8 Καλύτερο API δημιουργίας βίντεο και εικόνων για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα!

Τα οπτικά στοιχεία είναι η ραχοκοκαλιά του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επί του παρόντος, οι επιχειρήσεις επενδύουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν πολλοί πόροι που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία οπτικά ελκυστικών εικόνων και βίντεο.

Εάν διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση, θα είναι εφικτό να κάνετε τη δουλειά με το χέρι. Αλλά πιστεύετε ότι είναι δυνατό να συνεχίσετε να δημιουργείτε χειροκίνητα εικόνες και βίντεο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα; Υποθέτω ότι η απάντηση θα είναι όχι.

Καθώς η τεχνολογία προχωρά, οι επιχειρήσεις αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για το ανθρώπινο δυναμικό. Η δημιουργία εικόνων και βίντεο για μάρκετινγκ δεν χρειάζεται πάρα πολλούς πόρους. Πρέπει να βρείτε το κατάλληλο εργαλείο αυτοματισμού για να το κάνετε εύκολο.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει κάνει αρκετά εύκολη την αυτοματοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας περιεχομένου, τη δημιουργία οπτικών, την ανάπτυξη banner και πολλά άλλα. Εάν σκέφτεστε να λανσάρετε το επόμενο βίντεο ηλεκτρονικού εμπορίου σας, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε διαφορετικά εργαλεία αυτοματισμού από την αγορά.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη είναι το νέο μέλλον. Διάφορα εργαλεία αυτοματισμού και API θα είναι η επιλογή σας για εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους αποθηκευμένους πόρους σε άλλους τομείς της εταιρείας ή της επιχείρησης.

Εδώ, θα δούμε μερικά από τα καλύτερα API βίντεο και API εικόνων που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία δημιουργίας γραφικών ευκολότερη για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Bannerbear

Bannerbear είναι μια εξαιρετική λύση API για την αυτόματη δημιουργία δυναμικών εικόνων email, banner ηλεκτρονικού εμπορίου, banner κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα. Έτσι, εάν σκέφτεστε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας οπτικών ειδών στην επιχείρησή σας, μπορείτε να βασιστείτε στο Bannerbear.

Το Bannerbear είναι μια πλήρης εργαλειοθήκη για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας πολυμέσων και την εξοικονόμηση αυτών των πόρων. Μπορείτε να φροντίσετε τις βασικές διαδικασίες στην εταιρεία σας ενώ το τμήμα μάρκετινγκ είναι αυτοματοποιημένο. Επιπλέον, η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης διάφορες ενσωματώσεις για να διευκολύνει τη διαδικασία.

Το Bannerbear σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα πρότυπα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επωνυμίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AI για να ανιχνεύσετε πρόσωπα στις φωτογραφίες και να τα τοποθετήσετε σωστά στα banner σας. Μπορείτε ακόμη να προσκαλέσετε τα μέλη της ομάδας σας να σχεδιάσουν ένα πρότυπο και να κάνουν όλες τις απαραίτητες αλλαγές σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Σύνθεση

Σύνθεση είναι ένα επαγγελματικό API βίντεο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο εξαιρετικής ποιότητας χρησιμοποιώντας μόνο λίγες γραμμές κώδικα. Έτσι, αν μπορείτε να γράψετε μερικές γραμμές κώδικα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο.

  Τι συμβαίνει με τα διαγραμμένα TikToks;

Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε το avatar και το φόντο σας με βάση την τεκμηρίωση. Αργότερα, πρέπει να καθορίσετε το σενάριο βίντεο. Το καλύτερο πράγμα για το Synthesia είναι ότι υποστηρίζει περισσότερες από 40 γλώσσες. Τώρα, χρειάζεται μόνο να καλέσετε το Synthesia API και το βίντεό σας θα δημιουργηθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θήκες χρήσης για το Synthesia. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα βίντεο για ηλεκτρονικό εμπόριο είτε την επόμενη ανάρτησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να το κάνετε από εδώ. Αυτό θα εξοικονομήσει σημαντικό αριθμό πόρων της εταιρείας, καθώς χρειάζεστε μόνο κάποιον που μπορεί να χειριστεί ένα μικρό μέρος της κωδικοποίησης.

Αστραπιαία

Αστραπιαία είναι ένα άλλο API βίντεο και εικόνων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε οπτικό περιεχόμενο μέσω εργαλείων χωρίς κώδικα. Μπορείτε να περιμένετε γραφικά και βίντεο έτοιμα μέσα σε λίγα λεπτά για την επωνυμία σας και τους πελάτες σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες μορφές περιεχομένου, όπως βίντεο κοινωνικών μέσων, υλικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου, banner και πολλά άλλα μέσω της αυτοματοποίησης.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε συνεπείς εικόνες, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο πρότυπο. Τώρα, μπορείτε να τροποποιήσετε τα αντικείμενα σε αυτό το πρότυπο. Αυτό θα διευκολύνει την κλιμάκωση της δημιουργίας γραφικών και θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε τη δημιουργία σύγχρονης εικόνας με το API εικόνας και βίντεο του Glitterly.

Υπάρχουν πολλά πρότυπα διαθέσιμα στην πλατφόρμα για να διαλέξετε. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο ή οποιαδήποτε εικόνα ή βίντεο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε μηδενικές γνώσεις κωδικοποίησης και σχεδίασης, θα μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα σχέδια για την επωνυμία σας με το Glitterly.

Με το Glitterly, θα υπάρχει 80% ταχύτερη δημιουργία περιεχομένου. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πολύτιμους πόρους σας για άλλες βασικές εργασίες στην εταιρεία ή την επιχείρηση.

APITemplate.io

APITemplate.io είναι ένα εργαλείο API δημιουργίας εικόνων για την αυτόματη δημιουργία εικόνων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κωδικών QR και banner. Η παραγωγή περιεχομένου σε καθημερινή βάση γίνεται πονοκέφαλος. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το API για να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα χωρίς καμία κωδικοποίηση.

Η πλατφόρμα σάς παρέχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων μεταφοράς και απόθεσης. Ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη γνώση HTML και CSS, θα μπορείτε να δουλέψετε με αυτό το εργαλείο. Μπορείτε να τροποποιήσετε όλα τα οπτικά στοιχεία και το κείμενο απευθείας μέσω του API. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε διάφορες άλλες πλατφόρμες χωρίς κώδικα όπως Zapier, Airtable και άλλα.

  Πώς να μεταβείτε σε ξεκλείδωμα με κωδικό πρόσβασης στο iPhone X

Το API έχει εκατοντάδες επιλογές γραμματοσειρών για να δημιουργήσει εντυπωσιακά γραφικά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στοκ εικόνες απευθείας μέσω αυτού του εργαλείου, καθώς η πλατφόρμα έχει ενσωματωμένες στοκ εικόνες. Τα επιμελημένα, έτοιμα προς χρήση πρότυπα διευκολύνουν την κοινή χρήση περισσότερων περιεχομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

DynaPictures

DynaPictures είναι μια λύση API δημιουργίας εικόνων που σας βοηθά να δημιουργήσετε εκατοντάδες εξατομικευμένες εικόνες μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εικόνες για διαφορετικούς σκοπούς, όπως εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, banner μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να λάβετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες για τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας χρησιμοποιώντας το ίδιο περιεχόμενο που δημιουργείται αυτόματα.

Το DynaPictures σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε πρότυπα εικόνων με ευκολία. Η διεπαφή είναι αρκετά απλή, όπως και η Canva. Εάν δεν θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι αυτοματοποίησης περιεχομένου από την αρχή, μπορείτε επίσης να δείτε τα έτοιμα προς χρήση πρότυπα. Μπορείτε να τροποποιήσετε αυτά τα πρότυπα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επωνυμίας σας.

Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε φόρμες για τη δημιουργία εικόνων από ένα πρότυπο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι δημιουργίας εικόνων χρησιμοποιώντας το DynaPictures image API. Έτσι, μπορείτε να χαλαρώσετε και να βασιστείτε πλήρως σε αυτήν την πλατφόρμα για τη φροντίδα της δημιουργίας οπτικού περιεχομένου σας.

Σαφώς

Σαφώς μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε χιλιάδες βίντεο για τους πελάτες σας καθώς και την προσωπική σας επωνυμία. Τώρα, δεν χρειάζεται να καθίσετε και να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας δημιουργώντας ένα μόνο βίντεο. Με το Plainly, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά βίντεο στον ίδιο χρόνο.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά πρότυπα από το After Effects και ένα εργαλείο αυτοματισμού όπως το Zapier. Τώρα, με λίγα μόνο κλικ, θα μπορείτε να δημιουργείτε βίντεο μαζικά μέσω αυτής της πλατφόρμας δημιουργίας βίντεο χωρίς κώδικα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε πολλές εφαρμογές αυτοματισμού στο Plainly για να αυτοματοποιήσετε πλήρως τη διαδικασία. Έτσι, δεν χρειάζεται καν να καθίσετε και να αποδώσετε τα βίντεο.

Απλώς μπορεί να είναι ο βασικός σας πόρος για τη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου βίντεο. Από εξατομικευμένες προσκλήσεις εκδηλώσεων έως βίντεο κοινωνικών μέσων για αναρτήσεις ιστολογίου, μπορείτε να τα κάνετε όλα με το Plainly. Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε τις πολύτιμες ώρες σας στην παραγωγή βίντεο γιατί ο αυτοματισμός θα χειριστεί τα πάντα για εσάς.

Μπορείτε να αλλάξετε κάθε στοιχείο από το βίντεό σας, καθώς όλα είναι δυναμικά. Έτσι, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρότυπο και να δημιουργήσετε βίντεο μαζικά.

Pixelixe

Pixelixe είναι ένα API δημιουργίας εικόνων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε άπειρες παραλλαγές εικόνων και banner με ευκολία. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη εικόνα και να τη χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο. Τώρα, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς το χρώμα, τη γραμματοσειρά και κάθε λεπτομέρεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επωνυμίας σας. Έτσι, εδώ μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επωνυμίας και δεν χρειάζεται καν να ξεκινήσετε από το μηδέν.

  Πώς να γίνετε προγραμματιστής Front End: Δεξιότητες και πόροι [2022]

Η ιδέα πίσω από το Pixelixe είναι να γίνει πιο γρήγορη η παραγωγή εικόνων με αυτοματισμό. Αρχικά, πρέπει να δημιουργήσετε ένα πρότυπο. Δεν απαιτούνται δεξιότητες σχεδιασμού για την εκτέλεση αυτής της εργασίας. Αργότερα, μπορείτε να αλλάξετε κάθε στοιχείο του προτύπου για να δημιουργήσετε μια νέα εικόνα. Μετά από αυτό έρχεται το τμήμα αυτοματισμού. Για την εκτέλεση όλων των επαναλαμβανόμενων εργασιών δημιουργίας εικόνων, μπορείτε να βασιστείτε στο Pixelixe API.

Όλα, από τη δημιουργία εικόνων έως την επεξεργασία μπορούν να αντιμετωπιστούν με αυτό το εργαλείο. Έτσι, μπορείτε να ξοδέψετε λιγότερα στον προϋπολογισμό της οπτικής δημιουργίας σας και να εστιάσετε περισσότερο στην απασχόληση του εργατικού δυναμικού σε βασικά καθήκοντα της εταιρείας.

Μεμβράνη πολυγράφου

Μεμβράνη πολυγράφου είναι ένα API δημιουργίας εικόνων που θα δημιουργήσει εικόνες για την επιχείρησή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε γραφικά με τη βοήθεια προτύπων που μοιάζουν με Canva. Δεν υπάρχει ανάγκη για δεξιότητες κωδικοποίησης, καθώς οι ενσωματώσεις χωρίς κώδικα και το Stencil API χειρίζονται τα πάντα.

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας εικόνας για διαφημίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οπτικά στοιχεία ηλεκτρονικών καταστημάτων, δημοσιεύσεις, banner, infographics, ακόμη και εξατομικευμένο περιεχόμενο. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τα προκαθορισμένα πρότυπα είτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρότυπο με το πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων μεταφοράς και απόθεσης.

Το Stencil διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε για να ενισχύσετε το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Μπορείτε ακόμη και να συνεργαστείτε με τα μέλη της ομάδας σας στην πλατφόρμα για το σχεδιασμό των προτύπων. Το Stencil API μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με διάφορες άλλες εφαρμογές για να διευκολύνει τη διαδικασία για εσάς. Το Stencil χειρίζεται αυτήν την επαναλαμβανόμενη εργασία, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε σε πράγματα που έχουν σημασία.

συμπέρασμα

Η δημιουργία γραφικών είναι απαραίτητη για κάθε επωνυμία ή επιχείρηση. Εάν συνεχίζετε με τη μη αυτόματη διαδικασία δημιουργίας εικόνων και βίντεο, σπαταλάτε πολλούς πόρους της εταιρείας σας. Με την προηγμένη τεχνολογία, μπορείτε να βασιστείτε σε διαφορετικές ενσωματώσεις χωρίς κώδικα και API για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας εικόνας και βίντεο.

Μπορείτε να δημοσιεύετε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης να στέλνετε banner email μέσω των προαναφερθέντων API δημιουργίας εικόνων και βίντεο.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία σχεδίασης για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες.