8 Μετατροπείς εικόνας σε HTML για εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας [2023]

Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο, ίσως χρειαστεί να αντιγράψετε κώδικα HTML από εικόνες για περαιτέρω χρήση. Θα χρειαστείτε έναν μετατροπέα εικόνας σε HTML με δυνατότητες OCR για να μετατρέψετε εικόνες από JPG ή άλλες μορφές σε κώδικα HTML.

Δεδομένου ότι οι εικόνες δεν κωδικοποιούνται χειροκίνητα, εξοικονομείται χρόνος κατά τη δημιουργία ιστοτόπων και εφαρμογών. Έτσι, είτε αναζητάτε υπολογιστή Mac, Windows ή δωρεάν μετατροπέα εικόνας σε HTML, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους κορυφαίους μετατροπείς εικόνας σε HTML.

Τι είναι ο μετατροπέας εικόνας σε HTML;

Ο μετατροπέας εικόνας σε HTML είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές να μετατρέπουν γρήγορα εικόνες σε κώδικα HTML. Το src της εικόνας κωδικοποιείται ως συμβολοσειρά base64 και προσαρτάται στην ετικέτα ‘img’.

Αυτές οι διαδικασίες μετατροπής πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας προγράμματα περιήγησης ιστού, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία απλή, γρήγορη και ασφαλή. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το σενάριο HTML εμφανίζεται στο εργαλείο για να αντιγράψετε. Ένα άλλο πλεονέκτημα των μετατροπέων εικόνας σε HTML είναι η δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας κώδικα HTML από εικόνες.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν μετατροπέα εικόνας σε XML και πώς εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια;

Ο μετατροπέας εικόνας σε XML επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν εικόνες γρήγορα και εύκολα σε XML. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ιστού και της ανάλυσης δεδομένων.

Η χρήση ενός μετατροπέα εικόνας σε XML εξαλείφει την ανάγκη μη αυτόματης μετατροπής εικόνων σε μορφή XML, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Επίσης, τα έγγραφα XML μπορούν να χειριστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν εύκολα, κάνοντας την αποθήκευση και την κοινή χρήση δεδομένων πιο αποτελεσματική.

Τώρα, θα εξερευνήσουμε μερικούς από τους μετατροπείς εικόνας σε HTML.

ASPOSE

Το ASPOSE Image to HTML Converter είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για γρήγορη και εύκολη μετατροπή εικόνων σε HTML. Το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν αρχεία εικόνας σε HTML με ένα απλό κλικ στο κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες μορφές, όπως JPEG, GIF, TIFF, PNG κ.λπ.

Καμία πολυπλοκότητα δεν σχετίζεται με τη διαδικασία μετατροπής και τα αποτελέσματα είναι υψηλής ποιότητας. Ο κώδικας εξόδου HTML είναι καλά δομημένος και καθαρός, καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή.

  Πώς να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αρκετά γρήγορη για παιχνίδια και Netflix

Ο μετατροπέας υποστηρίζει επίσης πολλές μορφές αρχείων εικόνας. Επιπλέον, είναι γρήγορο και αποτελεσματικό, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε έργο ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Χαρακτηριστικά

 • Μετατροπή εικόνων HTML5 με ένα κλικ.
 • Παρέχει υποστήριξη για μορφές εικόνας JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP.
 • Παρέχει υψηλής ποιότητας έξοδο HTML5 με ελάχιστη προσπάθεια.
 • Υποστηρίζεται η μαζική επεξεργασία HTML5 πολλαπλών εικόνων.
 • Η έξοδος είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και εύκολη στη χρήση.

Το Aspose διατηρεί την αρχική ποιότητα και τη μορφοποίηση της εικόνας κατά τη μετατροπή τους σε HTML.

OnlineConvertFree

Ο διαδικτυακός μετατροπέας OnlineConvertFree είναι εύκολος και δωρεάν στη χρήση. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία μεταξύ διαφορετικών μορφών γρήγορα και εύκολα.

Η διεπαφή είναι διαισθητική και εύκολη στη χρήση, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους πρέπει να είναι πιο τεχνικοί. Μπορούν να μετατραπούν πολλές μορφές αρχείων χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο με λίγα μόνο κλικ και αυτή η διαδικασία παράγει γρήγορα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Γενικά, το OnlineConvertFree κάνει τη μετατροπή αρχείων από μια μορφή σε άλλη πολύ εύκολη.

Χαρακτηριστικά

 • Είναι δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή.
 • Οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων περιλαμβάνουν βίντεο, εικόνες, έγγραφα και ήχο.
 • Η γρήγορη ταχύτητα μετατροπής διευκολύνει τη μετατροπή αρχείων.
 • Δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας δεδομένων κατά τη διαδικασία μετατροπής.
 • Η πρόσβαση στα αρχεία είναι δυνατή από πολλές συσκευές, επομένως είναι βολικό.

Αυτή η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία μετατροπής αρχείων επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν και να μοιράζονται εύκολα αρχεία χωρίς να εγκαταστήσουν πρόσθετο λογισμικό.

FRONTY

Ο μετατροπέας εικόνας Fronty σε HTML διευκολύνει τη μετατροπή εικόνων σε HTML. Είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στο web που σας επιτρέπει να ανεβάσετε εικόνες και να τις μετατρέψετε αυτόματα σε κώδικα HTML.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τον κώδικα HTML προσθέτοντας ετικέτες και αλλάζοντας το στυλ γραμματοσειράς. Ο κωδικός εξόδου είναι εύκολος στη χρήση και φαίνεται υπέροχος. Ο μετατροπέας εικόνας σε HTML Fronty είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη γρήγορη δημιουργία κώδικα HTML από εικόνες.

Χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη και ακριβής μετατροπή κώδικα HTML.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες όπως PNG, JPG και GIF.
 • Ενισχύει την απόδοση βελτιστοποιώντας αυτόματα τον κώδικα.
 • Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν τον δημιουργημένο κώδικα HTML.
 • Είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία ιστοσελίδων με απόκριση.

Το Fronty βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να διαχειρίζονται εύκολα τα μέλη της ομάδας, τους πελάτες, τους πίνακες εργαλείων και τα έργα τους.

  Τα καλύτερα 8 πρότυπα φύλλου χρόνου για την παρακολούθηση του χρόνου που ξοδεύουν οι εργαζόμενοι

Μετατροπή εικόνας

Το Imageconvert είναι ένας διαδικτυακός μετατροπέας που μετατρέπει JPG σε HTML χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της εικόνας. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία σε διάφορες μορφές, όπως JPG, PNG, BMP και GIF.

Ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και μια αποτελεσματική διαδικασία μετατροπής το καθιστούν εύκολο στη χρήση. Η έξοδος HTML μπορεί επίσης να προσαρμοστεί μέσω της χρήσης σύνθετων ρυθμίσεων. Συνολικά, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη μετατροπή εικόνων σε HTML.

Χαρακτηριστικά

 • Χρησιμοποιήστε το Imageconvert για να μετατρέψετε εικόνες σε διαφορετικές μορφές αρχείων.
 • Μπορείτε να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης και χώρο συμπιέζοντας αρχεία εικόνας.
 • Υπάρχει υποστήριξη για jpegs, png και gif.
 • Η επεξεργασία παρτίδων το καθιστά εξαιρετικό εργαλείο για μεγάλα έργα.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις μετατροπής εικόνας.

Το Imageconvert μετατρέπει εικόνες μεταξύ μορφών, επεξεργάζεται, αλλάζει μέγεθος και συμπιέζει εικόνες για ευκολότερη χρήση. Βελτιστοποιεί τις εικόνες για εκτύπωση ή web.

AnyConv

Το AnyConv διαθέτει μια εύχρηστη ολλανδική διεπαφή για τη μετατροπή εικόνων σε HTML. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο και η πληρωμένη έκδοση δεν είναι διαθέσιμη. Πολλαπλές μορφές εικόνας μπορούν να μετατραπούν σε HTML μέσα σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας την υποστήριξή του για διάφορες μορφές.

Ακόμη και οι αρχάριοι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να μετατρέψουν εικόνες χρησιμοποιώντας ένα απλό και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Τα αρχεία HTML που μετατρέπονται από σύνθετες εικόνες είναι εξαιρετικής ποιότητας και ακριβείας.

Χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη και εύκολη μετατροπή εικόνων HTML.
 • Οι μορφές περιλαμβάνουν JPEG, PNG, GIF και BMP.
 • Αυτοματοποιεί τη βελτιστοποίηση εικόνας και τη δημιουργία κώδικα HTML.
 • Δημιουργεί κώδικα HTML που είναι συμβατός με τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης.
 • Είναι εύκολο να κάνετε προεπισκόπηση του κώδικα HTML πριν τον αποθηκεύσετε.

Το AnyConv μπορεί επίσης να μετατρέψει γραμματοσειρές, αρχεία CAD και αρχεία πλέγματος. Τα αρχεία πλέγματος αντιπροσωπεύουν τρισδιάστατα μοντέλα, ενώ τα αρχεία CAD αντιπροσωπεύουν μηχανολογικά σχέδια.

Μετατροπέας 365

Ο διαδικτυακός μετατροπέας Converter365 παρέχει απρόσκοπτη μετατροπή 1.000+ μορφών. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο λογισμικό. είναι γρήγορο και ασφαλές.

Προσφέρει λεπτομερείς δυνατότητες που εξασφαλίζουν μετατροπές υψηλής ποιότητας μεταξύ οποιασδήποτε μορφής αρχείου και της επιθυμητής μορφής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ενσωματωμένος μετατροπέας εικόνας διευκολύνει τις δωρεάν διαδικτυακές μετατροπές των πιο δημοφιλών μορφών εικόνας.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον κώδικα HTML τους σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους χρησιμοποιώντας τις προσαρμόσιμες λειτουργίες του. Συνολικά, το Converter365 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη μετατροπή εικόνων JPG σε κώδικα HTML.

  Kanban εναντίον Scrum: Διαφορές

Χαρακτηριστικά

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 • Παρέχει υποστήριξη για εκατοντάδες τύπους αρχείων.
 • Είναι οικονομικά αποδοτικό αφού είναι δωρεάν.
 • Μετατροπή αρχείων σε υψηλές ταχύτητες.
 • Μετατροπή πολλαπλών αρχείων ταυτόχρονα με ομαδική μετατροπή.

Οι σχεδιαστές μπορούν να μετατρέψουν διανυσματικές εικόνες στον ιστότοπο χωρίς να εγγραφούν ή να αφήσουν προσωπικά στοιχεία και να κατεβάσουν απευθείας αρχεία που έχουν μετατραπεί.

FreeFileConvert

Το FreeFileConvert είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός μετατροπέας αρχείων που υποστηρίζει περισσότερες από 300 μορφές αρχείων. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να μετατρέψετε τα αρχεία σας στην επιθυμητή μορφή.

Επιπλέον, μπορεί να κάνει μετατροπές ομαδικών, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Με την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία του, μπορεί να προσφέρει μια αξιόπιστη εμπειρία μετατροπής αρχείων. Το FreeFileConvert είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν εύκολο και αξιόπιστο μετατροπέα αρχείων.

Χαρακτηριστικά

 • Μπορείτε να ανεβάσετε από έναν τοπικό φάκελο, μια διεύθυνση URL ή το cloud.
 • Εκτέλεση μετατροπών παρτίδων.
 • Διατίθεται έξοδος πολλαπλών μορφών.
 • Είναι γρήγορο να ανεβάσετε.
 • Μπορείτε είτε να κατεβάσετε είτε με email την έξοδο HTML.

Το FreeFileConvert επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν αρχεία σε διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, εικόνων, ήχου, βίντεο και αρχείων.

ONLINE ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Το ONLINECONVERT είναι ένας αξιόπιστος και εύχρηστος διαδικτυακός μετατροπέας που μετατρέπει το png σε HTML. Το εργαλείο μετατρέπει γρήγορα εικόνες PNG σε κώδικα HTML, απλοποιώντας τη διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδων και ιστοσελίδων.

Παράγει υψηλής ποιότητας HTML χωρίς απώλεια ταχύτητας ή αποτελεσματικότητας. Επιπλέον, ο κώδικας HTML που έχει μετατραπεί είναι καλά δομημένος και καθαρός, ώστε οι προγραμματιστές ιστού να μπορούν να τον χρησιμοποιούν εύκολα. Ένας χρήστης που επιθυμεί να μετατρέψει το png σε HTML θα εκτιμήσει την απλότητα και τη διαισθητική διεπαφή του.

Χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη μετατροπή με άμεσα αποτελέσματα.
 • Δεν θα χτυπηθείτε με κρυφές χρεώσεις.
 • Συμβατότητα με συσκευές και λειτουργικά συστήματα.
 • Χρησιμοποιήστε μεταφορά και απόθεση για να ανεβάσετε αρχεία.
 • Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχει μετατραπεί αφού το κάνετε προεπισκόπηση.

Το εργαλείο ONLINECONVERT μετατρέπει εικόνες PNG σε κώδικα HTML γρήγορα και εύκολα για αρχάριους και ειδικούς.

Τελικές Λέξεις

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε σελίδες HTML από εικόνες, αυτές οι εικόνες σε μετατροπείς HTML μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για γρήγορη και εύκολη μετατροπή εικόνων σε HTML χρησιμοποιώντας διάφορες δυνατότητες. Χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο μετατροπέα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε όμορφους ιστότοπους από εικόνες που θέλετε να μετατρέψετε σε κώδικα HTML.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα δωρεάν εργαλεία για τη μετατροπή JPG σε PNG.