8 καλύτερα API διακοπών για να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας γύρω από τα ταξίδια

Οι άνθρωποι αγαπούν τις διακοπές. Οι διακοπές είναι ένα σημαντικό πράγμα σε όλο τον κόσμο σε κάθε πολιτισμό, θρησκεία και χώρα.

Τα σχολεία, οι οργανισμοί, οι χώροι εργασίας και οι επιχειρήσεις επιμελούνται μια λίστα διακοπών για να τιμήσουν ορισμένα φεστιβάλ ή εκδηλώσεις.

Και όταν φτάνουν, οι άνθρωποι θέλουν να πάνε σε μέρη και να απολαύσουν τις μέρες τους, να χαλαρώσουν και να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινή φασαρία.

Έτσι, εάν η επιχείρησή σας περιστρέφεται γύρω από τα ταξίδια, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την τρέλα για διακοπές για να δημιουργήσετε λύσεις που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή των ταξιδιωτών και να εξαργυρώσουν αυτές τις ευκαιρίες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ταξιδιωτική εφαρμογή και να την ενσωματώσετε με ένα API διακοπών. Αυτό θα εμπλουτίσει την εφαρμογή σας με ακριβή και ενημερωμένα σύνολα δεδομένων διακοπών κάθε φορά που τα χρειάζεστε.

Αλλά τι ακριβώς είναι αυτό το API διακοπών και πόσο ωφέλιμο είναι;

Ας μιλήσουμε γι’ αυτό και, στη συνέχεια, θα συζητήσουμε μερικά από τα API διακοπών για τη δημιουργία των εφαρμογών σας.

Τι εννοείτε με τον όρο Holiday API;

Πριν μιλήσουμε για τα API διακοπών, ας ρίξουμε λίγο φως στα API πρώτα.

Το Application Programming Interface ή API είναι ένας ενδιάμεσος λογισμικού που επιτρέπει σε μια εφαρμογή να αλληλεπιδρά με μια άλλη εφαρμογή.

Χρησιμοποιώντας ένα API, μια εφαρμογή μπορεί να έχει πρόσβαση σε δεδομένα για να αλληλεπιδράσει με εξωτερικά στοιχεία λογισμικού, μικροϋπηρεσίες ή λειτουργικά συστήματα. Είναι μια διεπαφή ή κοινό έδαφος για δύο εφαρμογές να επικοινωνούν μεταξύ τους. Περιέχει ένα σύνολο λειτουργιών που παρέχει μια απάντηση χρήστη στο σύστημα και στέλνει ξανά την απόκριση αυτού του συστήματος πίσω στον χρήστη.

Ομοίως, το API διακοπών είναι μια υπηρεσία όπου στέλνετε ένα αίτημα σε άλλα συστήματα μέσω προγραμματισμού για διάφορες λίστες διακοπών σε όλο τον κόσμο και λαμβάνετε τα δεδομένα μέσω προγραμματισμού αμέσως.

Είναι δύσκολο να θυμάστε την ακριβή ημερομηνία για διακοπές και να διατηρήσετε ολόκληρη τη λίστα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύσσονται τα API διακοπών για να διευκολύνουν τη διαδικασία.

Έτσι, εάν θέλετε διακοπές σε μια συγκεκριμένη χώρα, πρέπει να το ζητήσετε μέσω κωδικού και θα λάβετε ακριβείς πληροφορίες.

Ας πάρουμε το παράδειγμα των Χριστουγέννων. Σε πολλές χώρες, κάθε χρόνο κηρύσσεται αργία στις 25 Δεκεμβρίου. Όμως, σε ορισμένες χώρες, δηλώνεται στις 7 Ιανουαρίου κάθε έτους, ενώ άλλες χώρες μπορεί να μην το έχουν.

Εάν είστε πολυεθνική εταιρεία, αεροπορική βιομηχανία, χρηματιστηριακή εταιρεία ή άλλες, πρέπει να είστε έτοιμοι για τις μελλοντικές διακοπές για να προετοιμάσετε τον οργανισμό σας για εκδηλώσεις. Με ένα API διακοπών, μπορείτε ακόμη και να λάβετε τα δεδομένα προηγούμενων εορτών και εορτών.

Παράδειγμα API διακοπών: Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να προγραμματίσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων και ο προορισμός είναι οι Μπαχάμες. Μπορείτε είτε να κάνετε κράτηση για την πτήση σας από τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας που προτιμάτε, εάν υπάρχει, είτε να χρησιμοποιήσετε μια διαδικτυακή ταξιδιωτική υπηρεσία όπως η Expedia. Το τελευταίο συγκεντρώνει δεδομένα από πολλαπλές βάσεις δεδομένων αεροπορικών εταιρειών αλληλεπιδρώντας με τα API των αεροπορικών εταιρειών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κλείσετε τις θέσεις σας και να προγραμματίσετε τις διακοπές σας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Holiday API;

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό μέλημα για κάθε εφαρμογή, ιστότοπο ή υπηρεσία ιστού στον ιστό. Δεδομένου ότι η εφαρμογή σας χρησιμοποιεί υπηρεσίες ιστού, οι χάκερ θα προσπαθήσουν να γεμίσουν το API σας με εκατομμύρια αιτήματα κάθε φορά και να κλέψουν τις πληροφορίες σας. Επομένως, το API διακοπών που θα επιλέξετε πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως προστασία DDoS, για να διατηρείτε τις πληροφορίες σας ασφαλείς.

Εκτέλεση

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια προκειμένου να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους και να παραμείνουν στον ανταγωνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το API πρέπει να προσφέρει αξιοπρεπή απόδοση. Και για να το διασφαλίσετε, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα χαρακτηριστικών. Μπορείτε επίσης να πάτε για μια δωρεάν δοκιμή που προσφέρουν τα περισσότερα API αυτές τις μέρες ή να επιλέξετε ένα δωρεάν πρόγραμμα, εάν υπάρχει.

Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε πόσα χιλιοστά του δευτερολέπτου χρειάζεται αυτό το API για να σας δώσει τα δεδομένα που ζητήσατε. Όσο λιγότερος χρόνος χρειάζεται, τόσο περισσότερη θα είναι η απόδοσή του. Στην ιδανική περίπτωση, είτε κάνετε πολλά αιτήματα κάθε φορά είτε απλά ένα ή διπλό, ένα API πρέπει να πάρει μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου για να λάβει ακριβή δεδομένα.

  18 Κάθε κύριος προϊστάμενος στο δαχτυλίδι Elden είναι καταχωρημένος με σειρά

Ακρίβεια

Το API είναι ένα σύνολο λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν σωστά δεδομένα κάθε φορά για το αίτημά σας. Ένα API διακοπών πρέπει να ενημερωθεί και να επικυρωθεί με αλλαγές στις αργίες, έτσι ώστε κανένας χρήστης να μην χάσει τα ακριβή δεδομένα. Εάν ένα API διακοπών προσφέρει ακριβή ημερομηνία, ώρα και δεδομένα, μπορεί να είναι καλό.

Τεκμηρίωση

Ένα API δημιουργείται από προγραμματιστές για προγραμματιστές. Το API διακοπών πρέπει να έχει καλή τεκμηρίωση, ώστε ένας προγραμματιστής να μπορεί να διαβάσει και να κατανοήσει τα τελικά σημεία, τις μεθόδους, τις λειτουργίες και τις επιλογές απόκρισης.

Η εξαιρετική τεκμηρίωση προορίζεται επίσης να είναι κατανοητή από οποιονδήποτε καταναλωτή, ακόμη και από χρήστες με μηδενικές τεχνικές γνώσεις. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχει ένα καλό σύνολο παραδειγμάτων για κάθε σημείο ή λειτουργικότητα. Η καλή τεκμηρίωση βοηθά επίσης στην εύκολη ενσωμάτωση του API στην εφαρμογή σας.

Χρησιμοποιήστε Cases of Holiday API

 • Πωλήσεις και μάρκετινγκ: Τα Holiday API βοηθούν τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε πωλήσεις και μάρκετινγκ να βελτιώσουν τις μετατροπές πωλήσεών τους παρέχοντας προωθήσεις και προσφορές κατά τη διάρκεια των εορτών.
 • Επιστήμη δεδομένων: Μπορείτε να βελτιώσετε τα μοντέλα μηχανικής εκμάθησης με το API διακοπών, τροφοδοτώντας πληροφορίες για τις διακοπές.
 • Αποστολή και Logistics: Με ένα καλό API διακοπών, μπορείτε να αυξήσετε την ακρίβεια των εκτιμήσεων αποστολής και των χρονοδιαγραμμάτων της παράδοσης του προϊόντος.

 • Μάρκετινγκ μέσω email: Στείλτε πιο έξυπνα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες σας, συμπεριλαμβάνοντας πληροφορίες για τις τοπικές διακοπές μέσω του API διακοπών στην εφαρμογή σας.
 • Εμπειρία Πελατών: Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με τους πελάτες σας δίνοντας την ακριβή εκτίμηση σχετικά με την ολοκλήρωση της υπηρεσίας και την εκπλήρωση των προσδοκιών των πελατών. Ένα API διακοπών σάς επιτρέπει επίσης να υπολογίσετε την ημερομηνία και την ώρα, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αργιών στην εκτίμηση.
 • Διαχείριση αποθεμάτων: Μπορείτε να προσδιορίσετε τους καταλύτες ζήτησης για να βελτιώσετε τα επίπεδα αποθέματος και τις προσπάθειες της αλυσίδας εφοδιασμού.
 • Πρόβλεψη ζήτησης: Αυξήστε τα μοντέλα πρόβλεψης για ακριβείς προβλέψεις ζήτησης.

Τώρα, ας δούμε τα καλύτερα API διακοπών.

Abstract API

Ανακτήστε δημόσιες, μη δημόσιες και θρησκευτικές αργίες για περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο για οποιαδήποτε συγκεκριμένη εποχή του χρόνου με Abstract’s Holidays API. Με αυτό το API διακοπών, θα βρείτε ιστορικές και μελλοντικές διακοπές, τις οποίες ενημερώνουν κάθε εβδομάδα.

Το Abstract Holidays API παρέχει εξαιρετική τεκμηρίωση, πολλές βιβλιοθήκες και εκπαιδευτικά προγράμματα, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να εμπιστεύονται το Abstract. Επιπλέον, το φιλικό του API σάς δίνει επίσης τη δύναμη να εκτελείτε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τις ροές εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το API διακοπών για εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και απόδοση σε κλίμακα.

Η εξαιρετική τεχνική υποστήριξή του και ο αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας του βοηθούν στη άμεση λειτουργία του ιστότοπού σας, στην επίλυση προβλημάτων και στην ομαλή λειτουργία σας. Προσφέρει τα πιο ακριβή και πιο πρόσφατα δεδομένα διακοπών από όλο τον κόσμο, καλύπτοντας περισσότερες από 190 χώρες και 3500 περιοχές.

Το σύνολο δεδομένων διακοπών του Abstract σάς παρέχει εκτενείς πληροφορίες για τις αργίες από το 1AD έως και το έτος 2050. Απλώς πρέπει να προσδιορίσετε την ανάγκη σας στο API του και να λάβετε τις σωστές πληροφορίες χωρίς να χάνετε χρόνο. Δεδομένου ότι πολλές χώρες αλλάζουν τις διακοπές τους, προσθέτουν ή αφαιρούν ημερομηνίες διακοπών ή αλλάζουν ονόματα διακοπών, μπορείτε να συλλέξετε ενημερωμένα και επαληθευμένα δεδομένα χρησιμοποιώντας τις ισχυρές δυνατότητες του Abstract.

Κάντε 1000 αιτήματα δωρεάν, ισχύει για 1 αίτημα/δευτερόλεπτο. Εάν είστε startup, μπορείτε να κάνετε 50 αιτήματα/δευτερόλεπτο ή 500.000 αιτήματα/μήνα με 19 $/μήνα.

Holiday API

Η καταχώρηση διακοπών είναι δύσκολη, αλλά Holiday API σας διευκολύνει. Σας βοηθά να δημιουργήσετε εύκολα το προϊόν σας, να συγκεντρώσετε πληροφορίες για τις διακοπές και να το διατηρήσετε. Το Holiday API έχει δημιουργηθεί από προγραμματιστές για προγραμματιστές, έτσι ώστε όλοι να βρίσκουν ότι είναι εύκολο στη χρήση.

Αυτό το API απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης πληροφοριών, φόρτωσης δεδομένων και διασφάλισης της ακρίβειας. Οργανώνει και διατηρεί τα δεδομένα σας σε ένα μόνο μέρος και αποτρέπει τις μη αυτόματες διαδικασίες που καταναλώνουν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια.

Με το Holiday API, μπορείτε να βελτιώσετε το προϊόν σας. Θα έχει την πλάτη σας είτε χρειάζεστε παλιές, παρούσες ή μελλοντικές λίστες διακοπών. Θα λάβετε επίσης δεδομένα διακοπών από περισσότερες από 250 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 3680 πολιτειών και επαρχιών. Από το έτος 1 έως το έτος 2050, θα έχετε όλα τα ακριβή δεδομένα που χρειάζεστε σε περισσότερες από 109 γλώσσες.

  Πώς μπορείτε να κάνετε λήψη των βίντεο OnlyFans στο iPhone

Επιπλέον, το Holiday API συμβάλλει στη βελτίωση των εκτιμήσεων αποστολής και παράδοσης, στα ημερολόγια προγραμματισμού μπλοκ και στην καλύτερη πρόβλεψη πωλήσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο API όσο γρήγορα θέλετε και όποτε θέλετε, καθώς και να λάβετε ενημερωμένες πληροφορίες και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη στην κατηγορία σας. Επιπλέον, η υποδομή εταιρικού επιπέδου του Holiday API παρέχει πάντα υψηλότερο χρόνο λειτουργίας και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Αποκτήστε το δωρεάν κλειδί API σας τώρα και κάντε περίπου 1.000.000 αιτήματα κάθε μήνα.

Ημερολογιακά

Αποκτήστε πρόσβαση σε τοπικές, δημόσιες και επίσημες αργίες με Ημερολογιακά, ένα παγκόσμιο RESTful API φιλικό προς τους προγραμματιστές. Εκτείνεται σε περισσότερες από 230 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 3300+ πολιτειών, με ευκολία και υποστηρίζει περισσότερες από 100 γλώσσες, έτσι ώστε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το API διακοπών.

Η Calendarific προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία στους πελάτες με τα απαράμιλλα δεδομένα διακοπών της. Προσφέρει επίσης:

 • Ταχύτητα: Η δρομολόγηση DNS που βασίζεται σε καθυστέρηση βοηθά στην εξυπηρέτηση άνω του 90% των αιτημάτων σε λιγότερο από 10 ms.
 • Αξιοπιστία: Οι διακομιστές του που βασίζονται σε σύννεφο που κλιμακώνονται αυτόματα μπορούν να χειριστούν μισό δισεκατομμύριο αιτήματα API κάθε μέρα.
 • Ενημερωμένα: Όλα τα δεδομένα που εμφανίζει συγκεντρώνονται και επαληθεύονται από πολλές πηγές. Ενημερώνει τακτικά τις πληροφορίες, ώστε να λαμβάνετε πάντα το πιο ακριβές και ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων εργασίας και διακοπών χωρίς καμία προσπάθεια.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περαιτέρω για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας. Το Calendarific διαθέτει μια ευέλικτη και απλή επιλογή τιμολόγησης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα προγράμματα εύκολα.

Λάβετε 1000 αιτήματα/μήνα με 0 $/μήνα ή επωφεληθείτε από απεριόριστα αιτήματα API με 10 $/μήνα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προσαρμοσμένη τιμολόγηση για να ικανοποιήσετε τις μοναδικές σας ανάγκες.

PredictHQ

Πρόσβαση σε δεδομένα επίσημων αργιών μαζί με άλλες πληροφορίες συμβάντων με Το API δημοσίων διακοπών του PredictHQ. Συλλέγει δεδομένα διακοπών από σχεδόν 200 χώρες για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία και προσφέρει πολλές ροές δεδομένων σε ένα μόνο API.

Δεδομένου ότι μία αργία μπορεί να διαφέρει από μέρος σε μέρος ανάλογα με το περιβάλλον, την ώρα και την ημερομηνία, το API Δημόσιων Εορτών του PredictHQ κατανοεί την παραλλαγή για την επιτυχή παροχή ακριβών πληροφοριών μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Έτσι, αντί να ψάχνετε για διακοπές σε διαφορετικές περιοχές, ξοδέψτε την ενέργειά σας βελτιώνοντας το προϊόν σας.

Κατεβάστε και αποθηκεύστε ένα τοπικό αντίγραφο των συμβάντων για μοντελοποίηση και ανάλυση δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε να εμπλουτίσετε το ίδιο σύνολο δεδομένων για την παραγωγή και την πώληση των παράγωγων έργων σας. Το PredictHQ βοηθά επίσης την επιχείρησή σας με πολλούς τρόπους, όπως πρόβλεψη ζήτησης, ορατότητα συμβάντων, βελτιστοποίηση εργατικού δυναμικού, βελτιστοποίηση παράδοσης, οπτικοποιήσεις, πληροφορίες, δυναμική τιμολόγηση και διαχείριση αποθέματος.

Απλώς ενσωματώστε το API του PredictHQ στα δεδομένα σας για να λάβετε καθηλωτικά αποτελέσματα και να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ευφυΐας ζήτησης. Ξεκινήστε την αναζήτηση για τα δεδομένα των διακοπών δωρεάν με αυτό το API ή δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο συνομιλώντας με έναν ειδικό.

Κάντε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε το API του PredictHQ.

Ωρα και ημερομηνία

API διακοπών ώρας και ημερομηνίας προσφέρει πρόσβαση σε 7000 αργίες και εορτές σε 230 χώρες σε διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων εύκολα σε τοπικό, ομοσπονδιακό και πολιτειακό επίπεδο. Όταν κάνετε ένα αίτημα API, σας προσφέρει γρήγορα πληροφορίες, όπως:

 • Όνομα και ημερομηνία διακοπών
 • Τύπος αργιών, όπως θρησκευτικές αργίες, τοπικές αργίες ή επίσημες αργίες
 • Επίπεδο διακοπών όπως τοπικό, πολιτειακό ή ομοσπονδιακό
 • Κατάλογος πολιτειών ή κοινοτήτων όπου τηρείται η ίδια αργία
 • Μια πλήρης περιγραφή των διακοπών σύμφωνα με διαφορετικές χώρες.

Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για δεδομένα ώρας και ημερομηνίας αλλά όχι για κωδικοποίηση, μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων ως αρχείο XML ή CSV. Με το Time and Date’s Holiday API, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ακριβείς πληροφορίες για να προσδιορίσετε πού είναι ανοιχτή ή κλειστή η επιχείρηση για αξιόπιστο σχεδιασμό για το επόμενο έτος.

Ενημερωθείτε με δεδομένα σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα των ομοσπονδιακών αργιών και άλλων μεγάλων γεγονότων. Η υπηρεσία “Αυτή τη μέρα” ή η υπηρεσία OTD θα σας ενημερώσει για τα ιστορικά, πολιτιστικά και πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν μια συγκεκριμένη ημέρα.

Είτε δημιουργείτε ένα ημερολόγιο είτε ενημερώνετε για σημαντικές ημερομηνίες για τους χρήστες σας, η χρήση μιας υπηρεσίας OTD θα συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη μέσω του ακριβούς πλαισίου των ιστορικών πληροφοριών. Οι αεροπορικές εταιρείες, οι τεχνολογικοί γίγαντες και οι παγκόσμιοι έμποροι λιανικής χρησιμοποιούν αυτήν τη λύση για να αποκτήσουν ακριβείς βάσεις δεδομένων διακοπών σε πολλές γλώσσες για να λειτουργήσουν την επιχείρησή τους.

  Ενισχύστε τις πωλήσεις σας με έξυπνες στρατηγικές μάρκετινγκ FOMO

Επιλέξτε το πακέτο σας ξεκινώντας από 99 $/έτος για 50.000 αιτήματα. Ή ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα και δοκιμάστε την ακρίβεια.

Nager.Ημερομηνία

Nager.Ημερομηνία είναι ένα παγκόσμιο API για τις αργίες REST που σας δίνει ακριβείς πληροφορίες για τις διακοπές από το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον και εξοικονομεί την προσπάθειά σας. Πρόκειται για ένα έργο που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαΐου 2022, με βάση το .NET που παρέχει δημόσιο API REST, ώστε να μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας για να γνωρίζετε τα ακριβή δεδομένα των διακοπών. Το Nager.Date υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή περισσότερες από 100 χώρες.

Το Nager.Date είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που κυκλοφορεί υπό την άδεια MIT. Μπορείτε εύκολα να συμμετάσχετε στο έργο για να βελτιώσετε την ποιότητά του. Επιπλέον, φιλοξενήστε το δικό σας στιγμιότυπο API εάν χρειάζεστε πολλά αιτήματα ταυτόχρονα.

Όταν κάνετε ένα αίτημα, ας πούμε Έτος-2017 και CountryCode-AT, θα λάβετε απάντηση μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Η απάντηση περιλαμβάνει Ημερομηνία, Τοπικό Όνομα, Όνομα, Κωδικός Χώρας, Διορθώθηκε, Καθολική, Κομητείες, Έτος έναρξης και Τύπος διακοπών (δημόσιες, σχολικές, προαιρετικές, αρχές, τήρηση ή τράπεζα).

AnyAPI

Λάβετε μια λίστα με θρησκευτικές, δημόσιες και μη αργίες για διαφορετικές χώρες, πολιτείες και περιοχές AnyAPI’s Holidays API. Σας βοηθά να ανακτήσετε μια πλήρη λίστα διακοπών ή να ζητήσετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και εμφανίζει την ακριβή ημερομηνία των διακοπών για διάφορα μέρη.

Το AnyAPI προσφέρει εύχρηστα και απλά τελικά σημεία και υποστηρίζει περισσότερες από 200 χώρες. Διαθέτει αναλυτή και εργαλείο επικύρωσης Datetime που βοηθά στην εκτέλεση αυστηρών ελέγχων για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα που λαμβάνετε έχουν ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες.

Δημιουργήστε την εφαρμογή σας για διακοπές με το Holiday API του AnyAPI και αποκτήστε πρόσβαση σε διαφορετικές αργίες με 0 $/μήνα που περιλαμβάνει 300 αιτήματα/μήνα (1 αίτημα/δευτερόλεπτο), προστασία DDoS, έλεγχο ταυτότητας κλειδιού SSL και API.

Φεστιβο

Οι χρήστες σας ενδιαφέρονται για τις διακοπές, επομένως χρησιμοποιούν Φεστιβο θα σας δώσει μια λίστα με τις διακοπές σε διάφορες χώρες. Είναι μια πλατφόρμα επαλήθευσης και ευφυΐας δεδομένων που συγκεντρώνει εκατομμύρια πηγές και τις επαληθεύει για να παρέχει στους χρήστες ακριβή δεδομένα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα ευφυΐας δεδομένων στα μοντέλα δεδομένων και τα έργα σας για να βελτιώσετε τα προϊόντα σας. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε παραδείγματα και αποσπάσματα κώδικα με τις χώρες της επιλογής σας. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας γλώσσα προγραμματισμού και ξεκινήστε να κάνετε αιτήματα.

Αναπτύξτε το έργο σας μέσα σε δευτερόλεπτα με αναβαθμισμένες και ενημερωμένες πληροφορίες. Το Festivo υποστηρίζει περισσότερες από 16.000 διακοπές και εορτές σε περίπου 250 χώρες και 3.500 περιοχές. Είναι μια από τις πιο προηγμένες και ταχύτερες υπηρεσίες DaaS διακοπών που προσφέρει μέση καθυστέρηση 60 ms ανά αίτημα.

Το Festivo σας παρέχει τις πιο αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες που συλλέγονται από τη μηχανική εκμάθηση και το νευρωνικό δίκτυο που τροφοδοτείται από AI. Με τη δύναμη της γνώσης, μπορείτε να γνωρίζετε πότε οι υπάλληλοι και οι πελάτες σας είναι σε διακοπές αντί να τους ξυπνάτε το πρωί των διακοπών τους. Μπορείτε να εφαρμόσετε το Festivo στον βοηθό AI και να δείτε τις πληροφορίες διακοπών.

Με ένα τέλειο σύνολο δεδομένων διακοπών, μπορείτε να παρέχετε ακριβείς θέσεις αποστολής και παράδοσης και να επιτρέψετε στους πελάτες σας να καλωσορίσουν το πακέτο στην πόρτα τους. Βοηθά τα τηλεφωνικά κέντρα να προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη κατά τη συνομιλία με τους πελάτες στις διακοπές. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσφέρετε προσφορές και κουπόνια για να ενισχύσετε τις μετατροπές σας σε ειδικές περιστάσεις όπως η Ημέρα της Μητέρας και διακοπές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Δημιουργήστε τον δωρεάν λογαριασμό σας στο Festivo και επιλέξτε από διάφορα πακέτα που ξεκινούν από 16,58 $/μήνα εάν χρεώνονται ετησίως. Αυτό περιλαμβάνει 100.000 αιτήματα, εμπορική χρήση, τύπους διακοπών, υποστήριξη email, κρυπτογράφηση HTTPS, API που βασίζεται σε CDN και άλλα.

Συμπέρασμα ✈️

Η παρακολούθηση πληροφοριών διακοπών από όλο τον κόσμο είναι περίπλοκη, αλλά τα API διακοπών μπορούν να την απλοποιήσουν. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση του καλύτερου API διακοπών στην εφαρμογή σας, από την εξοικονόμηση πολλών προσπαθειών έως τη βελτίωση του μάρκετινγκ. Μπορεί να σας δώσει ένα ακριβές σύνολο δεδομένων διακοπών, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να οδηγήσετε την επιχείρησή σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα Global News API για τους ταξιδιώτες για να γνωρίζουν τι συμβαίνει στον προορισμό των διακοπών τους.