8 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών Arma 3 το 2022 [Updated]

Το Arma 3 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τακτικής σκοποβολής με αξιέπαινη στρατιωτική προσομοίωση, ατελείωτο περιεχόμενο και προηγμένα χαρακτηριστικά.

Αν και πολλά βιντεοπαιχνίδια απεικονίζουν τον σύγχρονο πόλεμο, μόνο λίγα έχουν καταφέρει να προσφέρουν αυτή τη ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία.

Και το Arma 3 είναι ένα τέτοιο βιντεοπαιχνίδι.

Πιθανώς, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τόση διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό το παιχνίδι.

Αν έχετε παίξει ποτέ Arma 3, θα ξέρετε πόσο φοβερό είναι αυτό. Αλλά αν δεν το έχετε κάνει, μην ανησυχείτε. θα καλύψουμε τα πάντα για το παιχνίδι πριν ανακοινώσουμε τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών μας.

Ορίστε!

Τι είναι το Arma 3;

Το Arma 3 είναι ένα στρατιωτικό βιντεοπαιχνίδι ανοιχτού κόσμου που βασίζεται στον ρεαλισμό και περιλαμβάνει τακτική σκοποβολή. Αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την Bohemia Interactive και κυκλοφόρησε το 2013 για Windows και στη συνέχεια για Linux και macOS το 2015.

Το παιχνίδι έχει στηθεί κάπου γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 2030 πάνω από τα νησιά Στρατής και Άλτις στο Αιγαίο Πέλαγος και Tanoa στο Νότιο Ειρηνικό. Αυτά τα νησιά περιλαμβάνουν φωτορεαλιστικά υδάτινα περιβάλλοντα και έδαφος.

Το παιχνίδι για έναν παίκτη χρειάζεται οι παίκτες να συμμετάσχουν στη στρατιωτική εκστρατεία. Τοποθετούνται σε δύσκολες καταστάσεις όπως αποστολές διείσδυσης μοναχικού λύκου, διοίκηση επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακας με προηγμένες πανοπλίες και άλλα.

Εσείς ως παίκτης μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές αποστολές και όπλα όπως τουφέκια, όπλα, πυροβολικό, UAV, αεροπορική υποστήριξη και πολλά άλλα με βάση το στυλ ή τις προτιμήσεις σας.

Το Arma 3 προσφέρει όλη τη συγκίνηση ενός παιχνιδιού τακτικής σκοποβολής, από έξυπνες τακτικές μάχης έως έντονες μάχες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πολλών παικτών για να παίξετε με τους φίλους σας.

Αν και υπάρχει μια επιλογή να φιλοξενήσετε μόνοι σας το παιχνίδι σας, συνοδεύεται από πολλά μειονεκτήματα και προκλήσεις.

  • Το Arma 3 είναι ένα βαρύ παιχνίδι με τεράστια χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες. απαιτεί ισχυρό υπολογιστή με επαρκή αποθηκευτικό χώρο, μνήμη, RAM κλπ. Διαφορετικά, θα συναντήσετε πολλές καθυστερήσεις και κολλήματα, που θα σας χαλάσουν το παιχνίδι και τη διάθεση.
  • Το παιχνίδι προσφέρει μεγάλους χάρτες, τους οποίους θα ήταν δύσκολο να διαχειριστείτε. Και αν δεν τα διαχειριστείτε σωστά, το παιχνίδι θα γινόταν πολύ απλό και λίγο βαρετό.
  • Εάν είστε νέος σε αυτό το παιχνίδι ή αντιμετωπίζετε προβλήματα τεχνολογίας, η ρύθμιση των πάντων μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη για εσάς. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας για το παιχνίδι και να το εγκαταλείψετε ακόμη και πριν ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητές του.

Μια λύση σε όλα αυτά τα ζητήματα είναι η φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών Arma 3. Θα αφαιρέσει το ανεπιθύμητο φορτίο από τον υπολογιστή σας, θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα τους χάρτες και θα σας προσφέρει έναν απλοποιημένο πίνακα ελέγχου για να διαχειρίζεστε τα πάντα με ευκολία.

Και αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα διακομιστή ή τεχνική δυσκολία, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους για να επιλύσετε γρήγορα τα ερωτήματά σας, ώστε να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι σας χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Ακούγεται ενδιαφέρον?

Είστε έτοιμοι για συναρπαστικές μάχες και λάφυρα πολέμου;

Αν ναι, ας συζητήσουμε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών Arma 3 στην αγορά.

HostHavoc

Τρελός για ένα παιχνίδι τακτικής σουτέρ;

Δοκιμάστε το Arma 3 premium server hosting από HostHavoc.

Το HostHavoc φιλοξενεί όλους τους διακομιστές παιχνιδιών στον ισχυρό και αξιόπιστο πίνακα ελέγχου TCAdmin v2. Για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, έχουν σχεδιάσει προσαρμοσμένα το πρότυπο παιχνιδιού τους, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προγράμματα εγκατάστασης και τις μοναδικές δυνατότητες για το Arma 3.

Σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε ένα δικό σας περιβάλλον μάχης υπό την υπηρεσία φιλοξενίας τους. Είτε είστε αρχάριοι είτε είστε power player, θα έχετε όλες τις δυνατότητες που είναι πολύ εύχρηστες. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το Altis Life (έκδοση 4.4 και έκδοση 5), το πρόγραμμα εγκατάστασης Steam Workshop Mod, το CUP, το Antistasi, το Exile και άλλα.

  Πώς να αφαιρέσετε τις προτάσεις επαφών από το φύλλο κοινής χρήσης σε iPhone και iPad

Έχετε έναν διαχειριστή αρχείων και πρόσβαση FTP για αυτοδιαχείριση και τροποποίηση στοιχείων και μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να επαναφέρετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας με μη αυτόματο τρόπο για συσκευές αναπαραγωγής ισχύος. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τη γραμμή εντολών και η διεπαφή τους διαθέτει συγκεκριμένες παραμέτρους ευρείας κλίμακας για το Arma 3.

Η HostHavoc διατηρεί ένα τεράστιο δίκτυο με 10 κέντρα δεδομένων παγκοσμίως στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Ασία. Προσφέρουν 99,9% χρόνο λειτουργίας και συνέπεια στην απόδοση του διακομιστή λόγω αληθινού πλεονασμού και αξιόπιστων δικτύων.

Να είστε στην ασφαλή πλευρά όταν πρόκειται για πλημμύρες UDP και επιθέσεις Source Engine. Εξοικονομήστε την εφαρμογή και το εύρος ζώνης σας από την εκμετάλλευση, καθώς το HostHavoc προσφέρει δωρεάν προστασία DDoS μαζί με μια λειτουργία ασφαλείας ελέγχου ταυτότητας 2 βημάτων.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στην αρχική πηγή πληρωμής σας εντός 72 ωρών από την εγγραφή σας. Ξεκινήστε το παιχνίδι σας καθώς το αρχικό σχέδιο είναι διαθέσιμο με μόλις 20 $/μήνα για 40 κουλοχέρηδες.

Διακομιστές Survival

Διακομιστές Survival σας προσφέρει φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών Arma 3 με βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για εξαιρετικό παιχνίδι. Αναπτύξτε τον διακομιστή παιχνιδιών σας γρήγορα μετά την επιτυχή πληρωμή και διαχειριστείτε τον διακομιστή σας με ευκολία. Ο εσωτερικός πίνακας ελέγχου σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές και να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας χωρίς προβλήματα.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε mods και χάρτες, να αλλάξετε οποιαδήποτε ρύθμιση με εύκολα κλικ και να αλλάξετε τοποθεσίες. Επιπλέον, αλλάξτε τα mods όποτε τα χρειάζεστε και υποστηρίζουν επίσης Epoch, Altis Life, Exile, Wasteland, Tanoa και Contact που μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα κλικ.

Εάν είστε ειδικός, τότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση FTP για να αλλάξετε και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Θα έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση στη βάση δεδομένων και θα απολαύσετε απίστευτη ταχύτητα με μονάδες SSD NVMe και CPU Intel/AMD.

Λάβετε ειδοποιήσεις για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των υποστηριζόμενων mods και προστατέψτε τον ιστότοπό σας από εισβολείς μέσω προστασίας DDoS. Μπορείτε να προσθέσετε διαχειριστές με ένα μόνο κλικ και να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων και σε προσαρμοσμένες παραμέτρους εκκίνησης.

Ενεργοποιήστε την κατάσταση του διακομιστή όπως έναρξη, διακοπή ή επανεκκίνηση και μπορείτε επίσης να έχετε αντίγραφα ασφαλείας του DB σας, ώστε να μην χάσετε ποτέ τίποτα. Προσφέρουν πολλαπλές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων παγκοσμίως, όπως το Σιάτλ, η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, η Σιγκαπούρη, η Γαλλία και η Γερμανία.

Επιλέξτε τον διακομιστή και τους κουλοχέρηδες σας και ξεκινήστε να απολαμβάνετε τον γρήγορο διακομιστή με μόλις 25 $/μήνα για 20 κουλοχέρηδες. Και δέχονται πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών, PayPal ή Stripe.

GTXGaming

Αποκτήστε τη φιλοξενία του διακομιστή Arma 3 μέχρι GTXGaming και ρυθμίστε αμέσως τον λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι σας. Το GTXGaming είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών Arma 3 παγκοσμίως με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, τις προηγμένες δυνατότητες παιχνιδιού και την ασφάλεια.

Είναι πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία και αντικαθιστούν επίσης τα μηχανήματα Dell κάθε χρόνο για να παραμένουν ενημερωμένα. Το GTXGaming είναι στην αγορά τα τελευταία 10 χρόνια και δεν σας αφήνουν ποτέ να συμβιβαστείτε με τις προδιαγραφές του διακομιστή.

Αντίθετα, προσφέρουν απεριόριστη μνήμη και αποκλειστικούς πυρήνες CPU, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε ό,τι πρόσθετο χρειάζεστε. Θα βρείτε πολλά πρότυπα πίνακα ελέγχου που προσθέτουν την πιο πρόσφατη λειτουργικότητα, χάρη στη συνεπή και ακατάπαυστη δουλειά των προγραμματιστών του GTXGaming. Ενημερώνουν επίσης τις δυνατότητές τους παρακολουθώντας τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησε η Bohemia Interactive.

Με την όμορφη διεπαφή τους, μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τον διακομιστή του παιχνιδιού σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις με μια επιλογή tick-to-enable και αναπτυσσόμενα μενού, ενώ τα κομψά ρυθμιστικά κάνουν τη διαμόρφωση του διακομιστή ακόμα πιο εύκολη. Οι έμπειροι χρήστες μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση FTP και επεξεργαστές κειμένου για να ρυθμίσουν τους διακομιστές με μη αυτόματο τρόπο.

  Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ βρετανικού και αμερικανικού ορθογραφικού ελέγχου στο Microsoft Word

Εάν θέλετε κάποιος να διαχειρίζεται τον διακομιστή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δευτερεύοντος χρήστη και να τον αφήσετε να σας βοηθήσει μετά τη χορήγηση αδειών. Εδώ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκμετάλλευση του διακομιστή σας ή την επιβράδυνση της ταχύτητας φόρτωσης, καθώς το GTXGaming προστατεύει τον διακομιστή σας από εξωτερικούς εισβολείς μέσω προστασίας DDoS.

GTXGaming αξιοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, όπως ισχυρούς επεξεργαστές με επεξεργαστές i7 ή i9, και έχουν επίσης αρχίσει να εφαρμόζουν την AMD Ryzens. Εναλλάξτε παιχνίδια μεταξύ διακομιστών Arma 3 άμεσα όποτε θέλετε να απολαύσετε περισσότερα παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μηνύματα, να εγκαταστήσετε το Steam Workshop και άλλες λειτουργίες χωρίς κόπο και να μεταφέρετε τα εγκατεστημένα στοιχεία απευθείας στον διακομιστή του παιχνιδιού σας με απλά κλικ.

Τα κέντρα δεδομένων της GTXGaming βρίσκονται παγκοσμίως σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων 5 στις ΗΠΑ και 1 στον Καναδά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Ρωσία, στη Γαλλία, στη Σουηδία, στην Ισπανία, στη Σιγκαπούρη, στη Γερμανία, στην Αυστραλία και στη Μαλαισία.

Ξεκινήστε τη φιλοξενία του διακομιστή παιχνιδιών Arma 3 χωρίς κινδύνους με μια 24ωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων.

ArmaHosts

Αποκτήστε μια μοναδικά προσαρμοσμένη εμπειρία φιλοξενίας από ArmaHosts δημιουργήθηκε κυρίως για να αυξήσει το επίπεδο άνεσης σας. Έρχεται με αποκλειστικούς διακομιστές παιχνιδιών Arma 3 και παρέχει την καλύτερη εμπειρία που πάντα θέλατε να έχετε.

Το ArmaHosts σας παρέχει πλήρη έλεγχο της απομακρυσμένης διαχείρισης δεδομένων. Επίσης, έχει υποστηρίξει περισσότερες αποστολές, κοινότητες και mods από πριν. Επιπλέον, θα λάβετε όλες τις φιλοξενούμενες υπηρεσίες που χρειάζεστε για να εκτελέσετε το Arma 3 και να αναπτύξετε τον διακομιστή σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Ενοικιάστε τον διακομιστή τώρα με το καλύτερο πρόγραμμα προϋπολογισμού για 1-9 παίκτες με 2 $/μήνα συν 5 $ για εγκατάσταση και αποκτήστε περιορισμένη μνήμη, κουλοχέρηδες, τυπική απόδοση, πρόσθετο infiStar Vision, διαχείριση διακομιστή πίνακα ελέγχου και πολλά άλλα.

Νιτρώδη Δίκτυα

Καλώς ήρθατε στο σπίτι της υψηλής απόδοσης και αξιόπιστης φιλοξενίας διακομιστή Arma 3 από Νιτρώδη Δίκτυα. Ρυθμίστε τον διακομιστή παιχνιδιών σας άμεσα σε δευτερόλεπτα με το TCAdmin και διαχειριστείτε τον διακομιστή και τα παιχνίδια σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον αποτελεσματικό πίνακα ελέγχου.

Οι πάροχοι υλικού δικτύου και T1 εγγυώνται τη χαμηλότερη καθυστέρηση και σταθερή σύνδεση, ενώ εδώ θα βρείτε την ταχύτερη και πιο πρόσφατη τεχνολογία αποθήκευσης SSD. Με τη βοήθεια φιλτραρίσματος PoP, οι διακομιστές σας προστατεύονται από επιθέσεις DDoS.

Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τη δωρεάν MySQL και 7 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, π.χ. στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Falkenstein και τοποθεσίες των ΗΠΑ, συγκεκριμένα, Ashburn, Atlanta, Phoenix Buffalo.

Η Nitrous Networks δεν θα σας ζητήσει ποτέ κανένα συμβόλαιο ή σύστημα σταθερής χρέωσης. Μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία, τριμηνιαία ή ετήσια, ό,τι ταιριάζει στις ανάγκες σας. Έχετε επίσης την επιλογή να ακυρώσετε τον διακομιστή σας ανά πάσα στιγμή χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 19,66 $/μήνα.

LogicServers

Ενθουσιάζεστε να ζήσετε το παιχνίδι μάχης;

Ξεκινήστε το παιχνίδι σας με LogicServers που σας προσφέρει ισχυρούς διακομιστές παιχνιδιών Arma 3.

Αποκτήστε τον γρήγορο και αξιόπιστο διακομιστή σας σε ελάχιστο χρόνο μετά την εγγραφή και την επιβεβαιωμένη πληρωμή. Με τον πίνακα ελέγχου TCAdmin, μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε αρχεία FTP, να ρυθμίσετε άμεσα τον λογαριασμό σας με ευκολία και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας και να διαχειριστείτε τον πίνακα σύμφωνα με την επιλογή σας.

Απολαύστε αξιόπιστη απόδοση και ταχύτητα με επεξεργαστή 4 Ghz+, αποθήκευση NVMe/SSD και uplinks gigabit. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά mods και να τα ενημερώσετε με ένα μόνο κλικ ή να τα ενεργοποιήσετε ακολουθώντας τους εύκολα κατανοητούς οδηγούς τους.

Προστατέψτε τους διακομιστές σας και μην αφήσετε ποτέ άλλους να χρησιμοποιήσουν τους πόρους σας ενεργοποιώντας την προστασία DDoS. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας για ασφαλή δεδομένα, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή μαζί σας ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στον διακομιστή.

Για έμπειρους παίκτες, το LogicServers τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν μια προσαρμοσμένη γραμμή εντολών για να αλλάζουν και να τροποποιούν τη λειτουργικότητα του διακομιστή. Έχουν 11 διαφορετικά κέντρα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3 στην Ευρώπη, 4 στις ΗΠΑ, 3 στην Ασία και 1 στη Νότια Αμερική.

  Πώς να προσαρμόσετε τις χειρονομίες ολίσθησης του Gmail

Μην περιμένετε? ξεκινήστε τον διακομιστή παιχνιδιών σας με μόλις 14,32 $/μήνα για 15 κουλοχέρηδες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα που ξεκινά από 0,53 $/κουλοχέρη/μήνα.

GPortal

Αποκτήστε τη δική σας φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών Arma 3 premium από GPortal και κάντε τον διακομιστή σας online άμεσα σε λίγα λεπτά. Προσφέρουν την καλύτερη απόδοση παιχνιδιού για εσάς με το πιο πρόσφατο υλικό, επεξεργαστές Intel Xeon E5 2690V2 και μονάδες SSD NVMe.

Μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες που κυμαίνονται από 4 έως 200, ενώ είστε συνδεδεμένοι ταυτόχρονα. Για να παίξετε σε μια περιοχή 290 km2 με πολλούς παίκτες, χρειάζεστε υψηλή ταχύτητα και χρόνο απόκρισης, και αυτό θα έχετε με το GPortal.

Η διεπαφή χρήστη του GPortal είναι φιλική προς το χρήστη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους παίκτες. Μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα προνόμια, όπως εφεδρικό χώρο αποθήκευσης έως και 50 GB για διαμορφώσεις και αποθηκευμένα παιχνίδια, μια ζωντανή κονσόλα για παρακολούθηση των αρχείων καταγραφής και των συμβάντων σε πραγματικό χρόνο, προστασία DDoS από την Corero και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιώντας το Gamecloud, γίνεται εύκολη η γρήγορη εναλλαγή παιχνιδιών και σας προσφέρουν επίσης πολλά κανάλια υποστήριξης μέσω τηλεφώνου, email, εισιτηρίων, φόρουμ και wiki. Έχουν 14 τοποθεσίες διακομιστών παγκοσμίως σε Λος Άντζελες, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ουάσιγκτον, Ντάλας, Σάο Πάολο, Γιοχάνεσμπουργκ, Σίδνεϊ, Ταϊπέι, Τόκιο, Σιγκαπούρη και Βαρκελώνη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το μέγεθος της υποδοχής σας (4-200) κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, να επιλέξετε μια περίοδο (3, 30 ή 90 ημέρες) και να καταθέσετε τα χρήματα μέσω μιας από τις μεθόδους πληρωμής τους.

Nodecraft

Nodecraft προσφέρει ένα από τα καλύτερα φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών Arma 3, που μπορεί να ρυθμιστεί άμεσα και σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διακομιστών παιχνιδιών χωρίς κόπο. Έχει καταστήσει ευκολότερο και προσιτό να έχετε έναν ιδιωτικό διακομιστή παιχνιδιών και να έχετε πρόσβαση σχεδόν σε όλα χρησιμοποιώντας τη νέα διεπαφή χρήστη του NodePanel 2.

Με αυτό το μοναδικό πάνελ, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον διακομιστή σας σε δευτερόλεπτα, να αλλάξετε τη διαμόρφωσή σας και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις σας. Θα βρείτε επίσης μια εφαρμογή Nodecraft για κινητά, που σας επιτρέπει να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τον διακομιστή σας από οπουδήποτε με το τηλέφωνό σας.

Εστιάζουν κυρίως στην απόδοση, τη σταθερότητα και την ταχύτητα για να ικανοποιήσουν όλους τους παίκτες, και για αυτό έχουν χτίσει την υποδομή τους στο οικοσύστημα Linux. Χρησιμοποιούν επίσης 32 GB ECC RAM και CPU 3,8+ GHz, επεξεργαστές Intel Xeon E-2174G και SSD εταιρικής ποιότητας.

Φιλοξενούν τους διακομιστές παιχνιδιών τους σε SSD, αλλά για αντίγραφα ασφαλείας, λειτουργικό σύστημα και γενικά αρχεία, χρησιμοποιούν τυπικούς δίσκους. Ο διακομιστής παιχνιδιών έχει κατασκευαστεί σκόπιμα για να τον προστατεύει από επιθέσεις δικτύου και επιθέσεις DDoS. Ξέρουν πόσο απογοητευμένοι νιώθετε με τις καθυστερήσεις και τα σφάλματα διακομιστή, επομένως επιτρέπουν μόνο έως και 12 παίκτες ανά συσκευή, ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερη μνήμη RAM, πυρήνες CPU και IO δίσκου.

Το Nodecraft δεν διορθώνει κανένα όριο παίκτη και μπορείτε να αποθηκεύσετε τις παρουσίες σας και να τις ανταλλάξετε εύκολα σε άλλους διακομιστές παιχνιδιών με μηδενικό επιπλέον κόστος. Επιλέξτε ένα κοντινό κέντρο δεδομένων από τη λίστα με 13 τοποθεσίες από διαφορετικές ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας-Ειρηνικού.

Ξεκινήστε τον ιδιωτικό σας διακομιστή με προσιτή τιμή 9,98 $/μήνα και επωφεληθείτε από την πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

συμπέρασμα

Το Arma 3 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια εκεί έξω, αν σας ενδιαφέρουν οι έντονες σεκάνς μάχης και οι τακτικές βολές.

Η επιλογή της σωστής φιλοξενίας διακομιστή Arma 3 σάς δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσετε τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του συναρπαστικού βιντεοπαιχνιδιού. Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια με υψηλή ταχύτητα, να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων, να ζήσετε τις χαμηλότερες καθυστερήσεις και να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς ανησυχίες.

Επομένως, αναζητήστε έναν πάροχο που επιλέγει όλα αυτά τα πλαίσια και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Στη συνέχεια, μάθετε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας παιχνιδιών Space Engineers.