8 πάροχοι συσκευών ανάγνωσης πιστωτικών καρτών για την επιχείρησή σας λιανικής

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ασφαλείς τρόπους αποδοχής πληρωμών είναι η χρήση συσκευών ανάγνωσης πιστωτικών καρτών.

Τι είναι οι αναγνώστες πιστωτικών καρτών;

Έχετε δει ποτέ ένα μικροσκοπικό gadget ή μηχάνημα όπως το παρακάτω σε ένα κατάστημα; Αυτό αναφέρεται ως συσκευή ανάγνωσης καρτών ή συσκευή ανάγνωσης πιστωτικών καρτών.

Οι συσκευές ανάγνωσης καρτών είναι υπεύθυνες για την ανάγνωση των δεδομένων από τη μαγνητική λωρίδα ή το μικροτσίπ μιας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και τη μεταφορά τους στον επεξεργαστή πληρωμών κατά τη συλλογή δεδομένων από την τράπεζα του πελάτη. Η συναλλαγή γίνεται αποδεκτή εάν ο αναγνώστης καρτών αναγνωρίσει τα διαθέσιμα κεφάλαια.

Επομένως, όσον αφορά την τεχνολογία, το τσιπ ή η μαγνητική λωρίδα της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, που υπάρχει, περιέχει πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας. Η συσκευή ανάγνωσης καρτών διαβάζει αυτές τις πληροφορίες και επιτρέπει ή απορρίπτει τη συναλλαγή με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται.

Ένας από τους πιο πρακτικούς τρόπους για να κάνετε αγορές είναι να έχετε μαζί σας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα αντί για μετρητά.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, 1.115,83 εκατομμύρια Αμερικανοί προβλέπεται να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες έως το 2025.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Statista, το μέγεθος της αγοράς για τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αυξηθεί περισσότερο από δύο φορές μεταξύ 2012 και 2020, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, και προβλέπεται να φτάσει πάνω από 65 τοις εκατό έως το 2025.

Πηγή: Statista

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη συσκευή ανάγνωσης καρτών για την επιχείρησή σας

Η ύπαρξη μιας συσκευής ανάγνωσης πιστωτικών καρτών είναι απαραίτητη είτε προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια νέα εταιρεία είτε να αναπτύξετε την τρέχουσα.

Ενώ ορισμένοι έμποροι παρέχουν δωρεάν συσκευές ανάγνωσης πιστωτικών καρτών, άλλοι σας επιτρέπουν να αγοράσετε ή να νοικιάσετε τον εξοπλισμό. Από αυτόνομη έως βασισμένη σε σύννεφο πολλαπλών καταστημάτων και τα χαρακτηριστικά τους επηρεάζουν το κόστος. Η τιμή εξαρτάται από το αν θα αγοράσετε το μηχάνημα ή θα το νοικιάσετε.

Οι πιο βασικοί αναγνώστες πιστωτικών καρτών κοστίζουν συνήθως μεταξύ $100 και $200. Η επεξεργασία της πιστωτικής κάρτας, η μηνιαία εξυπηρέτηση, η πύλη και τα τέλη συμμόρφωσης είναι πρόσθετα έξοδα.

Ας δούμε μερικές πληροφορίες σε αυτό το μέρος που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη συσκευή ανάγνωσης καρτών για την επιχείρησή σας.

Μέθοδος συναλλαγής

Απαιτείται συσκευή ανάγνωσης καρτών για διάφορες συναλλαγές, όπως σάρωση κάρτας, εμβάπτιση, πάτημα κάρτας και πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. Αυτός ο αναγνώστης πρέπει να υποστηρίζει επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και να τροφοδοτείται από έναν πάροχο πληρωμών ψηφιακού πορτοφολιού, όπως το Apple Pay ή το Google Pay.

Οι αυτόνομες συσκευές ανάγνωσης καρτών είναι διαθέσιμες με διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης ή χωρίς οθόνη. Για να παρέχουν μεγαλύτερη ευκολία και να διαφοροποιούν αυτές τις συσκευές από τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις ή τις εγκαταστάσεις σε σημεία πώλησης (POS), αυτές οι συσκευές συχνά κατασκευάζονται για να είναι ασύρματες.

Ένας αναγνώστης καρτών που βασίζεται σε σύννεφο είναι καλύτερος εάν χρειάζεστε έναν για πολλαπλές τοποθεσίες ή καταστήματα που είναι κατανεμημένα γεωγραφικά.

Δίκτυο πληρωμών

Αυτό το δίκτυο διευκολύνει την επεξεργασία πληρωμών και σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε σχετικές πληρωμές μέσω της συσκευής ανάγνωσης καρτών. Η συσκευή ανάγνωσης καρτών θα πρέπει να υποστηρίζει όλα τα σημαντικά δίκτυα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Visa, MasterCard, AmericanExpress και Discover.

Ασφάλεια

Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η εταιρεία σας χρησιμοποιεί συναλλαγές κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο (E2EE), μια δυνατότητα προστασίας από απάτη, κρυπτογραφημένες συσκευές ανάγνωσης πιστωτικών καρτών PCI-DSS κ.λπ.

  Πώς να υπολογίσετε τις ημέρες μεταξύ δύο ημερομηνιών στο Excel

Κόστος

Ο πάροχος συσκευής ανάγνωσης καρτών θα πρέπει να έχει σταθερή φήμη στην αγορά και χαρακτηριστικά αιχμής, όπως προσβασιμότητα, χρηστικότητα και εύχρηστη διεπαφή. Η εταιρεία θα πρέπει να σας προσφέρει εξοπλισμό σε τιμές εύλογης αγοράς και άλλα έξοδα συναλλαγής που δεν είναι υπερβολικά.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τους κορυφαίους παρόχους συσκευών ανάγνωσης πιστωτικών καρτών.

Τετράγωνο

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αποδοχή πληρωμών με κάρτα είναι ο αναγνώστης πιστωτικών καρτών Squareup. Είναι η ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις που απαιτούν ένα απλό και οικονομικό μέσο διεκπεραίωσης συναλλαγών.

Ο καθένας μπορεί να δεχτεί πληρωμές στο smartphone ή το tablet του χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης πιστωτικών καρτών της Square και την εφαρμογή Square Point of Sale.

Είναι ένα απλό, ασφαλές και ασφαλές σύστημα χωρίς εγκατάσταση ή συνεχές κόστος. Σας επιτρέπει να αποδέχεστε όλες τις σημαντικές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες γρήγορα και είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί άψογα με τις τρέχουσες συσκευές σας.

Επιπλέον, διαθέτει μια δυνατότητα κρυπτογράφησης που προστατεύει τους χρήστες από απάτη. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθούν τις πωλήσεις, να αναλύουν στατιστικά στοιχεία και να χρησιμοποιούν άλλες λειτουργίες για να τις βοηθούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους πιο αποτελεσματικά.

Οι ευέλικτες επιλογές πληρωμής σας επιτρέπουν να πληρώνετε όταν σύρετε την κάρτα σας και, το πιο σημαντικό, η λειτουργία εκτός σύνδεσης λειτουργεί χωρίς σύνδεση.

Μπορείτε να πουλήσετε και να επεξεργαστείτε πληρωμές όπου κι αν σας πάει η επιχείρησή σας με το Square Card Reader, το οποίο είναι αρκετά μικρό για να χωράει στην τσέπη σας και δεν απαιτεί μπαταρία. Θα χρεωθείτε μόνο 2,6% + 10 ανά κτύπημα.

Paypal

Η ιδανική επιλογή για εταιρείες που αναζητούν μια ασφαλή, αποτελεσματική και φιλική προς τον χρήστη συσκευή ανάγνωσης καρτών Paypal. Μια φορητή συσκευή ανάγνωσης καρτών επιτρέπει στους χρήστες να αποδέχονται και να επεξεργάζονται πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες και άλλους τρόπους πληρωμής.

Με την ευκολία μιας φυσικής συσκευής ανάγνωσης καρτών, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεξεργάζονται άμεσα και άνετα τις πληρωμές των καταναλωτών. Επιπλέον, το σύστημα συνδέεται με την εφαρμογή PayPal, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν τιμολόγια και να χειρίζονται τα χρήματά τους απευθείας από την εφαρμογή.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν εύκολα και γρήγορα να συλλέγουν πληρωμές από πελάτες με αυτήν τη συσκευή ανάγνωσης καρτών. Σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα σημείων πώλησης, όπως το Apple Pay, το Google Pay και το Samsung Pay, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτήν τη συσκευή ανάγνωσης καρτών.

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών είναι απλή στη ρύθμιση και τη λειτουργία της. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, όπως προστασία από απάτη, γρήγορη επεξεργασία συναλλαγών και πρόσβαση σε αναφορές και αναλυτικά στοιχεία για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εταιρειών να μεγιστοποιήσουν την αποδοχή των πληρωμών τους.

Μια επιχείρηση μπορεί εύκολα να χειριστεί όλες τις πτυχές των συναλλαγών της χάρη στην αβίαστη εγκατάσταση του αναγνώστη καρτών, την έλλειψη μηνιαίων χρεώσεων ή συμβολαίων και την ενσωμάτωση με άλλες λύσεις πληρωμής του Paypal.

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών PayPal δεν έχει μακροπρόθεσμη δέσμευση και μηνιαία χρέωση και η πρώτη συσκευή ανάγνωσης καρτών μπορεί να αγοραστεί για 29 $.

Συνοψίζω

Οι επιχειρήσεις που πρέπει να δεχτούν πληρωμές με κάρτα μπορούν να λάβουν ένα Plus Card Reader από το SumUp, έναν γνωστό πάροχο υπηρεσιών διαδικτυακών πληρωμών. Αυτή η συσκευή ανάγνωσης καρτών είναι ασφαλής και αξιόπιστη για τη λήψη πληρωμών από πελάτες. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής ανάγνωσης καρτών είναι NFC (ανεπαφική), Bluetooth και ενσωματωμένη μπαταρία Li-ion.

Η σύνδεση με την εφαρμογή SumUp είναι απλή, επιτρέποντας στους χρήστες να αποδέχονται και να χειρίζονται εύκολα συναλλαγές με κάρτα.

  Πώς να ενημερώσετε τον λογαριασμό Disney Plus

Επιπλέον, παρέχει γρήγορη εγκατάσταση και φθηνές εμπορικές χρεώσεις, καθιστώντας αυτήν την υπηρεσία μια προσιτή και αποτελεσματική επιλογή για τις επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές.

Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να λάβει πληρωμές με Visa και Mastercard με μια γρήγορη εγκατάσταση plug-and-play χωρίς να αλλάξει τις τρέχουσες διαδικασίες της.

Η παροχή στους καταναλωτές πρόσβασης σε έναν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν τις χρεώσεις και τις πληροφορίες συναλλαγών τους.

Περιλαμβάνει έναν εκτυπωτή αποδείξεων, έναν ενσωματωμένο μηχανισμό κατά της απάτης και τη δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών πελατών. Επιπλέον, οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε λίγα δευτερόλεπτα.

Υποστηρίζει πολλά νομίσματα, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές πελατών ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Η αρχική του τιμή είναι 39 $ και δεν υπάρχουν μηνιαία ελάχιστα ή συνδρομές. πληρώνετε μόνο 2,75% για κάθε συναλλαγή.

Helcim

Οι συσκευές ανάγνωσης καρτών Helcim παρέχουν γρήγορη, ασφαλή και χαμηλής προσπάθειας επεξεργασία πληρωμών με πιστωτική κάρτα για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Ο αναγνώστης είναι ένα ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη gadget που μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet. Δεδομένου ότι διαθέτει τεχνολογία chip και pin, οι εταιρείες μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές από πελάτες που χρησιμοποιούν κάρτες με δυνατότητα EMV.

Επιπλέον, διευκολύνει τις ανέπαφες συναλλαγές και είναι ενσωματωμένο με όλα τα κορυφαία συστήματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Apple Pay και Android Pay.

Οι υπηρεσίες τους είναι απλές στη χρήση, ασφαλείς και αξιόπιστες και δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις ή κρυφό κόστος. Παρέχουν επίσης πολλά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, όπως γρήγορες διαδικασίες έγκρισης και πρόσβαση σε λογαριασμό σε πραγματικό χρόνο.

Προσφέρει διάφορες δυνατότητες, όπως ιστορικό παρτίδας, αποδείξεις email για εξοικονόμηση χρήσης χαρτιού, διαχείριση αποθέματος, παρακολούθηση πελατών, αναλυτικά στοιχεία και αναφορές. Υποστηρίζονται όλες οι δημοφιλείς πιστωτικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Visa, MasterCard, American Express και Discover.

Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει ατομική υποστήριξη πελατών, καθιστώντας εύκολη και γρήγορη τη δημιουργία λογαριασμού και τη χρήση των υπηρεσιών τους. Χωρίς ακριβή μίσθωση και μηνιαίες χρεώσεις. μια συσκευή ανάγνωσης καρτών κοστίζει 109 $.

Ταινία

Μια λύση σημείου πώλησης (POS) που ονομάζεται τερματικό Stripe επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές μέσω Stripe. Χρησιμοποιώντας το Stripe Terminal, μπορείτε να πραγματοποιείτε αυτοπροσώπως συναλλαγές ή να λαμβάνετε πληρωμές στο διαδίκτυο.

Έρχεται με Stripe Reader M2, ένα μίνιμαλ gadget που μπορεί να δέχεται ανεπαφικές πληρωμές και πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Είναι ένα διαισθητικό πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών για κινητά που δημιουργήθηκε για γρήγορες, ασφαλείς συναλλαγές.

Η υποστήριξη τσιπ EMV, η ανέπαφη τεχνολογία και οι πληρωμές swipe είναι μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του. Μέσω Bluetooth μπορεί να επικοινωνήσει με οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Είναι πιστοποιημένο EMV, ασφαλές, συμμορφώνεται με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα και διαθέτει κρυπτογράφηση από σημείο σε σημείο (P2PE) και από άκρο σε άκρο (E2EE). Μπορεί να συνδεθεί γρήγορα σε φορητές συσκευές για άνετη χρήση όταν ταξιδεύετε.

Payanywhere

Το Payanywhere είναι η καλύτερη διαδικτυακή πηγή για όλους τους τύπους υλικού επεξεργασίας πληρωμών. Παρέχει εξαιρετικές επιλογές υλικού για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Είτε είστε μια startup εταιρεία που αναζητά τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες είτε μια μεγάλη επιχείρηση, έχει κάτι για εσάς.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως φορητές συσκευές ανάγνωσης καρτών, συστήματα σημείων πώλησης και τερματικά, για να απλοποιήσει τη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Το all-in-one φορητό τερματικό πιστωτικών καρτών της εταιρείας συνδυάζει χαρακτηριστικά αιχμής όπως οθόνη αφής 5 ιντσών, ενσωματωμένο εκτυπωτή, σάρωση γραμμωτού κώδικα, σύνδεση στο διαδίκτυο κ.λπ., με την άνεση ενός πλήρως λειτουργικού τερματικού.

Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο πληκτρολόγιο τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να επεξεργαστεί οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης PIN, EBT και ανέπαφων πληρωμών όπως το Apple Pay και το Samsung Pay.

  Διόρθωση θερμικού στραγγαλισμού φορητού υπολογιστή

Το φορητό τερματικό σημείου πώλησης του Smart Flex είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά και υπόσχεται αστραπιαία και ασφαλή συναλλαγές. Η επιχείρηση μπορεί να δέχεται ανεπαφικές πληρωμές, κάρτες τσιπ EMV, πιστωτικές κάρτες με συσκευές ανάγνωσης μαγνητικής λωρίδας κ.λπ.

Το Smart Flex θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μια εταιρεία που χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή κινητικότητα και τη δύναμη ενός ισχυρού σημείου πώλησης.

Χάρη στη συσκευή ανάγνωσης πιστωτικών καρτών Bluetooth 3 σε 1, το smartphone ή το tablet σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητή συσκευή πληρωμής.

Εξέδρα

Η αποδοχή πληρωμών με πιστωτική κάρτα γίνεται εύκολα με τους αναγνώστες καρτών πληρωμών του Podium. Θα σας βοηθούσε να μην ανησυχείτε για ζητήματα συμβατότητας, επειδή αυτοί οι αναγνώστες λειτουργούν με όλες τις τυπικές πιστωτικές κάρτες. Οι κάρτες ανέπαφων, chip και magstripe επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν γρήγορα και με ασφάλεια πληρωμές πελατών.

Μπορείτε να εισάγετε με μη αυτόματο τρόπο αγορές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή να λαμβάνετε πληρωμές μέσω τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τον αναγνώστη του Podium. Επιπλέον, αυτοί οι αναγνώστες μπορούν να συνηθίσουν να δέχονται πληρωμές αυτοπροσώπως, κάτι που είναι φανταστικό για κινητές επιχειρήσεις.

Η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα τους, η οποία περιλαμβάνει προστασία από απάτη και κρυπτογράφηση, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές γρήγορα και με ασφάλεια. Επιπλέον, το Podium παρέχει μια σειρά από πρόσθετα, όπως προγράμματα αφοσίωσης και ανταμοιβές, για να βελτιστοποιήσει περαιτέρω τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Οι φιλικές προς το χρήστη, αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις πληρωμής από το Podium επιτρέπουν μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία πληρωμής.

Είναι διαθέσιμη μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών της συσκευής ανάγνωσης καρτών Podium, μετά την οποία μπορεί να επιλεγεί μία από τις τρεις βαθμίδες τιμολόγησής της—Essential, Standard ή Professional—.

Housecall Pro

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών Housecall Pro είναι ιδανική για εταιρείες που πρέπει να εξασφαλίσουν και να χειριστούν γρήγορα πληρωμές. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία συσκευών ανάγνωσης καρτών για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών τους είναι η συμμόρφωση με το PCI, η ασφαλής κρυπτογράφηση και τα ασφαλή πρωτόκολλα επικοινωνίας. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να ρυθμίσουν επαναλαμβανόμενες χρεώσεις και αυτόματες πληρωμές.

Η τεχνολογία του επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές με πιστωτική κάρτα από οπουδήποτε. Με αυτήν τη λύση αιχμής, μπορείτε να πληρώνεστε γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να βασίζεστε σε ακριβά, δυσκίνητα τερματικά πιστωτικών καρτών.

Με το υλικό, το λογισμικό και τα logistics του αναγνώστη καρτών που περιλαμβάνονται όλα σε ένα πακέτο και οι επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται πληρωμές απευθείας από πελάτες που χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους.

Επειδή το υλικό της συσκευής ανάγνωσης καρτών είναι ασφαλές και ασφαλές, οι πληροφορίες των πελατών προστατεύονται και μπορούν να ψωνίσουν με σιγουριά.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν τις συναλλαγές και το ιστορικό των πελατών με αυτό το απλό σύστημα, το οποίο θα τις βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τους πελάτες στο μέλλον με περισσότερες γνώσεις. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της πλατφόρμας το καθιστά επίσης απλό στη χρήση από οποιονδήποτε.

Τελικές Λέξεις

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών είναι ένα στοιχείο του συστήματος πληρωμών που αναπτύσσεται με τεχνολογία για να πραγματοποιεί τις συναλλαγές όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτες. Οι συσκευές ανάγνωσης καρτών είναι πολύτιμες συσκευές για εταιρείες όλων των μεγεθών και τύπων.

Η πλειοψηφία των συσκευών ανάγνωσης καρτών προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά και λειτουργίες με ελάχιστες διαφορές. Μπορείτε να επιλέξετε μια συσκευή ανάγνωσης καρτών ανάλογα με τη φύση και την έκταση της εταιρείας σας και αυτές οι πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω θα σας διευκολύνουν να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τις πλατφόρμες πληρωμής για ελεύθερους επαγγελματίες και bloggers.