8 Καλύτερες 7 Days to Die Server Hosting για όλους

Με 12 εκατομμύρια+ αντίγραφα να πωλούνται παγκοσμίως, το 7 Days to Die θέτει τον νέο πήχη για τα παιχνίδια επιβίωσης. Και η καλύτερη φιλοξενία διακομιστή 7 Days to Die μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε την εμπειρία παιχνιδιού σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Εάν είστε παίκτης, πιθανότατα γνωρίζετε για αυτό το παιχνίδι, αλλά αν δεν το γνωρίζετε, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια γρήγορη υπόδειξη.

Είστε λάτρης των βιντεοπαιχνιδιών ζόμπι;

Εάν ναι είναι η απάντησή σας, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς.

Θα σας μεταφέρει στον κόσμο όπου θα παλέψετε να σώσετε τον εαυτό σας και την ανθρωπότητα σας από ζόμπι που σέρνονται πάντα έτοιμα να σας σκοτώσουν. Θα καταφέρετε να πολεμήσετε μαζί τους και με άγρια ​​ζώα και να δοκιμάσετε τις δεξιότητες επιβίωσής σας.

Φαίνεται συναρπαστικό;

Ας μάθουμε λίγα περισσότερα για αυτό το παιχνίδι και ας μάθουμε την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή 7 Days to Die που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το παιχνίδι.

7 Days to Die: Όλα για το παιχνίδι

7 μέρες για να πεθάνει Το (7D2D) είναι ένα βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης ζόμπι που διαδραματίζεται στον ανοιχτό κόσμο και αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε το 2013 από τους The Fun Pimps.

Αυτό το παιχνίδι sandbox περιλαμβάνει οικοδόμηση κόσμου και ασυναγώνιστη χειροτεχνία, συνδυάζοντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως shooter πρώτου προσώπου, ρόλων, τρόμου επιβίωσης και άμυνας πύργων. Σας μεταφέρει στον κόσμο της θανάσιμης μάχης, της εξερεύνησης, της χειροτεχνίας, της εξόρυξης, της ανάπτυξης χαρακτήρων και της λεηλασίας με έναν συναρπαστικό τρόπο που λατρεύουν οι σύγχρονοι παίκτες.

Μπορείτε να παίξετε 7D2D σε Microsoft Windows, Linux και macOS X μαζί με Xbox One και PlayStation 4 και νεότερες εκδόσεις. Αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε παραλλαγές για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες.

Ιστορία και παιχνίδι

Το 7 days to Die διαδραματίζεται σε έναν ακαταμάχητο, μετα-αποκαλυπτικό βάναυσο κόσμο στον απόηχο ενός πυρηνικού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, καταστρέφοντας τα περισσότερα μέρη του κόσμου. Μερικές εναπομείνασες περιοχές περιλαμβάνουν το Navezgane της Αριζόνα – μια φανταστική κομητεία των ΗΠΑ.

Ως παίκτης, είστε επιζών από αυτόν τον πόλεμο και θα χρειαστεί να βρείτε καταφύγιο, νερό και τροφή προστατεύοντας τον εαυτό σας από αναρίθμητα ζόμπι για να επιβιώσετε. Αυτά τα ζόμπι μπορεί να έχουν απομακρυνθεί από τους ανθρώπους λόγω των πυρηνικών συνεπειών, κατοικώντας το Navezgane. Η κομητεία περιλαμβάνει πολλά βιομάζα, όπως ερήμους, χιονισμένα χωράφια, καμένες ερημιές και εύκρατα δάση για να μπορείτε να εξερευνήσετε.

Έτσι, ο στόχος κάθε παίκτη είναι να επιβιώσει για μέγιστο χρόνο από δυσμενή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των ζόμπι, της ασθένειας, του τραυματισμού και της έλλειψης προμηθειών. Το 7D2D είναι ένα βασικό παιχνίδι voxel όπως το Minecraft και σας επιτρέπει να δημιουργείτε ή να καταστρέφετε αντικείμενα σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον. Μπορείτε να συλλέξετε υλικά, να χειριστείτε όπλα, να κυνηγήσετε άγρια ​​​​φύση για τροφή για να επιβιώσετε (Ή θα σας κυνηγήσουν) και να σκοτώσετε ζόμπι που κινούνται αργά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, πρέπει να είστε έτοιμοι για το συμβάν Blood Moon, που συμβαίνει κάθε 7η μέρα στο παιχνίδι. Ορδές μολυσμένων άγριων ζώων και ζόμπι σας επιτίθενται μαζικά, κάτι που χρειάζεται προετοιμασίες. Έτσι, θα χρειαστεί να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μην μετατραπείτε σε ζόμπι και να επιβιώσετε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Έτσι, αυτό αφορούσε το παιχνίδι, το οποίο είναι τρομακτικό και περιπετειώδες ταυτόχρονα. Και αν θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις ή ενοχλήσεις, προτιμήστε την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή 7 Days to Die.

Γιατί;

Ας ανακαλύψουμε!

Γιατί να επιλέξετε μια πλατφόρμα φιλοξενίας παιχνιδιών αντί για αυτο-φιλοξενία;

Μπορείτε πράγματι να παίξετε 7D2D στο μηχάνημά σας χρησιμοποιώντας τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο που έχετε χωρίς να πληρώσετε σε κανέναν δεκάρα. Αλλά αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι δύσκολος για εσάς.

Εδώ είναι το θέμα – τα παιχνίδια επιβίωσης απαιτούν επαρκείς πόρους όπως CPU, RAM, μνήμη, αποθηκευτικό χώρο, ισχυρούς επεξεργαστές, γραφικά κ.λπ., και σταθερή συνδεσιμότητα, που μπορεί να μην έχετε. Η χρήση ενός τοπικού δικτύου σημαίνει ότι μοιράζεστε ήδη πόρους με πολλά άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τον ίδιο διακομιστή.

Με αυτόν τον τρόπο, η εμπειρία παιχνιδιού σας επιδεινώνεται. ως αποτέλεσμα, έχετε συχνές διακοπές λειτουργίας, καθυστερήσεις, κολλήματα και οτιδήποτε άλλο. Αφαιρεί τον ενθουσιασμό με τον οποίο ήρθατε να παίξετε το παιχνίδι. Για να προσθέσετε λάδι στη φωτιά, τα παιχνίδια επιβίωσης είναι καλύτερα όταν παίζετε για πολλούς παίκτες. Και όταν προσκαλείτε κόσμο να συμμετάσχει στο παιχνίδι, η απόδοση μειώνεται περαιτέρω.

  Πώς να προσθέσετε έναν πίνακα περιεχομένων στο Microsoft Word

Λύση?

Μια αξιόπιστη φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών 7 Days to Die, για την οποία θα μιλήσουμε στη συνέχεια.

Θα σας παρέχουν επαρκείς πόρους, ισχύ και σταθερή συνδεσιμότητα με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές, τοποθεσία κέντρου δεδομένων, χώρο αποθήκευσης, μνήμη κ.λπ., ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι χωρίς αυτές τις ενοχλήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να προσκαλέσετε την οικογένεια και τους φίλους σας να συμμετάσχουν στο παιχνίδι σας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια. ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού θα φροντίσει γι’ αυτό προσφέροντας τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφαλείας, όπως προστασία DDoS, πρόληψη πλημμύρας UDP κ.λπ., μαζί με υποστήριξη πελατών 24/7 για την επίλυση των προβλημάτων σας. Επιβαρύνονται με ορισμένες χρεώσεις, αλλά τα αποτελέσματα αξίζει να τα δοκιμάσετε.

Λοιπόν, ας μάθουμε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας διακομιστών 7 Days to Die για να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς προβλήματα.

Διακομιστές Survival

Τρελός για 7 μέρες για να πεθάνεις;

Προσπαθήστε Διακομιστές Survival να φιλοξενήσετε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι και να απολαύσετε να το παίξετε στο επόμενο επίπεδο. Με κάθε σχέδιο που επιλέγετε, θα έχετε ορισμένες τυπικές δυνατότητες. Μπορείτε να ρυθμίσετε άμεσα τον διακομιστή μόλις αγοράσετε ένα πρόγραμμα και να αλλάξετε τοποθεσίες, αν θέλετε, ανά πάσα στιγμή.

Για επαγγελματίες παίκτες, οι Survival Servers προσφέρουν πλήρη πρόσβαση FTP για να έχουν περισσότερο έλεγχο στο gameplay. Μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε τις επανεκκινήσεις διακομιστή και τις ειδοποιήσεις για να παραμείνετε ενημερωμένοι. Υποστηρίζει το Oxide και τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των mods. Επιπλέον, χρησιμοποιούν προστασία DDoS για την προστασία του διακομιστή σας.

Οι Survival Servers διαθέτουν ισχυρούς επεξεργαστές Intel/AMD και γρήγορες μονάδες SSD NVMe για να προσφέρουν απίστευτη απόδοση. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα και τροποποιήσεις εύκολα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις με τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου για να λάβετε τα απαραίτητα για το παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε από 7 κέντρα δεδομένων για τη φιλοξενία του διακομιστή σας – Γαλλία, Γερμανία, Σιγκαπούρη και ΗΠΑ (Λος Άντζελες, Σιάτλ, Νέα Υόρκη και Ντάλας).

Αναπτύξτε έναν διακομιστή 7 Days to Die άμεσα και διαχειριστείτε τον διακομιστή όπως θέλετε. Δώστε τα στοιχεία σας, όπως τοποθεσία, αριθμό διακομιστών και αριθμό κουλοχέρηδων και ορίστε έναν κύκλο χρέωσης για να νοικιάσετε τον διακομιστή σε τιμή που ξεκινά από 10 $/μήνα.

Host Havoc

Αποκτήστε τον διακομιστή σας από έναν από τους premium διακομιστές παιχνιδιών της αγοράς – Host Havoc – που σας δίνει πλήρη πρόσβαση για να διαμορφώσετε τον διακομιστή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Διατηρεί τη διαθεσιμότητα του δικτύου φιλοξενώντας την υποδομή του στα καλύτερα κέντρα δεδομένων για να προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Τα κέντρα δεδομένων κατανέμονται σε 11 πόλεις, όπως το Σιάτλ, το Λος Άντζελες, το Ντάλας, η Ατλάντα, το Σικάγο, η Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ, το Λονδίνο, η Νυρεμβέργη, το Άμστερνταμ και το Σίδνεϊ, για να διατηρηθεί ένα ισχυρό δίκτυο με πραγματικό πλεονασμό. Οι έμπειροι χρήστες που προτιμούν να διαχειρίζονται τους διακομιστές τους μόνοι τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή FTP και web-based file manager για πρόσβαση.

Το Host Havoc σάς προστατεύει από επιθέσεις ερωτημάτων της μηχανής πηγής και πλημμύρες UDP, καθώς οι περισσότερες επιθέσεις επικεντρώνονται στην εκμετάλλευση εφαρμογών αντί στη διατήρηση του εύρους ζώνης. Επιπλέον, προσφέρουν προστασία DDoS από το Cloudflare. Για περισσότερη ασφάλεια, χρησιμοποιήστε τον Επαληθευτή Google για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας με έλεγχο ταυτότητας σε 2 βήματα.

Μπορείτε να διαμορφώσετε τη γραμμή εντολών εκκίνησης του διακομιστή σας και σας δίνουν την ελευθερία να εγκαταστήσετε το Oxide, πρόσθετα, περιεχόμενο Workshop και άλλα. Είτε είστε δυναμικός χρήστης είτε αρχάριος, θα έχετε κάθε βοηθητικό πρόγραμμα που είναι εύκολο στη χρήση χωρίς περιπλοκές ή ενοχλήσεις.

Όλοι οι διακομιστές παιχνιδιών που φιλοξενούν βρίσκονται στον πίνακα ελέγχου TCAdmin v2 – μια ισχυρή, συνεπής και αξιόπιστη σουίτα ελέγχου. Το Host Havoc προσφέρει πολλά πρότυπα για να διαλέξετε και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μοναδικά προγράμματα εγκατάστασης και δυνατότητες.

Καθορίστε την πλησιέστερη τοποθεσία διακομιστή, τις υποδοχές, τη μνήμη RAM, την προτεραιότητα της CPU και προσθέστε πρόσθετα εάν είναι διαθέσιμα για να παραγγείλετε την αγορά σας. Η τιμή ξεκινά από 14 $/μήνα για 14 κουλοχέρηδες. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν σας αρέσουν οι υπηρεσίες.

Αδιάφορο μπρόκολο

Τίποτα δεν καταπολεμά μια ορδή ζόμπι περισσότερο από το…μπρόκολο; Αδιάφορο μπρόκολο είναι μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας διακομιστών παιχνιδιών για τη λειτουργία των διακομιστών σας 7 Days to Die. Αποφύγετε το lag στο Horde Night εμπιστευόμενοι αυτήν την πράσινη, υγιή μασκότ.

  7 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διακομιστή email 2020

Το Indifferent Broccoli προσφέρει ποιοτικό υλικό (δηλαδή ελάχιστη καθυστέρηση), προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου για 7 Days to Die (συν ενσωμάτωση Discord) και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα υποστήριξής τους είναι πάντα διαθέσιμη μέσω Discord ή email, οπότε αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη διαμόρφωση του διακομιστή σας ή τη μεταφόρτωση του Darkness Falls, θα ανταποκριθούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η αγαπημένη μας πτυχή του Indifferent Broccoli: Προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή δύο ημερών. Μπορείτε να ξεκινήσετε τον διακομιστή σας με ένα κλικ χωρίς να εισάγετε στοιχεία πληρωμής.

Το Indifferent Broccoli έχει διακομιστές στο Τέξας, την Ουάσιγκτον, την Καλιφόρνια, το Κεμπέκ και την Ευρώπη. Όλες οι μηχανές τους κυμαίνονται από 64 GB έως 128 GB.

Δοκιμάστε το Indifferent Broccoli αν ψάχνετε για έναν φιλικό, εξυπηρετικό και αποτελεσματικό κεντρικό υπολογιστή για τους διακομιστές σας 7 Days to Die. Προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή δύο ημερών, ακολουθούμενη από $12 το μήνα για έναν διακομιστή 7D2D 12 παικτών.

XGamingServer

Κάντε ένα test drive του XGamingServer αφιερώστε διακομιστές 7 Days To Die και ζήστε το παιχνίδι ανοιχτού κόσμου. Το πάνελ του βασίζεται σε ένα πτεροδάκτυλο και έρχεται με πλήρη χαρακτηριστικά. Τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή με αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας στο AWS S3 Cloud Storage. Επαναφέρετε τα αντίγραφα ασφαλείας όποτε τα χρειάζεστε, έτσι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε απώλεια δεδομένων.

Ο XGamingServer εισάγει ένα κουμπί εκκίνησης SFTP με ένα κλικ που βελτιώνει τη διαχείριση αρχείων. Λάβετε επιλογές όπως πρόσκληση χρηστών, βάση δεδομένων MySQL, δημιουργία χρονοδιαγραμμάτων κ.λπ., για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή. Ζήστε πολλές δυνατότητες παιχνιδιού και εξερευνήστε το παιχνίδι, δημιουργήστε όπλα, χτίστε σπίτια, συνεργαστείτε ή ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες, βελτιώστε τη στρατηγική, πολεμήστε με ζώα, επιβιώστε, καταστρέψτε, λεηλατήστε, αναζητήστε, προσαρμόστε και περισσότερες συναρπαστικές επιλογές.

Ο XGamingServer θα είναι πάντα έτοιμος να προστατεύσει τον διακομιστή σας από επιθέσεις DDoS. Θα λάβετε επίσης μηχανήματα υψηλής απόδοσης που διασφαλίζουν ότι το σύστημά σας θα λειτουργεί με την ίδια ταχύτητα κατά τη διάρκεια παιχνιδιών για πολλούς παίκτες χωρίς να παρεμποδίζει την απόδοση. Επιπλέον, παρακολουθούν τους διακομιστές σας όλη την ώρα για να ελέγχουν γρήγορα την κατάσταση του συστήματος.

Ξεκινήστε με τη δωρεάν δοκιμή για να γνωρίσετε την πλατφόρμα.

Nitrado

Ενοικίαση α Nitrado (χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς – GEEKFLARE15 για να λάβετε ΕΚΠΤΩΣΗ 15%) διακομιστή για 7 Days to Die χωρίς κανένα συμβόλαιο ή ελάχιστο όρο. Ως διαχειριστής σε έναν διακομιστή 7D2D, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε λειτουργία του παιχνιδιού χωρίς κανέναν περιορισμό. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τον αριθμό των νεκρών στη διεπαφή ιστού σας στην περίπτωση μερικών πλασμάτων ζόμπι.

Ο κόσμος μπορεί να αλλάξει από Navezgane σε Random Gen εάν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Κάντε εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων υπηρεσιών όποτε θέλετε και διαχειριστείτε εύκολα όλες τις υπηρεσίες σε έναν μόνο λογαριασμό. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση μέσω της διεπαφής ιστού FTP, RCON και Nitrado. Εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να επιλέξετε από 7 κέντρα δεδομένων που είναι διαθέσιμα για χαμηλά ping. Αποκτήστε δωρεάν τη βάση δεδομένων MySQL με την αγορά και αποκτήστε πρόσβαση απευθείας μέσω του phpMyAdmin. Διαμορφώστε εύκολα όλες τις βασικές ρυθμίσεις μέσω κλικ του ποντικιού. Μπορείτε να ανεβάσετε mods και αρχεία μέσω του προγράμματος περιήγησης αρχείων χωρίς πρόσθετο λογισμικό. Επιπλέον, θα λάβετε υλικό διακομιστή ασφαλούς και υψηλής ποιότητας και γρήγορη σύνδεση 500 GBit στη Φρανκφούρτη.

Η Nitrado έχει άμεσες συνεργασίες με UnityMedia/UPC, Deutsche Telekom, Tiscali, Telia Sonera και άλλους παρόχους. Συνδέεται με τα AMS-IX, LINX και DE-CIX για καλύτερα ping σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, προσφέρει τον καλύτερο διακομιστή cloud και webspace, με αποθηκευτικό χώρο από 500 MB έως 4 GB.

Το σύστημα προπληρωμής της Nitrado σάς επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτό σε μια επιτυχημένη αγορά αφού επιλέξετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα με βάση τον προϋπολογισμό σας. Αποκτήστε μια προσαρμοσμένη επιλογή κουλοχέρηδων και χρόνου εκτέλεσης ή μπορείτε να επιλέξετε από άλλα υπάρχοντα προγράμματα που ξεκινούν από 5,20 $/μήνα για 4 κουλοχέρηδες.

GTXGaming

GTXGaming είναι ο κορυφαίος κεντρικός υπολογιστής διακομιστή για το 7 Days to Die και είναι γεμάτος με συναρπαστικές λειτουργίες και δυνατότητες που κάνουν το παιχνίδι σας πιο διασκεδαστικό και περιπετειώδες. Σας παρέχει πλήρη πρόσβαση για να λαμβάνετε προσαρμοσμένα πακέτα mod στον διακομιστή.

Τώρα, μπορείτε να λάβετε μια δυνατότητα εγκατάστασης με ένα κλικ από το ModManager που εξοικονομεί χρόνο στην εγκατάσταση. Το GTXGaming τροφοδοτείται με επεξεργαστές Intel, από ισχυρούς επεξεργαστές E3 έως τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές i7/i9. Πρόσφατα, μια νέα CPU έρχεται στο βρόχο – η AMD Ryzen. Μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που φιλοξενεί το GTXGaming με μερικά μόνο κλικ όποτε θέλετε.

  Πώς να προσθέσετε αριθμούς γραμμής σε ένα έγγραφο του Microsoft Word

Όλοι οι διακομιστές που προσφέρουν διαθέτουν προστασία DDoS για την προστασία του διακομιστή και των δεδομένων σας από επιθέσεις. Με τη βοήθεια του Nitrogen World Generator, μπορείτε να δημιουργήσετε αβίαστα κόσμους για τον διακομιστή παιχνιδιών σας. Δημιουργήστε μια προγραμματισμένη εργασία για να αποθηκεύσετε το φάκελό σας στο μηχάνημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, όπου μπορείτε να διατηρήσετε έως και 3 αντίγραφα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή.

Θα περιστραφεί αυτόματα προσθέτοντας ένα νέο και διαγράφοντας το παλαιότερο. Κάθε δυνατότητα είναι ενσωματωμένη στον πίνακα ελέγχου, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις γρήγορα με το «tick-to-enable» και τα αναπτυσσόμενα μενού. Χρησιμοποιούν νέα μηχανήματα Dell που αντικαθιστούν κάθε χρόνο για να παραμένουν ενημερωμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το GTXGaming δεν σας περιορίζει ποτέ στη χρήση των πρόσθετων. εγκαταστήστε όσα πρόσθετα θέλετε, καθώς παρέχει αποκλειστικούς πυρήνες και απεριόριστη μνήμη. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά πρότυπα και επίσης να ζητήσετε από τους προγραμματιστές να προσθέσουν περισσότερες εκπληκτικές λειτουργίες.

Το δίκτυό τους καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο – ΗΠΑ, Καναδά, Ισπανία, Γερμανία, Μαλαισία, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Σουηδία και Σιγκαπούρη. Επομένως, επιλέξτε το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων και κάντε ένα σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 24 ωρών από την αγορά.

Λογικοί Διακομιστές

Λογικοί Διακομιστές προσφέρει φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών 7 Days to Die για όλους τους παίκτες εκεί έξω. Οι ενοικιάσεις διακομιστών 7D2D παρέχουν λειτουργίες επαναφοράς και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και οι διακομιστές λειτουργούν με το κορυφαίας ποιότητας, πιο πρόσφατο υλικό διακομιστή.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας ρυθμίσεων σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα τον διακομιστή, ενώ η υποστήριξη mod σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε δημοφιλή mods με ένα μόνο κλικ. Θα λάβετε επιδιορθώσεις διακομιστή Navezgane και Random Gen, Oxide και Allocs, σταθερές και πειραματικές εκδόσεις, διαθεσιμότητα A16, A17, A18 και A19, 7D2D web interface και το πιο σημαντικό, επεξεργαστή 4 Ghz+ με αποθήκευση NVMe/SSD.

Ο διακομιστής παιχνιδιού τροφοδοτείται από έναν πίνακα ελέγχου TCAdmin που είναι εύκολος και γρήγορος στη χρήση. Επιπλέον, οι Logic Servers προστατεύουν τους διακομιστές σας από επιθέσεις DDoS. Όταν η πληρωμή σας είναι επιτυχής, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους και να ρυθμίσετε τον διακομιστή αμέσως.

Εάν ένα mod που σας αρέσει δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, μπορείτε να αυξήσετε ένα εισιτήριο και οι Logic Servers ενδέχεται να το εγκαταστήσουν για εσάς. Στεγάζει τις υποδομές του παγκοσμίως, όπως Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικός και Νότια Αμερική.

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά προγράμματα ξεκινώντας από 9,38 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες.

GPORTAL

GPORTAL είναι μια εξαιρετική εταιρεία φιλοξενίας διακομιστών παιχνιδιών για 7 Days to Die. Φέρνουν τον διακομιστή σας στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά μετά την επιτυχή εγγραφή. Χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους σκληρούς δίσκους και υλικό NVMe SSD για να προσφέρει υψηλή απόδοση, χαμηλή καθυστέρηση και ταχύτητα.

Οι διακομιστές Intel Xeon E5 2690V2 προσφέρουν βέλτιστη απόδοση ανεξάρτητα από τον αριθμό των παικτών που παίζουν κάθε φορά. Προσφέρει επίσης 50 GB εφεδρικό χώρο αποθήκευσης για αποθηκευμένες ρυθμίσεις παραμέτρων και παιχνίδια. Επιπλέον, η GPORTAL συνεργάζεται με την Corero για την προστασία του διακομιστή σας από επιθέσεις DDoS, ενώ το Gamecloud σάς βοηθά να εναλλάσσεστε μεταξύ παιχνιδιών με μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα.

Με τη βοήθεια του Random Seeds Generator, μπορείτε να δημιουργήσετε κόσμους τυχαία στη διεπαφή ιστού. Το GPORTAL σάς προσφέρει καλύτερη απόδοση και σταθερότητα δικτύου με παγκόσμια εμβέλεια. Τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται στη Μόσχα, το Λονδίνο, το Μόντρεαλ, το Λος Άντζελες, το Ντάλας, την Ουάσιγκτον, τη Βαρκελώνη, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊπέι, το Τόκιο, το Σίδνεϊ, το Σάο Πάολο, το Γιοχάνεσμπουργκ και τη Φρανκφούρτη.

Μετά την πλήρη εγκατάσταση, μπορείτε να ξεκινήσετε να χτίζετε και να δημιουργείτε τον κόσμο σας χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη ζωντανή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email, φόρουμ και wiki. Επιλέξτε μέγεθος υποδοχής, περίοδο ενοικίασης και επιλέξτε την πλησιέστερη τοποθεσία διακομιστή για να αγοράσετε το σχέδιό σας. Η τιμή ξεκινά από 14 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες.

συμπέρασμα

Απολαύστε το συναρπαστικό βιντεοπαιχνίδι 7 Days to Die για να εξερευνήσετε, να κυνηγήσετε, να πολεμήσετε με ζόμπι και να επιβιώσετε σε ένα δυσμενές περιβάλλον. Πολλαπλασιάστε την εμπειρία παιχνιδιού σας και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το παιχνίδι επιλέγοντας μια αξιόπιστη φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών 7 Days to Die. Θα σας βοηθήσει να παίξετε με τους φίλους σας με κορυφαία απόδοση, ασφάλεια και συγκίνηση χωρίς ταλαιπωρία.