8 καλύτερες διαδικτυακές κολλώδεις σημειώσεις για εύκολη ομαδική συνεργασία

Βρείτε τις καλύτερες ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις για να καταγράψετε ιδέες και ροές εργασίας για μέγιστη παραγωγικότητα.

Οι αυτοκόλλητες σημειώσεις είναι απαραίτητες για τη διαχείριση εργασιών και θα βρείτε τη χρήση τους σε εργαλεία Agile, όπως πίνακες Kanban, πίνακες Scrmban κ.λπ. Ωστόσο, οι αυτοκόλλητες σημειώσεις που βασίζονται σε χαρτί είναι καλές μόνο εάν η ομάδα βρίσκεται στο χώρο εργασίας.

Τι θα κάνετε αν βρίσκεστε σε υβριδικό ή απομακρυσμένο γραφείο; Χρειάζεστε εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις που είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε στο διαδίκτυο μέσω ενός ασφαλούς συνδέσμου.

Με τόσες πολλές επιλογές για διαδικτυακό λογισμικό αυτοκόλλητων σημειώσεων, σίγουρα μπορείτε να προβληματιστείτε. Για να σας βοηθήσουμε να μην κολλήσετε, δοκιμάσαμε και δοκιμάσαμε πολλές διαδικτυακές εφαρμογές αυτοκόλλητων σημειώσεων και δημιουργήσαμε την απόλυτη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές εικονικών αυτοκόλλητων σημειώσεων παρακάτω.

Τι είναι οι διαδικτυακές κολλώδεις σημειώσεις;

Πρέπει να γνωρίζετε το σημείωμα 3M Post-It. Αυτά είναι μικρά κομμάτια χαρτιού με χρωματική κωδικοποίηση. Μπορείτε εύκολα να γράψετε σύντομες σημειώσεις σε αυτό και να τις επικολλήσετε σε οποιονδήποτε πίνακα, πίνακα ανακοινώσεων ή απλώς στην οθόνη του υπολογιστή.

Η Microsoft κυκλοφόρησε ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις για πρώτη φορά με το λειτουργικό της σύστημα Windows 7. Στη συνέχεια, πολλοί άλλοι προγραμματιστές λειτουργικών συστημάτων και λογισμικού το ακολούθησαν. Αλλά, αυτά είναι μόνο για προσωπικές χρήσεις και είναι πραγματικά δύσκολο να τα μοιραστείτε μέσα σε μια ομάδα.

Αργότερα, μια προηγμένη σειρά ψηφιακών αυτοκόλλητων σημειώσεων πλημμύρισε το διαδίκτυο με την πλήρη εξέλιξη της εργασίας από το σπίτι, της απομακρυσμένης εργασίας και των υβριδικών χώρων εργασίας κατά τη διάρκεια του COVID-19.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στον υπολογιστή ή το κινητό σας, να γράψετε κάτι, να το μοιραστείτε με την ομάδα ή τους φίλους του σχολείου σας, να κάνετε συλλογικό καταιγισμό ιδεών χρησιμοποιώντας πολλές ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις και ούτω καθεξής. Αυτά είναι ευρέως γνωστά ως ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις.

Τώρα ξέρετε τι είναι οι εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις. Βρείτε παρακάτω ορισμένες εφαρμογές ιστού που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε, να χρησιμοποιείτε και να μοιράζεστε εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις:

Miro

Εάν ανήκετε σε μια ομάδα που περιλάμβανε ψηφιακή συνεργασία, η Miro προσφέρει ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις για να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους συναδέλφους σας ψηφιακά.

Αυτές οι αυτοκόλλητες σημειώσεις μπορούν να προστεθούν στον χώρο εργασίας του Miro με λίγα μόνο κλικ. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα και το μέγεθος αυτών των σημειώσεων και να τα μοιραστείτε με τους συμπαίκτες σας αμέσως.

Εδώ, λαμβάνετε περισσότερα από 200 πρότυπα για αυτοκόλλητες σημειώσεις για να αρχίσουν να λειτουργούν αμέσως. Η πλατφόρμα σας παρέχει επίσης απεριόριστο χώρο σε καμβά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για καταιγισμό ιδεών ή χαρτογράφηση προβολής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αυτοκόλλητες σημειώσεις κατά τη διάρκεια συναντήσεων και εργαστηρίων. Επίσης, αυτές οι ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις υποστηρίζουν την προσθήκη εικόνων και αρχείων PDF εκτός από απλό κείμενο. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε φωτογραφίες και αναρτήσεις σε αυτοκόλλητες σημειώσεις χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, ώστε να συνεχιστεί η διαδικτυακή συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

  Διορθώστε το σφάλμα Photoshop δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το αίτημά σας

Λήψη: Miro για iOS | Android

Lucidspark

Το Lucidspark είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή λευκού πίνακα που προσφέρει λειτουργία αυτοκόλλητων σημειώσεων. Τώρα, μπορείτε εύκολα να σημειώσετε τις ιδέες σας και να τις μοιραστείτε με τους συμπαίκτες σας.

Με αυτές τις ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται απρόσκοπτα τις ιδέες τους χρησιμοποιώντας έναν άπειρο καμβά που είναι συμβατός με όλες τις επιτραπέζιες και φορητές συσκευές. Σας επιτρέπει επίσης να εκτελείτε ελεύθερα σχέδια σε αυτοκόλλητες σημειώσεις για απεριόριστη δημιουργικότητα.

Επιπλέον, η πλατφόρμα εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε αυτοκόλλητες σημειώσεις μαζικά από οποιοδήποτε αρχείο Excel ή CSV. Ακόμη και όταν εργάζεστε εξ αποστάσεως, μπορείτε να σχολιάσετε, να προσθέσετε emoji και να αναφέρετε συναδέλφους με το @ για σχόλια σε πραγματικό χρόνο και να εργαστείτε σε ιδέες που διατηρούν τη δημιουργική δυναμική.

Καθώς μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτές τις ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις χωρίς κόπο, η οργάνωση της συνεδρίας καταιγισμού ιδεών σας γίνεται ευκολότερη. Με δυνατότητες όπως ετικέτες, υποβοηθούμενη ομαδοποίηση και χρωματική κωδικοποίηση, οι ομάδες μπορούν γρήγορα να ταξινομήσουν και να οπτικοποιήσουν ιδέες και να τις μετατρέψουν σε ενέργειες.

Στο Lucidspark, μπορείτε είτε να ξεκινήσετε τη συνεδρία καταιγισμού ιδεών από την αρχή είτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για να προσθέσετε τις εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις σας. Επιπλέον, υποστηρίζει την ενοποίηση με εργαλεία όπως το Lucidchart, το Slack και το Google Drive για καλύτερη συνεργασία.

Ideaflip

Θέλετε να κάνετε τις εξ αποστάσεως συναντήσεις σας αποτελεσματικές και ενδιαφέρουσες; Χρησιμοποιήστε online αυτοκόλλητες σημειώσεις ideaflip που σας προσφέρουν την αίσθηση της χρήσης πραγματικών αυτοκόλλητων σημειώσεων. Βοηθά τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο με τους απομακρυσμένους συμπαίκτες σας, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε τον πίνακα αυτοκόλλητων σημειώσεων.

Αυτή η πλατφόρμα παρέχει διαισθητικές και εύκολες στην επιλογή αυτοκόλλητες σημειώσεις, έτσι ώστε ακόμη και οι περισταστικοί συνεργάτες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς καμία δυσκολία. Σας επιτρέπει ακόμη να προσκαλείτε επισκέπτες ή ενδιαφερόμενους φορείς στους πίνακες αυτοκόλλητων σημειώσεων για ορισμένες συνεδρίες.

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ

Χρησιμοποιώντας τις αυτοκόλλητες νότες του MURAL, μπορείτε εύκολα να αποτυπώσετε τις αυθόρμητες ιδέες σας και να τις μετατρέψετε σε αποτελέσματα. Σας βοηθά να βάλετε όλες τις ιδέες σας σε έναν ενιαίο αλλά κοινόχρηστο ψηφιακό χώρο για τη δημιουργία ροών εργασίας, νοητικών χαρτών και διαγραμμάτων.

Εδώ, μπορεί κανείς να οργανώσει τις σημειώσεις με βάση το θέμα ή την πρωτοβουλία για να ιεραρχήσει τις άμεσες εργασίες. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ιδιωτικής λειτουργίας που μπορείτε να ενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια συνεδριών καταιγισμού ιδεών για να αποφύγετε την ομαδική σκέψη.

Η προσθήκη σχολίων και η προσθήκη ετικετών σε συνεργάτες είναι οι λειτουργίες MURAL που υποστηρίζουν την ασύγχρονη επικοινωνία. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν προσαρμόσιμες ετικέτες στις σημειώσεις για να τις οργανώσουν και να τις κατηγοριοποιήσουν. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις σημειώσεις για να ανωνυμοποιήσετε τα σχόλια από τα μέλη της ομάδας.

Λήψη: Τοιχογραφία για iOS | Android | macOS | Windows

Weje

Το Weje είναι μια ευέλικτη ηλεκτρονική επιφάνεια εργασίας για συνεργασία, είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για προσωπική εργασία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με τις εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις του. Εάν το χρησιμοποιείτε μόνο για προσωπική χρήση, η εφαρμογή είναι δωρεάν. Για επαγγελματική χρήση, πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό, ένα κλάσμα του προϋπολογισμού των φυσικών αυτοκόλλητων σημειώσεων της επιχείρησής σας.

Το Weje σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικούς πίνακες εργασιών όπως Kanban, ανάλυση SWOT, γραφήματα σύγκρισης (πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα), διαγράμματα ψαροκόκαλου, οργανογράμματα και ούτω καθεξής.

  Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο OfferUp

Μέσα σε οποιουσδήποτε τέτοιους πίνακες, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορες αυτοκόλλητες σημειώσεις από την επιλογή Δημιουργία τετραγώνου στην εργαλειοθήκη σχεδίασης στο κάτω μέρος της οθόνης. Όταν μοιράζεστε τον πίνακα με κάποιον, μοιράζεστε και τις ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις.

Λήψη: Weje για Android

Hoylu

Εάν ανήκετε σε μια σύγχρονη ομάδα, είναι καιρός να εγκαταλείψετε την ιδέα των φυσικών αυτοκόλλητων σημειώσεων και να αγκαλιάσετε το Hoylu. Αυτό το εργαλείο ψηφιακών αυτοκόλλητων σημειώσεων προσφέρει πρόσθετη ευελιξία, σταθερότητα και ασφάλεια από τις αυτοκόλλητες σημειώσεις που βασίζονται σε χαρτί.

Οι ομάδες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για καταιγισμό ιδεών, ανάθεση εργασιών, αναδρομικά και ψηφοφορία. Η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπει να προσθέτετε σημειώσεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε ακόμη και να κωδικοποιήσετε χρώμα τις σημειώσεις, να προσαρμόσετε το μέγεθος και να προσθέσετε συνδέσμους για να εμφανίσετε τη ροή και τη σχέση μεταξύ των stickies.

Κολλήματα

Το Stickies σάς παρέχει ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις για όλες τις απαιτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένων συνεδριών καταιγισμού ιδεών και αναδρομικών. Τώρα, οι ομάδες μπορούν να δημιουργούν, να μετακινούνται, να ομαδοποιούν, ακόμη και να ψηφίζουν υπέρ των σημειώσεων σε πραγματικό χρόνο.

Χρειάζονται μόνο δύο κλικ για να δημιουργήσετε ένα νέο sticky σε αυτό το εργαλείο. Μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο, να αλλάξετε χρώμα, να ομαδοποιήσετε και να επικολλήσετε κείμενο σε αυτές τις σημειώσεις. Η αυτόματη ευθυγράμμισή του με ένα κλικ μπορεί να τακτοποιήσει όλα τα stickies.

Κάποιος μπορεί επίσης να προσκαλέσει οποιοδήποτε μέλος της ομάδας στο διοικητικό συμβούλιο για συνεργασία. Αυτά τα έξυπνα stickies υποστηρίζουν σταθερή μορφοποίηση, λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, χρονόμετρο και πολλά άλλα για ευέλικτες ομάδες.

CardBoardIt

Το CardBoardIt είναι ένα λογισμικό χαρτογράφησης ιστοριών χρηστών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κοινό πλαίσιο σε όλη την απομακρυσμένη ή υβριδική ομάδα σας χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητες σημειώσεις. Οι χρήστες μπορούν να το ενσωματώσουν με εργαλεία διαχείρισης έργου για να συγχρονίσουν και τα δύο εργαλεία.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να προσθέσετε κάρτες που μοιάζουν με αυτοκόλλητες σημειώσεις για να δημιουργήσετε τον χάρτη ιστορίας σας. Τώρα, η ανάπτυξη προϊόντων με επίκεντρο τον χρήστη είναι ευκολότερη καθώς μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε αυτές τις κάρτες, έγγραφα ή εικόνες για να αφηγηθείτε την ιστορία των προϊόντων σας.

Υποστηρίζει άμεση συνεργασία από οποιαδήποτε συσκευή και οποιαδήποτε τοποθεσία. CardBoardΕίναι απλό στη χρήση και δεν περιλαμβάνει σύνθετα εκπαιδευτικά προγράμματα ή πρότυπα. Μπορείτε ακόμη και να επισυνάψετε αρχεία σε αυτές τις αυτοκόλλητες σημειώσεις και να τα εκχωρήσετε στους συμπαίκτες.

Ενσωματώνεται με ευέλικτα εργαλεία όπως τα Azure DevOps, Trello, Jira και Confluence. Με την ενσωμάτωση SSO και την κρυπτογράφηση δεδομένων, το λογισμικό προσφέρει ασφάλεια εταιρικού επιπέδου.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις περιπτώσεις χρήσης και τα πλεονεκτήματα των εικονικών αυτοκόλλητων σημειώσεων παρακάτω.

Πού πρέπει να χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικές κολλώδεις σημειώσεις

Χρωματική κωδικοποίηση εργασιών και ιδεών

Σε έναν εικονικό πίνακα για τη διαχείριση έργου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις εάν χρειάζεται να κωδικοποιήσετε εργασίες, δευτερεύουσες εργασίες, πόρους κ.λπ.

Online Συνεργασία

Ας θεωρήσουμε ότι εργάζεστε σε ένα έργο σχεδίασης διεπαφής χρήστη και UX εφαρμογών για κινητά σε εφαρμογές όπως το Figma, το Anima κ.λπ. Επίσης, συνεργάζεστε με άλλους σχεδιαστές, προγραμματιστές και δημιουργούς περιεχομένου.

Εάν θέλετε διαφοροποιημένες ιδέες, μπορείτε να ζητήσετε από όλους τους συνεργάτες να δημιουργήσουν και να καρφιτσώσουν ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις στο χώρο εργασίας, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τις ιδέες τους και να τις εφαρμόσετε.

Δημιουργία λίστας αγορών παντοπωλείου

Ορισμένες εφαρμογές για κινητά και υπολογιστές για εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε λίστες αγορών παντοπωλείου, ημερομηνίες λήξης για λογαριασμούς κοινής ωφελείας, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε τις ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις με μέλη της οικογένειας για τη διανομή εργασιών.

  Πώς να κατεβάσετε Mods στο The Sims 4

Δημιουργία ροών εργασιών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις για να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα ροής, όπως μια ροή εργασιών για εργασίες, εργασίες κ.λπ. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα για να διακρίνετε μεταξύ εργασιών προτεραιότητας, ρουτίνας και μη προτεραιότητας.

Λήψη σημειώσεων εν κινήσει

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις για να κρατάτε γρήγορες σημειώσεις στην πρώτη γραμμή, κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών ή σε διακοπές.

Στη συνέχεια, συγχρονίστε τις αυτοκόλλητες σημειώσεις με την κύρια εφαρμογή χώρου εργασίας για να μοιραστείτε τις σημειώσεις με άλλους συνεργάτες.

Διαδικτυακά Κουίζ για μαθητές

Οι δάσκαλοι μπορούν να δημιουργήσουν μαθήματα βασισμένα σε κοόρτη, κουίζ κ.λπ., για τους μαθητές τους χρησιμοποιώντας εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις σε μια εφαρμογή εικονικού πίνακα.

Πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρονικών αυτοκόλλητων σημειώσεων

Αυτοκόλλητες σημειώσεις παντού

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις από διαφορετικές συσκευές όταν συνδέεστε από τον ίδιο λογαριασμό στον οποίο τις δημιουργήσατε. Ως εκ τούτου, μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας για να αναλύσετε σκέψεις ή να γράψετε αυθόρμητες ιδέες.

Τροποποιήστε τις σημειώσεις όταν χρειάζεται

Απογραμμίστε τις φυσικές αυτοκόλλητες σημειώσεις. δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ξανά με ένα νέο όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις. Μπορείτε απλώς να διαγράψετε το περιεχόμενο και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Οι συνεργάτες μπορούν επίσης να κάνουν το ίδιο εάν έχουν πρόσβαση εγγραφής, επεξεργασίας και διαγραφής σε αυτό.

Κρατήστε τις σημειώσεις οργανωμένες

Μπορείτε να οργανώσετε εκατοντάδες και χιλιάδες αυτοκόλλητες σημειώσεις σε διαφορετικούς φακέλους. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σωστό αναζητώντας απλώς μια λέξη-κλειδί του περιεχομένου που εσείς ή η ομάδα σας γράψατε σε αυτήν.

Συνεργατικός καταιγισμός ιδεών

Οι συνεργάτες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους αυτοκόλλητες σημειώσεις σε ψηφιακούς ή διαδικτυακούς πίνακες και να τις επικολλήσουν στον πίνακα, ακριβώς όπως ένας φυσικός πίνακας στο χώρο εργασίας.

Χωρίς Απαίτηση Φυσικού Χώρου

Δεν χρειάζεται να χαλάσετε τη σχεδίαση και την αισθητική ομορφιά των υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών, των καταψυκτών κ.λπ., κολλώντας πάνω τους φυσικές αυτοκόλλητες σημειώσεις. Ακόμη και εσείς δεν χρειάζεστε πλέον αυτές τις συσκευές για αυτοκόλλητες σημειώσεις. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις σε κινητά, tablet, φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές κ.λπ.

Μηδενικός κίνδυνος λανθασμένης τοποθέτησης ενός αυτοκόλλητου σημειώματος

Δεν μπορείτε να χάσετε μια ηλεκτρονική αυτοκόλλητη σημείωση, επειδή μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση σε αυτές στο διαδίκτυο συνδέοντας την εφαρμογή αυτοκόλλητων σημειώσεων.

Η αυτόματη αποθήκευση είναι μεγάλη ανακούφιση

Οι περισσότερες εφαρμογές εικονικών αυτοκόλλητων σημειώσεων διαθέτουν τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης. Εάν εργαζόσασταν στη σκέψη και η μπαταρία τελείωσε τη συσκευή ή υπήρχε διακοπή ρεύματος στο γραφείο, δεν υπήρχαν προβλήματα.

Μόλις επανέλθει η τροφοδοσία, αποκτήστε πρόσβαση στην ίδια αυτοκόλλητη σημείωση στο διαδίκτυο. Θα βρείτε υπολείμματα των γραπτών σας από τα οποία ο εγκέφαλός σας θα ανακτήσει αυτόματα την όλη ιδέα.

Μπορείτε να αντιγράψετε κείμενο από εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις και να το επικολλήσετε σε άλλο λογισμικό που υποστηρίζει κείμενα όπως τα Έγγραφα Google, το Microsoft Word, το Excel και ούτω καθεξής.

Ενσωμάτωση με εφαρμογές διαχείρισης έργου

Ορισμένες εφαρμογές διαχείρισης έργων σάς επιτρέπουν επίσης να ενσωματώνετε εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις σε εργασίες, δευτερεύουσες εργασίες, καταστάσεις, χρονοδιαγράμματα κ.λπ.

Επιπλέον, οι εφαρμογές χώρου εργασίας μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα εργασία εάν προσθέσετε μια αυτοκόλλητη σημείωση στο λογισμικό.

Απεριόριστη προμήθεια Sticky Notes

Ξεχάσατε να αποθηκεύσετε αποθέματα γραφείου και ξεμείνατε από Post-I Notes; Μην ανησυχείτε, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτοκόλλητες σημειώσεις που βασίζονται σε χαρτί.

Τυλίγοντας

Αυτές είναι οι κορυφαίες και μοντέρνες ηλεκτρονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις κατάλληλες για σύντομες σημειώσεις στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι σας. Δοκιμάστε τα και επιλέξτε ένα για τον εαυτό σας, ανάλογα με τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας ανάγκες.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων. Επίσης, αυτοί οι καλύτεροι διαδικτυακοί πίνακες θα μειώσουν πραγματικά την προσπάθειά σας για συλλογική εργασία.