8 συμβουλές για να νικήσετε το παιχνίδι Connections των NYT κάθε μέρα

Βασικά Takeaways

  • Να θυμάστε ότι το Connections είναι εσείς έναντι ενός προγράμματος επεξεργασίας NYT, επομένως συντονιστείτε στο μήκος κύματος τους για να πετύχετε στο παιχνίδι.

  • Πάντα να ανακατεύετε τις 16 λέξεις πριν κάνετε την πρώτη σας εικασία για να αποφύγετε να πέσετε σε παγίδες που σας έχουν στηθεί.

  • Σχεδιάστε και εκτελέστε τις συνδέσεις σας με λογικό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές αντί να μαντεύετε στα τυφλά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το παιχνίδι Connections των New York Times είναι ένα παιχνίδι που παίζουν πολλοί άνθρωποι καθημερινά. Και αν αυτό περιλαμβάνει εσάς, αναμφίβολα θα έχετε βιώσει τον απόλυτο τρόμο της αποτυχίας να το λύσετε περιστασιακά. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πετύχετε στο Connections.

Μόλις μάθετε πώς να παίζετε Connections, ήρθε η ώρα να μάθετε μερικές νικητήριες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να νικάτε τις Συνδέσεις κάθε μέρα.

1 Να θυμάστε ότι είστε εσείς έναντι ενός συντάκτη NYT

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε τις Συνδέσεις καθώς παλεύετε ενάντια στο ίδιο το παζλ. Αντίθετα, θυμηθείτε ότι είστε κλειδωμένοι σε μια μάχη θελήσεων με τον συντάκτη των New York Times που είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση του παιχνιδιού. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την επιλογή των 16 λέξεων που απαρτίζουν το παζλ Συνδέσεις της ημέρας και την αρχική τοποθέτηση των λέξεων.

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό διευκολύνει τα πράγματα, καθώς σημαίνει ότι παλεύετε με έναν συνάνθρωπο. Έτσι, εάν μπορείτε να συντονιστείτε στο ίδιο μήκος κύματος στο οποίο λειτουργούν, έχετε ένα προβάδισμα. Και εδώ είναι που η ολοκλήρωση των Συνδέσεων κάθε μέρα αποδεικνύει την αξία της, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συντονιστείτε στα κόλπα που χρησιμοποιεί το NYT για να σας απορρίψει.

Αυτή η συμβουλή θα σας βοηθήσει επίσης να νικήσετε το Strands, ένα άλλο εθιστικό παιχνίδι των NYT.

2 Πάντα να ανακατεύετε τις λέξεις πριν μαντέψετε

Όταν ανοίγετε τις Συνδέσεις, αντιμετωπίζετε 16 λέξεις σε ένα πλέγμα 4 επί 4. Είναι πολύ εύκολο να υποθέσουμε ότι η τοποθέτηση κάθε λέξης είναι τυχαία. Ωστόσο, αυτό είναι απίθανο.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο συντάκτης του NYT έχει επιλέξει προσεκτικά την τοποθέτηση κάθε λέξης σε μια προσπάθεια να σας παρασύρει να κάνετε λάθος.

Επομένως, η καλύτερη πολιτική είναι να ανακατεύετε τις λέξεις πριν κάνετε την πρώτη σας εικασία. Δεν είναι κακό να κοιτάξετε τις λέξεις πριν ανακατέψετε, αλλά στην πραγματικότητα μην προσπαθήσετε να προσδιορίσετε μια ομάδα τεσσάρων προτού κάνετε κλικ στην επιλογή Τυχαία. Και αν η ανακάτεμα μία φορά δεν σας βοηθά να δείτε τουλάχιστον μία πιθανή ομαδοποίηση, δοκιμάστε ξανά.

3 Ψάξτε για ομάδες των τεσσάρων (αλλά όχι περισσότερες)

Όλοι γνωρίζουν ότι για να νικήσετε τις Συνδέσεις πρέπει να βρείτε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων λέξεων. Ωστόσο, κάθε παζλ Συνδέσεις περιλαμβάνει περισσότερες από τέσσερις λέξεις που μοιράζονται κάτι κοινό. Μερικές λέξεις θα μπορούσαν ακόμη και να χωρέσουν σε τρεις ή περισσότερες από τις ομάδες στις οποίες καταλήγετε.

Επομένως, το να ξεπεράσετε τις Συνδέσεις σημαίνει να αναζητάτε διαφορές καθώς και ομοιότητες. Αν δείτε έξι λέξεις που θα μπορούσαν να ανήκουν στην ίδια ομάδα, τότε πρέπει να δείτε τι τις χωρίζει. Ποιοι τέσσερις κάθονται μαζί πιο άνετα; Ποια τέσσερα μπορούν να καθίσουν μόνο μαζί χωρίς να υπάρχει άλλη πιθανή λύση;

4 Σχεδιάστε και εκτελέστε αντί να χτυπήσετε και να ελπίζετε

Το Beating Connections απαιτεί μια μετρημένη προσέγγιση. Επομένως, μην χτυπάτε μόνο και ελπίζετε, διαλέγοντας τέσσερις λέξεις έχετε μια ιδέα να συνεργαστούν. Αντίθετα, σχεδιάστε σωστά τις κινήσεις σας και εκτελέστε τις με λογικό τρόπο.

Όπως και το σκάκι (δείτε αυτές τις εφαρμογές για κινητά για σκακιστές), θα πρέπει να σκέφτεστε αρκετές κινήσεις μπροστά, να σκέφτεστε και τις τέσσερις πιθανές ομάδες και όχι μόνο αυτήν που πρόκειται να υποβάλετε. Μπορεί να είστε σίγουροι για τις τέσσερις λέξεις που έχετε επιλέξει, αλλά φροντίστε να κοιτάξετε τις υπόλοιπες λέξεις για να βεβαιωθείτε ότι μπορούν και θα συνεργαστούν επίσης.

5 Εξετάστε τα θέματα των προηγούμενων παζλ

Κάθε φορά που παίζετε (και κερδίζετε) Connections, θα πρέπει να προσπαθείτε να σημειώσετε νοερά τους τύπους των συνδέσεων που εμπλέκονται. Υπάρχουν, τελικά, μόνο τόσα πολλά θέματα που οι NYT μπορούν να εξερευνήσουν, αν και με πολλές παραλλαγές σε αυτά τα θέματα.

Το πιο κοινό θέμα ή είδος είναι μια απλή περιγραφή που ισχύει και για τις τέσσερις λέξεις αυτής της ομαδοποίησης. Τέσσερις διαφορετικές λέξεις για “πίσω πλευρά”, για παράδειγμα (όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης). Ωστόσο, άλλα κοινά θέματα περιλαμβάνουν πράγματα που θα χρειαστείτε για μια συγκεκριμένη δραστηριότητα και τέσσερις λέξεις που συνδυάζονται με μια άλλη λέξη για τη δημιουργία κοινών φράσεων.

6 Ποτέ μην πέφτετε στο “One Away!” Πειράζω

Εάν μαντέψετε μια ομάδα τεσσάρων λέξεων και μία είναι λάθος, το Connections θα εμφανιστεί με ένα χαρούμενο μήνυμα που θα σας λέει ότι είστε “Ένας μακριά!” Το ένστικτο των περισσότερων ανθρώπων θα είναι να ανταλλάξουν μια απάντηση με μια άλλη που θα μπορούσε να ταιριάζει και να προσπαθήσουν ξανά. Ωστόσο, αυτό είναι τεράστιο λάθος.

Ναι, θα μπορούσατε να μαντέψετε σωστά, ανταλλάσσοντας τη μία λάθος απάντηση με τη μία σωστή απάντηση. Αλλά οι πιθανότητες στοιβάζονται εναντίον σας, ειδικά αν μόλις ξεκινάτε. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 4 να επιλέξετε τη λάθος απάντηση που πρέπει να αφαιρέσετε και πιθανώς 1 στις 12 να επιλέξετε τη σωστή λέξη για να την αντικαταστήσετε. Αντίθετα, ξεκινήστε ξανά για να αποφύγετε τη μείωση των λαθών σας.

7 Δοκιμάστε να λύσετε πρώτα το παζλ εκτός σύνδεσης

Dave Parrack/MakeUseOf

Οι πιο σοβαροί παίκτες του Connections θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να βγουν εκτός σύνδεσης για λίγο πριν καν σκεφτούν να κάνουν μια εικασία. Γράψτε τις 16 λέξεις σε ένα φύλλο χαρτιού και προσπαθήστε να καταλάβετε τις πιο πιθανές ομάδες τεσσάρων προτού επιστρέψετε στο τον ιστότοπο Connections.

Αυτό μπορεί να ακούγεται μάλλον ακραίο, αλλά η εργασία στις Συνδέσεις εκτός σύνδεσης θα σας δώσει μια διαφορετική οπτική για το παζλ που αντιμετωπίζετε. Η εργασία σε χαρτί σας αναγκάζει να σκεφτείτε πραγματικά τη σημασία της κάθε λέξης και τον καλύτερο τρόπο που τα 16 που έχετε μπροστά σας ταιριάζουν μεταξύ τους.

8 Συνειδητοποιήστε ότι η τελειότητα δεν είναι πάντα δυνατή

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θα πρέπει να θυμάστε ότι η τελειότητα δεν είναι πάντα δυνατή. Και επίσης δεν έχει σημασία. Εάν κάνετε τρία λάθη κατά την επίλυση συνδέσεων, δεν πειράζει. Το κλειδί είναι να το λύσετε χωρίς να κάνετε αυτό το τέταρτο λάθος και να αποτύχετε για την ημέρα.

Αν και είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό να παίζεις το τέλειο παιχνίδι Connections, πέρα ​​από το να καυχιέσαι για τους φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι τη βαθμολογία σου, δεν είναι καλύτερο από το να το λύνεις με λάθη. Επομένως, μην παρασυρθείτε στην προσπάθεια να παίξετε το τέλειο παιχνίδι. Απλώς παίξτε το παιχνίδι, απολαύστε τον εαυτό σας και στοχεύστε να νικάτε το Connections κάθε μέρα.

Οι συνδέσεις μπορεί να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλά χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές και κόλπα, θα διευκολύνετε να κερδίζετε το παιχνίδι κάθε φορά που το παίζετε. Και ακόμα κι αν αποτύχεις, μην ανησυχείς. απλά να θυμάστε ότι ένας άλλος γύρος θα είναι διαθέσιμος εντός 24 ωρών.

  Είναι το PacSun νόμιμο;