8 Προτείνετε λογισμικό για να κλείσετε τις προσφορές πιο γρήγορα grtechpc.org

Οι προτάσεις είναι ένα από τα πιο κρίσιμα έγγραφα της εταιρείας σας και κατά ειρωνικό τρόπο, πολλές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν ένα που θα μπορούσε να παροτρύνει τους πελάτες να προχωρήσουν τη συμφωνία.

Μια ελκυστική πρόταση είναι καλά σχεδιασμένη, ξεκάθαρη, καλά δομημένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν θα ήταν λάθος να δηλώσουμε ότι το να γράψεις μια καλή πρόταση είναι μια τέχνη που δεν μπορούν όλοι να κυριαρχήσουν.

Εδώ είναι όταν το λογισμικό δημιουργίας προτάσεων έρχεται στη σκηνή για να προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για τις ομάδες μάρκετινγκ να δημιουργήσουν ελκυστικές προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν το ποσοστό κύκλου εργασιών πελατών.

Αρκετά λογισμικά προτάσεων εκσυγχρονίζουν τη διαδικασία δημιουργίας προτάσεων του οργανισμού σας, αλλά η επιλογή του αξιόπιστου μπορεί να είναι δύσκολη.

Για να διευκολύνετε τη διαδικασία, μετρήστε το λογισμικό στα ακόλουθα βασικά σημεία.

  • Φιλικό προς το χρήστη: Το λογισμικό που έχει απλοποιημένη διεπαφή χρήστη είναι πολύ πιο εύκολο στην εκμάθηση και βοηθά στο σχεδιασμό αποτελεσματικών προτάσεων μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Δυνατότητες: Όλο το λογισμικό για τη δημιουργία προτάσεων έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ορισμένα από αυτά ενδέχεται να απουσιάζουν στο λογισμικό που επιλέγουμε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αξιολογήσετε προσεκτικά το σύνολο χαρακτηριστικών προτού αποφασίσετε.
  • Απαιτήσεις επιχειρήσεων: Ακριβώς όπως το χαρακτηριστικό, πρέπει επίσης να αξιολογήσετε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Ο προσδιορισμός των βασικών χαρακτηριστικών και χαρακτηριστικών που μπορείτε να συμβιβάσετε θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την εικόνα.
  • Προσιτές τιμές: Είναι σημαντικό να αντιστοιχίσετε τα χαρακτηριστικά με το κόστος της υπηρεσίας και να αποφασίσετε εάν το λογισμικό είναι προσιτό ή όχι. Θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε λογισμικό που προσφέρει τέλεια ισορροπία λειτουργιών χωρίς να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας.

Ας σας παρουσιάσουμε λογισμικό αυτής της κατηγορίας που προτιμούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ακόμη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Pandadoc

Το PandaDoc είναι μια αξιόπιστη λύση ικανή να αυτοματοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας προτάσεων για εταιρείες, μαζί με την αποστολή προτάσεων, συμβάσεων πελατών, προσφορές και παρόμοια έγγραφα.

Χάρη στα εργαλεία συνεργασίας και την ενσωμάτωση CRM, το PandaDoc απλοποιεί τη διαδικασία προσαρμογής και ανάλυσης της πρότασης μετά την αποστολή της στους πελάτες. Λαμβάνετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που ο πελάτης ανοίγει την πρόταση, το χρόνο που αφιερώθηκε για την ανάγνωσή της, τους συνδέσμους που έκανε κλικ ή εάν την κατέβασε ή όχι.

  Πώς να μειώσετε το θόρυβο στο φόντο του μικροφώνου σε έναν υπολογιστή

Η τεράστια βιβλιοθήκη προτύπων προσφέρει προσχεδιασμένα πρότυπα για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα. Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης του PandaDoc, μαζί με μια διαισθητική βιβλιοθήκη περιεχομένου, βοηθά ακόμα και τις νέες ομάδες μάρκετινγκ στη διαδικασία δημιουργίας και αντιμετωπίζει όλες τις ανησυχίες του πελάτη.

Προτείνετε

Το Proposify είναι μια δημοφιλής πρόταση σχεδιασμού λογισμικού που προσελκύει συχνά δημιουργικές εταιρείες μάρκετινγκ. Διαθέτει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε μικρές ενότητες της πρότασης και περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας τύπου InDesign που σας επιτρέπει να προσθέτετε κείμενα, εικόνες και βίντεο για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση.

Αυτό το ισχυρό λογισμικό διαθέτει μια ενότητα αναλυτικών στοιχείων για να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, όπως ενότητες με τις κορυφαίες προβολές, αριθμό προβολών, διάρκεια ανάγνωσης και ούτω καθεξής, στις επιχειρηματικές ομάδες.

Όπως και το Pandadoc, θα έχετε μια πλήρη βιβλιοθήκη προτύπων, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί για να ευθυγραμμιστεί με την εικόνα της επωνυμίας της εταιρείας σας. Το Proposify ενσωματώνεται απρόσκοπτα με CRM όπως το SalesForce και το HubSpot, διευκολύνοντας τη γρήγορη προμήθεια των δεδομένων που απαιτούνται για τη δημιουργία εξατομικευμένων προτάσεων.

Καλύτερες προτάσεις

Το Better Proposals είναι ένα ευρέως προτιμώμενο λογισμικό διαχείρισης προτάσεων λόγω της απλότητας που φέρνει στο τραπέζι. Η βιβλιοθήκη προσφέρει έναν αξιοπρεπή αριθμό προτύπων που επιδεικνύουν μοντέρνο σχεδιασμό και διάταξη που είναι εύκολα επεξεργάσιμα, ακριβώς όπως ένα email.

Είστε ελεύθεροι να σχεδιάσετε τη δομή της πρότασής σας και να αποθηκεύσετε αυτά τα πρότυπα για μελλοντική χρήση. Το Better Proposals είναι εξοπλισμένο με εργαλεία αυτοματισμού χρήσιμα για την προσαρμογή των προτάσεων και την προσθήκη εξατομικευμένων στοιχείων όπως το λογότυπο της εταιρείας, τη γραμματοσειρά, τα χρώματα και άλλα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση της πρότασης χρησιμοποιώντας την ισχυρή ενότητα αναλυτικών στοιχείων, η οποία παρέχει πολύτιμες πληροφορίες που απαιτούνται από την ομάδα για τον προσδιορισμό των κλίσεων των πελατών. Έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που ονομάζεται Proposal AI που παρέχει μια αυτοματοποιημένη ανασκόπηση της πρότασής σας πριν την στείλετε στον υποψήφιο πελάτη.

  Πώς να εξαργυρώσετε κωδικούς στο Genshin Impact

Πρότατος

Το Proposable είναι ένα εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης προτάσεων με αυτοματοποιημένο πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης που απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας και αποστολής προτάσεων.

Αποστέλλει επίσης ειδοποιήσεις μέσω email και SMS κάθε φορά που ο πελάτης προβάλλει τα έγγραφά σας και παρέχει σε βάθος πληροφορίες για τα βασικά στατιστικά στοιχεία της πρότασης.

Εκτός από τη δημιουργία προτάσεων, το καλά σχεδιασμένο πλαίσιο σάς επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε πληρωμές και ηλεκτρονικές υπογραφές από τον πελάτη.

Το Proposable προσφέρει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη προτύπων όπως κάθε άλλο λογισμικό προτάσεων, αλλά η πλατφόρμα είναι πολύ πιο συνεκτική, προσφέροντας σούπερ ευκολία στους χρήστες. Το Proposable μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με δημοφιλές λογισμικό CRM, συμπεριλαμβανομένων των Salesforce, Pipedrive, HubSpot και πολλών άλλων.

Γεια σου Μπονσάι

Το Hello Bonsai είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης εργασιών ειδικά κατασκευασμένο για ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία πελάτη, βελτιώνοντας έτσι το ποσοστό αποδοχής των προτάσεών τους.

Εκτός από τη διαχείριση πελατών και την παρακολούθηση έργων, σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε προτάσεις και συμβάσεις χωρίς ταλαιπωρία. Όπως και άλλα λογισμικά προτάσεων στη λίστα, είναι δυνατή η παρακολούθηση διαδικτυακών προτάσεων και η λήψη εγκρίσεων ηλεκτρονικά.

Η βιβλιοθήκη προσφέρει υψηλής ποιότητας, προσαρμόσιμα πρότυπα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναφέρετε τις προσφορές σας ή να δημιουργήσετε το πρότυπό σας από την αρχή και να το αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

Λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις όταν προβάλλονται ή εγκρίνονται οι προτάσεις και λαμβάνετε πληρωμή μέσω πολλών επιλογών πληρωμής. Το Bonsai υποστηρίζει 180 νομίσματα, καθιστώντας το μια τέλεια επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Σεβ

Το Revv είναι ένα κομψό πρόγραμμα δημιουργίας λογισμικού προτάσεων για επαγγελματίες, πρακτορεία και συμβούλους που θέλουν να σχεδιάσουν εκπληκτικές προτάσεις για πελάτες, ορίζοντας νέα όρια για την αυτοματοποίηση εγγράφων και τις ροές εργασιών.

Το Revv προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες καθιστώντας το ένα ενιαίο κατάστημα για τη διαχείριση όλων των εγγράφων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των προτάσεων:

  • Drag & Drop Proposal Builder εργαλείο για τη διευκόλυνση της δημιουργίας επαγγελματικών προτάσεων χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση.
  • Εκατοντάδες έτοιμα πρότυπα προτάσεων είναι διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη προτύπων για τη δημιουργία προτάσεων μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Μοιραστείτε και συνεργαστείτε για τις προτάσεις άμεσα χρησιμοποιώντας μαγικούς συνδέσμους χωρίς να τις κατεβάσετε.
  • Χρησιμοποιήστε ασφαλή ηλεκτρονική υπογραφή για να λάβετε εγκρίσεις για τις προτάσεις σας.
  • Δυνατότητες όπως Σχόλια, Σημειώσεις και Συνημμένα σάς επιτρέπουν να συνομιλήσετε σχετικά με την πρόταση και να επισυνάψετε όλες τις σχετικές αναφορές.
  Πώς να διαχειριστείτε και να μεταφέρετε δεδομένα στο Nintendo Switch

Ανάφλεξη

Το Ignition είναι ένα άλλο λογισμικό διαχείρισης προτάσεων που μπορείτε να επιλέξετε, αφήνοντας μόνιμη εντύπωση στους πελάτες σας. Το Ignition προσπαθεί να εξαλείψει τη σύγχυση και διασφαλίζει ότι εσείς και οι πελάτες σας θα παραμείνετε στην ίδια σελίδα.

Παρέχει επώνυμες προτάσεις ψηφιακά μέσα σε λίγα λεπτά και καθιστά δυνατή την υπογραφή τους και την είσπραξη πληρωμών μέσα από το ίδιο το λογισμικό.

Το λογισμικό επιτρέπει μεγάλο βαθμό προσαρμογής όπου μπορείτε να προσθέσετε βίντεο, εταιρικά φυλλάδια και όρους αφοσίωσης, εάν υπάρχουν.

Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν έως και δέκα υπογραφές σε μία μόνο πρόταση για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της σύμβασης. Χρησιμοποιώντας το Ignite, είναι δυνατό να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία δημιουργίας τιμολογίου μόλις γίνει αποδεκτή η πρόταση.

Indy

Θέλετε να κερδίσετε νέους πελάτες αλλά δεν είστε εξοικειωμένοι με τη μέθοδο δημιουργίας προτάσεων; Το Indy θα είναι η σωστή επιλογή για να δημιουργήσετε επαγγελματικές προτάσεις για να κάνετε μια μόνιμη εντύπωση.

Το Indy προσφέρει ένα αξιοπρεπές σύνολο χαρακτηριστικών που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια συναρπαστική πρόταση και να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Παρέχει πρόσβαση σε πολλά πρότυπα όπου πρέπει να εισαγάγετε τις λεπτομέρειες για να ετοιμάσετε την πρόταση μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Indy μετατρέπει αυτόματα την εκτίμηση σε τιμολόγιο μετά την οριστικοποίηση της πρότασης. Είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε έναν χώρο έργου, να στείλετε το συμβόλαιο ή να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων για να προχωρήσετε το έργο.

συμπέρασμα

Οι καλά τεκμηριωμένες προτάσεις είναι απαραίτητες για την απόκτηση νέων πελατών και την ενίσχυση των πωλήσεων της εταιρείας σας.

Ένα εξελιγμένο λογισμικό προτάσεων σάς βοηθά να προσαρμόσετε μια πρόταση επαγγελματικής εμφάνισης για να καθοδηγήσετε τους υποψήφιους πελάτες στη διαδικασία. Επομένως, η επιλογή του σωστού λογισμικού δημιουργίας προτάσεων είναι ζωτικής σημασίας και ο παραπάνω οδηγός μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για την επωνυμία σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο λογισμικό πωλήσεών μας για τη διαχείριση της γραμμής πωλήσεών σας.