολλά πράγματα, επομένως η χρήση οποιουδήποτε από αυτά δεν θα είναι πρόβλημα!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε μακέτες για τα προϊόντα σας που να ταιριάζουν με τις περσόνες που έχετε δημιουργήσει.