8 τρόποι με τους οποίους η Apple θα μπορούσε να βελτιώσει το AirPods Max

Τα AirPods Max της Apple φαίνονται μοναδικά και ακούγονται υπέροχα, αλλά απέχουν πολύ από το να είναι το τέλειο ζευγάρι ακουστικών. Και όπως συμβαίνει με κάθε κομμάτι τεχνολογίας, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης.

Λοιπόν, ας μιλήσουμε για μερικούς απλούς τρόπους με τους οποίους η Apple θα μπορούσε να κάνει ακόμα καλύτερα τα κορυφαία ακουστικά της.

1. Καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Τα AirPods Max προσφέρουν περίπου 20 ώρες χρόνο ακρόασης με ενεργοποιημένη την ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC). Αν και αυτό είναι αξιοσέβαστο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν φαίνεται τόσο εντυπωσιακή όταν τη συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό. Πάρτε για παράδειγμα το Sennheiser Momentum 4 Wireless.

Αυτά τα ακουστικά διαρκούν πάνω από 50 ώρες και διατίθενται σε τιμή περίπου 200 $ λιγότερο από τα κορυφαία ακουστικά της Apple. Ενώ τα AirPods Max έχουν κομψότητα και ελκυστικότητα επωνυμίας, η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα έκανε πιο λογικό την τιμή premium. Και δεν θα ήταν ωραίο να μπορούσαμε να σβήσουμε τα ακουστικά κατά βούληση;

2. Συμπεριλάβετε μια καλύτερη θήκη μεταφοράς

Η θήκη μεταφοράς που περιλαμβάνεται στην Apple με το AirPods Max δεν είναι καθόλου πρακτική, καθώς μπορεί κανείς εύκολα να γρατσουνίσει και να καταστρέψει τα ακουστικά του. Ναι, είναι κομψό και μοναδικά Apple, αλλά κανείς δεν μπορεί παρά να αισθάνεται ότι υστερεί όταν πρόκειται για αξιόπιστη προστασία.

  Πώς να εισάγετε Emoji στο Photoshop

Η εξερεύνηση λύσεων τρίτων μπορεί να σας προσφέρει κάποια συμπλήρωση, αλλά μπορεί να χάσετε βασικά χαρακτηριστικά, όπως το να μπορείτε να θέσετε το AirPods Max σας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Και ειλικρινά, τίποτα δεν ξεπερνά την ευκολία χρήσης εγγενών αξεσουάρ.

Η Apple είναι δημοφιλής για την απρόσκοπτη ανάμειξη της μορφής και της λειτουργίας. σίγουρα θα μπορούσε να δημιουργήσει μια θήκη που είναι και κομψή και ασφαλής για να κρατήσει τα premium ακουστικά σας ασφαλή με στυλ.

3. Βελτιώστε την εμπειρία ακρόασης με το H2 Chip

Το AirPods Max πρώτης γενιάς θα είναι πάντα αξιοσημείωτο για την εξαιρετική του ποιότητα ήχου. Αλλά, όπως γνωρίζετε, η τεχνολογία δεν είναι στατική. Για παράδειγμα, το AirPods Pro (2ης γενιάς) έχει μερικά ωραία χαρακτηριστικά, όπως Adaptive Audio, Personalized Volume και Conversation Awareness—όλα χάρη στο τσιπ H2. Έτσι, φαίνεται ότι το AirPods Max έχει κάποια πρόοδο.

Με το H2 Chip, θα έχετε μια ακόμα πιο διαφοροποιημένη ακουστική εμπειρία. Μπορείτε να βυθιστείτε στα αγαπημένα σας τραγούδια ή επεισόδια podcast χωρίς να αποσυνδεθείτε από το περιβάλλον σας. Μειώνει τον θόρυβο, αλλά σας κρατά ενήμερους για το τι συμβαίνει γύρω σας.

Τα ακουστικά σας θα μπορούν επίσης να ρυθμίζουν αυτόματα τα επίπεδα έντασης ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή την περίσταση. Αυτό λειτουργεί καλά όταν βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα. μπορείτε να μεταβείτε και να βγαίνετε από τις συνομιλίες ομαλά χωρίς να χρειάζεται να υψώσετε τη φωνή σας ή να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας.

4. Βελτιώστε την ποιότητα του μικροφώνου

Τα AirPods Max είναι εξαιρετικά για ακρόαση, αλλά όχι τόσο για ομιλία. Και καθώς οι περισσότερες δραστηριότητες γίνονται εικονικές, η σαφής επικοινωνία είναι απαραίτητη. Δεν είναι ευχάριστο να ακούγεσαι πνιχτός, σπασμένος ή απόμακρος κατά τη διάρκεια εικονικών συσκέψεων, περιόδων παιχνιδιού για πολλούς παίκτες ή κατά τη δημιουργία περιεχομένου. Είναι απογοητευτικό να είσαι σε κλήση και να παραπονιέται ο άλλος στην άλλη άκρη ότι δεν μπορεί να σε ακούσει.

  Προσφέρει το AceMagic AM08 Pro μια πραγματική εμπειρία παιχνιδιού;

Ίσως αυτό είναι κάτι που η Apple μπορεί να διορθώσει με την επόμενη επανάληψη του AirPods Max, ειδικά εάν διαθέτει το τσιπ H2. Η καλύτερη ποιότητα μικροφώνου σε αυτά τα ακουστικά σημαίνει ότι δεν είναι απλώς φανταχτερές δηλώσεις μόδας που είναι ιδανικές μόνο για ακρόαση. Μπορούν να γίνουν αξιόπιστοι σύντροφοι που σας εξυπηρετούν καλά, είτε πρόκειται για επαγγελματική συνάντηση είτε για ένα διασκεδαστικό απόγευμα του Fortnite με τους φίλους σας.

5. Υποστήριξη USB-C

Η Apple έκανε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, εγκαταλείποντας την αρχαία θύρα Lightning υπέρ του USB-C στη σειρά iPhone 15 της. Και τώρα, ανυπομονούμε να έρθει το USB-C στο AirPods Max. Είναι πιο γρήγορο και πιο καθολικό, εξαλείφοντας την ανάγκη μεταφοράς πολλών καλωδίων.

Μια αλλαγή σε USB-C θα μπορούσε επίσης να σας επιτρέψει να φορτίσετε τα AirPods Max πιο γρήγορα. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε τα άλλα πλεονεκτήματα που έχει το USB-C έναντι του Lightning.

6. Κάντε το ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου μπορούν πραγματικά να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία όταν κάνετε μεγάλους περιπάτους ή γυμνάζεστε. Σας βοηθούν να αποκλείσετε τον κόσμο και σας επιτρέπουν να εστιάσετε στη μουσική σας. Αλλά δυστυχώς, τα AirPods Max δεν είναι ένα υπέροχο ζευγάρι ακουστικών για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Μια τυχαία διαρροή εδώ, λίγα ψιλόβροχα εκεί και τα μαξιλάρια αυτιών θα άρχιζαν να μυρίζουν τόσο άσχημα που ίσως χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε. Δυστυχώς, η εγγύησή σας δεν θα σας καλύπτει από αυτή την άποψη. θα πρέπει να πληρώσετε 69 $ για κάθε μαξιλάρι αυτιού. Έτσι, έως ότου η Apple προσθέσει αντοχή στον ιδρώτα και το νερό στο AirPods Max, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ειδικό ακουστικό για γυμναστική.

  Τρόπος ταξινόμησης κατά πολλαπλές στήλες στα Φύλλα Google

7. Κάντε το πιο ελαφρύ

Τα AirPods Max δεν είναι απλώς αξεσουάρ. για πολλούς, έχει γίνει μεγάλο μέρος της προσωπικής τους ζωής. Θα βρείτε χρήστες να τα κρεμούν στο κεφάλι τους το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και να τα μεταφέρουν σε κάθε μετακίνηση. Το μεταλλικό φινίρισμα σίγουρα προσθέτει ένα πολυτελές φινίρισμα στα ακουστικά over-the-ear, αλλά μετά από εκτεταμένες συνεδρίες ακρόασης, αρχίζετε πραγματικά να αισθάνεστε το βάρος τους.

Εάν η Apple ξυρίσει μερικά γραμμάρια και τα κάνει πιο ελαφριά, το AirPods Max θα μπορούσε να είναι σαν ένα ζευγάρι σύννεφα στα αυτιά σας. Θα μπορείτε να το φοράτε για ώρες χωρίς να νιώθετε καμία ενόχληση στο κεφάλι, τα αυτιά ή το λαιμό σας.

8. Περισσότερα χρώματα και επιλογές προσαρμογής

Το AirPods Max είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε μόνο πέντε χρώματα: γκρι, πράσινο, ασημί, μπλε και ροζ. Αλλά αυτά τα ακουστικά είναι τόσο συσκευές όσο και προσωπικά αξεσουάρ που θα μπορούσαν να εκφράσουν την αίσθηση του στυλ και της μόδας μας.

Παρόμοια με ένα Apple Watch, η Apple θα μπορούσε να σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το AirPods Max πριν το αγοράσετε. Ένας εναλλάξιμος κεφαλόδεσμος θα επέτρεπε στους αγοραστές να προσαρμόσουν τα ακουστικά τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Ο δρόμος μπροστά για τα AirPods Max της Apple

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα AirPods Max ανήκουν στη δική τους κατηγορία, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και από άποψη ακουστικής εμπειρίας. Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και ο συνδυασμός τεχνολογίας και σχεδίασης είναι όλα μοναδικά της Apple. Ωστόσο, δεδομένου ότι το AirPods Max κυκλοφόρησε το 2020, μια αναβάθμιση υλικού με ανανέωση σχεδιασμού έχει καθυστερήσει πολύ.