8 πιο αξιόπιστα εργαλεία ενσωμάτωσης δεδομένων για τον οργανισμό σας

Έχετε σκεφτεί ποτέ να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και να εξοικονομήσετε χρόνο για την επιχείρησή σας; Ή θέλετε να επεκτείνετε τα κέρδη σας υιοθετώντας μια παραγωγική τεχνική για την ολοκλήρωση εργασιών. Και στις δύο περιπτώσεις, ήρθε η ώρα να εξετάσετε την ενοποίηση δεδομένων.

Τι είναι η ενοποίηση δεδομένων;

Η ενοποίηση δεδομένων περιλαμβάνει συγχρονισμένα ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες σε μια κεντρική πλατφόρμα όπου όλα είναι προσβάσιμα. Αυτή είναι μια λύση που επιτρέπει στην επιχείρησή σας να βελτιστοποιεί τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές λειτουργίες.

Για παράδειγμα, πολλά ιδρύματα χρησιμοποιούν API μάρκετινγκ (διεπαφές προγραμμάτων εφαρμογής) για τη συγχώνευση δεδομένων σε διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ.

Αν και η ενοποίηση δεδομένων μπορεί να διακλαδωθεί σε αυτόνομα συστήματα σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα, αυτή η ανάρτηση θα επικεντρωθεί στα καλύτερα εργαλεία. Και δεδομένου ότι κάθε οργανισμός χρειάζεται εργαλεία ενοποίησης δεδομένων, θα οπλιστείτε επίσης με τις απαραίτητες γνώσεις για να χάσετε το δρόμο σας προς το καλύτερο εργαλείο.

Τι είναι τα Εργαλεία ενοποίησης δεδομένων;

Τα εργαλεία ενοποίησης δεδομένων είναι λογισμικό που χρησιμοποιείται στις διαδικασίες ολοκλήρωσης δεδομένων. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αποκτήσει πρόσβαση, να μεταμορφώσει, να επεξεργαστεί και να μετακινήσει δεδομένα που εκτείνονται σε πολλά τελικά σημεία σε οποιαδήποτε υποδομή εμπλέκεται. Ο βασικός στόχος είναι η επιτάχυνση του κύκλου ζωής των δεδομένων έως ότου τα δεδομένα επιταχύνουν τα αποτελέσματα της επιχείρησής σας.

Η αγορά διαθέτει πολλά εργαλεία ενοποίησης δεδομένων. Αναμένετε διαφορετικές υπηρεσίες ενοποίησης, καθώς κάθε προμηθευτής λογισμικού θα δώσει προτεραιότητα σε πολλές ανάγκες έναντι άλλων. Ορισμένα εργαλεία θα αναδιαμορφώσουν τα δεδομένα σας από την αρχική τους μορφή σε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, όπως η ανάλυση δεδομένων.

Άλλοι επεξεργάζονται δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να εδραιώσουν ευαίσθητες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό δεν είναι το όριο. άλλοι θα παρέχουν μετεγκαταστάσεις δεδομένων και αναπαραγωγή σε υποδομές πολλαπλών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών cloud.

Εάν έχετε συνεργαστεί με πολλούς οργανισμούς, μπορεί να έχετε συναντήσει κάποια εργαλεία ενοποίησης δεδομένων χωρίς να το γνωρίζετε. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο εργαλείο για να συνδεθείτε σε πολλούς λογαριασμούς σε έναν ιστότοπο; Έχετε ποτέ πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και λάβατε δεδομένα από τις εγγενείς εφαρμογές τους; Μπράβο, το πήρες μια γεύση.

Εάν δεν έχετε ακόμη αντιμετωπίσει κάποια, σκεφτείτε μια περίπτωση που ξεκινάτε μια μικρή επιχείρηση. Καθώς η επιχείρηση αναπτύσσεται και επεκτείνεται, οι νέες τοποθεσίες και τα κανάλια εσόδων αυξάνουν τον όγκο των δεδομένων που χειρίζεται ο οργανισμός σας. Η τεράστια αύξηση των δεδομένων αμφισβητεί την ποιότητά τους, καθιστώντας τα πιο περίπλοκα και συνεπώς απαιτώντας την ανάγκη για ενοποίηση δεδομένων.

Πώς μπορεί να βοηθήσει η ενοποίηση δεδομένων;

Πώς μπορούν τα εργαλεία να βοηθήσουν την επιχείρησή σας; Σκεφτείτε την αξιοπιστία των δεδομένων. Πρέπει να διατηρήσετε την ενοποίηση δεδομένων εάν θέλετε μια βελτιωμένη εμπειρία επιχειρηματικών δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, τα εργαλεία ενοποίησης σάς βοηθούν να δημιουργήσετε σύνολα δεδομένων χωρίς σφάλματα, συγκεντρωτικά και αξιόπιστα για τις πρωτοβουλίες σας που βασίζονται σε δεδομένα.

Ανησυχείτε για τα σιλό δεδομένων; Η χρήση πολλών ασυνάρτητων συστημάτων ή απαρχαιωμένης υποδομής εφαρμογών μπορεί να καταστρέψει την ανάκαμψη της επιχείρησής σας. Μπορείτε να εξορθολογίσετε την εμπειρία του πελάτη και να βελτιώσετε τη διαδικασία υλοποίησης της επιχείρησης με εργαλεία ενοποίησης.

  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks

Χρειάζεστε καλύτερη συνεργασία; Τα εργαλεία συνεργασίας είναι βασικά για να έχετε βελτιωμένη επιχειρηματική ευφυΐα και σας βοηθούν να κρατάτε την ομάδα σας δεμένη με ένα κοινό όραμα και στόχο. Τα εργαλεία ενοποίησης δεδομένων προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία συνεργασίας και έτσι βοηθούν να κρατήσετε την ομάδα σας στην ίδια σελίδα, ειδικά στη λήψη αποφάσεων.

Τέλος, μπορείτε να βελτιώσετε τα αναλυτικά στοιχεία. Είναι εύκολο να αναλυθεί όταν τα δεδομένα σας περιορίζονται σε μία τοποθεσία. Τα εργαλεία ενσωμάτωσης σάς παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες, γίνετε πιο πρακτικοί με τα δεδομένα και με μερικά, μπορείτε να ανακαλύψετε ευκαιρίες ή σημεία συμφόρησης προτού συμβούν.

Τύποι εργαλείων ενοποίησης δεδομένων

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για εργαλεία ενοποίησης δεδομένων. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση από την οποία μπορείτε να επιλέξετε:

 • On-Premise: Τα εργαλεία καταλαμβάνουν χώρο σε ιδιωτικό σύννεφο ή τοπικό δίκτυο. Το εσωτερικό IT σας κάνει την ενοποίηση χρησιμοποιώντας εσωτερικό λογισμικό. Ωστόσο, αυτό το μοντέλο σχετίζεται με σχετικά υψηλότερο κόστος συντήρησης και διαχείριση υποδομής παράλληλα με τη μονάδα πληροφορικής σας.
 • Βασισμένο σε σύννεφο: Η ενοποίηση δεδομένων cloud χρησιμοποιεί τεχνολογία cloud για την ενοποίηση πολλών πηγών δεδομένων. Αυτή η κλάση είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος για τις ανάγκες σας για ενοποίηση δεδομένων.
 • Ιδιόκτητα: Αυτά τα εργαλεία είναι γνωσιακές λύσεις έντασης πόρων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες. Ωστόσο, είναι σχετικά ακριβά εάν τα χρησιμοποιήσετε για μια μικρή επιχείρηση.
 • Ανοιχτός κώδικας: Αυτή η τάξη έχει δημόσιο πηγαίο κώδικα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία και να επεξεργαστείτε τον πηγαίο κώδικα ως συνεργάτης. Αυτό το μοντέλο ξεπερνά την ανάγκη για ακριβές λύσεις όπως το ιδιόκτητο.
 • Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αναζήτηση ενός εργαλείου ενοποίησης δεδομένων.

  Χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός εργαλείου ενοποίησης δεδομένων

  Πρέπει να υποβληθείτε στη διαδικασία κυνηγιού εργαλείων όταν βρείτε το σωστό εργαλείο για την επιχείρησή σας. Και με πολλά εργαλεία στην αγορά για να διαλέξετε, η διαδικασία λήψης αποφάσεων γίνεται δύσκολη. Ακολουθεί ένα κριτήριο που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο:

  #1. Σκεφτείτε τους χρήστες σας

  Ποιος χρησιμοποιεί το εργαλείο σας; Εάν πρόκειται για μηχανικούς δεδομένων, θα περιμένατε το εργαλείο να βασίζεται σε κώδικα και να έχει χώρο για παρακολούθηση, καταγραφή, έκδοση εκδόσεων και το σύνολο εργαλείων προγραμματιστή.

  #2. Utility Ease

  Έχει το εργαλείο μια απότομη καμπύλη εκμάθησης; Εάν το εργαλείο απαιτεί να έχετε προηγούμενη κατανόηση ορισμένων αρχιτεκτονικών, μπορεί να σημαίνει καθυστέρηση στις διαδικασίες δεδομένων σας.

  #3. Τιμολόγηση

  Αξιολογήστε το κόστος ιδιοκτησίας. Αυτό περιλαμβάνει τα έξοδα που προκύπτουν από την αδειοδότηση, τα τέλη χρήσης, τον χρόνο που εξοικονομείται μέσω της αυτοματοποίησης, τον χρόνο εκμάθησης, τον εντοπισμό σφαλμάτων και τη συντήρηση. Ο πωλητής σας θα πρέπει να είναι ειλικρινής μαζί σας σχετικά με το κόστος.

  #4. Επεκτασιμότητα

  Το εργαλείο της επιλογής σας πρέπει να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες σας και θα πρέπει να μπορεί να δέχεται αλλαγές δεδομένων στο μέλλον.

  #5. Προσφερόμενες συνδέσεις

  Το εργαλείο πρέπει να σας παρέχει όλους τους απαιτούμενους συνδέσμους για τις ανάγκες ενσωμάτωσής σας. Εάν δεν έχει ενσωματωμένο βύσμα, θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα για γενικό φορτωτή.

  #6. Αξιόπιστη Υποστήριξη

  Θα θέλατε να επιλέξετε ένα εργαλείο με εκτεταμένες υπηρεσίες υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης υποστήριξης προμηθευτών-πελατών, καλογραμμένης τεκμηρίωσης και εκπαιδευτικών πόρων για τα νέα μέλη.

  #7. Υπηρεσίες πέρα ​​από την ενσωμάτωση

  Η επιλογή του εργαλείου σας θα πρέπει να υπερβαίνει τις υπηρεσίες ενοποίησης. Θα πρέπει να περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως η ασφάλεια, τα μεγάλα δεδομένα και η διακυβέρνηση. Αξιολογήστε τα πακέτα υπηρεσιών πέρα ​​από την ενσωμάτωση για να αποκτήσετε την πραγματική αξία του εργαλείου για τον οργανισμό σας.

    Πώς να ελέγξετε εάν έχετε επεξεργαστή Skylake ή Kaby Lake

  Τώρα που γνωρίζετε την ενοποίηση δεδομένων και τη σημασία της στην επιχείρησή σας, μπορείτε να αρχίσετε να επιλέγετε έναν πάροχο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτά που αναφέρονται δεν κατατάσσονται σε κάποια συγκεκριμένη σειρά, αλλά έχουν αποδειχθεί ότι είναι τα καλύτερα.

  Πληροφορική

  Το Informatica είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε δεδομένα που δεσμεύεται για τη δημιουργία και την παροχή επιταχυνόμενων καινοτομιών δεδομένων. Τα δεδομένα της εταιρείας σας είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που αντιλαμβάνεται την εξουσία.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύννεφο διαχείρισης δεδομένων της Informatica για να μετατρέψετε τα χαοτικά δεδομένα σε αξιόπιστους πόρους που καλλιεργούν την καινοτομία μέσω διαφόρων επιχειρήσεων, βιομηχανιών και κυβερνητικών οργανισμών όπως ασφάλειες, υγειονομική περίθαλψη, οικονομικά και τηλεπικοινωνίες.

  Η Informatica χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική ETL για την ενσωμάτωση δεδομένων. Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο που λειτουργεί καλά με οποιαδήποτε βάση δεδομένων, μην ψάχνετε άλλο. Και αν ψάχνετε για ένα εργαλείο μετασχηματισμού δεδομένων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Informatica για γρήγορους μετασχηματισμούς.

  Αν και αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις χρήσης, μπορείτε να εξερευνήσετε περαιτέρω το Informatica για να συναντήσετε περισσότερα εργαλεία δεδομένων cloud.

  Αυτά τα εργαλεία cloud σάς βοηθούν στη διατήρηση δεδομένων υψηλής ποιότητας, τον εξορθολογισμό πολύπλοκων συστημάτων δεδομένων και τη μαζική απορρόφηση cloud που σας βοηθά να απορροφάτε και να χειρίζεστε δεδομένα μέσω πολλαπλών βάσεων δεδομένων.

  Qlik

  Το λογισμικό Qlik είναι ένα εργαλείο ενοποίησης δεδομένων που ειδικεύεται στα DataOps για ανάλυση. Εδώ, δίνεται μεγάλη προσοχή στη μετατροπή των ακατέργαστων δεδομένων σε μια βάση γνώσεων που σας βοηθά στη λήψη αποφάσεων μέσω της χρήσης αναφορών από τα δεδομένα σας.

  Αυτό το εργαλείο λειτουργεί στο μοντέλο συσχέτισης και μπορεί εύκολα να το χειριστείτε για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε οποιαδήποτε απορία. Εάν μπορείτε να γράψετε ερωτήματα SQL, το Qlik είναι μια καλή επιλογή και σας βοηθά να μειώσετε το κόστος ενός εσωτερικού ειδικού πληροφορικής.

  Το Qlik έχει πολλά πλεονεκτήματα για το ίδρυμά σας, όπως ευκολία στη χρήση, πολλαπλές επιλογές για οπτικοποίηση δεδομένων, άμεση απόκριση ανεξάρτητα από το μέγεθος των δεδομένων, δυναμικούς πίνακες εργαλείων, ενσωματωμένη επεξεργασία φυσικής γλώσσας AI για βοήθεια με τις τάσεις στα δεδομένα, την πρόσβαση και την ανάλυση δεδομένων φορητές συσκευές και γρήγορη απόδοση των επενδύσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Μπούμι

  Αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα ενοποίησης για τη σύνδεση των εφαρμογών σας και την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Boomi.

  Το Boomi είναι ένα εργαλείο χαμηλού κώδικα που μετακινεί, κυβερνά και τακτοποιεί δεδομένα μέσω πολλαπλών εφαρμογών. Το Boom προσφέρει δυνατότητες από άκρο σε άκρο, διασφάλιση ποιότητας δεδομένων, διαχείριση API και διαχείριση δικτύου business-to-business (B2B).

  Οι εξαιρετικές δυνατότητες εδώ είναι οι εύκολες ενσωματώσεις με χρήση «drag and drop», η επεκτασιμότητα, ο συγχρονισμός δεδομένων, μια υποδομή εγγενούς cloud που σας επιτρέπει να αναπτύξετε σε ημέρες, απρόσκοπτη χρήση είτε προέρχεστε από τεχνικό υπόβαθρο είτε όχι, και άμεσα διαθέσιμα πρότυπα για τυπικά ενσωμάτωση.

  Ταλέντο

  Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο εργαλείο για τη συλλογή δεδομένων από πολλές πηγές και για να τα κάνετε προσβάσιμα και σχετικά με τη λήψη αποφάσεων της επιχείρησής σας, το Talend είναι μια καλή επιλογή.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να εκτελέσετε ενοποιημένη ενοποίηση δεδομένων, μετασχηματισμό και αντιστοίχιση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των δεδομένων σε όλες τις διαδικασίες.

    Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό PlayStation που έχει ανασταλεί

  Το Talend έχει πολλά προϊόντα στην καταχώρισή του, τα οποία περιλαμβάνουν ενοποίηση δεδομένων, ενοποίηση API, ακεραιότητα δεδομένων και διακυβέρνηση. Αυτός ο συνδυασμός σάς επιτρέπει να περικυκλώνετε εργασίες και αγωγούς που σχετίζονται με δεδομένα που εργάζονται με οποιονδήποτε τύπο δεδομένων μέσω πολλαπλών πλατφορμών, είτε εντός εγκατάστασης είτε βασισμένες σε cloud.

  Dataddo

  Είτε είστε έμπορος, μηχανικός δεδομένων, επιστήμονας δεδομένων, εκπρόσωπος πωλήσεων ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, τα εργαλεία Dataddo εξοπλίζουν την επιχείρησή σας με τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τεχνικές αποφάσεις για τον οργανισμό σας.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dataddo για να διοχετεύσετε δεδομένα από διαδικτυακές πηγές σε οποιαδήποτε εφαρμογή πίνακα εργαλείων ή να τα στείλετε σε άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας το ETL του.

  Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Dataddo; Είναι προηγμένο αλλά εύκολο στη χρήση, που περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα τεχνικών δεξιοτήτων. Δικαιούστε επίσης ενισχυμένη ασφάλεια και δωρεάν συντήρηση. Σε αυτήν την περίπτωση, ο προμηθευτής χειρίζεται όλα τα API και τις σωληνώσεις δεδομένων που σας επιτρέπουν να εστιάσετε στις λειτουργίες δεδομένων σας. Ο χρόνος σας εκτιμάται, και επομένως καλύτερη παραγωγικότητα.

  Αδεπτία

  Το εργαλείο ενσωμάτωσης Adeptia έχει ως αποστολή να σας βοηθήσει να συνδεθείτε και να μοιράζεστε δεδομένα με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η εφαρμογή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Adeptia για να μεταμορφώσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης πελατών της επιχείρησής σας μέσω αυτοματισμού και ενός μοντέλου λειτουργίας αυτοεξυπηρέτησης.

  Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία που βασίζονται σε περιβάλλοντα προγραμματιστών, η Adeptia χρησιμοποιεί πρότυπα και τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να βελτιστοποιήσει και να απλοποιήσει την ανταλλαγή δεδομένων ανεξάρτητα από τις τεχνικές γνώσεις σας.

  Αντί να περιμένετε μέρες που οι προγραμματιστές εργάζονται σε συνδυασμό εργαλείων και υπηρεσιών, μπορείτε να εξαλείψετε την κουραστική διαδικασία και να εστιάσετε στα έργα σας. Η Adeptia είναι επεκτάσιμη για να φιλοξενήσει οποιοδήποτε μέγεθος και όγκο δεδομένων καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει.

  Jitterbit

  Εάν αναζητάτε αξιόπιστη αυτοματοποίηση ροής εργασιών, το Jitterbit είναι ο προορισμός σας. Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να συνδέετε αβίαστα τα συστήματα, τις διαδικασίες και την παραγωγικότητα της ομάδας σας μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας, ώστε εσείς και η ομάδα σας να συγκεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων σας.

  Χρησιμοποιώντας το Jitterbit, μπορείτε να συνδεθείτε με εκατοντάδες εφαρμογές με τη βοήθεια προκατασκευασμένων ενσωματώσεων, να ενορχηστρώσετε τα ταξίδια πελατών μέσω των προϊόντων σας, να συγχρονίσετε δεδομένα σε πολλές εφαρμογές και να δημιουργήσετε API φιλικά για προγραμματιστές.

  Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε επιχειρηματικές εφαρμογές που δεν είναι μόνο διαχειρίσιμες αλλά και επεκτάσιμες χωρίς να δημιουργήσετε νέα υποδομή.

  Skyvia

  Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο που παρέχει λύσεις για όλες τις εργασίες που σχετίζονται με δεδομένα, το Skyvia είναι η νούμερο ένα επιλογή σας.

  Ως εργαλείο ενσωμάτωσης παρτίδας υψηλής απόδοσης, το Skyvia είναι επεκτάσιμο όταν εργάζεστε με μεγάλους όγκους δεδομένων, ενοποίηση δεδομένων σε αποθήκες, αρχεία CSV και μετεγκατάσταση δεδομένων σε εφαρμογές cloud.

  Είτε αντιμετωπίζετε απλά είτε σύνθετα σενάρια, η Skyvia προσφέρει απλά εργαλεία για απλά βοηθητικά προγράμματα και προηγμένες λύσεις όταν αντιμετωπίζετε ένα σύνθετο πρόβλημα δεδομένων χωρίς την ανάγκη κωδικού.

  Αυτή η ευελιξία για συγκεκριμένο σενάριο σάς επιτρέπει να εκτελείτε πολλές λειτουργίες σε δεδομένα όπως εισαγωγές, εξαγωγές, αναπαραγωγή και συγχρονισμό μέσω προηγμένων αγωγών δεδομένων.

  Τελικές Λέξεις

  Εφόσον είστε πλήρως εξοπλισμένοι και μόλις πρόκειται να ξεκινήσετε με την ενοποίηση δεδομένων, πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία υπερβαίνει την τεχνογνωσία σε συγκεκριμένα εργαλεία. Υπάρχουν τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά την ενοποίηση δεδομένων, κάτι που ξεφεύγει από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου. Ωστόσο, οι μέθοδοι μπορεί να είναι χειροκίνητες ή ενδιάμεσες για να σας διαφωτίσουν.

  Όπως έχετε δει, τα εργαλεία ενοποίησης δεδομένων είναι μια λύση για την κλιμάκωση της επιχείρησής σας. Σας βοηθούν να εκτελέσετε και να αυτοματοποιήσετε μεγάλους κορμούς σωληνώσεων δεδομένων σε λιγότερο χρόνο από όσο φαντάζεστε. Και είτε η επιχείρησή σας είναι μεγάλη είτε μικρή, το εργαλείο που θα επιλέξετε θα πρέπει να προσαρμόζεται για να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

  Μπορείτε να εμβαθύνετε στην ενοποίηση δεδομένων ελέγχοντας την ενοποίηση δεδομένων πελατών.