8 όμορφα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης για μακέτα προγράμματος περιήγησης

Τα εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης βοηθούν στη μίμηση της συμπεριφοράς του πραγματικού προγράμματος περιήγησης για να δουν τι βλέπουν οι τελικοί χρήστες και να αντιμετωπίσουν προβλήματα, εάν υπάρχουν.

Σε αυτήν την εποχή της τεράστιας ευελιξίας (λογισμικό+υλισμικό), η συμβατότητα είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλιστεί. Αυτό σας βοηθά να βεβαιωθείτε ότι το κοινό σας παίρνει το σωστό μήνυμα στο στυλ που αρχικά οραματιστήκατε.

Και ενώ κάθε προϊόν ελέγχεται τοπικά πριν βγει ζωντανά, είναι συχνά δύσκολο να έχουμε ένα πραγματικά τυχαίο και αρκετά μεγάλο δείγμα.

Εκεί εμφανίζονται αυτά τα εργαλεία Screenshot, που χρησιμοποιούνται από μερικά από τα μεγάλα ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Google, Amazon, Samsung, Microsoft κ.λπ.

Τι είναι τα Εργαλεία Στιγμιότυπου οθόνης;

Τα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης σάς επιτρέπουν να οπτικοποιείτε τον ιστότοπό σας σε πολλαπλές αναλύσεις από πολλές τοποθεσίες χρησιμοποιώντας διαφορετικά προγράμματα περιήγησης (και εκδόσεις). Αν και όλα αυτά τα εργαλεία μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρά, ο κοινός στόχος είναι να ελέγξετε (κάθε ενότητα του) έναν ιστότοπο όπως θα φαινόταν στον τελικό χρήστη.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να αναπτύξει εργαλεία Στιγμιότυπου οθόνης για να ελέγξει τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας, την απόδοση τοπικής διαφήμισης, τις ανακατευθύνσεις, τη διασφάλιση της συμμόρφωσης κ.λπ.

Έτσι, αν είστε εδώ για να βρείτε το τέλειο εργαλείο για την περίπτωση χρήσης σας, έχουμε μερικά καλά να μοιραστούμε.

Μείνετε συντονισμένοι!

Screely

Ένα υπέροχο εργαλείο για να μετατρέψετε τα βαρετά στιγμιότυπα οθόνης σας σε μακέτα, το Screely είναι 100% δωρεάν στη χρήση. Χρησιμοποιείται από πάνω από 145.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων των Amazon, Shopify και Google. Μπορείτε να ξεκινήσετε ανεβάζοντας το στιγμιότυπο οθόνης σας, μετά από το οποίο μπορείτε:

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά μακέτα παραθύρων
  • Αλλαγή και προσαρμογή του φόντου
  • Κατεβάστε το στιγμιότυπο οθόνης σε μορφές PNG, SVG ή JPG
  32 Ερωτήσεις & Απαντήσεις στη συνέντευξη με τις περισσότερες ερωτήσεις MuleSoft

Διαθέτουν συνεχώς νέες και συναρπαστικές λειτουργίες, επομένως αξίζει να τις χρησιμοποιήσετε. Έχουν ακόμη και επεκτάσεις για το Google Chrome και το Sketch για να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο απλά.

grtechpc.org Έλεγχος στιγμιότυπου οθόνης

Εάν στοχεύετε πολλά ή παγκόσμια κοινά, ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι εάν ο ιστότοπός σας φορτώνεται σωστά σε όλες τις τοποθεσίες. Μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ο ιστότοπός σας φορτώνει καλά σε μια χώρα, αλλά έχει προβλήματα σε μια άλλη, επομένως είναι συνετό να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά.

Με το grtechpc.org Screenshot Checker, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε εάν ο ιστότοπός σας εμφανίζεται σωστά σε κάθε περιοχή. Το μόνο που κάνετε είναι να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL και να αφήσετε το εργαλείο να επιστρέψει αποτελέσματα από διάφορες περιοχές.

Μετά από αυτό, μπορείτε είτε να κάνετε λήψη των στιγμιότυπων οθόνης είτε ακόμη και να προσδιορίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα φόρτωσης σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Thum.io

Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο με το Thum.io. Είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο και αξιόπιστο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης που μπορεί να επεξεργαστεί στιγμιότυπα οθόνης με απλό και προηγμένο τρόπο. Αυτό που εννοώ με το “προχωρημένο” είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε το πλάτος και τα pixel σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

  Πώς να διορθώσετε το "Να επιτρέπονται οι μη αξιόπιστες συντομεύσεις" που είναι γκριζαρισμένες σε iPhone ή iPad

Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν.

Γεωγραφικό στιγμιότυπο οθόνης

Με τη δυνατότητα να δοκιμάζετε τον ιστότοπό σας από περισσότερες από 200 τοποθεσίες, το Geo Screenshot είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή που έχει μερικούς ευχαριστημένους πελάτες στα ονόματα των Samsung, WebMD και Microsoft. Μπορείτε να πείτε αντίο σε διακομιστές μεσολάβησης και VPN επειδή αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να βρίσκεστε παντού από οπουδήποτε.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL σας μία φορά και BOOM, τώρα γνωρίζετε πώς εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Screenshot Machine

Με το Screenshot Machine, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα στιγμιότυπα οθόνης και ακόμη και να μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε έγγραφο PDF. Πριν εισαγάγετε τη διεύθυνση URL, έχετε την επιλογή να επιλέξετε διαφορετικές συσκευές, όπως tablet, τηλέφωνα ή επιτραπέζιους υπολογιστές, κάτι που είναι εξαιρετικό χαρακτηριστικό, επειδή ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο του ιστότοπού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο δωρεάν για 100 στιγμιότυπα οθόνης το μήνα.

GeoPeeker

Όπως υποδηλώνει ήδη το όνομα, το GeoPeker σάς επιτρέπει να “κοιτάξετε” πώς εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε διαφορετικές τοποθεσίες. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να κοιτάξετε σε 6 διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ η έκδοση premium προσθέτει 6.

Με ορισμένες προηγμένες επιλογές, μπορείτε επίσης:

  • Ελέγξτε εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας
  • Προσδιορίστε χρονισμούς ping από διαφορετικές τοποθεσίες
  • Προσαρμόστε την καθυστέρηση απόδοσης, τις αναλύσεις και τις ρυθμίσεις παράγοντα χρήστη

Τα προγράμματα Premium ξεκινούν από μόλις 9 $/μήνα.

Pikwy

Το Pikwy σάς επιτρέπει να ασκείτε περισσότερο έλεγχο στις εξόδους των στιγμιότυπων οθόνης. Μπορείτε να έχετε το ακριβές πλάτος και ύψος για να δημιουργήσετε ένα αποκομμένο στιγμιότυπο οθόνης.

  Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφωνητή σας; Δείτε πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

Επιπλέον, το Pikwy μπορεί να αποδίδει σε πολλές αναλύσεις και διάφορα επίπεδα ζουμ και μπορεί να κλιμακώσει την έξοδο όπως προτιμά.

Αυτό που μπορεί να χάσει κανείς είναι ένα απλό πλαίσιο ελέγχου για να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας. Αν και υπάρχει εναλλαγή πλήρους μεγέθους, λειτουργεί στο ύψος, αφήνοντας το πλάτος όπως επιλέγεται από τον χρήστη.

Έτσι, αυτό καθιστά το Pikwy καταλληλότερο για προχωρημένους χρήστες και η παρουσία ενός API στιγμιότυπου οθόνης το επιβεβαιώνει.

Στιγμιότυπο οθόνης.rocks

Το Screenshot.rocks είναι ένα πολύ πιο απλό εργαλείο για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στο πάνω μέρος για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Αφού συμπληρώσετε την πλήρη διεύθυνση ιστού (π.χ., https://grtechpc.org.com) και κάνετε κλικ στο κουμπί Μετάβαση για να δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε να παίξετε με τις εναλλαγές του που μιμούνται ένα πραγματικό πρόγραμμα περιήγησης Safari.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αφαιρέσετε τη γραμμή URL, τα στοιχεία ελέγχου των παραθύρων και τα κουμπιά πλοήγησης ή να εφαρμόσετε μερικά ακόμη αισθητικά εφέ.

Τέλος, μπορεί κανείς να κατεβάσει το στιγμιότυπο οθόνης σε PNG, JPEG και SVG ή να το αντιγράψει στο πρόχειρο για επικόλληση οπουδήποτε αλλού.

Τελικές Σημειώσεις

Τα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης δημιουργούνται για την επαλήθευση της επιδιωκόμενης εμπειρίας χρήστη. Ωστόσο, αν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο και παραπέρα, τα Screenshot API είναι τα θηρία στα οποία πρέπει να στραφείτε.

Και για να σας βοηθήσουμε με αυτό, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τα καλύτερα API στιγμιότυπου ιστότοπου για την επιχείρησή σας.