8 Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή “The Front” για ομαλό παιχνίδι

Η φιλοξενία διακομιστή “The Front” είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού προσφέροντας καλύτερη σταθερότητα, απόδοση, αξιοπιστία, ασφάλεια και λειτουργίες.

Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή, όπου οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι και αγχωμένοι, τα παιχνίδια είναι ένας σημαντικός τρόπος ψυχαγωγίας.

Σχεδόν σε όλους αρέσει να παίζουν παιχνίδια και τα παιχνίδια επιβίωσης είναι ένα δημοφιλές είδος μεταξύ πολλών.

Το The Front είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που παρέχει μοναδικά γραφικά και μεγαλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Με τους αποκλειστικούς διακομιστές παιχνιδιών, το παιχνίδι γίνεται πιο ισχυρό, ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι με τους φίλους σας χωρίς διακοπές.

Ας συζητήσουμε το παιχνίδι The Front λεπτομερώς: το παιχνίδι του, τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης διακομιστή και μερικούς από τους καλύτερους παρόχους διακομιστή The Front.

Τι είναι το μέτωπο;

Το μπροστινο είναι ένα open-world παιχνίδι επιβίωσης πρώτου σκοπευτή όπου μπορείτε να ηγηθείτε ως μαχητής αντίστασης που αγωνίζεται για να σταματήσει την τυραννική αυτοκρατορία. Σε αυτό το παιχνίδι, εσείς, ως επιζών, συλλέγετε πόρους, χτίζετε καταφύγια, πολεμάτε τέρατα και κατασκευάζετε τεχνολογία για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας.

Αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από το Samar Studio. Κυκλοφόρησε στις 11 Οκτωβρίου 2023. Είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση.

Οι προγραμματιστές ολοκλήρωσαν το κύριο παιχνίδι και το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου και ανυπομονούν για συμμετοχή και σχόλια. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει για περίπου 12 μήνες, ανάλογα με την ικανοποίηση των gamers.

Παιχνίδι

Στο Μέτωπο, μια τυραννική αυτοκρατορία έχει κατακτήσει κάθε περιοχή στον κόσμο και τώρα θεσπίζει μια παγκόσμια πολιτική για τους πολίτες. Η αυτοκρατορία χρησιμοποιεί προηγμένες συσκευές παρακολούθησης, τεχνολογία και μια αδίστακτη θέληση να αλλάξει την ανθρωπότητα για πάντα.

Η πίστη, η ελευθερία και, σε πολλές περιπτώσεις, η ζωή αφαιρούνται από την αυτοκρατορία. Οι άνθρωποι βρίσκονται τώρα στα πρόθυρα να χάσουν εντελώς τα σπίτια τους και χτυπιούνται από φόβο. Τα επιζώντα μέλη ελπίζουν να αναπτύξουν τεχνολογία ταξιδιού στο χρόνο προκειμένου να διορθώσουν την πορεία της ιστορίας επιστρέφοντας στο παρελθόν.

Σε αυτόν τον πόλεμο, εσείς, ως πρωταγωνιστής, θα εμπλακείτε με αυτοκρατορικές δυνάμεις, αντάρτες, κακοποιούς και εξόριστους σε μια μάχη για να κερδίσετε ξανά το σπίτι σας και να σώσετε ζωές νικώντας την τυραννική αυτοκρατορία.

Το Front Game προσφέρει:

 • Κατασκευή σε στυλ Sandbox: Μπορείτε να κατασκευάσετε βάσεις χρησιμοποιώντας πολλαπλά δομικά στοιχεία για να εξασφαλίσετε τους πόρους σας και να δώσετε καταφύγιο για να προστατευθείτε από τον ανελέητο κόσμο. Δεν υπάρχει όριο στη φαντασία σας, γι’ αυτό ξεκινήστε να δημιουργείτε μοναδικές βάσεις από τους διαθέσιμους πόρους.
 • Παγίδες άμυνας πύργων: Κατά τη διάρκεια της μάχης, μπορεί να αντιμετωπίσετε θηρία, δολοφόνους, ισχυρούς εισβολείς, ιπτάμενους στρατιώτες και πολλά άλλα. Μπορείτε να δρομολογήσετε στρατηγικά τέρατα χρησιμοποιώντας παγίδες που έχουν σχεδιαστεί για να τα σφάξετε.
 • Κατασκευάστε σύγχρονα οχήματα: Θα βρείτε 20 λειτουργικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών εξόρυξης, φορτηγών, φορτηγών υλοτόμησης, επιθετικών ελικοπτέρων, αντιαεροπορικών όπλων και πολλά άλλα. Μπορείτε να κατασκευάσετε και να πιλοτάρετε τα οχήματα.
 • Λογικά συστήματα και κυκλώματα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συσκευές παρακολούθησης όπως αισθητήρες υπερύθρων και πλάκες πίεσης μαζί με πλήρη κυκλώματα για την κατασκευή αμυντικών συστημάτων.
 • Επιδρομή σε καταυλισμούς και βάσεις του εχθρού: Μπορείτε να οπλιστείτε χρησιμοποιώντας όπλα μάχης σώμα με σώμα, εκρηκτικά, τανκς, ελικόπτερα, πυροβόλα όπλα και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία για να κάνετε επιδρομές σε διαφορετικές βάσεις άλλων και να προστατέψετε την επικράτειά σας.
 • Προσλάβετε ακόλουθους: Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρεμβολείς για να στρατολογήσετε NPC. Αυτά τα NPC διαθέτουν τα ταλέντα τους για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της συνεχιζόμενης λειτουργίας και να παράγετε περισσότερους πόρους.
 • Φύτευση και μαγείρεμα: Μπορείτε να δημιουργήσετε υδροκίνητο εξοπλισμό για να αναπτύξετε ένα γεωργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της φύτευσης και του ψεκασμού. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από πολλές συνταγές για να μαγειρέψετε γεύματα.
 • Εξερευνήστε έναν κόσμο κατεστραμμένο από τον πόλεμο: Βρείτε ύπουλες και ανεξερεύνητες περιοχές, όπως περιορισμένες στρατιωτικές βάσεις και υπόγεια ερευνητικά ινστιτούτα, κάνοντας πεζοπορία σε δάση, χιονοστιβάδες, ερήμους, βάλτους και πολλά άλλα. Θα λεηλατήσετε κατασκευές, θα διεκδικήσετε airdrops, θα συλλέξετε σχέδια και θα κάνετε πολλά περισσότερα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη φιλοξενία διακομιστή “The Front”;

Η αναπαραγωγή παιχνιδιών με υψηλά γραφικά απαιτεί περισσότερη ισχύ και σταθερό δίκτυο. Φανταστείτε ότι παίζετε το παιχνίδι The Front με τους φίλους σας και κερδίζετε μάχες. Ξαφνικά, αντιμετωπίζετε διακοπή ρεύματος ή τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε το παιχνίδι από την αρχή και να χάσετε όλα τα δεδομένα, όπως πόρους, όπλα, σπίτι κ.λπ. Κάθε φορά που παίζετε στον υπολογιστή σας, θα σας ζητείται να το αποθηκεύετε.

  Διαγράψτε τη λίστα πρόσφατων αρχείων στις εφαρμογές MS Office

Για να ξεπεράσετε αυτά τα προβλήματα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους διακομιστές παιχνιδιών για να φιλοξενήσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι. Οι διακομιστές παιχνιδιών μπορούν να σας βοηθήσουν με πολλούς τρόπους:

 • Προστασία DDoS: Ενώ παίζετε το παιχνίδι σας, οι εισβολείς προσπαθούν να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία από τη βάση δεδομένων, διακόπτοντας το παιχνίδι σας στη μέση. Οι διακομιστές παιχνιδιών προσφέρουν προστασία DDoS για την προστασία των δεδομένων σας από εισβολείς, αποτρέποντας περιττές πλημμύρες.
 • Εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών: Με έναν διακομιστή παιχνιδιών, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στον διακομιστή σας για να απολαύσετε άλλα παιχνίδια.
 • Εγκαταστήστε πρόσθετα και mods: Θα χρειαστείτε επιπλέον οφέλη όταν παίζετε το παιχνίδι, όπως η επικοινωνία με τους φίλους σας, η αλλαγή χαρτών και άλλα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα και να εγκαταστήσετε mods.
 • Αντίγραφα ασφαλείας: Ο διακομιστής θα αποθηκεύσει αυτόματα το ολοκληρωμένο παιχνίδι σας στον φάκελο αντιγράφων ασφαλείας του. Σε περίπτωση καταστροφής ή διακοπής ρεύματος, τα αποθηκευμένα παιχνίδια και οι ρυθμίσεις παραμέτρων σας μπορούν να αποκατασταθούν για να συνεχίσετε να παίζετε εκεί που το έχετε αφήσει.
 • Πρόσβαση FTP: Η ενοικίαση ενός διακομιστή θα σας δώσει πρόσβαση FTP. Θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή και του διακομιστή για να αλλάξετε mods και χάρτες.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος

Για να παίξετε το παιχνίδι The Front στον υπολογιστή σας, πρέπει να έχετε τις ακόλουθες διαμορφώσεις:

 • Ένας επεξεργαστής 64-bit και ένα λειτουργικό σύστημα
 • Επεξεργαστές Intel i5 8400
 • 16 GB RAM για υποστήριξη ισχυρών ενεργειών γραφικών
 • Γραφικά NVIDIA GTX 1060 6 GB
 • Έκδοση 11 DirectX
 • 40 GB αποθηκευτικού χώρου
 • Μια ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο

Τώρα, ας ψάξουμε σε μερικούς από τους παρόχους φιλοξενίας διακομιστή The Front.

Αδιάφορο μπρόκολο

Μην κοιτάξετε παραπέρα από Αδιάφορο μπρόκολο για μια απροβλημάτιστη εμπειρία φιλοξενίας που σας επιτρέπει να βυθιστείτε πλήρως σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι επιβίωσης shooter πρώτου προσώπου. Απελευθερώστε τα ένστικτα επιβίωσής σας, χτίστε τα οχυρά σας και κατακτήστε το The Front, ενώ το Indifferent Broccoli χειρίζεται τις τεχνικές πτυχές απρόσκοπτα.

Το Indifferent Broccoli είναι γνωστό για το υπερσύγχρονο υλικό του, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού και χωρίς καθυστέρηση. Οι διακομιστές παιχνιδιών τους είναι εξοπλισμένοι με μηχανήματα υψηλής μνήμης RAM που διαθέτουν εντυπωσιακή μνήμη RAM 128 GB, που εγγυάται ότι οι περιπέτειές σας στο The Front είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτες.

Με στρατηγικά τοποθετημένα κέντρα δεδομένων σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, περιμένετε κορυφαίες επιδόσεις, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Indifferent Broccoli είναι η εξαιρετική υποστήριξη πελατών του. Ο διακομιστής Discord τους είναι γεμάτος δραστηριότητα και η αποκλειστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους, γνωστή και ως «Broccolini», είναι διαθέσιμη 24/7. Είναι φιλικοί, γνώστες και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν σε όποιες προκλήσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε στο The Front.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι αντίστασης ενάντια στην τυραννική αυτοκρατορία του The Front με μια υπηρεσία φιλοξενίας που είναι τόσο εξυπηρετική όσο και φιλική προς τον χρήστη;

Το Indifferent Broccoli προσφέρει μια δελεαστική δωρεάν δοκιμή δύο ημερών, χωρίς να απαιτούνται πληροφορίες προκαταβολής. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε τα κατορθώματα επιβίωσής σας με έναν διακομιστή The Front 8 παικτών με μόλις 12 $ το μήνα.

Γίνε μελος Αδιάφορο μπρόκολο κοινότητα σήμερα και αρχίστε να επιζείτε από το The Front!

Διακομιστές Survival

Νοικιάστε το αγαπημένο σας παιχνίδι, το The Front, από τους Survival Servers και αποκτήστε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για το παιχνίδι. Ο εσωτερικός πίνακας ελέγχου παιχνιδιών του είναι εκπληκτικός, γεγονός που με διευκόλυνε να προσαρμόσω και να διαμορφώσω τον διακομιστή του παιχνιδιού.

Με το πανίσχυρο πάνελ παιχνιδιών του Survival Servers, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας αμέσως. Για ειδικούς παίκτες, προσφέρει πλήρη πρόσβαση σε FTP και βάση δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων παιχνιδιών στον διακομιστή σας για να σκοτώσετε την πλήξη σας.

Με αυτόν τον πάροχο φιλοξενίας, μπορείτε να εγκαταστήσετε υποστηριζόμενους χάρτες ή τροποποιήσεις, να αλλάξετε ρυθμίσεις και να αλλάξετε τοποθεσίες διακομιστή με τη φόρμα web με ένα κλικ. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε πολλές προσθήκες εύκολα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων.

Θα λαμβάνετε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις διακομιστή, προσαρμοσμένες επανεκκινήσεις διακομιστή και την πιο πρόσφατη έκδοση των mods. Οι διακομιστές Survival προσφέρουν αστραπιαίες μονάδες SSD NVMe, τους υψηλότερους επεξεργαστές αναφοράς ενός νήματος AMD ή Intel, αντίγραφα ασφαλείας βάσεων δεδομένων και πολλά άλλα για να υποστηρίξουν το παιχνίδι σας.

Κάθε διακομιστής διαθέτει προστασία DDoS και λειτουργίες κλειδώματος διαβίβασης διακομιστή για την προστασία του διακομιστή παιχνιδιών σας από περιττές επιθέσεις. Θα λάβετε κατάσταση διακομιστή όπως έναρξη, διακοπή ή επανεκκίνηση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διαχειριστές στον διακομιστή σας για να φροντίζουν ορισμένα πράγματα σύμφωνα με τα δικαιώματα που δίνετε με ένα μόνο κλικ.

  Mad City Music Codes: Redeem Now

Το Survival Servers φιλοξενεί τον διακομιστή του σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως το Σιάτλ, η Νέα Υόρκη, η Σιγκαπούρη, το Λος Άντζελες, η Γαλλία και η Γερμανία. Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα που βρήκα σχετικά με αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή είναι ότι προσφέρει προσαρμοσμένες παραμέτρους εκκίνησης για να ξεκινήσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι με πολλές χρήσιμες λειτουργίες και να ξεκινήσετε να το παίζετε με τους φίλους σας.

Αποκτήστε αυτόν τον διακομιστή με αρχική τιμή 14,29 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες και 1 διακομιστή.

PingPerfect

Απολαύστε βελτιωμένο παιχνίδι με το PingPerfect πλατφόρμα φιλοξενίας διακομιστή και λάβετε υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και αυτόματα την εγκατάσταση του διακομιστή παιχνιδιών μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Ο μπροστινός διακομιστής παιχνιδιών διαθέτει 1 GB χώρου ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επικοινωνία με τα μέλη σας, τη διαφήμιση του διακομιστή παιχνιδιών σας και άλλα πράγματα. Πρέπει να ανοίξετε ένα εισιτήριο και ένα από το φιλικό προσωπικό θα το ενεργοποιήσει.

Το προσαρμοσμένο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του PingPerfect προστατεύει τον διακομιστή σας και ελαχιστοποιεί τις διακοπές, ώστε να μην χάνετε ποτέ δεδομένα. Θα λάβετε ένα εύχρηστο πάνελ παιχνιδιών που συνοδεύεται από απλές επιλογές διαμόρφωσης και προσαρμογής.

Ως επαγγελματίας παίκτης, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε πρωτόκολλα προγράμματος περιήγησης αρχείων και FTP. Με αυτήν την πρόσβαση, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα αρχεία στον διακομιστή του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και τα προγράμματα FTP. Το PingPerfect προσφέρει υλικό εταιρικής ποιότητας μαζί με τις πιο πρόσφατες λύσεις αποθήκευσης και CPU.

Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων παιχνιδιών. Ο οικοδεσπότης παρέχει μια δωρεάν επιλογή debranding και παρέχει έκπτωση για όσους επιλέξουν το branding. Διαθέτει τη δική του εσωτερική προστασία DDoS για την προστασία του διακομιστή σας από ανεπιθύμητες πλημμύρες.

Το PingPerfect είναι ένας παγκόσμιος πάροχος ενοικίασης διακομιστή The Front, οπότε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν με τα χαμηλότερα ping.

Η τιμή ξεκινά από 1,28 $/κουλοχέρη και περιλαμβάνει 48ωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

XGamingServer

Αποκτήστε έναν από τους premium διακομιστές παιχνιδιών για το παιχνίδι The Front και απολαύστε το παιχνίδι σας με τους φίλους σας. XGamingServer προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές παιχνιδιών και, ως εκ τούτου, αποκλειστική CPU, αποθήκευση, RAM, απόδοση και πολλά άλλα.

Τη στιγμή που κάνετε μια παραγγελία, ενεργοποιείται αμέσως και σας επιτρέπει να ξεκινήσετε να παίζετε. Οι διακομιστές παιχνιδιών φιλοξενούνται στους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel και Ryzen με NVMe SSD και εύρος ζώνης 1 Gbps. Θα λάβετε προστασία DDoS που αποτρέπει περιττές διακοπές ενώ παίζετε.

Παρατήρησα ότι το πάνελ του παιχνιδιού βασίζεται στο pterodactyl, το οποίο συνοδεύεται από δυνατά χαρακτηριστικά. Ο ειδικός πίνακας ελέγχου είναι εύκολος στη χρήση και σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των αρχείων του παιχνιδιού και του διακομιστή σας. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε αντίγραφα ασφαλείας στο cloud και να επαναφέρετε τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας όποτε θέλετε.

Μέσω του προσαρμοσμένου πίνακα, μπορείτε να προσκαλέσετε χρήστες, να δημιουργήσετε χρονοδιαγράμματα και να διαχειριστείτε βάσεις δεδομένων MySQL, διαχειριστή mod κ.λπ. Οι αποκλειστικοί διακομιστές παιχνιδιών του XGamingServer βρίσκονται στη Δυτική και Ανατολική Ακτή της Βόρειας Αμερικής, στη Σιγκαπούρη, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία.

Η υποστήριξη πελατών τους είναι γρήγορη, προσφέροντας γρήγορη υποστήριξη στα προβλήματά σας. Από τις βασικές διαμορφώσεις διακομιστή έως τις προηγμένες προσαρμογές, η εκτεταμένη τεκμηρίωσή του σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε και να τρέχετε τους διακομιστές σας εύκολα με διακομιστές PZ.

Η τιμή ξεκινά από 14 $/μήνα για απεριόριστους κουλοχέρηδες παικτών.

GG Host

Ενοικιάστε τον διακομιστή παιχνιδιών The Front από GG Host και ρυθμίστε τον διακομιστή σας αμέσως. Σας προσφέρει φιλοξενία υψηλής απόδοσης με τους M.2 NVMe SSD για το πιο ομαλό παιχνίδι.

Κάθε διακομιστής που διαθέτετε έρχεται με προστασία DDoS που προστατεύει τα δεδομένα σας και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σας χωρίς καμία ενόχληση.

Το GG Host προσφέρει SFTP για να σας βοηθήσει να λάβετε τεχνικές λεπτομέρειες του παιχνιδιού σας με αρχεία καταγραφής και διαμόρφωσης. Μπορείτε να αναβαθμίσετε και να υποβαθμίσετε τη συνδρομή σας όποτε θέλετε. Δίνει 30-80 θέσεις παικτών και δωρεάν 12 GB RAM.

Η GG ​​Host στεγάζει τους διακομιστές της σε τυπικά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, της Αγγλίας, της Βραζιλίας, της Νότιας Αφρικής, της Ταϊλάνδης, της Σιγκαπούρης και της Γερμανίας. Επιπλέον, διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ταϊλάνδη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, τη Βραζιλία, τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία.

  Οι καλύτερες προσφορές Samsung Galaxy Z Fold 5 Case

Η ενοικίαση του μπροστινού διακομιστή ξεκινά από 31,80 $/μήνα.

4 Netplayers

Παίξτε τα παιχνίδια σας χωρίς άγχος χρησιμοποιώντας το 4 Netplayers φιλοξενία διακομιστή και δημιουργήστε τους δικούς σας κανόνες στον δικό σας διακομιστή. Αν ψάχνετε για μια πιο εξατομικευμένη και έντονη εμπειρία παιχνιδιού, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που έχετε.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε ιδιωτικούς αγώνες, να προσαρμόσετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να δημιουργήσετε μια κοινότητα ομοϊδεατών. Θα έχετε ισχυρούς και αξιόπιστους διακομιστές στην ενοικίασή σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής σας, το The Front θα είναι άμεσα διαθέσιμο.

Μπορείτε να προσαρμόσετε και να διαμορφώσετε τους διακομιστές παιχνιδιών σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τη χρήση σας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των τοποθεσιών διακομιστή εύκολα και να ενημερώνετε αυτόματα τους διακομιστές για γρήγορη διαχείριση.

4 Τα Netplayers παρέχουν πάντα ενημερωμένο υλικό, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και εξαιρετικά γρήγορους δίσκους NVMe. Θα λάβετε τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές AMD και Intel, δίσκους SSD και ECC-RAM. Επίσης, λαμβάνετε προστασία DDoS, πλεονάζουσα ισχύ και σταθερότητα.

Για έμπειρους παίκτες, το 4Netplayers παρέχει πλήρη πρόσβαση στη βάση δεδομένων και το FTP και τους επιτρέπει επίσης να προγραμματίζουν τις εργασίες τους. Η κορυφαία διεπαφή ιστού του σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε και να εκκινείτε τον διακομιστή παιχνιδιών σας ενσωματώνοντας mods και επεκτάσεις.

Θα έχετε μοναδική προσβασιμότητα με χαμηλή καθυστέρηση σε κάθε παιχνίδι. Το 4Netplayers διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, όπως το Πόρτλαντ, το Ντάλας, το Σαν Χοσέ, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Βομβάη, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ, το Κέιπ Τάουν, το Σάο Πάολο, το West Palm Beach, η Ουάσιγκτον DC και άλλα.

Η τιμή ξεκινά από 5,28 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες.

ΖΑΠ-Φιλοξενία

Αν θέλετε να παίξετε το The Front με τους φίλους σας και να ζήσετε ένα παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις, ΖΑΠ-Φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να νοικιάσετε τον δικό σας διακομιστή παιχνιδιών και να τον παίξετε άνετα. Προσφέρει προπληρωμένες επιλογές, αυτόματη ρύθμιση, ισχυρό υλικό, διεπαφή ιστού, ζωντανή συνομιλία και πολλά άλλα.

Η εγκατάσταση του διακομιστή παιχνιδιών σας θα είναι αυτόματη και έτοιμη για αναπαραγωγή αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή. Για power players, το ZAP-Hosting παρέχει δωρεάν πρόσβαση FTP που τους επιτρέπει να ανταλλάσσουν δεδομένα εύκολα μεταξύ του διακομιστή και του υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη του κόσμου σας ή να ανεβάσετε τον δικό σας.

Το ZAP-Hosting διαθέτει δωρεάν προστασία DDoS που εξασφαλίζει παιχνίδια χωρίς ενοχλήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας. Χρησιμοποιεί επεξεργαστές Intel E5-2650v4, διακομιστή SSD, μνήμη RAM 328 GB DDR4 και πολλά άλλα για να παρέχει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση.

Επιπλέον, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον διακομιστή σας χρησιμοποιώντας τα δικά σας mods για να προσαρμόσετε τον διακομιστή παιχνιδιού σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με την επιλογή cloud παιχνιδιού, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων παιχνιδιών ανά πάσα στιγμή.

Διακομιστές Citadel

Αποκτήστε ένα πάνελ παιχνιδιών με πλήρεις δυνατότητες Διακομιστές Citadel και ρυθμίστε τους διακομιστές παιχνιδιών σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε υποστηριζόμενους χάρτες ή mods, να αλλάξετε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις με ένα μόνο κλικ και να αλλάξετε τοποθεσίες διακομιστή ανά πάσα στιγμή.

Οι διακομιστές Citadel προσφέρουν πλήρη έλεγχο του διακομιστή και κατάφερα να προγραμματίσω εργασίες, να εκτελέσω αντίγραφα ασφαλείας και σενάρια και να κάνω περισσότερα με ευκολία. Επιπλέον, μου επέτρεψε να επεξεργαστώ εύκολα τη διαμόρφωση του διακομιστή με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού. Θα μπορούσα να αλλάξω τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών με το όνομα διακομιστή, να προβάλω αρχεία καταγραφής διακομιστή, να ορίσω δικαιώματα διαχειριστή και να αλλάξω κωδικούς πρόσβασης.

Με τους διακομιστές Citadel, δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε ξανά ένα σενάριο ή μια βάση δεδομένων. μπορείτε να εγκαταστήσετε mods με ένα μόνο κλικ. Επίσης, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε mods απευθείας από τον πίνακα του παιχνιδιού σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αποθηκευμένων παιχνιδιών και αρχείων σας και να τα επαναφέρετε όποτε το χρειάζεστε.

Επιπλέον, θα λάβετε παγκόσμια κάλυψη δικτύου σε περισσότερες από 18 τοποθεσίες – Σιάτλ, Silicon Valley, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Ντάλας, Φρανκφούρτη, Μαϊάμι, Παρίσι, Τόκιο, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ και άλλα.

Η τιμή ξεκινά από 0,43 $/κουλοχέρη/παίχτη.

συμπέρασμα

Το The Front είναι ένα shooter παιχνίδι χειροτεχνίας επιβίωσης που σας δίνει πρόσβαση σε όπλα, πόρους, χάρτες και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε το σπίτι σας για τους ανθρώπους σας από την τυραννική αυτοκρατορία.

Με ισχυρούς διακομιστές παιχνιδιών που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, θα έχετε πολύτιμα χαρακτηριστικά, ασφάλεια, υψηλή απόδοση και χαμηλότερα ping

Ελπίζω οι παραπάνω λεπτομέρειες να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών The Front με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικούς καλύτερους αποκλειστικούς διακομιστές παιχνιδιών για παίκτες και streamers.