8 Καλύτερη στατική φιλοξενία ιστοτόπων για επαγγελματική και προσωπική χρήση

Κάποιος σωστά είπε: «Το παλιό είναι χρυσός».

Η άνοδος των στατικών ιστότοπων είναι απόδειξη ότι τα παλιά πράγματα επιστρέφουν στο ροκ ξανά και ξανά. Τόσο οι μικρές όσο και οι μεγάλες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν στατικές ιστοσελίδες και τα εκτεταμένα οφέλη τους. Έτσι, οι στατικές ιστοσελίδες επέστρεψαν, πιο δυνατοί από ποτέ.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που ανάγκασε την ξαφνική άνοδο των στατικών τοποθεσιών;

Λοιπόν, οι τάσεις στην ανάπτυξη ιστού έρχονται και παρέρχονται, αλλά ένα πράγμα παραμένει πάντα σταθερό – η επιθυμία να έχουμε έναν ιστότοπο υψηλής απόδοσης. Η συμπεριφορά του τελικού χρήστη αλλάζει γρήγορα, καθώς αναμένουν απίστευτη ταχύτητα σελίδας και μια πιο συναρπαστική εμπειρία χωρίς χώρο για απογοήτευση.

Οι προγραμματιστές ιστού πιέζουν συνεχώς τους ιστότοπους να επιτύχουν περισσότερα, προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες σε εφαρμογές και ιστότοπους για να καλύψουν αυτή τη ζήτηση. Αλλά στη διαδικασία, η απόδοση του ιστότοπου τίθεται σε κίνδυνο.

Εδώ εμφανίζονται οι στατικές ιστοσελίδες!

Τι είναι ένας στατικός ιστότοπος;

Υπάρχει ένας κοινός μύθος σχετικά με τους στατικούς ιστότοπους ότι πρόκειται για μια νέα τεχνολογία. Οι στατικοί ιστότοποι είναι μαζί μας εδώ και χρόνια και αποτελούν τον αρχικό τρόπο ανάπτυξης ιστού. Οι πρώτοι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν vanilla HTML, JavaScript και CSS για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο χωρίς βιβλιοθήκες, πρόσθετα ή πλαίσια.

Με απλά λόγια, το περιεχόμενο σε έναν στατικό ιστότοπο παραμένει το ίδιο μετά από κάθε επίσκεψη, σε αντίθεση με έναν δυναμικό όπου αλλάζει. Ο διακομιστής σας δημιουργεί αυτά τα στατικά αρχεία και τα επιστρέφει στα προγράμματα περιήγησης. Αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να ανακτήσουν δεδομένα σχεδόν από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των API, CMS και άλλων αρχείων περιεχομένου.

Ένας Στατικός ιστότοπος απορρίπτει περιττές πολυπλοκότητες και εστιάζει κυρίως στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της απόδοσης. Δεν βασίζεται σε βάσεις δεδομένων. Αντίθετα, περιλαμβάνει βασικό HTML, JavaScript και CSS για την παραγωγή επαγγελματικών προφίλ και σελίδων προορισμού χωρίς βαρύτητα.

Ως αποτέλεσμα, σας βοηθά να αποχαιρετήσετε τους μεγαλύτερους χρόνους φόρτωσης και τις ενοχλητικές καθυστερήσεις. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές εφαρμογές για να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη με λιγότερο χρόνο ανάπτυξης.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός στατικού ιστότοπου;

Ταχύτητα 🚀

Καθώς δεν υπάρχουν συστήματα υποστήριξης, αιτήματα πελάτη-διακομιστή ή ερωτήματα βάσης δεδομένων που εμπλέκονται στην παράδοση ενός στατικού ιστότοπου. Επιδεικνύει απίστευτα γρήγορη απόδοση με τους διακομιστές του πάντα έτοιμους με εξόδους HTML. Επιπλέον, μπορεί να περιλαμβάνει μια λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης για την εξάλειψη των καθυστερήσεων.

Ασφάλεια 🛡️

Χωρίς βάση δεδομένων προς εκμετάλλευση, χωρίς έδαφος για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χωρίς επεκτάσεις ή πρόσθετα για δρομολόγηση στο σύστημά σας, οι στατικοί ιστότοποι προσφέρουν πολύ περισσότερη ασφάλεια από έναν δυναμικό ιστότοπο. Έτσι, είστε ασφαλείς από καμπάνιες phishing, διαδικτυακή κατασκοπεία, κακόβουλο λογισμικό ή οποιοδήποτε είδος απώλειας δεδομένων.

Επεκτασιμότητα 🙌

Η κλιμάκωση και η απάντηση σε μια στατική ιστοσελίδα είναι σχετικά πολύ πιο απλή, ενώ η συνολική εφαρμογή είναι πιο σταθερή. Ο διακομιστής μπορεί να χειριστεί τεράστια περιστατικά κίνησης λόγω του μειωμένου φόρτου που σχετίζεται με στατικά αρχεία.

Φιλοξενία και προσιτή τιμή ❤️

Τα βασικά αρχεία HTML απαιτούν λιγότερους χώρους, γεγονός που καθιστά απλούστερη και εύκολη τη φιλοξενία αυτών των ιστότοπων. Μπορείτε να μειώσετε το κόστος ενώ διοχετεύετε τους πόρους σας για την ενσωμάτωση αυτοματοποιημένων εκδόσεων ή του Git για την ενσωμάτωση τροποποιήσεων στο σύστημα.

Ακούγεται καλό?

Εάν είναι θετικό, ας μάθουμε τις κορυφαίες πλατφόρμες όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε τον στατικό ιστότοπό σας για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη του.

Netlify

Με το Netlify, μπορείτε να δημοσιεύσετε έργα ιστού από αποθετήρια Git χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις και συντήρηση διακομιστή. Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες σας χρησιμοποιώντας τη γραμμή CI/CD για προγραμματιστές ιστού. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε προεπισκόπηση ολόκληρου του ιστότοπου για να δείτε πώς είναι ο ιστότοπός σας πριν τον δημοσιεύσετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εμπιστευτική λειτουργία στο Gmail

Αναπτύξτε τον στατικό σας ιστότοπο στο καθολικό και πολυσύννεφο CDN – Edge που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Το Netlify υποστηρίζει πολλές εφαρμογές και εργαλεία τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων, όπως η βάση δεδομένων Analytics, Identity, Forms και Fauna.

Χρησιμοποιήστε την αυτοματοποιημένη ροή εργασιών από το Netlify για να απλοποιήσετε τα πάντα μέσω της ανάπτυξης Atomic, των απεριόριστων επαναφορών και των στιγμιότυπων, της ακύρωσης της προσωρινής μνήμης, των προσαρμοσμένων κεφαλίδων, της διαχείρισης DNS, της ανακατεύθυνσης και των κανόνων διακομιστή μεσολάβησης.

Το Netlify φιλοξενεί τον ιστότοπό σας σε ένα πλεονάζον παγκόσμιο δίκτυο παράδοσης εφαρμογών για την εξυπηρέτηση των ιστοσελίδων σας με συνέπεια και ταχύτητα. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις ζώνες DNS μέσω του πίνακα ελέγχου τους.

Μείνετε ασφαλείς με το αυτόματο HTTPS καθώς η Netlify προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικό TLS από την Let’s Encrypt. Παρέχει προηγμένη και βασισμένη σε API λειτουργικότητα χωρίς περίπλοκες ενσωματώσεις. Προσφέρει μια πύλη API, έλεγχο πρόσβασης δεδομένων που βασίζεται σε JWT, κεφαλίδες μεσολάβησης για έλεγχο ταυτότητας, αποθηκευμένες μεταβλητές και webhook.

Λάβετε βαθύτερες πληροφορίες για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας, τις πηγές, τις προβολές σελίδων κ.λπ., μέσω του Netlify Analytics. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες AWS Lambda, να διαχειριστείτε πινακίδες, ανάκτηση κωδικού πρόσβασης, συνδέσεις κ.λπ., χωρίς να μετακινήσετε την υπηρεσία ελέγχου ταυτότητας.

Διαχειριστείτε τις υποβολές και τις φόρμες χωρίς να ενεργοποιήσετε τη JavaScript ή επιπλέον κωδικούς. Με το Netlify Large Media, μπορείτε να χειριστείτε μεγάλα περιουσιακά στοιχεία και να ελέγξετε την έκδοση των αρχείων σας ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Google Cloud Storage

Αξιοποιήστε την εξαιρετικά ασφαλή και επεκτάσιμη πλατφόρμα Google Cloud που ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, από μεμονωμένους προγραμματιστές έως μεγάλες επιχειρήσεις.

Διαθέτει Object Lifecycle Management (OLM) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε όλα τα δεδομένα σας ώστε να μεταβαίνουν αυτόματα σε κατηγορίες αποθήκευσης χαμηλού κόστους. Μπορείτε να ορίσετε κριτήρια για τα δεδομένα σας και να τα διαχειριστείτε με ευκολία.

Το Google Cloud περιλαμβάνει μια αυξανόμενη λίστα παγκόσμιων κέντρων δεδομένων με τόσες πολλές επιλογές για αυτόματη απόλυση. Επιλέξτε την τοποθεσία και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε δεδομένα για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για γρήγορο χρόνο απόκρισης και να δημιουργήσετε ένα πλήρες σχέδιο αποκατάστασης από καταστροφή.

Με την κατηγορία αποθήκευσης, μπορείτε να προσδιορίσετε το μοντέλο τιμολόγησης και τη διαθεσιμότητα που ισχύουν για τα αποθηκευμένα δεδομένα περιήγησης. Μπορείς να διαλέξεις:

  • Πρότυπο
  • Κοντά μια φορά το μήνα
  • Coldline μία φορά κάθε τρίμηνο, και
  • Αρχειοθέτηση μία φορά το χρόνο

Το Google Cloud προσφέρει εκδόσεις αντικειμένων που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αντίγραφα αντικειμένων σε περίπτωση που αντικατασταθούν ή διαγραφούν. Μπορείτε να ορίσετε περιόδους διατήρησης για τις οποίες θέλετε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα πριν από τη διαγραφή. Μπορείτε ακόμη και να κρατήσετε ένα αντικείμενο για να αποτρέψετε τη διαγραφή του.

Κρυπτογραφήστε και αποθηκεύστε τα δεδομένα του αντικειμένου σας μέσω κλειδιών κρυπτογράφησης που αποθηκεύει η Υπηρεσία Διαχείρισης Κλειδιών Cloud. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα ACL αντικειμένων για να ελέγχετε την πρόσβαση ομοιόμορφα στους πόρους σας στο Google Cloud. Το Bucket Lock περιλαμβάνεται για να σας επιτρέψει να διαμορφώσετε τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων.

Στείλτε ειδοποιήσεις όταν δημιουργείτε, διαγράφετε ή ενημερώνετε αντικείμενα. Διατηρήστε πρόσβαση σε δεδομένα και αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων και ελέγξτε τα δικαιώματα πρόσβασης χρησιμοποιώντας το Cloud Identity and Access Management (IAM). Το Google Cloud προσφέρει ολοκληρωμένα αποθετήρια για μηχανική μάθηση και αναλυτικά στοιχεία.

Η φιλοξενία ενός ιστότοπου στο GCS είναι εύκολη.

Εναλλακτικές λύσεις στο Google Cloud Storage:

Amazon S3

Το Amazon S3 περιλαμβάνει απλές λειτουργίες διαχείρισης που σας επιτρέπουν να οργανώνετε και να διαμορφώνετε δεδομένα. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή αντοχή και αποθήκευση δεδομένων για έναν τεράστιο αριθμό εφαρμογών.

Το Amazon S3 μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα αντικειμένων, προσφέρει προσιτές κλάσεις αποθήκευσης, διαθέτει δυνατότητες ελέγχου και διατηρεί αυστηρή ασφάλεια με τα προγράμματα δημόσιας πρόσβασης S3 Block και συμμόρφωσης όπως PCI-DSS, HITECH/HIPAA, FISMA κ.λπ.

  Πώς να ξεκινήσετε στο "Animal Crossing: New Horizons"

Vultr

Το Vultr υποστηρίζει ευέλικτη ενοποίηση μέσω του S3 API και παρέχει μια επεκτάσιμη αρχιτεκτονική κατ’ απαίτηση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Χρησιμοποιεί την προσωρινή αποθήκευση NVMe για να υπερτροφοδοτεί την απόδοση και να διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι διαθέσιμα όλη την ώρα.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα στατικά σας δεδομένα πολυμέσων όπως εικόνες, βίντεο και ήχος.

Μέγα κύμα

Το Surge παρέχει μια εύκολη διαδρομή για τον προγραμματιστή να αναπτύξει έργα σε CDN υψηλής ποιότητας μέσω Grunt, NPM και Gulp.

Με κάθε έργο, μπορείτε να αξιοποιήσετε υποστήριξη για έναν προσαρμοσμένο τομέα, υποστήριξη pushState, δωρεάν πιστοποίηση SSL για τομείς Surge, προσαρμοσμένες σελίδες 404, ανάπτυξη CLI χωρίς περιορισμούς, ενοποίηση αλυσίδας εργαλείων Grunt, υποστήριξη πολλαπλής προέλευσης για πόρους.

Το Surge ενσωματώνεται με το εργαλείο κατασκευής που χρησιμοποιείτε για να διευκολύνει την ανάπτυξη. Τέτοια εργαλεία περιλαμβάνουν την προσθήκη Grunt, την προσθήκη Gulp, τη δέσμη ενεργειών npm, τα άγκιστρα Git, το Jekyll, το Node.js, τα Static Site Generators, τις υπηρεσίες CI και άλλες αυτόματες αναπτύξεις.

Προσκαλέστε τους συμπαίκτες και τους συνεργάτες σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισαγάγετε μια εντολή για να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας στον ιστότοπό σας.

Καθιστώ

Αναπτύξτε τον στατικό ιστότοπό σας εύκολα στο Render.

Απλώς συνδέστε το αποθετήριο GitLab ή GitHub και αφήστε το να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας και να τον εξυπηρετήσει σε ένα παγκόσμιο CDN. Το καλύτερο είναι ότι οι στατικοί ιστότοποι είναι δωρεάν στο Render χωρίς επιπλέον κόστος έως και 100 GB εύρους ζώνης το μήνα.

Αφού ξεπεράσετε το εύρος ζώνης των 100 GB, πληρώστε 0,10 $ / GB σε ένα μήνα. Προσφέρει αυτόματη και συνεχή ανάπτυξη και προληπτική ακύρωση της προσωρινής μνήμης για μηδενικές περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας. Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστους συνεργάτες και ομάδες δωρεάν, ώστε να λάβετε τη βοήθειά τους στη διαχείριση του ιστότοπου.

Το Render προσφέρει αυτόματα προβολές αιτήματος έλξης για να σας επιτρέψει να δοκιμάσετε τις αλλαγές και να τις προβάλετε πριν από τη δημοσίευση. Λάβετε λεπτομερή γραφήματα εύρους ζώνης για μεγαλύτερη διαφάνεια, εγγενή υποστήριξη για HTTP/2 για καλύτερη ταχύτητα φόρτωσης σελίδων, επανεγγραφές και ανακατευθύνσεις, ώστε να μην χρειάζεται να γράφετε κώδικες, προσαρμοσμένες κεφαλίδες HTTP για βελτιωμένη απόδοση και ασφάλεια.

Για πρόσθετη απόδοση, το Render προσφέρει αυτόματη συμπίεση Brotli, η οποία μειώνει τα μεγέθη σελίδων και κάνει τους ιστότοπους πιο γρήγορους.

Το Render περιλαμβάνει επίσης αυτόματες ανακατευθύνσεις από HTTP σε HTTPS, μαζί με απεριόριστο αριθμό προσαρμοσμένων τομέων. Εκτός από την υποστήριξη απλών τοποθεσιών HTML/JavaScript/CSS, προσφέρει σύνθετους δημιουργούς τοποθεσιών όπως Create React Application, Jekyll, Vue.js, Gatsby, Hugo, Next.js και Docusaurus.

Το παγκόσμιο CDN του είναι απίστευτα γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο και επίσης αποθηκεύει στην κρυφή μνήμη όλο το περιεχόμενό σας στις άκρες του παγκόσμιου δικτύου για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Σελίδες GitHub

Μεμονωμένοι προγραμματιστές που θέλουν να φιλοξενήσουν στατικούς ιστότοπους και να αναπτύξουν κωδικούς στο διαδίκτυο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το GitHub δωρεάν. Η προσθήκη ενός προσαρμοσμένου τομέα είναι εύκολη. απλά πρέπει να συμπεριλάβετε ένα αρχείο CNAM στον λογαριασμό σας.

Για να δημιουργήσετε έναν στατικό κώδικα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο αποθετήριο από τη διαχείριση λογαριασμού και να το αναπτύξετε χρησιμοποιώντας έναν υποτομέα για να τον δοκιμάσετε. Το GitHub σάς παρέχει έναν ιστότοπο για κάθε λογαριασμό GitHub και έναν οργανισμό μαζί με απεριόριστους ιστότοπους έργων.

Firebase

Θέλετε μια φιλοξενία στατικής τοποθεσίας ποιότητας παραγωγής;

Το Firebase είναι μια καλή επιλογή!

Εκτός από τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μαζί με την αποθήκευση αρχείων. Προσφέρει δωρεάν πιστοποίηση SSL και προσαρμοσμένο τομέα, ακόμη και στο δωρεάν πρόγραμμά του. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια πληρωμένη έκδοση για αυξημένα όρια εύρους ζώνης και χωρητικότητα αποθήκευσης.

Με το Firebase, αναπτύξτε όχι μόνο τον ιστότοπό σας, αλλά και μια εφαρμογή web μιας σελίδας, μια προοδευτική εφαρμογή ιστού και μια σελίδα προορισμού εφαρμογής για κινητά χωρίς καμία ταλαιπωρία.

  Πώς να δημιουργήσετε οριζόντια μόνο μία σελίδα στο Word

Δεν έχει σημασία πού ο χρήστης σας έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Το Firebase προσφέρει γρήγορη απόδοση με φιλοξενία που υποστηρίζεται από SSD σε αποτελεσματικά CDN. Παίρνετε αυτόματα ρυθμισμένο SSL εντελώς δωρεάν για κάθε ανάπτυξη.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδέσουν προσαρμοσμένους τομείς χωρίς επώδυνη επαλήθευση. Η ανάπτυξη του ιστότοπού σας είναι επίσης δυνατή με μία μόνο εντολή και μπορείτε να επιστρέψετε σε μια έκδοση ή να προβάλετε το ιστορικό ανάπτυξης επίσης από την κονσόλα Firebase.

Vercel

Η πλατφόρμα all-in-one της Vercel προσφέρει ανάπτυξη ιστότοπου JAMStack και Static. Δεν απαιτεί ρυθμίσεις παραμέτρων και λειτουργεί με οποιονδήποτε τύπο πλαισίου ιστού. Με κάθε ιστότοπο, λαμβάνετε μια διεύθυνση URL προεπισκόπησης την οποία μπορείτε να μοιραστείτε με την ομάδα σας για συνεργασία.

Η Vercel προσφέρει απίστευτα γρήγορη απόδοση τοποθεσίας με επεκτάσιμες και απλοϊκές αναπτύξεις. Απλώς μετακινηθείτε στο Git για να κάνετε τον ιστότοπό σας ζωντανό.

Υποστηρίζει δημοφιλή πλαίσια front-end όπως Next.js, Vue.js, React, Angular, Gatsby, Hugo, Nuxt, Ember και Svelte. Εκτελέστε άμεσες δοκιμές για κάθε ανάπτυξη και, στη συνέχεια, αφήστε τις με πλήρη εμπιστοσύνη. Διευκολύνει την εύκολη ενσωμάτωση με παρόχους Git όπως το GitHub, το Bitbucket και το GitLab.

Το Vercel διαθέτει επίσης δυναμική αναδόμηση ιστότοπου με αναπτυσσόμενα άγκιστρα, τα οποία είναι χρήσιμα κατά την επεξεργασία του CMS σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία σελίδα με τη μία, ώστε να μην χρειάζεται να δημιουργήσετε ξανά ολόκληρο τον ιστότοπο. Η Vercel εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας ως αποτέλεσμα των εξαιρετικά γρήγορων παγκόσμιων CDN της που βρίσκονται σε 70 πόλεις.

Cloudflare

Δημιουργήστε γρήγορους ιστότοπους σε χρόνο μηδέν με τις Σελίδες Cloudflare. Είναι μια αποτελεσματική λύση JAMstack για προγραμματιστές frontend και μπορεί να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τους ιστότοπους γρήγορα και να συνεργαστούν αποτελεσματικά.

Απλώς εκτελέστε το git push και αφήστε το Cloudflare να το δημιουργήσει και να το αναπτύξει για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, οι προγραμματιστές frontend μπορούν να αρχίσουν να δημιουργούν όμορφες τοποθεσίες απευθείας αντί να χάνουν χρόνο στη διαμόρφωση συστημάτων, την ενημέρωση της παραγωγής και τη ρύθμιση περιβαλλόντων.

Οι Σελίδες Cloudflare λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι προγραμματιστές με βαθύτερη ενσωμάτωση Git. Απλώς πείτε τους την εντολή κατασκευής σας και θα χειριστούν τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων καταγραφής. Μπορείτε επίσης να δείτε τους γρήγορους οδηγούς τους για πλαίσια όπως το Vue, το Hugo, το Gatsby και το React.

Οι Σελίδες Cloudflare εξοικονομούν χρόνο και σας επιτρέπουν να συντονιστείτε με κάθε ομάδα αβίαστα, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών, των συγγραφέων, των σχεδιαστών και άλλων που εμπλέκονται στη σχεδίαση ιστοτόπων. Δημιουργεί συνδέσμους αυτόματα για κάθε δέσμευση κώδικα και σας διευκολύνει να λαμβάνετε γρήγορα σχόλια.

Θα λάβετε απεριόριστες δωρεάν θέσεις, ώστε κανένας συνεργάτης να μην χάσει την ευκαιρία να εμπλακεί. Η ενσωμάτωση Access του Cloudflare σάς παρέχει πλήρη έλεγχο όλων των χρηστών που έχουν πρόσβαση στις προεπισκοπήσεις.

Το Cloudflare Pages φροντίζει την υποδομή σας, καθιστώντας τον ιστότοπό σας ασφαλή, επεκτάσιμο και γρήγορο, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε μόνο στη σχεδίαση και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Εκτελέστε τον ιστότοπό σας στο πιο γρήγορο δίκτυο Cloudflare edge για να δείτε 115% μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλες πλατφόρμες.

Επιπλέον, το Cloudflare διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο που μπορεί να συλλάβει την επισκεψιμότητα από τους ιστότοπους που επισκέπτονται περισσότερο. Το Cloudflare Pages υποστηρίζει HTTP/3, ασφαλές SSL, συμπίεση εικόνας, QUIC και πολλά άλλα.

Έρχεται με ένα δωρεάν πρόγραμμα για 500 κατασκευές/μήνα, 1 κατασκευή κάθε φορά, απεριόριστο εύρος ζώνης, ιστότοπους και αιτήματα. Τα πληρωμένα σχέδια ξεκινούν από 20 $/μήνα για 5 χιλιάδες κατασκευές/μήνα και 5 ταυτόχρονες εκδόσεις.

συμπέρασμα

Οι μέρες των στατικών τοποθεσιών δεν έχουν τελειώσει. Ειδικά όταν οι διαδικτυακές απειλές είναι οι μεγαλύτερες ανησυχίες παγκοσμίως, οι στατικοί ιστότοποι επανέρχονται πιο δυνατοί από ποτέ για να κυριαρχήσουν ξανά στον ιστό και να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε μερικές από τις βέλτιστες πρακτικές για την ασφάλεια στατικών τοποθεσιών.