8 καλύτερες εφαρμογές/εργαλεία σαρωτή αποδείξεων για την παρακολούθηση των εξόδων

Είτε προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά της επιχείρησής σας, πρέπει να γνωρίζετε πού πηγαίνουν τα χρήματά σας. Ως αποτέλεσμα, η ύπαρξη ενός σαρωτή αποδείξεων είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να επιλέξει κανείς.

Οι εισπράξεις από όποια εμπορεύματα ή προϊόντα αγοράζετε από τα καταστήματα είναι επιρρεπή σε λάθος τοποθέτηση, είτε σε έναν ωκεανό εγγράφων είτε σε ένα συνονθύλευμα χαρτιών. Από την άλλη πλευρά, τα φυσικά χαρτιά είναι πιο πιθανό να καταστραφούν ή να καταστραφούν.

Η εναλλαγή των εκτυπωμένων αποδείξεων και των εγγράφων σας σε ψηφιακά αρχεία μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα και ένας σαρωτής αποδείξεων είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την εργασία. Ορισμένοι σαρωτές αποδείξεων προσφέρουν υπηρεσίες Διαδικτύου που σας επιτρέπουν να οργανώσετε και να ανακτήσετε τις αποδείξεις σας από οπουδήποτε.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τι πρέπει να γνωρίζετε για τους σαρωτές αποδείξεων. Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

Τι είναι οι εφαρμογές σαρωτή αποδείξεων;

Οι εφαρμογές σαρωτής αποδείξεων σάς επιτρέπουν να τραβάτε φωτογραφίες από τις φυσικές αποδείξεις σας και να τις μετατρέπετε σε ψηφιακά αντίγραφα που μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε από τον κοινόχρηστο χώρο αποθήκευσης στο cloud. Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, ας μάθουμε τι κάνει ένας σαρωτής αποδείξεων.

Μια εφαρμογή σαρωτή αποδείξεων είναι μια εφαρμογή smartphone που επιτρέπει στο προσωπικό σας να καταγράφει αποδείξεις χρησιμοποιώντας τα κινητά του τηλέφωνα. Για να εξοικονομήσουν χαρτιά, οι επιχειρήσεις άρχισαν να χρησιμοποιούν σαρωτές αποδείξεων για τα επαγγελματικά έξοδα σε συνδυασμό με το λογισμικό OCR (Optical Character Recognition).

Χρειάζεται η επιχείρησή σας λογισμικό σάρωσης αποδείξεων;

Πρέπει να εξετάσετε την αξία των αποδείξεων ανάγνωσης για την εταιρεία σας. Ο πιο προφανής τρόπος για να αποφασίσετε εάν η επιχείρησή σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή σαρωτή αποδείξεων είναι να εξετάσετε πόσο συχνό και πολύπλοκο είναι το σύστημα αποζημίωσης του οργανισμού σας.

Εξετάστε προηγούμενα δεδομένα σχετικά με τις επιχειρηματικές δαπάνες και τη δέσμευση των εργαζομένων. Ρωτήστε τους υπαλλήλους σας εάν πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει.

Το πιο σημαντικό, μιλήστε με το οικονομικό προσωπικό μιας και είναι εκείνοι που ασχολούνται καθημερινά με τις αποζημιώσεις και τα σχετικά με τα έξοδα. Η εφαρμογή σαρωτής αποδείξεων μπορεί να ωφελήσει όλο το εταιρικό προσωπικό μειώνοντας την ποσότητα της μη αυτόματης τεκμηρίωσης που απαιτείται για την αποζημίωση και τη διαχείριση δεδομένων κόστους.

Πλεονεκτήματα της χρήσης μιας εφαρμογής σάρωσης αποδείξεων

Η παλιά τεχνική της πληρωμής αποζημίωσης απαιτεί χρόνο τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για το οικονομικό σας προσωπικό. Η διαδικασία είναι επίσης ευάλωτη σε πολλές γκάφες. Θα είναι δύσκολο για τους εργαζόμενους να λάβουν αποζημίωση για τα έξοδά τους εάν χάσουν τις αποδείξεις τους.

Εδώ μπορεί να σας βοηθήσει η χρήση μιας εφαρμογής σάρωσης αποδείξεων. Επιτρέπει στο προσωπικό σας να υποβάλλει γρήγορα τις αποδείξεις του σε ψηφιακή μορφή. Οι αλγόριθμοι οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων στην εφαρμογή εξαλείφουν τα ανθρώπινα σφάλματα που μπορεί να προκύψουν κατά την απευθείας εισαγωγή δεδομένων από αποδείξεις.

Ένας σαρωτής αποδείξεων για την επιχείρησή σας μπορεί επίσης να βοηθήσει το οικονομικό τμήμα σας. Με τις ψηφιακές αποδείξεις, δεν θα χρειάζεται να κυνηγούν υπαλλήλους για να υποβάλουν αξιώσεις αποδείξεων.

Οι σαρωτές αποδείξεων είναι διαθέσιμοι σε διάφορες διαμορφώσεις, που κυμαίνονται από φυσικές (σαρωτές υπολογιστών και κινητών) έως ψηφιακούς (π.χ. εφαρμογές και διαδικτυακό λογισμικό). Ωστόσο, επειδή αυτό το εργαλείο είναι μια επένδυση, θα πρέπει να μάθετε τις βασικές πτυχές που προσφέρουν τα καλύτερα πριν το αγοράσετε.

  Ευκαιρίες, δεξιότητες για απόκτηση και πόροι μάθησης

Ακολουθεί μια λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν σαρωτή αποδείξεων. Μπορεί να μην τα χρειάζεστε όλα, αλλά ακολουθήστε αυτήν τη συμβουλή για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Χαρακτηριστικά ενός σαρωτή αποδείξεων

Είναι γνωστό ότι κάθε εταιρεία έχει μοναδικές απαιτήσεις για την παρακολούθηση των επιχειρηματικών αποδείξεων. Όταν επιλέγετε μια εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις ανάγκες της εταιρείας σας. Με πολλές εναλλακτικές λύσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των κρίσιμων στοιχείων που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας εφαρμογής διαχείρισης αποδείξεων.

Ικανότητα προσαρμογής

Μπορεί να χρειαστείτε φορητό σαρωτή αποδείξεων όταν χρειάζεται να παρακολουθείτε τις αναφορές δαπανών και τις αποδείξεις για εργαζομένους ή εργολάβους. Αυτό θα μπορούσε να έχει τη μορφή φορητού σαρωτή.

Το μέγεθος του σαρωτή είναι επίσης σημαντικό για τη φορητότητα. Επιλέξτε ένα gadget που είναι ελαφρύ και αρκετά μικροσκοπικό ώστε να χωράει άνετα σε χαρτοφύλακα ή τσάντα.

Διαθεσιμότητα στο Διαδίκτυο

Ένας σαρωτής αποδείξεων που μπορεί να διατεθεί στο διαδίκτυο, όπως η κινητικότητα, είναι εύχρηστος. Θα μπορείτε να συνδεθείτε με λογιστικό λογισμικό πολύ γρήγορα, επιταχύνοντας τη διαδικασία σας. Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε να ανακτήσετε τις αποδείξεις σας ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Αποθηκευτικός Χώρος και Ασφάλεια

Είτε επιλέξετε φυσικό είτε ψηφιακό χώρο αποθήκευσης στο cloud, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους περιορισμούς του σαρωτή αποδείξεων. Θα σαρώνατε τις αποδείξεις σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση; Θα το χρησιμοποιείτε μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις ή θα το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο; Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο αποθηκευτικό χώρο θα χρειαστείτε για το λογισμικό του σαρωτή αποδείξεων ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου.

Μην παραβλέπετε την ασφάλεια της εγκατάστασης αποθήκευσης που επιλέγετε. Θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι όλες οι αποδείξεις και τα χαρτιά προστατεύονται από περισσότερα από ένα επίπεδα προστασίας.

Οι παραδοσιακές αποδείξεις και έγγραφα μπορεί να καταστραφούν ή να καταστραφούν σωματικά, αλλά τα ψηφιακά αρχεία μπορεί να καταλήξουν σε λάθος χέρια εάν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

Ταχύτητα

Μια από τις πιο δυσάρεστες δουλειές που μπορεί να αναλάβει μια επιχείρηση είναι η σάρωση των αποδείξεων για τις καταστάσεις δαπανών. Συνήθως, στους ανθρώπους αρέσει να τελειώνουν αυτή τη αγγαρεία όσο το δυνατόν συντομότερα και ένας αστραπιαία σαρωτής αποδείξεων μπορεί να βοηθήσει. Ορισμένοι σαρωτές ενδέχεται να τραβήξουν μια εικόνα των εγγράφων σας σε μόλις 7,5 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι χρήσιμο για τη σάρωση πολλών αποδείξεων ταυτόχρονα.

Μορφές αρχείων

Οι αποδείξεις σας ενδέχεται να μορφοποιηθούν σε μια συγκεκριμένη μορφή με βάση τον σκοπό για τον οποίο τις χρησιμοποιείτε. Ένας φορολογικός λογιστής μπορεί να απαιτήσει να σαρώσετε ή να ανεβάσετε όλες τις αποδείξεις σας ως PDF, αλλά το πρόγραμμα εξόδων εργασίας σας δέχεται μόνο φωτογραφίες JPEG. Ελέγξτε για να δείτε ποιες μορφές αρχείων δέχεται ο σαρωτής αποδείξεων, ώστε να μην χρειάζεται να τις αλλάξετε μετά τη μη αυτόματη σάρωση.

Εξαγωγιμότητα

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι ο σαρωτής σας καλύπτει ολόκληρη τη ρουτίνα σας αφού σαρώσει τις αποδείξεις σας. Θα τα κρατήσετε στο σύννεφο; Θα τα στείλεις σε κάποιον άλλο; Ο σαρωτής αποδείξεων πρέπει να μπορεί να μεταφέρει αβίαστα σαρωμένα χαρτιά.

Αναζητήστε τις καλύτερες εφαρμογές σαρωτή αποδείξεων στην αγορά τώρα που γνωρίζετε τις βασικές λειτουργίες ενός σαρωτή αποδείξεων. Εδώ πάμε με τη λίστα με τα καλύτερα.

Προσεγμένες αποδείξεις

Το Neat Receipts είναι ένα έξυπνο εργαλείο οργάνωσης και φορητός σαρωτής. Μπορείτε να σαρώσετε αποδείξεις, κάρτες επαφών και έγγραφα εν κινήσει χρησιμοποιώντας τον φορητό σαρωτή Neat Receipts, καθώς το λογισμικό εντοπίζει, ανακτά και οργανώνει σχετικά δεδομένα.

Χαρακτηριστικά

 • Ο φορητός σαρωτής NeatReceipts είναι ελαφρύς και αρκετά συμπαγής ώστε να μπαίνει σε χαρτοφύλακα, σακίδιο ή χειραποσκευή. Επίσης δεν απαιτεί τροφοδοσία AC. Συνδέστε το μέσω USB στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι.
 • Ο υπολογιστής σας μπορεί να τον τροφοδοτήσει μέσω USB.
 • Τακτοποιημένα σαρώνει και εξάγει δεδομένα από οτιδήποτε σαρώνετε, με αποτέλεσμα ψηφιακούς πόρους.
 • Με τα δεδομένα απόδειξης, μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές φόρων ή δαπανών, να εξάγετε στο Excel ή να συγχρονίσετε επαφές χρησιμοποιώντας το Outlook ή το Βιβλίο διευθύνσεων πιο γρήγορα.
 • Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του NeatCloud, η οποία σας επιτρέπει να συγχρονίζετε και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων Neat και να τα προβάλλετε από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ή φορητή συσκευή.
  8 ιστότοποι Crypto News για να παρακολουθείτε τις τελευταίες ενημερώσεις

Επιπλέον, για όσο διάστημα είστε συνδρομητής NeatCloud, θα λαμβάνετε το NeatCare, το οποίο παρέχει πρόσθετη βοήθεια και ασφάλιση ζημιών από ατύχημα για το NeatDesk σας.

Dext

Το Dext προετοιμάζει και συγκεντρώνει την τεκμηρίωσή σας με ακρίβεια 99% και στη συνέχεια τα επεξεργάζεται αμέσως στο λογιστικό σας λογισμικό. Σας επιτρέπει να επενδύετε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που παράγουν αξία.

Χαρακτηριστικά

 • Το Dext Prepare είναι μια απολαυστικά απλή λύση για την οργάνωση και την ψηφιοποίηση όλων των εγγράφων σας.
 • Υποβάλετε μια απόδειξη, έναν λογαριασμό ή μια τραπεζική κίνηση και η Dext θα συλλέξει τις πληροφορίες που θέλετε και θα τις παραδώσει στο λογιστικό σας σύστημα. Θα λάβετε τα ακριβή στοιχεία που χρειάζεστε αντί να σας ζητηθεί να καθίσετε και να τα εισαγάγετε φυσικά.

Το Dext Prepare συλλαμβάνει και επεξεργάζεται κορυφαία δεδομένα της αγοράς πριν τα δημοσιεύσει στο λογιστικό σας σύστημα. Το πρόγραμμα της ομάδας σας ελευθερώνεται για πιο ζωτικής σημασίας εργασίες και λαμβάνετε τη διαβεβαίωση ότι έχετε να κάνετε με το καλύτερο.

Κουτί παπουτσιών

Εάν αναζητάτε αξιόπιστο χώρο αποθήκευσης για ψηφιακές φορολογικές αποδείξεις, τότε το ShoeBoxed θα ήταν μια ιδανική εφαρμογή σαρωτή αποδείξεων. Θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε τον χειρισμό της απόδειξης.

Χαρακτηριστικά

 • Απλοποιήστε τις καθημερινές εργασίες τήρησης βιβλίων.
 • Εξερευνήστε λειτουργίες και εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί για μικρές επιχειρήσεις, λογιστές και λογιστές.
 • Μπορείτε να μετατρέψετε τις αποδείξεις σας σε δεδομένα εξαγωγής, επαλήθευσης από τον άνθρωπο, κατηγοριοποίησης, οργάνωσης, αναζήτησης και επεξεργασίας στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση όποτε και όπου θέλετε.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε εκτενείς αναφορές εξόδων που περιλαμβάνουν εικόνες των αποδείξεων σας και να εξάγετε, να μοιραστείτε ή να εκτυπώσετε τα δεδομένα σας για εύκολη προετοιμασία ή επιστροφή των φόρων.

Εύκολη Δαπάνη

Το Easy Expense εξάγει βασικές πληροφορίες όπως προμηθευτή, διαίρεση, φόρους, ποσό και τύπο πληρωμής χρησιμοποιώντας ισχυρή επεξεργασία εικόνας και AI.

Επιπλέον, αυτός ο σαρωτής αποδείξεων παρακολουθεί τις δαπάνες της πιστωτικής κάρτας και του τραπεζικού λογαριασμού χωρίς κόπο. Το Easy Expense ενσωματώνεται με τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς για να σαρώσει έως και 18 μήνες συναλλαγών για κόστη και διαγραφές φόρων.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργεί εκτός σύνδεσης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση εν κινήσει.
 • Ο ταχύτερος τρόπος καταγραφής, περικοπής και παρακολούθησης αποδείξεων
 • Μην χάσετε ποτέ μια απόδειξη με τον αυτόματο συγχρονισμό cloud.
 • Έξυπνη αυτόματη κατηγοριοποίηση για μεγιστοποίηση των εκπτώσεων
 • Συναλλαγές μαζικής αναθεώρησης

Χρησιμοποιώντας το Easy Expense, μπορείτε να συγχρονίσετε μεταξύ των χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσω των αδειών χρήστη. Μπορείτε εύκολα να περιορίσετε ποιος μπορεί να δει σχετικές πληροφορίες.

Διαχείριση Εξόδων

Από την απεριόριστη σάρωση αποδείξεων και την παρακολούθηση χιλιομέτρων έως την αποζημίωση της επόμενης ημέρας, ένα εργαλείο παρακολούθησης κόστους όπως η Διαχείριση Εξόδων μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το λογιστικό σας σύστημα.

Χαρακτηριστικά

 • Η παρακολούθηση και η οργάνωση των αποδείξεων όταν ταξιδεύετε ή εργάζεστε εξ αποστάσεως μπορεί να είναι δύσκολη και μερικές φορές να οδηγεί σε απώλεια παραλαβής.
 • Μπορείτε να σαρώσετε αποδείξεις χωρίς περιορισμούς, να καταγράψετε τα χιλιόμετρα σας, να τις στείλετε μέσω email για έγκριση και να κάνετε άλλα πράγματα.

Όταν συνδυάζονται με τη λειτουργία SmartScan, οι αποδείξεις σας σαρώνονται και ανακτώνται άμεσα, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.

Έξυπνες αποδείξεις

Οι Έξυπνες Αποδείξεις μετατρέπουν το τηλέφωνό σας σε σαρωτή αποδείξεων και δημιουργία αναφορών δαπανών! Συλλέγει πληροφορίες απόδειξης και σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναφορές PDF και CSV που μπορείτε να στείλετε στους λογαριασμούς email σας.

  Τι είναι το Apple Fitness+ και πόσο κοστίζει;

Χαρακτηριστικά

 • Μπορούν να δημιουργηθούν επαγγελματικές αναφορές τόσο για την παρακολούθηση του προϋπολογισμού σας όσο και για τις απαιτήσεις της εργασίας σας χρησιμοποιώντας πλήρως διαμορφώσιμες αναφορές PDF, CSV και ZIP.
 • Οι Έξυπνες αποδείξεις σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε από πάνω από 20 διαφορετικούς προεπιλεγμένους τύπους δεδομένων (όπως ημερομηνίες, τιμές, φόρους, κατηγορίες αποδείξεων, παρατηρήσεις, επιλογές πληρωμής κ.λπ.).

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ιδανικό έγγραφο, εξοικονομώντας σας αμέτρητες ώρες εργασίας και επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς.

Προκαταβολές

Η εφαρμογή Foreceipts είναι η ιδανική λύση διαχείρισης αποδείξεων, με πάνω από 500.000 ιδιοκτήτες εταιρειών, αυτοαπασχολούμενους, πρακτορεία και ελεύθερους επαγγελματίες παγκοσμίως να τη χρησιμοποιούν.

Χαρακτηριστικά

 • Τραβήξτε εικόνες από τις χάρτινες αποδείξεις σας ή στείλτε τις ψηφιακές σας αποδείξεις στον εαυτό σας. Η εφαρμογή Foreceipts θα σαρώσει αμέσως τα δεδομένα στις αποδείξεις σας και θα τα εισαγάγει στο βιβλίο σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εισόδημα σαρώνοντας τα τιμολόγιά σας.
 • Μοιραστείτε τις αναφορές δαπανών Excel ή PDF με τον λογιστή σας ή χρησιμοποιήστε τις για να υποβάλετε τους φόρους σας. Κάθε μία από τις φωτογραφίες απόδειξης αποθηκεύεται, επομένως προστατεύεστε σε περίπτωση ελέγχου.

Έχουν καθιερώσει κατηγορίες επιχειρηματικών δαπανών για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, επομένως η αναφορά εξόδων στο τέλος του έτους θα πληροί σωστά τις απαιτήσεις φορολογικής δήλωσης. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες.

Βερυφη

Η πιο γρήγορη και ασφαλής εφαρμογή OCR Capture and Data Extraction στον κόσμο για αποδείξεις, λογαριασμούς και τιμολόγια είναι εδώ. Απαλλαγείτε από την εισαγωγή δεδομένων και την τήρηση βιβλίων. εξοικονομήστε ώρες κάθε εβδομάδα. Το Veryfi ανακτά προμηθευτές, πληρωμές, σύνολα, φόρους, ακόμη και στοιχεία γραμμής σε δευτερόλεπτα.

Χαρακτηριστικά

 • Το OCR API της Veryfi εξάγει, κατηγοριοποιεί και ενισχύει όλες τις πληροφορίες από μη οργανωμένες εγγραφές αγορών καταναλωτών, τιμολόγια και λογαριασμούς μέχρι τα στοιχεία γραμμής (δεδομένα αγοράς σε επίπεδο SKU) σε κλίμακα, καταργώντας την ανάγκη για σενάρια ή άτομα που βρίσκονται στο βρόχο.
 • Το Veryfi OCR API σάς παρέχει μία από τις πιο σημαίνουσες και εξελιγμένες πλατφόρμες API εξαγωγής δεδομένων OCR (Optical Character Recognition) και ICR (Intelligent Character Recognition) που είναι διαθέσιμες αυτές τις μέρες.

Αυτές οι δυνατότητες θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας και να προσφέρετε στους χρήστες σας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε ολόκληρη την αγορά.

Πώς να επιλέξετε την πιο κατάλληλη εφαρμογή παραλαβής;

Η σωστή οργάνωση των αποδείξεων είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να αποφύγετε το άγχος της φορολογικής περιόδου. Τα εργαλεία που αναφέραμε το καθιστούν προσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να φυλάξετε εκατοντάδες μικρά χαρτάκια.

Λάβετε υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες ως ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης όποτε συμφωνείτε με ένα. Σκεφτείτε τα εξής:

 • Πόσα άτομα επιβλέπετε;
 • Πόσους πελάτες φροντίζετε;
 • Πόσες εμπορικές αγορές κάνετε κάθε μήνα;
 • Πόσο συχνά και πού ταξιδεύετε για δουλειά;

Ανάλογα με τις περιστάσεις σας, μπορεί να χρειαστείτε πολλά εργαλεία για να προσαρμόσετε το σύστημα παρακολούθησης αποδείξεων.

συμπέρασμα

Πρέπει να παρακολουθείτε οργανωμένα τα έξοδα του γραφείου σας, ώστε να μην χάσετε το δικαίωμα να λάβετε επιστροφή για αυτά. Εάν δεν το κάνετε, τα χρήματα δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι τον επόμενο κύκλο πληρωμών.

Έτσι, πολλά διαφορετικά είδη λογισμικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σαρωτές αποδείξεων. Το καθένα κάνει αυτή τη διαδικασία ευκολότερη προσφέροντας καλύτερες δυνατότητες και υπηρεσίες. Λοιπόν, ας το ολοκληρώσουμε. Αξίζει να χρησιμοποιήσετε τις κορυφαίες εφαρμογές σάρωσης αποδείξεων που αναφέρονται παραπάνω. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να πάρετε ένα!

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης/διαχείρισης δαπανών για ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.