8 Καλύτερο Λογισμικό Σχεδιασμού Τοπίου για Επαγγελματίες [2023]

Landscape Design Software για αυτόν τον αξιοζήλευτο υπαίθριο χώρο!

Το λογισμικό για το σχεδιασμό τοπίου είναι απαραίτητο για το σχεδιασμό εξωτερικών χώρων. Είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για όλους όσους θέλουν να ζωντανέψουν τις δημιουργικές τους σκέψεις και να σχεδιάσουν μέρη που έχουν αντίκτυπο, ανεξάρτητα από το αν είναι επαγγελματίες σχεδιαστές ή αν αγαπούν τα projects do-it-yourself.

Παρόμοια με το καλύτερο λογισμικό αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης, το λογισμικό σχεδιασμού τοπίου είναι επίσης γνωστό για την ακρίβειά του, ακόμη και όταν πρόκειται για τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Υπάρχουν διάφορες λύσεις λογισμικού σχεδιασμού τοπίου που είναι διαθέσιμες σε σχεδιαστές εσωτερικών χώρων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον εξωραϊσμό για να εμπλουτίσουν την αισθητική και τη χρηστικότητα ενός ακινήτου.

Για να σας βοηθήσουμε με το έργο σας, έχουμε συγκεντρώσει μια επιλογή από προσεκτικά επιλεγμένες επιλογές λογισμικού σχεδιασμού τοπίου. Ακολουθεί μια λίστα με το λογισμικό που έχουμε καλύψει, με μια πιο λεπτομερή λήψη στην παρακάτω ανάρτηση.

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Autodesk

Διαφορετική εκπαίδευση, σχέδια 2D/3D, προκατασκευασμένα μοντέλα, παγκόσμια μαθήματα.

Εξερευνώ

Τοπίο PRO

Δωρεάν σχέδια επαγγελματικής ποιότητας, τρισδιάστατη απόδοση, κοινωνική κοινή χρήση.


Εξερευνώ

Φάσμα ιδεών

Γρήγορη σχεδίαση με πρότυπα, τρισδιάστατες παρουσιάσεις, ρυθμιζόμενα τοπία.


Εξερευνώ

VizTerra

Ρεαλιστικές τρισδιάστατες εικόνες, τακτικές ενημερώσεις, προσδιορισμός κόστους, ανάλυση 8Κ.


Εξερευνώ

SmartDraw

Εύκολα πρότυπα, καμπύλες διαδρομές, τεράστια συλλογή αντικειμένων, cross-platform.


Εξερευνώ

DynaScape

Σχεδιασμός CAD, ακριβής απόδοση, εκπαιδευτικό υλικό, συμβατότητα με φορητές συσκευές.


Εξερευνώ

Planner 5D

Το καλύτερο δωρεάν εργαλείο, σχέδια 2D/3D, ρεαλιστικές αποδόσεις, εκτεταμένα πρότυπα.


Εξερευνώ

SketchUp

Ευέλικτο για έργα, γεωγραφική τοποθεσία, προσαρμόσιμη ροή εργασίας, ενσωμάτωση CAD.


Εξερευνώ

Τι είναι το λογισμικό σχεδιασμού τοπίου;

Οι σχεδιαστές τοπίου ή οι επαγγελματίες ήταν αρχικά οι κύριοι χρήστες του λογισμικού σχεδιασμού τοπίου, παρουσιάζοντας τις ιδέες τους σε πιθανούς πελάτες. Αλλά όλο και πιο συχνά αυτές τις μέρες, οι ιδιοκτήτες σπιτιού παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό για να δημιουργήσουν τους εξωτερικούς χώρους των ονείρων τους.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν το λογισμικό για να δουν τι θέλουν πριν προσλάβουν έναν κηπουρό ή ξεκινήσουν μια δουλειά «φτιάξ’ το μόνος σου». Στην πραγματικότητα, ανακάλυψα ότι αντί να προσπαθείς να φανταστείς ένα αποτέλεσμα στο κεφάλι σου με τα μάτια σου κλειστά σε συγκέντρωση, το να έχεις μια εφαρμογή να σου δείχνει πώς θα φαίνονται τα πράγματα είναι μια πολύ πιο απλή προσέγγιση. Ειδικά όταν θέλετε να μοιραστείτε το όραμά σας με κάποιον άλλο.

Σκεφτείτε το ως μια εικονική περιοχή παιχνιδιού για τις δημιουργικές σας ιδέες κηπουρικής. Μπορείτε να δοκιμάσετε πώς θα φαίνονται στην πραγματική ζωή αντικείμενα όπως ο φωτισμός, τα έπιπλα εξωτερικού χώρου, τα σκληρά τοπία και τα φυτά προσθέτοντάς τα με μερικά κλικ.

Επιπλέον, η προσεκτική διάταξη εξωτερικών στοιχείων όπως καταστρώματα, πισίνες, σιντριβάνια και στεγασμένοι εξωτερικοί χώροι μπορεί να υποστηριχθεί από συγκεκριμένα εργαλεία σχεδιασμού τοπίου.

Πώς λειτουργεί το λογισμικό εξωραϊσμού;

Μια εφαρμογή σχεδιασμού τοπίου σάς δίνει τη δυνατότητα να οπτικοποιήσετε κάθε πτυχή του έργου εξωραϊσμού με λεπτομέρεια πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τους εξωτερικούς σας χώρους. Αυτό το λογισμικό σάς δίνει τη δυνατότητα να χαρτογραφήσετε τον εξωτερικό χώρο στον οποίο πρέπει να εργαστείτε είτε παρέχοντας με μη αυτόματο τρόπο τις διαστάσεις για τη δημιουργία του οπτικού μοντέλου είτε ανεβάζοντας ψηφιακές φωτογραφίες του εξωτερικού χώρου.

Αφού δημιουργηθεί το βασικό μοντέλο, νέα στοιχεία όπως φυτά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά μπορούν να προστεθούν και να χειριστούν όπως απαιτείται. Κάποιο λογισμικό εξωραϊσμού σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε τα φυτά της επιλογής σας, να δείτε το τοπίο από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη της βλάστησης σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Λοιπόν, πολλά για να δοκιμάσετε τη φαντασία σας, σωστά; Και αν δεν έχετε πρόβλημα σχετικά με το φυτό που κοιτάζετε, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε εφαρμογές αναγνώρισης φυτών, ώστε να μην ξεριζώσετε κατά λάθος ένα φυτό που προτιμάτε.

Τι να αναζητήσετε στο Λογισμικό Σχεδιασμού Τοπίου;

Προτού συμβιβαστείτε με ένα λογισμικό σχεδιασμού τοπίου, βεβαιωθείτε ότι είναι εξοπλισμένο με αυτά τα απαραίτητα χαρακτηριστικά:

 • Ενότητα CRM: Ένα ισχυρό λογισμικό σχεδιασμού τοπίου θα διαθέτει μια ενότητα Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών που θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε όλες τις λεπτομέρειες των πελατών και να στέλνετε εκτιμήσεις χωρίς προβλήματα.
 • Ανεξαρτησία πλατφόρμας: Το λογισμικό σχεδιασμού λογισμικού τοπίου θα πρέπει να είναι συμβατό με πολλαπλές πλατφόρμες και θα πρέπει να είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή, ώστε να είναι προσβάσιμο και στο smartphone όταν παραστεί ανάγκη.
 • Πότισμα και παρακολούθηση φυτών: Μια ενσωματωμένη μονάδα στο λογισμικό σχεδιασμού τοπίου για την παρακολούθηση της πρόσληψης νερού από τα φυτά θα διασφαλίσει ότι τα φυτά λαμβάνουν επαρκή παροχή νερού όπως απαιτείται από αυτά.
 • Ενσωματώσεις τρίτων: Το λογισμικό σχεδιασμού τοπίου που σκοπεύετε να επιλέξετε θα πρέπει να υποστηρίζει την ενσωμάτωση του λογισμικού τρίτων που χρησιμοποιεί ήδη η επιχείρησή σας.
 • Σχεδιασμός και διάταξη τοπίου: Το λογισμικό θα πρέπει να σας επιτρέπει να τοποθετείτε τα διάφορα στοιχεία του hardscape, όπως μονοπάτια, τοίχους, φράχτες, αίθρια, φωτισμό επίσης και πισίνες. Θα πρέπει να υποστηρίζει την προσαρμογή του μεγέθους, του χρώματος και του υλικού αυτών των στοιχείων εξωτερικού χώρου.

Το να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε είναι το πρώτο βήμα για να αποφασίσετε το σωστό λογισμικό σχεδιασμού, καθώς το λογισμικό σχεδίασης αφθονεί από 2D και 3D ορόφους μέχρι ακόμη και την απεικόνιση ολόκληρων δωματίων και χώρων. Με διάφορες εναλλακτικές λύσεις λογισμικού εσωτερικής διακόσμησης, ιδανικές για επαγγελματίες, ιδιοκτήτες σπιτιού και σχεδιαστές, σίγουρα προκαλεί σύγχυση η απόφαση για το καλύτερο.

Όμως, με βάση την εμπειρία μου (ως ερασιτέχνης κηπουρός και τοπιογράφος ο ίδιος), έφτασα στα άκρα και τα βασίστηκα σε τρία κριτήρια: αποτελεσματικότητα ροής εργασιών, επαγγελματικά αποτελέσματα και ευκολία χρήσης. Λοιπόν, εδώ είναι το 101 για το καλύτερο λογισμικό σχεδιασμού τοπίου.

Autodesk

Οι επαγγελματίες σε διάφορους κλάδους, είτε δημιουργούν εντυπωσιακές υπερπαραγωγές, πρωτοποριακά έργα, είτε περιβαλλοντικά υπεύθυνα κτίρια, βασίζονται στο λογισμικό Autodesk.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Λεπτομερής τεκμηρίωση, εκπαιδευτικά διαδικτυακά σεμινάρια και συναρπαστικές ζωντανές διαδικτυακές συνεδρίες είναι όλα διαθέσιμα για εκπαίδευση.
 • Είναι τέλειο για τη δημιουργία σχεδίων τοπίων που είναι οπτικά εντυπωσιακά.
 • Διευκολύνει τη δημιουργία 2D και 3D σχεδίων τοπίων, εγγυώντας μια ομαλή εμπειρία.
 • Περιλαμβάνει μια συλλογή προκατασκευασμένων αντικειμένων και μοντέλων για την επιτάχυνση της διαδικασίας σχεδιασμού.

Με ένα πλήρες πρόγραμμα περισσότερων από 600 μαθημάτων που δίνονται από κορυφαίους στον τομέα σε όλο τον κόσμο, με το Autodesk μπορείτε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας, να κάνετε νέους φίλους και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Τοπίο PRO

Τοπίο PRO είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού τοπίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία φορά και δεν απαιτεί πάρα πολλές περίπλοκες λειτουργίες. Οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να μετατραπεί σε σχέδιο ή απεικόνιση επαγγελματικής ποιότητας χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό. Με την εισαγωγή μιας φωτογραφίας του σπιτιού σας, η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικές ιδέες κήπου και τοπίου.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Λειτουργία απόδοσης 3D και δυνατότητα παραγωγής εικόνων υψηλής ποιότητας και δυνατότητα κινούμενων εικόνων.
 • Μπορείτε να μοιραστείτε γρήγορα το τελικό προϊόν σας σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter.
 • Εάν θέλετε να επιδείξετε μια αλλαγή σχεδίασης “πριν και μετά”, μπορείτε να προσθέσετε την αρχική εικόνα.
 • Μπορείτε να βρείτε επαγγελματίες του κλάδου που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις σχεδιαστικές σας ιδέες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «Βρείτε έναν επαγγελματία».

Επιπλέον, το λογισμικό διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 18.000 πράγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας. Κάθε πράγμα είναι προσεκτικά επισημασμένο με τις ιδιαίτερες κλιματικές του απαιτήσεις. Εάν είστε λίγο νέοι στην κηπουρική, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε εφαρμογές κηπουρικής για να κάνετε τα πράγματα πιο απλά. Με εφαρμογές όπως εφαρμογές κάθετης κηπουρικής εσωτερικού χώρου, μπορείτε να έχετε το σχέδιο των ονείρων σας χωρίς δοκιμή και λάθος!

Φάσμα ιδεών

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να οριζοντιωθεί ένας χώρος εντελώς από την αρχή, αλλά το Φάσμα ιδεών αντανακλαστικό εργαλείο Οι μάγοι παρέχουν έναν τρόπο για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Μπορείτε να σχεδιάσετε αποτελεσματικά διάφορες πτυχές, όπως καταστρώματα και λιμνούλες, με μια επιλογή από αυτούς τους Wizards.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Χρησιμοποιώντας πρότυπα σχεδίασης τοπίου, το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να κάνετε εντυπωσιακές 3D παρουσιάσεις.
 • Ο σχεδιασμός τοπίου σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις γωνίες της κάμερας και να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση του σχεδιασμού σας για πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση.
 • Προσφέρονται διάφορες επιλογές προεπισκόπησης, συμπεριλαμβανομένης της προοπτικής, της περιήγησης και της πανοραμικής θέας.
 • Οι χρήστες μπορούν να απεικονίσουν ρεαλιστική τοπογραφία με εργαλεία γλυπτικής εδάφους.

Η δυνατότητα να τροποποιήσετε πλήρως το πρότυπο που έχετε επιλέξει προσφέρεται από αυτό το λογισμικό, το οποίο σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δομικά υλικά και τα μεγέθη των στοιχείων. Το πρόγραμμα εξωραϊσμού είναι μια γρήγορη αρχή και μια εμπνευσμένη βάση για πρόσθετη έρευνα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

VizTerra

Με τις εντυπωσιακά ρεαλιστικές τρισδιάστατες εικόνες που δημιουργούνται από 2D αποδόσεις, VizTerra παρέχει μια λύση εάν χρειάζεστε βοήθεια για την οπτικοποίηση της εμφάνισης των δημιουργιών σας. Εκτός από την επεξεργασία πραγματικών φωτογραφιών του σπιτιού του πελάτη σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορα αντικείμενα για να προσαρμόσετε το εικονικό σχέδιο, όπως καταστρώματα, φυτά, δέντρα και έπιπλα. Εάν τα αντικείμενα που θέλετε είναι απρόσιτα, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας μοντέλα.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Προηγμένη τρισδιάστατη βιβλιοθήκη με ισχυρές δυνατότητες για σχεδιασμό, παρουσίαση και κατασκευή.
 • Οι προγραμματιστές προσφέρουν τακτικές ενημερώσεις λογισμικού, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη.
 • Η δυνατότητα να μοιράζεστε γρήγορα τα έργα σας με άλλους, να συγκρίνετε φωτογραφίες πριν και μετά και να αλλάζετε μεταξύ διαφόρων προβολών και γωνιών.
 • Η επιλογή να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας σε ανάλυση 8K είναι σε μορφές JPG ή PNG.

Το λογισμικό σάς επιτρέπει να εργάζεστε βήμα-βήμα και να προσδιορίζετε το σχετικό κόστος υλικών, ακόμα κι αν σκέφτεστε μια πλήρη αναμόρφωση του τοπίου.

SmartDraw

Η κορυφαία επιλογή μας για λογισμικό σχεδιασμού τοπίου για επαγγελματίες είναι SmartDraw λόγω των εύχρηστων προτύπων του για εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους, καταστρώματα, αίθρια και πισίνες.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το SmartDraw είναι μονοπάτια καμπυλότητας, συστήματα καταιονισμού και άλλα εξαρτήματα άρδευσης και ορισμένα είδη φυτών.
 • Χιλιάδες αντικείμενα στην τεράστια συλλογή αντικειμένων του λογισμικού μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στα πρότυπα σχεδίασής σας.
 • Οι χρήστες μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν το SmartDraw και να δημιουργήσουν πρωτότυπες ιδέες ή να τροποποιήσουν ήδη υπάρχουσες διατάξεις.
 • Η διαδικασία σχεδιασμού γίνεται πιο απλή από τα προσχεδιασμένα πρότυπα και τα απλά εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης.

Με τη δυνατότητα κοινής σύνδεσης του προγράμματος, οι συνεργάτες με λογαριασμό SmartDraw μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο του έργου σας και να συνεισφέρουν στο σχεδιασμό. Η εξαιρετική συμβατότητά του μεταξύ πλατφορμών —η οποία υποστηρίζει συσκευές Mac, Windows, iOS και Android— το καθιστά μοναδικό.

DynaScape

Με απαράμιλλο επίπεδο ακρίβειας και ελέγχου, DynaScape Το design είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σχεδιασμού τοπίου CAD που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις αφηρημένες έννοιές σας σε πειστικές παρουσιάσεις πωλήσεων και να παράγετε όμορφα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία απόδοσης για να εξαγάγετε τα σχέδιά σας και να μεταφέρετε τις ιδέες σας στο επόμενο επίπεδο.
 • Κάνει την απόδοση χρωμάτων απλή και εγγυάται ότι τα γραφικά σας ξεχωρίζουν για καθαρότητα και ζωντάνια.
 • Λάβετε πλήρες εκπαιδευτικό υλικό, όπως διαδικτυακά σεμινάρια, διαδικτυακές ζωντανές συνεδρίες και εγχειρίδια.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό σε κινητές συσκευές και να απολαύσετε την ανώτερη απόδοσή του και στο λειτουργικό σύστημα Windows.

Πολλοί επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και ιδιοκτητών ακινήτων, χρησιμοποιούν αυτήν τη συλλογή εργαλείων που βασίζονται στο διαδίκτυο για να κάνουν ψηφιακά ακριβείς αναπαραστάσεις των έργων τους. Με το λογισμικό, μπορείτε να κατασκευάζετε μοναδικά σχέδια πιο γρήγορα, επειδή απλοποιεί τη σχεδιαστική προσέγγιση.

Θέλετε να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά; Δοκιμάστε αυτά τα καλύτερα πλυντήρια πίεσης για αστραφτερές καθαρές επιφάνειες.

Planner 5D

Το καλύτερο δωρεάν εργαλείο σχεδιασμού τοπίου για τη δημιουργία της ιδανικής αυλής είναι Planner 5D. Με την απλή στη χρήση τεχνολογία drop, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια εξωτερικού χώρου τόσο σε 2D όσο και σε 3D.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Κατά τη φάση του σχεδιασμού, συμπεριλάβετε ρεαλιστικές διατάξεις με τεχνητές και φυσικές πηγές φωτισμού.
 • Δημιουργήστε αστραπιαίες μακέτες απευθείας από την εφαρμογή για κινητά ή το διαδικτυακό σας πρόγραμμα περιήγησης.
 • Λάβετε γρήγορες, ρεαλιστικές αποδόσεις για να δείτε τις έννοιές σας από πολλές οπτικές γωνίες.
 • Επωφεληθείτε από μια εκτενή συλλογή προτύπων με τεράστια προκατασκευασμένα τοπία.

Με τη βοήθεια του Planner 5D, μπορείτε να αναζωογονήσετε τον κήπο σας ή να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για έναν σχεδιασμό τοπίου χωρίς τη βοήθεια ειδικών. Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, μπορείτε εύκολα να οραματιστείτε το αίθριο, τον κήπο και την πίσω αυλή σας χρησιμοποιώντας το.

SketchUp

SketchUp μπορεί να βοηθήσει σε ένα ευρύ φάσμα έργων, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μικρά. Σας επιτρέπει να εννοιολογήσετε, να ακονίσετε ιδέες, να επικοινωνήσετε το όραμά σας και να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Οι επαγγελματίες δημιουργικοί καλλιτέχνες μπορούν εύκολα να επιδείξουν τις ιδέες τους χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη πλατφόρμα παρουσίασης αυτού του εργαλείου και τις εξαιρετικές δυνατότητες απόδοσης.

Χαρακτηριστικά 🪴:

 • Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα Geo-location στο SketchUp για να εισαγάγετε ακριβείς τοπογραφικές εικόνες με ένα μόνο κλικ.
 • Προσαρμόστε τη ροή εργασίας σας προσθέτοντας διαφορετικές γραμμές εργαλείων και εικονίδια στην πλοήγηση.
 • Κάντε την κοινή χρήση αρχείων ευκολότερη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή διαχείρισης έργου CAD.
 • Επωφεληθείτε από διάφορα εργαλεία σχεδίασης σε ένα ενιαίο, φιλικό προς τον χρήστη πρόγραμμα, όπως μοντελοποίηση, απόδοση, σχέδιο και οπτικοποίηση.

Επιπλέον, αυτό το διαδικτυακό εργαλείο για το σχεδιασμό τοπίων είναι εξοπλισμένο με εργαλεία για την επεξεργασία κειμένου και χρώματος, καθώς και διάφορα χρήσιμα εργαλεία σχεδίασης. Εάν θέλετε να μετατρέψετε τα βασικά σας μοντέλα σε πολύ εξελιγμένα έργα σχεδιασμού, αυτό το λογισμικό είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μην επενδύετε μόνο στον κήπο σας, επενδύστε και στην ασφάλεια του σπιτιού σας με αυτούς τους αισθητήρες πόρτας ή παραθύρων για να ενισχύσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

συμπέρασμα

Το καλύτερο λογισμικό σχεδιασμού τοπίου, όπως και το καλύτερο λογισμικό γραφικού σχεδιασμού, θα πρέπει να είναι αντανακλαστικό και γεμάτο με εργαλεία και πόρους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα καλλιτεχνικά σας όνειρα στην οθόνη.

Είναι ζωτικής σημασίας να θυμάστε, ωστόσο, ότι δεν γίνεται κάθε χρήση του σχεδιασμού τοπίου εξίσου. Με τα διάφορα σύνολα εργαλείων τους, το λογισμικό σχεδιασμού επαγγελματικού επιπέδου και καταναλωτικού επιπέδου ικανοποιεί διαφορετικές απαιτήσεις. Είναι σημαντικό να αξιολογούνται τα οφέλη κάθε λογισμικού υπό το φως του πληθυσμού των χρηστών-στόχων.

Στόχος μας είναι να αξιολογήσουμε και να εξετάσουμε αυτούς τους πόρους, με την ελπίδα ότι το κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού τοπίου θα επιτρέψει στη δημιουργικότητά σας να περάσει εύκολα από εικονικά υπαίθρια περιβάλλοντα.

Στη συνέχεια, οι καλύτερες πλατφόρμες εσωτερικού σχεδιασμού AI για να οπτικοποιήσετε τις σκέψεις σας.

  Πόσα χρήματα εξοικονομείτε με το Apple One;