8 Καλύτερο SaaS HRMS για νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι επάγγελμα των ανθρώπων. Οι άνθρωποι, καλύτερα να πούμε, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που οδηγούν τις επιχειρήσεις.

Ως εκ τούτου, το να τους διατηρούμε κίνητρα και να τους διαχειρίζεσαι με σύνεση είναι ζωτικής σημασίας. Χάρη σε τεχνολογικές ανακαλύψεις όπως το λογισμικό HRMS (Human Resources Management System) που περιλαμβάνει τεχνητή νοημοσύνη και αυτοματισμό, οι διαδικασίες HR έχουν γίνει λιγότερο απαιτητικές.

Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, αρχίζουν να εμφανίζονται διάφορα ζητήματα που περιλαμβάνουν την κλιμάκωση, τη διαχείριση διαδικασιών και δεδομένων, τη βελτιστοποίηση του εργατικού δυναμικού και πολλά άλλα. Με τον αυξανόμενο αριθμό εργαζομένων, η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού γίνεται επίσης περίπλοκη, από τον έλεγχο, τις προσλήψεις, την εκπαίδευση και τη διαχείριση μισθοδοσίας, έως τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Επιπλέον, οι ευαίσθητες πληροφορίες σας παραμένουν διάσπαρτες σε πολλές τοποθεσίες και φακέλους.

Κατά συνέπεια, προκαλεί εξάντληση ανθρώπινου δυναμικού ενώ μειώνει τη συνολική απόδοση.

Αλλά με τον ανταγωνισμό από λαιμό με λαιμό γύρω, όπου ο χρόνος είναι χρήμα, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ανεπάρκεια, ειδικά κατά το στάδιο της ανάπτυξης.

Έτσι, εάν η διαδικασία ανθρώπινου δυναμικού σας εξακολουθεί να ελιγμούς υπολογιστικών φύλλων και εγγράφων αποθήκευσης στο ντουλάπι αρχειοθέτησής σας, κάτι σας λείπει!

Ποια είναι η λύση;

Λογισμικό διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ή HRMS!

Τι είναι το HRMS;

Με απλά λόγια, το HRMS είναι λογισμικό που αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας για τη διαχείριση διαδικασιών HR. Στόχος του είναι να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας αυτοματοποιώντας χειροκίνητες και επαναλαμβανόμενες εργασίες. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού σας μπορεί να διαχειριστεί καλά τις διαδικασίες και να βρει περισσότερο χρόνο για να αξιοποιήσει σε άλλες σημαντικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Το λογισμικό καλύπτει διάφορες πτυχές της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, όπως:

 • Σχεδιασμός ανθρώπινου δυναμικού
 • ΠΡΟΣΛΗΨΗ
 • Επιβίβαση
 • Διαδικασία επιβεβαίωσης εργασίας μετά από δοκιμαστική περίοδο
 • Διαχείριση πληροφοριών εργαζομένων
 • Διαχείριση πολιτικής συναλλαγών και αδειών
 • Παρακολούθηση προσέλευσης και ώρας
 • Επεξεργασία μισθοδοσίας
 • Υπολογισμοί αλλαγής μισθού
 • Διαδικασία παραίτησης
 • Επικοινωνία και διαχείριση κανόνων και κανονισμών
 • Εργασιακή δέσμευση
 • Καταστατική συμμόρφωση
 • Αναφέρει το MIS
 • Προπόνηση και ανάπτυξη
 • Αξιολόγηση απόδοσης
 • Σχεδιασμός διαδοχής

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται HRMS;

Η λειτουργία στυλό και χαρτιού μπορεί να βοηθήσει κατά τις αρχικές φάσεις, αλλά δεν είναι υγιής για την επιχείρησή σας όσο αναπτύσσεται. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η χρήση αξιοπρεπούς HRMS είναι σημαντική, καθώς μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης αυτοματοποιώντας πολύπλοκες εργασίες, ενώ εξαλείφονται πιθανά σφάλματα, επειδή ακόμη και μικρά σφάλματα μπορεί να είναι μοιραία για την παραγωγικότητά σας.

Το HRMS με αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η ανάλυση δεδομένων και ο αυτοματισμός ωφελεί όχι μόνο τους εργοδότες αλλά και τους εργαζόμενους και τους πελάτες καθώς οι σωστές πληροφορίες μπορούν να φτάσουν στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή.

ΕΝΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ λέει ότι η παγκόσμια αγορά λογισμικού ανθρώπινου δυναμικού προβλέπεται να φτάσει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030. Προβλέπει επίσης 9,4% στην ανάπτυξή της από το 2017 έως το 2025.

Ας δούμε μερικά από τα οφέλη του για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Αποτελεσματική διαχείριση εργαζομένων

Η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού σας μπορεί να παρακολουθεί την παρουσία και τις ώρες εργασίας των εργαζομένων για να εξασφαλίσει τη μέγιστη παραγωγικότητα και αποζημίωση για τις υπερωρίες. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την εκπαίδευση, τη μισθοδοσία, την απόδοση και την καλύτερη δέσμευση των εργαζομένων, ώστε να αισθάνονται προσκολλημένοι στον οργανισμό σας.

Παρακολούθηση KPI

Το HRMS μπορεί να αυτοματοποιήσει με ακρίβεια τη συνολική διαδικασία παρακολούθησης του Βασικού Δείκτη Απόδοσης (KPI) για να δείξει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων στην επίτευξη των καθορισμένων στόχων τους. Για αυτό, μπορεί να παρακολουθεί τη διάρκεια παραμονής ενός εργαζόμενου σε έναν ρόλο, την απουσία, τον χρόνο που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων κ.λπ.

Προωθεί την αυτοεξυπηρέτηση των εργαζομένων

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του HRMS είναι η αυτοεξυπηρέτηση των υπαλλήλων του, όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προφίλ και στην πύλη τους. Ενσωματώνει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρείας, την πολιτική αδειών, τη μισθοδοσία, τη διαδικασία παραίτησης κ.λπ., ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν όλες τις ερωτήσεις στο τμήμα HR. Έτσι, εξοικονομεί χρόνο και για τα δύο μέρη.

Για την αναζήτηση αδειών, οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται πλέον να συντάσσουν αίτηση. Μπορούν να το εφαρμόσουν μέσω του ίδιου του συστήματος και επίσης να ελέγξουν το υπόλοιπο της άδειας, τη λίστα διακοπών, τις επερχόμενες εκδηλώσεις και περισσότερες δυνατότητες.

Εξαλείφει τα ανθρώπινα λάθη

Ο αυτοματισμός εξαλείφει τα ανθρώπινα λάθη που μπορεί να κοστίσουν στις επιχειρήσεις όσον αφορά τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, το κόστος και τον χρόνο. Μειώνει την πιθανότητα λαθών και αντιγράφει καταχωρήσεις για να διασφαλίσει την άψογη εκτέλεση εργασιών.

  Πώς να συγχρονίσετε την αναπαραγωγή βίντεο στο Netflix όταν παρακολουθείτε με φίλους

Ασφάλεια δεδομένων και απόρρητο

Εξασφαλίζει τη συμμόρφωση

Η συμμόρφωση με τους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς νόμους είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία της εταιρείας σας. Εάν δεν το χειριστείτε σωστά, μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για την επιχείρησή σας όσον αφορά τη φήμη και τις κυρώσεις. Το HRMS ενημερώνει τακτικά όλες τις νομοθετικές αλλαγές για να διασφαλίζει τη συμμόρφωση.

Γιατί λογισμικό HRMS που βασίζεται σε σύννεφο ή SaaS;

Αντί να χρησιμοποιείτε παραδοσιακό λογισμικό εσωτερικής εγκατάστασης όπου πρέπει να το αγοράσετε όλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Software-as-a-service (SaaS) που φιλοξενείται στο cloud. Βασίζεται σε συνδρομή, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ολόκληρο το λογισμικό. Ο πάροχος υπηρεσιών σάς δίνει την εξουσία να το χρησιμοποιήσετε για λίγο, ανάλογα με το σχέδιο.

Χτύπα ένα κουδούνι?

Ναι, όπως το Netflix!

Σε αντίθεση με το λογισμικό εσωτερικής εγκατάστασης, το μοντέλο SaaS δεν απαιτεί εγκατάσταση, καμία διαμόρφωση. Όλα είναι έτοιμα εκ των προτέρων και μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε σε μία ή δύο ώρες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εξοικονομήσετε κόστος και χρόνο χωρίς να ανησυχείτε για τη συντήρηση.

Σε περιβάλλον cloud, το λογισμικό SaaS σάς προσφέρει καλύτερη επεκτασιμότητα, καθώς μπορείτε να επιλέξετε το λογισμικό με βάση την οργανωτική σας ικανότητα.

Επομένως, εάν θέλετε να ενσωματώσετε ένα HRMS στον οργανισμό σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να υιοθετήσετε λογισμικό SaaS. Και για να σας βοηθήσουμε με αυτό, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα λογισμικά για να εξερευνήσετε.

Freshteam

Συνδεθείτε ένα βήμα πιο κοντά με τους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν Freshteam να διαχειρίζεται όλες τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού με έξυπνο τρόπο και να παίρνει σημαντικές αποφάσεις. Με το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων, μπορείτε να προμηθεύεστε υποψηφίους, να προγραμματίζετε συνεντεύξεις και να προσλαμβάνετε τους κατάλληλους υποψηφίους. Προμηθευτείτε τα από πύλες εργασίας, ιστότοπους καριέρας, παραπομπές εργαζομένων, προμηθευτές, ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Δημιουργήστε κάρτες αποτελεσμάτων συνέντευξης, προσθέστε ομάδες προσλήψεων, στάδια ροής εργασιών και προσαρμοσμένες φόρμες αιτήσεων για κάθε εργασία. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους υποψηφίους, συμπεριλαμβανομένων των email, των βιογραφικών, των βαθμολογιών, του ιστορικού αλληλεπίδρασης, των σχολίων κ.λπ. σε ένα μόνο μέρος με το Candidate 360. Κατά τον προγραμματισμό συνεντεύξεων, μπορείτε να προσκαλέσετε τα μέλη του πάνελ σας και να αφήσετε σχόλια. Το λογισμικό σάς επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε προσφορές εργασίας και να διαμορφώνετε τα πεδία τους, να καταγράφετε αποφάσεις και να προετοιμάζετε επιστολές προσφορών.

Με το Freshteam, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ομαλή ενσωμάτωση ξεκινώντας τη διαδικασία εκ των προτέρων για να συμπληρώσετε την τεκμηρίωση και τη συμπλήρωση της φόρμας. Αποθηκεύει την πρώτη μέρα των συνεργατών, ώστε να μπορούν να κατανοήσουν τους συμμαθητές τους και την οργάνωση. Αφού υπογράψετε το έγγραφο, μπορείτε να τα ανεβάσετε στο προφίλ τους, να δημιουργήσετε εργασίες για αυτούς, να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητές τους και να στείλετε υπενθυμίσεις για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης.

Σύρετε και αποθέστε πεδία φόρμας για να δημιουργήσετε πληροφορίες εργαζομένων και διατηρήστε οργανογράμματα για να εμφανίσετε όλες τις οντότητες στην εταιρική δομή με τα ονόματα, τα τμήματα και τις θέσεις τους. Δημιουργήστε και ασκήστε πολιτικές χρονοκαθυστέρησης για ένα ημερολογιακό έτος και αντιστοιχίστε τις εύκολα σε συγκεκριμένες ομάδες, τοποθεσίες, βάρδιες ή τμήματα σε όλο τον οργανισμό. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα φύλλα, να δημιουργείτε αναφορές ωραρίου και να εντοπίζετε απουσίες και τάσεις αποχώρησης.

Με την εφαρμογή του για κινητά που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, μπορείτε να πραγματοποιείτε στρατολογήσεις χωρίς προβλήματα, στέλνοντας email, υποβάλλοντας σχόλια και λαμβάνετε αποφάσεις. Κάντε αίτηση για άδειες ή εγκρίνετε/απορρίψτε το αίτημα κάποιου άλλου με ένα μόνο πάτημα και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία των εργαζομένων από οπουδήποτε.

Bizneo HR

Για να αυτοματοποιήσετε και να βελτιστοποιήσετε το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και να φτάσετε σε άλλο επίπεδο στη διαχείριση προσωπικού και ταλέντων, μία από τις καλύτερες λύσεις είναι το Bizneo HR Λογισμικό Ανθρώπινου Δυναμικού. Μια σουίτα που αποτελείται από περισσότερα από 10 τεχνολογικά εργαλεία που καλύπτουν και παρέχουν λύσεις για τη βελτίωση όλων των σταδίων που περνά ένας εργαζόμενος σε μια εταιρεία.

Πρώτον, τα πιο ισχυρά εργαλεία του. Ξεκινούν με την καινοτομία και την τελειοποίηση της πρόσληψης και επιλογής υποψηφίων, την αξιολόγηση και την εκπαίδευση των εργαζομένων για τη μέτρηση των δεξιοτήτων τους και την ανάπτυξη της απόδοσής τους προκειμένου να φτάσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.

Στη συνέχεια, υπάρχουν πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες:

 • Διαχείριση χρόνου και διακοπές και διαχείριση βάρδιων.
 • Διαδικασίες ενσωμάτωσης και αποβίβασης για να βοηθήσουν την ενσωμάτωση νέων εργαζομένων
 • Έρευνες για τη μέτρηση της ικανοποίησης, της δέσμευσης, του εργασιακού κλίματος κ.λπ.
 • Ροές εργασιών που αυτοματοποιούν εργασίες ρουτίνας, ειδοποιήσεις και επικοινωνίες (λήξη της σύμβασης, ημερομηνία συνάντησης για αναθεώρηση μισθού, ειδοποιήσεις ότι ο εργαζόμενος δεν έχει έρθει στη δουλειά…).
  32 Ερωτήσεις & Απαντήσεις στη συνέντευξη με τις περισσότερες ερωτήσεις MuleSoft

Για να μην αναφέρουμε την ικανότητά του να ενσωματώνεται με άλλα εργαλεία (ενσωμάτωση με μισθοδοσία, έλεγχος πρόσβασης, παρουσία, ERP). Εν ολίγοις, η καλύτερη τεχνολογία για να δώσει πλεονέκτημα στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού σας και να φροντίσει στο μέγιστο τη μεγαλύτερη αξία μιας εταιρείας: τους εργαζόμενους.

Sage HRMS

Κατακτήστε όλες τις προκλήσεις ανθρώπινου δυναμικού σας και πάρτε έξυπνες αποφάσεις με Sage HRMS για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα του οργανισμού σας. Παρέχει μια δυναμική λύση για τη διαχείριση του πλήρους κύκλου ζωής των υπαλλήλων σας από την πρόσληψη έως τη συνταξιοδότηση. Το λογισμικό είναι επεκτάσιμο για να συνεχίσει να σας υποστηρίζει με τις αυξανόμενες ανάγκες σας.

Προσλάβετε ταλαντούχους ανθρώπους, διατηρήστε τους καλύτερους και εντοπίστε εύκολα εσωτερικούς υπαλλήλους για ηγετικές θέσεις. Σας βοηθά επίσης να ελαχιστοποιήσετε την εναλλαγή των εργαζομένων αυξάνοντας τη δέσμευση. Βελτιώστε τη διαχείριση χρόνου για κάθε εργαζόμενο και καλύψετε τις άδειες και τη συμμετοχή εκτός από τη διαχείριση μισθοδοσίας, αξιολογήσεις απόδοσης, παροχές, αυτοεξυπηρέτηση κ.λπ.

Εξαλείψτε τα δαπανηρά σφάλματα στις εγγραφές και την εισαγωγή δεδομένων, αποφεύγοντας παράλληλα την επίπονη γραφειοκρατία που σχετίζεται με οφέλη. Η ανάλυση κινδύνου σάς επιτρέπει να μετράτε τους υπαλλήλους με βάση τις πληροφορίες, τα στατιστικά στοιχεία, τις δεξιότητες, την απόδοση, την ασφάλιση, τα δημογραφικά στοιχεία και πολλά άλλα.

Παρέχει ολοκληρωμένα μαθήματα από εκπαιδευτές και εκμάθηση κατ’ απαίτηση για τη χρήση του λογισμικού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω του Sage University. Το Sage Knowledgebase, το Sage City και το Sage Resources είναι εκεί για να επεκτείνουν την υποστήριξή τους 24/7 και να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τα ερωτήματά σας και να προσφέρουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο λογισμικό μόλις κυκλοφορήσει.

Ζέση

Επιστρέψτε τη χάρη στην σκληρά εργαζόμενη ομάδα σας υποστηρίζοντάς την με ένα ολοκληρωμένο HRMS, Ζέση. Όλες οι διαδικασίες από την πρόσληψη, την ενσωμάτωση και την πληρωμή, έως την απόδοση και την προώθηση. όλα είναι άψογα χρησιμοποιώντας το λογισμικό.

Δημιουργήστε επαγγελματικές επιστολές προσφορών, ενσωματώστε τους νέους ξυλουργούς αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία και αφήστε τους να γεμίσουν το προφίλ τους. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα έγγραφα ψηφιακά στο λογισμικό για να παραμείνετε οργανωμένα. Οι μέρες των επώδυνων και επικίνδυνων διαδικασιών μισθοδοσίας έχουν τελειώσει. χρησιμοποιήστε την απλοποιημένη μισθοδοσία του λογισμικού και υποβάλετε εύκολα φόρους.

Συγχρονίζει αυτόματα όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με την παρακολούθηση χρόνου, τα προγράμματα παροχών, τις νέες προσλήψεις και πολλά άλλα. Διατηρήστε τους υπαλλήλους σας χαρούμενους, υγιείς και ασφαλισμένους χρησιμοποιώντας το ίδιο λογισμικό που μπορεί να τροφοδοτήσει τα σχέδιά σας στη μισθοδοσία. Δώστε στην ομάδα σας πόρους και εργαλεία με την Gusto για να εξασφαλίσει το οικονομικό της μέλλον μέσω Gusto Cashout, επιδομάτων μετακινήσεων, αποζημιώσεων εργαζομένων και 401(k) συνταξιοδότησης και 529 αποταμιεύσεις κολεγίων.

Επιπλέον, προσφέρει άλλα εργαλεία όπως Οικονομική Αρωγή για Μικρές Επιχειρήσεις, Υπολογιστής συντελεστών εγκαυμάτων, Υπολογιστής φόρου εργοδότη, εργαλείο σύγκρισης μισθών και λίστα ελέγχου νέων προσλήψεων. Το λογισμικό είναι συμβατό με HIPAA, ACA και ERISA. Μπορεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις της COBRA και να στείλει email στους υπαλλήλους για να ολοκληρώσουν τη γραφική εργασία μετά την αποχώρηση από τον οργανισμό σας.

Cezanne HR

Δεν έχει σημασία αν ο οργανισμός σας είναι μικρής κλίμακας, μεσαίας ή μεγάλης, Cezanne HR έχει την πλάτη σας για να βελτιστοποιήσετε κάθε πτυχή των προσπαθειών HR σας. Αυτή η σύγχρονη σουίτα HR που βασίζεται σε σύννεφο σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να υποστηρίζετε αποτελεσματικά το εργατικό δυναμικό σας αξιοποιώντας τεχνολογίες προηγμένης τεχνολογίας, εργαλεία αυτοματισμού και εντυπωσιακές δυνατότητες.

Βοηθώντας επιχειρήσεις σε 100+ χώρες, το Cezanne HR προσφέρει μετάφραση σε 10 διαφορετικές γλώσσες χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Υποστηρίζει επίσης την καταγραφή οικονομικών δεδομένων στο τοπικό σας νόμισμα και διευκολύνει πολλαπλά γραφεία σε όλο τον κόσμο με τις δικές σας ροές έγκρισης, κέντρα κόστους, πύλες HR και άδειες διαχειριστή. Το σύστημα προσφέρει τη βέλτιστη ευελιξία για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών, από την προσθήκη υπαλλήλων έως την αφαίρεση και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Προσφέρει μια διαδικτυακή πύλη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, γεμάτη με άρθρα ειδικών, οδηγούς με οδηγίες, συμβουλές ρύθμισης, εκπαίδευση, συμβουλές, έξυπνες ειδοποιήσεις, ενσωματωμένες αναφορές, διαμορφώσιμες φόρμες, αποτελεσματική διαχείριση ροής εργασιών και υπηρεσίες υλοποίησης. Ασχοληθείτε καλά με το εργατικό δυναμικό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά μαζί με διαδικτυακά εργαλεία για να ενισχύσετε τη συνεργασία και την αποτελεσματική επικοινωνία.

Μην χάνετε χρόνο στη συντήρηση γιατί ο Σεζάν το φροντίζει εκτός από περιοδικές ενημερώσεις. Όλα τα δεδομένα σας είναι ασφαλή με την προηγμένη ασφάλεια και προστασία δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης, κωδικών πρόσβασης και συμμόρφωσης με τον GDPR. Επιπλέον, η ανοιχτή αρχιτεκτονική του σάς βοηθά να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και επιτρέπει τη συνδεσιμότητα εφαρμογών τρίτων με ευκολία.

Άνθρωποι HR

Έχετε βαρεθεί να χάνετε χρόνο σε μονότονες εργασίες;

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης και τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης για μηνύματα LinkedIn

Χρήση Άνθρωποι HR για την αυτοματοποίηση αυτών των διαδικασιών και την εστίαση σε τομείς που απαιτούν περισσότερη προσοχή. Τώρα ξεχάστε την παρακολούθηση ασθενειών, την ενημέρωση των δεδομένων των εργαζομένων, την έγκριση αδειών διακοπών, τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον κύκλο εργασιών και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιώντας το σύστημα παρακολούθησης αιτούντων, μπορείτε να προσλάβετε και να διατηρήσετε ταλέντα που ταιριάζουν στην κουλτούρα του οργανισμού σας. Μοιραστείτε κενές θέσεις εργασίας σε διαφορετικές πύλες θέσεων εργασίας, καθώς και εντοπίστε και συνδεθείτε με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Παρουσιάστε πληροφορίες ανθρώπινου δυναμικού με εκτενείς γραφικές αναφορές σε ηγέτες επιχειρήσεων και αναζητήστε συστάσεις και σχέδια δράσης. Μάθετε από άλλους επαγγελματίες HR μέσω του HRMS και βελτιώστε τη λήψη των αποφάσεών σας. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τις πληροφορίες ανθρώπινου δυναμικού σας με άλλες εταιρείες στον κλάδο σας για να προσδιορίσετε τους τομείς που χρειάζονται βελτιώσεις.

Συνδεθείτε καλύτερα με τους υπαλλήλους σας και βοηθήστε τους να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους με το δυναμικό Σύστημα Διαχείρισης Απόδοσης. Βρείτε τους κορυφαίους σας επιδόσεις και όσους χρειάζονται βοήθεια για να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Το People HR σάς επιτρέπει να μεταφέρετε ομαλά τα δεδομένα σας στο νέο σύστημα και να παρέχετε εκπαίδευση ειδικών για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό στο μέγιστο.

Ακόμα και χωρίς καλές τεχνικές γνώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό λόγω της απλότητας και της φιλικότητας προς το χρήστη.

Zenefits

Η διαχείριση των διαδικασιών ανθρώπινου δυναμικού δεν είναι πια πονοκέφαλος αν έχετε Zenefits που ωφελούν την επιχείρησή σας με πολλούς τρόπους. Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να στείλετε επιστολές προσφοράς με όλες τις βασικές λεπτομέρειες μαζί με έναν σύνδεσμο για online αποδοχή προσφοράς. Για αυτό, παρέχει εξαιρετικά πρότυπα για επιστολές προσφοράς ή μια επιλογή για να ανεβάσετε ένα ξεχωριστό.

Ο συνεργάτης του Checkr πραγματοποιεί ολοκληρωμένους και γρήγορους ελέγχους ιστορικού από το λογισμικό. Επιτρέπει στους νέους συνεργάτες να αυτοεπιβιβαστούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Zenefits για κινητά ή τον ιστότοπο και να εξοικονομήσουν προβλήματα την πρώτη ημέρα. Το λογισμικό δημιουργεί ψηφιακά φορολογικά έγγραφα για ξυλουργούς με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες.

Σας ενθαρρύνει να πάτε χωρίς χαρτί, προσφέροντας τη δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής. Μέσω της ομαλής ενοποίησης με το Slack, το Salesforce, το Google Workspace κ.λπ., οι νέοι υπάλληλοι μπορούν να συνδεθούν αυτόματα στους λογαριασμούς τους. Προσφέρει δυναμικά οργανογράμματα και έναν κατάλογο εργαζομένων με τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τη βελτίωση της διαλειτουργικής επικοινωνίας.

Αυτοματοποιήστε εκδηλώσεις εργαζομένων όπως προαγωγές, μεταγραφές ομάδας/τμήματος, απολύσεις, παραίτηση και άλλα. Το λογισμικό συγχρονίζει προληπτικά δεδομένα και τυχόν αλλαγές που πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να αντικατοπτρίζονται παντού. Δεν υποστηρίζει μόνο τους υπαλλήλους σας αλλά και άλλο εργατικό δυναμικό, συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων επαγγελματιών, των ανεξάρτητων εργολάβων και των συμβούλων. Παραμείνετε συμμορφωμένοι με τους κυβερνητικούς κανονισμούς αυτοματοποιώντας τις εργασίες.

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε την πολιτική σας PTO, αιτήματα άδειας, ορίστε ημερομηνίες συσκότισης και χρησιμοποιήστε τον αυτόματο Υπολογιστή Υπολοίπου PTO για εξοικονόμηση χρόνου. Υποστηρίζει την επιχειρηματική ευφυΐα με την αναφορά περιλήψεων αποζημιώσεων, δραστηριοτήτων αριθμού εργαζομένων, στατιστικών για ίσες ευκαιρίες, ποσοστών κύκλου εργασιών και παραχωρημένων δικαιωμάτων προαίρεσης μετοχών.

BambooHR

Οι υπάλληλοί σας είναι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας σας και έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Διαχειριστείτε τα με προσοχή χρησιμοποιώντας BambooHR, το οποίο είναι λογισμικό all-in-one για συλλογή, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων εργαζομένων. Βελτιώστε τη συνολική διαδικασία πρόσληψης και ενσωμάτωσης, διαχειριστείτε έξυπνα τις αποζημιώσεις και αναπτύξτε μια βιώσιμη εταιρική κουλτούρα.

Το BambooHR σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις πληροφορίες σε μια ενιαία, ασφαλή βάση δεδομένων που υποστηρίζεται από εργαλεία δυναμικής επεξεργασίας και αναφοράς για ταχύτερες ροές εργασίας. Το ελέγχει χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή για κινητά στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Εξατομικεύστε τις διατυπώσεις και τη γραφειοκρατία σας για να διευκολύνετε τη διαδικασία επιβίβασης για μια λιγότερο αγχωτική πρώτη μέρα. Διαθέτει ηλεκτρονικές υπογραφές, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τις εγγραφές ψηφιακά και να αποτρέπετε τη συσσώρευση χαρτιού στο γραφείο σας. Ο χρόνος παρακολούθησης, το PTO, τα οφέλη, η εκτέλεση μισθοδοσίας κ.λπ. είναι απολαυστικά με το BambooHR.

Σας επιτρέπει να αποκτήσετε βαθύτερες γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση απόδοσης, την ικανοποίηση των εργαζομένων και άλλα σημαντικά στατιστικά στοιχεία για να διαμορφώσετε το επόμενο σχέδιο δράσης σας. Επί του παρόντος, έχει πάνω από 1,56 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και προσφέρει επίσης επτά ημέρες δωρεάν δοκιμής για να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στο λογισμικό.

συμπέρασμα

Οι διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού είναι μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές των σύγχρονων επιχειρήσεων, είτε πρόκειται για προσλήψεις, μισθοδοσία, απόδοση ή προώθηση. Απαιτεί μεγάλο επίπεδο ακρίβειας και ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να αποδειχθεί ακριβό. Αλλά μην ανησυχείτε άλλο. ενσωματώστε ένα HRMS που βασίζεται σε σύννεφο στον οργανισμό σας για να αυτοματοποιήσετε όλες τις εργασίες με μηδενικό σφάλμα.