8 τρόποι για να διορθώσετε μια ενημέρωση απαιτείται για την ενεργοποίηση του iPhone

Η ενημέρωση είναι αναπόφευκτο μέρος ενός smartphone. Η ενημέρωση όχι μόνο αναβαθμίζει το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας, αλλά βελτιώνει και το σύστημα ασφαλείας μαζί με την εισαγωγή νέων λειτουργιών που κάνουν τη χρήση του smartphone αρκετά εύκολη. Οι χρήστες iPhone λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις iOS, ωστόσο, αυτές οι ενημερώσεις μερικές φορές συνοδεύονται από ένα σφάλμα που σταματά τη χρήση του iPhone. Εάν είστε κάποιος που ασχολείται με το ίδιο θέμα, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος για τις απαντήσεις. Σας καλύψαμε με τον χρήσιμο οδηγό μας που θα σας διαφωτίσει σχετικά με τις διορθώσεις που απαιτούνται για την ενεργοποίηση του προβλήματος iPhone. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε γνωρίζοντας τι προκαλεί αυτό που δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το iPhone, ένα ζήτημα που απαιτείται για ενημέρωση και τρόπους επίλυσής του.

Απαιτούνται τρόποι διόρθωσης μιας ενημέρωσης για την ενεργοποίηση του iPhone

Όχι μόνο ένας αλλά πολλοί λόγοι προκαλούν αδυναμία ενεργοποίησης του iPhone μετά από μια ενημέρωση. Ας τα συζητήσουμε εν συντομία στα σημεία που αναφέρονται παρακάτω:

  • Η κάρτα SIM δεν έχει τοποθετηθεί σωστά ή η κάρτα SIM δεν υποστηρίζεται από το iPhone
  • Αστάθεια δικτύου ή όταν το iPhone δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο
  • Αδυναμία ενεργοποίησης λόγω συμφόρησης ή απασχολημένου δικτύου
  • Το κλείδωμα ενεργοποίησης δεν είναι απενεργοποιημένο
  • Πρόβλημα σύνδεσης στο Διαδίκτυο με τη συσκευή
  • Αποτυχία επαλήθευσης iTunes του iPhone
  • Η συσκευή είναι κλειδωμένη από τον παλιό χρήστη

Για χρήστες που αναζητούν μεθόδους για να επιλύσουν το πρόβλημα Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του iPhone 100, έχουμε τέλειες λύσεις για εσάς που είναι απλές και αποτελεσματικές, οπότε ας ξεκινήσουμε με αυτές:

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν την ίδια επιλογή ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα παρακάτω βήματα εκτελέστηκαν στο iPhone 13.

Μέθοδος 1: Επισκεφτείτε τη σελίδα κατάστασης Apple

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το ζήτημα που δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του iPhone που απαιτείται ενημέρωση είναι ελέγχοντας την επίσημη σελίδα κατάστασης της Apple για να δείτε εάν οι διακομιστές της Apple βρίσκονται πίσω από το πρόβλημα. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από την αδυναμία ενεργοποίησης του iPhone. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε περιμένετε να γίνει λιγότερο απασχολημένος ο διακομιστής.

  Πώς να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας «Animal Crossing: New Horizons».

Μέθοδος 2: Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Εάν η προαναφερθείσα μέθοδος ελέγχου των διακομιστών δεν λειτούργησε για εσάς, ένας άλλος απλός τρόπος για να επιλύσετε το πρόβλημα είναι να τοποθετήσετε ξανά την κάρτα SIM στο iPhone σας. Η κάρτα SIM μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή, γι’ αυτό ξεκινήστε τοποθετώντας την σωστά με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Εντοπίστε τη θήκη SIM στο iPhone σας και τοποθετήστε μια καρφίτσα στην τρύπα για να ανοίξετε τη θήκη.

2. Βγάλτε την κάρτα SIM από το δίσκο.

3. Τώρα, τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM σωστά και σπρώξτε προς τα πίσω το δίσκο μέσα στο τηλέφωνο.

4. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το iPhone σας για να ελέγξετε εάν επιλύθηκε το σφάλμα Unable to activate iPhone 100.

Μέθοδος 3: Επανεκκινήστε το iPhone

Η επόμενη μέθοδος που πρέπει να εφαρμόσετε εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ενεργοποιήσετε το iPhone 100 είναι να επανεκκινήσετε το iPhone. Αυτό μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τη λειτουργία iPhone σας. Αυτό το βήμα χρησιμοποιείται συνήθως σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ένα μικρό σφάλμα, σφάλματα ή διενέξεις στο iPhone. Επομένως, δοκιμάστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να επανεκκινήσετε το iPhone σας:

1. Κρατήστε πατημένα τα κουμπιά τροφοδοσίας και αύξησης/μείωσης έντασης του iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, σύρετε για να απενεργοποιήσετε το iPhone.

3. Μόλις απενεργοποιηθεί το iPhone, ενεργοποιήστε το ξανά πατώντας το κουμπί λειτουργίας του iPhone σας.

Σε περίπτωση που έχετε διαφορετική λειτουργία iPhone, μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο αναγκαστικής επανεκκίνησης του iPhone από τον επίσημο ιστότοπο της Apple.

Μέθοδος 4: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου

Ένας άλλος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα αδυναμίας ενεργοποίησης του iPhone είναι ελέγχοντας τη σύνδεση δικτύου. Εάν το δίκτυό σας εμποδίζει το iPhone σας να λειτουργεί σε μερικές θύρες, μπορεί να αντιμετωπίσετε το εν λόγω πρόβλημα.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο Wi-Fi.

3. Στη συνέχεια, πατήστε σε μια νέα σύνδεση στην περιοχή ΔΙΚΤΥΑ.

  Πώς να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο Web στο WeChat χωρίς τηλέφωνο

4. Η σύνδεση σε μια νέα και αξιόπιστη σύνδεση βοηθά στην επαναφορά της δραστηριότητας του iPhone και βοηθά στην επίλυση του σφάλματος που απαιτείται ενημέρωση δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του iPhone.

Μέθοδος 5: Επαληθεύστε ότι το iPhone είναι κλειδωμένο ή όχι

Εάν η δοκιμή των παραπάνω μεθόδων δεν σας βοήθησε με κανέναν τρόπο και εξακολουθείτε να παλεύετε με το να μην μπορείτε να ενεργοποιήσετε το iPhone, απαιτείται πρόβλημα ενημέρωσης, τότε το iPhone σας μπορεί να είναι κλειδωμένο. Ο έλεγχος του είναι απαραίτητος γιατί αν έχετε αγοράσει πρόσφατα το iPhone σας από κάποιον, τότε η πιθανότητα να είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα ενεργοποίησης είναι αρκετά μεγάλη. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν συμβαίνει αυτό, ελέγξτε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς μπορώ να ξέρω αν το τηλέφωνό μου είναι ξεκλείδωτο.

Μέθοδος 6: Ενεργοποιήστε το iPhone μέσω iTunes

Εάν εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να ενεργοποιήσετε το iPhone σας μέσω των μεθόδων που δίνονται παραπάνω, είναι καιρός να προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε ξανά το iPhone σας μέσω του iTunes και να επιλύσετε ότι απαιτείται ενημέρωση για την ενεργοποίηση του προβλήματος του iPhone. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάρτα SIM, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το iPhone σας χρησιμοποιώντας το iTunes.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ενημερωμένη έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας.

1. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας.

2. Εκκινήστε το iTunes και εντοπίστε το iPhone σας.

3. Μόλις το iTunes εντοπίσει το iPhone σας, θα αρχίσει να ενεργοποιείται.

4. Εάν όχι, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση του iPhone σας στην αριστερή πλευρά της διεπαφής του iTunes.

5. Συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης.

Μέθοδος 7: Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ανάκτησης

Η χρήση της λειτουργίας ανάκτησης στο iPhone σας είναι ένας άλλος τρόπος που μπορεί να σας βοηθήσει με μια ενημέρωση που απαιτείται για την ενεργοποίηση του σφάλματος iPhone. Η λειτουργία ανάκτησης θα αποκλείσει κάθε πιθανότητα που μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα στο iPhone σας.

Σημείωση: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του iPhone σας πριν εκτελέσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω και χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes.

1. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή iTunes στο σύστημά σας.

3. Μόλις το iTunes εντοπίσει το iPhone σας, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

4. Μεταβείτε στη λειτουργία ανάκτησης, επιλέξτε τώρα την επιλογή Ενημέρωση και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

  Διορθώστε το σφάλμα CoD Black Ops 2 Unhandled Exception Caught

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης του iPhone σε λειτουργία ανάκτησης από τον επίσημο ιστότοπο της Apple.

Μέθοδος 8: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Εάν η λειτουργία ανάκτησης δεν σας βοήθησε στην επίλυση μιας ενημέρωσης που απαιτείται για την ενεργοποίηση του προβλήματος του iPhone, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους για βοήθεια. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Ομάδα Υποστήριξης της Apple βοηθάει πολύ στην εύκολη κατανόηση του προβλήματός σας και στην επιδιόρθωση του επαγγελματικά.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να ενημερώσω το iPhone μου για να το ενεργοποιήσω;

Απ. Μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας για να το ενεργοποιήσετε συνδέοντάς το στο iTunes. Όταν η συσκευή σας εντοπιστεί από το iTunes, θα της ζητηθεί να εγκαταστήσει την ενημέρωση.

Ε2. Πόσος χρόνος χρειάζεται συνήθως για να ενεργοποιηθεί ένα iPhone;

Απ. Συνήθως χρειάζονται περίπου 2-3 ​​λεπτά για να ενεργοποιήσετε ένα iPhone. Εάν διαρκέσει περισσότερο από αυτό, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την Apple Care.

Ε3. Γιατί η ενεργοποίηση του iPhone μου διαρκεί τόσο πολύ;

Απ. Εάν το iPhone σας αργεί να ενεργοποιηθεί, μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματική κάρτα SIM. Σε μια τέτοια περίπτωση, σας προτείνεται να αλλάξετε την κάρτα SIM ή να προμηθευτείτε μια νέα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Q4. Γιατί συνεχίζω να βλέπω μια ενημέρωση που απαιτείται για την ενεργοποίηση του σφάλματος iPhone σας;

Απ. Η εμφάνιση του σφάλματος που απαιτείται μια ενημέρωση για την ενεργοποίηση του iPhone σας έχει πολλούς λόγους, όπως μια αδύναμη σύνδεση στο Διαδίκτυο, ένα πρόβλημα με το iTunes που δεν ανιχνεύει το iPhone, μια λάθος τοποθετημένη κάρτα SIM, ο μη διαθέσιμος διακομιστής λόγω κίνησης και εάν το iPhone είναι κλειδωμένο από τον προηγούμενο χρήστη.

Q5. Μπορώ να αναγκάσω την ενεργοποίηση του iPhone;

Απ. Ναι, μπορείτε σίγουρα να αναγκάσετε να ενεργοποιήσετε το iPhone σας απενεργοποιώντας το χειροκίνητα, κάτι που περιγράφεται καλά στη μέθοδο 3 παραπάνω.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο με την επιδιόρθωση μιας ενημέρωσης που απαιτείται για την ενεργοποίηση του προβλήματος του iPhone. Εάν ναι, τότε πείτε μας ποια από τις μεθόδους ήταν η πιο κατατοπιστική. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή πολύτιμες προτάσεις να μας μεταδώσετε, αφήστε τις κάτω στην ενότητα σχολίων παρακάτω.