8 Καλύτερες Πλατφόρμα Φιλοξενίας Διακομιστών Μηχανικών Διαστήματος για Όλους

Το διάστημα είναι γεμάτο περιπέτειες, μυστήρια και ελπίδα!

Και οι Μηχανικοί του Διαστήματος το ίδιο.

Έχετε παρατηρήσει γιατί έχω τοποθετήσει το «do» πριν από το «Space Engineers»;

Ναι, σωστά μαντέψατε!

Το Space Engineers είναι ένα παιχνίδι, επομένως, μοναδικό.

Αν έχετε παίξει αυτό το παιχνίδι, θα ξέρετε ότι μοιάζει σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ειδικά αν ονειρευτήκατε ποτέ να γίνετε αστροναύτης ή μηχανικός διαστήματος.

Μερικές φορές, θα σας θυμίσει την ταινία «The Martian», όπου ο αστροναύτης έμεινε εκτός στον Άρη, αλλά επέδειξε εξαιρετικές δεξιότητες επιβίωσης.

Ωστόσο, αν δεν έχετε παίξει ακόμα το παιχνίδι Space Engineers, μην ανησυχείτε, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τον παίκτη μέσα σας και θα σας δείξει πώς να επιλέξετε μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας παιχνιδιών για να το παίξετε χωρίς άγχος.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε την εξερεύνηση!

Τι είναι το «Space Engineers»;

Το Space Engineers είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι sandbox που διαδραματίζεται σε πλανήτες και στο διάστημα. Αναπτύχθηκε από την Keen Software από την Τσεχική Δημοκρατία. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα Steam το 2013.

Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει σε Xbox One και Microsoft Windows και είναι διαθέσιμο σε λειτουργίες για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες.

Από το 2019, έχει πουληθεί 3,5 εκατ.+ αντίγραφα.

Ερχόμενοι στο gameplay, θα σας δοθεί ως παίκτης ο ρόλος ενός μηχανικού διαστήματος. Το ταξίδι σας θα ξεκινούσε συνδέοντας ή επιλέγοντας έναν κόσμο με ορισμένες ρυθμίσεις όπως εξοπλισμό, αριθμό αστεροειδών, πλανήτες και άλλα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κόσμο επιλέγοντας διάφορες προηγμένες επιλογές, επεξεργάζοντάς τες και αποφασίζοντας πώς θα μοιάζει ο κόσμος και πώς θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν οι παίκτες με αυτούς τους κόσμους.

Η οθόνη του παιχνιδιού σας θα περιλαμβάνει το λογότυπο του παιχνιδιού, στιγμιότυπα οθόνης εντός του παιχνιδιού τυχαία ως φόντο, κινούμενο εικονίδιο φόρτωσης, μαζί με ένα μήνυμα που εμφανίζεται στο κέντρο. Αυτό το μήνυμα θα μπορούσε να είναι μια υπόδειξη παιχνιδιού για να σας βοηθήσει ή αποσπάσματα από αξιόλογους επιστήμονες από τον Albert Einstein, τον Issac Newton και άλλους.

Στους παίκτες ως Μηχανικούς Διαστήματος δίνονται εργαλεία και πρέπει να αρχίσουν να κατασκευάζουν μια δομή στον ανοιχτό χώρο χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους μπλοκ. Πρέπει να διατηρούν μια πηγή ενέργειας και μπορούν να κινούνται όπως θέλουν χρησιμοποιώντας jetpack, αδρανειακά αποσβεστήρες ή ελεύθερα στο χώρο.

Υπάρχουν πολλά mods στο παιχνίδι, όπως δημιουργικά mods, λειτουργία επιβίωσης και πολλοί πολυμήχανοι πλανήτες που μπορείτε να ανταλλάξετε και να κάνετε πολύ πιο συναρπαστικά πράγματα. Θα συνέχιζες να κάνεις τα μηχανικά πράγματα, θα εκτελούσες κατασκευαστικές εργασίες, θα εξερευνούσες την απεραντοσύνη του διαστήματος και θα επιβιώσεις σε πλανήτες και στο διάστημα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Έτσι, αν βρίσκετε ενδιαφέροντες τους Μηχανικούς Διαστήματος, δείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε.

Μπορείτε είτε να παίξετε το παιχνίδι σε έναν τοπικό υπολογιστή είτε να αναζητήσετε μια αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας Space Engineers.

Εάν ακολουθείτε την πρώτη επιλογή, απαιτεί διαμόρφωση και τακτική συντήρηση. Μπορεί να γίνει προβληματικό αν δεν έχετε καλή ιδέα για τις τεχνικές του ιδιότητες. Επιπλέον, το παιχνίδι σε έναν διακομιστή με τόσους πολλούς χρήστες ταυτόχρονα μπορεί να επιβραδύνει το παιχνίδι σας και να επιβραδύνει τον ενθουσιασμό σας με συχνές καθυστερήσεις και διακοπές λειτουργίας.

Τελικά, μπορεί να μην είναι μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού για εσάς.

Αλλά αν προτιμάτε έναν αξιόπιστο διακομιστή παιχνιδιών Space Engineer, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παιχνίδι σας και να αυξήσετε τη διασκέδαση πολλές φορές περισσότερο.

Πώς να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή διακομιστή Space Engineer;

Υπάρχει μια πληθώρα εταιρειών φιλοξενίας διακομιστών παιχνιδιών που διατίθενται στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργείται σύγχυση για τους ανθρώπους να επιλέξουν αυτό που θα τους λειτουργούσε καλύτερα, ειδικά αν δεν το έχουν παίξει πριν.

Η επιλογή του καλύτερου κεντρικού υπολογιστή παιχνιδιών Space Engineers εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εάν θέλετε να παίξετε τα παιχνίδια χωρίς άγχος, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτούς τους παράγοντες και, στη συνέχεια, αγοράστε μόνο το πρόγραμμα φιλοξενίας του διακομιστή σας.

  • Ελέγξτε τις δυνατότητες που θα λάβετε στο σχέδιο, όπως πίνακα ελέγχου, επιλογές προσαρμογής, εναλλαγή παιχνιδιών, mods, τύπος σχεδίου και ούτω καθεξής.
  • Μάθετε τη συνολική απόδοση που λαμβάνετε όσον αφορά την ταχύτητα, τυχόν καθυστερήσεις, ατυχήματα ή διακοπές λειτουργίας, ευκολία χρήσης και πολλά άλλα. Για αυτό, πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή του διακομιστή παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να βρείτε εάν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση ή όχι.
  • Λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας κατά την επιλογή του σχεδίου. Συγκρίνετε τις τιμές διαφορετικών οικοδεσποτών με τις προσφορές τους και κάντε την καλύτερη κρίση σας.
  • Στην ιδανική περίπτωση, επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή που μπορεί να προσφέρει ένα κέντρο δεδομένων πιο κοντά στην τοποθεσία σας. Για αυτό, ελέγξτε τις τοποθεσίες των κέντρων δεδομένων τους, καθώς αυτός ο παράγοντας επηρεάζει την απόδοση του παιχνιδιού: όσο πιο κοντά είναι το κέντρο δεδομένων, τόσο το καλύτερο.
  • Τέλος, δοκιμάστε το σύστημα υποστήριξης πελατών τους. Μετρήστε την αποτελεσματικότητα με βάση το πόσους τρόπους παρέχουν υποστήριξη, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, συνομιλίες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., και πόσο γρήγορη, επαγγελματική, αλλά φιλική είναι η ομάδα τους για την επίλυση προβλημάτων.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το PayPal με το iPhone και το Mac App Store της Apple

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστών Space Engineer που είναι διαθέσιμες στην αγορά για να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτήν την επιλογή.

HostHavoc

HostHavoc είναι μια πρεμιέρα πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας διακομιστών Space Engineers, που προσφέρει εξαιρετικές λύσεις από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι.

Σας βοηθά να κατασκευάσετε εύκολα τα διαστημόπλοιά σας, διάφορα είδη πλανητικών φυλακίων και διαστημικούς σταθμούς. πιλοτικά πλοία· εξερευνήστε τους πλανήτες και το σύμπαν. και συλλέξτε πόρους για την επιβίωσή σας. Έχοντας τόσα πολλά να κάνετε στο παιχνίδι, χρειάζεστε έναν διακομιστή σούπερ ταχύτητας, προμήθειες HostHavoc.

Διατηρεί υψηλή διαθεσιμότητα δικτύου με τα βιομηχανικά κέντρα δεδομένων να έχουν αξιόπιστες uplinks και εγγυάται το 99,9% του χρόνου λειτουργίας του δικτύου. Έχουν δημιουργήσει τα κέντρα τους σε 11 διαφορετικές πόλεις για ευρύτερη κάλυψη δικτύου, ώστε να μην αντιμετωπίζετε ποτέ καθυστερήσεις ή δυσλειτουργίες στη μέση του παιχνιδιού.

Μια ταχύτερη ομάδα υποστήριξης βοηθά τους παίκτες να ξεκαθαρίσουν τις ανησυχίες τους εντός 15 λεπτών από την εγγραφή καταγγελίας. Το HostHavoc προστατεύει τον διακομιστή σας από επιθέσεις Distributed Denial of Service (DDoS) που μπορεί να καταστρέψουν το παιχνίδι σας ή να το πλημμυρίσουν με ψεύτικη κίνηση, κατακτώντας το εύρος ζώνης σας. Είτε πρόκειται για βασικές πλημμύρες UDP είτε για επιθέσεις ερωτημάτων πηγής, το HostHavoc σας καλύπτει.

Εάν είστε επαγγελματίας παίκτης, μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας τον διακομιστή σας χρησιμοποιώντας πρόσβαση FTP και έναν διαχειριστή αρχείων που βασίζεται στο web. Σας επιτρέπουν επίσης να διαμορφώσετε τη γραμμή εντολών για την εκκίνηση του διακομιστή σας. Το HostHavoc χρησιμοποιεί έναν ισχυρό πίνακα ελέγχου, το TCAdmin v2. Κάθε πρότυπο που λαμβάνετε είναι προσαρμοσμένο για να παρουσιάζει μοναδικά χαρακτηριστικά καθώς και προγράμματα εγκατάστασης.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα, Oxide, περιεχόμενο εργαστηρίου και πολλά άλλα. Με την αξιόπιστη και συνεπή σουίτα ελέγχου, τόσο οι ισχυροί χρήστες όσο και οι αρχάριοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εύκολα. Για πιο ασφαλή λογαριασμό, έχετε μια δυνατότητα επαλήθευσης σε 2 βήματα από τον Επαληθευτή Google.

Φτάνοντας στην τιμή του, ξεκινά από 15 $/μήνα για 20 κουλοχέρηδες. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 72 ωρών από την παραγγελία του διακομιστή.

Διακομιστές Survival

Αποκτήστε τη φιλοξενία του διακομιστή Space Engineers από Διακομιστές Survival και βουτήξτε στον κόσμο του αγνώστου. Σας προσφέρουν χρήσιμες λειτουργίες για να αποκτήσετε τον έλεγχο του διακομιστή σας και να τον εγκαταστήσετε αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Ο πίνακας ελέγχου τους έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να αλλάζετε αμέσως την τοποθεσία σας, να τροποποιείτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας, να ενεργοποιείτε τη ρύθμιση του διακομιστή, να εγκαταστήσετε πρόσθετα και mods και να σας δίνει πρόσβαση στο φόρουμ μηχανικών διαστήματος. Επιπλέον, θα έχετε εξαιρετικά γρήγορες μονάδες SSD με επεξεργαστή AMD, που σας βοηθά να έχετε γρήγορη απόκριση.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων, κλείδωμα πρόσβασης διακομιστή, πλήρες FTP, πιο πρόσφατες εκδόσεις υποστηριζόμενων mods, αλλαγή χάρτη και πολλά άλλα. Είναι επίσης συμβατό με Xbox και PC crossplay. Υπάρχουν 7 σταθμοί διακομιστών που κάνουν την εργασία σας ευκολότερη και ταχύτερη, συμπεριλαμβανομένων 4 στις ΗΠΑ και 1 στη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Σιγκαπούρη. Όλα τα κέντρα δεδομένων προστατεύονται από DDoS για να παρέχουν ασφάλεια διακομιστή.

  Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για διακοπές χρησιμοποιώντας τις Αγορές Google

Επιλέξτε την πλησιέστερη τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας, τη θέση υποδοχής, τον κύκλο χρέωσης και όχι. των διακομιστών που θέλετε να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά. Η τιμή ξεκινά από 8 $/μήνα.

ServerBlend

Παίξτε χωρίς διακοπή αποκτώντας τη φιλοξενία του αποκλειστικού διακομιστή σας από το Space Engineers ServerBlend. Έχουν συνεργαστεί απευθείας με την KeenSWH για να παρέχουν καλύτερη απόδοση και εξειδικευμένη υποστήριξη.

Το ServerBlend έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στην ανάπτυξη του πίνακα ελέγχου του ώστε να τον χρησιμοποιεί χωρίς κόπο και φαίνεται ευχάριστο στα μάτια. Δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη διαμόρφωση, τη δημιουργία και τη διαχείριση του διακομιστή παιχνιδιών σας. Αξιοποιούν επεξεργαστές Intel Xeon, ECC RAM, μονάδες HDD/SSD και RAID για καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία.

Μπορείτε να ελέγξετε τον διακομιστή του παιχνιδιού και να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές με διακόπτες, αναπτυσσόμενα μενού και κουτιά που θέλετε με τον πίνακα ελέγχου SESM. Επίσης, προσφέρουν αυτόματες εγκαταστάσεις και ενημερώσεις mod, διαχείριση αρχείων, παρακολούθηση απόδοσης, TORCH και Remote API.

Το ServerBlend καταβάλλει προσπάθειες για να επιτύχει το χαμηλότερο δυνατό ping για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού και ποιοτικό δίκτυο. Η ρύθμισή σας διαρκεί συνήθως 1-2 ώρες και 12 ώρες αν γίνει χειροκίνητα, αλλά το Server Blend το κάνει μέσα σε λίγα λεπτά. Τα κέντρα δεδομένων του Server Blend είναι διαθέσιμα στο Μόντρεαλ, στο Vint Hill, στο Hillsboro, στη Νέα Υόρκη, στο Falkenstein, στο Ντάλας, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϊ και στο Roubaix.

Η τιμή ξεκινά από 11,48 $/μήνα με προστασία DDoS και εγγύηση ικανοποίησης υπηρεσιών 14 ημερών.

GTXGaming

GTXGaming είναι επίσημος πάροχος υπηρεσιών για τη φιλοξενία διακομιστών Space Engineers. Συνεργάζονται απευθείας με τους προγραμματιστές για να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες λαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα φιλοξενίας. Προσφέρουν επίσης έναν διακομιστή Xbox με crossplay Xbox/Steam και ενεργοποιώντας το crossplay από τις ρυθμίσεις του διακομιστή, οι παίκτες και από τους δύο διακομιστές μπορούν να παίξουν μαζί.

Έχουν αναπτύξει τον πίνακα ελέγχου τους με τέτοιο τρόπο που σας επιτρέπει να διαμορφώνετε ή να αλλάζετε εύκολα τις ρυθμίσεις γρήγορα με τα αναπτυσσόμενα μενού και να παρέχουν πλαίσια για μενού “επιλογή για ενεργοποίηση”.

Μεταβείτε σε οποιοδήποτε παιχνίδι φιλοξενούν μέσα σε λίγα κλικ. Για να συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χρησιμοποιούν νέα συστήματα της Dell, τα οποία αντικαθίστανται κάθε χρόνο για να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή της βιομηχανίας φιλοξενίας σε δέκα χρόνια φιλοξενίας. Χρησιμοποιούν ισχυρό επεξεργαστή E3 ή επεξεργαστές i7/i9 ενώ σας δίνουν την επιλογή για έναν νέο και ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzens.

Οι προγραμματιστές τους ενημερώνουν ακατάπαυστα και συνεχώς τα νέα τους πρότυπα για να προσθέτουν νέες λειτουργίες όπως ζητούν οι χρήστες. Δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα από τον διακομιστή σας όταν έχετε μια δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκτός τοποθεσίας. Αποκτήστε πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία για να διευκολύνετε τη συντήρηση του διακομιστή εγκαθιστώντας τα γρήγορα μέσω του Mod Manager.

GTXGaming διαθέτει κέντρα δεδομένων σε πολλές πόλεις, όπως το Λος Άντζελες, το Ντάλας, η Νέα Υόρκη, το Όρεγκον, η Σάρλοτ, το Κεμπέκ, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Φρανκφούρτη, η Στοκχόλμη, η Μόσχα, το Σίδνεϊ, η Σιγκαπούρη και η Μαλαισία. Με την όμορφη διεπαφή ιστού, μπορείτε να προσθέσετε έναν δευτερεύοντα χρήστη για τις αλλαγές που θέλετε και να έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή σας.

Προσφέρουν υποστήριξη Torch, ο οποίος είναι ένας αποκλειστικός διακομιστής που δημιουργήθηκε από την κοινότητα του Space Engineers με ισχυρά εργαλεία. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, ζητήστε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 24 ωρών από την παραγγελία του διακομιστή.

LogicServers

Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι όταν μιλάτε για χώρο;

Λοιπόν, το κάνω!

Αν αγαπάτε το διάστημα και θέλετε να τον εξερευνήσετε πιο εικονικά, το έχετε LogicServers για να κάνετε κατασκευή και μηχανική χωρίς κόπο και να κατασκευάσετε τα διαστημόπλοιά σας, να εξερευνήσετε πλανήτες και το σύμπαν, να επιβιώσετε στο διάστημα και πολλά άλλα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις πολεμικές μηχανές και τις οχυρώσεις σας για να επιβιώσετε σε πλανήτες παίζοντας ως shooter πρώτου προσώπου. Το LogicServers προσφέρει κορυφαία απόδοση και ταχύτητα. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούν μόνο το πιο πρόσφατο και καλύτερο υλικό, συμπεριλαμβανομένου ενός επεξεργαστή 4,0 Ghz+, του αποθηκευτικού χώρου NVMe/SSD, των uplinks gigabit και της επαναφοράς λειτουργιών με backup &amp.

  Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Ansible στο Ubuntu;

Το LogicServers προσφέρει προστασία DDoS για ασφάλεια για να βοηθά τους χρήστες να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς καμία παρέμβαση. Έχετε πρόσβαση σε αρχεία FTP, προβολή κονσόλας και μινιμαλιστικό πρόγραμμα επεξεργασίας ρυθμίσεων στον πίνακα ελέγχου TCAdmin για καλύτερη εμπειρία.

Προσφέρουν γρήγορη ρύθμιση διακομιστή, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε γρήγορα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ένα γρήγορο πρόγραμμα εγκατάστασης mod στους διακομιστές παιχνιδιών σας. Διαθέτουν διαφορετικά κέντρα δεδομένων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ασία-Ειρηνικό για ευρύτερη κάλυψη δικτύου σε όλο τον κόσμο με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Η τιμή για αυτόν τον διακομιστή παιχνιδιών ξεκινά από 9,38 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες.

Βελτιώστε τους διακομιστές

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο και ρεαλιστικό διακομιστή παιχνιδιών Space Engineers που διατίθεται σε προσιτή τιμή;

Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις!

Προσπαθήστε Βελτιώστε τους διακομιστές.

Ο διακομιστής σας θα εγκατασταθεί σε λίγα λεπτά μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή και θα είστε έτοιμοι να παίξετε. Έχουν σχεδιάσει το δίκτυό τους για παίκτες από παίκτες για να εξασφαλίσουν μια «εξορθολογισμένη» εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις.

Απολαύστε τις ισχυρές δυνατότητες και την ευέλικτη σχεδίαση του πίνακα ελέγχου που σας οδηγεί να διαχειρίζεστε όλες τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας και να εγκαταστήσετε άμεσα τυχόν πρόσθετα από το Mod Manager. Παίρνετε επεξεργαστές διαμόρφωσης, μπορείτε να δείτε την κατάσταση του διακομιστή και να χρησιμοποιήσετε mods με 1 κλικ.

Υπάρχουν 22 τοποθεσίες για κέντρα δεδομένων από διαφορετικές ηπείρους όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία, η Νότια Αμερική και η Αφρική.

Η τιμή των διακομιστών Streamline ξεκινά από 2 $/κουλοχέρη.

Nitrado

Επιλέξτε το πρόγραμμα ενοικίασης διακομιστή σας από έναν από τους καλύτερους παρόχους διακομιστών παιχνιδιών Space Engineers, Nitrado, χωρίς ελάχιστο όρο ή σύμβαση.

Το Nitrado χρησιμοποιεί υλικό διακομιστή που είναι ασφαλές για σφάλματα και υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει απαράμιλλη απόδοση παιχνιδιού και πραγματοποιεί καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τα αρχεία διακομιστή. Για να προσφέρουν γρήγορη απόκριση, χρησιμοποιούν σύνδεση 500 Gbit στη Φρανκφούρτη επί του Μάιν και άμεσες συνομιλίες με UnityMedia/UPC, Tiscali, Deutsche Telekom, Telia Sonera και άλλους παρόχους.

Το Nitrado συνδέεται με τα AMS-IX, LINX και DE-CIX για τη διασφάλιση των χαμηλότερων ping σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία του σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις διακομιστή με ένα μόνο κλικ. Με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης αρχείων, μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα mods και αρχεία. Έχετε απεριόριστη πρόσβαση στη διαμόρφωση αρχείων και μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στη βάση δεδομένων MySQL μέσω του phpMyAdmin.

Αποκτάτε γρήγορη εμπειρία υποστήριξης πελατών σε 9 γλώσσες. Η Nitrado διαθέτει κέντρα δεδομένων σε 7 τοποθεσίες, επιτρέπει την εναλλαγή παιχνιδιών ανά πάσα στιγμή, πλήρη πρόσβαση μέσω FTP, RCON και διεπαφής ιστού Nitrado και οι διακομιστές παιχνιδιών τους είναι πιστοποιημένοι με ESL Premium.

Η τιμή ξεκινά από 3,25 $ για 10 παίκτες, διάρκεια 3 ημερών, έως 5 εγκαταστάσεις παιχνιδιών στο cloud. Ή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε προσαρμοσμένη τιμολόγηση που ξεκινά από 5,20 $.

GPORTAL

Ενοικιάστε τον διακομιστή σας Space Engineers από GPORTAL για να επωφεληθείτε από πλεονεκτήματα όπως 50 GB αντίγραφο ασφαλείας για ρυθμίσεις παραμέτρων και αποθηκευμένα παιχνίδια, πιο πρόσφατο υλικό, μονάδες NVMe/SSD, γρήγορη και εύκολη εναλλαγή παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης mod και την επιλογή να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις μέσω της διεπαφής ιστού του GPORTAL. Για παιχνίδι σε λειτουργία πολλών παικτών για έως και 16 παίκτες, το GPORTAL προσφέρει γρήγορη απόδοση διακομιστή και αυτόματες αναβαθμίσεις ισχύος για ενίσχυση του διακομιστή Space Engineers. Το GPORTAL εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με δεκάδες Intel Xeon E5 2690V2.

Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της υποδοχής σας, την περίοδο ενοικίασής σας για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον διακομιστή οπουδήποτε στον κόσμο. Πραγματοποιήστε εύκολες πληρωμές μέσω PayPal, πιστωτικής κάρτας, Paysafecard κ.λπ. Έχουν 14 σταθμούς διακομιστών στο Ντάλας, την Ουάσιγκτον, το Λος Άντζελες, το Μόντρεαλ, το Σίδνεϊ, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊπέι, το Τόκιο, τη Μόσχα, το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη, τη Φρανκφούρτη, το Σάο Πάολο και το Γιοχάνεσμπουργκ.

συμπέρασμα

Το Space Engineers είναι αναμφίβολα ένα συναρπαστικό παιχνίδι που μπορεί να σας ταξιδέψει στους άγνωστους κόσμους (εικονικά), να δημιουργήσετε τη βάση σας στο διάστημα και να σας διδάξει δεξιότητες επιβίωσης σε δυσμενή περιβάλλοντα.

Επομένως, εάν είστε λάτρης του διαστήματος, επιλέξτε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστών Space Engineers και παίξτε τα παιχνίδια σας χωρίς καμία ταλαιπωρία.