8 τρόποι για να διορθώσετε το Snapchat που δεν στέλνει Snaps

Ένα βασικό αξιοθέατο του Snapchat είναι η φωτοκεντρική του προσέγγιση για την επικοινωνία με τους φίλους σας. Με το Snaps, μπορείτε εύκολα να κρατάτε τις επαφές σας ενημερωμένες με ό,τι κάνετε, να αυξάνετε το Snapscore σας και ακόμη και να διατηρείτε Snapstreaks με κοντινούς σας. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου το Snapchat δεν σας επέτρεπε να στείλετε Snaps στους φίλους σας. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, ακολουθούν 8 αποτελεσματικοί τρόποι για να διορθώσετε το Snapchat όταν δεν στέλνει Snaps.

Διόρθωση Snapchat που δεν στέλνει Snaps (2022)

1. Ελέγξτε την κατάσταση φιλίας

Πριν φτάσετε στις πιθανές επιδιορθώσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων του Snapchat όταν δεν στέλνει Snaps, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε εάν ο παραλήπτης εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα φίλων σας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα Snaps δεν αποστέλλονται όταν κάποιος σας αφαιρεί στο Snapchat. Για να ελέγξετε τη λίστα φίλων σας, πατήστε το προφίλ ή το εικονίδιο Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε «Οι φίλοι μου».

Θα δείτε τώρα μια λίστα με όλους τους φίλους σας στο Snapchat. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας για να αναζητήσετε το όνομα χρήστη του ατόμου. Εάν δεν εμφανίζεται, το πιθανότερο είναι ότι σας έχουν αφαιρέσει από το Snapchat. Αυτός είναι επίσης ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat.

  Πώς να βρείτε φίλους ή κάποιον που γνωρίζετε στο Snapchat

2. Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας

Ένας άλλος πιθανός λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να στείλετε Snaps στις επαφές σας μπορεί να οφείλεται σε αποτυχίες διακομιστή του Snapchat. Δυστυχώς, το Snapchat δεν φιλοξενεί μια αποκλειστική σελίδα κατάστασης ζωντανής ροής που μπορείτε να ελέγξετε για να μάθετε εάν η υπηρεσία είναι απενεργοποιημένη. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσατε πάντα να βασίζεστε σε ιστότοπους τρίτων όπως το Downdetector για να γνωρίζετε εάν οι χρήστες του Snapchat αναφέρουν διακοπές λειτουργίας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον επίσημο λογαριασμό υποστήριξης του Snapchat στο Twitter για ενημερώσεις σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τον διακομιστή.

3. Να επιτρέπονται τα δικαιώματα κάμερας

Εάν εμφανίζεται το σφάλμα “Να επιτρέπεται στο Snapchat να έχει πρόσβαση στην κάμερα και τον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ανίχνευση στιγμιότυπων οθόνης και πολλά άλλα” όταν ανοίγετε τη διεπαφή της κάμερας της εφαρμογής, το πιθανότερο είναι ότι είτε δεν επιτρέψατε ποτέ στο Snapchat να αποκτήσει πρόσβαση στην κάμερά σας ή έχουν ανακαλέσει την άδεια. Για να επιτρέψετε στο Snapchat να έχει πρόσβαση στην κάμερά σας, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Ενεργοποίηση” στην οθόνη και να επιτρέψετε την άδεια της κάμερας από το μήνυμα επιβεβαίωσης. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις άδειες από τις Πληροφορίες εφαρμογής του Snapchat -> Άδειες.

Να επιτρέπονται τα δικαιώματα κάμερας στο iPhone

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, μπορείτε να ελέγξετε αν έχετε δώσει στο Snapchat άδεια να χρησιμοποιεί την κάμερά σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Snapchat. Εδώ, θα μπορείτε να δείτε όλες τις άδειες που έχει ζητήσει το Snapchat μαζί με το αν του επιτρέψατε ή όχι την πρόσβαση σε αυτά. Απλώς ενεργοποιήστε την εναλλαγή «Κάμερα» εάν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη, και αυτό είναι.
  Πώς να δείτε τη δική σας ιστορία στο Snapchat

4. Ελέγξτε τη Σύνδεση στο Διαδίκτυο

Ο έλεγχος της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο είναι ένα εύκολο βήμα που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε για να μάθετε εάν το δίκτυό σας ευθύνεται για τη μη παράδοση των Snaps σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Wi-Fi ή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν ενεργό πρόγραμμα Διαδικτύου. Ενώ είστε σε αυτό, θα μπορούσατε επίσης να ενεργοποιήσετε μια γρήγορη δοκιμή ταχύτητας για να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο είναι αρκετά αξιόπιστο για να στείλετε ένα Snap στις επαφές σας.

5. Αναγκαστικό κλείσιμο του Snapchat

Η επανεκκίνηση του Snapchat είναι μια λύση που συχνά παραβλέπεται όταν τα Snaps δεν αποστέλλονται. Για να κλείσετε αναγκαστικά το Snapchat, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί «i». Όταν εμφανιστεί η σελίδα “Πληροφορίες εφαρμογής”, πατήστε “Αναγκαστική διακοπή”.

Όταν εμφανιστεί η προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε “OK” και είστε έτοιμοι. Το τηλέφωνό σας θα αναγκάσει πλέον να τερματίσει το Snapchat. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε το Snapchat όπως θα κάνατε συνήθως και να προσπαθήσετε να στείλετε ξανά Snaps.

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Snapchat

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Snapchat θα βοηθήσει στην αποφυγή περιστασιακών δυσλειτουργιών που θα μπορούσαν να προκύψουν στην εφαρμογή. Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Snapchat, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το εικονίδιο “i” για να προβάλετε τη σελίδα “Πληροφορίες εφαρμογής”. Μόλις φτάσετε εκεί, πατήστε “Αποθήκευση και προσωρινή μνήμη”.

Τώρα, πατήστε «Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης» για να απαλλαγείτε από την προσωρινή μνήμη του Snapchat. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε να ανοίξετε ξανά το Snapchat και να στείλετε ένα Snap για να δείτε εάν αυτό έχει επιλύσει το πρόβλημα.

7. Συνδεθείτε ξανά στο Snapchat

Εάν οι παραπάνω λύσεις δεν σας βοήθησαν, δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Snapchat και να συνδεθείτε ξανά. Κάνοντας αυτό θα αναγκάσει το Snapchat να συγχρονίσει ξανά τις συνομιλίες σας, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να επιλύσει το πρόβλημα. Για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Snapchat, πατήστε στο προφίλ σας ή στο εικονίδιο Bitmoji και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

  Τι σημαίνουν τα φρούτα στο Snapchat;

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας Ρυθμίσεις και πατήστε «Αποσύνδεση». Στη συνέχεια, πατήστε ξανά στο “Αποσύνδεση” στο αναδυόμενο παράθυρο για να αποσυνδεθείτε από το Snapchat. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

8. Ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat

Οι σημαντικές ενημερώσεις με αλλαγές από την πλευρά του διακομιστή είναι διαβόητες για την παραβίαση ακόμη και των τυπικών λειτουργιών μιας εφαρμογής. Για να βοηθήσετε στην εξάλειψη αυτής της πιθανότητας, θα μπορούσατε να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Snapchat έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση που είναι διαθέσιμη στο Play Store ή το App Store. Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής, ελέγξτε ξανά εάν το Snapchat εξακολουθεί να μην στέλνει Snaps.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Γιατί τα Snaps δεν αποστέλλουν δεδομένα;

Σε περίπτωση που το Snapchat δεν στέλνει Snaps σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη λειτουργία πτήσης και να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο. Η απενεργοποίηση του VPN θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει.

Ε: Γιατί δεν αποστέλλονται τα Snaps μου όταν έχω Wi-Fi;

Εάν δεν μπορείτε να στείλετε Snaps όταν είστε σε Wi-Fi, μπορείτε να ελέγξετε εάν το δίκτυο είναι διαθέσιμο και να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει πρόσβαση στα δεδομένα στο Snapchat.

Ε: Γιατί τα Snaps μου δεν αποστέλλονται σε ένα άτομο;

Εάν δεν μπορείτε να στείλετε Snaps σε ένα συγκεκριμένο άτομο, το πιθανότερο είναι ότι σας έχει αποκλείσει ή σας έχει αποκλείσει στο Snapchat.

Διορθώστε τα Snapchat Snaps και αποθηκεύστε τα Snapstreaks σας

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά βήματα που θα μπορούσατε να κάνετε για να διορθώσετε το Snapchat όταν δεν στέλνει Snaps. Εν τω μεταξύ, εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα με το Snapchat, κατευθυνθείτε στο αφιερωμένο άρθρο μας για το πώς να διορθώσετε το Snapchat. Μπορεί επίσης να βρείτε χρήσιμο το άρθρο μας σχετικά με την ανάκτηση Snapchat Streaks.