8 καλύτερες εφαρμογές για να αυτοματοποιήσετε το Android Smartphone σας grtechpc.org

Ο αυτοματισμός κυριαρχεί στην τεχνολογία. Η εμπειρία του αυτοματισμού ακούγεται πιο διασκεδαστική με το smartphone σας, έτσι δεν είναι;

Φανταστείτε ότι συνδέετε τα ακουστικά σας και η αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής αρχίζει να παίζει σε δευτερόλεπτα ή η φωτεινότητά σας μειώνεται τη νύχτα και αυξάνεται το ίδιο το πρωί. Κι αν πω ότι είναι δυνατό; Διαβάστε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο για να μάθετε μερικές εφαρμογές για να αυτοματοποιήσετε το Android Smartphone σας και να τα πραγματοποιήσετε όλα.

Η δημοτικότητα των εφαρμογών αυτοματισμού εργασιών αυξάνεται μεταξύ των νέων. Τώρα με τις εφαρμογές αυτοματισμού, τα έξυπνα τηλέφωνα δεν περιορίζονται μόνο σε κλήσεις και ψυχαγωγία. Έχουν καταλάβει τον κόσμο κατανοώντας τον βιότοπό τους και βοηθώντας τους. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

Τι είναι μια εφαρμογή Android Automation;

Η τεχνολογία έχει ενημερωθεί τόσο πολύ που τα smartphone διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις εφαρμογές αυτοματισμού. Αυτές οι εφαρμογές Android έχουν κάνει τα smartphone τα πιο έξυπνα. Οι εφαρμογές αυτοματισμού έχουν αναπτυχθεί έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εισάγουν και να καθοδηγούν το τηλέφωνο να κάνει συγκεκριμένα είδη εργασιών σε συγκεκριμένες ώρες και συνθήκες. Δεν είναι κάτι ενδιαφέρον αυτό;

Η χρήση εφαρμογών αυτοματισμού είναι ένας βολικός τρόπος για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες χωρίς να επενδύετε τη χειροκίνητη ενέργεια σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε email ή μηνύματα κειμένου, να μειώσετε την εξάντληση της μπαταρίας, να αλλάξετε τη φωτεινότητα, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και πολλά άλλα. Για να τα κάνετε όλα αυτά, πρέπει να αλλάξετε μερικές ρυθμίσεις και να κατεβάσετε μια καλή εφαρμογή αυτοματισμού από το play store σύμφωνα με την επιλογή σας.

Πώς λειτουργεί μια εφαρμογή αυτοματισμού;

Θα είχατε δει την τρέλα της Alexa, echo Dot τον τελευταίο καιρό. Αυτές οι συσκευές επικοινωνούν με το ανθρώπινο περιβάλλον μέσω των γύρω ήχων και των ενεργειών τους. Μπορούν να σβήσουν τα φώτα σας, να παίξουν μουσική και πολλά άλλα. Τέτοιες συσκευές ονομάζονται συσκευές οικιακού αυτοματισμού.

Παρόμοιο είναι και με τις εφαρμογές αυτοματισμού. Η εργασία των εφαρμογών αυτοματισμού βασίζεται σε πολυάριθμους συνδυασμούς ενεργειών και συνθηκών. Αυτές οι εφαρμογές έχουν ήδη μια λίστα με διαφορετικές συνθήκες και ενέργειες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε την καθημερινή σας εργασία με αυτοματοποίηση.

Οι συνθήκες βασίζονται γενικά στις ρυθμίσεις της συσκευής και σε λειτουργίες όπως φωτεινότητα, μπαταρία, αντίγραφα ασφαλείας αρχείων κ.λπ. Εκτός από αυτό, οι συνθήκες μπορούν επίσης να βασίζονται στα συμβάντα της συσκευής, όπως το άνοιγμα μιας συγκεκριμένης εφαρμογής πατώντας δύο φορές ή πατώντας το κουμπί λειτουργίας ή έντασης ήχου για να κόψτε την κλήση. Ακούγεται απλό, σωστά;

Ας μιλήσουμε για πράξεις. Οι ενέργειες είναι οι εργασίες που εκτελείτε μόνοι σας με τη συσκευή σας Android. Για παράδειγμα, μειώστε τη φωτεινότητα, παραλείψτε μια διαφήμιση YouTube κ.λπ. Οι εφαρμογές αυτοματισμού παρέχουν ένα πολύτιμο σύνολο εργαλείων για να εξετάσετε τις συνθήκες και να αναλάβετε δράση κάθε φορά που οι συνθήκες και οι ενέργειες που ορίζετε ταιριάζουν χωρίς τις μη αυτόματες προσπάθειες σας.

Χρειάζονται εφαρμογές αυτοματισμού;

Τα τηλέφωνα Android είναι πολύ προσαρμόσιμα και προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες για να μειώσετε τις καθημερινές σας εργασίες και να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες υψηλής αιχμής σε εφαρμογές αυτοματισμού δεν βρίσκονται σε τηλέφωνα Android. Ως εκ τούτου, πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή αυτοματισμού για καλύτερες δυνατότητες.

Οι εφαρμογές αυτοματισμού είναι σαν μαθήματα διδασκαλίας, καθιστώντας τα smartphone τα πιο έξυπνα χωρίς πολλή χειροκίνητη προσπάθεια. Αυτές οι εφαρμογές είναι ευέλικτες για να κάνουν ομαλά το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών εργασιών ρουτίνας. Το καλύτερο μέρος των εφαρμογών αυτοματισμού είναι ότι λειτουργεί σαν δική σας εφαρμογή χωρίς προγραμματισμό ή κωδικοποίηση.

  Η δημοφιλής εφαρμογή συντήρησης σπιτιού BrightNest έρχεται στο Android

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε το τηλέφωνό σας να εκτελεί ορισμένες εργασίες όταν πληρούνται οι καθορισμένες προϋποθέσεις. Αυτό σας επιτρέπει να μείνετε μακριά από το τηλέφωνο και να κάνετε ακόμα κάποια δουλειά.

Οφέλη από τη χρήση μιας εφαρμογής αυτοματισμού

Οι εφαρμογές αυτοματισμού βελτιώνουν την παραγωγικότητα και εξοικονομούν χρόνο παρέχοντας διάφορες λειτουργίες και λογικό έλεγχο smartphone. Μπορείτε να λάβετε υπόψη πολλά σημεία εάν μιλάμε για τα οφέλη από τη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού. Ας μην πάμε πολύ βαθιά και ας ελέγξουμε τα τρία κύρια οφέλη από τη χρήση αυτών των εφαρμογών.

 • Εξοικονομούμε χρόνο – Ο ίδιος ο αυτοματισμός λέει τα πάντα για την εφαρμογή. Αυτές οι εφαρμογές κάνουν τα τηλέφωνά μας ανεξάρτητα από τις καθημερινές μας εργασίες και μας κρατούν ενήμερους για τη ζωή ή το περιβάλλον μας. Ως εκ τούτου, η χειροκίνητη προσπάθειά μας μειώνεται και εξοικονομεί χρόνο από το να κάνουμε αυτά τα μικρά πράγματα καθημερινά.
 • Βοηθά στην καθημερινή ρουτίνα – Αυτές οι εφαρμογές ελέγχουν τη συμπεριφορά, τη ρουτίνα, το περιβάλλον και τις προτιμήσεις μας. Επομένως, αντί να διατηρείτε τη συνήθεια να κάνετε γρήγορες εργασίες μόνοι σας, μεταφέρετε αυτές τις συνήθειες στο smartphone σας. Όλα αυτά είναι δυνατά μέσω εφαρμογών αυτοματισμού.
 • Εύκολη προσαρμογή – Αυτές οι εφαρμογές σάς δίνουν τη δύναμη να προσαρμόσετε τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας χωρίς καμία κωδικοποίηση ή προγραμματισμό. Πρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές, να κάνετε γρήγορες αλλαγές και να δώσετε οδηγίες και ορίστε. Το τηλέφωνό σας είναι έτοιμο να αναλάβει τις καθημερινές σας εργασίες.
 • Ψάχνετε για μια εύχρηστη και κατάλληλη εφαρμογή αυτοματισμού για εσάς και το τηλέφωνό σας; Μην ανησυχείτε, σας το καλύψαμε. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αυτοματισμού Android που μπορείτε να δοκιμάσετε.

  Αυτοματοποίηση

  Το LlamaLab’s Automate είναι μια δωρεάν εφαρμογή αυτοματισμού Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε πολλές εργασίες, όπως αλλαγή ρυθμίσεων Bluetooth και Wi-Fi, αποστολή email ή SMS και πολλά άλλα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να δώσετε οδηγίες στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας διαγράμματα ροής, καθιστώντας την ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη.

  Η εφαρμογή είναι χωρίς διαφημίσεις, ασφαλής και φιλική προς το χρήστη. Ωστόσο, έχουν ακόμη και αγορές εντός εφαρμογής με περισσότερα από 30 ξεκλειδώματα premium για να κάνουν την εφαρμογή πιο εύκολη.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Συναρπαστική και λογική μέθοδος εισαγωγής. Ο χρήστης θα πρέπει να προσθέσει διαφορετικά μπλοκ και να συνδέσει τις τελείες για να κάνει μια ομαλή αυτοματοποιημένη εργασία.
  • Η διεπαφή χρήστη αυτής της εφαρμογής είναι απλή. Η εφαρμογή παρέχει επίσης εκφράσεις, μεταβλητές και συναρτήσεις για καλύτερη χρήση.
  • Η εφαρμογή είναι πολύ ασφαλής και δεν έχει διαφημίσεις ή προσφορές δοκιμαστικής περιόδου. Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα δωρεάν.

  Το Automate είναι μια από τις πιο προτεινόμενες και αξιόπιστες εφαρμογές στο play store. Αν σας αρέσει να ενημερώνεστε για τις τάσεις και να χρησιμοποιείτε καλύτερα το τηλέφωνό σας, αυτή είναι η σωστή επιλογή.

  MacroDroid

  Ψάχνετε για μια πολύχρωμη εφαρμογή αυτοματισμού; Το MacroDroid είναι εδώ για εσάς. Το MacroDroid είναι μια απλή, απλή εφαρμογή αυτοματισμού με πολλές μοναδικές δυνατότητες. Έχουν μια ποικιλία επιλογών για βασικά χαρακτηριστικά.

  Το MacroDroid σάς δίνει περισσότερες από 85 επιλογές ενεργοποίησης για να διαλέξετε. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ημέρα/ώρα, επίπεδο μπαταρίας, χρόνος οθόνης και πολλά άλλα. Το MacroDroid σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε μία ή περισσότερες ενέργειες ταυτόχρονα.

  Λαμβάνετε περισσότερες από 100 ενέργειες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης της τοποθεσίας σας με επιλεγμένες επαφές, της μετατροπής κειμένων σε ήχο και πολλά άλλα. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πάνω από 50 περιορισμούς για να κάνει τις ενέργειες και την αυτοματοποίησή σας πιο προτιμητέες. Το MacroDroid είναι προσβάσιμο στο play store και είναι εύκολο στη χρήση, αλλά ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για πιο προηγμένες λειτουργίες.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Όλα είναι ένα καλά οργανωμένο σύστημα για να απλοποιήσετε τη διαδικασία για εσάς.
  • Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους και παρέχει πολλά πρότυπα για έμπειρους χρήστες.
  • Το MacroDroid έχει αβίαστη και απλή λειτουργικότητα σε σύγκριση με άλλες διάσημες και πολύπλοκες εφαρμογές.
    Το Fix System UI έχει σταματήσει τη μαύρη οθόνη στο Android

  Το MacroDroid είναι κατάλληλο για άτομα που τους αρέσουν τα πολύχρωμα και ελκυστικά θέματα. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει μόνο περιορισμένες μακροεντολές δωρεάν, αλλά εξακολουθεί να αξίζει να τη χρησιμοποιήσετε.

  Μπλοκ δράσης

  Η Google είναι η μητρική εταιρεία του Android. Προσφέρει πάντα στους χρήστες του μερικές εξαιρετικές εφαρμογές και δυνατότητες για τη βελτίωση της εμπειρίας τους. Τα Action Blocks της Google είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα.

  Λαμβάνετε λειτουργίες που μπορούν να κάνουν την καθημερινή σας ρουτίνα και την αρχική οθόνη σας πιο ενεργή εγκαθιστώντας το Google Action Blocks. Τα Action Blocks επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τα κουμπιά και τις ενέργειες στην αρχική τους οθόνη.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Τα Action Blocks λειτουργούν σαν τον προσωπικό σας βοηθό στο smartphone σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε διαφορετικές φυσικές ενέργειες, όπως ένα πάτημα, διπλό πάτημα κ.λπ., για να καλέσετε τον φίλο σας, να παίξετε μουσική και άλλα.
  • Αυτή η εφαρμογή έχει πολλές δυνατότητες που είναι χρήσιμες για άτομα που αντιμετωπίζουν σωματικές δυσκολίες ή άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Δωρεάν λήψη και έχει μια απλή διεπαφή χρήστη

  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Action Blocks έχει εξαιρετικές δυνατότητες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Επιπλέον, εξασφαλίζει ασφάλεια και παρέχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη σε κάθε χρήστη που αναζητά αυτοματισμό smartphone.

  Amazon Cloud Drive

  Αυτή η εφαρμογή είναι αρκετά διαφορετική από άλλες εφαρμογές που αναφέρονται εδώ. Το Amazon Cloud Drive σάς προσφέρει 5 GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα βασικά έγγραφά σας εδώ χωρίς καμία χρέωση και με ασφάλεια.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Η εφαρμογή αποθηκεύει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στη μονάδα cloud από τη συσκευή σας Android.
  • Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα τα βασικά έγγραφά σας, να τα ανεβάσετε στο cloud και να τα διατηρήσετε ασφαλή από κακόβουλο λογισμικό.
  • Ένας λογαριασμός Amazon δεν είναι απαραίτητος για τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν.
  • Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές για απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

  Οι χρήστες Android σπάνια αντιμετωπίζουν προβλήματα αποθήκευσης, αλλά αν προτιμάτε να ανεβάσετε μόνο μερικές βασικές εικόνες ξανά σε μια μονάδα cloud, τότε αυτός ο αυτοματισμός μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας.

  Tasker

  Αυτή η εφαρμογή είναι μία από τις πιο προτεινόμενες εφαρμογές κάθε φορά που αναφέρονται ονόματα εφαρμογών αυτοματισμού. Το Tasker επιτρέπει τον αυστηρό έλεγχο των smartphone σας και βοηθά στην ομαλή αυτοματοποίηση. Το Tasker είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές στο Play Store και χρησιμοποιείται ευρέως από τους χρήστες.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Το Tasker σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε το smartphone σας και άλλες έξυπνες συσκευές όπως η Alexa.
  • Το Tasker έχει καλή διεπαφή και αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη για τη δημιουργία ενός συνδυασμού ενεργειών και συνθηκών, καθώς έχουν εκτενείς επιλογές και επιτρέπει την προσαρμογή σε υψηλό επίπεδο.
  • Το Tasker είναι αρκετά περίπλοκο σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές που αναφέρονται, αλλά μόλις το κατακτήσετε, θα έχετε την καλύτερη εφαρμογή σχεδιασμένη από το περιβάλλον χρήστη.
  • Η εφαρμογή είναι καλά οργανωμένη για να δοκιμάσει τον καλύτερο συνδυασμό νέων ενεργειών και συνθηκών.

  Το Tasker είναι μια ακριβή και πολύπλοκη εφαρμογή, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αλλά είναι καλά οργανωμένη και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές. Ως εκ τούτου, εάν ανυπομονείτε να ξοδέψετε χρήματα για αυτοματισμό, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε αυτό.

  IFTTT

  Το IFTTT έχει φέρει μια σημαντική αλλαγή στον κόσμο των εφαρμογών αυτοματισμού. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί σαν ένα μαγικό ραβδί που σας βοηθά να ρυθμίσετε τις εργασίες και τις ενέργειες μέσα σε δευτερόλεπτα. Για να ορίσετε τις ενέργειες, πρέπει να συμπληρώσετε τα κενά στην εφαρμογή, η οποία ρωτά “if___ τότε___” με το έναυσμα και την ενέργεια. Ακούγεται εύκολο, σωστά; Αυτό είναι που κάνει αυτήν την εφαρμογή καλύτερη από άλλες.

  Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνο και στην επιφάνεια εργασίας σας για να τα κάνετε και τα δύο πιο έξυπνα. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο Android του οποίου η έκδοση τηλεφώνου είναι Ice Cream Sandwich ή μεταγενέστερη.

    11 καλύτεροι ασύρματοι φορτιστές για τις συσκευές Apple και Android

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Πολυάριθμες επιλογές και δυνατότητες με εύκολη φόρμουλα ρύθμισης
  • Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και iOS και μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή και το tablet σας.
  • Η εφαρμογή παρουσίασε πρόσφατα έξι νέα κανάλια μόνο για συσκευές Android.
  • Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανεβάσετε φωτογραφίες στο χώρο αποθήκευσης cloud χωρίς προβλήματα.
  • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και τη ρύθμιση εργασιών

  Το IFTTT είναι μια απλή, νηφάλια και οικονομικά προσιτή εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να την ονομάσετε εφαρμογή αυτοματισμού all-in-one. Μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγχετε πλήρως το τηλέφωνό σας, από τη φωτεινότητα έως την αυτόματη μεταφόρτωση στο χώρο αποθήκευσης cloud.

  Αυτοματοποιήστε το

  Οι δυνατότητες και το όνομα αυτής της εφαρμογής είναι παρόμοια με την αυτοματοποίηση, ωστόσο, πολλές άλλες λειτουργίες κάνουν το AutomateIt να ξεχωρίζει από τις άλλες. Αυτή είναι μια ισχυρή και πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή αυτοματισμού για χρήστες Android.

  Εάν έχετε ήδη βαρεθεί με πολύπλοκες εφαρμογές αυτοματισμού, τότε το AutomateIt είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτή η εφαρμογή συνοδεύεται από διάφορες προκλήσεις αυτοματισμού, καθιστώντας την συναρπαστική και διασκεδαστική. Ο σχεδιασμός UI και UX αυτής της εφαρμογής είναι πολύ καλά αναπτυγμένος και προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους χρήστες.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Προσφέρουν έναυσμα για πολλές καθημερινές συνήθειες, συμπεριλαμβανομένων της θερμοκρασίας του αυτοκινήτου και των ρυθμίσεων του τηλεφώνου, ενώ κάνετε σωματικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, πεζοπορία κ.λπ.
  • Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια συνδρομή για επιπλέον λειτουργίες και μια εξαιρετική εμπειρία.
  • Η εφαρμογή διαθέτει ενδείξεις για τον καιρό και την τοποθεσία που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις εξόδους και να σας κρατήσουν ενήμερους.
  • Η εφαρμογή ακολουθεί τον κανόνα πόντων στον οποίο πρέπει να σκοράρετε ή να κερδίσετε συγκεκριμένο αριθμό πόντων για να ξεκλειδώσετε νέες δυνατότητες.
  • Δωρεάν στη χρήση, περιλαμβάνονται διαφημίσεις αλλά όχι τόσο ενοχλητικές.
  • Έχουν ήδη κανόνες και ενσωματωμένα πρότυπα.

  AutomateΕίναι μια διασκεδαστική και δωρεάν εφαρμογή αυτοματισμού. Μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για καλύτερη εμπειρία. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι τόσο περίπλοκη στη χρήση και οποιοσδήποτε μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στη χρηστικότητά της.

  Ecobee

  Η Ecobee είναι γνωστή για τις συσκευές οικιακού αυτοματισμού της, οι οποίες εκτιμώνται πολύ και χρησιμοποιούνται από πολλούς. Αυτό έχει εφαρμογές iOS και Android για να αναλάβει την καθημερινή σας εργασία. Αυτή η εφαρμογή επικοινωνεί και κατανοεί την ανθρώπινη συμπεριφορά και προτιμήσεις και προσφέρει άνετες και χρήσιμες λειτουργίες.

  Οι προγραμματιστές επενδύουν τον χρόνο και την προσπάθειά τους για να ενημερώνουν τακτικά την εφαρμογή. Ως εκ τούτου, οι χρήστες λαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες εφαρμογών. Η εφαρμογή γίνεται πιο προηγμένη με κάθε ενημέρωση, απελευθερώνοντας νέες δυνατότητες και βελτιώνοντας τις παλιές.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Η εφαρμογή είναι χρήσιμη και all-in-one εάν χρησιμοποιείτε επίσης προϊόντα Ecobee. Η διεπαφή είναι ελκυστική και πολλά υποσχόμενη.
  • Μπορείτε να συνδέσετε μία ή περισσότερες συσκευές στην ίδια εφαρμογή και να τις παρακολουθείτε χωρίς κόπο.
  • Η εγκατάσταση και η χρήση είναι απλές. Ακόμα κι αν είστε νέος στην εφαρμογή, παρέχει όλες τις βασικές οδηγίες για να εξερευνήσετε το Ecobee.

  Η Ecobee έχει ήδη δημιουργήσει καλή φήμη μεταξύ των ανθρώπων μέσω των συσκευών αυτοματοποίησής της και η εφαρμογή την έχει κάνει ακόμα πιο άνετη.

  Επιλογή συγγραφέα

  Το Tasker και το Automate είναι οι πιο προτεινόμενες και χρησιμοποιούμενες εφαρμογές αυτοματισμού στις μέρες μας. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις εφαρμογές στην κορυφή των λιστών. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τις εμπειρίες των χρηστών, τα MacroDroid και IFTTT είναι καλύτερα. Είναι εύχρηστα, έχουν καλύτερη διεπαφή χρήστη και το σημαντικό είναι ότι λαμβάνετε πολλές εξαιρετικές δυνατότητες δωρεάν.

  συμπέρασμα

  Ας τα βάλουμε όλα με λίγα λόγια τώρα. Οι εφαρμογές αυτοματισμού κατασκευάζονται γενικά για να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήστη στους χρήστες Android. Το Android παρέχει ήδη πολλές προσαρμόσιμες λειτουργίες και αυτές οι εφαρμογές αυτοματισμού λειτουργούν σαν το κεράσι στην τούρτα.

  Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο λογισμικό αυτοματισμού εγγράφων για να εξοικονομήσετε τις ώρες εργασίας σας.