8 καλύτερα API ζώνης ώρας για την επόμενη εφαρμογή σας

Η προσθήκη των ακριβών δεδομένων ζώνης ώρας σε μια εφαρμογή είναι συνήθως δύσκολη για τους προγραμματιστές. Η ενσωμάτωση ενός API ζώνης ώρας στο εργαλείο θα λειτουργήσει ως μια απλή και χρονικά αποδοτική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Λόγω της παγκοσμιοποίησης και της τεχνολογικής προόδου, οι εφαρμογές πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση σε παγκόσμια δεδομένα ώρας. Η διαχείριση της ημερομηνίας και της ώρας πολλών τοποθεσιών στην εφαρμογή σας θα κάνει το εργαλείο πολύπλοκο. Η ενσωμάτωση του API της ζώνης ώρας εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα, μείον τυχόν πρόσθετες ρυθμίσεις.

Ας μάθουμε τις περιπτώσεις χρήσης του API ζώνης ώρας και τα κορυφαία API που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία.

Ποιος χρησιμοποιεί ένα API ζώνης ώρας και γιατί

Με τη βοήθεια ενός API ζώνης ώρας, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την ακριβή τρέχουσα ώρα από τη διεύθυνση και την τοποθεσία, τη διεύθυνση IP και τη ζώνη ώρας. Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ζώνες ώρας μιας χώρας και σε όλες τις τοποθεσίες στη γη.

Οι εταιρείες κρατήσεων ταξιδιών, οι διεθνείς ομάδες και οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αυτές που συνήθως επωφελούνται από τα API Timezone. Τα χρηματιστήρια και οι αεροπορικές εταιρείες χρειάζονται άμεσα ακριβή δεδομένα χρόνου και αυτά τα API μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Επιπλέον, εάν η πλατφόρμα σας ασχολείται με διεθνείς χρήστες, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε API παρακολούθησης ζώνης ώρας στην εφαρμογή σας.

Ας δούμε τώρα την καλύτερη ζώνη ώρας⏲️ API που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές

Abstract API

Περίληψη API ζώνης ώρας σας παρέχει ώρα και δεδομένα οποιασδήποτε συγκεκριμένης τοποθεσίας ή διεύθυνσης IP μαζί με τη ζώνη ώρας αυτής της τοποθεσίας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το API για να μετατρέψετε την ώρα και την ημερομηνία οποιασδήποτε τοποθεσίας σε άλλη ζώνη ώρας.

Το Abstract έχει αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των προγραμματιστών. Η λεπτομερής τεκμηρίωση, οι πολλαπλές βιβλιοθήκες και τα σεμινάρια τους βοηθούν να προσθέσουν απρόσκοπτα αυτό το REST API στην επόμενη εφαρμογή τους.

Αυτό το API είναι συμβατό με κρίσιμες επιχειρηματικές ροές εργασίας και διαδικασίες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλη κλίμακα και να έχετε τα αποτελέσματά σας σε εκπληκτικές ταχύτητες με αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλύσουν γρήγορα τα προβλήματά τους.

Για να σας δείξει την πιο πρόσφατη ώρα, λαμβάνει ακόμη και δεδομένα χρόνου χιλιοστού του δευτερολέπτου. Το πανίσχυρο σύνολο δεδομένων ζώνης ώρας παγκοσμίως🌐 επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν την ώρα οποιασδήποτε παγκόσμιας τοποθεσίας ή να μετατρέπουν τη ζώνη ώρας. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε την ώρα σύμφωνα με τη θερινή ώρα και τα δεδομένα μετατόπισης GMT.

  Το Notific Is Where Material Design Meets Lockscreen Notifications

Το Abstract API είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά πρέπει να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα επί πληρωμή του σχέδια για να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς. Οι χρήστες πρέπει επίσης να βεβαιωθούν ότι όλες οι επικοινωνίες αυτών των API προστατεύονται από TLS 1.2 ή νεότερη έκδοση.

World Time API

WorldTimeAPI είναι ένα απλό API ζώνης ώρας που σας δείχνει γρήγορα την τοπική ώρα για μια δεδομένη ζώνη ώρας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε πρόσθετα δεδομένα, όπως εάν μια ζώνη ώρας έχει αυτήν τη στιγμή Θερινή ώρα, μετατόπιση UTC και ημερομηνία έναρξης και λήξης της θερινής ώρας.

Αυτή η μικρουπηρεσία επιστρέφει την τοπική ώρα οποιασδήποτε δεδομένης ζώνης ώρας τόσο σε μορφή unixtime όσο και σε μορφή ISO8601. Αν και η προεπιλεγμένη μορφή επιστροφής δεδομένων είναι JSON, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν TXT στα τελικά σημεία για να λάβουν μια αναπαράσταση απλού κειμένου.

Επιπλέον, μπορεί να μετατρέψει μια IP στη ζώνη ώρας της και να εκθέσει πληροφορίες τελικών σημείων. Αυτή η διαδικασία είναι δυνατή τόσο σε περιπτώσεις μη αυτόματης εισαγωγής διεύθυνσης IP ή IP του συστήματος από όπου προέρχεται το αίτημα.

Το World Time API σχεδιάστηκε αρχικά για τους προγραμματιστές και τους κατασκευαστές συσκευών IoT, ώστε να μπορούν να λάβουν μια αναφορά χρόνου για τη γεωγραφική τους τοποθεσία χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μη εμπορικούς σκοπούς.

Time API

Ψάχνετε να λάβετε την ώρα και τη ζώνη ώρας οποιασδήποτε γεωγραφικής τοποθεσίας στην αίτησή σας; Time API είναι ένα ιδανικό API για εσάς. Εκτός από την παροχή των δεδομένων που αναφέρονται παραπάνω, μπορεί επίσης να μετατρέψει ζώνες ώρας και να εμφανίσει όλες τις παραλλαγές ώρας (συμπεριλαμβανομένης της θερινής ώρας) σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη χώρα.

Αυτό το API ενημερώνει γρήγορα τα δεδομένα που σχετίζονται με το χρόνο και τα καθιστά άμεσα διαθέσιμα στους χρήστες. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι χωρίς να μεταβείτε σε άλλο εργαλείο. Υποστηρίζει ερωτήματα τοποθεσίας μέσω διαφόρων αναγνωριστικών τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένων των αναγνωριστικών τοποθεσίας, κωδικών αεροδρομίων IATA/ICAO και γεωγραφικού πλάτους και γεωγραφικού μήκους.

Εκτός από το χρόνο, το Time API παρέχει επίσης δεδομένα με βάση τα συμφραζόμενα, όπως συντεταγμένες τοποθεσίας και μετατόπιση UTC. Θα θέλατε επίσης να το χρησιμοποιήσετε επειδή η υπηρεσία API είναι εύκολη στη χρήση. Αυτό το API μετατρέπει γρήγορα τις ζώνες ώρας, ενημερώνει τις αλλαγές θερινής ώρας της τελευταίας στιγμής και περιλαμβάνει όλες τις ζώνες ώρας μιας χώρας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επενδύσετε τον εξοικονομημένο χρόνο σας σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες.

API ζώνης ώρας

API ζώνης ώρας έρχεται με μια απλή διεπαφή μέσω της οποίας επεξεργάζεται τα αιτήματα ζώνης ώρας για διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει τη μετατόπιση χρόνου από το UTC για αυτές τις τοποθεσίες.

  Πώς μπορώ να συνδεθώ στο Amazon Chime

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα συγκεκριμένα δεδομένα γεωγραφικού πλάτους/μήκους μαζί με την ημερομηνία και να ζητήσετε τις πληροφορίες της ζώνης ώρας. Αυτό το API θα είναι ιδιαίτερα επωφελές για τον ιστότοπο και τους προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά📱που θέλουν να προσθέσουν πληροφορίες ώρας σε οποιονδήποτε χάρτη που παρέχεται από το API της Πλατφόρμας Χαρτών Google.

Χρησιμοποιώντας μια διεπαφή HTTPS, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στο API της ζώνης ώρας. Αλλά για να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να είστε κάτοχος ενός έργου που είναι ενεργοποιημένο το Time Zone API και έχει λογαριασμό χρέωσης, καθώς συνοδεύεται από ένα μοντέλο τιμολόγησης pay-as-you-go. Αυτό το API υποστηρίζει μεγάλο χρονικό διάστημα λίστα γλωσσών στο οποίο μπορεί να εμφανίσει τα αποτελέσματα επιστροφής.

TimeZoneDB

TimeZoneDB είναι ένα από τα κορυφαία API ζώνης ώρας που προσφέρει γρήγορα δεδομένα ώρας διαφορετικών τοποθεσιών. Διαθέτει μια εμπλουτισμένη βάση δεδομένων με 400+ ζώνες ώρας σε περισσότερες από 240 χώρες. Επομένως, μπορεί να καλύψει τα ερωτήματα του αιτήματός σας ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη ζώνη ώρας.

Το TimeZoneDB σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πολύτιμα δεδομένα που σχετίζονται με τις ζώνες ώρας, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων χωρών, των ζωνών ώρας, της συντομογραφίας του ονόματος ζώνης ώρας, της μετατόπισης GMT και της θερινής ώρας (DST). Οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν τα δεδομένα του σε μορφές CSV και SQL και να τα χρησιμοποιήσουν όπως απαιτείται.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το API για να λάβετε δεδομένα ζώνης ώρας σύμφωνα με το ερώτημά σας. Προσθέστε το γεωγραφικό πλάτος και το γεωγραφικό μήκος ενός μέρους ή εισαγάγετε το όνομα της ζώνης για να λάβετε την τρέχουσα ώρα αυτής της τοποθεσίας. Το RESTful interface API του TimeZoneDB επιστρέφει απαντήσεις στο ερώτημα σε δομημένες μορφές XML ή JSON.

Για να το χρησιμοποιήσετε για προσωπικούς και μη εμπορικούς λόγους, εγγραφείτε για να λάβετε ένα δωρεάν κλειδί API. Οι βαρείς χρήστες και οι εμπορικοί χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν σε premium υπηρεσία για αδιάλειπτη πρόσβαση.

Γεωγραφική τοποθεσία IP

Είστε προγραμματιστής που θέλει να συμπεριλάβει ένα API ζώνης ώρας στο επόμενο λογισμικό σας; Θέλετε ένα ισχυρό API που να μπορεί να εκτελεί πολλαπλές εργασίες; Σε αντίθεση με πολλά API που σας παρέχουν μόνο την ώρα μιας τοποθεσίας, Γεωγραφική τοποθεσία IP είναι μια λύση όλα σε ένα.

Σας βοηθά να λαμβάνετε δεδομένα για την ημερομηνία και την ώρα μιας τοποθεσίας, μαζί με τη ζώνη ώρας αυτής της περιοχής. Το IP Geolocation API υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή της ώρας μιας ζώνης ώρας σε μια άλλη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα παρέχοντας ονόματα ζωνών ώρας ή συντεταγμένες τοποθεσιών.

Μπορείτε να λάβετε τις απαιτούμενες πληροφορίες εισάγοντας τα δεδομένα εισόδου, όπως το όνομα της ζώνης ώρας, τις συντεταγμένες τοποθεσίας, όπως το γεωγραφικό πλάτος και το γεωγραφικό μήκος, και μια διεύθυνση IP. Στην περίπτωση όλων των παραλλαγών, η απόκριση αυτού του API παραμένει εξίσου ακριβής και άμεση.

  Διορθώστε το Elder Scrolls Online που έχουν κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης

Όταν προσπαθείτε να συγκεντρώσετε τη γεωγραφική θέση μιας διεύθυνσης IP, τα δεδομένα θα ανακτηθούν στα Αγγλικά από προεπιλογή. Ωστόσο, είναι δυνατή η αλλαγή της γλώσσας απόκρισης σε Γερμανικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Απλοποιημένα Κινεζικά και Τσεχικά. Αλλά θυμηθείτε, αυτή η δυνατότητα είναι προσβάσιμη μόνο στους χρήστες επί πληρωμή αυτού του API.

API ζώνης ώρας

Ενώ η εργασία με ζώνες ώρας θα μπορούσε να είναι μια αγχωτική εμπειρία, εκτεταμένα API ζώνης ώρας, όπως π.χ API ζώνης ώρας μπορώ να σε βοηθήσω. Τώρα, μπορείτε να υποβάλετε πολλά αιτήματα για τους χρήστες σας χρησιμοποιώντας αναζήτηση ζώνης ώρας, διεύθυνσης και διεύθυνσης IP.

Πραγματοποιώντας αναζήτηση με μια διεύθυνση IP, λαμβάνετε δεδομένα σχετικά με την τοποθεσία, τη ζώνη ώρας και την ημερομηνία ώρας. Εάν ελέγξετε με τη ζώνη ώρας, θα λάβετε την ώρα, την ημερομηνία και τη ζώνη ώρας τοποθεσίας. Η αναζήτηση διεύθυνσης θα σας δώσει πληροφορίες για τη ζώνη ώρας και την ημερομηνία ώρας.

Αυτή η γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματά σας API με ακρίβεια. Δεδομένου ότι το API φιλοξενείται σε πολλές παγκόσμιες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων γρήγορων παρουσιών, τα αιτήματά σας θα διεκπεραιώνονται από διακομιστές με την πλησιέστερη τοποθεσία. Αυτό το DNS καθυστέρησης Route 53 εξασφαλίζει γρήγορο χρόνο επεξεργασίας αιτημάτων.

Οι πηγές δεδομένων που ενημερώνονται συχνά προέρχονται από διάφορες πηγές για να σας παρέχουν σωστές πληροφορίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το API ζώνης ώρας για περιορισμένες, μη εμπορικές χρήσεις δωρεάν. Για μεγαλύτερο όγκο αναζητήσεων, πρέπει να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Ακριβώς

Ακριβώς είναι ένα χρήσιμο API για εργαλεία logistics, μη κλήσης και αφοσίωσης πελατών. Εφαρμόζοντας αυτό το REST API, οι προγραμματιστές μπορούν να προσδιορίσουν τη ζώνη ώρας και να λάβουν λεπτομέρειες για μια διεύθυνση ή τις συντεταγμένες τοποθεσίας για να κάνουν τη ροή εργασιών της επιχείρησής τους ομαλή.

Το API ακριβείας ζώνης ώρας είναι ικανό να αντιμετωπίσει δύο αιτήματα: ζώνη ώρας ανά συντεταγμένες τοποθεσίας και ζώνη ώρας ανά διεύθυνση. Αυτά τα αιτήματα θα δημιουργήσουν δεδομένα σχετικά με το όνομα ζώνης ώρας, τη χρονική σήμανση, τη μετατόπιση ώρας από το UTC και τη μετατόπιση θερινής αποταμίευσης. Τα δείγματα κώδικα αυτού του API είναι διαθέσιμα σε Java και .Net (C#).

συμπέρασμα

Η διαχείριση διαφόρων ζωνών ώρας στις εφαρμογές λογισμικού ή στα εργαλεία σας είναι μια πρόκληση για τους προγραμματιστές. Χρησιμοποιώντας μια εύκολη και άμεση λύση, όπως ένα API ζώνης ώρας, μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία για εσάς και το κοινό σας.

Αυτά τα API μπορούν να παρέχουν δεδομένα ώρας και ημερομηνίας οποιασδήποτε ζώνης ώρας, τοποθεσίας ή ακόμα και διεύθυνσης IP. Εάν ασχολείστε με την ανάπτυξη API, θα σας βοηθήσει να μάθετε για τα εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε εικονικά API.