8 Πρότυπα και εργαλεία πινάκων διαφημίσεων για να δημιουργήσετε εκπληκτικές διαφημίσεις

Ένας πίνακας διαφημίσεων είναι ένας τεράστιος πίνακας που εμφανίζει διαφημίσεις ή μηνύματα σε δημόσιες τοποθεσίες, όπως κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων ή σε κτίρια, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι να μπορούν να δουν αυτό που θέλουν να εκφράσουν.

Οι διαφημιστικές πινακίδες σάς βοηθούν να προσεγγίσετε πολλά άτομα χωρίς να επενδύσετε επιπλέον χρόνο και χρήματα για τον εντοπισμό και την ανάλυση στενών ομάδων-στόχων πελατών.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τι είναι οι διαφημιστικές πινακίδες, γιατί είναι δημοφιλείς και ποιες προκλήσεις υπάρχουν στο σχεδιασμό διαφημιστικών πινακίδων.

Θα εξετάσουμε επίσης διάφορα εργαλεία και πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικές διαφημίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα του κοινού σας. Θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή σε αυτό που τονίζετε στο περιεχόμενο για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μεταξύ του κοινού.

Τι είναι οι διαφημιστικές πινακίδες;

Οι διαφημιστικές πινακίδες είναι συνήθως τεράστιοι πίνακες στους οποίους τοποθετούνται διαφημίσεις ή μηνύματα για να προσεγγίσουν πολλά άτομα. Αυτά βοηθούν στην αύξηση της αναγνώρισης της επωνυμίας και προσεγγίζουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με την επιχείρησή σας, το προϊόν ή την καμπάνια σας. Αυτοί είναι οικονομικοί τρόποι για να τοποθετήσετε διαφημιστικά αντικείμενα σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα.

Γιατί οι διαφημιστικές πινακίδες είναι γνωστές;

Ο παραδοσιακός, φωτεινός πίνακας διαφημίσεων είναι ένα εμβληματικό διαφημιστικό εργαλείο. Αυτά είναι δημοφιλή όχι μόνο λόγω του μεγέθους της διαφημιστικής πινακίδας αλλά και επειδή οι διαφημιστικές πινακίδες είναι μια μορφή έλξης προσοχής.

Αυτά είναι διαθέσιμα 24/7 όλη την ημέρα. Οι διαφημιστικές πινακίδες συνήθως περιλαμβάνουν κατευθυντήριες πληροφορίες που ενθαρρύνουν τους πιθανούς πελάτες να επισκεφτούν την επιχείρησή σας. Το ποσοστό έκθεσης των διαφημιστικών πινακίδων είναι υψηλό. Ακόμα κι αν είστε απασχολημένοι με την οδήγηση, θα παρατηρήσετε διαφημιστικές πινακίδες.

Στην αγορά υπάρχουν επίσης ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες. Οι διαφημιστικές πινακίδες δεν χρειάζεται να ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη μορφή, επομένως μπορούμε να τις σχεδιάσουμε όπως θέλουμε.

Εκπληκτικές οθόνες LED, ταινίες με δυνατότητα αναπαραγωγής και άλλα χαρακτηριστικά τραβούν αμέσως την προσοχή των πελατών. Οι ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για τους παρατηρητές πινακίδων.

Για αποτελεσματική διαφήμιση, οι ψηφιακές πινακίδες είναι συχνά πιο δημιουργικές, πρωτότυπες και οικονομικά αποδοτικές. Ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε με φρέσκες ιδέες και να δείτε τι λειτουργεί καλά πριν να είναι πολύ αργά για να βγάλετε τα σχέδιά σας.

Γιατί οι επιχειρήσεις επιλέγουν διαφημιστικές πινακίδες;

Είδαμε πώς οι διαφημιστικές πινακίδες προσελκύουν ένα τόσο μεγάλο μέρος της κοινωνίας με λίγη προσπάθεια και το εισόδημα που προκύπτει από τη διαφήμιση με αυτόν τον τρόπο. Παρατηρήσαμε ότι η κατασκευή μιας διαφημιστικής πινακίδας με μια ενδιαφέρουσα φράση επηρέασε σημαντικά τα άτομα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαφημιστικές πινακίδες, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι προσελκύουν και επηρεάζουν ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας. Η προσφορά αξίας στον καταναλωτή είναι μια καταπληκτική μέθοδος για να τραβήξετε την προσοχή. Αντανακλά επίσης ένα καλό φως σε μια μάρκα.

Μπορεί να μην προκαλούν επαρκή ανταπόκριση, αλλά βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας για οποιαδήποτε επωνυμία μέσω του εντυπωσιακού και ελκυστικού διαφημιστικού στυλ τους.

Προκλήσεις στο σχεδιασμό διαφημιστικών πινακίδων

Θα πρέπει να προσφέρει ένα σαφές μήνυμα που είναι ευανάγνωστο και κατανοητό και οπτικά ελκυστικό. Όταν σχεδιάζετε διαφημιστικές πινακίδες για την επωνυμία ή την επιχείρησή σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο να διευκολύνετε τους θεατές να θυμούνται, ώστε να δίνουν προσοχή σε αυτό.

  Πώς να προσθέσετε διακλάδωση σε φόρμες Microsoft

Μια διαφημιστική πινακίδα πρέπει να είναι αξιομνημόνευτη, κατανοητή, σαφής και ευανάγνωστη. Η τήρηση συγκεκριμένων οδηγιών ή περιορισμών μπορεί να δημιουργήσει μια φανταστική, προσεγμένη διαφημιστική πινακίδα για την προβολή της εταιρείας ή του προϊόντος σας.

Οι διαφημιστικές πινακίδες μπορούν να στοχεύουν σε μια τεράστια ομάδα κοινού. Αλλά πρέπει να το σχεδιάσετε καλά για να λειτουργήσει. Εάν δεν μπορείτε να προσελκύσετε το κοινό με τα γραφικά ή το αντίγραφο της πινακίδας σας, τότε απλά χάνετε την προσοχή σας.

Πώς μπορούν τα πρότυπα διαφημίσεων Billboard να κάνουν τη διαφορά;

Εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς το πρότυπο διαφήμισης πινακίδας μπορεί να έχει τόσο σημαντικό αντίκτυπο, οπότε επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω με αυτό. Έτσι, τα περισσότερα σχέδια διαφημιστικών πινακίδων εκφράζουν την ιστορία τους χρησιμοποιώντας γραφικά και μερικές φορές κάποιο κείμενο.

Όταν διαβάζουν αυτά τα γραπτά μηνύματα, ορισμένοι οδηγοί μένουν συχνά για να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη διαφήμιση, καθώς τους επηρεάζει σε υψηλό επίπεδο.

Οι διαφημιστικές πινακίδες είναι μια φανταστική τεχνική για να αυξήσετε την αναγνώριση της επωνυμίας για οποιαδήποτε εταιρεία, αφού οι άνθρωποι τις παρατηρούν. Είναι πάντα πρακτικά αν επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μέρος για την διαφημιστική σας πινακίδα. Συνήθως, οι διαφημιστικές πινακίδες επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν ένα ευρύ φάσμα πελατών με ένα μόνο διαφημιστικό μέσο.

Οι ιστότοποι εμφανίζουν επίσης διαφημίσεις διαφημιστικών πινακίδων. Για να δημιουργήσετε έναν ψηφιακό πίνακα διαφημίσεων για την επιχείρησή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία και προγράμματα γραφικού σχεδιασμού για να δημιουργήσετε πρότυπα διαφημιστικών πινακίδων για έναν εντυπωσιακό και μοναδικό πίνακα διαφημίσεων.

Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε χρόνο και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, εντυπωσιακό σχέδιο για την διαφημιστική σας πινακίδα. Εφόσον η εταιρεία σας πρέπει να ανακαλύψει μια νέα, πιο ελκυστική και επιτυχημένη προσέγγιση για να προσεγγίσει τους πελάτες σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτά τα εργαλεία για διαφημιστικές πινακίδες.

Adobe Express

Δημιουργήστε την ελκυστική σας πινακίδα με το Adobe Express άμεσα. Με τη βοήθεια των παρεχόμενων προτύπων και μιας ποικιλίας εργαλείων επεξεργασίας, η δημιουργία πινακίδων γίνεται εξαιρετικά εύκολη.

Εξατομικεύστε την διαφημιστική σας πινακίδα χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες δυνατότητες Adobe Express για να την κάνετε την πιο εντυπωσιακή διαφήμιση στο δρόμο.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών, εικονιδίων και λέξεων με εφέ 3D. Η Adobe Express απλοποιεί τη δουλειά σας παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για το σχεδιασμό της διαφημιστικής σας πινακίδας χωρίς καμία συμβουλή ή βοήθεια.

Η Adobe Express χειρίζεται όλες τις κουραστικές τεχνικές λεπτομέρειες. Αποθηκεύστε και μοιραστείτε το εξατομικευμένο σχέδιο διαφημιστικής σας πινακίδας ψηφιακά μέσω email ή καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σας παρακινεί να κοιτάξετε πέρα ​​από το κουτί, οπότε μπορεί να έρχεται στο μυαλό σας μια νέα ιδέα για να κρατάτε τους πελάτες σας χαρούμενους συνεχώς.

Canva

Η Canva είναι ένας φανταστικός δημιουργός διαφόρων δημιουργικών πτυχών, εάν αναζητάτε έναν διαδικτυακό κατασκευαστή διαφημιστικών πινακίδων. Αναμφίβολα θα σας κάνει εθισμένους στις χιλιάδες δυνατότητες επεξεργασίας του, καθώς το καθένα προσφέρει κάτι νέο.

Η τεράστια βιβλιοθήκη προτύπων της Canva μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα μοναδικό για την διαφημιστική σας πινακίδα. Διακοσμήστε την διαφημιστική σας πινακίδα προσθέτοντας φωτογραφίες από τη συλλογή εικόνων τους, γράφοντας χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και επικεφαλίδες με χρωματική επισήμανση για να την κάνετε πιο εντυπωσιακή.

Διαθέτει επίσης έναν απεριόριστο καμβά για την αποθήκευση και την οργάνωση των εργαλείων επεξεργασίας σας. Το Canva έχει πολλές γρήγορες, αξιόπιστες λειτουργίες και είναι απλό στην εκμάθηση και στη χρήση. Προσαρμόστε και σχεδιάστε διαφημιστικές πινακίδες για την επιχείρησή σας και για όλους τους άλλους σκοπούς με ευκολότερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

  Οι κορυφαίοι 30 καλύτεροι πάροχοι μαζικών υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δωρεάν

Freepik

Το Freepik επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν γρήγορα φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, διανυσματικές εικόνες, εικόνες και αρχεία PSD σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε μια εντυπωσιακή διαφημιστική πινακίδα γρήγορα και εύκολα χωρίς να χάνετε χρόνο.

Δώστε έμφαση στις ιδέες σας για να σχεδιάσετε τις διαφημιστικές πινακίδες σας για την επιχείρησή σας και κατεβάστε τις καλύτερες φωτογραφίες και σχέδια υψηλής ποιότητας για τις διαφημιστικές σας πινακίδες. Εξερευνώντας τις trending κατηγορίες του Freepik, ελέγξτε δημοφιλή πράγματα για να κάνετε την διαφημιστική σας πινακίδα να φαίνεται μοντέρνα και εκπληκτική.

Το Freepik ενθαρρύνει τον εσωτερικό σας δημιουργό να σκεφτεί έναν νέο τρόπο να σχεδιάσει την διαφημιστική σας πινακίδα. Το Freepik έχει πρόσβαση σε χιλιάδες εικόνες για τα σχέδια διαφημιστικών σας πινακίδων, έτοιμες για χρήση για να τις ολοκληρώσετε γρήγορα.

Τα σχέδιά τους θα σας εμπνεύσουν να είστε καινοτόμοι δημιουργώντας τα σχέδιά σας χρησιμοποιώντας την τεράστια ευελιξία και τη φύση πολλαπλών χρήσεων των διανυσματικών γραφικών χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητά τους. Έτσι, επεξηγήστε τις ιδέες σας και προσελκύστε το κοινό-στόχο.

Απλοποιημένη

Το Simplified είναι ένας συλλογικός χώρος εργασίας όλα σε ένα όπου μπορείτε να οργανώσετε, να αναπτύξετε και να εξατομικεύσετε τις προσαρμοσμένες διαφημιστικές πινακίδες σας. Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας εργαλεία δημιουργίας γραφικών με ένα κλικ, εκατομμύρια δωρεάν εικόνες και χιλιάδες δημιουργημένα πρότυπα.

Το Simplified σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε κιτ πολλαπλών επωνυμιών προσθέτοντας το λογότυπο, τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τα σχέδιά σας. Μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία επεξεργασίας χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και εκατοντάδες επαγγελματικά δημιουργημένα, διαμορφώσιμα πρότυπα.

Διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο γραφής AI για την προσθήκη γραμμών στην πινακίδα σας για να τον κάνετε να ξεχωρίζει. Τα πρότυπά του είναι εξαιρετικά δυναμικά και προσαρμόσιμα. Το Simplified μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει με διαφημιστικές πινακίδες.

Περιηγηθείτε στις διάφορες δυνατότητες προτύπων ή επιλέξτε ανάλογα με μια κατηγορία της ανάγκης σας και, στη συνέχεια, εξάγετε την εικόνα σε δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή και να έχετε πρόσβαση στις συλλογές απλοποιημένων προτύπων για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Πρότυπο

Το πρότυπο προσφέρει μια ποικιλία επιλογών τροποποίησης για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε περιεχόμενο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εκτυπώσιμη και ψηφιακή βιβλιοθήκη προτύπων διαφημιστικών πινακίδων.

Διαθέτει ένα μοναδικό, ευέλικτο περιβάλλον χρήστη που σας βοηθά να είστε πιο καινοτόμοι στις ιδέες σας. Διαθέτει επίσης διάφορες κατηγορίες προτύπων χρήσιμων για τα σχέδιά σας.

Το Template.net σάς επιτρέπει να αναδείξετε την επωνυμία σας μπροστά σε τεράστιες συγκεντρώσεις ανθρώπων. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού και παρέχει εύκολα εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης για την τροποποίηση της πινακίδας σας.

Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διαφορετικές απόψεις για τις σκέψεις σας χρησιμοποιώντας τα πρότυπα και τα εργαλεία του. Για την παροχή μιας μοναδικής εκπροσώπησης μεταξύ του κοινού, αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εικόνες που υποστηρίζουν την επωνυμία σας ή επίσης ένα λογότυπο επωνυμίας.

Vecteezy

Το Vecteezy είναι ένας απίστευτος διαδικτυακός κατασκευαστής ψηφιακών πινακίδων για τη δημιουργία διαφόρων δημιουργικών θεμάτων. Σας πλημμυρίζει με υψηλής ποιότητας δημιουργικά υλικά για να σας βοηθήσει να φτιάξετε την πινακίδα σας πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας εκατομμύρια δωρεάν πόρους, εξαιρετικές εικόνες, ταινίες και μια πληθώρα απίστευτων διανυσματικών γραφικών.

Το Vecteezy αναζητά συνεχώς νέο υλικό. Έχουν φανταστικές δυνατότητες, είτε χρειάζεστε έναν πόρο είτε πολλούς. Παρέχει επίσης μια ατμόσφαιρα χωρίς περισπασμούς για σχεδιασμό.

  Τι είναι οι Πόντοι Google Play και πώς τους χρησιμοποιείτε;

Το Vecteezy σάς βοηθά να οργανώσετε μια σειρά προτύπων με βάση το σχέδιο σχεδίασής σας, να μοιράζεστε υλικό έργου και να διαχειρίζεστε εργασίες με δομημένο οπτικό τρόπο. Διαθέτει επίσης μια μοναδική και ευέλικτη διεπαφή χρήστη που σας βοηθά και σας παρακινεί να δημιουργήσετε περισσότερα χρησιμοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους.

PhotoADKing

Αν ψάχνετε για ένα εύχρηστο εργαλείο για να οργανώσετε τις ιδέες σας, το PhotoADKing είναι μια εξαιρετική επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Το εργαλείο γραφικής επεξεργασίας σάς επιτρέπει να αναπτύσσετε τα πρότυπά σας σαν ειδικός χωρίς να χρειάζεστε οδηγίες ή βοήθεια.

Σας δίνουν διάφορα εργαλεία, όπως το εργαλείο διπλότυπων γραμματοσειρών, το οποίο σας επιτρέπει να αναπαράγετε πολλά κείμενα, εξοικονομώντας σας σημαντικό χρόνο.

Η επισήμανση του σχεδίου σας χρησιμοποιώντας χρώματα ντεγκραντέ μπορεί να το κάνει να φαίνεται σημαντικό. Διάφορα πρότυπα είναι προσβάσιμα με πλήρως προσαρμόσιμα στοιχεία γραφικού σχεδιασμού, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε σχέδια με βάση τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Προσαρμόστε το χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας σχεδίασης γραφικών μεταφοράς και απόθεσης του PhotoADKing. Μπορείτε να προσθέσετε θέματα κειμένου και προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, να τροποποιήσετε ταινίες όπως απαιτείται και να κάνετε λήψη και κοινή χρήση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η βιβλιοθήκη του PhotoADKing ενημερώνεται τακτικά ως απάντηση σε νέες ιδέες προτύπων. Αυτό σας επιτρέπει να είστε δημιουργικοί χωρίς δεξιότητες γραφιστικής με σχέδια χαμηλού κόστους και τεράστιες εκπτώσεις.

Pickmaker

Η βιβλιοθήκη προτύπων διαφημίσεων διαφημιστικών πινακίδων του Picmaker είναι γεμάτη μοναδικά πρότυπα που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε συναρπαστικές και ελκυστικές διαφημίσεις διαφημιστικών πινακίδων μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και δωρεάν. Μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας αναπτύσσοντας τη διάταξη του προτύπου σας ή μπορείτε να κάνετε λήψη μοναδικών σχεδίων από τον ιστότοπο.

Το Picmaker AI είναι ένα εργαλείο για την αφαίρεση φόντου. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τις φωτογραφίες σας για να τις ανεβάσετε και το φόντο θα αφαιρεθεί αυτόματα από αυτήν την εικόνα.

Επιπλέον, θα προτείνει γραμματοσειρές, χρώματα και άλλα πράγματα που θα κάνουν την εικόνα σας να φαίνεται καλύτερη. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρεάν πρότυπα για το ίδιο.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν πρότυπα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας για το προσαρμοσμένο θέμα. Υπάρχει επίσης κάτι που ονομάζεται κιτ μοναδικής μάρκας. Μπορείτε να προσθέσετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, το λογότυπο της επωνυμίας σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε με αυτό το κιτ.

Το Picmaker σάς επιτρέπει να μιλάτε για τις ιδέες σας με άλλα άτομα στην ομάδα σας. Χρησιμοποιώντας την επιλογή εργαλείο Stickerify, μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε υπέροχα αυτοκόλλητα.

Το Picmaker καλύπτει όλες τις σχεδιαστικές σας ανάγκες παρέχοντάς σας εξαιρετικές επιλογές επεξεργασίας που δεν χάνουν τον χρόνο σας. Ξέρουν ότι «η προσπάθεια μετράει», οπότε δεν χάνουν τον χρόνο σας.

συμπέρασμα

Δεν είναι εύκολο να φτιάξετε ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες για την επωνυμία σας, αλλά το να μάθετε πώς να το κάνετε είναι διασκεδαστικό. Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι η διαφημιστική σας πινακίδα πρέπει να τραβήξει μεγάλη προσοχή και να έχει επίδραση σε πολλούς ανθρώπους.

Η προσθήκη πινακίδων στο σχέδιο μάρκετινγκ θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί κάνοντας την πιο ορατή. Συμπεριλάβετε τα πράγματα που θα έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στο κοινό. Έχετε ανοιχτό μυαλό για νέες ιδέες και σχέδια.

Επίσης, αν θέλετε να είστε πιο δημιουργικοί, μπορείτε να αναζητήσετε ιδέες στα μέρη που αναφέρονται παραπάνω ή στο διαδίκτυο και να τις μελετήσετε.