8 Custom Chatbot Builders που υποστηρίζονται από το ChatGPT για τον ιστότοπό σας

Τα chatbots είναι σύγχρονα προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να ανεβάσει την εμπειρία των πελατών της σε ένα νέο επίπεδο.

Η υποστήριξη συνομιλίας είναι μια απαιτητική επιλογή μεταξύ των σύγχρονων πελατών και η αυτοματοποίηση της υποστήριξης πελατών με χρήση τεχνητής νοημοσύνης έχει εκτοξεύσει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων σε μεγάλο βαθμό.

Μπορεί να έχετε αλληλεπιδράσει τουλάχιστον μία φορά με ένα chatbot, ειδικά όταν μιλάτε με έναν αντιπρόσωπο πελατών μέσω ενός συστήματος συνομιλίας.

Πολλοί οργανισμοί, ειδικά οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, χρησιμοποιούν Chatbots στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές τους για να αυτοματοποιήσουν την υποστήριξη πελατών τους.

Όταν το OpenAI παρουσίασε το ChatGPT, άνοιξε το δρόμο για ατελείωτες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας chatbot που υποστηρίζονται από το ChatGPT.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα προσαρμοσμένο chatbot με το ChatGPT για να εκπαιδεύσουν τα μοντέλα με βάση τις απαιτήσεις των πελατών και να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες.

Επομένως, εάν σκέφτεστε να εφαρμόσετε ένα chatbot στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας, διαβάστε παρακάτω.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσω για chatbot, πόσο χρήσιμα είναι και μερικούς από τους καλύτερους κατασκευαστές προσαρμοσμένων chatbot που υποστηρίζουν ChatGPT για τη δημιουργία χρήσιμων chatbot.

Τι είναι ένα Chatbot;

Το Chatbot είναι βασικά ένα πρόγραμμα υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για να προσομοιώνει και να επεξεργάζεται ανθρώπινη συνομιλία μέσω αλληλεπίδρασης κειμένου ή φωνής. Το πρόγραμμα αξιοποιεί την επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) και την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την κατανόηση των ερωτημάτων των πελατών και την αυτοματοποίηση των απαντήσεων.

Τα chatbots έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο χρησιμοποιώντας αλγόριθμους και μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης ώστε να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες όπως οι άνθρωποι. Από εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ιστότοπους έως συστήματα εικονικής βοήθειας, τα Chatbots χρησιμοποιούνται τόσο σε περιβάλλοντα επιχείρησης σε καταναλωτή (B2C) όσο και σε περιβάλλον επιχείρησης με επιχείρηση (B2B).

Η χρήση αυτού του προγράμματος αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, καθώς παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο στις επιχειρήσεις να αυτοματοποιούν την αλληλεπίδραση με τους πελάτες με φιλικό τρόπο. Υπάρχουν Chatbot που απαντούν κυρίως σε μία γραμμή και συνήθως παρέχουν απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, προσφέροντας μια απλή αλληλεπίδραση με τον πελάτη.

Τα Chatbots με δυνατότητα AI εκπαιδεύονται με γλωσσική πρόθεση, μοτίβα εντοπισμού, ανθρώπινη συμπεριφορά και αλληλεπίδραση με συσκευή εγγραφής για να παρέχουν την πιο κατάλληλη απόκριση χωρίς τη συμμετοχή ανθρώπων.

Με άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες καταναλωτών, λειτουργία εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεις και μάρκετινγκ, τα chatbots αυξάνουν σταδιακά την αποτελεσματικότητά τους.

Chatbots εναντίον Chatbot που υποστηρίζονται από ChatGPT

Όταν συγκρίνετε chatbot που υποστηρίζονται από ChatGPT με άλλα chatbots, είναι πιθανό να βρείτε πολλές αξιοσημείωτες διαφορές κατά τη χρήση τους.

Αν και και τα δύο είναι συστήματα τεχνητής νοημοσύνης συνομιλίας, ορισμένες πτυχές τα κάνουν διαφορετικά μεταξύ τους:

Απάντηση

Τα chatbot που υποστηρίζονται από ChatGPT είναι εξελιγμένα και εκπαιδευμένα ώστε να προσφέρουν απαντήσεις ανάλογα με το πλαίσιο και τον τόνο της συνομιλίας σας. Σε αντίθεση με άλλα chatbot, δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες απαντήσεις και παρέχει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας.

Από την άλλη πλευρά, άλλα chatbots είναι πιο προσανατολισμένα στο σκοπό επειδή είναι προ-προγραμματισμένα με ένα συγκεκριμένο σύνολο απαντήσεων. Επομένως, μπορούν να απαντήσουν μόνο σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που σχετίζονται με τον ιστότοπο ή την εφαρμογή όπου είναι ενσωματωμένη. Το σύνολο απαντήσεων είναι επίσης αρκετά περιορισμένο, αλλά ακριβές όταν κάνετε τη σωστή ερώτηση.

Περιπτώσεις χρήσης

Το ChatGPT είναι πιο κατάλληλο για εξατομικευμένες εφαρμογές και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε απαντήσεις ακόμη και σε προσωπικά ερωτήματα. Απλώς πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ChatGPT και να τον χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Αντίθετα, καθώς τα chatbots έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένες απαντήσεις, δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να λάβετε απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προκαθορισμένα ερωτήματα.

  Πώς να διορθώσετε τους αριθμούς που πληκτρολογείτε στο πληκτρολόγιό σας αντί για γράμματα

Εκτέλεση

Το ChatGPT είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί. Εάν δεν είστε καλά γνώστες της μηχανικής μάθησης, δεν θα μπορείτε να το εφαρμόσετε. Χρειάζεται επίσης να είστε ικανοί στον προηγμένο προγραμματισμό για την υλοποίησή του.

Η εφαρμογή άλλων chatbot στον ιστότοπο ή την εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου σας είναι πιο γρήγορη και ευκολότερη από τα chatbot που υποστηρίζονται από ChatGPT. Αυτά βασίζονται σε απλά δέντρα αποφάσεων που βασίζονται σε κανόνες και δεν απαιτούν πολύπλοκο προγραμματισμό.

Πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο Chatbot χωρίς τη χρήση εξωτερικών εφαρμογών

Εάν είστε νέοι στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου chatbot, μπορεί να σας φαίνεται τρομακτικό έργο. Αλλά αν ακολουθήσετε σωστά τα παρακάτω βήματα, η διαδικασία θα γίνει πιο εύκολη.

Βήμα-1: Υπολογίστε τον σκοπό

Η πρώτη σας εργασία είναι να καταλάβετε τον σκοπό του chatbot σας, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ανάλογα. Πρέπει επίσης να ορίσετε τις δυνατότητες που θα έχει το Chatbot σας προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα-2: Πού να εφαρμοστεί

Αφού καθορίσετε τον σκοπό και τις δυνατότητες, θα πρέπει να αποφασίσετε πού θα εφαρμόσετε το προσαρμοσμένο chatbot σας. Εάν ο πελάτης σας αλληλεπιδρά κυρίως στον ιστότοπό σας μέσω ενός γραφικού στοιχείου ζωντανής συνομιλίας, τότε πρέπει να το εφαρμόσετε στον ιστότοπο.

Ωστόσο, εάν το μεγαλύτερο μέρος της αλληλεπίδρασης με τον πελάτη συμβαίνει στην εφαρμογή σας μέσω Whatsapp, Instagram, Telegram ή άλλης πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, τότε πρέπει να το εφαρμόσετε εκεί.

Βήμα-3: Επιλέξτε έναν πάροχο Chatbot

Μόλις καταλάβετε τον τύπο του chatbot που θέλετε, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τον πάροχο chatbot. Οι πλατφόρμες Chatbot χρησιμεύουν ως η πιο εύκολη επιλογή για τη δημιουργία ενός chatbot, καθώς είναι γρήγορες και βολικές.

Ωστόσο, εάν είστε καλοί με την κωδικοποίηση, τότε χρησιμοποιείτε ένα πλαίσιο chatbot όπως το Dialogflow της Google για να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο chatbot.

Βήμα 4: Σχεδιασμός

Αφού επιλέξετε τον πάροχο, είναι καιρός να σχεδιάσετε τη συνομιλία chatbot σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας chatbot. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, συνδεθείτε πρώτα στο πρόγραμμα δημιουργίας chatbot και μετά ξεκινήστε να σχεδιάζετε τη συνομιλία.

Ορισμένοι σύγχρονοι επεξεργαστές σάς επιτρέπουν να ακολουθήσετε τη ροή της συνομιλίας μέσω του απλού μηχανισμού μεταφοράς και απόθεσης. Θα χρειαστεί να είστε ικανοί στο σχεδιασμό συνομιλιών, επειδή θα καθορίσει την εμπειρία του πελάτη σας. Για τους προγραμματιστές λογισμικού, ο σχεδιασμός της συνομιλίας μπορεί να είναι κουραστικός, αλλά με ακρίβεια. θα μπορέσετε να το εφαρμόσετε γρήγορα.

Βήμα-5: Δοκιμή

Αφού τελειώσει το μέρος του σχεδιασμού, είναι ώρα να δοκιμάσετε το chatbot σας και να μάθετε αν λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ανάλογα με τον τρόπο που έχετε δημιουργήσει το chatbot, μπορείτε να επιλέξετε μια διαδικασία δοκιμής.

Βήμα-6: Εκπαίδευση

Εάν θέλετε το προσαρμοσμένο chatbot σας να προσφέρει καλύτερη ανταπόκριση και καλύτερη εμπειρία πελάτη, πρέπει να το εκπαιδεύσετε. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή NLP μαζί με μια σκανδάλη NLP για να εκπαιδεύσετε το chatbot και να αφήσετε τα συστήματα να βρουν τα πιο συνηθισμένα ζητήματα και ερωτήματα.

Ωστόσο, εάν θέλετε να διατηρήσετε το chatbot απλό και να του επιτρέψετε να λειτουργεί σύμφωνα με την προκαθορισμένη ροή, τότε μπορείτε να παραλείψετε το μέρος της εκπαίδευσης.

Βήμα-7: Συλλογή σχολίων

Αφού δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο chatbot και το ενσωματώσετε στον ιστότοπο ή την πλατφόρμα συνομιλίας σας, το τελευταίο πράγμα που μπορείτε και πρέπει να κάνετε είναι να συλλέξετε σχόλια πελατών. Οι πελάτες σας είναι τα καλύτερα άτομα που μπορούν να αναλύσουν την αποτελεσματικότητα του chatbot σας.

Επομένως, απλώς ζητήστε από τους πελάτες σας να παρέχουν τα ειλικρινή σχόλιά τους με βάση τη χρήση και την εμπειρία τους. Μόλις συγκεντρώσετε τις λεπτομέρειες, μπορείτε να βελτιώσετε το chatbot σας για να το κάνετε πιο χρήσιμο για τους πελάτες σας.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα chatbot που υποστηρίζονται από το ChatGPT μέσω διαφόρων ιστότοπων και πλατφορμών χωρίς καμία κωδικοποίηση.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες για να δημιουργήσετε μόνοι σας προσαρμοσμένα chatbot που υποστηρίζονται από ChatGPT.

Botsonic

Το πρόγραμμα δημιουργίας συνομιλιών με τεχνητή νοημοσύνη Botsonic είναι μια καλή επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα chatbot. Το πρόγραμμα δημιουργίας συνομιλιών AI είναι απλό στη χρήση και δεν απαιτεί από εσάς να γράψετε κώδικα ή να έχετε βαθιές τεχνικές δεξιότητες.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο εκτός οθόνης στην κύρια οθόνη σας

Χάρη στην ισχυρή υποστήριξη GPT-4, η Botsonic σάς δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε το chatbot που δημιουργείτε στα δικά σας δεδομένα για να επιτρέψετε μια εντυπωσιακή εμπειρία πελάτη. Επιπλέον, η πλατφόρμα μπορεί να αναλύσει τις συνομιλίες για να ενισχύσει την υποστήριξη πελατών και να αυξήσει την αφοσίωση μαζί τους σαν άνθρωπος.

Μπορείτε να εκπαιδεύσετε το chatbot σας να συνεργάζεται με την υποστήριξη ανθρώπου-πελάτη όποτε χρειάζεται και επίσης να ανακατευθύνει τον πελάτη σε συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες για να βελτιώσει την εμπειρία. Είναι ένα βραβευμένο πρόγραμμα δημιουργίας συνομιλιών που το εμπιστεύονται κορυφαίοι τεχνολογικοί γίγαντες σε όλο τον κόσμο.

Βάση συνομιλίας

Το Chatbase είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας προσαρμοσμένων chatbot που αξιοποιεί τη δύναμη του ChatGPT. Έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή τον τελευταίο καιρό. Η πλατφόρμα καθιστά μια ευχάριστη εργασία για εσάς να δημιουργήσετε και να ενσωματώσετε ένα chatbot στον ιστότοπό σας και να το εκπαιδεύσετε στα δεδομένα της επιχείρησής σας.

Η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου chatbot χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας συνομιλιών AI είναι μια άσκοπη εργασία. απλά πρέπει να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας ή να ανεβάσετε όλα τα απαιτούμενα αρχεία δεδομένων για την απόξεσή του. Είναι σημαντικό ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε αλλαγές στο chatbot σας, όπως να απαντάτε σε μοτίβα και να παρέχετε ονόματα και χαρακτηριστικά προσωπικότητας, για να του επιτρέψετε να παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία πελάτη.

Η γεωγραφική τοποθεσία του ιστότοπού σας δεν θα έχει σημασία, επειδή το Chatbase υποστηρίζει περίπου 95 γλώσσες, ώστε να μπορείτε να παρέχετε υποστήριξη πελατών σε δημοφιλείς παγκόσμιες γλώσσες. Το Chatbase έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και γι’ αυτό έχουν βρει διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης, ξεκινώντας από 19 $/μήνα.

CustomGPT.ai

Εάν σκοπεύετε να παρέχετε ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο chatbot και να επιλύσετε γρήγορα τα προβλήματα των πελατών, δοκιμάστε το CustomGPT.ai. Διευκολύνει τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου chatbot ανεβάζοντας έγγραφα ή ενσωματώνοντάς το στον ιστότοπό σας με την κοινότητα του CustomGPT.ai.

Μόλις το chatbot σας είναι έτοιμο, μπορείτε εύκολα να το αναπτύξετε μέσω του ενσωματωμένου γραφικού στοιχείου ή του API. Δεδομένου ότι το chatbot που λαμβάνετε τροφοδοτείται από το ChatGPT, το bot σας θα είναι εξοπλισμένο με πολλές σύγχρονες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σε μεγάλο βαθμό.

Προσφέρουν τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης που μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας – Basic, Standard, Premium και Enterprise – ξεκινώντας από 49 $/μήνα.

ActiveChat

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα chatbot που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βάση γνώσεων της επιχείρησής σας και να παρέχει απαράμιλλη υποστήριξη πελατών και διαχείριση γνώσεων, δοκιμάστε το ActiveChat. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας συνομιλιών AI αξιοποιεί τις δυνατότητες του ChatGPT για να διασφαλίσει ότι το chatbot σας παρέχει ακριβείς απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των πελατών σας.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να εισαγάγετε έναν βοηθό φυσικής γλώσσας AI στον ιστότοπό σας, ο οποίος θα αυτοματοποιεί τις περισσότερες εργασίες και θα απλοποιεί επίσης πολλές εργασίες έντασης εργασίας. Σε αντίθεση με άλλα ρομπότ που οι άνθρωποι εκπαιδεύουν σε παραγωγικά μοντέλα, αυτό το εργαλείο δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας και παρέχει δημιουργία κειμένου υψηλής ποιότητας, ενώ μειώνει τα σφάλματα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με το ActiveChat είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα μεγάλα μοντέλα γλώσσας (LLM) με ένα μόνο κλικ και η συνολική διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι δωρεάν και θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε σχέδια Team, Company και Enterprise. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 149 $/μήνα.

AISTA

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας συνομιλιών AISTA για να σκουπίσετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας και να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό chatbot που υποστηρίζεται από το ChatGPT που θα βελτιώσει την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας κατά 67% (όπως ισχυρίζεται η εταιρεία).

Με το πρόγραμμα δημιουργίας AI της AISTA, μπορείτε να δημιουργήσετε αβίαστα ένα προσαρμοσμένο chatbot που ενσωματώνεται στο CMS σας και δημιουργεί δυνητικούς πελάτες μαζί με υποστήριξη Q&A.

  Τι είναι τα βιντεοπαιχνίδια AAA (Triple-A);

Τα chatbots που κατασκευάζονται με χρήση του AISTA είναι αποτελεσματικά, με τη δυνατότητα να παρέχουν καλύτερες, εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις και να μειώνουν το κόστος υποστήριξης πελατών κατά σχεδόν 30%.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα που θα βιώσετε είναι ο πλήρης έλεγχος που θα έχετε στο chatbot σας, ο οποίος κυμαίνεται από τη διαχείριση δεδομένων εκπαίδευσης και την τροποποίηση της διαμόρφωσης έως την προσωρινή αποθήκευση αιτημάτων.

Δεδομένου ότι είναι χτισμένο στο Magic Cloud, είναι σε θέση να αναλύσει όλες τις ερωτήσεις που λαμβάνει το chatbot σας και πώς να τις απαντήσει αποτελεσματικά. Παρέχει επίσης επαναλαμβανόμενη αποθήκευση, ασφάλεια και CDN.

Η επωνυμία κατανοεί ότι δεν έχει όλες οι επιχειρήσεις την ίδια ανάγκη και γι’ αυτό προσφέρει τρία ξεχωριστά σχέδια, τα οποία είναι τα Basic, Professional και Enterprise.

Data Monsters

Θέλετε να αυτοματοποιήσετε την εξυπηρέτηση πελατών στον ιστότοπό σας, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο πρόγραμμα δημιουργίας συνομιλιών να επιλέξετε για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου chatbot;

Το Data Monsters είναι μια καλή επιλογή.

Αυτή είναι μια πολύ γνωστή επωνυμία που μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε και να εφαρμόσετε ένα Chatbot που βασίζεται σε ChatGPT στον ιστότοπο ή το σύστημά σας. Η Data Monster χρησιμοποιεί την εμπειρία της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων για να σχεδιάσει ένα chatbot που θα σας βοηθήσει να παρέχετε καλύτερη εμπειρία στον πελάτη.

Εκτός από το να σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα υπέροχο chatbot, το Data Monsters μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να το ενσωματώσετε με υπάρχοντα συστήματα, βελτιστοποιώντας τους κύκλους και την εκτίμηση της απόδοσης επένδυσης. Κορυφαίοι οργανισμοί όπως η Nvidia, η Siemens, η Cisco, η Nestle και η P&G έχουν εμπιστευτεί αυτό το εργαλείο δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να μπορείτε επίσης να το εμπιστευτείτε.

Nova

Το Nova είναι ένα επαναστατικό πρόγραμμα δημιουργίας chatbot τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα chatbot που υποστηρίζεται από ChatGPT για να κλιμακώσετε την εξυπηρέτηση πελατών σας και να βελτιώσετε την αφοσίωση των πελατών.

Δεδομένου ότι εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του ChatGPT και του GTP 3.5, το chatbot που δημιουργείτε χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας chatbot μπορεί να δημιουργήσει ανθρώπινες απαντήσεις σε ερωτήματα πελατών με ακρίβεια, ενώ μειώνει την ανθρώπινη παρέμβαση.

Το chatbot σας μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στα συστήματά σας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα σχετικά δεδομένα για να δημιουργήσει ακριβείς απαντήσεις κατά την αλληλεπίδραση με τον πελάτη. Είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο πρόγραμμα δημιουργίας chatbot AI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις μοναδικές σας απαιτήσεις.

Το chatbot που δημιουργείτε με τη Nova μπορεί να ενσωματωθεί όχι μόνο σε ιστότοπους αλλά και σε εφαρμογές για κινητά και smartwatches.

PowerBrainAI

Δοκιμάστε το PowerBrainAI chatbot builder εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν βοηθό AI για την εφαρμογή σας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο chatbot για πλατφόρμα iOS ή Android, αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας AI είναι συμβατό και με τις δύο πλατφόρμες.

Από την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών, την επίλυση προβλημάτων πελατών και την πρόταση προϊόντων έως τη διαχείριση παραγγελιών και την κλιμάκωση των αιτημάτων, το chatbot AI που θα δημιουργήσετε μπορεί να σας βοηθήσει με πολλές εργασίες.

Αυτό το chatbot AI που βασίζεται στο ChatGPT θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το ρομπότ σας με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο να απαντά σύμφωνα με την πρόθεση του πελάτη αλλά και να παρέχει ακριβείς πληροφορίες. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, κάτι που είναι τεράστιο όφελος, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να εφαρμόσουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στο οικοσύστημά τους.

συμπέρασμα

Η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου chatbot που υποστηρίζεται από το ChatGPT για τον ιστότοπό σας μπορεί να φαίνεται τρομακτικό έργο, ειδικά εάν δεν γνωρίζετε την κωδικοποίηση και το NLP. Αλλά μην ανησυχείτε. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές συνομιλιών AI έχουν κάνει την ανάπτυξη chatbot που υποστηρίζονται από ChatGPT παιδικό παιχνίδι. Θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε εύκολα την υπηρεσία συνομιλίας στον ιστότοπό σας με μερικά κλικ.

Επομένως, επιλέξτε το καλύτερο προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας chatbot που υποστηρίζεται από ChatGPT με βάση την περίπτωση χρήσης και τον προϋπολογισμό σας. Όλα χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία και τη δύναμη της επιστήμης δεδομένων για να εκπαιδεύουν chatbots στα δεδομένα της επιχείρησής σας και να παρέχουν ακριβείς, σχετικές απαντήσεις, όπως οι ανθρώπινοι πράκτορες.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα καλύτερα πλαίσια ανάπτυξης chatbot για να δημιουργήσετε ισχυρά ρομπότ.