8 τρόποι επίλυσης Δεν είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού

Όταν έχετε βαρεθεί να παρακολουθείτε περιεχόμενο πολυμέσων στην τηλεόραση και θέλετε να ζήσετε μια οικογενειακή εμπειρία, θα ελέγχετε για την επιλογή κατοπτρισμού οθόνης. Ωστόσο, υπάρχει μια διαταραχή που περιμένει στην άλλη άκρη, η οποία είναι, πρόβλημα υλικού που δεν λειτουργεί ο κατοπτρισμός οθόνης. Σε αυτήν την περίπτωση, το τηλέφωνο Android που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να μην συνδεθεί στην Smart TV. Το μήνυμα σφάλματος με το όνομα, Δεν είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού, θα εμφανιστεί στην οθόνη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται συνήθως κατά τη χρήση της Note και άλλων μοντέλων της σειράς Galaxy της Samsung. Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στην επίλυση προβλημάτων υλικού όταν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τον κατοπτρισμό οθόνης στην Smart TV σας.

Τρόπος επίλυσης Δεν είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού

Οι αιτίες του προβλήματος με τη σύνδεση του τηλεφώνου Android με την Smart TV συζητούνται παρακάτω.

 • Ζητήματα υλικού- Το καλώδιο τροφοδοσίας σύνδεσης μπορεί να έχει καταστραφεί ή να υπάρχει κάποια φυσική παρεμβολή στην περιοχή σύνδεσης.

 • Κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο- Η σύνδεση στο Διαδίκτυο στην οποία είναι συνδεδεμένες οι συσκευές μπορεί να είναι ασταθής ή κακή ή μπορεί να έχει μη υποστηριζόμενο εύρος ζώνης.

 • Ζητήματα συμβατότητας- Οι συσκευές σύνδεσης, όπως το τηλέφωνο και η τηλεόραση, ενδέχεται να μην είναι συμβατές ή να μην υποστηρίζουν τη δυνατότητα Screen mirroring.

 • Ζητήματα με την ενεργοποίηση- Τα προβλήματα με την ενεργοποίηση μπορεί να είναι ένας σημαντικός λόγος, όπως η τηλεόραση ενδέχεται να μην εμφανίζεται ως επιλογή στο τηλέφωνο. Σε άλλη περίπτωση, η επιλογή Screen mirroring ενδέχεται να μην είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

 • Περιεχόμενο DRM- Οι εφαρμογές που είναι περιεχόμενο που προστατεύεται με DRM δεν μπορούν να αντικατοπτριστούν στην τηλεόραση και ενδέχεται να μην μπορείτε να ξεκινήσετε τον κατοπτρισμό οθόνης λόγω προβλήματος υλικού.

Σημείωση: Όλες οι εικόνες που σχετίζονται με το τηλέφωνο Android επεξηγούνται χρησιμοποιώντας μια λειτουργία Samsung Galaxy A21s και αναπόφευκτα θα διαφέρουν στο τηλέφωνό σας με βάση τις προδιαγραφές.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Για να διορθώσετε το πρόβλημα με τον κατοπτρισμό οθόνης στη συσκευή, μπορείτε να δοκιμάσετε τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που αναλύονται σε αυτήν την ενότητα.

1Α. Ελέγξτε τις προδιαγραφές

Η πρώτη επιλογή είναι να διασφαλίσετε ότι οι συσκευές υποστηρίζουν λειτουργίες αντικατοπτρισμού οθόνης ελέγχοντας τις προδιαγραφές στο εγχειρίδιο της συσκευής.

Επιλογή I: Τηλέφωνο Android

Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές του τηλεφώνου Android με μια αναζήτηση Google χρησιμοποιώντας το μοντέλο τηλεφώνου. Για παράδειγμα, οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy A21s Μπορείτε να ελέγξετε το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ.

Επιλογή II: Smart TV

Μια άλλη επιλογή είναι να ελέγξετε εάν η Smart TV υποστηρίζει τον κατοπτρισμό οθόνης από τις προδιαγραφές. Όπως και στην προηγούμενη επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να ελέγξετε τις προδιαγραφές της Smart TV (π.χ Samsung Smart TV) στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

1Β. Ενεργοποιήστε την επιλογή Screen Mirroring

Η επιλογή κατοπτρισμού οθόνης πρέπει να ενεργοποιηθεί στην τηλεόρασή σας για να διασφαλίσετε ότι η οθόνη μπορεί να αντικατοπτριστεί από τηλέφωνα Samsung.

 • Ως βασική επιλογή, ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας πατώντας το κουμπί λειτουργίας και αντικατοπτρίστε το τηλέφωνό σας μετά την ολοκλήρωση της κατάστασης επεξεργασίας.
 • Εάν έχετε συνδέσει πολλές συσκευές στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας τις θύρες συνδεσιμότητας, βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί ο σωστός κωδικός εισόδου. Αντικατοπτρίστε το τηλέφωνό σας στην τηλεόραση και επιλέξτε χειροκίνητα τον κωδικό εισόδου από τη λίστα που εμφανίζεται για να διορθώσετε την αδυναμία έναρξης του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού, πατώντας το κουμπί λειτουργίας εισόδου ή πηγής.
 • Σε ορισμένα μοντέλα της τηλεόρασης, η επιλογή κατοπτρισμού οθόνης πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα πριν αντικατοπτριστεί η οθόνη. Πατήστε το κουμπί κατοπτρισμού οθόνης στο τηλεχειριστήριο Smart TV και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να αντικατοπτρίσετε το τηλέφωνο στην τηλεόραση και ελέγξτε εάν επιλύθηκε το πρόβλημα υλικού κατά την προσπάθεια ρύθμισης του κατοπτρισμού οθόνης.
 • Ως τελευταία μέθοδος για να διορθώσετε το πρόβλημα υλικού που δεν λειτουργεί ο κατοπτρισμός οθόνης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Να επιτρέπεται στην οθόνη όταν προσπαθείτε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας στην τηλεόραση.

1C. Δοκιμάστε ξανά το Screen Mirroring

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επιλογή κατοπτρισμού οθόνης ενδέχεται να έχει κολλήσει λόγω προσωρινού σφάλματος ή προβλήματος. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά να συνδέσετε την οθόνη στην τηλεόρασή σας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό θα βοηθούσε στην επίλυση των στιγμιαίων προβλημάτων στη σύνδεση του τηλεφώνου σας με την τηλεόραση.

1. Τραβήξτε προς τα κάτω την οθόνη για να δείτε τη γραμμή ειδοποιήσεων και σύρετε προς τα αριστερά στην οθόνη.

2. Πατήστε στην επιλογή Smart View.

3. Στην ενότητα Άλλη συσκευή του τηλεφώνου, πατήστε στην Smart TV στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.

4. Επιλέξτε Allow στην τηλεόραση για να ρυθμίσετε τη σύνδεση.

1Δ. Αφαιρέστε τις παρεμβολές

Καθώς ο κατοπτρισμός οθόνης εξαρτάται πλήρως από την ασύρματη σύνδεση, οποιαδήποτε παρεμβολή στη σύνδεση μπορεί να είναι ένας λόγος για αυτό το ζήτημα. Για να καταργήσετε τέτοιες παρεμβολές, μπορείτε να δοκιμάσετε τις επιλογές αντιμετώπισης προβλημάτων που δίνονται παρακάτω για να διορθώσετε την αδυναμία έναρξης του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού.

 • Η πρώτη επιλογή είναι να διασφαλίσετε ότι μόνο μία συσκευή είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση και ότι δεν παρεμποδίζεται από άλλες συσκευές.
 • Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να περικλείσετε την απόσταση μεταξύ του τηλεφώνου Android και της Smart TV. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε το τηλέφωνο στο πλάι της τηλεόρασης ενώ κάνετε κατοπτρισμό οθόνης.
 • Ένας άλλος έλεγχος είναι να αφαιρέσετε τα φυσικά εμπόδια στην περιοχή σύνδεσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τα έπιπλα ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό εμπόδιο μεταξύ των συσκευών.

1Ε. Απενεργοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth

Ο κατοπτρισμός οθόνης χρησιμοποιεί μόνο την ασύρματη σύνδεση, επομένως εάν έχετε ενεργοποιήσει τη σύνδεση Bluetooth στο τηλέφωνό σας μετά τη ρύθμιση της συσκευής, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

1. Τραβήξτε προς τα πάνω την κύρια οθόνη και πατήστε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε στην καρτέλα Συνδέσεις για να δείτε όλες τις διαθέσιμες συνδέσεις.

3. Απενεργοποιήστε την επιλογή Bluetooth και δοκιμάστε ξανά να συνδεθείτε στην τηλεόραση.

1ΣΤ. Διορθώστε προβλήματα σύνδεσης δικτύου

Καθώς ο κατοπτρισμός οθόνης επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας την ασύρματη σύνδεση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο Wi-Fi δεν έχει πρόβλημα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων που δίνονται εδώ για να διορθώσετε το πρόβλημα.

 • Η πρώτη επιλογή είναι να διασφαλίσετε ότι η σύνδεση Wi-Fi είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό σας. Τραβήξτε απαλά προς τα κάτω την οθόνη και πατήστε το εικονίδιο Wi-Fi για να επιτρέψετε τη διόρθωση της σύνδεσης, δεν είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού.
 • Επίσης, ενεργοποιήστε τη σύνδεση Wi-Fi στην τηλεόρασή σας μεταβαίνοντας στην επιλογή Δίκτυο στη σελίδα Ρυθμίσεις.
 • Οι συσκευές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi για να διασφαλιστεί ότι η μεταφορά δεδομένων είναι σταθερή και σταθερή. Συνδέστε τις συσκευές στο ίδιο δίκτυο για να διορθώσετε το πρόβλημα υλικού όταν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τον κατοπτρισμό οθόνης.
 • Ως τελευταία προσέγγιση για τη διόρθωση του προβλήματος υλικού που δεν λειτουργεί ο κατοπτρισμός οθόνης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στον οδηγό για να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου.

1G. Επανεκκινήστε το τηλέφωνο Android

Μερικές φορές, οι προσωρινές δυσλειτουργίες στο τηλέφωνο Android μπορεί να εμποδίσουν τη λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας για να διορθώσετε το πρόβλημα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες στον οδηγό που δίνεται εδώ για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας Android.

1Η. Power Cycle TV

Ένας άλλος λόγος για το πρόβλημα μπορεί να είναι ένα σφάλμα στην Smart TV. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε την ενεργοποίηση της τηλεόρασής σας.

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας και περιμένετε μέχρι να μαυρίσει η οθόνη.

2. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα και συνδέστε το ξανά μετά από 10 λεπτά.

3. Πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας και ελέγξτε εάν μπορείτε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας.

1I. Δοκιμάστε ένα άλλο Smartphone

Μερικές φορές, η ασυμβατότητα με τις συσκευές μπορεί να είναι ο κύριος λόγος για το πρόβλημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο smartphone για να συνδεθείτε στην Smart TV για να δείτε εάν δεν είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone από άλλο κατασκευαστή, όπως το Vivo και δοκιμάστε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας στην τηλεόραση.

Μέθοδος 2: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης εφαρμογών

Εάν υπάρχουν πολλά αρχεία προσωρινής μνήμης στο τηλέφωνό σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε τα αποθηκευμένα δεδομένα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone σας.

2. Πατήστε στη ρύθμιση Εφαρμογές για να δείτε τις εγκατεστημένες εφαρμογές.

3. Πατήστε μεμονωμένα τις εφαρμογές.

Σημείωση: Μπορείτε να δείτε τον αποθηκευτικό χώρο που καταναλώνει η εφαρμογή στο τηλέφωνό σας κάτω από την εφαρμογή.

4. Στην ενότητα Χρήση, πατήστε την επιλογή Αποθήκευση.

5. Πατήστε στην επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής.

Μέθοδος 3: Αλλαγή αναλογίας διαστάσεων τηλεφώνου

Εάν η αναλογία διαστάσεων του τηλεφώνου έχει ρυθμιστεί σε υψηλότερη ανάλυση, όπως 2,25:1, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι η αναλογία διαστάσεων έχει ρυθμιστεί σε τυπικές ρυθμίσεις όπως 4:3 ή 16:9.

1. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δόθηκαν προηγουμένως για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Smart View στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

3. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Στην ενότητα Τηλέφωνο > Άλλη συσκευή, πατήστε στην επιλογή Αναλογία διαστάσεων τηλεφώνου.

5. Επιλέξτε μια κατάλληλη αναλογία διαστάσεων και αντικατοπτρίστε την οθόνη σας στην τηλεόραση.

Μέθοδος 4: Ενημέρωση υλικολογισμικού

Η χρήση απαρχαιωμένου υλικολογισμικού μπορεί να είναι ένας παράγοντας που εμποδίζει τον κατοπτρισμό της οθόνης και να μην είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω ενός προβλήματος υλικού. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό των συσκευών ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται εδώ για να διορθώσετε το πρόβλημα υλικού που δεν λειτουργεί με κατοπτρισμό οθόνης.

Επιλογή I: Τηλέφωνο Android

Ως πρώτη επιδιόρθωση, δοκιμάστε να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας στην πιο πρόσφατη έκδοση για να διορθώσετε το πρόβλημα υλικού όταν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τον κατοπτρισμό οθόνης. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον οδηγό που δίνεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο ενημέρωσης του τηλεφώνου Android.

Επιλογή II: Smart TV

Μια άλλη επιλογή είναι να ενημερώσετε την Smart TV στην πιο πρόσφατη έκδοση.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Chrome χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης των Windows στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης υλικολογισμικού (π.χ Samsung) και επιλέξτε το προϊόν που θέλετε.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στην ενότητα Υλικολογισμικό.

4. Χρησιμοποιήστε ένα βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης δεδομένων όπως το WinZip για να αποσυμπιέσετε το περιεχόμενο και να το αντιγράψετε σε μια συσκευή πολυμέσων όπως μια μονάδα USB.

5. Συνδέστε τη μονάδα USB στην υποδοχή USB της τηλεόρασής σας.

6. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας στο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα και επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.

7. Επιλέξτε την καρτέλα Υποστήριξη στο αριστερό παράθυρο και επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση λογισμικού.

8. Μεταβείτε στην επιλογή Ενημέρωση τώρα και πατήστε το κουμπί OK.

9Α. Εάν υπάρχει ενημέρωση, θα ληφθεί αυτόματα.

9Β. Εάν η αυτόματη ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμη, επιλέξτε την επιλογή USB και περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η ενημέρωση.

10. Περιμένετε μέχρι να επανεκκινηθεί αυτόματα η τηλεόραση και ελέγξτε εάν μπορείτε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας τώρα.

Μέθοδος 5: Σύνδεση από ασφαλή λειτουργία

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτουργεί για την επίλυση της αδυναμίας έναρξης του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδέσετε το τηλέφωνο από την ασφαλή λειτουργία. Αυτό θα καθαρίσει όλες τις παρεμβολές και μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το τηλέφωνο στην τηλεόραση.

Βήμα I: Μπείτε σε ασφαλή λειτουργία

Το πρώτο βήμα είναι να μπείτε στην ασφαλή λειτουργία χειροκίνητα.

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας στο πλάι και πατήστε παρατεταμένα στην επιλογή Απενεργοποίηση.

2. Πατήστε στην επιλογή Ασφαλής λειτουργία για να εισέλθετε στην ασφαλή λειτουργία.

Βήμα II: Screen Mirror Phone

Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δόθηκαν προηγουμένως για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας την επιλογή Smart View.

Αφού αποσυνδέσετε την οθόνη από την τηλεόραση, ακολουθήστε τις οδηγίες στον οδηγό που δίνεται εδώ για να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία του τηλεφώνου σας.

Μέθοδος 6: Ενεργοποίηση Screen Mirroring σε Rooted τηλέφωνο

Εάν έχετε κάνει root το τηλέφωνό σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμβατική μέθοδο για τον καθρέφτη οθόνης του τηλεφώνου σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα υλικού με τον κατοπτρισμό οθόνης. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στη μέθοδο για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή και να διορθώσετε το πρόβλημα υλικού όταν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τον κατοπτρισμό οθόνης στο ριζωμένο τηλέφωνο.

1. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται στον οδηγό για να κάνετε root το τηλέφωνό σας.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store από το κύριο μενού.

3. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να αναζητήσετε την εφαρμογή EX File Explorer και πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση στο κατάλληλο αποτέλεσμα αναζήτησης.

4. Από το κύριο μενού, ανοίξτε την εφαρμογή EX File Explorer.

5. Πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία και ορίστε την επιλογή Root Explorer σε ON.

6. Ανοίξτε το φάκελο System.

7. Πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες του αρχείου build.prop και πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία.

8. Προσθέστε την ακόλουθη γραμμή εντολών στον κώδικα και πατήστε στο πίσω εικονίδιο στο κάτω μέρος.

wlan.wfd.hdcp=disable

9. Πατήστε στην επιλογή YES και εκχωρήστε τα δικαιώματα root στο αρχείο.

10. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας ακολουθώντας τις οδηγίες στον οδηγό που δίνεται εδώ.

Μέθοδος 7: Χρήση υπηρεσιών τρίτων

Για να διορθώσετε το πρόβλημα υλικού που δεν λειτουργεί ο κατοπτρισμός οθόνης, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε υπηρεσίες τρίτων για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας. Αυτό θα βοηθούσε εναλλακτικά στον κατοπτρισμό των συσκευών που δεν διαθέτουν την ενσωματωμένη λειτουργία κατοπτρισμού.

Επιλογή I: Mirroring Apps

Εάν η λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης δεν είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μελάνι που δίνεται εδώ για να μάθετε σχετικά με διάφορες μεθόδους κοινής χρήσης της οθόνης με άλλες συσκευές.

Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές τρίτων που δίνονται παρακάτω.

Επιλογή II: Chromecast

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή τρίτου κατασκευαστή όπως το Chromecast. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή, δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε Smart TV. Απλώς συνδέστε το Chromecast στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας και χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές.

Μέθοδος 8: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τηλεφώνου

Ως τελική λύση, δεν είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού στο τηλέφωνο Android, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το τηλέφωνο στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται στον σύνδεσμο. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται, καθώς μπορεί να προκαλέσει απώλεια δεδομένων στο τηλέφωνό σας.

***

Οι μέθοδοι επιδιόρθωσης δεν είναι δυνατή η έναρξη του κατοπτρισμού οθόνης λόγω προβλήματος υλικού εξηγούνται στο άρθρο. Προσδιορίστε τη μέθοδο, η οποία βοήθησε στην επίλυση προβλημάτων υλικού κατά την προσπάθεια ρύθμισης του κατοπτρισμού οθόνης. Επίσης, χρησιμοποιήστε την παρακάτω ενότητα σχολίων για να μοιραστείτε τις προτάσεις και τις απορίες σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα για περιγράμματα πίνακα στο Microsoft Word