8 Mobile Measurement Partners (MMP) που θα χρησιμοποιηθούν το 2022

Θα χρειαστείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη μέτρησης για κινητά (MMP) εάν θέλετε να αυξήσετε τη δημοτικότητα και την αφοσίωση της εφαρμογής σας για κινητά και να διατηρήσετε την ανάπτυξη προβάλλοντας διαφημιστικές καμπάνιες. Επειδή τα MMP σάς βοηθούν με την κατάλληλη ανάλυση των δεδομένων απόδοσης για κινητά.

Εκείνες οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού όταν οι χρήστες έψαχναν σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή καταστήματα λιανικής για ένα παιχνίδι που τους άρεσε να παίζουν σε υπολογιστή ή PlayStation. Στο παρελθόν, υπήρχαν λιγότερες επιλογές για να διαλέξετε. Σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές παιχνιδιών. Η πρακτική ισχύει επίσης για οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές για κινητά όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η διαδικτυακή διδασκαλία, η ανταλλαγή μηνυμάτων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Σήμερα οι εφαρμογές προσεγγίζουν όλα τα μέρη όπου βρίσκεται το κοινό-στόχος και τα καλύτερα μέσα είναι οι διαφημίσεις. Πώς όμως καταλαβαίνετε εάν οι διαφημίσεις σας έχουν καλή απόδοση; Η απάντηση είναι δεδομένα απόδοσης για κινητά που αναλύονται από MMP για τη δημιουργία ενός χάρτη ταξιδιού χρήστη που συνδέει κάθε σημείο επαφής. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε μερικές αξιόπιστες και αξιόπιστες πλατφόρμες MMP που χρησιμοποιούν οι κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Τι είναι το Mobile Attribution;📉

Το Mobile Attribution είναι μια τεχνολογία ανάλυσης δεδομένων διαδικτυακού μάρκετινγκ που συνδέει τις κουκκίδες μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος στη βιομηχανία εφαρμογών για κινητά. Για παράδειγμα, εκτελείτε μια καμπάνια στο Facebook ή στο Google Ads για να προωθήσετε μια εφαρμογή παιχνιδιού που έχει αναπτύξει η ομάδα σας.

Τώρα, ας θεωρήσουμε ότι παρατηρείτε αύξηση στους αριθμούς εγκατάστασης της εφαρμογής. Στον κλάδο του μάρκετινγκ, δεν μπορείτε απλώς να το συσχετίσετε με τη διαφημιστική καμπάνια. Πρέπει να συλλέξετε πολλά δεδομένα σχετικά με τη διαφήμιση (αιτία) και την απόκριση του χρήστη (αποτέλεσμα) και να τα αποδώσετε το ένα στο άλλο μέσω σημείων δεδομένων.

Η απόδοση καμπάνιας διαφημίσεων για κινητά ανακαλύπτει ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με την εφαρμογή σας για κινητά που ωθούν τους χρήστες σε εγκαταστάσεις, παραπομπές, αγορές προϊόντων, συνδρομές υπηρεσιών κ.λπ. Αφού μάθετε τι ιντριγκάρει περισσότερο τους χρήστες σας, μπορείτε να επενδύσετε σε αυτό το τμήμα της εφαρμογής για κινητά για να διατηρήσετε τους πελάτες αρραβωνιασμένος.

Αυτή η τεχνική μάρκετινγκ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των εσόδων από την εφαρμογή είτε αυξάνοντας τις εγκαταστάσεις είτε καθοδηγώντας τον χρήστη να λάβει μια απόφαση αγοράς μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων.

Γιατί χρειάζεστε το Mobile Attribution;

Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ εφαρμογών για κινητά και οι υποψήφιοι πελάτες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά πρέπει να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική μάρκετινγκ για τους παρακάτω λόγους:

Βελτιώστε τις στρατηγικές επαναστόχευσης

Η απόδοση δεδομένων καμπάνιας διαφημίσεων για κινητά μπορεί να αποκαλύψει ζωτικά σημεία δεδομένων, όπως σπασμένες αλυσίδες σε μια διαδρομή χρήστη όπου ο χρήστης προσγειώθηκε στη σελίδα της εφαρμογής σας για εγκατάσταση, αλλά δεν το έκανε. Μπορείτε να εξαγάγετε τέτοιες αναφορές για να αυτοσχεδιάσετε τη διαδρομή των χρηστών και να επαναστοχεύσετε τους χρήστες για να αποκτήσουν νέους πελάτες ή συνδρομητές.

Αποτροπή διαφημιστικής απάτης

Ένα εργαλείο συνεργάτη μέτρησης για κινητά μπορεί να εκτελέσει μια εις βάθος ανάλυση των δεδομένων διαφημιστικής καμπάνιας για να ανακαλύψει πλαστά κλικ ή εγκαταστάσεις. Ο πάροχος MMP θα αναφέρει αυτές τις πηγές, ώστε να μπορείτε να λάβετε μέτρα για να σταματήσετε τη διαφημιστική απάτη.

Δοκιμή της αποτελεσματικότητας της διοχέτευσης πωλήσεων

Ας θεωρήσουμε ότι πληρώνετε επίσης για οποιαδήποτε στρατηγική διοχέτευσης πωλήσεων για να αυξήσετε τις αγορές ή τις συνδρομές προϊόντων. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την αποτελεσματικότητά του όταν η ανάλυση δεδομένων μάρκετινγκ αποκαλύπτει ότι η διοχέτευση πωλήσεων αποτελεί επίσης μέρος της διαδρομής των χρηστών.

  Πώς να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης στο iPhone 7 και 7 Plus

Υπολογίστε την απόδοση επένδυσης (ROI).

Στην πραγματικότητα, επενδύετε στην ανάπτυξη της εφαρμογής σας όταν πληρώνετε για διαφημιστικές καμπάνιες. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές της εταιρείας μπορεί να θέλουν να γνωρίζουν την απόδοση επένδυσης (ROI) σε τέτοιες δαπάνες. Τα δεδομένα απόδοσης διαφημίσεων για κινητά σάς βοηθούν με τα δεδομένα απόδοσης επένδυσης (ROI).

Αύξηση της δέσμευσης επωνυμίας

Όταν γνωρίζετε ποιες λειτουργίες και υπηρεσίες εφαρμογών ευχαριστούν τους χρήστες και οδηγούν σε παραπομπές για περισσότερες εγκαταστάσεις, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε συγκεκριμένα αυτά τα στοιχεία ή να τα διαφημίσετε επιθετικά. Θα αυξήσει τελικά την online παρουσία και τις δεσμεύσεις της επωνυμίας σας.

Επενδύστε σοφά και κερδίστε καλύτερα έσοδα

Η πληρωμένη διαφημιστική καμπάνια είναι ένα δαπανηρό στοιχείο μάρκετινγκ. Ως εκ τούτου, χρειάζεται μόνο να προβάλλετε διαφημίσεις στη σωστή πλατφόρμα και βάση χρηστών όπου θα φέρουν αποτελέσματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνο όταν διαθέτετε δεδομένα απόδοσης δεδομένων διαφημίσεων για κινητά από τον πάροχο υπηρεσιών MMP σας—τελικά, τα έσοδα αυξάνονται καθώς μειώνεται το κόστος μάρκετινγκ.

Μοντέλα απόδοσης για κινητά

#1. Το μοντέλο πρώτης επαφής λέει ότι το σημείο έναρξης επαφής στο οποίο ο πελάτης έκανε κλικ και τελικά μετατράπηκε σε πώληση ή εγκατάσταση θα λάβει την πίστωση απόδοσης.

#2. Αντίθετα, το μοντέλο τελευταίας πινελιάς θα πιστώσει την τελική διαφήμιση στην οποία οι πελάτες έκαναν κλικ για να αγοράσουν ένα στοιχείο από την εφαρμογή σας ή να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή. Είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο μοντέλο απόδοσης μεταξύ των εμπόρων εφαρμογών για κινητά.

#3. Υπάρχει επίσης το μοντέλο απόδοσης πολλαπλής αφής. Εκχωρεί ένα σταθμισμένο ποσοστό πιστώσεων σε κάθε μέσο ή πλατφόρμα που οδηγεί τον χρήστη να εγκαταστήσει ή να αγοράσει μια εφαρμογή μέσω πολλών βημάτων.

Τι κάνουν οι συνεργάτες μέτρησης για κινητές συσκευές;

#1. Τα MMP παρέχουν ένα ενιαίο κιτ ανάπτυξης λογισμικού διαφημίσεων (SKD) για όλους τους εκδότες διαφημίσεων και τα δίκτυα συλλογής δεδομένων. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξεχωριστά SDK για διάφορα δίκτυα διαφημίσεων και να επιβαρύνετε την εφαρμογή για κινητά με περιττούς κωδικούς.

#2. Τα MMP είναι η μοναδική πηγή αμερόληπτων δεδομένων για την απόδοση για κινητά. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν μια καθαρή αναφορά που δείχνει την απόδοση της διαφημιστικής καμπάνιας σε απλή γλώσσα, τι πήγε στραβά, πού να βελτιωθεί κ.λπ.

#3. Ορισμένα MMP ενδέχεται να παρέχουν εργαλεία για τον αποκλεισμό απατών διαφημίσεων όπως η πλαστογράφηση SDK, η πλημμύρα κλικ, η ανεπιθύμητη αλληλογραφία κλικ, η αεροπειρατεία εγκατάστασης, η εισαγωγή κλικ, η στοίβαξη διαφημίσεων και ούτω καθεξής.

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα MMP για επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες για κινητά.📱

AppsFlyer

Appsflyer είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία για την παρακολούθηση των αποδόσεων διαφημίσεων για κινητά. Έρχεται με προηγμένες λειτουργίες όπως επαναστόχευση απόδοσης, απόδοση πολλαπλής αφής, διαμορφώσιμα παράθυρα απόδοσης κ.λπ. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ εφαρμογών για κινητά να επιτύχουν τους στόχους μάρκετινγκ χωρίς κόπο.

Το εργαλείο MMP συνοδεύεται από τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής κατάλληλα για μια ευρεία κατηγορία επιχειρήσεων όπως πολύ μικρές, μικρές, μεσαίες, startup και επιχειρήσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα Zero, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό διαφημίσεων. Καλύπτει υπηρεσίες όπως μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών με πρόσθετα επί πληρωμή, σύνδεση σε βάθος, ανακατεύθυνση πελατών, έξυπνα banner, βασικά αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ κ.λπ.

Το Appsflyer είναι εξαιρετικό για προηγμένες αναφορές, όπως αναφορές διατήρησης και ανάλυση κοόρτης. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε αυτές τις αναφορές με βάση την πηγή, τη χώρα, τα ακατέργαστα δεδομένα χρήστη και την έκδοση της εφαρμογής. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε αυτές τις αναφορές σε εργαλεία οπτικοποίησης δεδομένων και επιχειρηματικής ευφυΐας όπως το Power BI.

  Μπορείτε πραγματικά να "ζουμάρετε και να βελτιώσετε" πλάνα ασφαλείας;

Προσαρμόζω

Προσαρμόζω είναι ένα άλλο αξιόπιστο όνομα στη θέση απόδοσης της διαφημιστικής καμπάνιας. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση πάνω και πέρα ​​από τη διαχείριση απόδοσης.

Το Acquired.io, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες συγκέντρωσης δεδομένων, είναι τώρα στο Adjust για να προσφέρει έναν ενιαίο και εύχρηστο πίνακα ελέγχου μάρκετινγκ για όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες για κινητά. Πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο προϊόν ανάλυσης μάρκετινγκ με την επωνυμία Adjust Automate. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτόματες ροές εργασίας για διαχείριση προσφορών, κατανομή προϋπολογισμού μάρκετινγκ κ.λπ.

Ένας άλλος παράγοντας που θα σας κάνει να εξετάσετε αυτό το εργαλείο MMP είναι οι ενεργές λειτουργικές μονάδες για την πρόληψη της απάτης σε διαφημίσεις. Πρώτα απ ‘όλα, εμποδίζει την είσοδο κακόβουλων κωδικών και σεναρίων στο οικοσύστημα της διαφημιστικής καμπάνιας του πελάτη ως πρώτη άμυνα.

Η Adjust έχει επίσης εξασφαλίσει την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Unbotify μέσω της εξαγοράς της εταιρείας. Έτσι, η πλατφόρμα MMP εξαλείφει επίσης τα διαφημιστικά ρομπότ απάτης που με κάποιο τρόπο εισέρχονται στην εφαρμογή του πελάτη ως ψεύτικοι χρήστες ή συνδρομητές.

Υποκατάστημα.io

Υποκατάστημα.io είναι επίσης μια δημοφιλής πλατφόρμα απόδοσης και σύνδεσης για επαγγελματίες μάρκετινγκ εφαρμογών για κινητά. Εάν εκτιμάτε τις πληροφορίες εφαρμογής και την εμπειρία των πελατών από τη χρήση της εφαρμογής, πρέπει να δοκιμάσετε το Branch. Σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα κανάλια πωλήσεων για την απόλαυση των χρηστών και την αύξηση των εσόδων.

Μια αναφορά για τις ενσωματωμένες εφαρμογές Branch υποδηλώνει ότι οι έμποροι που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα συνεργατών μέτρησης για κινητά μπορούν να αναμένουν έως και 3,5 φορές μεγαλύτερη αξία διάρκειας ζωής πελατών (LTV), έως και 48% σε ετήσια βάση ρυθμό ανάπτυξης των εφαρμογών τους για κινητά και έως και 200 % αύξηση στα έσοδα από εφαρμογές για κινητά.

Το εργαλείο προσφέρει συνδέσμους για να προσελκύσει το κοινό-στόχο της εφαρμογής σας για κινητά. Τέτοιες δραστηριότητες που βασίζονται σε συνδέσμους οδηγούν τους πιθανούς πελάτες για εγκατάσταση ή αγορά της εφαρμογής. Επομένως, το Branch δεν είναι ένα απλό εργαλείο για αναλυτικά στοιχεία μετατροπών. Σας βοηθά επίσης στην προώθηση αγορών, συνδρομών και εγκαταστάσεων εφαρμογών για κινητά.

Τοπικά στοιχεία

Θέλετε να συνδεθείτε με τους χρήστες της εφαρμογής σας με πιο ουσιαστικό τρόπο; Θέλετε να ενισχύσετε την αφοσίωση των χρηστών με την εφαρμογή σας για κινητά παρέχοντας εξατομικευμένες διαφημιστικές καμπάνιες; Μπορείτε να δοκιμάσετε Τοπικά στοιχείατο εργαλείο μάρκετινγκ και ανάλυσης εφαρμογών για κινητά επόμενης γενιάς.

Αυτό το λογισμικό MMP είναι σε θέση να χειρίζεται σύνθετα δεδομένα διαφημιστικών καμπανιών από διάφορα δίκτυα διαφημίσεων και ένα ευρύ φάσμα πελατών των ακόλουθων θέσεων:

  • Λιανικό εμπόριο και ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Ταξίδια και φιλοξενία
  • ΜΜΕ και Ψυχαγωγία
  • Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και Ασφάλειες
  • Τηλεπικοινωνίες

Το Localytics σάς επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε άλλες συνδέσεις δεδομένων τρίτων ή εργαλεία ανάλυσης. Για παράδειγμα, συνδέστε το Movable Ink με το εργαλείο για να παραδώσετε προσαρμοσμένες εικόνες ή βίντεο που προτιμά ο χρήστης.

Κότσαβα

Κάποιοι έμποροι εφαρμογών μπορεί να το πουν αυτό Κότσαβα είναι ένας νέος παίκτης στο οικοσύστημα απόδοσης δεδομένων μάρκετινγκ. Αλλά αυτή η πλατφόρμα MMP είναι πολύ υποτιμημένη σε σύγκριση με τις δυνατότητές της και τις προσφορές τεχνολογίας μάρκετινγκ. Η Kochava αγωνίζεται να γίνει ένα κοινό όνομα για την απόδοση δεδομένων εφαρμογών, προσφέροντας πληθώρα υπηρεσιών μάρκετινγκ εφαρμογών.

Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών συνεργατών μετρήσεων για κινητά έχει ήδη αναπτύξει έναν εσωτερικό δείκτη επισκεψιμότητας εφαρμογών για δρομείς διαφημιστικών καμπανιών και επαγγελματίες μάρκετινγκ εφαρμογών. Τώρα μπορείτε εύκολα να επιλέξετε δίκτυα μάρκετινγκ υψηλής ποιότητας, κανάλια διαδικτυακού μάρκετινγκ χαμηλής απάτης και αξιόπιστες βάσεις πελατών για τις επόμενες διαφημιστικές σας καμπάνιες. Εξοικονομείτε πολύ παραγωγικό χρόνο ανατρέχοντας στον δείκτη επισκεψιμότητας Kochava.

Εκτός από τις υπηρεσίες ανάλυσης απόδοσης μάρκετινγκ, η Kochava προσφέρει επίσης υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως δοκιμές πολλαπλών μεταβλητών A/B για πειραματισμούς στρατηγικής μάρκετινγκ. Επίσης, μπορείτε εύκολα να αυξήσετε την αφοσίωση στην εφαρμογή στέλνοντας ειδοποιήσεις push στους χρήστες της εφαρμογής σας για κινητά μέσω του Kochava.

  9 προγράμματα περιήγησης Anti Detect/Multilogin προς δοκιμή

Η πλατφόρμα του Ενοποιημένου κοινού σάς βοηθά να προσδιορίσετε τα τμήματα πελατών σας, να οργανώσετε τα είδη κοινού σύμφωνα με τις αλληλεπιδράσεις με τις εφαρμογές τους, να ενεργοποιήσετε πελάτες εφαρμογών και να βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ. Το καλύτερο σημείο πώλησης αυτού του εργαλείου είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες δωρεάν εάν μοιράζεστε δεδομένα κίνησης εφαρμογών με την Kochava.

Ενικός

Ενικός είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ πλήρους υπηρεσίας με διακεκριμένες λειτουργίες για αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ και απόδοση. Ως μέρος των υπηρεσιών MMP της, προσφέρει επιμελημένα προϊόντα όπως το Mobile Attribution, Deep Linking, SKAdNetwork Attribution και Fraud Prevention.

Οι υπηρεσίες απόδοσης εφαρμογών σάς επιτρέπουν να μετράτε δεδομένα διαφημίσεων σχεδόν σε όλα τα κανάλια διαφημιστικής καμπάνιας, όπως SMS, εφαρμογές για κινητά, ιστότοπους, τηλεόραση, παραπομπές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει αναφορές σχετικά με την εκ νέου αφοσίωση και την απόκτηση σε διαφορετικές πλατφόρμες διαφημίσεων μέσω αποδόσεων web-to-app, cross-device και deep-linking.

Για ανάλυση απόδοσης μάρκετινγκ, συνδέει τις αποδόσεις σημείων επαφής με εξωτερικές συνδέσεις δεδομένων. Έτσι, λαμβάνετε πλούσια και περίτεχνα δεδομένα απόδοσης για κάθε λέξη-κλειδί, καμπάνια, διαφημιστικό στοιχείο και εκδότη διαφήμισης.

Tapstream

ο Tapstream η ομάδα ανάπτυξης εμπορεύεται το προϊόν ως ένα πλήρες κιτ εργαλείων για το μάρκετινγκ εφαρμογών για κινητά. Ορισμένες από τις κορυφαίες εφαρμογές για κινητά στον κόσμο, όπως οι Hootsuite, WebMD, Microsoft, Twitch, SPRING κ.λπ., χρησιμοποιούν αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών MMP για απόδοση για κινητά.

Για να αναφέρετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ εφαρμογών του πελάτη και να αυξήσετε τις μετατροπές, το Tapstream προσφέρει ένα σύνολο προϊόντων, όπως Analytics, Deep Links, App Invites και Campaign Landers. Ως έμπορος εφαρμογών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργική μονάδα Analytics για να μετρήσετε την επιτυχία μιας διαφημιστικής καμπάνιας και να ανακαλύψετε πηγές επισκεψιμότητας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Deep Links για να κατευθύνετε υπάρχοντες ή νέους χρήστες σε περιεχόμενο εντός εφαρμογής επί πληρωμή και να αυξήσετε τα έσοδα σε κάθε μετατροπή. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε νέους χρήστες σχεδιάζοντας προσαρμοσμένες σελίδες προορισμού για αγορές εφαρμογών ή εγκατάσταση καμπανιών. Τέλος, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη λειτουργική μονάδα App Invites για κίνητρα χρηστών όταν παραπέμπουν την εφαρμογή σε άλλους.

Tenjin

Μπορείτε επίσης να δώσετε Tenjin μια δοκιμή όταν πρέπει να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα σε επίπεδο χρήστη για βελτιώσεις στις διαφημιστικές καμπάνιες. Διαθέτει ξεχωριστές ενότητες υπηρεσιών όπως:

  • Απόκτηση χρήστη για την αύξηση της εγκατάστασης ή των αγορών εφαρμογής
  • Πίνακας ελέγχου εσόδων από διαφημίσεις για οπτικοποίηση της απόδοσης επένδυσης, της LTV και των εσόδων από διαφημίσεις σε ένα μέρος
  • DataVault Platform & Science που φιλοξενεί εκατομμύρια δεδομένα σε επίπεδο χρήστη που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι έμποροι εφαρμογών για να βελτιώσουν τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τους

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τη στρατηγική της καμπάνιας μάρκετινγκ, μπορείτε να λάβετε μια συνδρομή για προχωρημένους ή επαγγελματίες από την Tenjin. Ωστόσο, εάν είστε νέος προγραμματιστής εφαρμογών ή αρχάριος έμπορος εφαρμογών, μπορείτε να ξεκινήσετε με το Δωρεάν πρόγραμμα βασικών υπηρεσιών.

Τελευταίες λέξεις 💻

Τώρα που γνωρίζετε τους κορυφαίους συνεργάτες μέτρησης για κινητές συσκευές, μπορείτε να επιλέξετε χωρίς κόπο. Τα περισσότερα από τα παραπάνω εργαλεία προσφέρουν μια τυπική υπηρεσία: ανάλυση δεδομένων απόδοσης για κινητά και αναφορά απόδοσης εφαρμογής.

Ωστόσο, μπορεί να βρείτε κάποια εργαλεία που προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες, ευκολία στη χρήση, προσιτές τιμές, κλιμακούμενα πακέτα συνδρομής κ.λπ. Επομένως, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στη στρατηγική του ταξιδιού ανάπτυξης της εφαρμογής σας για κινητά.

Εκτός από ένα MMP, χρειάζεστε επίσης προστασία από απάτες κλικ που κάνουν τις καμπάνιες μάρκετινγκ εφαρμογών για κινητά να υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό χωρίς να φέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε.