8 καλύτερες λύσεις εικονικής επιφάνειας εργασίας για ιδιώτες ή επιχειρήσεις

Με την εξέλιξη των χώρων εργασίας, μπορούμε πλέον να έχουμε πρόσβαση στον ψηφιακό μας κόσμο από οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Η εικονικοποίηση επιφάνειας εργασίας θεωρήθηκε ως μια λύση για την ενεργοποίηση της ασφάλειας κεντρικής διαχείρισης των επιτραπέζιων υπολογιστών του χρήστη σας με λιγότερα έξοδα διαχείρισης IT.

Χρησιμοποιώντας εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από επιτραπέζιο υπολογιστή iPad και Android ή φορητό υπολογιστή. Έχετε πρόσβαση στο εξατομικευμένο περιβάλλον επιφάνειας εργασίας ή σε έναν χώρο εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να εργαστώ στο σπίτι, στο γραφείο, από ένα ξενοδοχείο ή οπουδήποτε αλλού. Και από κάθε συσκευή, θα έχω πρόσβαση στα δεδομένα και τις εφαρμογές μου.

Τώρα, αυτή η προσέγγιση διαχωρίζει τα δεδομένα και τις εφαρμογές του λειτουργικού σας συστήματος από το τοπικό υλικό, εκτελώντας τα ξεχωριστά σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή.

Η εσωτερική δημιουργία ενός περιβάλλοντος εικονικοποίησης επιφάνειας εργασίας ήταν δαπανηρή και περίπλοκη. Οι χρήστες συχνά δεν έχουν την εμπειρία παραγωγικότητας ενός τοπικά εξοπλισμένου επιτραπέζιου υπολογιστή και μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες και μερικές φορές μήνες για να τεθεί σε λειτουργία μια επιτυχημένη εφαρμογή.

Λοιπόν, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες φιλοξενίας;

V2 Cloud

Για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η δημιουργία μιας υποδομής υπολογιστών υπολογιστών που βασίζεται σε σύννεφο μπορεί να είναι δαπανηρή και δύσκολη η ασφαλής διαχείριση. Το V2 Cloud μπορεί να βοηθήσει.

Το V2 cloud είναι μια επιφάνεια εργασίας ως προσφορά υπηρεσίας. Σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση με ασφάλεια σε δεδομένα, επιχειρηματικές εφαρμογές, έγγραφα και άλλους πόρους από οπουδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή.

Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows πολλαπλών χρηστών με Microsoft Office. Οι υπάλληλοι και οι σύμβουλοί σας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της επιχείρησής σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, τηλέφωνο ή tablet οπουδήποτε.

Με το V2 Cloud, δεν χρειάζεται να γράψετε κανέναν κώδικα για να έχετε μια έκδοση cloud του λογισμικού σας. Μπορείτε εύκολα να αξιοποιήσετε το μοντέλο που βασίζεται σε συνδρομή αντί για τις διαρκείς άδειες χρήσης.

Το V2 Cloud παρέχει μια ασφαλή και οικονομικά αποδοτική εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή υψηλής ποιότητας με ζωντανή παρακολούθηση και τεχνική υποστήριξη 24/7. Στην εικονική επιφάνεια εργασίας σας στο cloud V2, μπορείτε να προσθέσετε έως και 250 μέλη και μπορούν να μοιράζονται αρχεία και εφαρμογές μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τους.

Φιλοξενεί με ασφάλεια τους υπολογιστές σας Cloud, ώστε να είναι πάντα βέλτιστοι και προσβάσιμοι. Τα πάντα δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας κάθε μέρα και έχετε όλο τον έλεγχο διαχειριστή. Ως διαχειριστής, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό χρειάζεστε και να προσθέσετε όσους χρήστες θέλετε.

Μόλις προστεθούν οι χρήστες στον χώρο εργασίας, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας τους και σε όλες τις εφαρμογές της επιχείρησής σας από Προσωπικές συσκευές χρησιμοποιώντας απλώς ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, χωρίς να απαιτείται προσθήκη. Έτσι, τα δεδομένα δεν φεύγουν ποτέ από τον χώρο εργασίας και όλα παραμένουν με ασφάλεια στο cloud.

Το Microsoft Active Directory είναι συμβατό με το νέφος V2. Μπορεί να υποστηρίξει έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων χρησιμοποιώντας μια σύνδεση AD. Δεν χρειάζεται να τα αντιγράψετε στο V2 Cloud για να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα κατάλογο και τα εταιρικά σας διαπιστευτήρια.

Το V2 Cloud έχει συνεργαστεί με την OVH για να προσφέρει επιτραπέζιους υπολογιστές σε πολλά κέντρα δεδομένων όπως παρακάτω σε όλο τον κόσμο.

 • Μόντρεαλ
 • Παρίσι
 • Σιγκαπούρη
 • Σίδνεϊ
 • Βάσιγκτων
 • Λονδίνο
 • Βαρσοβία
 • Φρανκφούρτη
 • Πόρτλαντ
 • Βομβάη (η επιλογή αυτού του κέντρου δεδομένων μπορεί να είναι χρήσιμη για τη λήψη εικονικών επιτραπέζιων υπολογιστών στην Ινδία για απομακρυσμένους υπαλλήλους)

Καματέρα

Η Kamatera προσφέρει επιτραπέζιους υπολογιστές Windows 10 και 8.

Μπορείτε να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη λειτουργία που σας δίνει επιλογές φιλοξενίας του διακομιστή σας σε οποιοδήποτε από τα 18 κέντρα δεδομένων. Το Kamatera υποστηρίζει Linux, Windows και προσαρμοσμένα λειτουργικά συστήματα.

  Πώς να αντιστοιχίσετε εύκολα τις γραμματοσειρές Google σωστά

Είναι ίσως το πιο γρήγορο σύννεφο στον πλανήτη λόγω των παρακάτω προσφορών:

 • Οι ταχύτεροι επεξεργαστές Intel Xeon Gold
 • Ταχύτητα δημόσιας και ιδιωτικής δικτύωσης 100 Gbit
 • Αποθήκευση NVMe για μη συμφόρηση I/O
 • Εγγυημένοι αποκλειστικοί πόροι για κάθε διακομιστή
 • Η φιλική προς το χρήστη κονσόλα διαχείρισης cloud για ανάπτυξη σε δευτερόλεπτα

Κοχύλια

Αποκτήστε τον προσωπικό σας υπολογιστή cloud με τα Shells και αρχίστε να τον χρησιμοποιείτε σε λίγα λεπτά. Είναι χρήσιμο για φοιτητές, εργαζόμενους, δημιουργούς, κωδικοποιητές και οποιονδήποτε το χρειάζεται.

Η Shell σάς παρέχει έναν ασφαλή και ισχυρό επιτραπέζιο υπολογιστή προσβάσιμο από οπουδήποτε και από πολλές συσκευές, όπως έξυπνη τηλεόραση, smartphone κ.λπ.

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό και την απόδοση του επιτραπέζιου υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε το για να γράψετε κωδικούς στα τηλέφωνά σας, να δημιουργήσετε μουσικά κομμάτια στην τηλεόραση και πολλά άλλα. Μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε έργα χρησιμοποιώντας το Shell σε οποιαδήποτε συσκευή όπως είναι στο cloud.

Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε, να αποκτήσετε πρόσβαση, να αποθηκεύσετε και να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τρένο και να παραλάβετε πράγματα από όπου τα αφήσατε ανά πάσα στιγμή. Με το Shell, δεν είστε πλέον περιορισμένοι στη χρήση μόνο ενός λειτουργικού συστήματος όπως Mac/Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιτραπέζια έκδοση του MS Excel στο iPad σας ή να παίξετε παιχνίδια υπολογιστή στα smartphone Android σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης εικονικής επιφάνειας εργασίας είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για απώλεια δεδομένων λόγω κλεμμένης ή κατεστραμμένης συσκευής. Η Shell παρέχει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και προστατεύει πάντα τα δεδομένα σας στο cloud. Επιπλέον, η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και τα τείχη προστασίας διατηρούν τα δεδομένα σας ιδιωτικά όλη την ώρα.

Σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο ή τα χρήματά σας σε ακριβές, χρονοβόρες αναβαθμίσεις. Η Shell προσφέρει πολλά σχέδια, ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημά σας για καλύτερη απόδοση, μνήμη και ταχύτητα. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα παλιά σας συστήματα σε νέους υπολογιστές cloud και να ενημερώσετε τις δυνατότητές τους με ένα κλικ.

Απολαύστε τον υπολογιστή σας στο cloud με μόλις 4,95 $ και θα λάβετε επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Flaneer

Το εξαιρετικά ευέλικτο Flaneer Οι σταθμοί εργασίας cloud μπορούν να καλύψουν διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών γενικής χρήσης, υψηλής τεχνολογίας και σταθμών υψηλής έντασης γραφικών για εταιρείες κινουμένων σχεδίων και παιχνιδιών.

Η στιβαρή του υποδομή και το καλά σχεδιασμένο πλαίσιο βοηθούν στη ρύθμιση και την ανάπτυξη εικονικών επιτραπέζιων υπολογιστών σε κλίμακα και σε λίγα λεπτά με λίγα μόνο κλικ. Ως αποτέλεσμα, οι οργανισμοί μπορούν να επικεντρωθούν στις βασικές τους ικανότητες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα αντί να σπαταλούν χρόνο σε ρυθμίσεις και ενημερώσεις πληροφορικής.

Εκτός από την προσφορά ταχύτερων εικονικών σταθμών εργασίας, το Flanner περιλαμβάνει επίσης σχεδόν όλα τα καλύτερα προγράμματα και εφαρμογές σε αυτούς τους σταθμούς εργασίας. Ο χρήστης χρειάζεται μόνο να συνδεθεί χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες πληροφορίες άδειας χρήσης και να ξεκινήσει την παράδοση του έργου.

Το Flaneer προσφέρει εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές που υιοθετούνται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το αν αναζητάτε νέους χώρους εργασίας για νέες προσλήψεις, αναβαθμίζετε ή μετακινείτε την τοποθεσία σας.

Η κονσόλα του Flaneer είναι όπως φαίνεται παρακάτω:

Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να υιοθετήσετε μια προσαρμοσμένη επιφάνεια εργασίας Flaneer, καθώς προστατεύεται από κορυφαία πρότυπα ασφάλειας και συμμόρφωσης καθώς φιλοξενείται στο AWS. Μεταξύ άλλων προτύπων, το AWS υποστηρίζει PCI-DSS, HIPAA/HITECH, GDPR και FIPS 140-2.

Με την εφαρμογή του Flanner, μπορείτε να μειώσετε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας ολόκληρης της υποδομής πληροφορικής.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει ένα εξαιρετικά ασφαλές πρωτόκολλο ροής DCV και την ευελιξία να πειραματιστείτε με άλλα πρωτόκολλα.
 • Παρέχει μια εύχρηστη διοικητική περιοχή για την τροποποίηση των πόρων του σταθμού εργασίας όπως απαιτείται.
 • Ταιριάζει καλύτερα για έντονες υπολογιστικές δραστηριότητες όπως ανάπτυξη παιχνιδιών, επεξεργασία βίντεο και αρχιτεκτονική μηχανική.
 • Χωρίς να θέσετε σε παύση τυχόν εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, μπορείτε να ενημερώσετε τον χώρο εργασίας σας με 450 δυνατότητες πόρων όπως απαιτείται.
  10 Αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή AMD για τις εφαρμογές της επιχείρησής σας

Αυτοί οι προηγμένοι, τεχνολογικά εξοπλισμένοι χώροι εργασίας είναι κατάλληλοι για μεγάλες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Καθώς παρέχει πλήρως προσαρμοσμένους χώρους εργασίας, η τιμολόγησή του είναι επίσης ευθυγραμμισμένη ώστε να εξυπηρετεί όλους τους διαφορετικούς τομείς και οργανισμούς.

Χώροι εργασίας του Amazon

Χώροι εργασίας του Amazon είναι μια λύση DaaS (Desktop as a Service). Πρόκειται για μια ασφαλή διαχειριζόμενη επιφάνεια εργασίας cloud που διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα και πόρους εφαρμογών από οπουδήποτε σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή.

Μπορείτε να παρέχετε επιτραπέζιους υπολογιστές Windows ή Linux μέσα σε λίγα λεπτά για να εκπληρώσετε την υπόσχεση να “φέρετε τη συσκευή σας”. Επιτρέπει σε απομακρυσμένους, κινητούς και συμβασιούχους υπαλλήλους και βελτιστοποιεί τις διαδικασίες δοκιμών και ανάπτυξης.

Δεδομένου ότι τα δεδομένα μεταδίδονται στις συσκευές σας σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν αποθηκεύονται τοπικά, οι χώροι εργασίας του Amazon βοηθούν στη βελτίωση της ασφάλειάς σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε το κόστος και την πολυπλοκότητα εξαλείφοντας την ανάγκη δημιουργίας της εσωτερικής υποδομής για κληρονομικές αναπτύξεις VDI.

Το Amazon WAM (Διαχείριση εφαρμογών στο χώρο εργασίας) κάνει την ανάπτυξη και τη διαχείριση των εφαρμογών σας στο χώρο εργασίας του amazon ευέλικτη, ταχύτερη και ασφαλή.

Φροντίζει για όλες τις ενημερώσεις, τις ενημερώσεις κώδικα και την αφαίρεση των εφαρμογών στο εικονικό σύστημα. Μπορεί να παρέχει γρήγορα εφαρμογές επιφάνειας εργασίας στο εικονικοποιημένο σύστημά σας ως κοντέινερ. Έτσι φαίνεται η διεπαφή του Amazon Workplace Application Manager:

Με τη βοήθεια του Amazon Workspace, δεν χρειάζεται να υπεραγοράζετε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε επιτραπέζιους υπολογιστές cloud κατά παραγγελία για να καλύψετε τις ανάγκες του χρήστη σας. Έτσι, το κόστος μειώνεται κατά ένα καλό περιθώριο.

Όλες οι διοικητικές εργασίες, όπως η παροχή, η συντήρηση και η ανακύκλωση επιτραπέζιων υπολογιστών αναλαμβάνονται από το Amazon Workspace. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Workspace από οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows ή Mac, iPad, tablet Android και προγράμματα περιήγησης ιστού Chrome και Firefox.

Microsoft Azure

Εικονική επιφάνεια εργασίας των Windows από Microsoft Azure είναι μια τέλεια λύση cloud για εικονικοποίηση επιφάνειας εργασίας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή σας. Προσφέρει υποστήριξη εγγενούς πελάτη για Windows, Android, Mac, καθώς και HTML5, ώστε να έχετε πρόσβαση σε απομακρυσμένους επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές για σχεδόν οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Σας παρέχει μια υποδομή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που περιέχει τους ρόλους που θα έπρεπε να διαχειριστείτε. Όλα τα VM σας στην υπηρεσία εικονικής επιφάνειας εργασίας των Windows επικοινωνούν μέσω μιας ασφαλούς εξερχόμενης σύνδεσης και επωφεληθείτε από την απεριόριστη χωρητικότητα. Με βάση τον φόρτο εργασίας, σας δίνει επίσης περισσότερες επιλογές και πώς μπορείτε να διανείμετε τους χρήστες σε αυτά τα VMS.

Διαθέτει υποστήριξη για σύγχρονες εφαρμογές όπως εφαρμογές OneNote και Office 365. Μπορείτε να αναπτύξετε μια πλήρη επιφάνεια εργασίας, απομακρυσμένες εφαρμογές ή και τα δύο και επίσης να αυξήσετε ή να μειώσετε την κλίμακα ανάλογα με τις ανάγκες και πληρώνετε μόνο ανάλογα με τη χρήση.

Μπορείτε να εκχωρήσετε πολλούς χρήστες σε ένα μόνο VM χρησιμοποιώντας ένα λειτουργικό σύστημα πελάτη και όχι ένα λειτουργικό σύστημα διακομιστή. Η εικονική επιφάνεια εργασίας των Windows ξεφεύγει μοναδικά από έναν χρήστη ανά εικονική μηχανή και προσφέρει τη μοναδική εμπειρία πολλαπλών περιόδων λειτουργίας των Windows 10.

Παρέχει επίσης μια επιλογή για φόρτωση χρηστών ισορροπίας στις ομάδες κεντρικών υπολογιστών εικονικής μηχανής σας. Έτσι, για καλύτερη απόδοση, μπορείτε να διαμορφώσετε τη λειτουργία αναπνοής. Κατανέμει ομοιόμορφα τους χρήστες σας σε όλη την ομάδα κεντρικού υπολογιστή για τον φόρτο εργασίας σας. Διαθέτει επίσης προ-ενσωματωμένα πρότυπα διαχείρισης πόρων Azure για να δημιουργείτε και να ενημερώνετε με συνέπεια τις δημοσκοπήσεις κεντρικού υπολογιστή σας.

  Τα 10 καλύτερα πρόσθετα Kodi για να παρακολουθήσετε την Premier League

Τώρα ο συνδυασμός της υποδομής εικονικής μηχανής που φιλοξενείται από το cloud της Microsoft και η σύνδεση με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο OneDrive είναι τόσο γρήγορος όσο και απύθμενος.

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές Windows 7 προσφέρουν το μοναδικό πλεονέκτημα ότι σας επιτρέπουν να τους εκτελείτε στο cloud για έως και τρία χρόνια χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020 και την ημερομηνία υποστήριξης. Μπορείτε επίσης να μετεγκαταστήσετε το υπάρχον RDS σας.

Dev Box

Microsoft Dev Box δεν είναι μια «τυπική» λύση εικονικής επιφάνειας εργασίας. είναι ένας αυτοεξυπηρετούμενος, ισχυρός σταθμός εργασίας cloud για προγραμματιστές με εργαλεία που τους βοηθούν να κωδικοποιούν εν κινήσει. Έρχεται προφορτωμένο με βοηθητικά προγράμματα που επικεντρώνονται στους προγραμματιστές, επιτρέποντάς τους να ξεκινήσουν τον κώδικα μέσα σε λίγα λεπτά.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να προσαρμόσει αυτά τα κουτιά dev για συγκεκριμένες ροές εργασίας και να συνεργαστεί με τα παγκόσμια μέλη της ομάδας τους.

Πηγή: Microsoft

Μπορείτε να αναπτύξετε πολλαπλά κουτιά προγραμματισμού για διαφορετικά έργα και να εναλλάσσεστε μεταξύ τους εύκολα. Όταν δεν χρησιμοποιείται, επιτρέπει την αδρανοποίηση μεμονωμένων πλαισίων προγραμματιστών για να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό. Επιπλέον, είναι συμβατό με το Microsoft Intune για να παρέχει κορυφαία στον κλάδο ασφάλεια στην υποδομή σας στο cloud, παρόμοια με την ασφάλεια φυσικών σταθμών εργασίας.

Το Microsoft Dev Box επιτρέπει την επιβολή λεπτομερών πολιτικών για ανώτερη εσωτερική ασφάλεια και έλεγχο πρόσβασης. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη ρύθμιση αδειών ανά έργο ανά προγραμματιστή, παρόμοια με οποιαδήποτε ισχυρή υποδομή πληροφορικής μηδενικής εμπιστοσύνης.

Μπορείτε να αναπτύξετε το Dev Box στην πλησιέστερη περιοχή σας Azure και να ξεκινήσετε δωρεάν με πιστώσεις $200 για κατανάλωση σε ένα μήνα. Στη συνέχεια, είναι pay-as-you-go.

Κωδικοποιητής

Κατασκευασμένο για προγραμματιστές, Κωδικοποιητής είναι μια επιλογή ανοιχτού κώδικα για τη μεταφορά κωδικοποίησης στο cloud. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία για την εκτέλεση χώρων εργασίας Coder σε VM, Kubernetes, κοντέινερ Docker κ.λπ., χρησιμοποιώντας το πλεόνασμα υπολογιστικών πόρων ενός οργανισμού.

Το Coder επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενημερώνουν τους χώρους εργασίας τους με μερικές γραμμές κώδικα για να επωφεληθούν από το πιο πρόσφατο διαθέσιμο υλικό. Ομοίως, οι διαχειριστές μπορούν να προωθήσουν ενημερώσεις ασφαλείας σε ολόκληρο το σύνολο των χώρων εργασίας του Coder μέσα σε λίγα λεπτά.

Κάθε χώρος εργασίας κλείνει μόνος του μετά από μια προκαθορισμένη διάρκεια αδράνειας. Επιπλέον, αυτός ο αυτόματος τερματισμός μπορεί να συμβεί όπως έχει προγραμματιστεί για εξοικονόμηση λογαριασμών και οι χώροι εργασίας ενεργοποιούνται πριν από τη σύνδεση του προγραμματιστή.

Το Coder παρέχει απίστευτα γρήγορη δικτύωση, στενή ενοποίηση μεταξύ δεδομένων και περιβαλλόντων προγραμματιστή και δυνατότητα απομακρυσμένης κωδικοποίησης από οπουδήποτε. Βοηθά επίσης να επιτευχθεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της προσαρμογής του χώρου εργασίας των προγραμματιστών και της ασφάλειας, επιτρέποντάς τους να εργάζονται ελεύθερα χωρίς να χρειάζονται πλήρη δικαιώματα διαχειριστή.

Για κορυφαία ασφάλεια δικτύου, ο Coder χρησιμοποιεί το WireGuard, ένα σύγχρονο πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται σε πολλά κορυφαία στον κλάδο VPN, για να παρέχει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τον Κωδικοποιητή χωρίς τυπική σύνδεση στο Διαδίκτυο σε περιβάλλον με διάκενο αέρα, με μία μόνο εισερχόμενη θύρα HTTPS για βέλτιστη λειτουργία.

Επιπλέον, ο Coder έχει αξιοπρεπείς επιλογές ενσωμάτωσης και υποστηρίζει single sign-on, έλεγχο ταυτότητας με αυτόματο grit και συνδέσεις SSH. Επιτρέπει την παροχή υποδομής σε βάση ανά χώρο εργασίας για να ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες οποιουδήποτε οργανισμού. Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει με διάφορα λειτουργικά συστήματα (Linux, Windows, macOS) και αρχιτεκτονική υλικού (x86 και ARM).

συμπέρασμα

Ελπίζω οι παραπάνω πληροφορίες να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον πάροχο φιλοξενίας εικονικής επιφάνειας εργασίας με βάση τις ανάγκες σας. Είναι μια έξυπνη απόφαση να αξιοποιήσετε τις παραπάνω πλατφόρμες όταν εσείς ή ο υπάλληλος σας βρίσκεστε εν κινήσει.

Στη συνέχεια, ανακαλύψτε λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για πρόσβαση στον υπολογιστή σας από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.