8 καλύτερες πλατφόρμες λήψης αποφάσεων για επιχειρήσεις [2023]

Οι επιχειρήσεις πρέπει να λαμβάνουν πολλές αποφάσεις σε καθημερινή βάση, και η λήψη αυτών των αποφάσεων είναι κρίσιμη όσο και ζωτικής σημασίας.

Ο λόγος είναι ότι αυτές οι αποφάσεις δεν επηρεάζουν μόνο την ανάπτυξη του οργανισμού αλλά και τα άλλα στοιχεία του, όπως οι εργαζόμενοι, τα ενδιαφερόμενα μέρη και οι πελάτες.

Μια λάθος απόφαση μπορεί να επηρεάσει τη συνολική επιχείρηση και να εμποδίσει την ανάπτυξη.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τις σωστές αποφάσεις που είναι επωφελείς για ολόκληρο τον οργανισμό.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες λήψης αποφάσεων που είναι διαθέσιμες για τις επιχειρήσεις.

Αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε διάφορες πτυχές της επιχείρησής σας, να απλοποιήσετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να σας επιτρέψουν να λάβετε καλύτερες αποφάσεις.

Ας συζητήσουμε ποιες είναι αυτές οι πλατφόρμες λήψης αποφάσεων, πόσο χρήσιμες είναι και τις καλύτερες πλατφόρμες λήψης αποφάσεων για τις επιχειρήσεις.

Τι είναι μια πλατφόρμα λήψης αποφάσεων;

Μια πλατφόρμα λήψης αποφάσεων είναι μια λύση λογισμικού που μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση να χαρτογραφήσει όλες τις πιθανές επιπτώσεις ή αποτελέσματα μιας απόφασης και να επιλέξει το καλύτερο από αυτά. Τα αποτελέσματα μπορεί να περιλαμβάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας και αποτυχίας, το κόστος, την εμπειρία του πελάτη και πολλά άλλα.

Μια πλατφόρμα λήψης αποφάσεων σάς δίνει τη δυνατότητα να λάβετε μια τεκμηριωμένη επιχειρηματική απόφαση εξετάζοντας τα αποτελέσματα και πώς θα επηρεάσουν την επιχείρησή σας. Αναλύοντας αυτά τα αποτελέσματα, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να καταλήξετε στην τελική απόφαση που μπορεί να ωφελήσει περισσότερο την επιχείρησή σας.

Βασικά, αφαιρεί την πολυπλοκότητα της διαδικασίας λήψης αποφάσεων και σας βοηθά να αποκτήσετε μια ευρύτερη εικόνα της απόφασης που πρόκειται να πάρετε. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις συνήθως παρέχοντας πολλές εναλλακτικές λύσεις ή ταξινομήσεις.

Τα εργαλεία λήψης αποφάσεων στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και να υποστηρίζουν τη σχετική ανάλυση. Αντί να εστιάσετε στις τεχνικές πτυχές, σας βοηθά να εστιάσετε όλη σας την προσοχή στις θεμελιώδεις αξίες της κρίσης.

Η ανάλυση αποφάσεων είναι η βάση των περισσότερων λύσεων λογισμικού λήψης αποφάσεων που είναι διαθέσιμες στην αγορά, καθώς δίνουν έμφαση στην κατάταξη και τις εναλλακτικές λύσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ανάλυση σεναρίων, παρακολούθηση συναίνεσης και ανάλυση κόστους-οφέλους για να βοηθήσει στη λήψη της σωστής απόφασης.

Προηγουμένως, το λογισμικό λήψης αποφάσεων βασιζόταν σε υπολογιστικά φύλλα, αλλά με την έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, έγινε εντελώς διαδικτυακό.

Πώς λειτουργούν οι πλατφόρμες λήψης αποφάσεων;

Μια πλατφόρμα λήψης αποφάσεων λειτουργεί με απλό τρόπο, με δύο ή περισσότερα κριτήρια για την κατάταξη ή την επιλογή της απόφασης που προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Περιλαμβάνει κυρίως ποιοτικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Οι σύγχρονες πλατφόρμες λήψης αποφάσεων απαιτούν από τους χρήστες να δημιουργήσουν ένα μοντέλο με βάση την επιχείρησή τους και να το βελτιώσουν για καλύτερη εικόνα. Όταν το μοντέλο έχει τελειοποιηθεί πλήρως, ζητά από τον χρήστη να γίνει υπεύθυνος λήψης αποφάσεων ως άτομο ή ως ομάδα.

Ορισμένα λογισμικά περιλαμβάνουν επίσης τη διαδικασία λήψης αποφάσεων με τη λήψη σχολίων σχετικά με έρευνες και με βάση αυτά τα σχόλια, καταλήγουν σε διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που δημιουργούνται ορίζονται στη συνέχεια σε κατάσταση «μόνο για ανάγνωση» όταν ολοκληρωθεί όλη η ψηφοφορία.

Οφέλη από τη χρήση πλατφορμών λήψης αποφάσεων

Οι πλατφόρμες λήψης αποφάσεων είναι επωφελείς για τις επιχειρήσεις με πολλούς τρόπους. Μερικά από τα οφέλη της χρήσης μιας πλατφόρμας λήψης αποφάσεων είναι:

 • Προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις: Ένας σημαντικός λόγος που πολλοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν λογισμικό λήψης αποφάσεων είναι ότι σας παρέχει πολλές άλλες επιλογές για την απόφασή σας. Σας βοηθά να λαμβάνετε αποφάσεις ταξινομώντας ή παρέχοντας πολλές επιλογές.
 • Βοηθά σε κάθε στάδιο: Αυτά τα εργαλεία είναι πραγματικά χρήσιμα καθώς βοηθούν στη λήψη αποφάσεων σε κάθε στάδιο της επιχείρησής σας, είτε έχετε μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση.
 • Βελτιώνει την ακρίβεια των δεδομένων: Ένα από τα σημαντικά οφέλη των λύσεων λήψης αποφάσεων είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της ακρίβειας των δεδομένων. Καθώς αυτό το λογισμικό χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένη εισαγωγή δεδομένων και αξιοποιεί τις δυνατότητες AI, διασφαλίζει ότι όλες οι πληροφορίες είναι ενημερωμένες.
 • Καλύτερες και πιο γρήγορες αποφάσεις: Με το DMS στο πλευρό σας, γίνεται πιο εύκολο για εσάς να λαμβάνετε αποφάσεις γρήγορα και με καλύτερο τρόπο. Καθώς το λογισμικό κάνει όλη τη δουλειά μέσω της ανάλυσης δεδομένων, μπορείτε να εστιάσετε στην επιλογή της καλύτερης απόφασης.
  Πώς να αφαιρέσετε την ασφαλή λειτουργία στο Samsung Tablet

 • Συνεργατική: Η πλατφόρμα λήψης αποφάσεων χρησιμεύει επίσης ως εργαλείο συνεργασίας όπου μπορείτε να μοιράζεστε πληροφορίες με άλλα μέλη της ομάδας και να λαμβάνετε αποφάσεις συλλογικά. Βοηθά στην απλοποίηση πολύπλοκων αποφάσεων όπου χρειάζονται πολλαπλές εισροές.
 • Καλύτερες πληροφορίες: Το λογισμικό λήψης αποφάσεων μπορεί να χρησιμοποιήσει αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης για να εκπαιδεύσει μη δομημένα δεδομένα και να αποκτήσει πληροφορίες για να οδηγήσει σε επιχειρηματικές αποφάσεις. Βοηθά το σύστημα να μάθει από το δείγμα και να λάβει έξυπνες αποφάσεις που δεν ήταν δυνατές με τις παραδοσιακές διαδικασίες λήψης αποφάσεων.
 • Οικονομική απόδοση: Ένας άλλος σημαντικός λόγος που οι επιχειρήσεις επιλέγουν λύσεις λήψης αποφάσεων είναι ότι σας βοηθούν να εξοικονομήσετε κάποιο κόστος. Σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε το κεφάλαιο που μπορεί να χάσατε λόγω μιας κακής απόφασης. Επιπλέον, προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα που σας βοηθά να λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς να ξοδεύετε πολλά.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός λογισμικού λήψης αποφάσεων

Το σύγχρονο λογισμικό λήψης αποφάσεων είναι εξοπλισμένο με πολλαπλές δυνατότητες, οι οποίες διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν πολύπλοκες αποφάσεις. Τα τυπικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια πλατφόρμα λήψης αποφάσεων είναι:

 • Ανάλυση σεναρίου: Θα σας βοηθήσει να αναλύσετε το σενάριο σε βάθος, όπου πρέπει να πάρετε μια σοφή απόφαση.
 • Παρακολούθηση συναίνεσης: Πρέπει να είστε σε θέση να παρακολουθείτε τη συναίνεση των πιθανών αποφάσεων για να επιλέξετε την καλύτερη που μπορεί να προσφέρει το μέγιστο όφελος.
 • Παρακολούθηση προηγούμενων αποφάσεων: Πρέπει να μπορείτε να παρακολουθείτε προηγούμενες αποφάσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε το μοτίβο για το ποιες αποφάσεις ήταν επωφελείς και αυτές που δεν ήταν.
 • Ανάλυση κόστους-οφέλους: Πρέπει να είστε σε θέση να αναλύσετε την αναλογία μεταξύ κόστους και οφέλους. Σημαίνει την ανάλυση του κόστους που προέκυψε για την εφαρμογή μιας απόφασης που λάβατε και πόσο επωφελής ήταν η απόφαση.

Αυτές οι δυνατότητες χρησιμεύουν ως βάση αυτού του λογισμικού και σας βοηθούν να αποκτήσετε μια βαθιά εικόνα για όλα τα έγγραφα που θα οδηγήσουν την απόφασή σας. Επιπλέον, το λογισμικό πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Θα πρέπει να συνοδεύεται από μια δυνατότητα συνεργατικής και ομαδικής επαναξιολόγησης που θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε έγγραφα και αποφάσεις με άλλα μέλη για να κάνετε μια συλλογική προσέγγιση.
 • Το εργαλείο πρέπει να προσφέρει μια κοινή πλατφόρμα όπου οι απομακρυσμένες ομάδες μπορούν να συντονίζουν τις αποφάσεις.
 • Το λογισμικό λήψης αποφάσεων που επιλέγετε πρέπει να βοηθά στη συλλογή ομαδικών σχολίων, τα οποία είναι χρήσιμα για τη λήψη πολύπλοκων αποφάσεων.
 • Θα ήταν χρήσιμη η ανάλυση ανά ζεύγη σύγκρισης και ευαισθησίας στη λύση λήψης αποφάσεων.

Τώρα, ας συζητήσουμε τις καλύτερες πλατφόρμες λήψης αποφάσεων που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σοφές αποφάσεις.

1000 μυαλά

Αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου, 1000 μυαλά είναι το λογισμικό που μπορείτε να εξετάσετε. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες και πιο ακριβείς αποφάσεις.

Το 1000minds διαθέτει μια διαισθητική και εύχρηστη διεπαφή χρήστη που σας βοηθά να λαμβάνετε κρίσιμες αποφάσεις με βάση την ιεράρχηση προτεραιοτήτων και την κατάταξη, μειώνοντας παράλληλα τις προκαταλήψεις. Χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία που αναλύει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και συνοδεύεται από την καλύτερη επιλογή.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την πρόσβαση σε έγγραφα με τους συναδέλφους σας, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε μαζί. Με την ικανότητά του να λειτουργεί ως ομαδικό σύστημα λήψης αποφάσεων, σας βοηθά να πραγματοποιείτε ελέγχους θορύβου, κριτήρια δοκιμών και να προσδιορίζετε τα βάρη για τα κριτήρια.

Επιπλέον, το 1000minds είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας παρέχει την καλύτερη αξία κατά την κατανομή πόρων. Μπορείτε να βασιστείτε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, καθώς προσφέρει μια ελεγχόμενη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι επεκτάσιμη, γεγονός που σας βοηθά να κάνετε την καλύτερη επιλογή για όλους τους τύπους αποφάσεων.

  Κωδικοί προσφοράς SMITE για Free Gods and Skins: Εξαργυρώστε τώρα

FineReport

Θεωρείται μία από τις καλύτερες πλατφόρμες λήψης αποφάσεων στον κλάδο, FineReport σας αντιμετωπίζει με μια κεντρική πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε όλα τα βήματα.

Το FineReports κάνει τη λήψη αποφάσεων πολύ πιο αποτελεσματική παρέχοντάς σας μία μόνο είσοδο για να βρείτε όλες τις αναφορές και να προβάλετε τις μετρήσεις. Με αυτό το εργαλείο, όχι μόνο μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε λειτουργίες, αλλά και να εκχωρήσετε δικαιώματα σε αναφορές που μεταφέρουν ευαίσθητες πληροφορίες.

Αυτή η πλατφόρμα είναι προσαρμόσιμη σε κάθε επιχειρηματική αρχιτεκτονική και προσφέρει πολλαπλές ρυθμίσεις διαχειριστή για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία μεταξύ των ομάδων για να καταλήξουν σε μια απόφαση. Η χρήση μιας έξυπνης λύσης συντήρησης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα δεδομένα και υποστηρίζει επίσης τον προσδιορισμό της διαμόρφωσης περιβάλλοντος της μνήμης διακομιστή.

Όταν εισάγετε το FineReport στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, εντοπίζει γρήγορα όλα τα προβλήματα και σας βοηθά να δημιουργήσετε μια αυτόματη ώθηση για ημερήσιες ή μηνιαίες αναφορές σε καθορισμένες ώρες. Διαθέτει επίσης πολυεπίπεδη ασφάλεια για λογαριασμούς, ώστε να μην μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση.

Actico

Actico είναι ένα δημοφιλές λογισμικό λήψης αποφάσεων που επιτρέπει στους οργανισμούς σας να αναπτύσσουν ευέλικτες υπηρεσίες και εφαρμογές και σας βοηθά να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις.

Για να σας βοηθήσει να λαμβάνετε ακριβείς αποφάσεις στην επιχείρησή σας, προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία μοντέλων αποφάσεων και την αξιοποίηση μοντέλων μηχανικής εκμάθησης.

Το Actico μειώνει τις προκαταλήψεις αποφάσεων χρησιμοποιώντας μια ψηφιακή πλατφόρμα λήψης αποφάσεων που λαμβάνει τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για να αποκτήσει εικόνα για τα δεδομένα και να τα εφαρμόσει σε επιχειρηματικές αποφάσεις.

Αυτό το λογισμικό ενσωματώνει μηχανές λήψης αποφάσεων απευθείας στην υποδομή ή την εφαρμογή σας, ώστε να μπορείτε να αυτοματοποιείτε τις αποφάσεις για όλες τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

Καθώς δεν μπορούν να αυτοματοποιηθούν όλες οι αποφάσεις, σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε εφαρμογές Ιστού που βασίζονται σε ροή εργασίας για τη λήψη μεμονωμένων αποφάσεων. Έχει συμβάλει καθοριστικά στην απόκτηση καλύτερης επιχειρηματικής ευελιξίας, επειδή αποσυνδέει τις αποφάσεις λειτουργίας από τις διαδικασίες και τις εφαρμογές.

Η Actico διατηρεί μια κεντρική προσέγγιση λήψης αποφάσεων όπου όλες οι αποφάσεις διαχειρίζονται και διατίθενται από ένα ενιαίο σύστημα.

GiniMachine

Μπορείτε να εξετάσετε GinimMachine αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα λήψης αποφάσεων χωρίς κώδικα που θα χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση για να σας βοηθήσει στη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.

Το GiniMachine αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για την επεξεργασία τεράστιων ποσοτήτων ιστορικών δεδομένων για τη δημιουργία και την ανάπτυξη μοντέλων διαχείρισης κινδύνου μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτά τα μοντέλα απαιτούν χιλιάδες εγγραφές και παρακολουθούν πολύτιμες πληροφορίες για τη δημιουργία ενός μοντέλου με υψηλή ισχύ πρόβλεψης.

Δεδομένου ότι το λογισμικό ακολουθεί μια προσέγγιση λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο και σας βοηθά να αποκτήσετε μια βαθιά εικόνα των δεδομένων σας. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του GiniMachine διευκολύνει όλους να χρησιμοποιούν το λογισμικό και να συνεργάζονται μαζί για να λάβουν μια απόφαση.

Αυτή η πλατφόρμα σάς προσφέρει επίσης δυνατότητες βαθμολόγησης συλλογής, βαθμολόγησης εφαρμογών και πιστοληπτικής ικανότητας που τις καθιστούν κατάλληλες για ακριβείς οικονομικές αποφάσεις.

FlowForma

FlowForma είναι ένα μοναδικά σχεδιασμένο λογισμικό λήψης αποφάσεων που βοηθά τους οργανισμούς να λαμβάνουν δύσκολες αποφάσεις με ευκολία. Ενισχύει την αυτοματοποίηση της διαδικασίας, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε διάφορες αποφάσεις συλλογικά εντός της ροής εργασίας μέσω της δυνατότητας FlowForma Decision.

Αυτή η πλατφόρμα λήψης αποφάσεων ακολουθεί μια συλλογική προσέγγιση όπου παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες και ανάλογα με αυτές τις πληροφορίες, ο καθένας πρέπει να ψηφίσει για την απόφαση που θέλει. Όταν ολοκληρωθεί όλη η ψηφοφορία, το λογισμικό στέλνει μια αυτοματοποιημένη αναφορά στον κάτοχο της διαδικασίας και τον βοηθά να αποφασίσει ποια πτυχή θα βοηθήσει τον οργανισμό να αναπτυχθεί.

  Πώς να δημιουργήσετε μια διάσκεψη μέσω τηλεφώνου με το Microsoft Teams

Εκτός από την ψηφοφορία μεταξύ των συναδέλφων σας, μπορείτε ακόμη και να κάνετε την ψηφοφορία δημόσια για μια ευρύτερη πτυχή. Χρησιμοποιώντας το all-in-one πάνελ του, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε όλες τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και να παρακολουθείτε πληροφορίες σε διαφορετικά σημεία λήψης αποφάσεων.

Η βασική τιμολόγηση ξεκινά από 6,58 $ ανά χρήστη ανά μήνα με απεριόριστες φόρμες, ροή εργασιών και δημιουργία εγγράφων.

Loomio

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε μια οργανωμένη και συνεργατική κουλτούρα στο επιχειρηματικό σας περιβάλλον για να πάρετε καλύτερες αποφάσεις, προσπαθήστε Loomio.

Μέσω αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε να εξορθολογίσετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέλη και κοινοποιώντας πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη διαδικασία.

Λειτουργεί ως ένα ασφαλέστερο μέρος για επικοινωνία, όπου μπορείτε να συζητήσετε πληροφορίες ιδιωτικά. Σας βοηθά επίσης να διατηρήσετε τη θεσμική μνήμη.

Το Loomio σάς παρέχει προκαθορισμένα πρότυπα για να διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα διαδικασίας συμβουλών για να ζητήσετε συμβουλές σχετικά με ένα σενάριο που πρέπει να αποφασίσετε.
 • Τα πρότυπα διαδικασίας συναίνεσης σάς βοηθούν να λάβετε μια απόφαση που είναι ασφαλής για μια αίτηση χωρίς αντίρρηση.
 • Το πρότυπο συναίνεσης βοηθά στην επίτευξη συλλογικής συμφωνίας, η οποία βοηθά στην εξέταση διαφορετικών προοπτικών και στη λήψη σαφών και προσαρμόσιμων αποφάσεων.

Για να αυτοματοποιήσετε τα νήματα και τις δημοσκοπήσεις, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το API τους για ενσωμάτωση. Μπορείτε να εκχωρήσετε υποστήριξη μεμονωμένης αποσύνδεσης σε αυτήν την πλατφόρμα, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο σε διακομιστές που φιλοξενούνται ιδιωτικά.

Μπορείτε να επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμα με 10 $/μήνα, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε την πλατφόρμα με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, ελέγξτε την έκδοσή της σε ανοιχτό κώδικα.

Cloverpop

Cloverpop έχει βοηθήσει οργανισμούς από το λιανικό εμπόριο και το φαρμακείο μέχρι την τεχνολογία να εξορθολογίσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Αυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει έναν οδηγό ιδιοκτητών Decision Playbook και Decision Flow που βοηθά τις ομάδες να συνδεθούν με δεδομένα και να δημιουργήσουν επιταχυνόμενες διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Το Cloverpop εκμεταλλεύεται τη δύναμη της μηχανής AI D-Sight για να αυτοματοποιήσει την παράδοση αποφάσεων, γνώσεων και προτάσεων και τελικά να μειώσει τις δαπάνες αναλυτικών στοιχείων κατά ένα μεγάλο περιθώριο.

Αυτή η πλατφόρμα σάς βοηθά να συγκεντρώσετε τις ομάδες σας για να λάβετε αποφάσεις, να ελέγξετε δεδομένα, να αξιολογήσετε πληροφορίες και να αναπτύξετε συστάσεις.

Το σύστημα λήψης αποφάσεων σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να μαθαίνετε από προηγούμενες αποφάσεις και να τις χρησιμοποιείτε για μελλοντικές διαδικασίες. Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό για τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις, θα δείτε μια απότομη αύξηση της αφοσίωσης των εργαζομένων σας, καθώς σας βοηθά να εργάζεστε συλλογικά για τις αποφάσεις με όλους.

Apres

Με Apres δίπλα σας, μπορείτε τώρα να βελτιώνετε συνεχώς την απόδοση του μοντέλου σας τροφοδοτώντας το με σχόλια από όλους και λαμβάνοντας καλύτερες αποφάσεις. Εισάγει τη λήψη αποφάσεων AI στην υποδομή της επιχείρησής σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Το Apres σάς παρέχει ένα Γράφημα Γνώσης που όχι μόνο συλλέγει δεδομένα από όλες τις πηγές, αλλά και τα αξιολογεί για να αυξήσει τα αποτελέσματα λαμβάνοντας σχόλια από την ομάδα και αυτοματοποιημένες πληροφορίες. Σε αντίθεση με παλαιότερες πλατφόρμες λήψης αποφάσεων, εξηγεί κάθε απόφαση στην ομάδα σας χρησιμοποιώντας νέες πληροφορίες.

Με αυτήν την πλατφόρμα, θα λάβετε όλες τις γνώσεις και τις γνώσεις οργανωμένες σε μια κεντρική πλατφόρμα που χρησιμεύει ως πυλώνας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, το Apres σάς βοηθά στην αυτοματοποίηση της επικύρωσης και της συμμόρφωσης με εργαλεία για την ενσωμάτωση νέων μοντέλων.

Το βασικό του σχέδιο είναι το Growth, η τιμολόγηση του οποίου εξαρτάται από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Τελικές Λέξεις

Είτε δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστή, την τεχνολογία ή τον φαρμακευτικό τομέα, αυτές οι πλατφόρμες λήψης αποφάσεων θα σας βοηθήσουν σε κάθε στάδιο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Για να σας βοηθήσω να λάβετε αποτελεσματικές, κερδοφόρες αποφάσεις, έχω παραθέσει μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες λήψης αποφάσεων για επιχειρήσεις. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιούν αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, είναι πιο εύκολο για εσάς να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις και να εξορθολογίζετε τη διαδικασία.

Επομένως, επιλέξτε την καλύτερη πλατφόρμα λήψης αποφάσεων με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, τις δυνατότητες που χρειάζεστε και τον προϋπολογισμό.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο δέντρο αποφάσεων: πλήρης οδηγός και δωρεάν πρότυπα.