8 Καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φιλοξενείται από τον εαυτό σας

Στον σημερινό κόσμο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνετε τους στοχευμένους χρήστες σας για τα νέα προϊόντα, τις αναρτήσεις ιστολογίου, τις νέες δυνατότητες κ.λπ.

Αυτές τις μέρες, πολλοί επιχειρηματικοί οργανισμοί και ιδιοκτήτες ιστότοπων επιλέγουν ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εφαρμογές για την προσέγγιση πιθανών πελατών.

Πώς επικοινωνείτε με τους πελάτες και τους χρήστες σας;

Ένας από τους δημοφιλείς τρόπους χρήσης μιας πλατφόρμας μάρκετινγκ που σας επιτρέπει να στέλνετε email στους χρήστες σας. Οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ email σε έως και 2000 χρήστες ανά μήνα. Ωστόσο, πρέπει να ξοδέψετε περισσότερα για να στείλετε περισσότερα και το κόστος μπορεί να είναι υψηλό.

Οι λύσεις διαχειριζόμενου μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ακριβές.

Και, αν ψάχνετε για μια φθηνότερη λύση, τότε το παρακάτω λογισμικό email που φιλοξενείται από εσάς θα σας εξοικονομήσει $$$.

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε τι είναι αυτό-φιλοξενούμενο – θα χρειαστεί να φιλοξενήσετε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διακομιστή σας. Συνήθως, θα σας δοθεί λογισμικό που μπορεί να εγκατασταθεί σε VPS ή cloud VM.

Η τοποθέτησή τους δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Τα περισσότερα από αυτά παρέχουν σαφείς οδηγίες και ακολουθώντας αυτό, θα μπορείτε να ετοιμάσετε την αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε λιγότερο από μία ώρα.

Η εναλλαγή των καμπανιών σας σε αυτο-φιλοξενούμενες υπηρεσίες μπορεί να εξοικονομήσει χιλιάδες δολάρια, γι’ αυτό πολλοί οργανισμοί το επιλέγουν ενεργά.

Ας τις εξερευνήσουμε…

Σέντυ

Σέντυ είναι μια από τις δημοφιλείς λύσεις για την αποστολή μαζικού email με πολύ φθηνότερο κόστος.

Είναι ενσωματωμένη PHP και MySQL και στέλνει ένα email μέσω του Amazon SES. Είναι μια από τις πιο προσιτές υπηρεσίες, με πρόγραμμα που κοστίζει μόνο 1 $ για 10.000 email. Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις και την υποστήριξη από την τεχνική ομάδα τους με εφάπαξ χρέωση 59 $.

Καλύτερες στιγμές

 • Λαμβάνετε όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως το εργαλείο δημιουργίας καμπάνιας, την αναφορά, τον αυτόματο χειρισμό εγκατάλειψης, την αυτόματη απάντηση, τα παράπονα, την απεγγραφή, το στατιστικό γράφημα κ.λπ.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς λογαριασμούς για τους πελάτες σας και να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν μια προβολή που απαιτείται για αυτούς στο διαδίκτυο αντί να εμφανίζουν όλες τις λίστες
 • Διαθέτει λίστα φιλτραρίσματος email. Εάν δεν υπάρχει email, διαγράφεται αυτόματα από τη λίστα την επόμενη φορά
  Πώς να έχετε πάντα την οθόνη στο iPhone X

Στην τελευταία έκδοση του Sendy, έχουν εισαγάγει τον καθορισμό ενός προσαρμοσμένου τομέα για τις επωνυμίες και τις ακόλουθες δυνατότητες.

 • Λάβετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος εγγραφεί στη λίστα. Νωρίτερα ήταν δυνατό μόνο με την ενσωμάτωση Zaiper.
 • Δημιουργήστε μια λίστα καταστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν δεν θέλετε να τα στείλετε ποτέ.
 • Καθαρισμός για καθαρισμό ανενεργών ή μη επιβεβαιωμένων συνδρομητών
 • Αποκλείστε τον τομέα αν δεν θέλετε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτούς πλέον

Σέντυ 4 πήρε μια φρέσκια νέα εμφάνιση. Εάν είστε υπάρχων πελάτης που χρησιμοποιεί παλαιότερη έκδοση, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση μόνο με 29 $.

MailWizz

MailWizz είναι ένα από τα πλήρη αυτο-φιλοξενούμενα συστήματα μάρκετινγκ email που είναι διαθέσιμα σήμερα. Γραμμένο σε σύγχρονη PHP και χρησιμοποιώντας MySQL ως βάση δεδομένων του, μπορεί να εκτελεστεί σε οποιονδήποτε λογαριασμό φιλοξενίας Ιστού.

Το MailWizz κάνει το email marketing προσβάσιμο σε όλους όσο το δυνατόν πιο απλό. Είναι κατάλληλο τόσο για ειδικούς όσο και για αρχάριους.

Καλύτερες στιγμές

 • Προσθέστε όσους λογαριασμούς χρειάζεστε σε μία εγκατάσταση
 • Δημιουργήστε κανονικές καμπάνιες, αυτόματη απάντηση ή επαναλαμβανόμενες καμπάνιες
 • Αποστολή καμπανιών με βάση εξωτερικές ροές RSS ή JSON
 • Λάβετε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τις καμπάνιες σας και μοιραστείτε αυτές τις αναφορές με οποιονδήποτε
 • Στείλτε τα email σας με οποιονδήποτε διακομιστή SMTP ή μια γνωστή λύση όπως Amazon SES, SendGrid, MailGun, SparkPost, PepiPost, ElasticEmail κ.λπ.
 • Εισαγάγετε τους συνδρομητές σας από CSV, κείμενο ή εξωτερική βάση δεδομένων
 • Δημιουργήστε όσα προσαρμοσμένα πεδία χρειάζεστε για τους συνδρομητές σας
 • Τμηματοποιήστε τη λίστα σας με βάση προσαρμοσμένα πεδία και στοχεύστε μόνο τα σωστά τμήματα

Μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο email marketing ως SaaS. Ελέγξτε το σελίδα χαρακτηριστικών για να μάθετε περισσότερα.

Mailtrain

Mailtrain είναι μια εφαρμογή ενημερωτικών δελτίων και μια εφαρμογή καταχώρισης αλληλογραφίας χτισμένη πάνω από το Nodemailer, το Node.js και το MySQL με άδεια GPL v3.

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που προσφέρει αυτοματοποίηση και αναλυτικά στοιχεία και λειτουργεί καλά για μεγάλες λίστες αλληλογραφίας εκατομμυρίων συνδρομητών.

Καλύτερες στιγμές

 • Μπορείτε να προσθέσετε τις διευθύνσεις αλληλογραφίας των συνδρομητών σας με μη αυτόματο τρόπο ή να τις εισαγάγετε από το CSV
 • Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα εργαλεία όπως προσαρμοσμένα πεδία, συμπεριλαμβανομένων πεδίων κειμένου, αριθμών, αναπτυσσόμενων μενού και πλαισίων ελέγχου μέσω ετικετών συγχώνευσης.
 • Μπορείτε ακόμη να φιλτράρετε τη λίστα συνδρομητών και να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συγκεκριμένους συνδρομητές που ταιριάζουν με τους κανόνες τμηματοποίησης που έχετε προκαθορίσει
 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε σελίδες προορισμού για ενέργειες όπως η κατάργηση εγγραφής από τη λίστα
 • Εκτός από την αυτο-φιλοξενία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορες υπηρεσίες όπως Amazon Simple Email Service (SES), SparkPost, SendGrid και Mailgun που υποστηρίζουν πρωτόκολλο SMTP
  11 Αναλυτής καταγραφής που βασίζεται σε νέφος για λειτουργικές πληροφορίες πληροφορικής

Το σπουδαίο είναι ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ.

NuevoMailer

NeuvoMailer είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων και λιστών email που φιλοξενείται από τον εαυτό του, το οποίο συνοδεύεται από λογισμικό αυτόματης απάντησης.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του NuevoMailer με εφάπαξ χρέωση άδειας χρήσης. Είναι ένα οικονομικά αποδοτικό εργαλείο που απευθύνεται κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Καλύτερες στιγμές

 • Μπορείτε να διαχειριστείτε απεριόριστους συνδρομητές και λίστες αλληλογραφίας
 • Εάν βρείτε ανενεργούς ή αδρανείς συνδρομητές, μπορείτε να τους αφαιρέσετε
 • Το NuevoMailer υποστηρίζει μεμονωμένες και επαναλαμβανόμενες καμπάνιες email, καμπάνιες drip και triggers
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες προορισμού, να δημιουργήσετε μια φόρμα και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας παρακολουθώντας αναφορές και γραφήματα σε πραγματικό χρόνο
 • Το NuevoMailer είναι εύκολο στη χρήση και στην εκμάθηση

Dada Mail

Dada Mail είναι ένα ανοιχτού κώδικα εργαλείο διαχείρισης email και λίστας γραμμένο σε Perl.

Το Dada Mail εισήχθη τον Ιανουάριο του 2000 ως Mojo Mail υπό την άδεια GNU General Public License.

Καλύτερες στιγμές

 • Δεδομένου ότι το Dada Mail βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, το κύριο μέρος του προγράμματος εκτελείται ως απλό σενάριο CGI και όχι ως διαδικασία δαίμονα. Έτσι η συνολική ασφάλεια βελτιώνεται.
 • Οι μεμονωμένοι συνδρομητές μπορούν να επεξεργαστούν τα προφίλ τους με βάση τις προτιμήσεις τους
 • Μπορείτε να στείλετε email σε παρτίδες, διασφαλίζοντας ότι ο οικοδεσπότης δεν θα πλημμυρίσει με τεράστιο αριθμό email
 • Εκτός από μια διεύθυνση email, μπορείτε να δημιουργήσετε πεδία φόρμας για την απόκτηση άλλων πληροφοριών σχετικά με τον συνδρομητή σας, όπως όνομα, επώνυμο, πόλη κ.λπ.
 • Μπορείτε επίσης να καταγράψετε το περιεχόμενο μιας συγκεκριμένης διεύθυνσης URL και να το στείλετε σε χρήστες στη λίστα συνδρομητών σας

MoonMail

MoonMail είναι μια άλλη πλατφόρμα για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων μάρκετινγκ μέσω email που προσφέρουν απεριόριστες καμπάνιες και απεριόριστους συνδρομητές σε λογική τιμή.

Καλύτερες στιγμές

 • Ένας από τους κύριους λόγους για να συμπεριληφθεί το MoonMail σε αυτήν τη λίστα είναι η απλή διεπαφή χρήστη του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το MoonMail. Ο πίνακας εργαλείων του εμφανίζει κατά κύριο λόγο ένα γράφημα που δείχνει τα αποτελέσματα της προηγούμενης καμπάνιας email μαζί με πολλές άλλες αυτονόητες καρτέλες.
 • Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε όμορφα πρότυπα email χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη του Bee Editor Plugin και Template
 • Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας του MoonMail υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή δέκα γλώσσες
 • Το εργαλείο επικύρωσης email μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μη έγκυρες διευθύνσεις email από τις λίστες σας
  Πώς να εισαγάγετε ένα PDF στο Microsoft PowerPoint

Octeth

Octeth είναι ένα λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γεμάτο δυνατότητες από τους ιδρυτές του Sendloop, το οποίο έχει περισσότερους από 4000 πελάτες σε περίπου 80 χώρες.

Καλύτερες στιγμές

 • Μπορείτε να καταγράψετε δραστηριότητες για τους συνδρομητές σας, να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα τους, όπως το όνομά τους, την ηλικία, τη διεύθυνσή τους κ.λπ., ακόμη και να ρυθμίσετε αυτόματη απάντηση.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε απρόσκοπτα φόρμες χρησιμοποιώντας τον σχεδιαστή φορμών τους
 • Με το Octeth, λαμβάνετε ειδοποιήσεις συνδρομής και απεγγραφής μέσω email καθώς και ping
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό τους για να σχεδιάσετε το email σας καθώς και να το αποθηκεύσετε ως πρότυπο
 • Το Octeth σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε αυτόματη απάντηση για την αποστολή τακτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές σας
 • Μετά την ενσωμάτωση του Octeth με το PreviewMyEmail, μπορείτε να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του email σας σε περισσότερα από 4o προγράμματα-πελάτες email

Mautic

Mautic διατίθεται σε δύο γεύσεις – self-hosted και cloud-based.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της αυτο-φιλοξενούμενης έκδοσης από το Mautic.org και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τον βασικό οδηγό εγκατάστασης για τη διαμόρφωσή της.

Καλύτερες στιγμές

 • Είναι ανοιχτού κώδικα και έχει μια ενεργή κοινότητα
 • Είναι αρκετά εύκολο στην εγκατάσταση και έχει ελάχιστες απαιτήσεις διακομιστή
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε επαφές και να τις τμηματοποιήσετε
 • Εκτός από τη δημιουργία καμπανιών email, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού και φόρμες
 • Δεδομένου ότι είναι ανοιχτού κώδικα, εισάγονται τακτικά νέες δυνατότητες και βελτιώσεις

Το Mautic είναι ΔΩΡΕΑΝ.

συμπέρασμα

Ελπίζω οι παραπάνω λύσεις να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας λύση μάρκετινγκ μέσω email για να εξοικονομήσετε $$$. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη διαχείριση, μπορείτε εναλλακτικά να δοκιμάσετε οικονομικά αποδοτικές πλατφόρμες.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;