8 Λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών για βελτιστοποίηση διαδικασιών

Η διαχείριση των επιχειρηματικών διαδικασιών είναι πολύπλοκη και απαιτεί προσπάθεια. Το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών διευκολύνει τη διαχείριση και την παρακολούθηση της εργασίας.

Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, η παραγωγικότητα γίνεται απαραίτητη για την επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας σας. Οι εταιρείες δημιουργούν διαδικασίες και κανόνες για την επίτευξη αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας και το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών είναι η καλύτερη λύση για τη διαχείριση της διαδικασίας εργασίας.

Το καλό λογισμικό διαχείρισης ροής εργασίας βοηθά στη μείωση του χρόνου που αφιερώνεται στη μη αυτόματη διαχείριση των διαδικασιών και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας. Χρειάζεστε διαχείριση ροής εργασιών όταν η επιχείρησή σας έχει διαδικασίες που κινούνται σε διάφορες εταιρείες, τμήματα, άτομα, φορείς και βήματα.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε μια λίστα με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών για τη βελτιστοποίηση του τρόπου με τον οποίο ο οργανισμός σας διαχειρίζεται τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τα οφέλη από τη χρήση ενός.

Τι είναι ο αυτοματισμός διαχείρισης ροής εργασιών;

Το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών είναι ένα λογισμικό διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών που βοηθά τους οργανισμούς να χαρτογραφήσουν και να αυτοματοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

Ο αυτοματισμός μπορεί να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας, στη μείωση των σφαλμάτων και του χαμένου χρόνου και στη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ διαφορετικών τμημάτων και ομάδων.

Αυτό το λογισμικό μπορεί να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες αυτοματοποιώντας και εκσυγχρονίζοντας τα σχετικά βήματα. Μπορεί να περιλαμβάνει δρομολόγηση εγγράφων, έγκριση αιτημάτων άδειας ή διαχείριση δαπανών.

Το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ορίζουν και να τεκμηριώνουν τις διαδικασίες τους και να παρακολουθούν και να παρακολουθούν την πρόοδό τους. Μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των σημείων συμφόρησης και των περιοχών βελτίωσης και στην πραγματοποίηση απαραίτητων αλλαγών για τη βελτίωση της συνολικής διαδικασίας.

Πώς βοηθά ο Αυτοματισμός Διαχείρισης ροής εργασιών;

Η ανάγκη για αυτοματοποίηση διαχείρισης ροής εργασιών προκύπτει επειδή οι επιχειρήσεις γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και παγκοσμιοποιημένες.

Με τόσα πολλά κινούμενα μέρη και τόσο πολύ συντονισμό που απαιτείται, δεν είναι δυνατή η χειροκίνητη διαχείριση όλων των ροών εργασίας. Ο αυτοματισμός μπορεί να βοηθήσει παρέχοντας ένα κεντρικό αποθετήριο για όλες τις πληροφορίες ροής εργασιών και εργαλεία για την παρακολούθηση και τη διαχείριση των ροών εργασίας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους η αυτοματοποίηση διαχείρισης ροής εργασιών μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει:

Βελτιώστε τη συνεργασία μεταξύ της ομάδας

Οδηγεί σε βελτιωμένη επικοινωνία και συντονισμό, καθώς τα μέλη της ομάδας έχουν διαφάνεια σε ανατεθειμένες και συνεχείς εργασίες.

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας ολοκλήρωσης εργασιών αυτοματοποιώντας βασικά βήματα και παρέχοντας μια εύχρηστη διεπαφή για την παρακολούθηση της προόδου. Μπορεί να διευκολύνει τα μέλη της ομάδας να συνεργάζονται σε εργασίες, καθώς υπάρχει αυξημένη ορατότητα.

Τέλος, το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της επικοινωνίας παρέχοντας ένα κεντρικό μέρος για τα μέλη της ομάδας να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να συνεργάζονται σε έργα.

Αύξηση της λογοδοσίας

Το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι όλοι γνωρίζουν τους ρόλους και τις ευθύνες τους παρέχοντας μια σαφή και συνοπτική επισκόπηση του ποιος είναι υπεύθυνος για ποιες εργασίες.

Το λογισμικό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην παρακολούθηση της προόδου σε εργασίες και έργα, παρέχοντας μια σαφή εικόνα για το τι έχει επιτευχθεί και τι πρέπει ακόμη να γίνει. Μπορεί να βοηθήσει να κρατηθούν όλοι σε καλό δρόμο και να εστιάσουν στους στόχους τους.

  Πώς (και γιατί!) Να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το WordPress;

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα σύστημα ειδοποιήσεων και υπενθυμίσεων, διασφαλίζοντας ότι δεν θα ξεχαστεί καμία εργασία ή προθεσμία.

Μειώστε το κόστος

Το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών συμβάλλει στη μείωση του κόστους με την αυτοματοποίηση και τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν κόστος εργασίας και να αυξήσουν την αποδοτικότητα αυτοματοποιώντας επαναλαμβανόμενες και χρονοβόρες εργασίες.

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό σημείων συμφόρησης και αναποτελεσματικότητας στις επιχειρηματικές διαδικασίες, τα οποία μπορούν να διορθωθούν για περαιτέρω μείωση του κόστους.

Μείωση του στρες και αυξημένη παραγωγικότητα

Το πιο προφανές πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης λογισμικού διαχείρισης ροής εργασιών είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις εργασίες και τις προθεσμίες σας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια προθεσμία. Μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας.

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους παρέχοντάς σας μια σαφή επισκόπηση των επερχόμενων εργασιών και των προθεσμιών σας.

Σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίζετε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά και να αποφεύγετε να αναλαμβάνετε υπερβολική δουλειά ανά πάσα στιγμή. Έχοντας ορατή τον φόρτο εργασίας σας, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τον χρόνο σας και να αποφύγετε να αισθάνεστε υπερβολικοί.

Ελαχιστοποιήστε τα εμπόδια

Ένα λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις να εντοπίζουν και να ξεπερνούν τα εμπόδια στην αποτελεσματικότητα. Το λογισμικό παρέχει ορατότητα σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, από μεμονωμένες εργασίες έως τη μεγάλη εικόνα.

Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δουν πού μπορούν να γίνουν βελτιώσεις και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές. Κάνοντας αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές για να διασφαλίσουν ότι η εργασία ρέει ομαλά και αποτελεσματικά.

Εξαλείφει τη μικροδιαχείριση

Όταν έχετε πολλούς υπαλλήλους που εργάζονται σε διαφορετικές εργασίες, το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασίας μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα πάντα και να διασφαλίσετε ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

Με το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύστημα όπου κάθε υπάλληλος έχει μια λίστα εργασιών και μπορείτε εύκολα να δείτε τι εργάζεται ανά πάσα στιγμή. Εξαλείφει την ανάγκη για μικροδιαχείριση και σας επιτρέπει να εστιάσετε σε πιο σημαντικές εργασίες.

Ποια είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών;

Η επιλογή της σωστής διαχείρισης ροής εργασιών είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι θα οδηγήσει την επιχείρησή σας στον σωστό δρόμο. Υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά κατά την επιλογή λογισμικού διαχείρισης ροής εργασιών.

Ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές

Ένα λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών θα πρέπει να ενσωματώνεται με άλλες εφαρμογές, καθώς θα βοηθήσει στην αυτοματοποίηση εργασιών και διαδικασιών ενσωματώνοντας εφαρμογές που ήδη αυτοματοποιούν αυτές τις εργασίες.

Επίσης, η ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές μπορεί να βοηθήσει στην παροχή περισσότερων δεδομένων και πληροφοριών στο λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών για να γίνει η ροή εργασίας πιο αποτελεσματική.

Τεχνολογία που βασίζεται στο cloud

Η τεχνολογία που βασίζεται στο cloud έχει γίνει ο νέος κανόνας λόγω των πλεονεκτημάτων της.

Κάποιοι από αυτούς είναι:

 • Μεγαλύτερη ευελιξία και προσβασιμότητα
 • Πιο ασφαλές από το παραδοσιακό λογισμικό εσωτερικής εγκατάστασης
 • Πιο επεκτάσιμο από το λογισμικό εσωτερικής εγκατάστασης
 • Ποιοτικός έλεγχος και αυξημένη ευελιξία
 • Πολύτιμες γνώσεις

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν το λογισμικό ροής εργασίας που βασίζεται σε σύννεφο ένα κρίσιμο στοιχείο σε ένα σύστημα λογισμικού διαχείρισης ροής εργασίας.

Παράλληλοι κλάδοι

Οι παράλληλοι κλάδοι προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση εργασιών, διευκολύνουν την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της προόδου και συμβάλλουν στη διασφάλιση της έγκαιρης και τακτικής ολοκλήρωσης των εργασιών.

Δείκτες SLA

Οι δείκτες κατάστασης SLA σάς βοηθούν να προσδιορίσετε τις εργασίες που έχουν καθυστερήσει και πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.

Η ύπαρξη περισσότερων δεικτών SLA στο λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών θα σας επιτρέψει να δείτε εργασίες που κινδυνεύουν να μην ολοκληρωθούν εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου, να προσδιορίσετε εργασίες που πρέπει να κλιμακωθούν για να αποφύγετε πιθανές καθυστερήσεις και να διασφαλίσετε ότι οι εργασίες ολοκληρώνονται έγκαιρα παρέχοντας μια οπτική υπενθύμιση της προθεσμίας.

  Ασφάλεια Δικτύου – Βασικά και 12 Πηγές Εκμάθησης

Αναφορές μετρήσεων KPI

Οι αναφορές που βασίζονται σε KPI είναι εξαιρετικά βολικές και απαραίτητες για την κλιμάκωση και τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Παρέχουν ορατότητα στην απόδοση μιας ροής εργασίας, εντοπίζουν σημεία συμφόρησης και αναποτελεσματικότητα και παρακολουθούν και μετρούν την πρόοδο με την πάροδο του χρόνου.

Ο ορισμός και η κατανόηση των αναφορών μετρήσεων KPI θα σας επιτρέψει να κατευθύνετε την επιχείρησή σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να παρακολουθείτε την επιτυχία.

Ακολουθεί η λίστα με το καλύτερο λογισμικό αυτοματοποίησης διαχείρισης ροής εργασιών για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών

Pipefy

Το Pipefy είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα και διαισθητικά λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αυτοματοποιούν και να διαχειρίζονται τις ροές εργασίας τους με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Είναι ένας κόμβος εξαιρετικά λειτουργικών χαρακτηριστικών για τη δημιουργία, την αυτοματοποίηση, την επίβλεψη και την προσαρμογή των ροών εργασίας. Το Pipefy προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας στα ύψη.

Χαρακτηριστικά του Pipefy

 • Το Pipefy σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε εργασίες σε κάθε επίπεδο, διευκολύνοντας την προσαρμογή στις αλλαγές και τη μέτρηση της επιτυχίας.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες ροές εργασίας, να εξαλείφουν τα περιττά στοιχεία από τη ροή εργασίας τους και να εργάζονται μόνο σε σημαντικές εργασίες.
 • Το Pipefy είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις όλων των τύπων και μεγεθών. Είτε είστε μια μικρή ομάδα είτε μια μεγάλη επιχείρηση, το Pipefy έχει κάτι για εσάς!

Το Pipefy προσφέρει ένα δωρεάν σχέδιο διαχείρισης ροής εργασιών, ένα επιχειρηματικό σχέδιο για μικρές επιχειρήσεις, ένα επιχειρηματικό σχέδιο και ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για μεγάλες επιχειρήσεις.

Δευτέρα

Η Δευτέρα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διαχειριστείτε τις ροές εργασίας, τα έργα και τις ομάδες εργασίας. Σας εξοπλίζει με τα σωστά εργαλεία για την οργάνωση της εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των ροών εργασιών, έργων, διαχείρισης εργασιών και χρόνου, κοινής χρήσης αρχείων, αναφοράς και μια βιώσιμη, σύγχρονη αντικατάσταση του email.

Εάν είστε μεγάλη επιχείρηση με πολύπλοκα συστήματα, η Δευτέρα θα μπορούσε να είναι η ιδανική για την επιχείρησή σας.

Χαρακτηριστικά της Δευτέρας;

 • Αυτό το λογισμικό ξεχωρίζει γιατί παρέχει ένα πλήρες πακέτο για όλες τις ανάγκες διαχείρισης σας.
 • Το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών της Δευτέρας επιτρέπει τον καθορισμό ατομικών στόχων για την ομάδα σας και τους επιτρέπει να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς εσείς να μικροδιαχειρίζεστε τα πάντα.
 • Σας βοηθά να ξεπεράσετε τα εμπόδια με τη βοήθεια της εισαγόμενης ορατότητας στις ροές εργασίας σας. Οι Δευτέρες σάς ενημερώνουν τι λειτουργεί, τι είναι στο δρόμο και τι χρειάζεται την προσοχή σας.

Η Δευτέρα προσφέρει ευέλικτα σχέδια διαχείρισης ροής εργασιών για διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων. Έχουν επίσης δωρεάν πρόγραμμα. Και τα επί πληρωμή τους προγράμματα ξεκινούν από 8 $ ανά μήνα/χρήστη και φτάνουν έως και 16 $ ανά μήνα/χρήστη με διαθέσιμη προσαρμογή.

Wrike

Το Wrike δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να αποβάλουν το περιττό άγχος της επίβλεψης των πάντων χειροκίνητα.

Διαθέτει εύκολη πρόσθετη λειτουργικότητα, διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και εύκολες δυνατότητες προσαρμογής. Το Wrike σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έξυπνες, ιδιωτικές και συνεργατικές ροές εργασίας που διατηρούν τα δεδομένα σας αποθηκευμένα.

Χαρακτηριστικά του Wrike;

 • Σας επιτρέπει να αναθέτετε, να παρακολουθείτε και να αναθεωρείτε εργασίες της ομάδας σας οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε θέλετε.
 • Καρφιτσώστε σημαντικές λίστες υποχρεώσεων. Το Wrike σάς επιτρέπει να ευθυγραμμίζετε τις εργασίες σύμφωνα με τα επίπεδα προτεραιότητάς τους και σας δίνει τη δυνατότητα να τις ελέγχετε τακτικά.
 • Βελτιώστε κάθε επίπεδο της διαδικασίας διαχείρισης ροής εργασιών με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και απελευθερώστε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας

Το καλύτερο μέρος για τη χρήση του Wrike είναι το δωρεάν πρόγραμμα τους. Εκτός από αυτό, προσφέρουν τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή ανάλογα με τα μεγέθη των επιχειρήσεων. Η Wrike προσφέρει επίσης προσαρμοσμένα σχέδια για επιχειρήσεις.

  10 καλύτερες λύσεις βάσεων δεδομένων γραφήματος για να δοκιμάσετε

Kintone

Στις επιχειρήσεις αρέσει να χρησιμοποιούν το λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών Kintone λόγω της βολικής επιλογής προσαρμογής που φιλοξενεί αυτό το εργαλείο.

Το Kintone σάς βοηθά να επιτύχετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και εργασιακού περιβάλλοντος, επιτρέποντάς τους να αναθέτουν επαναλαμβανόμενες εργασίες στο λογισμικό και να καταθέτουν την ενέργειά σας σε πιο σημαντικά μέρη της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά του Kintone;

 • Το Kintone ενσωματώνεται με πολλές εφαρμογές.
 • Είναι μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες διαχείρισης.
 • Παρέχει απόλυτη παραγωγικότητα με τη βοήθεια 1.000 προκατασκευασμένων εφαρμογών.

Μπορείτε να αγοράσετε το πρόγραμμα επί πληρωμή της Kintone, το οποίο κοστίζει 24 $ ανά χρήστη/μήνα για όλους τους τύπους και τα μεγέθη επιχειρήσεων.

Zoho

Η Zoho παραμένει στην κορυφή όσον αφορά τις απόλυτες λύσεις λογισμικού διαχείρισης ροής εργασιών.

Είναι μια λύση όλα σε ένα που συνοδεύεται από μια σειρά από εύχρηστες δυνατότητες διαχείρισης.

Για τις επιχειρήσεις που αναζητούν το λογισμικό με την καλύτερη αξία χρήματος, το Zoho είναι ο δρόμος τους! Φιλοξενεί μια ροή εργασιών με γνώμονα την έγκριση, αλλά χωρίς περιττά εμπρός και πίσω, οπτικοποιεί τις επισκοπήσεις έργων και λαμβάνει αναφορές που μπορούν να λειτουργήσουν.

Διαθέτει λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών Zoho;

 • Οι πλήρως προσαρμόσιμες υπηρεσίες διαχείρισης ροής εργασιών της Zoho επιτρέπουν τη δημιουργία της λύσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας
 • Το Zoho συμβάλλει επίσης στη μείωση του χάους και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας με τα δεδομένα του για άτομα, διαδικασίες και αναφορές.
 • Μπορεί να χειριστεί εγκρίσεις πολλαπλών επιπέδων, να επικοινωνήσει πίσω και πίσω και να διαχειριστεί τα πάντα χωρίς να κάνει πολλά.

Στη Zoho, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο πληρωμένα προγράμματα. Στάνταρ και επαγγελματικό. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Kissflow

Το Kissflow βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν διαδικασίες και ροές εργασίας. Είναι μια απλή, διαισθητική και εύχρηστη λύση που σας δίνει πλήρη προβολή της εργασίας.

Οι διαχειριστές έργων και οι ομάδες μπορούν εύκολα να διαχειριστούν ολόκληρη τη ροή εργασίας μέσω ενός άκρως συνεργατικού πίνακα εργαλείων, ιδανικό για διαφορετικά μεγέθη ομάδων.

Χαρακτηριστικά του Kissflow;

 • Διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη διεπαφή χρήστη που διευκολύνει τους αρχάριους να πλοηγηθούν και να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό για την επιχείρησή τους
 • Επιτρέπει τη διαχείριση χωρίς κώδικα.
 • Το Kissflow σάς εξοπλίζει με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο που βοηθούν στην τακτική παρακολούθηση και κατανόηση της προόδου.

Το Kissflow έχει τρία προγράμματα επί πληρωμή για επιχειρήσεις που ξεκινούν από 10 $ ανά χρήστη/μήνα. Προσφέρουν επίσης προσαρμοσμένα σχέδια ροής εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Μπέσλικ

Το Beslick είναι ένα έξυπνο λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών που εστιάζει στο να βοηθά τις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν τις ροές εργασίας τους.

Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο διαχείρισης ροής εργασιών σάς δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε αποτελεσματικότητα, ακρίβεια και συνέπεια στις διαδικασίες σας. Αυτό το λογισμικό συνοδεύεται από λύσεις για κάθε πτυχή των επιχειρηματικών διαδικασιών.

Χαρακτηριστικά του Beslick;

 • Παρέχει οπτικές αναφορές και δυνατότητες εξαγωγής δεδομένων για συνεχή πρόοδο.
 • Παρέχει βαθύτερες πληροφορίες και ορατότητα στις ροές εργασίας.

Αυτό που αγαπάμε περισσότερο στο Beslick είναι το πόσο διαφανείς και γενναιόδωροι είναι με τις τιμές τους.

Το Beslick προσφέρει ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που κοστίζει 10 $ ανά χρήστη/μήνα και επιτρέπει απεριόριστες ροές εργασίας και πόρους.

Εγκρίνω

Το Aproove είναι η ενιαία λύση για τη διαχείριση ροής εργασιών για όλους τους επιχειρηματικούς στόχους και διαδικασίες. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αυτοματοποιούν πιο γρήγορα τις εργασίες, να εξαλείφουν τις μη αυτόματες προσπάθειες και να εκτελούν εργασίες με τους όρους τους.

Χαρακτηριστικά του Aprovove;

 • Διαθέτει μια προσαρμοσμένη δυνατότητα φόρμας που σας επιτρέπει να εισάγετε τις φόρμες οπουδήποτε μεταξύ των ροών εργασίας σας.
 • Το Aproove παρέχει έναν πολύ διαισθητικό πίνακα ελέγχου που προβάλλει τα δεδομένα και σας βοηθά να παρακολουθείτε την επιτυχία μέσω πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.
 • Κάνει την αλληλεπίδραση με την ομάδα εύκολη και επιτρέπει τη συνεργασία με όλους σε ένα μέρος.

Το Aproove έχει δύο σχέδια. Το ένα είναι κλασικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Και το άλλο είναι το σχέδιο Aproove Enterprise, το οποίο συνοδεύεται από πιο προηγμένες δυνατότητες και ευελιξία για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας.

συμπέρασμα

Το πλούσιο σε δυνατότητες λογισμικό διαχείρισης ροής εργασίας σάς προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και κάνει την επιχείρησή σας πολύ πιο διαχειρίσιμη.

Το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών είναι αυτό με δίκαιη τιμή και φέρνει περισσότερη αξία στην επιχείρησή σας. Πριν επιλέξετε οποιοδήποτε από τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω, δοκιμάστε να διεκδικήσετε πρώτα τη δωρεάν δοκιμή τους για να καταλάβετε αν είναι αυτό.

Καλύτερη Πλατφόρμα Αυτοματισμού και Ενσωμάτωσης Ροών Εργασίας για Προσωπικά ή Επιχειρηματικά