8 Best Sons of the Forest Server Hosting για Lagless Gameplay

Το Sons of the Forest είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού μαζί με ένα εντυπωσιακό και λεπτομερές περιβάλλον.

Ο τεράστιος επεκτατικός κόσμος με πολλά φυσικά στοιχεία και ειδικούς χαρακτήρες κάνει αυτό το παιχνίδι επιβίωσης συναρπαστικό για τους παίκτες.

Θα μπορείτε να παίξετε σε λειτουργία πολλών παικτών, όπου μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν μαζί σας στο παιχνίδι με έναν κόσμο μολυσμένο από κανίβαλους.

Και για να απολαύσετε μια εμπειρία πολλών παικτών χωρίς καθυστερήσεις χωρίς διακοπές, θα χρειαστείτε έναν αποκλειστικό διακομιστή φιλοξενίας παιχνιδιών. Θα σας προσφέρει επίσης υπέροχα χαρακτηριστικά που μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω το παιχνίδι.

Ας συζητήσουμε το παιχνίδι, πώς η απόκτηση μιας υπηρεσίας φιλοξενίας μπορεί να είναι χρήσιμη και τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών παιχνιδιών Sons of the Forest στην αγορά.

Sons of the Forest: An Overview

Το Sons of the Forest Game είναι ένα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης ανοιχτού κόσμου με τρόμο, που μπορεί να σας προκαλέσει ανατριχίλες. Αναπτύχθηκε από την Endnight Games και δημοσιεύτηκε από τη Newnight στη μηχανή Unity. Η πρώιμη πρόσβασή του δόθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2023 για την πλατφόρμα Microsoft Windows. Αυτό το παιχνίδι είναι μια συνέχεια του δημοφιλούς παιχνιδιού του 2018, The Forest.

Στο Sons of the Forest, θα έχετε λειτουργίες για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες. Θα προσγειωθείτε σε ένα όμορφο περιβάλλον για να εξερευνήσετε, αλλά τα πλάσματα του παιχνιδιού θα δοκιμάσουν την ικανότητα επιβίωσής σας στο έπακρο.

Το παιχνίδι έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια αντίτυπα στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθιστώντας το ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς. Οι άνθρωποι έχουν μια τεράστια τρέλα για το παιχνίδι. πολλοί παίκτες εξακολουθούν να το παίζουν στο Steam, ενώ άλλοι περιμένουν την πλήρη κυκλοφορία του.

Παιχνίδι

Το Sons of the Forest θα σας βυθίσει σε ένα όμορφο τοπίο γεμάτο με μια ποικιλία από τρομακτικά πλάσματα. Έχει λίγο παρόμοιο gameplay με τον προκάτοχό του, όπου πρέπει να παίξετε ως πρωταγωνιστής που βρίσκεται αποκλεισμένος σε ένα μυστηριώδες νησί γεμάτο με κανίβαλους.

Μπορείτε να παίξετε μόνοι ή με έως και 8 φίλους για να επιβιώσετε στο επικίνδυνο νησί. Πρέπει να κατασκευάσετε όπλα και κτίρια ενώ διανύετε το ταξίδι επιβίωσης και προχωρώντας σταδιακά.

Η νέα λειτουργία τρισδιάστατης εκτύπωσης την κάνει πιο ενδιαφέρουσα καθώς θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολλά πράγματα. Τα φιλικά NPC θα σας βοηθήσουν σε όλο το παιχνίδι, και το πιο αξιοσημείωτο είναι ο “Kelvin”, ο οποίος θα εκτελέσει πολλές απλές εργασίες για εσάς, ειδικά στη συλλογή πόρων χειροτεχνίας.

Επιπλέον, η δράση σε όλο αυτό το παιχνίδι κάνει το gameplay ακόμα πιο ενδιαφέρον και θα καθορίσει και το τέλος.

Οφέλη από τη χρήση ενός διακομιστή φιλοξενίας παιχνιδιών

Όταν παίρνετε έναν διακομιστή παιχνιδιών Sons of the Forest από έναν καλό πάροχο υπηρεσιών για να παίξετε το παιχνίδι, θα κερδίσετε πολλά οφέλη:

 • Παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις: Η απόκτηση ενός καλού διακομιστή παιχνιδιών θα σας προσφέρει παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση, ώστε να μπορείτε να παίξετε χωρίς περισπασμούς. Αυτές οι υπηρεσίες διαθέτουν κέντρα δεδομένων σε διάφορα μέρη του πλανήτη για να εξυπηρετούν παίκτες από παντού. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων για να ενεργοποιήσετε το log ping και την υψηλότερη απόδοση.
 • Ισχυρό παιχνίδι: Ένας από τους λόγους που πολλοί επιλέγουν αποκλειστικούς διακομιστές είναι ότι σας επιτρέπει στο Sons of the Forest να έχετε τη βέλτιστη απόδοση. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας παιχνιδιών παρέχουν προηγμένο υλικό, χαρακτηριστικά ασφαλείας, χειριστήρια και ρύθμιση χαμηλού ping, που οδηγεί σε μια άψογη εμπειρία παιχνιδιού.
 • Μεγαλύτερος έλεγχος διακομιστή: Όταν έχετε έναν αποκλειστικό διακομιστή φιλοξενίας για το Sons of the Forest, έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του διακομιστή σας. Μπορείτε να αποφασίσετε ποιος θα μπει στον διακομιστή και να τον αλλάξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Αξιόπιστη υποδομή: Ένα άλλο όφελος που θα έχετε από τη φιλοξενία διακομιστών είναι η αξιόπιστη υποδομή που προσφέρουν. Όχι μόνο είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά και δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας για διακομιστές που δεν θα απενεργοποιηθούν.
 • Δυνατότητα διαχείρισης υψηλής επισκεψιμότητας: Είτε παίζετε μόνοι σας είτε με επτά φίλους σας, ο διακομιστής φιλοξενίας μπορεί να χειριστεί υψηλή επισκεψιμότητα και θα σας εξυπηρετεί πάντα με σταθερή απόδοση. Το ping δεν θα πάει ψηλά ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί παίκτες.
 • Κορυφαία ασφάλεια: Οι αποκλειστικοί διακομιστές παιχνιδιών παρέχουν ρυθμίσεις ασφαλείας για να διασφαλίσουν ότι έχετε πλήρη προστασία από επιθέσεις. Θα λάβετε κορυφαία προστασία DDoS, τη δυνατότητα να ελέγχετε ποιος μπορεί να συνδεθεί στον διακομιστή και περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας.
 • Ειδική υποστήριξη: Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας παιχνιδιών προσφέρουν αποκλειστική υποστήριξη πελατών 24/7. Επομένως, εάν αντιμετωπίσετε σφάλματα ή χρειάζεστε βοήθεια για ορισμένες αλλαγές, η υποστήριξη πελατών μπορεί να σας βοηθήσει.
  11 Καλύτερη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων για μεσαίες και επιχειρηματικές επιχειρήσεις

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit
 • Επεξεργαστής: Intel i5 8400 ή AMD Ryzen 3 3300X
 • RAM: 12 GB RAM με 3600 Mhz
 • Μονάδα γραφικών: AMD Radeon RX 570 4GB ή Nvidia GeForce GTX 1060
 • Αποθηκευτικός χώρος: Τουλάχιστον 20 GB σε SSD
 • Έκδοση DirectX: Έκδοση 11
 • Εύρος ζώνης Internet: Ευρυζωνική σύνδεση με απεριόριστη κάλυψη εύρους ζώνης.

Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθετε για την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Sons of the Forest που έχω επιμεληθεί για εσάς.

DatHost

Το DatHost, που θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων διακομιστών φιλοξενίας παιχνιδιών, είναι μια premium επιλογή για να παίξετε το Sons of the Forest. Έχουν σχεδιάσει τη διεπαφή έτσι ώστε να μην χρειάζεστε προηγούμενες γνώσεις για να ρυθμίσετε τον διακομιστή για να παίξετε το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Έχουν βελτιστοποιήσει τη διαχείριση διακομιστή προσφέροντας καθημερινές ενημερώσεις, τρέχοντας τον διακομιστή 24/7 και διατηρώντας καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας προτιμάται ευρέως από τους παίκτες του Sons of the Forest λόγω της απαράμιλλης απόδοσής της που υποστηρίζεται από CPU, SSD και RAM κορυφαίας ποιότητας.

Είναι σημαντικό ότι η υπηρεσία φιλοξενίας διαθέτει διακομιστές υψηλής ταχύτητας που βρίσκονται σε 18 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας ηπείρους – Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Ευρώπη. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για εισβολή κατά την αναπαραγωγή, επειδή ο πάροχος υπηρεσιών προσφέρει ισχυρή προστασία DDoS έως και 2 Tbps.

Αποκτήστε αυτές τις κορυφαίες υπηρεσίες σε προσιτό πακέτο 14,09 $ το μήνα.

HostHavoc

Αν θέλετε να επιβιώσετε μέσα από το μολυσμένο από κανίβαλους νησί των Sons of the Forest με τους φίλους σας και αυτό με μια καθηλωτική εμπειρία, δοκιμάστε το HostHavoc. Αυτός ο premium διακομιστής παιχνιδιών τρέχει σε ισχυρό υλικό που δεν εμφανίζει υποβάθμιση της απόδοσης ακόμη και όταν υπάρχουν 8 παίκτες στον διακομιστή.

Η αποτελεσματική προστασία DDoS θα διασφαλίσει επίσης ότι δεν θα αντιμετωπίσετε πλημμύρες UDP ή επιθέσεις ερωτημάτων μηχανικού πηγής ενώ συναντάτε τη Βιρτζίνια, μια μεταλλαγμένη, στο Sons of the Forest με τους φίλους σας. Επιπλέον, ο έλεγχος ταυτότητας σε 2 βήματα είναι εξαιρετικά χρήσιμος για την επαλήθευση του λογαριασμού σας μέσω του Google Authenticator.

Ο διακομιστής παιχνιδιών είναι γνωστός για το 99,9% του χρόνου λειτουργίας του δικτύου, επειδή στεγάζει την υποδομή του σε κορυφαία κέντρα δεδομένων με αξιόπιστες uplinks. Έχουν τοποθετήσει στρατηγικά το εκτεταμένο δίκτυό τους σε 10 διαφορετικές πόλεις στον κόσμο, καλύπτοντας τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ευρώπη, γεγονός που εξασφαλίζει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο.

Για να κάνετε αλλαγές στον διακομιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό TCAdmin v2, το οποίο παρέχει έναν ισχυρό πίνακα ελέγχου για εύκολη διαμόρφωση, διαχείριση αρχείων και έλεγχο ταυτότητας. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας ρυθμίσεων, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις διακομιστή στο παιχνίδι, ενώ το σύστημα διαχείρισης αρχείων θα σας βοηθήσει στη διαχείριση αρχείων μέσω πρόσβασης FTP.

Η τιμολόγηση του HostHavoc ξεκινά από 15 $ ανά μήνα για 8 κουλοχέρηδες παικτών.

Διακομιστές Survival

Μόλις αρχίσετε να παίζετε το Sons of the Forest με τους φίλους σας στους διακομιστές Survival, θα μαγευτείτε από την απόδοση που προσφέρει. Υποστηριζόμενο από μια εξαιρετικά γρήγορη μονάδα SSD NVMe, επεξεργαστή Intel/AMD υψηλής τεχνολογίας και τεράστια μνήμη, εξασφαλίζει ομαλό παιχνίδι κατά την εξερεύνηση του νησιού.

  Προσδιορίστε τις θύρες USB 3.0 και φόρτισης κοιτάζοντας τα σύμβολα δίπλα τους

Η άμεση ρύθμιση διακομιστή με προσαρμοσμένο εσωτερικό πίνακα ελέγχου κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση μέσα σε λίγα λεπτά. Η υπηρεσία φιλοξενίας προσφέρει ορισμένες σημαντικές δυνατότητες, όπως επανεκκίνηση προσαρμοσμένου διακομιστή, πλήρη πρόσβαση FTP, εγκατάσταση mod και προσαρμοσμένη παράμετρο εκκίνησης. Επίσης, η εγκατάσταση mod θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε νέα mods που θα φέρουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι.

Μπορείτε να πετάξετε τις ανησυχίες σας για επιθέσεις DDoS ενώ πολεμάτε τους κανίβαλους και τα εύσημα πηγαίνουν στην προστασία DDoS με το κλείδωμα του πάσου διακομιστή. Κατά τη χρήση του διακομιστή, μπορείτε επίσης να ευθυγραμμίσετε εργαλεία τρίτων με την υπηρεσία του. Με το κέντρο δεδομένων του στις έξι κορυφαίες διεθνείς τοποθεσίες – Σιάτλ, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Λος Άντζελες, Γαλλία και Γερμανία – έχετε χαμηλότερα ping.

Οι Διακομιστές Survival σας χρεώνουν μόνο 13,20 $ το μήνα για 8 κουλοχέρηδες και μπορείτε να τις ανανεώσετε ανάλογα με την άνεσή σας.

Σπινθήρες

Το Sparked χρησιμεύει ως κοινή επιλογή όταν πρόκειται να αποκτήσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή φιλοξενίας για το Sons of the Forest για αναπαραγωγή πολλών παικτών.

Η υπηρεσία φιλοξενίας σάς προσφέρει απίστευτες δυνατότητες, όπως πρόσβαση SFTP, πρόσβαση υπο-χρήστη και επιλογή προγραμματισμού εργασιών, κάνοντας τον διακομιστή πιο βολικό στη χρήση. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη χρήση σας μέσω των στατιστικών χρήσης πόρων.

Η καταπληκτική υποστήριξη υλικού AMD Ryzen 5 7600, RAID 1 NVMe SSD, DDR5 RAM και 1 Gbit multi-blend διασφαλίζει ότι μπορείτε να παίξετε τις υψηλότερες δυνατές ρυθμίσεις του παιχνιδιού χωρίς να ανησυχείτε για καθυστέρηση. Επιπλέον, η πλήρης προστασία DDoS βοηθά επίσης σε μια άψογη εμπειρία, αποτρέποντας τους εισβολείς να διακόψουν το παιχνίδι σας.

Είναι επίσης γνωστό για την προσφορά διαχείρισης παιχνιδιών ως πρόσθετο όπου παρέχει περιορισμένη ρύθμιση Mods, διαμορφώσεις, εντοπισμό σφαλμάτων και πολλά άλλα. Προσφέρει έως και 8 κουλοχέρηδες παικτών και τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται σε 9 premium τοποθεσίες – Ντάλας, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Σίδνεϊ, Βομβάη, Μαϊάμι, Μπάφαλο, Φάλκενσταϊν και Σιγκαπούρη.

Το Sparked προσφέρει τον διακομιστή του σε τρία σχέδια. Bone με 8 $/μήνα, ανατριχιαστικό στα 20 $/μήνα και Tech στα 24 $/μήνα. Με κάθε σχέδιο, η μνήμη RAM και η υποστήριξη αποθήκευσης αλλάζουν.

XGamingServer

Ψάχνετε να απολαύσετε το Sons of the Forest με τους φίλους σας αλλά δεν μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο διακομιστή παιχνιδιών που να προσφέρει απόδοση χωρίς καθυστέρηση;

Μην ψάχνετε πέρα ​​από το XGamingServer. Με αποκλειστική υποστήριξη υψηλής απόδοσης CPU και RAM, ο XGamingServer επιτρέπει μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού ενώ μάχεται διάφορους κανίβαλους στο νησί.

Επιπλέον, οι διακομιστές βρίσκονται σε έξι παγκόσμια κέντρα δεδομένων – Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ, Φρανκενστάιν, Σιγκαπούρη και Αυστραλία, εξασφαλίζοντας χαμηλό ping και ομαλό gaming. Ο εσωτερικός πίνακας παιχνιδιών αυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας είναι αρκετά εύκολος στη χρήση, προσφέροντάς σας εύκολη διαμόρφωση, αυτοματοποιημένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud, βάση δεδομένων MYSQL και διαχείριση mod.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη ρύθμιση του παιχνιδιού, μπορείτε να δημιουργήσετε εισιτήρια και η υποστήριξη θα ανταποκριθεί γρήγορα σε αυτό. Από τη βασική έως την προηγμένη διαμόρφωση διακομιστή, θα έχετε όλες τις λειτουργίες κάτω από μια στέγη.

Το βασικό πρόγραμμα Pro ξεκινά από 25 $ το μήνα και φτάνει στα 45 $ το μήνα με το πρόγραμμα Extreme, όπου θα λάβετε υποστήριξη RAM 12 GB.

Nitrado

Όταν λαμβάνετε τον καλύτερο διακομιστή Sons of the Forest, σκεφτείτε να πάρετε το Nitrado. Είναι μια κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας παιχνιδιών που διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για να παρέχει χαμηλή απόδοση ping για κάθε παίκτη.

Η ασφαλής για σφάλματα και η διαμόρφωση υλικού σε επίπεδο επιχείρησης το καθιστά ιδανική επιλογή για αυτό το παιχνίδι, επειδή θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε το παιχνίδι σε υψηλά FPS. Η αξιοπιστία είναι το κλειδί για αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρεται μέσω καθημερινής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και προστασίας DDoS.

  Διορθώστε το PayPal που δεν μπορεί να επεξεργαστεί το αίτημα

Θα λάβετε λειτουργίες όπως εύκολη εγκατάσταση σε mods και plugins, διαχείριση και κοινή χρήση πρόσβασης, επιλογή εναλλαγής ενεργού παιχνιδιού, αναβάθμιση ή υποβάθμιση διακομιστών όταν χρειάζεστε και βολική υποστήριξη μέσω συνομιλίας και email σε πολλές γλώσσες.

Είτε χρησιμοποιείτε έναν αποκλειστικό διακομιστή για πρώτη φορά είτε έχετε εμπειρία με αυτόν, ο πίνακας ελέγχου δεν θα σας δυσκολέψει ποτέ τη διαχείριση των ρυθμίσεων και του διακομιστή. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία στο χρόνο εκτέλεσης και σας επιτρέπει να τρέχετε το παιχνίδι όποτε θέλετε.

Για να νοικιάσετε έναν διακομιστή Nitrado από αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας, θα πρέπει απλώς να πληρώσετε ένα μηνιαίο ενοίκιο 11 $ για 8 κουλοχέρηδες.

Φιλοξενία Bisect

Η Bisect Hosting προσφέρει φιλοξενία διακομιστή Sons of the Forest που μπορεί να σας καταπλήξει με τις δυνατότητές της μόλις αρχίσετε να παίζετε στον διακομιστή της. Μόλις νοικιάσετε από αυτούς, θα δημιουργήσουν γρήγορα έναν ειδικό διακομιστή για εσάς, ώστε να μπορείτε να παίξετε εύκολα με τους φίλους σας.

Η πλατφόρμα φιλοξενίας χρησιμοποιεί υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην καταπολέμηση των κανίβαλων και των μεταλλαγμένων. Οι διακομιστές της Bisect Hosting διαθέτουν προηγμένες CPU και ισχυρούς αποθηκευτικούς χώρους αποθήκευσης NVMe SSD, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα πτώσης FPS ή τραυλισμού.

Οι αυτοματοποιημένες ενημερώσεις διασφαλίζουν ότι λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις περιεχομένου που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει ένα μοναδικό δωρεάν αντίγραφο ασφαλείας 7 ημερών, το οποίο σας επιτρέπει να προστατεύσετε όλα τα συλλεκτικά σας αντικείμενα και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την άμυνά σας όρθια στο νησί.

Το Bisect Hosting σας αντιμετωπίζει με έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε όλες τις αλλαγές στη διαμόρφωση και επίσης να προσθέσετε τα αγαπημένα σας mods στο παιχνίδι.

Τα κέντρα δεδομένων της βρίσκονται σε 20 διαφορετικές τοποθεσίες παγκοσμίως, όπως το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Μόντρεαλ, το Λονδίνο, η Γαλλία, το Σάο Πάολο, η Βομβάη, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και άλλα.

Μπορείτε να πάτε για το βασικό τους, το οποίο ξεκινά από 15,99 $ το μήνα, όπου θα λάβετε υποστήριξη 8 GB RAM.

LOW.MS

Το LOW.MS είναι μια δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας μεταξύ των παικτών για πολλούς παίκτες παγκοσμίως για την παροχή εξαιρετικά γρήγορων CPU και τον πιο πρόσφατο χώρο αποθήκευσης NVMe για να εξασφαλίσει μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις. Όταν κάνετε την πληρωμή για την ενοικίαση, θα ετοιμάσουν γρήγορα τον διακομιστή για εσάς.

Ακόμα κι αν το παιχνίδι σας διακοπεί απότομα, δεν θα χάσετε ποτέ τα δεδομένα σας λόγω του συστήματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud. Εάν πραγματοποιείτε μετεγκατάσταση από άλλους κεντρικούς υπολογιστές, αυτός ο διακομιστής φιλοξενίας δεν θα σας χρεώσει τίποτα. Θα ενημερώνεται αυτόματα με την πιο πρόσφατη λειτουργία, ώστε να μην υστερείτε σε επιδόσεις, ασφάλεια και άλλες πτυχές.

Όλοι οι αποκλειστικοί διακομιστές που προσφέρονται από την υπηρεσία φιλοξενίας διαθέτουν προστασία DDoS μαζί με το Corero SmartWall, επομένως οι πιθανότητες για οποιαδήποτε εισβολή είναι ελάχιστες. Η 24/7 υποστήριξη πελατών και το 99,9% uptime του διακομιστή θα σας εντυπωσιάσουν πραγματικά.

Αυτή η δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας εξασφαλίζει χαμηλό ping μέσω των συντομότερων διαδρομών διακομιστών της που βρίσκονται σε 12 παγκόσμιες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και την Ασία και την Ωκεανία.

Εάν δεν σας αρέσει η υπηρεσία, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός πέντε ημερών. Η τιμολόγησή τους είναι προσιτή και κάθε κουλοχέρη κοστίζει 1,26 $ μηνιαίως.

Τελικές Λέξεις

Το Sons of the Forest είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι επιβίωσης για πολλούς παίκτες που μπορείτε να παίξετε με φίλους σε έναν αποκλειστικό διακομιστή. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας που ανέφερα παραπάνω είναι όλες εξαιρετικές όσον αφορά την απόδοση, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, τις δυνατότητες και την οικονομική προσιτότητα και διευκολύνουν όλους τη χρήση και τη διαχείριση των διακομιστών.

Έτσι, νοικιάστε οποιονδήποτε από τους παραπάνω διακομιστές φιλοξενίας Sons of the Forest και εξερευνήστε το μυστηριώδες νησί.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τους καλύτερους αποκλειστικούς διακομιστές παιχνιδιών για παίκτες και streamers.