9 εμπνευσμένα οικονομικά Podcast για να ενισχύσετε το ταξίδι σας για την οικοδόμηση πλούτου

Η εκμάθηση χρηματοδότησης είναι δύσκολη, αλλά μπορείτε να την κάνετε εύκολη με τα καλύτερα podcast. Και σας γλιτώσαμε από τον κόπο της αναζήτησης. απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εμπνευσμένα οικονομικά podcast!

Τα podcast κερδίζουν τεράστια δημοτικότητα στον σημερινό κόσμο. Τα καλύτερα podcast προσωπικών οικονομικών παρέχουν πλήθος πληροφοριών και διασκέδαση στον χρηματοοικονομικό τομέα. Έχουν τραβήξει γρήγορα την προσοχή ακροατών από όλα τα κοινωνικά στρώματα σε όλο τον κόσμο. Εδώ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τη χρηματοδότηση μέσω αυτών των κορυφαίων podcast για τα οικονομικά.

Αυξανόμενη δημοτικότητα των οικονομικών Podcast

Τα podcast έχουν αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο απορροφούμε πληροφορίες. Με μόνο ακουστικά και ένα smartphone, μπορείτε να βυθιστείτε σε έναν ωκεανό οικονομικών γνώσεων ενώ μετακινείστε, εργάζεστε ή χαλαρώνετε στο σπίτι. Η ελκυστικότητα των podcast έγκειται περαιτέρω στην ικανότητά τους να φέρνουν κοντά επαγγελματίες, βετεράνους του χώρου και ερασιτέχνες για να ανταλλάξουν γνώσεις, συμβουλές και προσωπικές αφηγήσεις.

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρησιμοποιεί podcast για χρηματοδότηση ως εργαλεία δημιουργίας προσωπικών οικονομικών στρατηγικής. Τους βοηθά να κατανοήσουν δύσκολες οικονομικές ιδέες, να διαχειριστούν τα οικονομικά τους και να ερευνήσουν επενδυτικές ευκαιρίες. Αυτά τα οικονομικά podcast ενθαρρύνουν επίσης σχέσεις και συνομιλίες μεταξύ ακροατών με κοινό ενδιαφέρον για οικονομικά ζητήματα.

Τα κορυφαία οικονομικά podcast σάς διδάσκουν αρχές και δοκιμασμένες μεθόδους που δεν είναι πιθανό να βρείτε σε κανένα βιβλίο χρηματοδότησης. Στα podcast, οι ειδικοί του κλάδου δίνουν πληροφορίες από τον κλάδο τους και τις γνώσεις ζωής που σχετίζονται με τα οικονομικά. Η ενσωμάτωση αυτών των πληροφοριών για να ενισχύσετε περαιτέρω τον πλούτο σας θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε οικονομικά πέρα ​​από τα όρια.

Γιατί να μείνετε ενημερωμένοι για τα οικονομικά συμβάντα;

Όποιος αναζητά χρηματοοικονομική σταθερότητα και μελλοντική ευημερία πρέπει να έχει μια σταθερή κατανόηση των πλατφορμών προσωπικής χρηματοδότησης, επενδύσεων και ψηφιακής διαχείρισης πλούτου. Διατηρώντας ξεκάθαρη επίγνωση των οικονομικών γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας, δίνουμε στους εαυτούς μας τη δύναμη να αποφασίζουμε με σύνεση και να προστατεύουμε την οικονομική μας ασφάλεια.

Η γνώση των προσωπικών οικονομικών μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώνουμε πρότυπα προϋπολογισμού, να ελέγχουμε το χρέος και να συσσωρεύουμε αποταμιεύσεις για το μέλλον. Βοηθά να μας καθοδηγήσει στις περιπλοκές των πιστωτικών καρτών, των δανείων και των στεγαστικών δανείων, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να σώσουμε τον εαυτό μας από απάτες και απάτες μέσω της επίγνωσης και της επαγρύπνησης.

Το να διατηρείτε τον εαυτό σας ενήμερο είναι απαραίτητο όταν πρόκειται για επένδυση. Τα οικονομικά podcast μάς βοηθούν να γνωρίσουμε διαφορετικές επενδυτικές ευκαιρίες και να λάβουμε αποφάσεις που είναι καλά ενημερωμένες και βασίζονται στην ανοχή κινδύνου και στους οικονομικούς μας στόχους. Επιπλέον, η οικοδόμηση ενός στέρεου επενδυτικού χαρτοφυλακίου που μπορεί να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου καθίσταται δυνατή με την κατανόηση ιδεών όπως η διαφοροποίηση, η κατανομή περιουσιακών στοιχείων και η διαχείριση κινδύνου.

Επιπλέον, η ακρόαση των κορυφαίων podcast για τα οικονομικά έχει οφέλη. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Οφέλη από την ακρόαση 👂 οικονομικών Podcast

Τα οικονομικά podcast φιλοξενούνται συχνά από γνωστούς και έμπειρους χρηματοοικονομικούς εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες που προσφέρουν οξυδερκείς συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση χρημάτων, τον προϋπολογισμό, τις επενδύσεις και άλλα θέματα. Για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, τα podcast καλύπτουν επίσης θέματα σχετικά με τις επενδύσεις σε ακίνητα και τα κρυπτονομίσματα.

  Μια λεπτομερής σύγκριση στο DBMS

Τα podcast χωρίζονται συχνά σε μικρότερα κομμάτια, γεγονός που καθιστά ευκολότερο για τους ακροατές να κατανοήσουν πολύπλοκα οικονομικά θέματα όπως το προσωπικό λογισμικό προϋπολογισμού με πιο ευχάριστο και συναρπαστικό στυλ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να πάρετε τις πληροφορίες μέσω podcast οπουδήποτε, οποτεδήποτε, καθώς είναι διαθέσιμα 24×7.

Πολλά κορυφαία οικονομικά podcast έχουν ζωντανές κοινότητες που επιτρέπουν στους ακροατές να αλληλεπιδρούν, να θέτουν ερωτήσεις και να ανταλλάσσουν ιστορίες με ομοϊδεάτες. Η ακρόαση των καλύτερων podcast προσωπικών οικονομικών είναι ο πιο φιλικός προς την τσέπη τρόπος για να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις.

  • Μάθετε από τις πραγματικές ιστορίες

Έχετε την ευκαιρία να μάθετε από τα πραγματικά σενάρια των μεγιστάνων των οικονομικών. Γνωρίστε τις γνώσεις και τις μεθόδους τους και εφαρμόστε τις για να αναπτυχθείτε οικονομικά. Όχι μόνο θα μάθετε για κορυφαίες στρατηγικές διαχείρισης των οικονομικών σας, αλλά θα μπορείτε επίσης να κάνετε μια εξατομικευμένη προσέγγιση για τον εαυτό σας.

Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία οικονομικά podcast που πρέπει να ακούσετε για να δημιουργήσετε έναν ωκεανό πλούτου και να είστε οικονομικά γενναίοι.

Masters in Business

Το podcast Masters in Business, που φιλοξενεί το Bloomberg Radio Host, χρησιμοποιεί μια μοναδική μέθοδο για να κάνει κατανοητές σύνθετες οικονομικές έννοιες σε όλους τους ακροατές. Ο φιλικός, συνομιλητικός τόνος των οικοδεσποτών απλοποιεί την περίπλοκη δημοσιονομική ορολογία σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς. Είναι μια καλή πλατφόρμα για να ξεκαθαρίσετε τις οικονομικές σας αμφιβολίες ενώ μαθαίνετε νέα πράγματα.

Σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζονται συζητήσεις σε βάθος με γνωστούς οικονομικούς ειδικούς που μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τι χρειάζεται για να φτάσετε εκεί στη Wall Street και ποια μαθήματα μπορείτε να αντλήσετε από τη διαχείριση μιας εταιρείας τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός από την εκπαίδευση, αυτό το κορυφαίο οικονομικό podcast εξασφαλίζει επίσης διασκέδαση χρησιμοποιώντας πνευματώδη ανέκδοτα.

Επιπλέον, το Masters in Business είναι φιλικό προς τον χρήστη στη λειτουργία, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση και τη ροή επεισοδίων όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Μείνετε εμπνευσμένοι και ενημερωμένοι ακούγοντας αυτό.

Προετοιμαστείτε για να αυξήσετε την οικονομική σας κατανόηση και οξυδέρκεια ενώ ακούτε αυτό το podcast Android & iOS.

Optimal Finance Daily

Optimal Finance Daily συγκαταλέγεται στα κορυφαία οικονομικά podcast που προσφέρει οξυδερκή ανάλυση και χρήσιμες συμβουλές σε κατανοητό στυλ για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Τα επεισόδια περιέχουν κάτι για όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο οικονομικής και επενδυτικής σας εμπειρίας.

Η συμπαγής μορφή του podcast το καθιστά ιδανικό για άτομα που βρίσκονται εν κινήσει και είναι απασχολημένα. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε επεισόδια στο καθημερινό σας πρόγραμμα, είτε κατά τη διάρκεια της πρωινής σας μετακίνησης είτε κατά τη διάρκεια ενός γρήγορου προγραμματισμένου διαλείμματος, καθώς συνήθως διαρκούν περίπου 10 λεπτά. Το podcast επιλέγει προσεκτικά περιεχόμενο από αξιόπιστες πηγές για να εγγυηθεί ότι οι ακροατές λαμβάνουν αξιόπιστη και σωστή οικονομική καθοδήγηση.

Επιπλέον, το podcast Optimal Finance Daily είναι επίσης γνωστό για την προσέγγισή του με επίκεντρο τον ακροατή. Οι οικοδεσπότες προωθούν ενεργά την αλληλεπίδραση του κοινού απαντώντας σε ερωτήματα και επιλύοντας επίσης ζητήματα από τους αφοσιωμένους ακόλουθούς τους.

Έτσι, αν θέλετε ένα podcast που σας καθοδηγεί ως φίλος, ορίστε. Ακούστε το Android & iOS πλατφόρμες και ξεκινήστε αμέσως το οικονομικό σας ταξίδι.

Αυστραλιανό Finance Podcast

ο Αυστραλιανό Finance Podcast μπορεί να γίνει η λύση σας για όλες τις οικονομικές σας ανησυχίες. Κάντε αυτό το podcast οδηγό σας, ένα επεισόδιο τη δεδομένη στιγμή. Αυτό το podcast, το οποίο φιλοξενεί μια ομάδα λάτρεις των οικονομικών, καλύπτει διάφορα θέματα, όπως συμβουλές προϋπολογισμού και εξοικονόμησης, επενδυτικές τεχνικές και πληροφορίες αγοράς.

Οι οικοδεσπότες αναλύουν κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε ακόμη και ένας αρχάριος να μπορεί να κατανοήσει σε βάθος τις ορολογίες εύκολα. Κάθε επεισόδιο είναι γεμάτο από συζητήσεις με ειδικούς στο θέμα και ιστορίες επιτυχίας από ανθρώπους που σας οδηγούν να αναλάβετε τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος. Προσφέρουν επίσης χρήσιμες προτάσεις και εφικτές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε αμέσως για να σας βοηθήσουν να πάρετε πιο σοφές οικονομικές αποφάσεις.

  Παρασκευάζετε πάντα το τέλειο φλιτζάνι τσάι με χρονοδιακόπτη για να το κάνετε σωστά

Αυτό το podcast θα σας βοηθήσει είτε ο στόχος σας είναι να μειώσετε το χρέος, να προετοιμαστείτε για τη συνταξιοδότηση ή να αυξήσετε τον οικονομικό σας γραμματισμό. Είναι άμεσα διαθέσιμο σε πλατφόρμες όπως Android & iOS. Έτσι, έχουν περάσει οι μέρες της αναμονής για να αποκτήσετε έναν φυσικό οικονομικό μέντορα όταν τον έχετε στα χέρια σας.

Γίνετε οικονομικά δυνατοί σήμερα με το Australian Finance Podcast!

Equity Mates Investing Podcast

Ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό podcast για τα οικονομικά, Equity Mates Investing, βάζει τον κόσμο της επένδυσης στα χέρια σας. Οι οικοδεσπότες, Bryce και Alec, είναι ενθουσιώδεις επενδυτές που μοιράζονται ανοιχτά τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Το podcast συνεχίζεται με φιλικό τρόπο και σας ξεναγεί στις βαθιές γνώσεις του χρηματοοικονομικού κόσμου.

Κάθε νέο επεισόδιο θα σας κάνει να μάθετε κάτι ή το άλλο. Παρακινεί τους ακροατές να ενεργήσουν και να κάνουν σοφές επενδυτικές επιλογές. Ο Bryce και ο Alec ανοίγουν επίσης τον κόσμο των οικονομικών σε όλους με τα χαρούμενα αστεία και την προσιτή συμπεριφορά τους. Έχει κάτι να μάθει και να αναπτυχθεί ο καθένας.

Πάρτε τα ακουστικά σας και συντονιστείτε στο Equity Mates Investing, είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επενδυτής, για να αποκτήσετε οξυδερκείς γνώσεις, πολύτιμες προτάσεις και μια δόση οικονομικής ενδυνάμωσης.

Ακούστε το Android & iOS πλατφόρμες και μάθετε νέες στρατηγικές για να γίνετε οικονομικά ισχυροί!

Θέλετε να φέρετε αυτή την αλλαγή στα οικονομικά σας; Δοκιμάστε αυτά τα δωρεάν πρότυπα προσωπικών οικονομικών του Excel για κατάρτιση προϋπολογισμού, ώστε να καλύψετε αυτόν τον προϋπολογισμό!

Yahoo Finance Daily

ο Yahoo Finance Daily Το podcast είναι η μοναδική σας στάση για να λαμβάνετε όλες τις καθημερινές οικονομικές ενημερώσεις. Προεδρεύει μια ομάδα ειδικών οικονομικών συγγραφέων. Το podcast περιλαμβάνει μια επιλεγμένη επιλογή από τις πιο κρίσιμες ειδήσεις από τον οικονομικό κόσμο.

Αυτό το podcast παρέχει καθοδήγηση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών οικονομικών, των οικονομικών τάσεων, των ανακοινώσεων εταιρικών κερδών και του χρηματιστηρίου. Μπορείτε να βασιστείτε εξ ολοκλήρου σε αυτό για να σας κρατά ενήμερους για τον γρήγορο κόσμο των οικονομικών, επειδή νέα επεισόδια κυκλοφορούν καθημερινά.

Μείνετε ενημερωμένοι, λάβετε πιο σοφές οικονομικές αποφάσεις και επωφεληθείτε από τη φιλόξενη και εκπαιδευτική εμπειρία Yahoo Finance Daily Podcast.

Ακούστε αυτό το podcast που είναι «μπαγάρι με τα χρήματα». Android & iOS. Μην ξεχάσετε να κάνετε τις σημειώσεις σας και να τις εφαρμόσετε στη ρουτίνα σας για καλύτερη διαχείριση των χρημάτων.

Πάτρικ Μπόιλ για τα οικονομικά

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα podcast προσωπικών οικονομικών που θα ακούσετε. Ο Πάτρικ φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον podcast, Ο Πάτρικ Μπόιλ για τα οικονομικάόπου προσκαλεί έμπειρους επισκέπτες από διάφορα επαγγέλματα, όπως οικονομολόγους, αναλυτές και εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων, οι οποίοι προσφέρουν τις οξυδερκείς γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Το podcast του Πάτρικ προσφέρει ένα διαφωτιστικό ταξίδι στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των οικονομικών σε κάθε επεισόδιο. Ο Πάτρικ και οι καλεσμένοι του παρέχουν περαιτέρω εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, καλύπτοντας οτιδήποτε, από τα πιο πρόσφατα γεγονότα της αγοράς έως πρακτικές συμβουλές για οικονομική επιτυχία.

Το φιλόξενο περιβάλλον του podcast του Πάτρικ είναι μοναδικό και επιτυγχάνει επιδέξια μια ισορροπία μεταξύ σοβαρών θεμάτων και ανάλαφρου χιούμορ. Δεν έχει σημασία αν είσαι απλώς αρχάριος στον τομέα των οικονομικών. φροντίστε να ακούσετε το podcast που είναι διαθέσιμο στο Android & iOS πλατφόρμες.

Πάρτε τη συσκευή σας και ξεκινήστε να ακούτε Patrick Boyle On Finance τώρα!

Ημερήσια ενημέρωση Real Vision

Όποιος θέλει να παραμείνει μορφωμένος και να πάρει σοφές οικονομικές αποφάσεις πρέπει να ακούσει το Real Vision Daily Briefing: Finance & Investing podcast. Είναι επίσης κατάλληλο τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους επενδυτές επειδή κάθε επεισόδιο παρουσιάζει διαφορετική άποψη.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή αποστολής

Το podcast παρέχει αμερόληπτη, σε βάθος ανάλυση από πραγματικούς επαγγελματίες, παρέχοντας στους ακροατές πρόσβαση στα κορυφαία οικονομικά μυαλά του κόσμου. Διαπρέπει επίσης στο να παρέχει τρέχουσες πληροφορίες. Οι ακροατές μπορεί επίσης να παραμένουν ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και τις τάσεις στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις, με τακτικά επεισόδια να κυκλοφορούν σχεδόν κάθε μέρα.

Το podcast καθοδηγεί τους ακροατές στην οικονομική τους σταθερότητα και τους κάνει να μαθαίνουν κάτι νέο καθημερινά. Είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει τον χρηματοοικονομικό σας αλφαβητισμό και θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να πλοηγηθείτε με επιτυχία στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, χάρη στο προσιτό και φιλικό της στυλ.

Ακούστε το podcast της Real Vision Daily Briefing: Finance & Investing Android & iOS συσκευές και λάβετε πολύτιμες πληροφορίες.

Το Podcast Personal Finance

Με οικοδεσπότη τον Andrew Giancola, Το Podcast Personal Finance είναι ένα από τα κορυφαία οικονομικά podcast για ακρόαση. Προκειμένου να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε περισσότερο πλούτο από ό,τι είχατε ποτέ φανταστεί, ο οικοδεσπότης μοιράζεται όλα τα προσωπικά του οικονομικά, χρήματα, επενδύσεις, επιχειρηματικές μεθόδους, ροές εισοδήματος, μετοχές και συμβουλές επενδύσεων σε ακίνητα. Αυτό το καθιστά ένα ολοκληρωμένο πακέτο ακρόασης πράγματι.

Το podcast θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε τις αμοιβές σας στην εργασία και να αναπτύξετε πολλές κερδοφόρες πηγές παθητικού εισοδήματος, δίνοντάς σας χρόνο και ελευθερία να κυνηγήσετε τα πάθη σας. Θα σας ενθαρρύνει περαιτέρω να πάρετε τον έλεγχο των χρημάτων σας με σύνεση και να ζήσετε μια ζωή χωρίς άγχος.

Η πρακτικότητα των συμβουλών που παρέχει ο οικοδεσπότης θα πάει την προσωπική σας ανάπτυξη σε άλλο επίπεδο. Επιπλέον, φροντίστε να ακούτε τακτικά τον Andrew και να κάνετε τη συνήθεια σας να κρατάτε ένα λεπτομερές αρχείο των οικονομικών σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να συνδυάσετε την ακρόαση του podcast με λίγη πρακτική διαχείριση οικονομικών μέσω της χρήσης προτύπων προϋπολογισμού Notion.

Μπορείτε να ακούσετε το The Personal Finance Podcast οπουδήποτε Android & iOS συσκευές. Ετοιμαστείτε και ετοιμαστείτε να γίνετε πλούσιοι με τον Andrew.

Το ταξίδι σας στην οικονομική ελευθερία

Το podcast, Το ταξίδι σας στην οικονομική ελευθερία ενεργεί ως φίλος και φιλόσοφος σας στο ταξίδι οικονομικής ανάπτυξης. Θα σας βοηθήσει ως επενδυτή και ως νέο συμμετέχοντα στην αγορά να κατανοήσετε πλήρως πώς ανταποκρίνονται οι αγορές σε διάφορες φιλοσοφίες συναλλαγών και επενδύσεων.

Αυτός είναι ο προορισμός για όλες τις χρηματιστηριακές σας αμφιβολίες και απορίες. Με παραδείγματα από την πραγματική ζωή και συζητήσεις με ειδικούς σε θέματα, οι συνομιλίες εδώ είναι συναρπαστικές και προσβάσιμες. Θα ανακαλύψετε πώς να δημιουργήσετε μια ισχυρή οικονομική βάση, να επιλέξετε σοφές επενδύσεις και να δημιουργήσετε πολλές ροές εισοδήματος.

Σε όποιο στάδιο του οικονομικού σας ταξιδιού κι αν βρίσκεστε, αυτό το podcast είναι φτιαγμένο για να σας φιλοξενήσει. Ο συντονισμός στο podcast θα κάνει την κατανόησή σας για τα οικονομικά πιο βαθιά και καλύτερη. Λοιπόν, βγάλτε το δικό σας Android & iOS συσκευές και ακούστε αυτό το podcast που αλλάζει τη ζωή οποιαδήποτε μέρα, οπουδήποτε.

συμπέρασμα

Μπορεί να είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία να ακούτε εμπνευσμένα οικονομικά podcast. Αυτά τα podcast προσφέρουν διορατική καθοδήγηση από επαγγελματίες για να βοηθήσουν τους ακροατές να κατανοήσουν καλύτερα τα προσωπικά οικονομικά, τις επενδύσεις και τη διαχείριση περιουσίας.

Οι άνθρωποι μπορούν περαιτέρω να δημιουργήσουν αποτελεσματικά οικονομικά σχέδια, να ενισχύσουν τις ικανότητές τους διαχείρισης χρημάτων και να λάβουν σοφές επενδυτικές αποφάσεις, αξιοποιώντας τις γνώσεις που προσφέρονται μέσω αυτών των podcast. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για οικονομική επαγρύπνηση και ασφαλείς τρόπους μεταφοράς χρημάτων ή επένδυσης.

Επιπλέον, αυτά τα podcast συχνά περιλαμβάνουν ιστορίες επιτυχίας που παροτρύνουν τους ακροατές να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους. Όποιος θέλει να βελτιώσει τον χρηματοοικονομικό γραμματισμό μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία περιεχομένου λόγω της ευκολίας των podcast. Έτσι, πάρτε τις συσκευές σας και ξεκινήστε με το να γίνετε πλούσιοι.

Και αν, αφού ακούσετε αυτά τα podcast, αισθάνεστε την ανάγκη να μοιραστείτε τις γνώσεις σας ή την επιχειρηματική σας οξυδέρκεια, δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα podcast στο Spotify και να ταράζετε τα ερτζιανά με τη δική σας εκπομπή!