8 Καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας Redis για τις εφαρμογές σας

Αξιοποιήστε τη διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud Redis για καλύτερη διαθεσιμότητα, απόδοση και ασφάλεια.

Το Redis είναι μια βάση δεδομένων ανοιχτού κώδικα στη μνήμη που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό ως προσωρινή μνήμη. Χρησιμοποιείται παντού και το εμπιστεύονται περισσότεροι από 7000 οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft, Vodafone, Mastercard κ.λπ. Και όχι μόνο σε εταιρικές εφαρμογές, αλλά χρησιμοποιείται και σε ιστότοπους WordPress.

Εάν αρχίζετε να παίζετε, τότε πιθανώς η προεπιλεγμένη διαμόρφωση είναι καλή. Ωστόσο, όταν περιμένετε επισκεψιμότητα μεγάλου όγκου, πρέπει να βελτιστοποιήσετε την εφαρμογή και την υποδομή Redis για βέλτιστη απόδοση. Η εκμάθηση του Redis είναι εύκολη, αλλά αν δεν είστε έτοιμοι για αυτό, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ακόλουθες πλατφόρμες φιλοξενίας Redis.

ScaleGrid

Το Redis, ως υπηρεσία της ScaleGrid, προσφέρει πολλαπλές επιλογές φιλοξενίας.

 • Δημόσιο σύννεφο – μπορείτε να φέρετε το σύννεφο AWS και Azure
 • On-premise – φιλοξενία στο κέντρο δεδομένων σας με τις ίδιες δυνατότητες όπως το cloud-host
 • Αφιερωμένο – όλοι οι πόροι διατίθενται στις ανάγκες σας.

Το ScaleGrid προσφέρει προσαρμοσμένη επιμονή, πλήρη πρόσβαση root SSH στο VM, πίνακα ελέγχου διαχειριστή Redis, κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων για ανάλυση απόδοσης και πολλά άλλα. Εάν επιλέξετε να φιλοξενήσετε σε AWS, τότε λαμβάνετε υπογραμμισμένα πλεονεκτήματα υποδομής, όπως δυναμική κλιμάκωση, ανάπτυξη στο VPC σας, αντίγραφο μεταξύ περιοχών κ.λπ.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την πλευρική γραμμή του Office στον Microsoft Edge

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιδιόρθωση καθώς διαχειρίζονται την πλήρη υποδομή. Και ναι, υποστηρίζει και το Sharding.

Το ScaleGrid προσφέρει επίσης άλλες βάσεις δεδομένων ως υπηρεσία όπως MongoDB, MySQL και PostgreSQL.

Τι περιμένεις? Προχωρήστε και περιστρέψτε ένα σύμπλεγμα Redis και συμπληρώστε τις εφαρμογές σας.

Καματέρα

Ξεκινήστε από μόλις 4 $ το μήνα με το Kamatera. Μπορείτε να το φιλοξενήσετε στη χώρα που προτιμάτε για καλύτερο λανθάνοντα χρόνο.

Δεν βλέπω επιλογή για κοινή χρήση και ομαδοποίηση υποστήριξης από το κουτί, οπότε αν ψάχνετε απλώς για ένα αυτόνομο Redis VM, τότε θα άξιζε να το δοκιμάσετε.

EleastiCache

Φιλοξενείτε την υποδομή της εφαρμογής σας στο AWS; Αξιοποιήστε την υπηρεσία ElastiCache για τις απαιτήσεις της βάσης δεδομένων στη μνήμη. Το AWS προσφέρει πλήρως διαχειριζόμενα Redis και Memcached με χαμηλή απόδοση καθυστέρησης.

Όπως η άλλη προσφορά υπηρεσιών τους, το ElastiCache είναι επεκτάσιμο και πληρώνετε για τους πόρους που καταναλώνετε. Η λεπτομερής παρακολούθηση Redis είναι ενσωματωμένη στο AWS CloudWatch.

RedisGreen

Ποιοτική φιλοξενία με επαγγελματική υποστήριξη, η RedisGreen προσφέρει τρεις τύπους φιλοξενίας.

 • Ανάπτυξη – χρήσιμο αν ξεκινάτε. Οι πόροι μοιράζονται.
 • Παραγωγή – αποκλειστικός πόρος με μνήμη έως 3,5 GB και υποδομή έτοιμη για παραγωγή.
 • Απόδοση – υψηλή απόδοση I/O, μνήμη έως 120 GB και υψηλή διαθεσιμότητα.

Το RedisGreen υποστηρίζει την υποδομή AWS

  Πώς να αποθηκεύσετε πολλές εικόνες σε ένα νήμα iMessage

Και όπως μπορείτε να δείτε, είχε ενσωματωμένο ισχυρό ταμπλό και αναφορές.

Aiven

Πλήρως διαχειριζόμενη λύση διαθέσιμη παγκοσμίως μέσω δημόσιων πλατφορμών cloud, όπως το Google Cloud, το DigitalOcean, το Azure, το AWS, το UpCloud και το Packet.

Όχι μόνο το Redis, αλλά η Aiven προσφέρει φιλοξενία άλλων προϊόντων όπως Grafana, Elasticsearch, Kafka, Cassandra, InfluxDB, PostgreSQL, MySQL. Η τιμολόγηση βασίζεται σε ποια πλατφόρμα cloud επιλέγετε να φιλοξενήσετε.

Το Aiven είναι έτοιμο για Terraform, που σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα την υποδομή Redis ως κώδικα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής. Ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Ενσωματώστε το Datadog για ειδοποίηση και παρακολούθηση απόδοσης
 • Πρόσβαση μέσω διεπαφής ιστού, CLI ή REST API
 • Απρόσκοπτη κλίμακα
 • Υποστήριξη 24×7

Μπορείτε να το ξεκινήσετε με μια δοκιμή 30 ημερών για να γνωρίσετε την πλατφόρμα τους.

Redis Labs

Μια λύση έτοιμη για επιχειρήσεις από την ίδια τη Redis. Το Redis Labs σάς επιτρέπει να το φιλοξενείτε σε AWS, GCP ή Azure.

Αναμένετε όλες τις λειτουργίες σε επίπεδο επιχείρησης για μια γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή εμπειρία Redis.

Συνθέτω

Το Compose by IBM είναι μια εξειδικευμένη πλατφόρμα φιλοξενίας που προσφέρει τις ακόλουθες βάσεις δεδομένων διαχείρισης φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένου του Redis.

 • RethinkDB
 • RabbitMQ
 • JanusGraph
 • MongoDB
 • ScyllaDB
 • κ.λπ
 • Elasticsearch

Το Compose το εμπιστεύονται χιλιάδες εταιρείες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Buffer, Citrix, Atlassian, Readme κ.λπ. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, το Compose είναι διαθέσιμο στο IBM Cloud μαζί με το AWS και το Google Cloud.

  Επιδιόρθωση Βεβαιωθείτε ότι οι καθορισμένες διαδρομές μετασχηματισμού είναι έγκυρες σφάλμα

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα παρακάτω οφέλη.

 • Αυτόματη κλιμάκωση για αυξανόμενη ζήτηση
 • Αυτόματη ανακατεύθυνση όταν το χρειάζεστε
 • Αυτοματοποιημένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Μεγάλη διαθεσιμότητα
 • Πρόσβαση με τον τρόπο που θέλετε – UI και μέσω προγραμματισμού
 • Εύκολη αναβάθμιση – μην το αφήνετε χωρίς επιδιόρθωση
 • Κρυπτογράφηση TLS/SSL
 • Παγκόσμια υποστήριξη

Μπορείτε να αποκτήσετε το έτοιμο για παραγωγή Redis από 20 $ το μήνα.

DigitalOcean

Περιμένατε το DigitalOcean στη λίστα. Δεν το έκανες;

Πρόσφατα ανακοίνωσαν υπηρεσίες διαχείρισης βάσεων δεδομένων που προσφέρουν MySQL, PostgreSQL και Redis. Ας μιλήσουμε για το διαχειριζόμενο Redis εδώ.

Η πλατφόρμα DO Redis είναι έτοιμη για παραγωγή, όπου μπορείτε να περιμένετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως αυτόματη ανακατεύθυνση, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ισχυρό τείχος προστασίας, σταθερή απόδοση, αναφορά χρήσης και ειδοποίηση. Σε λίγα μόνο λεπτά, μπορείτε να αποκτήσετε το σύμπλεγμα Redis.

Εάν οι εφαρμογές σας φιλοξενούνται ήδη στο DO, θα ήταν απολύτως λογικό να αξιοποιήσετε τη φιλοξενία Redis που διαχειρίζεται το DO. Τίποτα όμως δεν σας εμποδίζει να συνδεθείτε από το εξωτερικό εάν φιλοξενηθείτε αλλού.

συμπέρασμα

Είναι καλή ιδέα να αποσυνδέσετε τη φιλοξενία βάσης δεδομένων από τον διακομιστή εφαρμογών σας και εάν οι εφαρμογές σας βρίσκονται ήδη στο Cloud, ίσως θελήσετε να επωφεληθείτε από την παραπάνω πλατφόρμα φιλοξενίας Redis.