8 Οφέλη από την αγορά μιας φορητής συσκευής φιλικής προς τα παιδιά για τα παιδιά σας

Βασικά Takeaways

  • Τα φορητά που είναι κατάλληλα για παιδιά κάνουν τη σωματική δραστηριότητα διασκεδαστική μέσω λειτουργιών όπως η παρακολούθηση βημάτων, οι προκλήσεις δραστηριότητας και οι εικονικές ανταμοιβές.
  • Τα φορητά προάγουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας παρέχοντας λειτουργίες παρακολούθησης και επικοινωνίας GPS που οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο.
  • Τα έξυπνα ρολόγια και οι ιχνηλάτες γυμναστικής προσφέρουν ευκαιρίες μάθησης μέσω παιχνιδιών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες.

Οι γονείς μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία φορητών συσκευών για παιδιά λόγω πτυχών όπως ο γονικός έλεγχος και η παρακολούθηση GPS. Αλλά πώς μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν τα παιδιά φορώντας αυτές τις συσκευές;

Από την ενθάρρυνση της άσκησης και τη διατήρηση υγιεινών συνηθειών μέχρι την επίδειξη της ξεχωριστής ταυτότητάς τους, εδώ είναι πολλά οφέλη των φορητών συσκευών για παιδιά που είναι φιλικά προς τα παιδιά.

1. Κάνει τη σωματική δραστηριότητα διασκεδαστική

Οι πιο συνηθισμένες φορητές συσκευές για παιδιά είναι κυρίως οι ιχνηλάτες γυμναστικής ή τα έξυπνα ρολόγια. Αυτές οι συσκευές συνήθως προσφέρουν λειτουργίες που ενθαρρύνουν τα παιδιά να παραμείνουν χαρούμενα και υγιή μετατρέποντας τη σωματική δραστηριότητα σε κάτι διασκεδαστικό.

Συχνά, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε τα παιδιά σας να κινούνται, αλλά δεν χρειάζεται να είναι με φορητές συσκευές όπως το Fitbit Ace 3 και το Garmin Vivofit Jr. 3. Το Ace 3 διαθέτει ολοήμερη παρακολούθηση βημάτων και παρακολούθηση δραστηριότητας, καθώς και εικονικά σήματα και τρόπαια που μπορούν να συλλέξουν τα παιδιά όταν ολοκληρώνουν τις προκλήσεις.

Από την άλλη πλευρά, το Vivofit Jr. 3 κάνει τη σωματική δραστηριότητα διασκεδαστική προσφέροντας συλλεκτικά πετράδια, κάρτες γυμναστικής και διασκεδαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες μετά από 60 λεπτά καθημερινής άσκησης.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Microsoft Outlook

2. Ενθαρρύνει την αίσθηση της ανεξαρτησίας

Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, πιθανότατα θέλουν να νιώσουν κάποιο είδος ανεξαρτησίας. Και τα wearables μπορούν να τους προσφέρουν ακριβώς αυτό, δίνοντας στους γονείς ηρεμία ότι τα μικρά τους είναι ασφαλή ενώ παράλληλα τους δίνουν την ελευθερία τους.

Πολλά παιδικά έξυπνα ρολόγια, όπως το Gabb Watch 3, παρέχουν λειτουργίες που πιθανότατα δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά, όπως η παρακολούθηση GPS και η γεωγραφική περίφραξη. Ωστόσο, μπορούν να υποστηρίξουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας τους χωρίς να το αναγνωρίζουν πραγματικά. Είτε πηγαίνουν στο σχολείο με τα πόδια είτε βγαίνουν για παιχνίδι με φίλους, οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις λειτουργίες για να επικοινωνήσουν μαζί τους και να τους παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο.

3. Δημιουργεί διασκεδαστικές ευκαιρίες μάθησης

Όσον αφορά τα φιλικά προς τα παιδιά smartwatches και fitness trackers, μία από τις πιο εμφανείς ευκαιρίες μάθησης για τα παιδιά είναι να τους διδάξετε πώς να λένε την ώρα.

Το VTech KidiZoom Smartwatch DX3 περιλαμβάνει μια ειδική ενσωματωμένη δραστηριότητα που ονομάζεται Time Master για να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν πώς να λένε την ώρα. Όμως, εκτός από την ένδειξη του χρόνου, αυτό το έξυπνο ρολόι προσφέρει διασκεδαστικές ενσωματωμένες ευκαιρίες εκμάθησης και πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Τα παιδιά μπορούν ακόμη και να ζευγαρώσουν με τους φίλους τους που διαθέτουν επίσης έξυπνα ρολόγια KidiZoom και να παίζουν εκπαιδευτικά παιχνίδια για δύο παίκτες όπως το Find the Diamonds, το Κυνήγι θησαυρού και το Tic-Tac-Toe.

Ένα άλλο εξαιρετικό φορητό για παιδιά είναι το Little Tikes Tobi Robot Smartwatch, καθώς διαθέτει μια βιβλιοθήκη με δωρεάν εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες.

4. Διατηρήστε την επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένεια

Οι περισσότερες φορητές συσκευές για παιδιά περιλαμβάνουν λειτουργίες επικοινωνίας, μερικές από τις πιο συνηθισμένες είναι οι φωνητικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα. Η διατήρηση μιας ψηφιακής γραμμής επικοινωνίας με άλλους μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά που νιώθουν μοναξιά ή ντροπαλά.

Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα wearables για να επικοινωνούν όχι μόνο με τους γονείς τους αλλά και με φίλους του σχολείου και άλλα μέλη της οικογένειας. Ευτυχώς, όλες οι λίστες επαφών ελέγχονται από τους γονείς, επομένως τα παιδιά δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχούν για την αλληλεπίδραση με αγνώστους.

  Πώς να απαγορεύσετε τις λέξεις σε διχόνοια

Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό αλλά ασφαλές smartwatch με το οποίο θα λατρέψουν να επικοινωνούν τα παιδιά; Οι βιντεοκλήσεις, οι φωνητικές κλήσεις και τα μηνύματα κειμένου είναι όλα διαθέσιμα στο smartwatch TickTalk 4.

5. Παρέχει ψυχαγωγία φιλική προς τα παιδιά

Ένα φορετό gadget που προσφέρει ψυχαγωγία φιλική προς τα παιδιά είναι κάτι από το οποίο τα παιδιά θα επωφεληθούν πολύ. Επιπλέον, αυτός είναι πιθανότατα ο κύριος λόγος που τα παιδιά θέλουν να τα φορέσουν! Σύμφωνα με α Άρθρο στα αγγλικά του Cambridgeτα παιδιά μπορούν να έχουν καλύτερη δέσμευση, συμμετοχή, επιτεύγματα και ανάκληση της μάθησής τους με τη βοήθεια παιχνιδιών.

Εκτός από το ότι είναι δροσερό και άνετο, το Gabb Watch 3 διαθέτει μια προεγκατεστημένη εφαρμογή που ονομάζεται Gabb Go. Επιτρέπει στα παιδιά να φροντίζουν τα δικά τους εικονικά κατοικίδια. Τα παιδιά πρέπει να φροντίζουν τους μικρούς τους φίλους για να κερδίσουν κέρματα και να ξεκλειδώσουν άλλα μοναδικά κατοικίδια όπως ένας μονόκερος ή ένα axolotl.

Το TickTalk 4 είναι ένα άλλο έξυπνο ρολόι με ψυχαγωγία που θα λατρέψουν τα παιδιά και που έρχεται με τη μορφή απεριόριστης μουσικής, podcast και ιστοριών. Ωστόσο, φροντίστε πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός έξυπνου ρολογιού για παιδιά προτού το αγοράσετε.

6. Εκφράζουν το μοναδικό τους στυλ και προσωπικότητα

Εκτός από τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία, ένα από τα άλλα πλεονεκτήματα που λατρεύουν τα παιδιά στα wearable είναι ότι μπορούν να τα χρησιμοποιούν για να εκφράσουν τη μοναδική αίσθηση του στυλ και της προσωπικότητάς τους.

Το προαναφερθέν Garmin Vivofit Jr. 3, για παράδειγμα, είναι διαθέσιμο σε διάφορα σχέδια για να επιλέξουν τα παιδιά. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν τα αυθεντικά σχέδια της Garmin μαζί με τα Disney Princess, Marvel και The Mandalorian. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η σχεδίαση που επιλέγουν ενσωματώνεται με την οθόνη και τη συνολική εμπειρία του ρολογιού.

Επιπλέον, τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια και ιχνηλάτες γυμναστικής για παιδιά, όπως το Fitbit Ace 3, τους δίνουν την επιλογή διαφορετικών χρωμάτων καθώς και προαιρετικά αξεσουάρ.

  Είναι το AT&T TV το ίδιο με το DIRECTV Login;

7. Μείνετε πάντα ασφαλείς και υγιείς

Τα χαρακτηριστικά έκτακτης ανάγκης και ασφάλειας είναι οι πιο σημαντικές πτυχές που λαμβάνουν υπόψη οι γονείς όταν αποφασίζουν να φορέσουν τα παιδιά τους. Αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν επίσης να ωφελήσουν τα ίδια τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται πιο άνετα χωρίς τους γονείς ή τους φροντιστές τους να τα προσέχουν, αν μπορούν απλώς να πατήσουν ένα κουμπί όποτε νιώθουν ότι κινδυνεύουν.

Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται άνετα γνωρίζοντας ότι οι γονείς τους γνωρίζουν πάντα πού χρησιμοποιούν την παρακολούθηση GPS—αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για παιδιά που συχνά περιπλανώνται ή χάνονται.

Επιπλέον, τα περισσότερα wearables όπως τα έξυπνα ρολόγια θα περιλαμβάνουν αυτόματα εντοπισμό τοποθεσίας GPS και ζώνες ασφαλείας. μια απλή φορητή επιλογή με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι η συσκευή AngelSense. Μπορεί να συνδεθεί σε ρούχα, σακίδια ή τσέπες και περιλαμβάνει κουμπί SOS και ζωντανή παρακολούθηση GPS.

8. Δημιουργήστε υγιεινές συνήθειες

Είναι σημαντικό τα παιδιά να αρχίσουν να χτίζουν υγιεινές συνήθειες, όπως να βοηθούν στις δουλειές και τις δουλειές του σπιτιού, από μικρή ηλικία. Αυτές οι συνήθειες μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, ανεξαρτησία και οργανωτικές δεξιότητες.

Οι φορητές συσκευές, όπως το Gabb Watch 3, μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε αυτές τις υγιεινές συνήθειες και να μειώσουν το συντριπτικό συναίσθημα που έρχεται με τις καθημερινές δουλειές και εργασίες. Χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη εφαρμογή Gabb Go, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν τις λίστες υποχρεώσεων που έχουν δημιουργήσει οι γονείς για αυτά. Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν νομίσματα για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών και να τα εξαργυρώσουν για βραβεία.

Επιπλέον, το Garmin Vivofit Jr.3 διαθέτει μια συνοδευτική εφαρμογή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γονείς για να αναθέσουν εργασίες στα παιδιά μαζί με ανταμοιβές νομισμάτων. Τα παιδιά μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα νομίσματά τους για να εξαργυρώσουν ανταμοιβές όπως παιχνίδια.

Οι φορητές συσκευές είναι κάτι που πρέπει να έχουν τα παιδιά αυτές τις μέρες

Από ενσωματωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργαλεία εκμάθησης μέχρι διασκεδαστικά παιχνίδια και funky σχέδια—τα φορητά για παιδιά μπορούν να είναι εξοπλισμένα με σχεδόν τα πάντα! Επιπλέον, το να φοράτε μόνο ένα μπορεί να βελτιώσει την ανεξαρτησία, την επικοινωνία και τη σωματική δραστηριότητα του παιδιού.

Τα παιδιά σίγουρα θα λατρέψουν το πλεονέκτημα να φορούν μια δροσερή και πολύχρωμη συσκευή με παιχνίδια και δραστηριότητες, ενώ οι γονείς μπορούν να επωφεληθούν από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας χωρίς να είναι εντελώς επεμβατικοί.