8 Καλύτερο λογισμικό προσομοίωσης phishing για να αποδείξετε στο μέλλον την ασφάλεια της εταιρείας σας

Το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) είναι η διαδικασία κατά την οποία οι εγκληματίες προσπαθούν να αποκτήσουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως διαπιστευτήρια σύνδεσης, στοιχεία πιστωτικής κάρτας και άλλα προσωπικά δεδομένα από τα θύματά τους. Οι εισβολείς συχνά υποδύονται αξιόπιστες επωνυμίες ή γνωστά άτομα και στη συνέχεια στέλνουν δελεαστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να παρακάμψουν εργαλεία ασφαλείας.

Μια μελέτη από το Stanford Research διαπίστωσε ότι περίπου το 88% των επιτυχημένων παραβιάσεων δεδομένων οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος και ξεκινούν ως μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing). Οι περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις εκμεταλλεύονται το ανθρώπινο στοιχείο που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στο οικοσύστημα ασφαλείας ενός οργανισμού.

Καθώς οι απειλές εξελίσσονται, γίνονται πιο εξελιγμένες και πιο δύσκολες οι υποψίες ή ο αποκλεισμός χρησιμοποιώντας λύσεις ασφαλείας όπως προγράμματα προστασίας από ιούς, τείχη προστασίας και φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Ωστόσο, οι οργανισμοί και οι χρήστες μπορούν να αναγνωρίσουν και να σταματήσουν τις απειλές χρησιμοποιώντας ενημερωμένα προγράμματα προστασίας από ιούς, τείχη προστασίας, φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, λογισμικό προσομοίωσης ηλεκτρονικού ψαρέματος και άλλα, ενώ εφαρμόζουν ασφαλείς διαδικτυακές πρακτικές.

Πώς να προσδιορίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος

Είναι δυνατό να αποφύγετε επιθέσεις phishing εάν γνωρίζετε πώς να αναγνωρίσετε και να προστατεύσετε ξανά τον εαυτό σας από τις απάτες. Πριν ανοίξετε έναν σύνδεσμο σε ένα ύποπτο email:

 • Μάθετε εάν το email, οι διευθύνσεις URL τομέα και ο αποστολέας είναι συνεπείς και οικείοι.
 • Επιβεβαιώστε ότι το όνομα τομέα αντιστοιχεί σε αυτό από το οποίο υποτίθεται ότι είναι ο αποστολέας. Επίσης, ελέγξτε τους συνδέσμους για να διαπιστώσετε εάν σχετίζονται με το μήνυμα και την επιχείρησή σας.
 • Ελέγξτε εάν ο αποστολέας χρησιμοποιεί άγνωστη γλώσσα, ασυνήθιστο επείγον ή ασυνέπειες όπως ορθογραφικά και γραμματικά λάθη.
 • Οι εισβολείς ενδέχεται επίσης να υποβάλουν ύποπτα αιτήματα, όπως να ζητήσουν στοιχεία πληρωμής, κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς πιστωτικών καρτών και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.
 • Ενδέχεται επίσης να λάβετε ένα μήνυμα που σας προειδοποιεί για τη λήξη του κωδικού πρόσβασης και αιτήματα αλλαγής.
 • Τυπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ηλεκτρονικού ψαρέματος: uSecure

  Αυτά και άλλα είναι σημάδια προσπαθειών phishing και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε τέτοια μηνύματα.

  Συμβουλές για το πώς να σταματήσετε τις επιθέσεις phishing

  Ενώ οι οργανισμοί είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συστημάτων, των δεδομένων και των χρηστών τους, οι εργαζόμενοι έχουν επίσης έναν ρόλο να παίξουν.

  Για οργανισμούς, οι διαχειριστές μπορούν:

  • Εγκαταστήστε αποτελεσματικό λογισμικό ασφαλείας, όπως antivirus, φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, τείχη προστασίας και άλλα εργαλεία για τον εντοπισμό και τον τερματισμό ενός μεγάλου φάσματος απειλών.
  • Εφαρμόστε μια αυστηρή πολιτική διαχείρισης κωδικών πρόσβασης.
  • Ενεργοποίηση και επιβολή ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για όλους τους χρήστες.
  • Διεξάγετε τακτική ενημέρωση για την ασφάλεια.

  Οι χρήστες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση των επιθέσεων phishing εφαρμόζοντας ασφαλείς διαδικτυακές πρακτικές. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Βεβαιωθείτε ότι το email με συνδέσμους ή συνημμένα προέρχεται πάντα από το πραγματικό άτομο και επιβεβαιώστε ότι ο τομέας ταιριάζει με τον αξιόπιστο.
  • Βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα αντιστοιχεί στον τομέα του αποστολέα και ότι το περιεχόμενο δεν αποκλίνει από το θέμα.
  • Αποφύγετε να κάνετε κλικ σε συνδέσμους και μηνύματα από άγνωστες ή ύποπτες πηγές.
  • Μην δίνετε προσωπικά ή εταιρικά στοιχεία, όπως διαπιστευτήρια σύνδεσης και τραπεζικά στοιχεία, όταν επισκέπτεστε ύποπτους ή ανασφαλείς ιστότοπους.

  Email επίθεσης ψαρέματος: Ironscales

  Λογισμικό προσομοίωσης phishing

  Ένα λογισμικό προσομοίωσης phishing είναι ένα προϊόν που εκθέτει τους χρήστες σε επιθέσεις phishing μιμούμενοι σενάρια πραγματικής ζωής. Εκτός από τη χρήση προστασίας από ιούς, τείχη προστασίας και άλλα εργαλεία για τον εντοπισμό και τη διακοπή επιθέσεων, οι προσομοιωμένες δοκιμές ηλεκτρονικού ψαρέματος και η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια παρέχουν ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για να βοηθήσουν τους οργανισμούς και τους χρήστες να παραμείνουν ασφαλείς.

    Πουλήστε προϊόντα από μία πλατφόρμα σε παντού – Shopify

  Οι περισσότερες λύσεις προσομοίωσης περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό που καθοδηγεί τους χρήστες στον εντοπισμό και την απόκριση σε απόπειρες phishing.

  Οι προσομοιωτές επιτρέπουν στους διαχειριστές να στέλνουν ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού “ψαρέματος” στους χρήστες τους για να δουν πώς θα συμπεριφερθούν σε πραγματικές απόπειρες phishing. Βοηθά στον προσδιορισμό του επιπέδου ευαισθητοποίησης των χρηστών, ενώ εντοπίζονται οι πιο ευάλωτοι και εκείνοι που απαιτούν πρόσθετη εξατομικευμένη εκπαίδευση.

  Τα γενικά οφέλη του λογισμικού προσομοίωσης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  ✅ Προετοιμασία των χρηστών και δημιουργία ευαισθητοποίησης

  ✅ Μειώνει τους κινδύνους παραβίασης δεδομένων

  ✅ Βοηθά τις ομάδες ασφαλείας να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν τις αδύναμες περιοχές

  ✅ Βελτιώστε τη συμμόρφωση με διάφορους κανονισμούς προστασίας δεδομένων

  Ενώ υπάρχουν τόσα πολλά λογισμικά προσομοίωσης στην αγορά, το να βρείτε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς μπορεί να είναι μια πρόκληση. Εδώ είναι το καλύτερο λογισμικό προσομοίωσης phishing που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τι θα λειτουργήσει για εσάς.

  Phished AI

  Το Phished AI είναι ένα αυτοματοποιημένο και αποτελεσματικό λογισμικό προσομοίωσης που παρέχει εκτεταμένη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια. Επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν να κάνουν κλικ σε κακόβουλα αρχεία και συνδέσμους.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Βοηθήστε να δημιουργήσετε μια βαθμολογία κινδύνου συμπεριφοράς για κάθε προσωπικό, επιτρέποντάς σας να έχετε πιο στοχευμένη εκπαίδευση για ευάλωτους υπαλλήλους.
  • Ενεργή και ολοκληρωμένη αναφορά, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας κινδύνου συμπεριφοράς κάθε χρήστη (BRS) και των τάσεων.
  • Χρησιμοποιεί AI για την αυτόματη ανάπτυξη, προσαρμογή και παροχή εξατομικευμένων προσομοιώσεων και εκπαίδευσης για κάθε εργαζόμενο με βάση το επίπεδο κινδύνου του ατόμου, τις πιθανές πηγές δεδομένων και πολλά άλλα. Εύκολο στη ρύθμιση και χρήση εργαλείο που βοηθά στην αλλαγή της συμπεριφοράς μεταξύ των εργαζομένων.
  • Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για την ανάλυση δεδομένων από διάφορες πηγές.

  Το εργαλείο που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση με ευφυΐα απειλών, ενεργές αναφορές και εξατομικευμένες προσομοιώσεις phishing και εκστρατείες εκπαίδευσης.

  Gophish

  Το Gophish είναι ένα εξαιρετικό πλαίσιο ηλεκτρονικού ψαρέματος που βοηθά τους οργανισμούς να αξιολογήσουν και να αντιμετωπίσουν την έκθεσή τους σε επιθέσεις phishing.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Παρέχει λεπτομερή αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ενώ σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους χρήστες, τους συνδέσμους που ανοίγουν και τα διαπιστευτήρια που παρέχουν.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίζετε καμπάνιες phishing.
  • Διαθέτει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών και λειτουργεί με διάφορες εκδόσεις Linux, Mac OS και Windows.
  • Ελκυστική διεπαφή ιστού που σας επιτρέπει να εισάγετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιστότοπους. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Παρέχει ισχυρά και χρήσιμα αποτελέσματα.

  Το εργαλείο ανοιχτού κώδικα, το οποίο είναι εύκολο στην ανάπτυξη και χρήση, απαιτεί μόνο τρία βήματα για να ξεκινήσει μια δοκιμαστική καμπάνια ηλεκτρονικού ψαρέματος.

  SafeTitan

  Το SafeTitan της TitanHQ είναι μια αποτελεσματική λύση ευαισθητοποίησης ασφαλείας με γνώμονα τη συμπεριφορά με μια εύχρηστη και διαισθητική πύλη διαχείρισης και παρακολούθησης. Χρησιμοποιεί μια ολιστική προσέγγιση για να παρέχει αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό ψάρεμα, να παρακολουθεί τη συμπεριφορά των χρηστών για να παρακολουθεί την πρόοδο και να προσφέρει εξατομικευμένη εκπαίδευση όπου υπάρχουν κενά.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Αυτοματοποιημένη προσομοίωση phishing με εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο για την αλλαγή της συμπεριφοράς ευάλωτων ή υψηλού κινδύνου χρηστών.
  • Διαθέτει μια εκτενή βιβλιοθήκη προτύπων, σύντομων μαθημάτων κατάρτισης, ερωτήσεις, βίντεο και άλλα στοιχεία που μπορείτε να προσαρμόσετε για να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένες συμπεριφορές χρηστών χωρίς να αφιερώνετε πολύ χρόνο στον υπάλληλο.
  • Αποτελεσματικές και εύπεπτες αναφορές για καλύτερη λήψη αποφάσεων ασφάλειας βάσει δεδομένων.
  • Βοηθά τους οργανισμούς να συμμορφώνονται με τα πρότυπα GDPR, HIPAA, ISO, PCI και άλλα ρυθμιστικά πρότυπα.
  • Ομαλή ενοποίηση με εργαλεία παραγωγικότητας όπως το G-Suite, το Azure AD, το Outlook, το Teams, το SSO και άλλα.

  Το εργαλείο παρέχει ένα ευρύ φάσμα αυτοματοποιημένων καμπανιών προσομοίωσης phishing που βασίζονται σε χιλιάδες πρότυπα.

  usecure uPhish

  Το uPhish της usecure είναι μια ισχυρή λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε προσομοιωμένες επιθέσεις phishing μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τον ρυθμό με τον οποίο οι χρήστες ανοίγουν παραβιασμένα μηνύματα και διευθύνσεις URL και πόσο συχνά παραβιάζονται.

    Πώς να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις στο WeChat

  Πηγή: uSecure

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Βιβλιοθήκη έτοιμων προτύπων που επιτρέπει στους δοκιμαστές να μιμούνται γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες.
  • Σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τακτικές προσομοιώσεις phishing, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να εντοπίζετε συνεχώς χρήστες που είναι επιρρεπείς σε κίνδυνο.
  • Οι εκτενείς αναφορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση και τον προσδιορισμό επικίνδυνων συμπεριφορών σε επίπεδο μεμονωμένων και τμημάτων.
  • Εκτελέστε προσομοίωση phishing ενώ πλαστοπροσωπείτε το εσωτερικό προσωπικό της εταιρείας.
  • Προσδιορίστε τους χρήστες που βρίσκονται σε κίνδυνο, δημιουργήστε ευαισθητοποίηση μέσω της μικρο-μάθησης, κατόπιν εκπαιδεύστε χρήστες που είναι επιρρεπείς στο phishing και κάντε μια παρακολούθηση.

  Το εργαλείο αυτοματοποιημένης προσομοίωσης, το οποίο είναι εύκολο και γρήγορο στη ρύθμιση και τη διαμόρφωση, συνοδεύεται επίσης με προσαρμόσιμο εκπαιδευτικό υλικό ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια.

  Κουτί ψαρέματος

  Το phishing box είναι ένα σύνολο εργαλείων λογισμικού που επιτρέπει στους οργανισμούς να κάνουν προσομοιώσεις phishing και να παρέχουν εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια στο προσωπικό. Η πλατφόρμα παρέχει αποτελεσματική εκπαίδευση που βοηθά στη μείωση των κινδύνων από επιθέσεις phishing.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Εύχρηστη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια. Τα εργαλεία συνοδεύονται από μια εύχρηστη διεπαφή.
  • Κατάλληλο για διαχείριση διαδικτυακής εκπαίδευσης ασφάλειας για όλα τα μεγέθη οργανισμών.
  • Ενσωματώνεται με δημοφιλή εργαλεία όπως το Slack, το Microsoft Teams, το OKta και άλλα εργαλεία επιχειρηματικής βελτίωσης και συνεργασίας.
  • Έρχεται με μια βιβλιοθήκη προτύπων που επεξεργάζεστε επίσης ώστε να ταιριάζουν στην επιθυμητή καμπάνια προσομοίωσης.
  • Παρέχει εις βάθος ανάλυση των αποτελεσμάτων και εκθέσεις με δυνατότητα δράσης.

  Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες του μενού και η ροή εργασιών βοηθούν στην εξοικονόμηση πόρων και χρόνου.

  CanIPhish

  Το Caniphish είναι μια σύγχρονη, αυτοεξυπηρετούμενη, πλατφόρμα προσομοίωσης και εκπαίδευσης phishing που βασίζεται σε σύννεφο με μια εκτενή βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ψαρέματος και προτύπων ιστοτόπων. Εκτός από τη δημιουργία ισχυρών δοκιμών, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις καμπάνιες προσομοίωσης και εκπαίδευσης σε πραγματικό χρόνο.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Εύχρηστη διεπαφή με αναλυτικά βίντεο, άρθρα βοήθειας και άλλα υποστηρικτικά υλικά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε ένα ευρύ φάσμα καμπανιών.
  • Αναθέστε σύντομες εκπαιδευτικές συνεδρίες (μικρομάθηση) για ευάλωτους χρήστες που αποτυγχάνουν στα τακτικά προσομοιωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος.
  • Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα καμπάνιες και να προσομοιώνετε ακόμη και τις πιο προηγμένες απόπειρες phishing.
  • Διατίθεται σε δωρεάν έκδοση και σε ευέλικτα προγράμματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών pay-as-you-go.
  • Δοκιμάστε και παρακολουθήστε τους χρήστες και πραγματοποιήστε πρόσθετη προσαρμοσμένη εκπαίδευση για όσους εξακολουθούν να είναι ευάλωτοι.

  Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε τις αναφορές για να παρακολουθείτε την απόδοση του οργανισμού σας από μήνα σε μήνα και να προσδιορίζετε εάν οι τιμές, όπως το κλικ σε μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος και συνδέσμους, ανεβαίνουν ή μειώνονται.

  Fortinet Fortfish

  Το Fortinet Fortfish είναι μια υπηρεσία προσομοίωσης phishing και ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια που βασίζεται σε σύννεφο που βοηθά τους οργανισμούς να δοκιμάσουν την ετοιμότητα και την ικανότητα των χρηστών τους να αναγνωρίζουν απόπειρες phishing και άλλες απειλές.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Σας βοηθά να εκτελείτε προσομοιώσεις phishing που μιμούνται πραγματικές απάτες.
  • Παρέχει αναλυτικά στοιχεία σε βάθος που επιτρέπουν στους διαχειριστές να εντοπίζουν ευάλωτους χρήστες, προσαρμόζοντας έτσι την εκπαίδευση που αντιμετωπίζει τις αδυναμίες του εντοπισμένου χρήστη.
  • Επιτρέπει στις ομάδες να παρακολουθούν τα ποσοστά ανοίγματος ηλεκτρονικού ψαρέματος και να παρέχουν εκτενείς αναφορές ανάλυσης οπτικής καμπάνιας.
  • Αξιολογήστε τα αποτελέσματα και βαθμολογήστε τα ανάλογα με το επίπεδο κινδύνου. Αυτό βοηθά επίσης στον εντοπισμό των περιοχών που απαιτούν βελτίωση και των χρηστών που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο.
  • Παρακολουθήστε την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών προσομοίωσης και εκπαίδευσης παρακολουθώντας τη βελτίωση με βάση τον ρυθμό με τον οποίο διάφοροι υπάλληλοι πέφτουν θύματα των προσομοιωμένων email.
    5 απλές συμβουλές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κάνετε τις φωτογραφίες σας λαμπερές

  Hook Security

  Το Hook Security είναι ένα εύκολο στην ανάπτυξη λογισμικό προσομοίωσης και εκπαίδευσης phishing που βασίζεται σε σύννεφο. Με εκατοντάδες πρότυπα, το εργαλείο επιτρέπει στους διαχειριστές να ξεκινούν εύκολα και γρήγορα μια ποικιλία από τακτικές προσομοιώσεις phishing.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Παρέχει οπτικά ελκυστικό, ελκυστικό και κατανοητό εκπαιδευτικό υλικό που επιτρέπει στους διαχειριστές να εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τους στον εντοπισμό και την απόκριση σε απειλές.
  • Αυτόματη ανακατεύθυνση χρηστών σε κίνδυνο σε άμεσες επιπλέον και εξατομικευμένες προπονήσεις κάθε φορά που αποτυγχάνουν στις προσομοιωμένες δοκιμές phishing.
  • Διαθέτει μια προσθήκη του Office 365 που επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν, να επισημαίνουν και να αναφέρουν ύποπτα πραγματικά ή προσομοιωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος στο Outlook.
  • Οι εκτενείς αναφορές, τα αναλυτικά στοιχεία δεδομένων και η κοινή χρήση επιτρέπουν στους διαχειριστές να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις ασφάλειας βάσει δεδομένων.
  • Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας προσαρμοσμένων προτύπων για να δημιουργήσετε νέα και να τροποποιήσετε υπάρχοντα πρότυπα.

  Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πρότυπα για να μιμούνται πραγματικές απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος και να αναγνωρίζετε και να εκπαιδεύετε άμεσα υπαλλήλους που βρίσκονται σε κίνδυνο.

  Ζυγαριές

  Το Ironscales είναι μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα εντοπισμού, απόκρισης και πρόληψης phishing με τεχνητή νοημοσύνη, διαθέσιμη για διακομιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Μια εύχρηστη πλατφόρμα που επιτρέπει στις ομάδες IT να κάνουν οποιεσδήποτε καμπάνιες προσομοίωσης phishing.
  • Περιλαμβάνει λύσεις εκπαίδευσης ασφάλειας τρίτων, όπως Cyber ​​Maniacs, Ninjio και Habitu8 για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του και να παρέχει πιο ολοκληρωμένες εκστρατείες ευαισθητοποίησης.
  • Σας επιτρέπει να εκκινείτε προσαρμοσμένες προσομοιώσεις χρησιμοποιώντας την εκτενή βιβλιοθήκη συνθηκών της πραγματικής ζωής.
  • Βοηθά τις ομάδες να εντοπίσουν, να επιλύσουν και να αναφέρουν απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), ransomware, παραβίαση επιχειρηματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (BEC) και άλλες απειλές.
  • Παρέχει αποτελεσματική εκπαίδευση που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να αναφέρουν μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος και άλλες απειλές.

  Το ολοκληρωμένο εργαλείο παρέχει εις βάθος ορατότητα στο περιβάλλον email και μπορεί να εντοπίσει και να βάλει σε καραντίνα ύποπτα email σε όλα τα γραμματοκιβώτια. Εκτός από αυτά στη βιβλιοθήκη της κοινότητας Ironscales, διαθέτει μια προσθήκη του Outlook που επιτρέπει στους χρήστες να επισημαίνουν ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος.

  Sophos Phish Threat

  Το Sophos Phish Threat είναι ένα εργαλείο για την παροχή προηγμένης προσομοίωσης phishing και έξυπνης εκπαίδευσης ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια. Το εργαλείο συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή και είναι μια αποτελεσματική λύση για τη μείωση της επιφάνειας επίθεσης, τη δημιουργία ευαισθητοποίησης και τον τερματισμό των απειλών.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δοκιμές και εκπαίδευση των χρηστών μέσω αυτοματοποιημένων προσομοιώσεων phishing και προγραμμάτων εκπαίδευσης.
  • Παρέχει ολοκληρωμένες και εφαρμόσιμες αναλύσεις και αναφορές που επιτρέπουν στις ομάδες ασφαλείας να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις.
  • Αναφορές σε βάθος με ένα διαισθητικό ταμπλό που προσφέρει διάφορα αποτελέσματα κατά παραγγελία. Αυτά περιλαμβάνουν τον αριθμό και τις τάσεις των χρηστών σε κίνδυνο που συλλαμβάνονται, την κάλυψη εκπαίδευσης και άλλα.
  • Προσδιορίστε και εκπαιδεύστε το προσωπικό με συμπεριφορά χρήστη κινδύνου. Το εργαλείο βοηθά στον εντοπισμό των χρηστών που μπορεί να έχουν επισκεφτεί αποκλεισμένες διευθύνσεις URL με προφίλ υψηλού κινδύνου.
  • Πρόσθετο για απειλές phish του Microsoft Exchange και του Office 365 που επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν επιθέσεις σε τυπική μορφή.

  Η Sophos χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες συλλογής δεδομένων για την παρακολούθηση εκατομμυρίων αρχείων, διευθύνσεων URL, email και άλλων σημείων δεδομένων για τον εντοπισμό των πιο πρόσφατων απειλών phishing.

  Τελικές Λέξεις

  Το λογισμικό και τα εργαλεία ασφαλείας είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση των απειλών ασφαλείας. Ωστόσο, τα εργαλεία από μόνα τους δεν αρκούν και πρέπει να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια των χρηστών, οι οποίοι είναι συνήθως τα πιο αδύναμα στοιχεία στην καταπολέμηση του phishing και άλλων απειλών.

  Ένας τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι η χρήση λογισμικού προσομοίωσης phishing ως πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας. Το λογισμικό βοηθά στην προετοιμασία των εργαζομένων σας μαθαίνοντας να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν τα email απόπειρας phishing. Επιπλέον, τα εργαλεία προσομοίωσης μπορούν να ανιχνεύσουν πραγματικές απόπειρες phishing και να τις θέσουν σε καραντίνα.

  Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις λύσεις ασφάλειας εταιρικών email για να σας προστατεύσουν από επιθέσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και phishing.