8 API Affiliate Programs Developers μπορούν να εγγραφούν για να κερδίσουν χρήματα

Ο πληθωρισμός έχει κυριεύσει τον κόσμο από ένα χτύπημα, και όλοι είμαστε μέρος αυτού σίγουρα.

Η αγοραστική δύναμη του χρήματος μειώνεται κάθε χρόνο λόγω του πληθωρισμού. Είτε κάνετε μια δουλειά είτε διευθύνετε μια επιχείρηση, είναι πάντα υπέροχο να έχετε μια άλλη πηγή εισοδήματος για να εξασφαλίσετε οικονομική ασφάλεια. Εάν μπορείτε να το κάνετε παθητική πηγή εισοδήματος, είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς θα απαιτήσει ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Το παθητικό εισόδημα μπορεί να σας επιτρέψει να κερδίσετε χρήματα ακόμα και όταν παίρνετε έναν υπνάκο ή κοιμάστε βαθιά, καταβάλλοντας λίγη ή καθόλου επιπλέον προσπάθεια. Ένα παθητικό εισόδημα δημιουργεί την τόσο αναγκαία πρόσθετη οικονομική ελευθερία και μειώνει την πίεση του φόρτου εργασίας του γραφείου σας. Και αν έχετε ήδη ένα, δεν θα έβλαπτε να έχετε ένα άλλο.

Το παθητικό εισόδημα μπορεί να είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που κάνει τη μεσαία τάξη πλούσια και την πλούσια πιο ευημερούσα. Αν ακολουθηθεί με επιμέλεια και απόλυτη αφοσίωση, μπορεί να γίνει πλουσιότερος ο πλουσιότερος. Λειτουργεί ως εφεδρικό ή συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με αρκετά κεφάλαια και εξασφαλίζει ένα μέλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς οικονομικούς συμβιβασμούς. Επιπλέον, είναι πάντα υπέροχο να έχετε κάποια επιπλέον χρήματα στην τσέπη σας.

Παθητικές πηγές εισοδήματος

Υπάρχουν πολλές πηγές παθητικού εισοδήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κάποια επιπλέον κεφάλαια. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι η πώληση ψηφιακών στοιχείων όπως διαδικτυακά μαθήματα και ηλεκτρονικά βιβλία, blogging, μάρκετινγκ συνεργατών και πολλά άλλα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα παθητικό εισόδημα είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Το μάρκετινγκ συνεργατών δεν είναι παρά μια τεχνική με την οποία μπορείτε να κερδίσετε κάποιο ποσοστό χρημάτων μάρκετινγκ και προωθώντας ένα προϊόν για άλλο άτομο ή εταιρεία. Εδώ, πρέπει να εστιάσετε μόνο στον τομέα σας, το μάρκετινγκ, την ανάπτυξη ή τη διαφήμιση και πληρώνεστε για αυτό που κάνετε.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε κάποιο παθητικό εισόδημα για τους ακόλουθους λόγους:

  • Μπορείτε να εργαστείτε την ώρα που επιθυμείτε από το σπίτι ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, καθώς όλα είναι online. Η μόνη αρχική επένδυση που απαιτείται είναι ο χρόνος.
  • Είναι ένα εγχείρημα χαμηλού κινδύνου για να μπείτε, καθώς είναι οικονομικά αποδοτικό και δεν απαιτεί κάποιο αρχικό ποσό για να ξεκινήσετε.
  • Οι ανταμοιβές (εισόδημα) που λαμβάνετε βασίζονται στην απόδοση. Όσο καλύτερα αποδίδετε, τόσο περισσότερη ανταμοιβή λαμβάνετε. Με λίγα λόγια, ό,τι σπείρεις θερίζεις.
  • Δεν χρειάζεται να αναπτύξετε το προϊόν σας. Εδώ το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο και χρειάζεται μόνο να το προωθήσετε.
  • Δεν απαιτούνται προσόντα ή τεχνικές γνώσεις για να ξεκινήσετε.

Το μάρκετινγκ θυγατρικών δεν είναι μόνο για συνεργάτες μάρκετινγκ. Είναι μια φανταστική ευκαιρία για κάθε άτομο εκεί έξω σε διαφορετικούς τομείς. Εάν είστε εξοικειωμένοι με τα προϊόντα και έχετε τη σωστή ποιότητα για να διαθέσετε το προϊόν στην αγορά, τότε μπορείτε να κερδίσετε ένα όμορφο ποσό μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών.

  Διορθώστε αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στη σύμβαση

Προγράμματα συνεργατών για προγραμματιστές API

Εδώ, θα μιλήσουμε για ορισμένα προγράμματα θυγατρικών για προγραμματιστές API.

Οι προγραμματιστές μπορούν να επωφεληθούν πολύ από το μάρκετινγκ συνεργατών χρησιμοποιώντας προγράμματα συνεργατών πλατφόρμας API. Μερικά από τα οφέλη είναι:

  • Η χρήση API θα εξουσιοδοτήσει τους προγραμματιστές να συνδέονται και να εργάζονται αδιάκοπα με τους διαφημιστές χωρίς να περνούν από κανένα δεύτερο κανάλι. Αυτό θα μειώσει τον φόρτο εργασίας με το χέρι και η εργασία θα εκτελεστεί ομαλά.
  • Τα API θα παρέχουν δεδομένα υψηλής ακρίβειας. Θα παρέχει επίσης στις θυγατρικές εταιρείες πρόσβαση σε τεράστιο όγκο δεδομένων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Τα δεδομένα θα παραμείνουν ασφαλή και ασφαλή χρησιμοποιώντας ένα κλειδί API που δεν μπορεί να παραβιαστεί.
  • Πρέπει να εισαγάγετε τα δεδομένα χειροκίνητα μόνο μία φορά. Μετά από αυτό, ενημερώνεται αυτόματα χρησιμοποιώντας τα κλειδιά API.

Σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις εκπληρώσεις σας, μπορείτε είτε να κάνετε το μάρκετινγκ θυγατρικών την παθητική πηγή εισοδήματός σας είτε μια κύρια πηγή εισοδήματος.

Ας εξερευνήσουμε ορισμένους παρόχους API που εκτελούν προγράμματα συνεργατών από τα οποία οι προγραμματιστές μπορούν να κερδίσουν χρήματα.

Αλλαγή Τώρα

Το ChangeNOW είναι μια από τις πιο εξέχουσες πλατφόρμες στιγμιαίας ανταλλαγής κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Το οικοσύστημά του περιλαμβάνει διάφορες υπηρεσίες κρυπτογράφησης, όπως ανταλλαγή κινητής τηλεφωνίας και ψηφιακό πορτοφόλι, καθώς και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συνεργατών και πολυάριθμες λύσεις B2B.

Το πρόγραμμα συνεργατών του ChangeNOW προσφέρει τον πιο απροβλημάτιστο τρόπο για να βγάλετε κέρδος: απλώς επιλέξτε μία από τις πολλές λύσεις και λάβετε προμήθεια από κάθε συναλλαγή που κάνει το κοινό σας μέσω του επιλεγμένου εργαλείου.

ο API ανταλλαγής είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για προγραμματιστές εφαρμογών και ιστοτόπων με προσανατολισμό κρυπτογράφησης, πολυμέσων και bloggers. Η υπηρεσία θα επεκτείνει σημαντικά τη λειτουργικότητα του προϊόντος του συνεργάτη, επιτρέποντας στους χρήστες τους να αγοράζουν, να πουλούν και να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση με ευνοϊκούς όρους. Με την ενσωμάτωση του API, θα εγγραφείτε αυτόματα στο πρόγραμμα συνεργατών και θα λάβετε έως και 1,8% επιστροφή από κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας σας.

Άλλες λύσεις B2B περιλαμβάνουν ένα προσαρμόσιμο γραφικό στοιχείο ανταλλαγήςένα πρόσθετο για WordPress για ιδιοκτήτες ιστότοπων και συνδέσμους παραπομπής μέσω του οποίου θα μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα ορισμένο ποσοστό από ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος συνεργατών περιλαμβάνουν γρήγορη ενσωμάτωση (από 2 ώρες έως 1 εβδομάδα), ευέλικτο σύστημα προμήθειας (μπορείτε να ορίσετε μια χρέωση από 0 έως 1,8%), έναν προσωπικό διαχειριστή λογαριασμού και υποστήριξη πελατών 24/7, ένα ευρύ φάσμα εργαλείων τόσο για αρχάριους χρήστες όσο και για έμπειρους προγραμματιστές.

ScrapingBee

ScrapingBee είναι ένα API απόσυρσης ιστού που παρέχει προγράμματα θυγατρικών από την πλατφόρμα API. Το API που χρησιμοποιεί είναι απλό στη χρήση και κατανοητό. Σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε προμήθεια 25% συμμετέχοντας στο πρόγραμμα παραπομπής του. Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, να δημιουργήσετε ιστολόγια που σχετίζονται με τον προγραμματισμό μόνοι σας ή να εργαστείτε για μια εταιρεία λογισμικού που ασχολείται με δραστηριότητες κατάργησης ιστού.

  7 Δωρεάν διαδικτυακοί πόροι εκπαίδευσης

Κάνει την εφαρμογή web εύκολη αφού έχει δείγματα κώδικα σε κάθε γλώσσα όπως Java, Python, PHP και άλλες. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε το ScrapingBee με αναρτήσεις ιστολογίου, προσθέτοντας έναν σύνδεσμο σε ενημερωτικά δελτία ή χρησιμοποιώντας διαφημίσεις banner στον ιστότοπο.

Η προώθηση του ScrapingBee είναι αρκετά εύκολη καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ως προγραμματιστής και να προωθήσετε το ScrapingBee εκεί.

Apify

Apify είναι μια ολοκληρωμένη, προσαρμοσμένη και αυτοματοποιημένη λύση web. Είναι ανοιχτό σε όλους και θα σας επιτρέψει να αυτοματοποιήσετε τις βαρετές και χρονοβόρες εργασίες στον Ιστό, αφαιρώντας το επιπλέον φορτίο της ημέρας από τους ώμους σας.

Διαθέτει γρήγορη, αυτόματη και φιλική προς το χρήστη απόσυρση δεδομένων και ενσωμάτωση ιστού, η οποία κατά τα άλλα αποδεικνύεται πολύ δαπανηρή και μη παραγωγική λόγω χειρωνακτικών εργασιών και προβλημάτων κλιμάκωσης.

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 20% της επαναλαμβανόμενης προμήθειας για κάθε παραπομπή μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη. Δεν υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να κερδίσετε μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ο πίνακας εργαλείων επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την εργασία και η λειτουργία διακομιστή μεσολάβησης λειτουργεί επαρκώς με εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Το πιθανό κοινό μπορεί να κυμαίνεται από ελεύθερους επαγγελματίες προγραμματιστές και mini startups έως τεράστιες εταιρείες και να σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στα έσοδά σας.

Zyte

Zyte είναι μια προηγμένη πλατφόρμα API μάρκετινγκ θυγατρικών για να συνεχίσετε με τη φασαρία σας. Παρέχει στους πρωτοεμφανιζόμενους δωρεάν πρόσβαση για 1 μήνα στον έξυπνο διαχειριστή μεσολάβησης για να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο, βοηθώντας σας να κλιμακώσετε την απόξεση ιστού και επιτρέποντάς σας να κερδίσετε έως και 50% προμήθεια σε πωλήσεις έως και 1000 $.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι ενεργή και απαντά στα ερωτήματά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα με μια πελατοκεντρική προσέγγιση. Παρέχει στους χρήστες αυτόματη εξαγωγή δεδομένων χωρίς εγγραφή κώδικα και χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να επιλέξει την πιο ευνοϊκή διεύθυνση IP για έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Το Zyte βασίζεται στα αποτελέσματα και ο διακομιστής μεσολάβησής του είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους και αποτελεσματικούς διακομιστές σε σύγκριση με διάφορες σειρές πλατφορμών API.

Octoparse

Octoparse είναι μια από τις αναπτυσσόμενες πλατφόρμες API συνεργατών και είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα. Εδώ, μπορείτε να κερδίσετε έως και 15% της προμήθειας για κάθε παραπομπή, όταν ένας πελάτης εγγραφεί και αγοράσει το πρόγραμμα μέσω του συνδέσμου σας. Το Octoparse παρέχει στους χρήστες απεριόριστες παραπομπές.

Θα σας παρέχει έναν κωδικό και έναν μοναδικό σύνδεσμο όταν γίνετε έμπορος θυγατρικών αφού ξεκινήσετε το πρόγραμμα συνεργατών του.

  Πώς να βρείτε πότε δημιουργήθηκε το Apple ID σας

Η δουλειά του προγραμματιστή γίνεται εύκολη αφού το Octoparse διαθέτει μια πλατφόρμα cloud που υποστηρίζεται από εκατοντάδες διακομιστές που επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν δεδομένα γρήγορα και αποθηκεύεται στο ίδιο cloud. Επιπλέον, μπορεί να προσπελαστεί από οποιοδήποτε μηχάνημα την ημερομηνία και την ώρα σας, προγραμματίζοντας τη διαδικασία.

Αφηρημένη

Αφηρημένη είναι μια άλλη πλατφόρμα API για προγράμματα θυγατρικών για να κερδίσετε προμήθεια έως και 500 $ ανά μήνα. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ήδη δημοσιευμένα ενημερωτικά δελτία συνεργατών, κώδικα HTML και κώδικες παρακολούθησης για δωρεάν κουπόνια και προσφορές με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα συνεργασίας.

Εδώ, η συντήρηση και η ενημέρωση του ιστότοπου είναι ευθύνη του χρήστη. Το web scraping API σάς βοηθά να εξάγετε τα δεδομένα από οποιονδήποτε ιστότοπο μέσω εκατομμυρίων διακομιστών μεσολάβησης που είναι στη διάθεσή σας.

Η τιμή του προγράμματος είναι ονομαστική. Είναι απλό και έχει υψηλή διαφάνεια για να ταιριάζει με τις αντίστοιχες πλατφόρμες.

Κυνηγός

Κυνηγός στοχεύει να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες με τη δύναμη να δημιουργούν και να καλλιεργούν συνδέσεις με ανθρώπους αναζητώντας διευθύνσεις email από διαφορετικές εταιρείες και η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένη στους χρήστες.

Η πλατφόρμα σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε έως και 30% του επαναλαμβανόμενου μεριδίου εσόδων εντός του πρώτου έτους που θα γίνετε συνεργάτης μετά την έναρξη του προγράμματος για να ξεκινήσετε. Έτσι, αυτή είναι σίγουρα μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσετε κάποια επιπλέον κεφάλαια. Μπορείτε να λάβετε την πληρωμή σας μετά από 45 ημέρες μέσω PayPal μετά από κάθε επιτυχημένη μετατροπή παραπομπής.

Οι χρεώσεις συνδρομής χρεώνονται μηνιαία ή ετήσια σύμφωνα με την επιλογή που έχει επιλέξει ο χρήστης στο Hunter.

CoinMarketCap

CoinMarketCap είναι μια από τις πιο αναφερόμενες εταιρείες παρακολούθησης τιμών για περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στον χώρο κρυπτογράφησης και η αποστολή είναι να παρέχει ποιοτικά και ακριβή δεδομένα κρυπτογράφησης εγκαίρως.

Το πρόγραμμα συνεργασίας στο CoinMarketCap επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει και να δημιουργήσει έναν μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής συνεργατών. Αλλά για να έχετε έναν σύνδεσμο παραπομπής, πρέπει να έχετε 200 διαμάντια στον λογαριασμό σας.

Εδώ, ανταμείβεστε με 20 διαμάντια μόνο όταν το άτομο που έχετε αναφέρει φτάσει τα 100 διαμάντια. Η υπηρεσία περιορίζεται αυστηρά μόνο σε προσωπική χρήση, εκτός εάν συμφωνείτε για εμπορική χρήση.

συμπέρασμα

Το παθητικό εισόδημα από το να είσαι έμπορος θυγατρικών μπορεί να αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο. Παρέχει επίσης μια επιπλέον ώθηση στην οικονομική σας σταθερότητα και στα σχέδια για μελλοντικές αποταμιεύσεις. Ανάλογα με το ενδιαφέρον, τις ανάγκες και τη διαχείριση του χρόνου σας, μπορείτε να ξεκινήσετε ως συνεργάτης ως μερικής απασχόλησης ή ακόμα και ως επιχείρηση πλήρους απασχόλησης. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα για να αποφύγετε τυχόν δισταγμούς στο μέλλον.

Οι παραπάνω πλατφόρμες έχουν υψηλές κριτικές χρηστών και εξαιρετικά API, λογισμικό και διακομιστές διαχείρισης μεσολάβησης για την αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα Προγράμματα Συνεργατών Chat και Helpdesk.