8 API επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης διαθέσιμα το 2022

Τα API επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση του αποθηκευτικού σας χώρου και βελτιώνουν το SEO του ιστότοπού σας.

Με τη συμπίεση του μεγέθους του αρχείου και την αλλαγή των διαστάσεων των εικόνων του ιστότοπου, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των εικόνων στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές σας.

Λοιπόν, δοκιμάσατε ποτέ να χρησιμοποιήσετε API επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης για τις εικόνες σας πριν τις ανεβάσετε στο διαδίκτυο;

Εάν ναι, θα ξέρετε πόσο χρήσιμο είναι αυτό. Αλλά αν δεν το έχετε δοκιμάσει κάποια στιγμή.

Τώρα, μπορεί να προκύψει μια ερώτηση στο μυαλό σας – τι γίνεται αν η ποιότητα της εικόνας μειωθεί λόγω βελτιστοποίησης;

Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε αυτό.

Όταν στέλνετε ένα αίτημα API μέσω οποιουδήποτε εργαλείου για τη βελτιστοποίηση της εικόνας σας, πρέπει να λάβετε απάντηση σε λίγο. Η απάντηση αποτελείται από την ίδια εικόνα αλλά με μικρό μέγεθος αρχείου και σύμφωνα με την επιθυμητή ανάλυση.

Το εργαλείο API αυτοματοποιεί το σύνολο των εργασιών επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας για να σας παρέχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εάν η εφαρμογή ή ο ιστότοπός σας επιβραδύνεται λόγω μεγάλων KB εικόνων, αυτή η τεχνική μπορεί να σας βοηθήσει.

Ας καταλάβουμε τι είναι το API επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Τι είναι ένα API;

Το Application Programming Interface (API) είναι μια πλατφόρμα όπου δύο εφαρμογές επικοινωνούν μεταξύ τους. Είναι μια συλλογή σύγχρονων τεχνολογιών που βοηθά στην ανταλλαγή δεδομένων και λειτουργικότητας μεταξύ πολλών τρίτων επιχειρήσεων, προγραμματιστών, εσωτερικών τμημάτων και εφαρμογών.

Οι τρεις λέξεις στο API ορίζουν τα πάντα:

  • Η εφαρμογή αναφέρεται σε διάφορες εφαρμογές ή λογισμικό με ξεχωριστή λειτουργία
  • Ο προγραμματισμός αναφέρεται στον τρόπο επικοινωνίας, δηλαδή, ένας προγραμματιστής μπορεί να στείλει αιτήματα μέσω προγραμματισμού και να λάβει απαντήσεις.
  • Η διεπαφή αναφέρεται στο σύστημα όπου αυτή η διαδικασία αποστολής και αίτησης πληροφοριών πραγματοποιείται μέσω προγραμματισμού.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι εκφράζουν τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ανάγκες τους μέσω μιας γλώσσας, γραπτής ή προφορικής, εκφράσεων προσώπου ή χειρονομιών, για να επικοινωνήσουν με κάποιον.

Όταν οι άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με έναν υπολογιστή ή ένα σύστημα, χρειάζονται στοιχεία διεπαφής χρήστη όπως οθόνη, μενού και γραφικά στοιχεία όπως ποντίκι και πληκτρολόγιο. Ομοίως, δύο λογισμικό ή στοιχεία επικοινωνούν μέσω μηχανοαναγνώσιμων διεπαφών, που ονομάζονται API.

Γιατί είναι σημαντικά τα API;

Το API είναι μια ζωτικής σημασίας λύση για τις επιχειρήσεις στον σημερινό τεχνολογικά προηγμένο κόσμο. Επιτρέπουν σε ένα σύστημα να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες ενός άλλου συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με βελτιωμένο SEO, ασφάλεια, έλεγχο και απόρρητο. Ακολουθούν τα οφέλη από τη χρήση API:

Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου

Συνδέεστε σε μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Google;

Λοιπόν, αυτό συμβαίνει μέσω ενός API.

Με αυτόν τον τρόπο, παραλείπετε το τμήμα εγγραφής αυτής της εφαρμογής με τα στοιχεία σας στο Facebook ή τον λογαριασμό σας Google. Εξοικονομεί χρόνο και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αμέσως.

Ποιότητα Εφαρμογής

Όλοι γνωρίζουν την Uber, μια εφαρμογή κοινής χρήσης διαδρομής.

Πώς λειτουργεί;

Απλά, η Uber έχει χτίσει την εφαρμογή της στη βάση των API. Συνδέεται με το Twilio και τους Χάρτες Google για να σας δώσει πρόσβαση στο μήνυμα και να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη για την κράτηση μιας διαδρομής. Η Uber χρησιμοποιεί τις λειτουργίες εφαρμογών τρίτων μέσω API για να σας προσφέρει ποιοτική υπηρεσία. Όπως η Uber, άλλες εταιρείες όπως οι πλατφόρμες παράδοσης φαγητού χρησιμοποιούν επίσης το API για να σας εξυπηρετήσουν καλά.

Βοηθήστε τις επιχειρήσεις

Τα API επιτρέπουν στην επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για startup είτε για επιχείρηση, να επικεντρωθεί στις βασικές ικανότητες. Οι ομάδες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εργασίες τους μέσω ενός API και να τις εργάζονται εύκολα. Τους βοηθά να εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια κατά την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών εργαλείων. Αντίθετα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μία εφαρμογή και να έχουν πρόσβαση σε άλλες για να επιταχύνουν τη ροή εργασιών και να αναπτύξουν γρήγορα την επιχείρηση.

Ελπίζω να έχετε καλύτερη σαφήνεια σχετικά με τη χρησιμότητα ενός API. Τώρα, ας φτάσουμε στο σημαντικό σημείο – τι είναι η βελτιστοποίηση εικόνας.

Τι είναι ένα API επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας;

Ένα API επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τη μορφή οποιουδήποτε τύπου εικόνας και να τη βελτιστοποιήσετε για το μέγεθός της και άλλους παράγοντες. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε μια εικόνα σε JPG σε PNG ή να μειώσετε μια μεγαλύτερη εικόνα σε μικρότερη.

  Δοκιμή αποδοχής χρήστη (UAT): Τι είναι;

Η δουλειά είναι απλή. Χρειάζεται μόνο να ανεβάσετε την εικόνα, να ορίσετε τις παραμέτρους σας και να περιμένετε να συμβεί το μαγικό. Το εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη μετατροπή ή τη βελτιστοποίηση θα επιστρέψει σε εσάς με την απόκριση που επιθυμούσατε χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα και άλλους παράγοντες όπως το χρώμα, το θάμπωμα, το σκούρο, τη φωτεινότητα κ.λπ.

Ποιος είναι ο σκοπός της χρήσης του API βελτιστοποίησης εικόνας;

Ένα API επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας προσφέρει ένα σύνολο λειτουργιών και εργαλείων για τον χειρισμό ή την αλλαγή μιας εικόνας μέσω προγραμματισμού για χρήση στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας για καλύτερη απόδοση SEO. Σας επιτρέπει να τροποποιείτε οποιαδήποτε εικόνα, όπως περικοπή, αλλαγή μεγέθους, αλλαγή μορφής και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τη διάσταση της εικόνας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας χωρίς να διακυβεύσετε την ποιότητα της εικόνας. Ένα API βελτιστοποίησης εικόνας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την εμπειρία χρήστη, τα οικονομικά και τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Οι μικρότερες εικόνες φορτώνουν πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα μια φανταστική εμπειρία για τους χρήστες. Δεδομένου ότι ένα αρχείο εικόνας μικρότερου μεγέθους απαιτεί λιγότερο χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους αγοράς επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, ένα API βελτιστοποίησης εικόνας διασφαλίζει την άψογη εμφάνιση των εικόνων σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων κινητών, tablet, φορητών υπολογιστών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Ως αποτέλεσμα, η απόδοση του ιστού θα ενισχυθεί, όπως και το SEO.

Στη συνέχεια, ας μιλήσουμε για μερικά από τα καλύτερα API επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας.

Abstract API

Διαχειριστείτε όλες τις εικόνες σας μέσω προγραμματισμού με Abstract’s API βελτιστοποίησης εικόνας – μια ισχυρή και εύχρηστη πλατφόρμα για την εύκολη τροποποίηση των εικόνων σας, όπως η μετατροπή τους, η συμπίεση, η αλλαγή μεγέθους, η περικοπή και πολλά άλλα. Είναι κατασκευασμένο με εξαιρετική τεκμηρίωση, πολλαπλές βιβλιοθήκες και σεμινάρια για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να το ενσωματώσουν εύκολα με εφαρμογές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το API του σε κλίμακα και απίστευτες ταχύτητες και να επωφεληθείτε από την εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και τον μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας του για να είστε πάνω από όλα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Abstract σάς επιτρέπουν να εκτελείτε τροποποιήσεις γρήγορα και να επιταχύνετε τη ροή εργασιών πιο γρήγορα ανεξάρτητα από το τι κατασκευάζετε και από πού.

Αυτό το API επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να κάνετε αλλαγές στις εικόνες μέσω προγραμματισμού. Δεν σας αφήνει ποτέ να συμβιβαστείτε με την ποιότητα της εικόνας και άλλους παράγοντες, ενώ σας παρέχει μια αβίαστη πλατφόρμα για να διατηρείτε τα πάντα με ευκολία.

Επιπλέον, το ισχυρό API συμπίεσης του Abstract σάς επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος της εικόνας χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα. Η υποδομή του είναι κατασκευασμένη για μεγαλύτερη ταχύτητα και για να επιτρέπει την ποιοτική επεξεργασία και βελτιστοποίηση εικόνας.

Το Abstract API σάς βοηθά να εξάγετε την επεξεργασμένη εικόνα σας σε διάφορους παρόχους cloud, συμπεριλαμβανομένων των Azure, AWS S3 και άλλων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιταχύνετε την εφαρμογή και τον ιστότοπό σας, από τους χρόνους φόρτωσης έως τις μετατροπές, προκειμένου να βελτιώσετε την απόδοση SEO.

Ασφαλίστε όλα τα αποσταλμένα και επεξεργασμένα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση SSL 256-bit. Δοκιμάστε το Abstract δωρεάν και κερδίστε 100 MB/μήνα.

imgix

Αποκτήστε ένα απλό αλλά ισχυρό API επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας με imgix. Μεταμορφώνει, βελτιστοποιεί και αποθηκεύει έξυπνα ολόκληρη τη βιβλιοθήκη εικόνων χρησιμοποιώντας ισχυρές παραμέτρους URL για γρήγορες εφαρμογές και ιστότοπους.

Με το imgix, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο εικόνων χωρίς περιορισμούς μέσω της δημιουργικής υπηρεσίας. Θα λάβετε επίσης περισσότερες από 100 λειτουργίες εικόνας σε πραγματικό χρόνο μαζί με προσθήκες CMS και βιβλιοθήκες πελατών για εύκολη ενσωμάτωση με το προϊόν.

Το imgix προσφέρει βελτιστοποιημένες εικόνες σε κάθε συσκευή γρήγορα και εύκολα με ένα παγκόσμιο CDN. Σας παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη βελτιστοποίηση της εικόνας σας και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις εικόνες αποθήκευσης cloud με επιλογές περιήγησης, ταξινόμησης, οργάνωσης και αναζήτησης.

Αλλάξτε το μέγεθος, βελτιώστε και περικόψτε τις εικόνες σας διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα με τις παραμέτρους URL. Αποκτήστε αυτοματοποιημένη συμπίεση εικόνας για να εξαλείψετε τα περιττά byte και αφήστε τους πελάτες σας να δουν τις εικόνες γρήγορα με την προσωρινή αποθήκευση και το CDN του imgix.

Μπορείτε να μετατρέψετε το cloud σας σε μια χρήσιμη και εξελιγμένη πλατφόρμα για να δείτε τι μπορούν να κάνουν οι βελτιστοποιημένες εικόνες σας για την επιχείρησή σας. Το imgix σάς προσφέρει πολλά βασικά πλεονεκτήματα, όπως οπτική περιήγηση και αναζήτηση, αυτόματη προσθήκη ετικετών με ML και προσαρμόσιμα πεδία για την οργάνωση των εικόνων σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να προσαρμόσετε τους υπότιτλους στο Disney+

Ξεκλειδώστε τις απεριόριστες δυνατότητες δωρεάν ή επιλέξτε το καλύτερο πρόγραμμα που ξεκινά από 75 $/μήνα. Κάντε τη δωρεάν δοκιμή των πληρωμένων προγραμμάτων για να το κατανοήσετε καλύτερα. Σε κάθε σχέδιο, θα έχετε παγκόσμια παράδοση εικόνας, ισχυρή απόδοση εικόνας, ομαλή ενσωμάτωση και δυναμική διαχείριση εικόνας.

Συννεφιασμένος

Δημιουργήστε εκπληκτικές και γρήγορες εμπειρίες πολυμέσων με Συννεφιασμένος γραφικά στοιχεία, SDK και API. Εάν αναζητάτε εμπλουτισμένα μέσα στις εφαρμογές και τους ιστότοπούς σας, το Cloudinary API είναι η καλύτερη διαθέσιμη λύση για να προσελκύσετε περισσότερους χρήστες και να προσφέρετε καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Το Cloudinary εξαλείφει τη χειρωνακτική εργασία της δημιουργίας διαφόρων εκδόσεων στοιχείων με μια συναρπαστική εμπειρία πολυμέσων. Με αυτόν τον τρόπο, οι προγραμματιστές και οι δημιουργικοί επαγγελματίες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια και ίσως να αποτρέψουν ανθρώπινα λάθη.

Το Clodinary διευκολύνει την αποθήκευση εικόνων με την εύχρηστη διεπαφή του για τη μετατροπή, τη βελτιστοποίηση και την παράδοση των εικόνων σας. Μπορείτε να εκτελέσετε σωστά την επεξεργασία και τη βελτιστοποίηση εικόνας χωρίς προβλήματα, για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπο και τις εφαρμογές σας και να κερδίσετε περισσότερο κοινό.

Επεξεργαστείτε και εξατομικεύστε τις εικόνες σας με εφέ, επικαλύψεις, αλλαγή μεγέθους, χρώματα, σχήματα και άλλα. Θα έχετε επίσης ισχυρές δυνατότητες διαχείρισης και επεξεργασίας εικόνων, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης περικοπή βάσει τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, βελτιστοποιεί αυτόματα τις μορφές, τα μεγέθη, τον χρόνο παράδοσης και την ποιότητα εικόνας για να μειώσει το χρόνο φόρτωσης της σελίδας της εφαρμογής σας.

Αποκτήστε πολλούς πόρους για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Εγγραφείτε δωρεάν και λάβετε 25 μηνιαίες πιστώσεις. Για τις επιχειρήσεις, συνοδεύεται από βελτιωμένη ασφάλεια, υπηρεσίες, δυνατότητες και υποστήριξη.

Kraken.io

Επιτρέπω Kraken.io για να βελτιστοποιήσετε, να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και να επιταχύνετε τους ιστότοπούς σας. Είναι ένας γρήγορος και ισχυρός συμπιεστής και βελτιστοποιητής εικόνας με τους καλύτερους αλγόριθμους στην κατηγορία του που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης για να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπού σας και της εφαρμογής σας.

Είτε είστε σχεδιαστής, χρήστης WordPress, προγραμματιστής ή χρήστης του Adobe Commerce, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη βελτιστοποίηση εικόνας για το περιεχόμενό σας. Μπορείτε ακόμη και να διαγράψετε την αρχική εικόνα αφού τη βελτιστοποιήσετε και τη συμπιέσετε με το Kraken.io. Ποτέ δεν θυσιάζει την αρχική ποιότητα της εικόνας, αλλά σας δίνει μικρότερο μέγεθος εικόνας για εξοικονόμηση χώρου.

Με το εύχρηστο, πλήρως εξοπλισμένο και ισχυρό API του Kraken.io, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας στον ιστότοπο ή τις εφαρμογές σας. Επιταχύνετε την επεξεργασία της εικόνας σας με τα επίσημα πρόσθετα του Kraken.io και χρησιμοποιήστε το API του που χειρίζεται πολλαπλά αιτήματα καθημερινά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και άλλους παράγοντες.

Το Kraken.io API δεν σας αφήνει ποτέ να ανησυχείτε για την ασφάλεια, καθώς προσφέρει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, όπως το SSL για ασφαλείς συνδέσεις. Το Kraken.io υποστηρίζει εικόνες PNG, GIF, SVG και JPEG. Έχετε δύο τρόπους για να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας:

  • Παρέχοντας τη διεύθυνση URL της εικόνας σας ή
  • Άμεση μεταφόρτωση του αρχείου στο Kraken.io API

Λάβετε 100 MB όριο δοκιμής για το πρόγραμμα που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν στην αρχή. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 5 $/μήνα. Σε κάθε σχέδιο, θα βρείτε πλήρη πρόσβαση API, επιλογή αποθήκευσης cloud και πολλά άλλα.

ImageOptim API

Κάντε τον ιστότοπο ή τη σελίδα της εφαρμογής σας να φορτώνει πιο γρήγορα βελτιστοποιώντας και επεξεργάζοντας τις εικόνες σας με ImageOptim API. Σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το μέγεθος, να περικόβετε και να βελτιστοποιείτε τις εικόνες στον διακομιστή για να τις συμπιέσετε σε μικρότερο μέγεθος, ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.

Το ImageOptim API σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης και να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη σας. Επομένως, η χρήση όμορφων εικόνων χωρίς να βουλιάζει η εφαρμογή σας δεν είναι πλέον όνειρο. Το ImageOptim API το κάνει πραγματικό για εσάς με τις εκπληκτικές του δυνατότητες.

Δημιουργήστε εύκολα μικρογραφίες και εικόνες με απόκριση με συμπίεση και επαναδειγματοληψία υψηλής ποιότητας, συντονισμένες για αναλύσεις κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Αυτή η τεχνολογία αιχμής σας εξυπηρετεί καλά και σας επιτρέπει να ενσωματώσετε την εφαρμογή σας με το ImageOptim χωρίς να εγκαταστήσετε λογισμικό.

Εξασφαλίστε μια ανταγωνιστική απόδοση ιστότοπου και εικόνες υψηλής ποιότητας ακόμη και για χρήστες κινητών τηλεφώνων. Θα λάβετε καθαρές εικόνες που ανεβαίνουν από χρήστες με το ImageOptim API και ταχύτητα για να βελτιώσετε την αφοσίωση των χρηστών και να επιτύχετε υψηλότερες μετατροπές και βελτιωμένο SEO.

Το API αφαιρεί τα ιδιωτικά μεταδεδομένα και μετατρέπει τις εικόνες σε μεγέθη και μορφές βελτιστοποιημένες για τον ιστό. Δημιουργήστε εύκολα παραλλαγές εικόνας για σήμανση και srcset. Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε εύκολα να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία διαφόρων παραλλαγών εικόνων για βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε συσκευή.

  Πώς να δημιουργήσετε φακέλους εφαρμογών στο Gnome Shell

Ξεκινήστε με 12 $/μήνα που περιλαμβάνει βελτιστοποίηση 2000 κάθε μήνα, την καλύτερη ασφάλεια στην κατηγορία του και έλεγχο. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή τώρα.

Bannerbear

Δημιουργήστε εικόνες υψηλής ποιότητας για ηλεκτρονικό εμπόριο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πλατφόρμες αυτόματα μέσω Bannerbear API ή εργαλεία χωρίς κώδικα. Αποκτήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων για να δημιουργήσετε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο πρότυπο και ετοιμαστείτε για γραφικά μάρκετινγκ.

Τροποποιήστε κάθε εικόνα και κείμενο στο πρότυπο μέσω API και υποβάλετε ένα αίτημα χρησιμοποιώντας το τελικό σημείο του Bannerbear API. Προσφέρει βελτιστοποιημένες και επεξεργασμένες εικόνες σε ένα θέμα χρόνου χωρίς επιπλέον κόπο.

Το Bannerbear σάς προσφέρει μια διεπαφή επίδειξης, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να τροποποιήσει το μέγεθος του αρχείου εικόνας σας χωρίς να επηρεάσει την αρχική σας ποιότητα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την κονσόλα API για να στείλετε το αίτημα δοκιμής. Πείτε αντίο στις κουραστικές εργασίες σας και καλωσορίστε το Bannerbear API στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας για να δείτε τη μαγεία.

Το Bannerbear API έχει ρυθμιστεί να παρέχει χρήσιμες ενσωματώσεις και πρόσθετα για τη βελτίωση της επεξεργασίας εικόνας και τη βελτιστοποίηση του εύρους. Αποκτήστε δυνατές λειτουργίες, όπως πλήρη προσαρμογή, αυτόματη αλλαγή μεγέθους, τεχνητή νοημοσύνη, πολυγλωσσία, API, webhook, συνεργασία και ασυγχρονισμός/συγχρονισμός.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα με 30 πιστώσεις API και ζήστε τον νέο κόσμο.

Το API του Imagga

Δημιουργήστε την εφαρμογή αναγνώρισης εικόνας επόμενης γενιάς για την επιχείρησή σας Το API του Imagga. Είναι μια λύση επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας όλα σε ένα που προσφέρει προσαρμόσιμη και προηγμένη τεχνολογία για να ενδυναμώσετε τις εφαρμογές σας σε ένα μόνο μέρος με το έξυπνο API του.

Αντιστοιχίστε ετικέτες στην εικόνα σας αυτόματα με την τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης. Με την οπτική αναζήτηση, την αναγνώριση προσώπου, την προσαρμοσμένη εκπαίδευση, την κατηγοριοποίηση, την περικοπή, το χρώμα και τις επιλογές NSFW, θα παραμείνετε στην κορυφή χρησιμοποιώντας εικόνες υψηλής ποιότητας με μικρότερο μέγεθος.

Το API της Imagga χρησιμοποιείται από περισσότερους από 30.000 προγραμματιστές, φοιτητές και νεοφυείς επιχειρήσεις. Είναι παγκόσμιος καινοτόμος και πρωτοπόρος στην επεξεργασία και βελτιστοποίηση εικόνας ως χώρος εξυπηρέτησης. Θα έχετε πολλά οφέλη από αυτό το API και το πιο συνηθισμένο είναι ο ταχύτερος χρόνος φόρτωσης της εικόνας.

Εγγραφείτε στο Imagga και ξεκινήστε τη δημιουργία της εφαρμογής σας με το API του μέσα σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε το δωρεάν κλειδί API για αρχή.

FreeConvert

FreeConvert είναι ένας διαδικτυακός μετατροπέας αρχείων εικόνας που μετατρέπει εύκολα μεγάλα μεγέθη αρχείων σε μικρότερα μεγέθη αρχείων και από τη μια μορφή στην άλλη. Επιλέξτε τα αρχεία εικόνων σας από τη συσκευή σας, το Dropbox, το Google Drive ή τη διεύθυνση URL και επιτρέψτε στο FreeConvert να τα μετατρέψει άμεσα με το API του.

Στείλτε εύκολα αιτήματα API και λάβετε άμεσα την απόκριση των μετατρεπόμενων, συγχωνευμένων και βελτιστοποιημένων εικόνων. Θα λάβετε ένα κλειδί API που δείχνει τον έλεγχο ταυτότητας σας για τη χρήση της υπηρεσίας. Μπορείτε επίσης να προβάλετε και να διαχειριστείτε το κλειδί API σας από τον πίνακα ελέγχου χρήστη.

Όλα τα αιτήματα API γίνονται μέσω HTTPS, ώστε το αίτημά σας να μην αποτυγχάνει ποτέ. Δεν θα χρειαστείτε επιπλέον λογισμικό για εγκατάσταση. Απλώς σύρετε και αποθέστε τα αρχεία εικόνας. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε το αρχείο εξόδου με τις προηγμένες επιλογές του FreeConvert, συμπεριλαμβανομένων των καθορισμένων διαστάσεων εικόνας, μορφής και επιπέδου συμπίεσης.

Το FreeConvert API σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εργασία και να χειριστείτε το αποτέλεσμα. Με το εύχρηστο API του FreeConvert, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε αρχείο υποστηρίζει περισσότερες από 1500 μετατροπές αρχείων εικόνας, λειτουργεί οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο και εγγυάται το απόρρητό σας. Λειτουργεί σε Mac, Linux, Windows και οποιαδήποτε φορητή συσκευή και υποστηρίζει όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

Μετατρέψτε περισσότερα για λιγότερο με απίστευτες γρήγορες ταχύτητες. Η συνδρομή API ξεκινά από 10,95 $/μήνα για 1500 λεπτά μετατροπής/μήνα, απεριόριστες μετατροπές, αποκλειστική υποστήριξη και 4 ώρες χρόνο επεξεργασίας για κάθε αρχείο.

συμπέρασμα

Τα API είναι χρήσιμα τόσο για επιχειρήσεις όσο και για προγραμματιστές. Αυτές οι καινοτόμες διεπαφές βοηθούν τους οργανισμούς να αυτοματοποιήσουν τη ροή εργασιών τους με την πρόσβαση σε διαφορετικές εφαρμογές μέσω API με ελάχιστη προσπάθεια.

Έτσι, επιλέξτε από τα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης που αναφέρονται παραπάνω ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Θα εξοικονομήσει χρόνο και κόπο και θα βελτιώσει το SEO της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής σας με ποιοτικές εικόνες που καταναλώνουν λιγότερο χώρο αποθήκευσης.